• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψάρια

Αποτελέσματα για

Ψάρια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η Channel Sea Food με έδρα στην Boulogne-sur-Mer, είναι ένας από τους κύριους Ευρωπαίους προμηθευτές κατεψυγμένων θαλασσινών και εθνικών προϊόντων: οστρακοειδή, μαλάκια, ψάρια, κεφαλοπόδαρα, βατραχοπόδαρα, φρούτα, λαχανικά και επεξεργασμένα προϊόντα… Κατά την άφιξη τους στην Γαλλία, τα προϊόντα αποθηκεύονται σε ειδικό χώρο αποθήκευσης, με δυνατότητα ιχνηλάτησης του προϊόντος από το αγρόκτημα παραγωγής μέχρι τον πελάτη, προσφέροντας ευελιξία για συναποστολές.

 2. FISHERIES INTL

  Μαυριτανία

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Είμαστε μια αλιευτική εταιρεία και εξαγωγέας κατεψυγμένων επί του σκάφους, κατεψυγμένων στην ξηρά και νωπών ψαριών από τη Μαυριτανία στη Dakhla. Βρισκόμαστε στη Μαυριτανία - Δυτική Αφρική και στη Γερμανία. Ψαρεύουμε και εξάγουμε από τα αλιευτικά σας πεδία στην Ευρώπη, την Αφρική, τις αραβικές χώρες, την Ασία και τον Καναδά. Είμαστε μια εταιρεία που σέβεται τις κυρώσεις που έχουν ψηφιστεί από την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Ένωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουμε εμπόριο με χώρες που τελούν υπό οικονομικές κυρώσεις όπως: Κούβα, Ρωσία, Βενεζουέλα........ Τα ψάρια μας που καταψύχονται εν πλω, που καταψύχονται σε αλιευτικά σκάφη και τα ψάρια μας που καταψύχονται στην ξηρά, συμμορφώνονται με τις συνιστώμενες επεξεργασίες για τα ψάρια, οι δεξαμενές και οι εγκαταστάσεις ψύξης συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές κανονιστικές απαιτήσεις. Τα χαρακτηριστικά των ψαριών μας είναι τα εξής: Τα ψάρια που καταψύχονται σε ένα από τα μεγαλύτερα ψυγεία της Ευρώπης, όπως είναι τα ψάρια που καταψύχονται σε ένα από τα μεγαλύτερα ψυγεία της Ευρώπης: - Πρωτεΐνες: 60-70%. - Λίπος: 4-10%. - Μεταλλικό αλάτι: 4%. Συνιστάται σε όλους τους πελάτες να μας αποστέλλουν επιστολή πρόθεσης αγοράς (LOI), στην οποία, πρέπει να διευκρινίζετε: - τη συνολική ποσότητα που πρόκειτ

 3. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η RNC BUSINESS INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2020 και η έδρα της βρίσκεται στην Γαλλία, στην Asnières Sur Seine. Η εταιρεία ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές τροφίμων κυρίως σκόρδο, ρέβες, πορτοκάλια, ελαιόλαδο, κρασιά, κ.λπ. Η βιομηχανία τροφίμων παράγει καταναλωτικά αγαθά από προϊόντα που προέρχονται από την γεωργία και την κτηνοτροφία.Τα προϊόντα όπως γιαούρτια, τυριά, κατεψυγμένα πιάτα, αλοιφές (πατέ), σοκολάτα και άλλα ζαχαρώδη προέρχονται από αυτές τις επιχειρήσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 4. JOMANY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JOMANY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, θαλάσσης, γλωσσες, καλαμαρακια, Σουπιές, τονος, μαλακοστρακα, θαλασσινα, γαριδες, και χταποδια. Έχει έδρα σε Massy, Γαλλία.

 5. AQUAFRESH FISH

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AQUAFRESH FISH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θαλασσινα, φρεσκα ψαρια χονδρικης, φρεσκα ψαρια, εξαγωγη φρεσκων ψαριων, εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, κατεψυγμενα ψαρια, κατεψυγμενα ψαρια χονδρικης, μαλακοστρακα, και καλαμαρακια. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OCEANORD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OCEANORD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Εμπόριο θαλασσινών, κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα, και εμπορία φρέσκων θαλασσινών προϊόντων. Έχει έδρα σε Boulogne-Sur-Mer, Γαλλία.

 2. M-S SERVICES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία M-S SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Ρύζι, Μέλι, Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αεριούχα ποτά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Woluwe-Saint-Pierre, Βέλγιο.

 3. KYRIAKOU FRESH FISH & SEAFOOD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας είναι μία οικογενειακή επιχείρηση στην Πάτρα που ασχολείται με την πώληση - προώθηση - χονδρικό εμπόριο φρέσκων , κατεψυγμένων ή απλής ψύξης ψαριών , τσιπούρας , λαβράκι Iχθυοκαλλιέργειας και θαλασσινών ειδών , σε χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε συνεργασία με εταιρείες του εξωτερικού (χονδρικής και λιανικής ), με Iχθυοκαλλιέργειες και αλιείς άγριου ψαριού, παρέχουμε εξαίρετης ποιότητας προϊόντα, την εγγυημένα ασφαλή αποθήκευση & αποστολή των προϊόντων με ακεραιότητα και αξιοπιστία. Επιτυγχάνουμε έτσι την αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων για Iχθυοκαλλιεργητές και αλιείς και παράλληλα την γνωριμία των εταιρειών του εξωτερικού με καλής ποιότητας προϊόντα , σε τιμές λογικές. Πάνω σε αυτήν την λογική θα μας ενδιέφερε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας με την εταιρεία μας.

 4. CARABUS

  Γαλλία

  Επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών, η CARABUS FH INTERNATIONAL είναι μια εταιρεία ανθρώπινης διάστασης με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της και στους εταίρους της παγκόσμια προϊόντα σε όλη την γαλλική επικράτεια. Η CARABUS FH INTERNATIONAL βρίσκεται στην Thiais και ειδικεύεται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο θαλασσινών, κυρίως σε ότι αφορά όστρακα, ψάρια και μαλάκια. Παρέχει επίσης εξωτικά προϊόντα διατροφής, όπως φρούτα ή μπαχαρικά αλλά και ποτά όπως κρασιά ή οινοπνευματώδη. Ποιότητα, ανταγωνιστικότητα και ευελιξία βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη προκειμένου να εξασφαλίσουμε στους εταίρους μας προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας ώστε να συνάψουμε γερές μακροπρόθεσμες σχέσεις. Σεβόμαστε τα προϊόντα μας τα οποία έχουν επιλεχθεί με προσοχή και προέρχονται από βιώσιμη αλιεία. Πράγματι, πραγματοποιούμε την καλύτερη επεξεργασία και φροντίζουμε για ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον. Σας εγγυόμαστε έτσι την τήρηση των οικολογικών προτύπων.

 5. MASCATO

  Ισπανία

  Η Mascato S.A. είναι μια επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με το εμπόριο θαλασσινών. Ψάρια και θαλασσινά, κατεψυγμένα οστρακοειδή. Οι προτεραιότητες μας είναι οι προσδοκίες του πελάτη, η φροντίδα των υπαλλήλων μας, η συνεργασία με τους προμηθευτές μας και ο σεβασμός του περιβάλλοντος. Για μέγιστη ασφάλεια των τροφίμων, για μια επιμελημένη αλιεία και για σωστές τιμές, η Mascato επενδύει στις περιοχές όπου βρίσκονται οι πρώτες ύλες.

 1. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Ελλάδα

  Είμαστε μια εταιρεία που ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο ψαριών από το 2004. Διαθέτουμε ψάρια εισαγωγής απο Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Σενεγάλη..Ελληνικά ψάρια από τα καλύτερα καΐκια αλλά και ψάρια ιχθυοτροφείου(τσιπούρα, λαβράκι, φαγκρί , μυλοκόπι, μυτάκι) ανώτερης ποιότητας. Υπαρχει η δυνατοτητα και εξαγωγης εμπορευματος προς το εξωτερικο με ασφαλεια συναλλαγων.

 2. LODI SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρηση αποτελεί όνομα αναφοράς όσον αφορά την προμήθεια θαλασσινών προϊόντων ποιότητας στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αποστολές: Επιλέξτε τα καλύτερα ιταλικά και παγκόσμια θαλασσινά προϊόντα και προσφέρετε τα αμέσως στους πελάτες σας οι οποίοι θα μπορέσουν να προσφέρουν με την σειρά τους ένα προϊόν σίγουρο και ποιοτικό στους καταναλωτές τους. Στόχος είναι να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις του πελάτη όχι μόνο με προσιτή και επικερδής τιμή αλλά και γρήγορα και με συνέπεια.

 1. MAS SA

  Γαλλία

  Η MAS SA αποτελεί χονδρέμπορο φρέσκων ψαριών Rungis και είναι ειδικός στα μικρά ψάρια και τα φιλέτα. Γενικό εμπόριο προϊόντων θαλάσσης και προϊόντων γλυκού νερού. Όλες οι γκάμες φιλέτων, σολωμού Νορβηγίας, Σολωμού Σκωτίας, γλώσσες εισαγωγής και Γαλλίας, Πεσκαντρίτσα, Γάδος. Εμπορευόμαστε καθημερινά τα καλύτερα προϊόντα της θάλασσας. Τα φρέσκα ψάρια μας προορίζονται για ψαράδες και εστιάτορες. Πώληση αποκλειστικά προϊόντων θαλάσσης στην ιχθυαγορά του Rungis, χωρίς παράδοση.

 2. PEIXOS CALSINA BOSCH CB

  Ισπανία

  Διανομή παρασκευασμένου πολτού και φρέσκου ψαριού σε ιχθυοπωλεία, σούπερ μάρκετ και εστιατόρια.

 3. E. YANNACOPOULOS & PARTNERS CO

  Ελλάδα

  We are wholesalers and distributors of fresh and frozen seafood since 1990, located in Athens Greece.

 4. PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PAULO MACHADO & IRMÃO - ALIMENTOS CONGELADOS LDA., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει έδρα σε Vila Nova De Sande-Guimarães, Πορτογαλία.

 5. REFORM SU URUNLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία REFORM SU URUNLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιχθυοτροφοι χελιων σε γλυκο νερο. Έχει έδρα σε Manavgat, Τουρκία.

 6. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Γαλλία

  Η εταιρεία COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλιεία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Ψάρια, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, σουριμι, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Saint Malo, Γαλλία.

 7. PRODWAY INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία PRODWAY INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 8. SENEGAL SHIP SERVICES

  Σενεγάλ

  Η εταιρεία SENEGAL SHIP SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σουσαμιου, ψαραλευρα, αραπικα φυστικια, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

 1. GRUPO NUESTRA PESCA S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία GRUPO NUESTRA PESCA S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλαμάρια, Σουπιές, και χταποδια. Έχει έδρα σε Malaga, Ισπανία.

 2. OKEANOS

  Γαλλία

  Η εταιρεία OKEANOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, μαλακοστρακα, και κατεψυγμενα μαλακοστρακα. Έχει έδρα σε Montigny-Le-Bretonneux, Γαλλία.

 3. SCASS S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCASS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Salerno, Ιταλία.

 4. XPAND21 GERMAN OFFICE

  Γερμανία

  Η εταιρεία XPAND21 GERMAN OFFICE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, πρακτορες και αντιπροσωποι προϊοντα διατροφης, λαχανικα, Ψάρια, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Springe, Γερμανία.

 5. MARISCOSDEANDALUCIA

  Ισπανία

  Η εταιρεία MARISCOSDEANDALUCIA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα ψαρια, αλμη, και Κεφαλοπόδια. Έχει έδρα σε Isla Cristina, Ισπανία.

 6. MAXIFISH LLC

  Λιθουανία

  Η εταιρεία MAXIFISH LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποξηραμενο ψαρι, θαλασσινα προϊοντα, κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα, και θαλασσινα τροφιμα ποιοτητας. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

 7. MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR

  Ισπανία

  Η εταιρεία MAR DELTA - EXPLOTACIONS MARINES FANGAR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυδοκαλλιεργεια, θαλασσινά και οστρακοειδή, και παραγωγός στρειδιών. Έχει έδρα σε Sant Carles De La Ràpita, Ισπανία.

 8. ALFA FISH

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ALFA FISH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, ψαρια χονδρικης, Εμπόριο χονδρικής ψαριών, Ψάρια, και εξαγωγη φρεσκων ψαριων. Έχει έδρα σε Brecht, Βέλγιο.

 9. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VISKWEKERIJ VANDEPUT BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες, Ψάρια ιχθυοτροφείου, Υδατοκαλλιέργειες και ιχθυοκαλλιέργειες, ιχθυοκαλλιεργεια, Ψάρια ιχθυοτροφείου, και αλιεία κυπρίνου. Έχει έδρα σε Zonhoven, Βέλγιο.

 10. INTERFISH

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία INTERFISH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, Καβούρια, και τσιπουρες. Έχει έδρα σε Ijmuiden, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψάρια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.227 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες