• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψάρια- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης

Αποτελέσματα για

Ψάρια- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Μαυριτανία

  Verified by Europages badge

  Μαυριτανική αλιευτική εταιρεία, και εξαγωγή κατεψυγμένων και φρέσκων ψαριών. Έχουμε την έδρα μας στη Μαυριτανία- στη Δυτική Αφρική και τη Γερμανία (αυτή τη στιγμή εκπροσωπούμαστε). Αλιεύουμε και εξάγουμε από τα αλιευτικά της πεδία στην Ευρώπη· Αφρική; Αραβικές χώρες και Ασία. Έχουμε επίσης παραστάσεις παρακολούθησης "στο Κονγκό" για την προώθηση της καλύτερης παρακολούθησης των παραγγελιών από τις χώρες των υποπεριφερειών του. Τα ψάρια μας επεξεργάζονται σε μονάδες επεξεργασίας ψαριών, δεξαμενές ψαριών και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλες σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές κανονιστικές απαιτήσεις. Τα χαρακτηριστικά των ιχθυαλεύων μας είναι τα εξής: - Πρωτεΐνες: 60 έως 70% - Λιπαρά: 4-10% - Ορυκτό άλας: 2-4% - Υγρασία: 10-12%

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. RESFOOD

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  ResFOOD – ο μεγαλύτερος παραγωγός και χοντρέμπορος προϊόντων διατροφής επαγγελματικής χρήσης για ΑΣΙΑΤΙΚΗ (ΙΑΠΩΝΙΚΗ, ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ, ΚΙΝΕΖΙΚΗ) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ. Ηγετική εταιρεία στην Ρωσική αγορά της εστίασης (HoReCa) από το 2010. Πάνω από 250 sku, κύρια προϊόντα.Ρύζι για σούσι, έτοιμο νόρι με φύκια, πιπερόριζα, σάλτσες, υγιεινή διατροφή κ.λπ.Εγγυημένη διαθεσιμότητα προϊόντων, διαθέτουμε υψηλή και σταθερή ποιότητα προϊόντων με τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν, και ξαφνιάσουν! Διαθέτουμε ιδιόκτητο εργαστήριο τροφίμων όπου δημιουργούμε αποκλειστικές συνταγές και βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα και σταθερότητα των προϊόντων μας. Εξάγουμε σε περισσότερες από 11 χώρες. Μαγειρεύουμε όλοι μαζί στις μαγειρικές μας σχολές, εμφανίζουμε σαφείς διαφορές με τους ανταγωνιστές μας και μοιραζόμαστε νέες συνταγές με τους πελάτες μας. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες στον τομέα τους. Απασχολούμε πάνω από 200 υπαλλήλους. Η Resfood φημίζεται ως τίμιος και υπεύθυνος παρασκευαστής. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μάρκετινγκ. κατάρτιση πωλητών, διαφημιστικό υλικό, δείγματα, τάξεις τεχνογνωσίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. FAGOU

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Είμαστε μια εμπορική επιχείρηση εξαγωγής προϊόντων διατροφής, κατεψυγμένων και αναλώσιμων (FMCG) προϊόντων (πάνες, κολλητικές ταινίες και άλλα). Διαθέτουμε παρουσία στην Ευρώπη και την Αφρική. Με την πάροδο των ετών, διευρύναμε σημαντικά την γκάμα των προϊόντων μας και επεκτείναμε το δίκτυο διανομής μας προς ευχαρίστηση των αγαπητών μας πελατών. Εξάγουμε παντού στην υποσαχάρια Αφρική με έλεγχο από τον χώρο / το εργοστάσιο (ΕΕ, Αμερική κ.ά.) έως την παράδοση στην Αφρική.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. OKEANOS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 5. PESMARÍN

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ASTURPESCA S.L.

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 2. CONGELADOS MAR DE MAR

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 3. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge
 4. CO.PE.MO. COOPERATIVA PESCATORI MOLLUSCHICOLTORI

  Ιταλία

  Η CO.PE.MO. ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 κατόπιν πρωτοβουλίας 40 αλιέων μυδιών μικρής κλίμακας, ως κοινό σημείο πώλησης των προϊόντων τους στην περιοχή γύρω από το λιμάνι αλιείας. CO.PE.MO (συνεταιρισμός αλιέων και καλλιεργητών μαλακίων). Ο συνεταιρισμός διαχειρίζεται την πώληση των μαλακίων που συλλέγονται από τα μέλη του και ιδιαίτερα κυδωνιών, μυδιών και θαλάσσιων σαλιγκαριών. Αναλαμβάνει επίσης το εμπόριο των αλιευμάτων από τους βυθοκόρους και ένα μέρος από τους μικρούς αλιείς.

 5. MASCATO

  Ισπανία

  Η Mascato S.A. είναι μια επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με το εμπόριο θαλασσινών. Ψάρια και θαλασσινά, κατεψυγμένα οστρακοειδή. Οι προτεραιότητες μας είναι οι προσδοκίες του πελάτη, η φροντίδα των υπαλλήλων μας, η συνεργασία με τους προμηθευτές μας και ο σεβασμός του περιβάλλοντος. Για μέγιστη ασφάλεια των τροφίμων, για μια επιμελημένη αλιεία και για σωστές τιμές, η Mascato επενδύει στις περιοχές όπου βρίσκονται οι πρώτες ύλες.

 1. TRIAINA

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση μας τροφοδοτεί πάνω από 20 χρόνια επιχειρήσεις μαζικής εστίασης στην ανατολική Πελοπόννησο, σε κατεψυγμένα ψάρια, θαλασσινά, κρέατα, λαχανικά. Πελάτες μας είναι επίσης και στρατιωτικές μονάδες, φυλακές, νοσοκομεία, πλοία. Διαθέτουμε δίκτυο διανομών με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία για την καλύτερη κάλυψη των πελατών μας.

 2. FLOOK SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία μας πιστεύει ακράδαντα στα προϊόντα υψηλής ποιότητας, γι αυτό οι συνταγές μας γίνονται με το χέρι, με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

 3. EIRASMAR

  Ισπανία

  Επιχείρηση που πουλά διθύρια μαλάκια και κεφαλοπόδια. Τα προϊόντα μας πωλούνται κονσερβοποιημένα.

 4. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Πορτογαλία

 5. FRIOCONDAL SARL DAKHLA

  Μαρόκο

 6. VALOFISH

  Γαλλία

 7. SAFRICOPE S.A.U.

  Ισπανία

 8. PRODWAY INTERNATIONAL

  Γαλλία

 9. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Κάτω Χώρες

 10. HIPOMAR,S.A.

  Ισπανία

 1. EL BAHHAR

  Τυνησία

 2. PACIFIC FISH

  Μαρόκο

 3. PUERTA COSTAS SA

  Ισπανία

 4. PROFIMEAT HOLLAND

  Κάτω Χώρες

 5. AMARPESCA

  Ισπανία

 6. FRIGORIFICOS DE VIGO, S.A.

  Ισπανία

 7. ALPHA BAY

  Γαλλία

 8. CONGELADOS CIENTOCINCO S.L.

  Ισπανία

 9. GETFISH, SL

  Ισπανία

 10. KOMOFISH

  Μαρόκο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψάρια- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

960 επιχειρήσεις