• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψάρια- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης

Αποτελέσματα για

Ψάρια- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FISHERIES-INTL MAURITANIE

  Μαυριτανία

  Μαυριτανική αλιευτική εταιρεία, και εξαγωγή κατεψυγμένων και φρέσκων ψαριών. Έχουμε την έδρα μας στη Μαυριτανία- στη Δυτική Αφρική και τη Γερμανία (αυτή τη στιγμή εκπροσωπούμαστε). Αλιεύουμε και εξάγουμε από τα αλιευτικά της πεδία στην Ευρώπη· Αφρική; Αραβικές χώρες και Ασία. Έχουμε επίσης παραστάσεις παρακολούθησης "στο Κονγκό" για την προώθηση της καλύτερης παρακολούθησης των παραγγελιών από τις χώρες των υποπεριφερειών του. Τα ψάρια μας επεξεργάζονται σε μονάδες επεξεργασίας ψαριών, δεξαμενές ψαριών και ψυκτικές εγκαταστάσεις όλες σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές κανονιστικές απαιτήσεις. Τα χαρακτηριστικά των ιχθυαλεύων μας είναι τα εξής: - Πρωτεΐνες: 60 έως 70% - Λιπαρά: 4-10% - Ορυκτό άλας: 2-4% - Υγρασία: 10-12%

 2. RESFOOD

  Ρωσία

  ResFOOD – ο μεγαλύτερος παραγωγός και χοντρέμπορος προϊόντων διατροφής επαγγελματικής χρήσης για ΑΣΙΑΤΙΚΗ (ΙΑΠΩΝΙΚΗ, ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ, ΚΙΝΕΖΙΚΗ) ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ. Ηγετική εταιρεία στην Ρωσική αγορά της εστίασης (HoReCa) από το 2010. Πάνω από 250 sku, κύρια προϊόντα.Ρύζι για σούσι, έτοιμο νόρι με φύκια, πιπερόριζα, σάλτσες, υγιεινή διατροφή κ.λπ.Εγγυημένη διαθεσιμότητα προϊόντων, διαθέτουμε υψηλή και σταθερή ποιότητα προϊόντων με τιμές που θα σας εντυπωσιάσουν, και ξαφνιάσουν! Διαθέτουμε ιδιόκτητο εργαστήριο τροφίμων όπου δημιουργούμε αποκλειστικές συνταγές και βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα και σταθερότητα των προϊόντων μας. Εξάγουμε σε περισσότερες από 11 χώρες. Μαγειρεύουμε όλοι μαζί στις μαγειρικές μας σχολές, εμφανίζουμε σαφείς διαφορές με τους ανταγωνιστές μας και μοιραζόμαστε νέες συνταγές με τους πελάτες μας. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες στον τομέα τους. Απασχολούμε πάνω από 200 υπαλλήλους. Η Resfood φημίζεται ως τίμιος και υπεύθυνος παρασκευαστής. Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη σε μάρκετινγκ. κατάρτιση πωλητών, διαφημιστικό υλικό, δείγματα, τάξεις τεχνογνωσίας.

 3. FAGOU

  Βέλγιο

  Είμαστε μια εμπορική επιχείρηση εξαγωγής προϊόντων διατροφής, κατεψυγμένων και αναλώσιμων (FMCG) προϊόντων (πάνες, κολλητικές ταινίες και άλλα). Διαθέτουμε παρουσία στην Ευρώπη και την Αφρική. Με την πάροδο των ετών, διευρύναμε σημαντικά την γκάμα των προϊόντων μας και επεκτείναμε το δίκτυο διανομής μας προς ευχαρίστηση των αγαπητών μας πελατών. Εξάγουμε παντού στην υποσαχάρια Αφρική με έλεγχο από τον χώρο / το εργοστάσιο (ΕΕ, Αμερική κ.ά.) έως την παράδοση στην Αφρική.

 4. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

  Γαλλία

 5. EXOTIC CITY

  Βέλγιο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. OKEANOS

  Γαλλία

 2. PESMARÍN

  Ισπανία

 3. ASTURPESCA S.L.

  Ισπανία

 4. CONGELADOS MAR DE MAR

  Ισπανία

 5. MASCATO

  Ισπανία

  Η Mascato S.A. είναι μια επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με το εμπόριο θαλασσινών. Ψάρια και θαλασσινά, κατεψυγμένα οστρακοειδή. Οι προτεραιότητες μας είναι οι προσδοκίες του πελάτη, η φροντίδα των υπαλλήλων μας, η συνεργασία με τους προμηθευτές μας και ο σεβασμός του περιβάλλοντος. Για μέγιστη ασφάλεια των τροφίμων, για μια επιμελημένη αλιεία και για σωστές τιμές, η Mascato επενδύει στις περιοχές όπου βρίσκονται οι πρώτες ύλες.

 1. FLOOK SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία μας πιστεύει ακράδαντα στα προϊόντα υψηλής ποιότητας, γι αυτό οι συνταγές μας γίνονται με το χέρι, με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

 2. EIRASMAR

  Ισπανία

  Επιχείρηση που πουλά διθύρια μαλάκια και κεφαλοπόδια. Τα προϊόντα μας πωλούνται κονσερβοποιημένα.

 1. VALOFISH

  Γαλλία

 2. FRIOCONDAL SARL DAKHLA

  Μαρόκο

 3. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Πορτογαλία

 4. SAFRICOPE S.A.U.

  Ισπανία

 5. PRODWAY INTERNATIONAL

  Γαλλία

 6. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Κάτω Χώρες

 7. NEVA OCEANS B.V.

  Κάτω Χώρες

 8. EL BAHHAR

  Τυνησία

 1. HIPOMAR,S.A.

  Ισπανία

 2. PUERTA COSTAS SA

  Ισπανία

 3. PACIFIC FISH

  Μαρόκο

 4. SINGULAR BY GRENOUCERIE S.L

  Ισπανία

 5. CONGELADOS CIENTOCINCO S.L.

  Ισπανία

 6. AMARPESCA

  Ισπανία

 7. KOMOFISH

  Μαρόκο

 8. FRIGORIFICOS DE VIGO, S.A.

  Ισπανία

 9. TAVOLA BLU S.R.L

  Ιταλία

 10. ARGIS GALAC'SEA

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψάρια- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

960 επιχειρήσεις