• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψάρια- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης

Αποτελέσματα για

Ψάρια- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SIRION SEAFOOD APS

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η SIRION SEAFOOD APS – ο δικός σας συνεργάτης για θαλασσινά στην Ευρώπη. Η SIRION SEAFOOD APS που ιδρύθηκε το 2007 στο København της Δανίας έχει εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες προμήθειας & ελέγχου ποιότητας θαλασσινών στην Ευρώπη. Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής λύσεων για τα θαλασσινά στην Ευρώπη μπορούμε να διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα καταψυγμένων/φρέσκων θαλασσινών με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας (εργοστασιακός έλεγχος/έλεγχος ποιότητας/επίβλεψη φόρτωσης/ανάπτυξη προϊόντων). Χάρη στο μεγάλο μας δίκτυο, τα άκρως πεπειραμένα στελέχη, την εκπαιδευμένη ομάδα ελέγχου ποιότητας, την επαγγελματική εξυπηρέτηση και τη γρήγορη επικοινωνία, έχουμε αποκτήσει μια σταθερή φήμη στη βιομηχανία θαλασσινών της Σκανδιναβίας ως έμπιστος συνεργάτης για την κάλυψη όλων των αναγκών σε θαλασσινά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επί του παρόντος συνεργαζόμαστε με πολλά αξιόπιστα εργοστάσια με πιστοποίηση HACCP, ISO, BRC, ASC, MSC, BAP, BSCI, HALAL. Οι κύριες αγορές μας: Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδάς, Ασία (Ιαπωνία, Κορέα κλπ.) & άλλες. Τα κύρια προϊόντα μας: Σολομός, μπακαλιάρος, αστακός, σκουμπρί, χταπόδι, τόνος, αχιβάδες, μπακαλιάρος της Αλάσκας, χαβιάρι/αυγά ψαριών , χοιρινό κρέας, βοδινό, ζωοτροφές. Γαρίδες (Black Tiger, Vannamei, Scampi, Cat Tiger, κλπ.), σίλουρος/Swai, ιχθύες ανοικτής θάλασσας (τόνος, Mahi-Mahi, στικτοροφός κλπ.), ιχθύες ιχθυοκαλλιέργειας (κόκκινη/μαύρη τιλάπια, Barramundi κλπ.), κεφαλόποδα (χταπόδι, σουπιά, καλαμάρι), μαλάκια (αχιβάδα, καβούρι), θαλασσινά προστιθέμενης αξίας (Sushi, Nobashi, Torpedo κλπ.), θαλασσινά σε κονσέρβα, άλλα (βατράχι, Surimi κλπ.). Χοιρινά πόδια, φρέσκο χοιρινό κότσι χωρίς κόκαλο, κατεψυγμένη χοιρινή ουρά, ψαρονέφρι, χοιρινά πλευρά, μισό χοιρινό σφάγιο, βόειο στομάχι

 2. FISHERIES INTL

  Μαυριτανία

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Είμαστε μια αλιευτική εταιρεία και εξαγωγέας κατεψυγμένων επί του σκάφους, κατεψυγμένων στην ξηρά και νωπών ψαριών από τη Μαυριτανία στη Dakhla. Βρισκόμαστε στη Μαυριτανία - Δυτική Αφρική και στη Γερμανία. Ψαρεύουμε και εξάγουμε από τα αλιευτικά σας πεδία στην Ευρώπη, την Αφρική, τις αραβικές χώρες, την Ασία και τον Καναδά. Είμαστε μια εταιρεία που σέβεται τις κυρώσεις που έχουν ψηφιστεί από την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική Ένωση. Αυτό σημαίνει ότι δεν κάνουμε εμπόριο με χώρες που τελούν υπό οικονομικές κυρώσεις όπως: Κούβα, Ρωσία, Βενεζουέλα........ Τα ψάρια μας που καταψύχονται εν πλω, που καταψύχονται σε αλιευτικά σκάφη και τα ψάρια μας που καταψύχονται στην ξηρά, συμμορφώνονται με τις συνιστώμενες επεξεργασίες για τα ψάρια, οι δεξαμενές και οι εγκαταστάσεις ψύξης συμμορφώνονται με τις ευρωπαϊκές κανονιστικές απαιτήσεις. Τα χαρακτηριστικά των ψαριών μας είναι τα εξής: Τα ψάρια που καταψύχονται σε ένα από τα μεγαλύτερα ψυγεία της Ευρώπης, όπως είναι τα ψάρια που καταψύχονται σε ένα από τα μεγαλύτερα ψυγεία της Ευρώπης: - Πρωτεΐνες: 60-70%. - Λίπος: 4-10%. - Μεταλλικό αλάτι: 4%. Συνιστάται σε όλους τους πελάτες να μας αποστέλλουν επιστολή πρόθεσης αγοράς (LOI), στην οποία, πρέπει να διευκρινίζετε: - τη συνολική ποσότητα που πρόκειτ

 3. E.H.W. WORLDWIDE

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η E.H.W. Worldwide, ιδρύθηκε το 2011 στην Κύπρο και είναι μια παγκόσμια εταιρεία εξειδικευμένη στον πορισμό και στην διανομή προϊόντων ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. Η δέσμευση μας σε "ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές" αποτελεί το κίνητρο μας για προσβασιμότητα όλο το χρόνο. Επιλέγουμε αυστηρά τους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας πως τα πιο εκλεκτά προϊόντα και μόνο φτάνουν στους πελάτες μας. Καλύπτοντας την Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική, εισάγουμε άμεσα από κορυφαίες πηγές προϊόντων όπως η Χιλή, Ουρουγουάη, Νότια Αφρική κ.α. Με μια πρόσφατη επέκταση στην Γερμανία, εξυπηρετούμε διάφορες αγορές, συντηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες. Η μελλοντική μας πλατφόρμα διαχείρισης διακίνησης στην Νότια Αφρική αποδεικνύει την στρατηγική μας ανάπτυξη. Ενισχυμένη από την αφοσιωμένη μας ομάδα, η E.H.W. Worldwide θριαμβεύει ως ηγετική εταιρεία στην αγορά, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.Στην E.H.W. Worldwide, η αποστολή μας αποτελεί τεκμήριο της αφοσίωσης μας. Στοχεύουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία εμπειρία, που σηματοδοτείται από τον εφοδιασμό, προμήθεια και διαμονή προϊόντων που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Ενώ απωθούμε τα όρια και διασχίζουμε τις βιομηχανίες, παραμένουμε πιστοί στην δέσμευση μας ώστε οποιαδήποτε επαγγελματική συναλλαγή με μας να αποτελεί ένα αξέχαστο ταξίδι, με ασύγκριτη ποιότητα και αξία.

 4. FAGOU

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια εμπορική επιχείρηση εξαγωγής προϊόντων διατροφής, κατεψυγμένων και αναλώσιμων (FMCG) προϊόντων (πάνες, κολλητικές ταινίες και άλλα). Διαθέτουμε παρουσία στην Ευρώπη και την Αφρική. Με την πάροδο των ετών, διευρύναμε σημαντικά την γκάμα των προϊόντων μας και επεκτείναμε το δίκτυο διανομής μας προς ευχαρίστηση των αγαπητών μας πελατών. Εξάγουμε παντού στην υποσαχάρια Αφρική με έλεγχο από τον χώρο / το εργοστάσιο (ΕΕ, Αμερική κ.ά.) έως την παράδοση στην Αφρική.

 5. EXOTIC CITY

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. M-S SERVICES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία M-S SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ψάρια, Ρύζι, Μέλι, Φρούτα αποξηραμένα, Καφές και τσάι, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Αεριούχα ποτά, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Woluwe-Saint-Pierre, Βέλγιο.

 2. OKEANOS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OKEANOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ψάρια, μαλακοστρακα, και κατεψυγμενα μαλακοστρακα. Έχει έδρα σε Montigny-Le-Bretonneux, Γαλλία.

 3. PESMARÍN

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PESMARÍN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Marín-Pontevedra, Ισπανία.

 4. CONGELADOS MAR DE MAR

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CONGELADOS MAR DE MAR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα ψαρια, καλαμάρια, καπνος για εισπνοη, γατοψαράκια, μπακαλιαροι, ροζ γαρίδες, και Γαρίδες γλυκού νερού. Έχει έδρα σε Vigo-Pontevedra, Ισπανία.

 5. CO.PE.MO. COOPERATIVA PESCATORI MOLLUSCHICOLTORI

  Ιταλία

  Η CO.PE.MO. ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 κατόπιν πρωτοβουλίας 40 αλιέων μυδιών μικρής κλίμακας, ως κοινό σημείο πώλησης των προϊόντων τους στην περιοχή γύρω από το λιμάνι αλιείας. CO.PE.MO (συνεταιρισμός αλιέων και καλλιεργητών μαλακίων). Ο συνεταιρισμός διαχειρίζεται την πώληση των μαλακίων που συλλέγονται από τα μέλη του και ιδιαίτερα κυδωνιών, μυδιών και θαλάσσιων σαλιγκαριών. Αναλαμβάνει επίσης το εμπόριο των αλιευμάτων από τους βυθοκόρους και ένα μέρος από τους μικρούς αλιείς.

 1. MASCATO

  Ισπανία

  Η Mascato S.A. είναι μια επιχείρηση που ασχολείται αποκλειστικά με το εμπόριο θαλασσινών. Ψάρια και θαλασσινά, κατεψυγμένα οστρακοειδή. Οι προτεραιότητες μας είναι οι προσδοκίες του πελάτη, η φροντίδα των υπαλλήλων μας, η συνεργασία με τους προμηθευτές μας και ο σεβασμός του περιβάλλοντος. Για μέγιστη ασφάλεια των τροφίμων, για μια επιμελημένη αλιεία και για σωστές τιμές, η Mascato επενδύει στις περιοχές όπου βρίσκονται οι πρώτες ύλες.

 2. FLOOK SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία μας πιστεύει ακράδαντα στα προϊόντα υψηλής ποιότητας, γι αυτό οι συνταγές μας γίνονται με το χέρι, με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

 1. TRIAINA

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση μας τροφοδοτεί πάνω από 20 χρόνια επιχειρήσεις μαζικής εστίασης στην ανατολική Πελοπόννησο, σε κατεψυγμένα ψάρια, θαλασσινά, κρέατα, λαχανικά. Πελάτες μας είναι επίσης και στρατιωτικές μονάδες, φυλακές, νοσοκομεία, πλοία. Διαθέτουμε δίκτυο διανομών με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία για την καλύτερη κάλυψη των πελατών μας.

 2. EIRASMAR

  Ισπανία

  Επιχείρηση που πουλά διθύρια μαλάκια και κεφαλοπόδια. Τα προϊόντα μας πωλούνται κονσερβοποιημένα.

 3. VIRGILIO C. MOREIRA, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία VIRGILIO C. MOREIRA, LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και κατεψυγμενα θαλασσινα. Έχει έδρα σε Sangalhos, Πορτογαλία.

 4. FRIOCONDAL SARL DAKHLA

  Μαρόκο

  Η εταιρεία FRIOCONDAL SARL DAKHLA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλαμάρια. Έχει έδρα σε Dakhla, Μαρόκο.

 5. VALOFISH

  Γαλλία

  Η εταιρεία VALOFISH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Le Portel, Γαλλία.

 6. CONGELAGOS SA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία CONGELAGOS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, κατεψυγμενα μαλακια, κατεψυγμενα θαλασσινα, και Εμπόριο χονδρικής ψαριών. Έχει έδρα σε Lagos, Πορτογαλία.

 7. SAFRICOPE S.A.U.

  Ισπανία

  Η εταιρεία SAFRICOPE S.A.U., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποθηκεσ-ψυγεια για την αποθηκευση εμπορευματων, και κέντρο διανομής. Έχει έδρα σε Marín, Ισπανία.

 8. PRODWAY INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία PRODWAY INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Θαλασσινά, κατεψυγμένα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 1. VISSCHER SEAFOOD B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία VISSCHER SEAFOOD B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σολομος, υδατοκαλλιεργεια σολομων, κατεψυγμένος σολομός, και συσκευασμενος σολωμος. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

 2. PACIFIC FISH

  Μαρόκο

  Η εταιρεία PACIFIC FISH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, θαλάσσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, επεξεργασμενα ψαρια και θαλασσινα, και Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Tan-Tan, Μαρόκο.

 3. NEVA OCEANS B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία NEVA OCEANS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Λαχανικά φρέσκα, επεξεργασμενα ψαρια και θαλασσινα, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Dronten, Κάτω Χώρες.

 4. BLUE WORLD SEAFOOD

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία BLUE WORLD SEAFOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, εμπορία κατεψυγμένων θαλασσινών προϊόντων, σουσι, και τονος. Έχει έδρα σε Nuenen, Κάτω Χώρες.

 5. EL BAHHAR

  Τυνησία

  Η εταιρεία EL BAHHAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορία φρέσκων θαλασσινών προϊόντων. Έχει έδρα σε Zarzis, Τυνησία.

 6. HIPOMAR,S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία HIPOMAR,S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε El Prat De Llobregat, Ισπανία.

 7. PUERTA COSTAS SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία PUERTA COSTAS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξιφιας, τονος, και διατροφή. Έχει έδρα σε Mos, Ισπανία.

 8. ALFA FISH

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ALFA FISH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, ψαρια χονδρικης, Εμπόριο χονδρικής ψαριών, Ψάρια, και εξαγωγη φρεσκων ψαριων. Έχει έδρα σε Brecht, Βέλγιο.

 9. NDOYE DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία NDOYE DISTRIBUTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαλακοστρακα, Κεφαλοπόδια, και εξαγωγη φρεσκων ψαριων. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

 10. ASTURPESCA S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ASTURPESCA S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψαρι ανοικτης θαλασσης. Έχει έδρα σε Aviles-Asturias, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψάρια- κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

933 Επιχειρήσεις