• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψάρια- καπνιστά και παστά

Αποτελέσματα για

Ψάρια- καπνιστά και παστά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LEONIDIS COMPANY

  Ελλάδα

  Στα 20 χρόνια ύπαρξης μας στον χώρο των τροφίμων και με συνεργασίες με μεγάλα εργοστάσια σε Ελλάδα και Ευρώπη μας δίνουν την δυνατότητα να είμαστε μια ανταγωνιστική εταιρεία προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και σε ελκυστικές τιμές. Όλα αυτά μας έδωσαν την ευκαιρία να προμηθεύουμε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και τα τελευταία χρόνια να εξάγουμε προϊόντα κυρίως στην Ευρωπαϊκή Αγορά έχοντας βλέψεις και σε Τρίτες χώρες. Τα κύρια προϊόντα εξαγωγής είναι καπνιστά ψάρια, κατεψυγμένα θαλασσινά, ελιές και ελαιόλαδο. Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με νέους συνεργάτες ώστε να μπορέσουμε να διευρύνουμε την ποικιλία των εξαγωγικών μας προϊόντων και να γίνουμε ακόμα πιο ελκυστικοί σε νέους πελάτες. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άμεσα και γρήγορα κάνοντας τους πελάτες μας ακόμα πιο ευχαριστημένους για την επιλογή τους να συνεργαστούν μαζί μας. Μέλημα μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα διατηρώντας την ικανοποίηση των πελατών μας στο έπακρο.

 2. VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.

  Ελλάδα

  Η ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1928 από τον Αντώνιο Σκουρτόπουλο στους Ωρεούς της Εύβοιας, με αποκλειστικό αντικείμενο την παραγωγή αλίπαστων ψαριών, με την εμπορική ονομασία. Αmbrosia. Εννέα χρόνια αργότερα, το 1937, η εταιρία επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην παραγωγή κονσερβοποιημένου τόνου, με την λειτουργία- για τον σκοπό αυτό- και δεύτερου εργοστασίου.Η ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνεχίζει σήμερα το ταξίδι της στον χρόνο με ιδιαίτερη έμφαση αφενός στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που την καθιέρωσαν και αφ'ετέρου στην αναζήτηση ολοένα και περισσότερων εξαγωγικών προορισμών.

 3. BACALAOS ALEJANDRA

  Ισπανία

  ΑΠΟ ΤΟ 1932, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Χάρη σε μια παραδοσιακή μέθοδο κοπής, δημιουργούμε συγκεκριμένα τεμάχια για την παρασκευή διαφόρων δικών μας γαστρονομικών πιάτων. Με τον ίδιο τρόπο, η μέθοδος αυτή μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε τα τεμάχια, το είδος της κοπής, το βάρος και το μέγεθος ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 4. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Ισπανία

  Εμείς στη Linda Playa, παρασκευάζουμε και εμπορευόμαστε αντζούγιες σε άλμη. Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της τοπικής και διεθνούς αγοράς. Πραγματοποιούμε μια χειροποίητη επεξεργασία στις αντζούγιες και στη διατήρηση σε άλμη. Βρισκόμαστε στην Colindres, στρατηγικό τμήμα της θάλασσας της Κανταβρίας.

 5. ROYAL CAVIAR

  Γερμανία

  Η εταιρεία ROYAL CAVIAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαβιαρι, Άγριο χαβιάρι, και Χαβιάρι εκτροφείου. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Γαλλία

  Η εταιρεία EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Calais, Γαλλία.

 2. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, καπνιστά και παστά, πεστροφα, Ψάρια, καπνιστά και παστά, περκα, και τσιπουρες. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

 3. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, καπνιστά και παστά, Ψάρια, καπνιστά και παστά, σπεσιαλιτε απο μπακαλιαρο, κατεψυγμένος μπακαλιάρος, και ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος. Έχει έδρα σε Torres Vedras, Πορτογαλία.

 4. ARGIS GALAC'SEA

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARGIS GALAC'SEA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, καπνιστά και παστά, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Θαλασσινά, κατεψυγμένα, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, καπνιστά και παστά, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Lorient, Γαλλία.

 5. NEPTUN SEAFOOD APS

  Δανία

  Η εταιρεία NEPTUN SEAFOOD APS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πινακες χειρισμου. Έχει έδρα σε Løgstør, Δανία.

 1. CAVIAR PETROSSIAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία CAVIAR PETROSSIAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαβιαρι, και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. SIMON DUTRIAUX

  Γαλλία

  Η εταιρεία SIMON DUTRIAUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλατα θαλασσινων. Έχει έδρα σε Vendin Le Vieil, Γαλλία.

 1. SODIAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SODIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Jumet, Βέλγιο.

 2. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, καπνιστά και παστά, εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, ιχθυοπωλεια, Ψάρια, καπνιστά και παστά, και κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα. Έχει έδρα σε Klein Meckelsen, Γερμανία.

 3. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπακαλιαρος, μπακαλιαροι, φιλετο μπακαλιαρου, και ετοιμος μπακαλιαρος. Έχει έδρα σε Mestre, Ιταλία.

 4. LE MOULIN DU COUVENT

  Γαλλία

  Η εταιρεία LE MOULIN DU COUVENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Descartes, Γαλλία.

 5. ALBATROSS SEAFOODS

  Ιρλανδία

  Η εταιρεία ALBATROSS SEAFOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σολομος, καπνιστος σολωμος, και ψαρια. Έχει έδρα σε Killybegs, Ιρλανδία.

 6. PREGI DI SICILIA

  Μάλτα

  Η εταιρεία PREGI DI SICILIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Mellieha, Μάλτα.

 7. LVIVMOREPRODUCT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία LVIVMOREPRODUCT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, θαλασσινα προϊοντα, επεξεργασμενα ψαρια και θαλασσινα, κατεψυγμενα θαλασσινα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Lvov, Ουκρανία.

 8. BASKCOD

  Ισπανία

  Η εταιρεία BASKCOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Lemona, Ισπανία.

 1. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Röfingen, Γερμανία.

 2. SALM INVEST GROUP

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SALM INVEST GROUP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καπνιστος σολωμος. Έχει έδρα σε Fleurus, Βέλγιο.

 3. IMPORTGROUP

  Ουκρανία

  Η εταιρεία IMPORTGROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα κράκερς και σνακ, εισαγωγη, ψαρια του θαλασσινου νερου, και Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει έδρα σε Donetsk, Ουκρανία.

 4. SALAZONES COBASAL S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία SALAZONES COBASAL S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σολομος, σαρδελες, και μπακαλιαρος. Έχει έδρα σε Baza, Ισπανία.

 5. BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH

  Βιετνάμ

  Η εταιρεία BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θαλασσινα προϊοντα, Παραγωγός σουρίμι, και καλαμαρακια. Έχει έδρα σε Ho Chi Minh, Βιετνάμ.

 6. RÄUCHERZWERG

  Γερμανία

  Η εταιρεία RÄUCHERZWERG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Ψάρια, καπνιστά και παστά, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ψάρια, Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια, Ψάρια, καπνιστά και παστά, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neufeld, Γερμανία.

 7. JAEGER-VERSAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία JAEGER-VERSAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bonefeld, Γερμανία.

 8. ZALMKOERIER

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία ZALMKOERIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καπνιστος σολωμος, φρεσκα ψαρια χονδρικης, και συσκευασμενος σολωμος. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

 9. ARTISAN DU SAUMON (L')

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ARTISAN DU SAUMON (L'), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καπνιστος σολωμος, και συσκευασμενος σολωμος. Έχει έδρα σε Boirs, Βέλγιο.

 10. ROMA. PHPU

  Πολωνία

  Η εταιρεία ROMA. PHPU, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κονσερβοποιημένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, θαλάσσης, Ψάρια, επεξεργασία, Ψάρια, καπνιστά και παστά, Ψάρια, θαλάσσης, Ψάρια, επεξεργασία, και Ψάρια, καπνιστά και παστά. Έχει έδρα σε Krakow, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψάρια- καπνιστά και παστά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

694 Επιχειρήσεις