• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψάρια- καπνιστά και παστά

Αποτελέσματα για

Ψάρια- καπνιστά και παστά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LEONIDIS COMPANY

  Ελλάδα

  Στα 20 χρόνια ύπαρξης μας στον χώρο των τροφίμων και με συνεργασίες με μεγάλα εργοστάσια σε Ελλάδα και Ευρώπη μας δίνουν την δυνατότητα να είμαστε μια ανταγωνιστική εταιρεία προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και σε ελκυστικές τιμές. Όλα αυτά μας έδωσαν την ευκαιρία να προμηθεύουμε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και τα τελευταία χρόνια να εξάγουμε προϊόντα κυρίως στην Ευρωπαϊκή Αγορά έχοντας βλέψεις και σε Τρίτες χώρες. Τα κύρια προϊόντα εξαγωγής είναι καπνιστά ψάρια, κατεψυγμένα θαλασσινά, ελιές και ελαιόλαδο. Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με νέους συνεργάτες ώστε να μπορέσουμε να διευρύνουμε την ποικιλία των εξαγωγικών μας προϊόντων και να γίνουμε ακόμα πιο ελκυστικοί σε νέους πελάτες. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άμεσα και γρήγορα κάνοντας τους πελάτες μας ακόμα πιο ευχαριστημένους για την επιλογή τους να συνεργαστούν μαζί μας. Μέλημα μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες. Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα διατηρώντας την ικανοποίηση των πελατών μας στο έπακρο.

 2. VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.

  Ελλάδα

  Η ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1928 από τον Αντώνιο Σκουρτόπουλο στους Ωρεούς της Εύβοιας, με αποκλειστικό αντικείμενο την παραγωγή αλίπαστων ψαριών, με την εμπορική ονομασία. Αmbrosia. Εννέα χρόνια αργότερα, το 1937, η εταιρία επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην παραγωγή κονσερβοποιημένου τόνου, με την λειτουργία- για τον σκοπό αυτό- και δεύτερου εργοστασίου.Η ΒΙΑΛΚΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνεχίζει σήμερα το ταξίδι της στον χρόνο με ιδιαίτερη έμφαση αφενός στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που την καθιέρωσαν και αφ'ετέρου στην αναζήτηση ολοένα και περισσότερων εξαγωγικών προορισμών.

 3. BACALAOS ALEJANDRA

  Ισπανία

  ΑΠΟ ΤΟ 1932, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Χάρη σε μια παραδοσιακή μέθοδο κοπής, δημιουργούμε συγκεκριμένα τεμάχια για την παρασκευή διαφόρων δικών μας γαστρονομικών πιάτων. Με τον ίδιο τρόπο, η μέθοδος αυτή μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε τα τεμάχια, το είδος της κοπής, το βάρος και το μέγεθος ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 4. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Ισπανία

  Εμείς στη Linda Playa, παρασκευάζουμε και εμπορευόμαστε αντζούγιες σε άλμη. Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της τοπικής και διεθνούς αγοράς. Πραγματοποιούμε μια χειροποίητη επεξεργασία στις αντζούγιες και στη διατήρηση σε άλμη. Βρισκόμαστε στην Colindres, στρατηγικό τμήμα της θάλασσας της Κανταβρίας.

 5. STE GEORGES THIOL

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ROYAL CAVIAR

  Γερμανία

 2. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

 3. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Πορτογαλία

 4. SIMON DUTRIAUX

  Γαλλία

 5. ALBATROSS SEAFOODS

  Ιρλανδία

 1. LE MOULIN DU COUVENT

  Γαλλία

 2. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Ιταλία

 3. ARGIS GALAC'SEA

  Γαλλία

 4. SODIAL

  Βέλγιο

 5. CAVIAR PETROSSIAN

  Γαλλία

 6. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Γαλλία

 7. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 8. NEPTUN SEAFOOD APS

  Δανία

 9. LVIVMOREPRODUCT

  Ουκρανία

 10. SALM INVEST GROUP

  Βέλγιο

 1. PREGI DI SICILIA

  Μάλτα

 2. RYBAK I RYBA

  Ρωσία

 3. BASKCOD

  Ισπανία

 4. ZALMKOERIER

  Κάτω Χώρες

 5. RÄUCHERZWERG

  Γερμανία

 6. BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH

  Βιετνάμ

 7. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Γερμανία

 8. IMPORTGROUP

  Ουκρανία

 9. JAEGER-VERSAND

  Γερμανία

 10. BORVO TRAITEUR

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψάρια- καπνιστά και παστά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

745 επιχειρήσεις