• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • ψάρια ιχθυοτροφείου

Αποτελέσματα για

Ψάρια ιχθυοτροφείου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KOI-DISCOUNT GMBH

  Γερμανία

 2. KYRIAKOU FRESH FISH & SEAFOOD

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας είναι μία οικογενειακή επιχείρηση στην Πάτρα που ασχολείται με την πώληση - προώθηση - χονδρικό εμπόριο φρέσκων , κατεψυγμένων ή απλής ψύξης ψαριών , τσιπούρας , λαβράκι Iχθυοκαλλιέργειας και θαλασσινών ειδών , σε χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε συνεργασία με εταιρείες του εξωτερικού (χονδρικής και λιανικής ), με Iχθυοκαλλιέργειες και αλιείς άγριου ψαριού, παρέχουμε εξαίρετης ποιότητας προϊόντα, την εγγυημένα ασφαλή αποθήκευση & αποστολή των προϊόντων με ακεραιότητα και αξιοπιστία. Επιτυγχάνουμε έτσι την αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων για Iχθυοκαλλιεργητές και αλιείς και παράλληλα την γνωριμία των εταιρειών του εξωτερικού με καλής ποιότητας προϊόντα , σε τιμές λογικές. Πάνω σε αυτήν την λογική θα μας ενδιέφερε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας με την εταιρεία μας.

 3. VISKWEKERIJ CORTEN

  Βέλγιο

 4. ZETMAR FOOD & INTERNATIONAL TRADING CO. LTD.

  Τουρκία

 5. HIQUASO KOIFUTTER

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WEITZ WASSERWELT / WEITZ GMBH

  Γερμανία

 2. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Βέλγιο

 3. FISHING ADVENTURE

  Κάτω Χώρες

 4. KOI CARE HOEKSCHEWAARD

  Κάτω Χώρες

 5. INTER FLOWER

  Βέλγιο

 1. TEICH BERATUNG SEELE

  Γερμανία

 2. KOICENTRUM STEENWIJK

  Κάτω Χώρες

 1. AQUA KOI

  Βέλγιο

 2. KOICENTRUM SNEEK

  Κάτω Χώρες

 3. SPORT & LEISURE FISHERIES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. DER-KOI-SHOP GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. ŞENTÜRK BALIKÇILIK GIDA VE DIŞ TİC LTD ŞTİ

  Τουρκία

 6. VENETO MED

  Ουκρανία

 7. DELTA PET CARE

  Βέλγιο

 8. AQUARIA ANTWERP

  Βέλγιο

 1. RIBNJACI KUPA D.O.O.

  Κροατία

  Το ιχθυοτροφείο είναι μια πραγματική όαση στην προμήθεια ψαριών του γλυκού νερού υψηλής ποιότητας. Σε αρκετές λίμνες, εκτός από τους πολυάριθμους κυπρίνους, εκτρέφονται επίσης λούτσοι, γατόψαρα, ποταμολάβρακα, γκρα κυπρίνοι, γλήνια, ασημένιοι κυπρίνοι και άλλα ψάρια. Το ιχθυοτροφείο Kupa στο Draganić προσφέρει ερασιτεχνική αλιεία στο όμορφο φυσικό περιβάλλον που δεν απέχει πολύ από το Ζάγκρεμπ.

 2. DRAKOTOU ANASTASIA SINGLE MEMBERED LTD

  Ελλάδα

  Είμαστε μια εταιρεία που ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο ψαριών από το 2004. Διαθέτουμε ψάρια εισαγωγής απο Ιταλία, Ισπανία, Νορβηγία, Σενεγάλη..Ελληνικά ψάρια από τα καλύτερα καΐκια αλλά και ψάρια ιχθυοτροφείου(τσιπούρα, λαβράκι, φαγκρί , μυλοκόπι, μυτάκι) ανώτερης ποιότητας. Υπαρχει η δυνατοτητα και εξαγωγης εμπορευματος προς το εξωτερικο με ασφαλεια συναλλαγων.

 3. SKFISH

  Ελλάδα

  παραγωγη και εμπορια ψαριων τριπουρα λαυρακι τονος ξιφιας χταποδυ σουπ μια και ολα τα ψαρια της θαλασσας και ιχθυοτροφειου απο την μοναδα μας

 4. TROPICAL

  Πολωνία

  Επί 45 χρόνια, η TROPICAL foods κατέχει εξαίσια φήμη και αναγνώριση στην βιομηχανία των ενυδρείων. Έχουν εξάγει σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Η προσφορά μας: •ΠΡΟΪΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΔΑΤΩΝ Τα προϊόντα επεξεργασίας των υδάτων της Tropical περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για να επεξεργαστούν το νερό στο ενυδρείο και να το προσαρμόσουν στις ανάγκες των κατοίκων του. Η προσφορά συμπληρώνεται με ειδικά άλατα που είναι χρήσιμα κατά την μεταφορά και εκκόλαψη. •PRO DEFENCE – Τα ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ PRO DEFENCE περιέχουν τρόφιμα με προβιοτικά για την καθημερινή διατροφή των ψαριών. Τα τρόφιμα προσφέρονται σε 4 μεγέθη: Micro Size, XXS, S και M. •SOFT LINE – ΚΑΙΝΟΤΟΜΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ μαλακοί κόκκοι, υψηλή σταθερότητα νερού, εξαιρετική αφομοιωσιμότητα και πληθώρα θρεπτικών ουσιών – αυτά είναι τα πραγματικά μοναδικά χαρακτηριστικά αυτής της γραμμής προϊόντων ενυδρείου. Ο Πολωνός κατασκευαστής ανέπτυξε μια μοναδική μέθοδο κατασκευής τροφίμων με μαλακή εξώθηση, τα οποία είναι πιο ελκυστικά και χωνεύονται καλύτερα από τα ψάρια. •TROPICAL PREMIUM LINE Η Premium Line περιέχει τόσο γενικά όσο ειδικά τρόφιμα που προορίζονται για την διατροφή των ψαριών με ειδικές διατροφικές ανάγκες. •TROPICAL MARINE POWER Πρόκειται για μια γραμμή τροφίμων, προϊόντων επεξεργασίας του νερού, θαλάσσιο αλάτι σχεδιασμένα για θαλάσσια ενυδρεία. Η προσφορά της Tropical δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει εξειδικευμένη τροφή για διακοσμητικά ενυδρεία ειδικά προορισμένα για koi, οξύρρυγχοι και άλλα είδη.

 5. AQUA BIO

  Βέλγιο

 6. ASAKUA AQUACULTURE & MARINE

  Τουρκία

 7. MATSUOKA CO., LTD.

  Ιαπωνία

 8. NATKOM

  Τουρκία

 9. UCKERMARK-FISCH GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Γερμανία

 10. AQUATIC SCIENCE

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψάρια ιχθυοτροφείου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

35 επιχειρήσεις