• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτοσίδηρος - προϊόντα

Αποτελέσματα για

Χυτοσίδηρος - προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BABYLON PLAST

  Πολωνία

  Η BABYLONPLAST™ είναι μια Πολωνική εταιρεία κατασκευής πλαστικών καλυμμάτων ανθρωποθυρίδων και συστημάτων αποστράγγισης που προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ BABYLONPLAST™ Τα προϊόντα υποβάλλονται σε ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα παραγωγικά στάδια: από τον σχεδιασμό ως τις δοκιμές για ασφάλεια, ανθεκτικότητα στην διάβρωση, ικανότητα φόρτωσης και άλλα χαρακτηριστικά απόδοσης. Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές και διαθέτουν πιστοποίηση κατά τα πρότυπα EAN-124 και ISO9001: 2008 που εφαρμόζονται στην Ευρωπαϊκή 'Ένωση. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και καινοτόμες τεχνικές λύσεις, παράγουμε πλαστικά καλύμματα ανθρωποθυρίδων με μια εγγύηση άνω των 30 ετών. ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Είμαστε εταιρεία που σεβόμαστε το περιβάλλον. Ως μέρος της οικολογικής μας πολιτικής, έχουμε ορίσει ειδικούς στόχους για τα επόμενα χρόνια που οδηγούν στην κλιματική ουδετερότητα. Υποστηρίζοντας την ιδέα της προστασίας και της διατήρησης του περιβάλλοντος, παράγουμε καταπακτές από ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώνοντας τα απορρίματα, καθαρίζουμε τον πλανήτη και δημιουργούμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον που φροντίζουν όλο τον κόσμο. . ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Απασχολούμε μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών. Επικεφαλείς ελέγχου ποιότητας και ειδικοί τεχνικοί επιβλέπουν συστηματικά την συμβατότητα με τις απαιτήσεις σε όλα τα παραγωγικά στάδια. Δημιουργούμε κάτι παραπάνω από απλές κατασκευαστικές λύσεις. ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ Λαμβάνουμε υπόψη τις επιθυμίες των πελατών μας και κατασκευάζουμε καλύμματα ανθρωποθυρίδων από πλαστικό υλικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας.

 2. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Τουρκία

  Η Istanbul Döküm κατέχει ευέλικτες παραγωγικούς μεθόδους για την παραγωγή, χύτευση, κονδυλoειδές σίδηρο, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, διπλός, υπερδιπλάσιος και μπρούτζο σε σύστημα χύτευση με άμμο σε ένα μονό χυτήριο. Το χυτήριο μας, διαφορετικό από τα εκατοντάδες χυτήρια στην Τουρκία και στην Ευρώπη, είναι εξοπλισμένο έτσι ώστε να παρέχει σύνθετες χυτεύσεις στους πελάτες. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και η ποιότητα μας Ευρωπαϊκού επιπέδου. Με φούρνους επαγωγής, η συνολική ικανότητα ρευστού μετάλλου ανέρχεται σε 6, 5 τόνους και η ετήσια παραγωγική ικανότητα σε 2500 τόνους. Όλες οι χυτεύσεις μας υποβάλλονται σε ένα τρισδιάστατο στάδιο προσομείωσης για την αποφυγή λαθών και ελαττωμάτων. Η Istanbul Döküm βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας με τα σχέδια και τα έργα σας από την μορφοποίηση ως την χύτευση, από την χύτευση ως την λείανση, από την μηχανική κατεργασία ως τον τελικό έλεγχο. Ανάλογα με την απαίτηση σχεδιασμού, τα τεχνικά σχέδια μεταβιβάζονται στο κατάστημα μας σχεδίων, εντός της επιχείρησης, ή στους κατασκευαστές σχεδίων με τους οποίους διατηρούμε πολυετή συνεργασία. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, διεξάγεται προ-μηχανική επεξεργασία και τελική μηχανική επεξεργασία, στο εσωτερικό μας συνεργείο μηχανικής επεξεργασίας και σε επιχειρήσεις με τις οποίες διατηρούμε πολυετή συνεργασία. Στο εργαστήριο, εκτελούνται για όλες τις παραγωγές, χημική ανάλυση, μηχανικές δοκιμές επιμήκυνσης, έλξης, απόδοσης και όταν απαιτείται δοκιμές UT, MT και MPI. Εξυπηρετούμε τις βιομηχανίες για αντλίες και στοιχεία, βαλβίδες, γενικά είδη μηχανουργίας, ναυτιλία, τουρμπίνες, υδραυλικές και πετροχημικές βιομηχανίες, βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα.

 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Γερμανία

  Ως ειδικό χυτήριο επικεντρωνόμαστε στις δικές σας ιδέες και απαιτήσεις και στην υλοποίησή τους σε χυτά εξαρτήματα έως 4 τόνων από εντελώς διαφορετικά υλικά. Simultaneous Engineering, πρωτότυπα, μικρές και μέσες σειρές είναι τα πλεονεκτήματά μας, εξαιρετικά σύντομες προθεσμίες παράδοσης, ασφάλεια διαδικασιών και αξιοπιστία είναι το δικό σας πλεονέκτημα. Τα προϊόντα μας: χυτά εξαρτήματα ακριβείας, ανθεκτικά στη φθορά χυτά εξαρτήματα, μπαϊνιτικός χυτοσίδηρος με σφαιροειδή γραφίτη (ADI), πρωτότυπα χυτά εξαρτήματα, χυτοσίδηρος inox , εργασίες φρεζαρίσματος CNC, εργασίες τόρνου CNC κατά παραγγελία, επεξεργασία χυτών εξαρτημάτων κατά παραγγελία, χύτευση κατά παραγγελία, ανθεκτικός στη θερμότητα χυτοσίδηρος με σφαιροειδή γραφίτη

 4. FWL SCHUBERT & SALZER FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Γερμανία

  Τα πάθος μάς καθιστά ασύγκριτους. Διότι δεν παρέχουμε μόνο ποιότητα και επιμέλεια, αλλά και εξαιρετικά χυτά εξαρτήματα ακριβείας. Είμαστε ένας από τα πλέον σύγχρονα χυτήρια της Ευρώπης για πελάτες και μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση. Στην έδρα μας στο Bad Lobenstein παράγουμε για τους πελάτες μας από περισσότερους από 40 κλάδους χυτά εξαρτήματα από ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα τυποποιημένων και με βάση τις προδιαγραφές των πελατών τύπων χάλυβα. Ως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση και μέλος του ομίλου Schubert & Salzer παράγουμε τα προϊόντα μας στη Γερμανία – εμπρόθεσμα και σε προγραμματιζόμενες προσιτές τιμές. Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με υπερσύγχρονη τεχνολογία και μηχανολογία σε ανώτατο επίπεδο, παρέχει πάντοτε στους πελάτες μας αξιόπιστη ποιότητα. Ολόκληρη η αλυσίδα των διαδικασιών μας είναι ψηφιοποιημένη και εκσυγχρονισμένη. Οι τεχνολογίες, όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση, η οπτική σύγκριση επιφανειών, η ανάδρομη τεχνική έρευνα ή η προσομοίωση χύτευσης και πήξης διασφαλίζουν το σύντομο χρόνο ανάπτυξης, γρήγορες διαδικασίες δειγματισμού και τη σταθερή ποιότητα μαζικής παραγωγής.

 5. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Γερμανία

  Το χυτήριό μας έχει μακρά παράδοση που προέρχεται από την εταιρεία Maschinenfabrik Schütz & Hertel, εν συντομία Mafa Wurzen που ιδρύθηκε το 1879. Ακολούθησε 74 χρόνια αργότερα η επιχείρηση VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, που το 1991 περιήλθε στην κατοχή της Esterer AG και από τότε φέρει την επωνυμία «Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH». Μαζί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία στο Altötting, την Esterer Gießerei GmbH, η Wurzener Gießerei εξαγοράστηκε το 2008 από την Holding Topol GmbH. Από κοινού με την Esterer Gießerei Altötting, επιχείρησή μας συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών συστημάτων της Ευρώπης. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας είναι η παραγωγή προϊόντων σύνθετης γεωμετρίας και απαιτητικού πυρήνα. Αλλά και χυτά εξαρτήματα διπλού τοιχώματος, εξαρτήματα με περιορισμένο πάχος τοιχώματος και μεγάλα εξαρτήματα βάρους έως τεσσάρων τόνων περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματά μας. Στους πελάτες μας εγγυόμαστε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια διαδικασιών, ακόμη και για απαιτητικά εξαρτήματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Από το 2001, η εταιρεία FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) ανέπτυξε, από την ίδρυση της, έναν δίκτυο εταίρων χυτοσίδηρου με έδρα στην Πολωνία. Με πολυετή πείρα, η FGD προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης και τήξης. Η διοίκηση της FGD, με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της, ανταμείφθηκε με την απόκτηση της πιστοποίησης κατά ISO 9001: 2008 το 2013 σχετικά με τον « Σχεδιασμό, αγορά και πώληση ανταλλακτικών από χυτοσίδηρο ». Η εταιρεία προσφέρει τα εξής: - Διάφορα εργοτάξια τήξης για ποικιλομορφία χρωμάτων. - Διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης για ποικιλομορφία σχημάτων. - Ολοκληρωμένα εργαστήρια μηχανικής κατεργασίας ώστε να περιορίσει τον χειρισμό των εξαρτημάτων, από την χύτευση ως την τελική συναρμολόγηση. - Εργαστήρια βαφής για την προστασία των εξαρτημάτων εναντίων της διάβρωσης και για την βελτιστοποίηση της αισθητικής τους. - Γραφείο μελετών για την ανάπτυξη νέων ανταλλακτικών και εννοιών. - Μέσα διαχείρισης διακίνησης κατάλληλα για γρήγορη ανταπόκριση και την βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  Όλα τα προϊόντα για "χυτοσίδηρος - προϊόντα"

 2. FONDERIA DELLA CROCETTA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία FONDERIA DELLA CROCETTA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση φαιου χυτοσιδηρου, Παραγωγή χυτηρίων χυτοσιδήρου για λογαριασμό τρίτων, χυτευση σφαιροειδους χυτοσιδηρου, και σφαιροειδης χυτοσιδηρος. Έχει έδρα σε Cinisello Balsamo, Ιταλία.

 3. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε St. Lorenzen Im Mürztal, Αυστρία.

 4. WALE-SYSTEMS GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία WALE-SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Salzburg, Αυστρία.

 5. LIMATRONIC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LIMATRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Lindau, Γερμανία.

 1. FOUNDRY THEMELI

  Ελλάδα

  Τα Χυτήρια Θεμελή είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που εδρεύει και παράγει στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Σε 7000 τ.μ. με εργοστασιακές εγκαταστάσεις 1500 τ.μ., παράγουμε εδώ και 44 χρόνια με τεχνολογία ανώτερης ποιότητας, προϊόντα από χυτοσίδηρο (μαντέμι). Η εταιρεία μας είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές σε: χυτοσιδηρά εξαρτήματα ύδρευσης - άρδευσης - αποχέτευσης, καλύμματα & σχάρες φρεατίων από ελατό και χυτοσίδηρο, υδραυλικά εξαρτήματα, μηχανουργικά εξαρτήματα, ενεργειακά τζάκια & σόμπες, μαντεμένια παγκάκια & τραπέζια, αντίβαρα τρακτέρ, κολώνες φωτισμού, εμπόδια πεζοδρομίου, παραστάσεις για κάγκελα. Τα προϊόντα μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας. Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Πρότυπο 9001: 2008 και το Πρότυπο ΕΝ 13229: 2001+Α1: 2003. Ο τεράστιος αριθμός των καλουπιών που διαθέτουμε είναι ένα σημαντικό κριτήριο το οποίο μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε χωρίς ταλαιπωρίες.

 2. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως σημαντικός, πιστοποιημένος κατασκευαστής εξαρτημάτων χύτευσης με πίεση από αλουμίνιο και χυτών εξαρτημάτων σε μήτρες χελώνας, αντιμετωπίζουμε με αυτοπεποίθηση τις τεχνικές και οικονομικές προκλήσεις νέων αγορών. Στα 50 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης έχουμε εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικά αποδοτικό χυτήριο, που χάρη στους δραστήριους και άψογα εκπαιδευμένους συνεργάτες, σε επενδύσεις σε υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και σε εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής διακρίνεται για τη μεγάλη ευελιξία ως χυτήριο πελάτης. Ένας άλλος κεντρικός τομέας της επιχείρησης είναι η παραγωγή και η διάθεση μεμονωμένων εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την κατασκευή μαρκιζών και συστημάτων σκίαση αιθρίων. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.paulvoss.de! VOSS: διαμόρφωση με αλουμίνιο!

 1. KONIJNENBURG

  Κάτω Χώρες

  Τροχοί και συστήματα τροχών υψηλής ποιότητας. Για κίνηση και μετάδοση κίνησης για βιομηχανικές εφαρμογές και εφαρμογές κρίσιμης σημασίας. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πλαστικά, καουτσούκ, πολυουρεθάνες, μέταλλα και χυτοσίδηρο. Από το 1946, βασίζουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας στην κατεργασία και την εφαρμογή αυτών των υλικών. Αυτό μας καθιστά ειδικούς στα προϊόντα και τις εφαρμογές κατά παραγγελία. Οι σύμβουλοί μας μελετούν, σε συνεργασία με εσάς, πώς τα προϊόντα και οι λύσεις μας μπορούν να συμβάλουν ώστε η επιχείρησή σας να επιτύχει τους στόχους της. Μερικά παραδείγματα: - Ανάπτυξη τροχών κατά παραγγελία για λευκούς θαλάμους της ASML. - Μηχανική κατασκευή και προμήθεια 1.300.000 διπλών τροχών για έπιπλα. - Κινητήριοι τροχοί από πολυαμίδιο και χυτοσίδηρο που μπορούν να στηρίξουν έως και 15 τόνους φορτίου για τον πύργο Brigthon (Ολλανδία). - Οι σύμβουλοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε από τους 22.000 τυποποιημένους τροχούς τον τύπο των τροχών που διαθέτουμε σε απόθεμα, έτοιμους για παράδοση.

 2. HIMATEK GMBH

  Γερμανία

  Η HiMaTEK GmbH είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής χυτών εξαρτημάτων, σφυρήλατων εξαρτημάτων και τυποποιημένων εξαρτημάτων συστημάτων αγωγών από διάφορα υλικά, όπως χυτοσίδηρος, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, ορείχαλκος, μπρούντζος, Superalloy κλπ. Από το 2000 και με βάση την επαγγελματική μας εμπειρία ως κινεζικό χυτήριο παρέχουμε στους πελάτες από την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ προϊόντα βάσει σχεδίων και επιθυμίας του πελάτη. Γνωρίζουμε επακριβώς ποιο υλικό ταιριάζει με ποια μέθοδο, ποιο εργοστάσια και με ποιους όρους. Τα πεδία εφαρμογής είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η χημεία, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ιατρική, τα τρόφιμα, η ηλεκτρονική, τα ηλεκτρικά συστήματα, η ναυπηγική, οι κατασκευές, η αεροναυτιλία, η διαστημική, η κατασκευή σωλήνων κλπ. Ένα πιστοποιητικό ISO 9001: 2008 μας παρέχει την προσδιορίσιμη ποιότητα. Στη διεκπεραίωση των παραγγελιών σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας: από την αγορά των υλικών έως το πρώτο δείγμα, τις μικρές και μεγάλες σειρές και τη διοικητική μέριμνα παρέχουμε γρήγορες, απρόσκοπτες και επαγγελματικές υπηρεσίες.

 3. WINSON MACHINERY CO., LTD.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Η WINSON Machinery Co., Ltd. προσφέρει τις καλύτερες εργαλειομηχανές για χύτευση και διανέμει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χύτευσης με γκρι / όλκιμο σίδηρο σε όλο τον κόσμο. Με τα βραβεία ISO 9001 και τα πιστοποιητικά Meehanite Metal, το χυτήριο μας είναι αφιερωμένο στην παραγωγή μια ευρείας ποικιλίας προϊόντων χύτευσης εργαλειομηχανών. Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη χύτευση εργαλειομηχανών, η τεχνογνωσία μας παρέχει τις λύσεις για οποιαδήποτε επιθυμητή χύτευση σε εγχώριες και διεθνείς πελάτες.

 4. CASTSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην CASTService GmbH. Θα θέλαμε να σάς παρουσιάσουμε στη διαδικτυακή μας παρουσία τις δυνατότητες και τα προϊόντα της επιχείρησής μας. Είμαστε εξειδικευμένη επιχείρηση για την προμήθεια χυτών κατασκευών και κατασκευών από λαμαρίνα. Χάρη σε μια εξειδικευμένη ομάδα προμηθευτών σάς παρέχουμε γρήγορα σχεδόν απεριόριστες προτάσεις λύσεων για την επιχείρησή σας. Εάν ενδιαφέρεστε για εμάς και θέλετε να γνωρίσετε προσωπικά την επιχείρησή μας, σάς προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε.

 5. MYCALIPER

  Τουρκία

 6. CASTING HOUSE

  Βέλγιο

 7. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

 8. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Τουρκία

 1. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Αυστρία

 2. NRU GMBH

  Γερμανία

 3. RICHANG QIAOSHAN TRADE CO., LTD.

  Χιλή

 4. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. ADOLF FÖHL GMBH + CO KG

  Γερμανία

 6. PJSC METALYT

  Ουκρανία

 7. URBAN CASTING

  Τουρκία

 8. SOYLU DÖKÜM

  Τουρκία

 9. SOYLU DÖKÜM

  Τουρκία

 10. BEAG BEARBEITUNGS & ENTWICKLUNGS GMBH

  Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτοσίδηρος - προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

478 Επιχειρήσεις