• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτοσίδηρος - προϊόντα

Αποτελέσματα για

Χυτοσίδηρος - προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FWL FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Τα πάθος μάς καθιστά ασύγκριτους. Διότι δεν παρέχουμε μόνο ποιότητα και επιμέλεια, αλλά και εξαιρετικά χυτά εξαρτήματα ακριβείας. Είμαστε ένας από τα πλέον σύγχρονα χυτήρια της Ευρώπης για πελάτες και μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση. Στην έδρα μας στο Bad Lobenstein παράγουμε για τους πελάτες μας από περισσότερους από 40 κλάδους χυτά εξαρτήματα από ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα τυποποιημένων και με βάση τις προδιαγραφές των πελατών τύπων χάλυβα. Ως οικογενειακή μικρομεσαία επιχείρηση και μέλος του ομίλου Schubert & Salzer παράγουμε τα προϊόντα μας στη Γερμανία – εμπρόθεσμα και σε προγραμματιζόμενες προσιτές τιμές. Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με υπερσύγχρονη τεχνολογία και μηχανολογία σε ανώτατο επίπεδο, παρέχει πάντοτε στους πελάτες μας αξιόπιστη ποιότητα. Ολόκληρη η αλυσίδα των διαδικασιών μας είναι ψηφιοποιημένη και εκσυγχρονισμένη. Οι τεχνολογίες, όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση, η οπτική σύγκριση επιφανειών, η ανάδρομη τεχνική έρευνα ή η προσομοίωση χύτευσης και πήξης διασφαλίζουν το σύντομο χρόνο ανάπτυξης, γρήγορες διαδικασίες δειγματισμού και τη σταθερή ποιότητα μαζικής παραγωγής.

 2. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το χυτήριό μας έχει μακρά παράδοση που προέρχεται από την εταιρεία Maschinenfabrik Schütz & Hertel, εν συντομία Mafa Wurzen που ιδρύθηκε το 1879. Ακολούθησε 74 χρόνια αργότερα η επιχείρηση VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, που το 1991 περιήλθε στην κατοχή της Esterer AG και από τότε φέρει την επωνυμία «Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH». Μαζί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία στο Altötting, την Esterer Gießerei GmbH, η Wurzener Gießerei εξαγοράστηκε το 2008 από την Holding Topol GmbH. Από κοινού με την Esterer Gießerei Altötting, επιχείρησή μας συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών συστημάτων της Ευρώπης. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας είναι η παραγωγή προϊόντων σύνθετης γεωμετρίας και απαιτητικού πυρήνα. Αλλά και χυτά εξαρτήματα διπλού τοιχώματος, εξαρτήματα με περιορισμένο πάχος τοιχώματος και μεγάλα εξαρτήματα βάρους έως τεσσάρων τόνων περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματά μας. Στους πελάτες μας εγγυόμαστε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια διαδικασιών, ακόμη και για απαιτητικά εξαρτήματα.

 3. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως ειδικό χυτήριο επικεντρωνόμαστε στις δικές σας ιδέες και απαιτήσεις και στην υλοποίησή τους σε χυτά εξαρτήματα έως 4 τόνων από εντελώς διαφορετικά υλικά. Simultaneous Engineering, πρωτότυπα, μικρές και μέσες σειρές είναι τα πλεονεκτήματά μας, εξαιρετικά σύντομες προθεσμίες παράδοσης, ασφάλεια διαδικασιών και αξιοπιστία είναι το δικό σας πλεονέκτημα. Τα προϊόντα μας: χυτά εξαρτήματα ακριβείας, ανθεκτικά στη φθορά χυτά εξαρτήματα, μπαϊνιτικός χυτοσίδηρος με σφαιροειδή γραφίτη (ADI), πρωτότυπα χυτά εξαρτήματα, χυτοσίδηρος inox , εργασίες φρεζαρίσματος CNC, εργασίες τόρνου CNC κατά παραγγελία, επεξεργασία χυτών εξαρτημάτων κατά παραγγελία, χύτευση κατά παραγγελία, ανθεκτικός στη θερμότητα χυτοσίδηρος με σφαιροειδή γραφίτη

 4. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η Metal Technology Group AD είναι ένας κορυφαίος φορέας συγκεντρωτικής διαχείρισης τριών διακεκριμένων βουλγαρικών χυτηρίων — ALUCOM στο Pleven, OSSAM στο Lovech και CENTROMET στην Vratsa. Κάθε μονάδα συνεισφέρει τη δική της εξειδικευμένη γνώση και τις καινοτομικές τεχνολογίες παραγωγής στην εταιρική μας οικογένεια. Ο όμιλός μας που ιδρύθηκε το 1997, έχει εξελιχθεί από μεμονωμένα χυτήρια με μακρά ιστορία σε μια ενιαία δύναμη του μεταλλουργικού τομέα και απασχολεί περισσότερους από 560 εκπαιδευμένους συνεργάτες στις μονάδες μας στο Pleven, στο Lovech, στη Vratsa και στα κεντρικά μας γραφεία στη Σόφια. Η αφοσίωσή μας στη αριστεία αντανακλάται στην εκτεταμένη παρουσία μας σε πέντε ηπείρους και εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 25 χώρες με την παράδοση χυτών προϊόντων υψηλής ποιότητας σε διάφορους κλάδους συμπεριλαμβανομένων της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροπορικής και διαστημικής βιομηχανίας και των μηχανημάτων. Κατανοώντας τις κρίσιμες ανάγκες των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού, η Metal Technology Group AD δεν ειδικεύεται μόνο στην παραγωγή χυτών προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά παρέχει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τη συσκευασία, τη διοικητική μέριμνα και τη μεταφορά διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παράδοση από εμάς στις εγκαταστάσεις σας. Η προσέγγισή μας δίδει έμφαση στην ομαλή εμπειρία πελάτη από την αρχική παραγγελία έως την οριστική παράδοση αποσκοπώντας να διευκολύνει την απλή και αποδοτική διαδικασία προμηθειών. Επιλέγοντας την MTG, συνεργάζεστε με μια εταιρεία που εκτιμά την τεχνολογική πρόοδο, τη συνεχή βελτίωση και την καλλιέργεια μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες, διασφαλίζοντας ότι καλύπτουμε τις ανάγκες του έργου σας με ακρίβεια και αξιοπιστία.

 5. FONDERIA DELLA CROCETTA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FONDERIA DELLA CROCETTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, φαιος χυτοσιδηρος, σφαιροειδης χυτοσιδηρος, Χαλυβουργεία, χυτηρια, Παραγωγή χυτηρίων χυτοσιδήρου για λογαριασμό τρίτων, πυρηνες χυτηριου, τυξη μεταλλων, και εξοπλισμοι για την παραγωγη κατασκευων χυτευσης. Έχει έδρα σε Cinisello Balsamo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HENGONG PRECISION EQUIPMENT

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HENGONG PRECISION EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοί συλλέκτες, υδραυλικες αντλιες, τεμάχια από χυτοσίδηρο, χυτοσιδηρες τροχαλιες, τροχαλιες, κοντοι σωληνες, Ανταλλακτικά αυτοκινήτου, και Τροχοί. Έχει έδρα σε Hebei, Κίνα.

 2. WALE-SYSTEMS GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WALE-SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Salzburg, Αυστρία.

 3. INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INTEC AUSTRIA INH. ING. PREDL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε St. Lorenzen Im Mürztal, Αυστρία.

 4. OPTIMEL SCHMELZGUSSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OPTIMEL SCHMELZGUSSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Μήτρες χύτευσης, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Μήτρες χύτευσης, μηχανηματα σκληρυνσης, Ειδικά μηχανήματα - κατασκευή, αυτοματισμός βιομηχανίας αυτοκινήτων, αυτοματισμός για τη χημική βιομηχανία, και αυτοματισμός βιομηχανίας μεταλλουργίας. Έχει έδρα σε Iserlohn, Γερμανία.

 5. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Από το 2001, η εταιρεία FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) ανέπτυξε, από την ίδρυση της, έναν δίκτυο εταίρων χυτοσίδηρου με έδρα στην Πολωνία. Με πολυετή πείρα, η FGD προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης και τήξης. Η διοίκηση της FGD, με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της, ανταμείφθηκε με την απόκτηση της πιστοποίησης κατά ISO 9001: 2008 το 2013 σχετικά με τον « Σχεδιασμό, αγορά και πώληση ανταλλακτικών από χυτοσίδηρο ». Η εταιρεία προσφέρει τα εξής: - Διάφορα εργοτάξια τήξης για ποικιλομορφία χρωμάτων. - Διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης για ποικιλομορφία σχημάτων. - Ολοκληρωμένα εργαστήρια μηχανικής κατεργασίας ώστε να περιορίσει τον χειρισμό των εξαρτημάτων, από την χύτευση ως την τελική συναρμολόγηση. - Εργαστήρια βαφής για την προστασία των εξαρτημάτων εναντίων της διάβρωσης και για την βελτιστοποίηση της αισθητικής τους. - Γραφείο μελετών για την ανάπτυξη νέων ανταλλακτικών και εννοιών. - Μέσα διαχείρισης διακίνησης κατάλληλα για γρήγορη ανταπόκριση και την βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 1. FOUNDRY THEMELI

  Ελλάδα

  Τα Χυτήρια Θεμελή είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που εδρεύει και παράγει στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Σε 7000 τ.μ. με εργοστασιακές εγκαταστάσεις 1500 τ.μ., παράγουμε εδώ και 44 χρόνια με τεχνολογία ανώτερης ποιότητας, προϊόντα από χυτοσίδηρο (μαντέμι). Η εταιρεία μας είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές σε: χυτοσιδηρά εξαρτήματα ύδρευσης - άρδευσης - αποχέτευσης, καλύμματα & σχάρες φρεατίων από ελατό και χυτοσίδηρο, υδραυλικά εξαρτήματα, μηχανουργικά εξαρτήματα, ενεργειακά τζάκια & σόμπες, μαντεμένια παγκάκια & τραπέζια, αντίβαρα τρακτέρ, κολώνες φωτισμού, εμπόδια πεζοδρομίου, παραστάσεις για κάγκελα. Τα προϊόντα μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, λειτουργικότητας και ασφάλειας. Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Πρότυπο 9001: 2008 και το Πρότυπο ΕΝ 13229: 2001+Α1: 2003. Ο τεράστιος αριθμός των καλουπιών που διαθέτουμε είναι ένα σημαντικό κριτήριο το οποίο μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε χωρίς ταλαιπωρίες.

 2. PAUL VOSS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Ως σημαντικός, πιστοποιημένος κατασκευαστής εξαρτημάτων χύτευσης με πίεση από αλουμίνιο και χυτών εξαρτημάτων σε μήτρες χελώνας, αντιμετωπίζουμε με αυτοπεποίθηση τις τεχνικές και οικονομικές προκλήσεις νέων αγορών. Στα 50 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης έχουμε εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικά αποδοτικό χυτήριο, που χάρη στους δραστήριους και άψογα εκπαιδευμένους συνεργάτες, σε επενδύσεις σε υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και σε εξελιγμένες μεθόδους παραγωγής διακρίνεται για τη μεγάλη ευελιξία ως χυτήριο πελάτης. Ένας άλλος κεντρικός τομέας της επιχείρησης είναι η παραγωγή και η διάθεση μεμονωμένων εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την κατασκευή μαρκιζών και συστημάτων σκίαση αιθρίων. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα www.paulvoss.de! VOSS: διαμόρφωση με αλουμίνιο!

 1. KONIJNENBURG

  Κάτω Χώρες

  Τροχοί και συστήματα τροχών υψηλής ποιότητας. Για κίνηση και μετάδοση κίνησης για βιομηχανικές εφαρμογές και εφαρμογές κρίσιμης σημασίας. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πλαστικά, καουτσούκ, πολυουρεθάνες, μέταλλα και χυτοσίδηρο. Από το 1946, βασίζουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας στην κατεργασία και την εφαρμογή αυτών των υλικών. Αυτό μας καθιστά ειδικούς στα προϊόντα και τις εφαρμογές κατά παραγγελία. Οι σύμβουλοί μας μελετούν, σε συνεργασία με εσάς, πώς τα προϊόντα και οι λύσεις μας μπορούν να συμβάλουν ώστε η επιχείρησή σας να επιτύχει τους στόχους της. Μερικά παραδείγματα: - Ανάπτυξη τροχών κατά παραγγελία για λευκούς θαλάμους της ASML. - Μηχανική κατασκευή και προμήθεια 1.300.000 διπλών τροχών για έπιπλα. - Κινητήριοι τροχοί από πολυαμίδιο και χυτοσίδηρο που μπορούν να στηρίξουν έως και 15 τόνους φορτίου για τον πύργο Brigthon (Ολλανδία). - Οι σύμβουλοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε από τους 22.000 τυποποιημένους τροχούς τον τύπο των τροχών που διαθέτουμε σε απόθεμα, έτοιμους για παράδοση.

 2. HIMATEK GMBH

  Γερμανία

  Η HiMaTEK GmbH είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής χυτών εξαρτημάτων, σφυρήλατων εξαρτημάτων και τυποποιημένων εξαρτημάτων συστημάτων αγωγών από διάφορα υλικά, όπως χυτοσίδηρος, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, ορείχαλκος, μπρούντζος, Superalloy κλπ. Από το 2000 και με βάση την επαγγελματική μας εμπειρία ως κινεζικό χυτήριο παρέχουμε στους πελάτες από την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ προϊόντα βάσει σχεδίων και επιθυμίας του πελάτη. Γνωρίζουμε επακριβώς ποιο υλικό ταιριάζει με ποια μέθοδο, ποιο εργοστάσια και με ποιους όρους. Τα πεδία εφαρμογής είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η χημεία, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ιατρική, τα τρόφιμα, η ηλεκτρονική, τα ηλεκτρικά συστήματα, η ναυπηγική, οι κατασκευές, η αεροναυτιλία, η διαστημική, η κατασκευή σωλήνων κλπ. Ένα πιστοποιητικό ISO 9001: 2008 μας παρέχει την προσδιορίσιμη ποιότητα. Στη διεκπεραίωση των παραγγελιών σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας: από την αγορά των υλικών έως το πρώτο δείγμα, τις μικρές και μεγάλες σειρές και τη διοικητική μέριμνα παρέχουμε γρήγορες, απρόσκοπτες και επαγγελματικές υπηρεσίες.

 3. EISENGIESSEREI BAUMGARTE GMBH

  Γερμανία

  Το χυτήριο σιδήρου Baumgarte GmbH με έδρα το Bielefeld ανήκει για περισσότερα από 80 χρόνια στα κορυφαία χυτήρια σιδήρου της Γερμανίας. Με 220 συνεργάτες και ετήσια παραγωγή χυτηρίου περίπου 30.000 τόνων, η επιχείρηση βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας αγοράς. Η τήξη πραγματοποιείται σε υπερσύγχρονους ηλεκτρικούς κλιβάνους μέσης συχνότητας και συνεπώς σε μεγάλο βαθμό με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η επιχείρηση παράγει σε τρεις υπερσύγχρονες γραμμές καλουπιών χυτά εξαρτήματα για διάφορους τομείς, π. χ. περιβλήματα αντλιών, εξαρτήματα πλυντηρίων, αρθρώσεις λεωφορείων και σιδηροδρόμων, εξαρτήματα κλωστοϋφαντουργικών μηχανών, μηχανισμούς μετάδοσης, συστήματα αυτόματου κλεισίματος θυρών και εξαρτήματα για μηχανήματα επεξεργασίας ξυλείας. Χάρη στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και βαφής καλύπτουμε επίσης ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας. Σε συνεργασία με τους παραγγελιοδότες κατασκευάζουμε έτσι χυτά εξαρτήματα μέγιστης ακρίβειας και λειτουργικότητας.

 4. CASTSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην CASTService GmbH. Θα θέλαμε να σάς παρουσιάσουμε στη διαδικτυακή μας παρουσία τις δυνατότητες και τα προϊόντα της επιχείρησής μας. Είμαστε εξειδικευμένη επιχείρηση για την προμήθεια χυτών κατασκευών και κατασκευών από λαμαρίνα. Χάρη σε μια εξειδικευμένη ομάδα προμηθευτών σάς παρέχουμε γρήγορα σχεδόν απεριόριστες προτάσεις λύσεων για την επιχείρησή σας. Εάν ενδιαφέρεστε για εμάς και θέλετε να γνωρίσετε προσωπικά την επιχείρησή μας, σάς προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε.

 5. DSB EURO, S.R.O.

  Τσεχία

  Χυτήριο, τέχνη με χυτοσίδηρο, αστικός εξοπλισμός, χαλύβδινες χυτεύσεις, φαιός χυτοσίδηρος, όλκιμος χυτοσίδηρος, εξοπλισμός διαμόρφωσης. Προϊόντα και υπηρεσίες : Χυτήριο, τέχνη με χυτοσίδηρο, αστικός εξοπλισμός. Χυτεύσεις χάλυβα, φαιός χυτοσίδηρος, όλκιμος χυτοσίδηρος. Εξοπλισμός διαμόρφωσης, χυτεμένος χάλυβας, εργαστήριο σχεδιασμού.

 6. CASTING HOUSE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CASTING HOUSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτεύσεις καλλιτεχνικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Αντίκες, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Αντίκες, Κλειδαριές, σύρτες, και κλειδιά, και μικροτηξη με τη μεθοδο του χαμενου κεριου. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 7. TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία TURCONT MUHENDISLIK IMALAT SAN VE TIC LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτηριο ακριβειας, παραγωγη φασον, χυτευση, και τορνευση μεταλλων. Έχει έδρα σε Karatay/konya, Τουρκία.

 8. MYCALIPER

  Τουρκία

  Η εταιρεία MYCALIPER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιαγωνες φρενου για οχηματα, Σφιγκτήρες φρένων, ανταλλακτικα για συστηματα πεδησης, και επιδιορθωση τυμπανων φρενων. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 1. ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARIOGLU CASTING AND KITCHEN EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψηστιερα για μπιφτεκια, κιγκλιδωματα, μοναδα εγγραφης cd, και γκριλ. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 2. URBAN CASTING

  Τουρκία

  Η εταιρεία URBAN CASTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτεύσεις καλλιτεχνικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, οπες παρατηρησης, και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. M-TEC METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία M-TEC METALLTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Dreieich, Γερμανία.

 4. TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία TOOL TEC WERKZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Pischelsdorf Am Kulm, Αυστρία.

 5. NRU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία NRU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Neukirchen, Γερμανία.

 6. ADOLF FÖHL GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ADOLF FÖHL GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

 7. CASTING AND MECHANICAL PLANT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία CASTING AND MECHANICAL PLANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, κατασκευη γραναζιων, εγκαταστασεις και μηχανηματα για υψικαμινους, και προμηθειες για εξοπλισμους υψικαμινων. Έχει έδρα σε Kryvyi Rih, Ουκρανία.

 8. LIMATRONIC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LIMATRONIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει έδρα σε Lindau, Γερμανία.

 9. PJSC METALYT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PJSC METALYT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση φαιου χυτοσιδηρου, και χυτευση σφαιροειδους χυτοσιδηρου. Έχει έδρα σε Kropyvnytskyi, Ουκρανία.

 10. FONDERIE GIROUD INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIE GIROUD INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, προϊοντα χυτευσης υπο πιεση, χυτηριο ακριβειας, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Barraux, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτοσίδηρος - προϊόντα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

473 Επιχειρήσεις