• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτοσίδηρος ακατέργαστος

Αποτελέσματα για

Χυτοσίδηρος ακατέργαστος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. RICHTER FORMTEILE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

 2. ESTERER GIESSEREI GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως ειδικό χυτήριο επικεντρωνόμαστε στις δικές σας ιδέες και απαιτήσεις και στην υλοποίησή τους σε χυτά εξαρτήματα έως 4 τόνων από εντελώς διαφορετικά υλικά. Simultaneous Engineering, πρωτότυπα, μικρές και μέσες σειρές είναι τα πλεονεκτήματά μας, εξαιρετικά σύντομες προθεσμίες παράδοσης, ασφάλεια διαδικασιών και αξιοπιστία είναι το δικό σας πλεονέκτημα. Τα προϊόντα μας: χυτά εξαρτήματα ακριβείας, ανθεκτικά στη φθορά χυτά εξαρτήματα, μπαϊνιτικός χυτοσίδηρος με σφαιροειδή γραφίτη (ADI), πρωτότυπα χυτά εξαρτήματα, χυτοσίδηρος inox , εργασίες φρεζαρίσματος CNC, εργασίες τόρνου CNC κατά παραγγελία, επεξεργασία χυτών εξαρτημάτων κατά παραγγελία, χύτευση κατά παραγγελία, ανθεκτικός στη θερμότητα χυτοσίδηρος με σφαιροειδή γραφίτη

 3. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το χυτήριό μας έχει μακρά παράδοση που προέρχεται από την εταιρεία Maschinenfabrik Schütz & Hertel, εν συντομία Mafa Wurzen που ιδρύθηκε το 1879. Ακολούθησε 74 χρόνια αργότερα η επιχείρηση VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, που το 1991 περιήλθε στην κατοχή της Esterer AG και από τότε φέρει την επωνυμία «Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH». Μαζί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία στο Altötting, την Esterer Gießerei GmbH, η Wurzener Gießerei εξαγοράστηκε το 2008 από την Holding Topol GmbH. Από κοινού με την Esterer Gießerei Altötting, επιχείρησή μας συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών συστημάτων της Ευρώπης. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας είναι η παραγωγή προϊόντων σύνθετης γεωμετρίας και απαιτητικού πυρήνα. Αλλά και χυτά εξαρτήματα διπλού τοιχώματος, εξαρτήματα με περιορισμένο πάχος τοιχώματος και μεγάλα εξαρτήματα βάρους έως τεσσάρων τόνων περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματά μας. Στους πελάτες μας εγγυόμαστε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια διαδικασιών, ακόμη και για απαιτητικά εξαρτήματα.

 4. GIESSTECHNIK BREMER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Gießtechnik Bremer GmbH ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1992. Από τότε το όνομα Gießtechnik Bremer σημαίνει εξειδίκευση, παροχή συμβουλευτικής, ενημέρωση του πελάτη και στοχευμένη, ποιοτική προμήθεια κάθε προϊόντος βάσει των απαιτήσεων του πελάτη. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της, η Gießtechnik Bremer έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη ως απόλυτα αξιόπιστος συνεργάτης. Ο τρόπος εργασίας μας είναι προσανατολισμένος και επικεντρώνεται στις απαιτήσεις του πελάτη και του εκάστοτε προμηθευτή ώστε να αποτελεί τη βάση για την αδιάλειπτη ανάπτυξη της επιχείρησης. Χάρη σε αυτό με την πάροδο των ετών ο αριθμός του εξειδικευμένου προσωπικού μας αυξήθηκε σε συνολικά 12 άτομα. Αυτό μας επιτρέπει την ακόμα καλύτερη φροντίδα των έργων και των πελατών μας, αλλά επίσης διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών της επιχείρησής μας καθώς καλύπτει επίσης τους τομείς της κατασκευής και του ελέγχου ποιότητας. Η ενιαία διαδικασία χαρίζει στους πελάτες μας το αποφασιστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 5. UAB GARBI META

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια παγκόσμια επιχείρηση εμπορίας μετάλλων που εμπορευόμαστε Cu, Ni, Ag, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, σιδηρούχα παραπροϊόντα, ακατέργαστο σίδηρο και άλλα μέταλλα. Οι φυσικές μορφές που αναζητούμε είναι μέταλλα, λάσπες, καύσιμη σκόνη, σκόνες, ντρος, σκωρία, θειούχα τήγματα, αναλωμένοι καταλύτες, συμπυκνωμένα υλικά, υλικά ξαφρίσματος, πλάκες φίλτρων, ανοδικές λάσπες, λεπτόκοκκα υλικά, κατάλοιπα, σιδηρομετάλλευμα, ρινίσματα τόρνου, σκόνη, κοκκώδες υλικό, πλινθώματα. Εάν θεωρείτε ότι έχετε κάτι να προσφέρετε, αλλά προηγουμένως αντιμετωπίζατε προκλήσεις στις πωλήσεις - ίσως είχατε προβλήματα με τις τοποθεσίες τω προϊόντων, απροσδόκητα στοιχεία, υπερβολική υγρασία, έλλειψη χαρτιού, ελάχιστη ποσότητα ή απλώς δεν μπορούσατε να βρείτε κάποιον αγοραστή - μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Με μια τηλεφωνική συνδιάλεξη 5-15 λεπτών θα γνωριστούμε καλύτερα, θα ελέγξουμε όλες τις δυνατότητές μας και θα γνωρίζουμε αν ταιριάζουμε στον παράδεισο της εμπορίας. Θα εξετάσουμε τον τύπο, την προέλευση και τις τεχνικές λεπτομέρειες του προϊόντος, τη δυνατότητα προμήθειας, την τιμή μονάδας, τις λεπτομέρειες αποστολής, τη διοικητική μέριμνα, τους όρους πληρωμής και θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και στους προβληματισμούς σας, εάν υπάρχουν. Με δική μας δαπάνη θα μπορούσαμε να προσφέρουμε έκθεση δειγματοληψίας/ζύγισης/σφράγισης/εξέτασης/φωτογράφισης από ανεξάρτητο ελεγκτή στο χώρο σας. Εκτιμούμε τους πελάτες μας και προσβλέπουμε σε μια αποδοτική συνεργασία!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Από το 2001, η εταιρεία FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) ανέπτυξε, από την ίδρυση της, έναν δίκτυο εταίρων χυτοσίδηρου με έδρα στην Πολωνία. Με πολυετή πείρα, η FGD προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης και τήξης. Η διοίκηση της FGD, με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της, ανταμείφθηκε με την απόκτηση της πιστοποίησης κατά ISO 9001: 2008 το 2013 σχετικά με τον « Σχεδιασμό, αγορά και πώληση ανταλλακτικών από χυτοσίδηρο ». Η εταιρεία προσφέρει τα εξής: - Διάφορα εργοτάξια τήξης για ποικιλομορφία χρωμάτων. - Διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης για ποικιλομορφία σχημάτων. - Ολοκληρωμένα εργαστήρια μηχανικής κατεργασίας ώστε να περιορίσει τον χειρισμό των εξαρτημάτων, από την χύτευση ως την τελική συναρμολόγηση. - Εργαστήρια βαφής για την προστασία των εξαρτημάτων εναντίων της διάβρωσης και για την βελτιστοποίηση της αισθητικής τους. - Γραφείο μελετών για την ανάπτυξη νέων ανταλλακτικών και εννοιών. - Μέσα διαχείρισης διακίνησης κατάλληλα για γρήγορη ανταπόκριση και την βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 2. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Γερμανία

  Θεωρούμε τους εαυτούς μας συνεργάτες συστημάτων των πελατών μας και τους υποστηρίζουμε από την κατασκευή έως την παράδοση συναρμολογημένων προϊόντων έτοιμων προς εγκατάσταση. Αναζητούμε συνεχώς αποτελεσματικές διαδικασίες και εξασφαλίζουμε βέλτιστα, υψηλής ποιότητας αποτελέσματα προϊόντων με ακριβή παραγωγή χυτευτών προϊόντων. Με τη βοήθεια προληπτικών μεθόδων, τα λάθη αποφεύγονται σε αρχικό στάδιο. Μέσω αυτών των ικανοτήτων, είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για εταιρείες στους τομείς της τεχνολογίας θέρμανσης, της σιδηροδρομικής τεχνολογίας, των γεωργικών μηχανημάτων, της κατασκευής μηχανημάτων και κινητήρων, της ψύξης, της ναυπηγικής βιομηχανίας, της κατασκευής αντλιών και βαλβίδων. Γνωρίζουμε την αξία των υπαλλήλων μας, διότι οι καλά εκπαιδευμένοι, πεπειραμένοι και παρακινημένοι εργαζόμενοι αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εκ τούτου, επικοινωνούμε ανοιχτά και με εμπιστοσύνη μεταξύ μας και προσφέρουμε καλές ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης μέσω συντονισμένης προηγμένης κατάρτισης. Για χρόνια, βρισκόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες κατάρτισης στον κλάδο, βοηθώντας τους νέους με τα προγράμματα StudiumPlus..

 3. DEKUR AE

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1948, με την επωνυμία ΕΚΟΥΡ & έδρα τον Πειραιά, με δραστηριότητα την παραγωγή (χυτήριο) & εμπορεία σιδηρούχων & μη σιδηρούχων μετάλλων. Το 1972, πλέον, πρωτοπορεί στην παραγωγή ορείχαλκου και ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας, φέρνοντας τις πρώτες φυγοκεντρικές/περιστροφικές μηχανές στην Ελλάδα. Πιστή στην πρωτοπορεία & στη συνεχή ποιοτική εξέλιξη της παραγωγής, το 1976 εγκαθιστά & θέτει σε λειτουργία την πρώτη μηχανή συνεχούς χύτευσης στην Ελλάδα. Η εφάμιλλη ποιότητα τον προϊόντων της με τα εισαγώμενα, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, την κατατάσσει πρώτη στην Ελλάδα. Σήμερα, συνδυάζοντας & εισαγωγικές δραστηριότητες, συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη & την καλύτερη ποιότητα υλικών* σε μεγάλη ποικιλία σε ΣΤΟΚ. Βρισκόμαστε κοντά σας κάθε ώρα & στιγμή της ημέρας, & με παραδόσεις στο χώρο σας. ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ ΜΑΝΤΕΜΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ ΡΑΒΔΟΙ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΡΑΒΔΟΙ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ ΧΥΤΩΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥΧΟΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟΣ ΜΗ ΣΙΔΗΡΟΥΧΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΠΛΑΚΕΣ ΜΑΝΤΕΜΙΟΥ

 4. CASTSERVICE GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην CASTService GmbH. Θα θέλαμε να σάς παρουσιάσουμε στη διαδικτυακή μας παρουσία τις δυνατότητες και τα προϊόντα της επιχείρησής μας. Είμαστε εξειδικευμένη επιχείρηση για την προμήθεια χυτών κατασκευών και κατασκευών από λαμαρίνα. Χάρη σε μια εξειδικευμένη ομάδα προμηθευτών σάς παρέχουμε γρήγορα σχεδόν απεριόριστες προτάσεις λύσεων για την επιχείρησή σας. Εάν ενδιαφέρεστε για εμάς και θέλετε να γνωρίσετε προσωπικά την επιχείρησή μας, σάς προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε.

 5. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Ισπανία

  Η Funmak έχει δυνατότητα έγχυσης τεμαχίων από 5 γρ. μέχρι 5 κιλά. Η επιχείρηση διαθέτει ανθρώπινους και υλικούς πόρους, καθώς και προμηθευτές προσαρμοσμένους για το σχεδιασμό και την παράδοση εξαρτημάτων που απαιτούν υψηλό επίπεδο απόδοσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Είμαστε έτσι σε θέση να παράσχουμε επιχρωμιωμένα τεμάχια, επίχρυσα, από ψευδάργυρο, βαμμένα, μηχανοποιημένα με αμμοβολή, συναρμολόγηση, κλπ.

 1. COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA

  Βραζιλία

  Η εταιρεία COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη χυτοσιδηρου, και ορυκτα αλουμινιου. Έχει έδρα σε Matozinhos, Βραζιλία.

 2. TEDÖKSAN DÖKÜM SANAYI TIC.LTD.ŞTI

  Τουρκία

  Η εταιρεία TEDÖKSAN DÖKÜM SANAYI TIC.LTD.ŞTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιροειδης χυτοσιδηρος, φαιος χυτοσιδηρος, και ακατεργαστος χυτοσιδηρος. Έχει έδρα σε Tekirdag, Corlu, Τουρκία.

 1. EPISPPE

  Ισπανία

  Η εταιρεία EPISPPE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γάντια προστασίας από αιχμηρά αντικείμενα, γάντια από νιτρίλιο, και γάντια προστασίας για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Tortosa, Ισπανία.

 2. FONDERIES COLLIGNON

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIES COLLIGNON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Deville, Γαλλία.

 3. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Έλαστρα για σιδηρούχα μέταλλα, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Έλαστρα για σιδηρούχα μέταλλα, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, και ελασμενοι δακτυλιοι. Έχει έδρα σε Püttlingen, Γερμανία.

 4. TOBIAS GLOSS MODELLBAU

  Γερμανία

  Η εταιρεία TOBIAS GLOSS MODELLBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μοντελισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικά είδη από πολυστυρένιο, ακατεργαστος χυτοσιδηρος, και χυτοχάλυβας. Έχει έδρα σε Wurmberg, Γερμανία.

 5. LA FONTE ARDENNAISE

  Γαλλία

  Η εταιρεία LA FONTE ARDENNAISE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Ρομποτική, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, συναρμολογηση μεταλλων, και Ρομποτική. Έχει έδρα σε Vivier-Au-Court, Γαλλία.

 6. AN DIS TICARET LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία AN DIS TICARET LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρουνοποιΐα για πετρέλαιο και πετροχημεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακατεργαστος χυτοσιδηρος, και μηχανική μορφοποίηση σειράς. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 7. WERNER SAHLENDER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WERNER SAHLENDER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, και Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 8. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Γαλλία

  Η εταιρεία LA FONDERIE CHAROLLAISE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών, Μαλακτός χυτοσίδηρος λευκός, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών, και Μαλακτός χυτοσίδηρος λευκός. Έχει έδρα σε Genelard, Γαλλία.

 1. SALCON TECHNIC

  Τουρκία

  Η εταιρεία SALCON TECHNIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, χυτοσιδηρος, ανοξειδωτα χαλυβδοκραματα, προϊοντα χυτηριου, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 2. SACHSEN GUSS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SACHSEN GUSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών, και Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Chemnitz, Γερμανία.

 3. U.C.B. FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία U.C.B. FRANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών, ακατεργαστος χυτοσιδηρος, Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών, και διεθνές εμπόριο μετάλλων. Έχει έδρα σε Communay, Γαλλία.

 4. STONE MINERALS CO.PTY.LTD

  Αυστραλία

  Η εταιρεία STONE MINERALS CO.PTY.LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιδηρουχα ορυκτα, και ορυκτα χαλκου. Έχει έδρα σε Granville, Αυστραλία.

 5. KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Τουρκία

  Η εταιρεία KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτοσιδηρος, και παραγωγη χυτοσιδηρου. Έχει έδρα σε Çorum, Τουρκία.

 6. SOFOSUD

  Τυνησία

  Η εταιρεία SOFOSUD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Sfax, Τυνησία.

 7. ACO HYDROCAST

  Γαλλία

  Η εταιρεία ACO HYDROCAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβας ακατέργαστος, ακατεργαστος χυτοσιδηρος, και Χάλυβας ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Saint-Romain De Jalionas, Γαλλία.

 8. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία CERDIC FOUNDRIES LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, και Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει έδρα σε Chard, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L.

  Κίνα

  Η εταιρεία SHENYANG CHENZHOU MINERIA S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μη σιδηρουχα μεταλλα και κραματα, και Αντιμόνιο. Έχει έδρα σε Shenyang, Κίνα.

 10. ROTA DÖKÜM

  Τουρκία

  Η εταιρεία ROTA DÖKÜM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση χαλυβα. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτοσίδηρος ακατέργαστος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.222 Επιχειρήσεις