• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών

Αποτελέσματα για

Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Γερμανία

  Το χυτήριό μας έχει μακρά παράδοση που προέρχεται από την εταιρεία Maschinenfabrik Schütz & Hertel, εν συντομία Mafa Wurzen που ιδρύθηκε το 1879. Ακολούθησε 74 χρόνια αργότερα η επιχείρηση VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, που το 1991 περιήλθε στην κατοχή της Esterer AG και από τότε φέρει την επωνυμία «Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH». Μαζί με τη συνεργαζόμενη εταιρεία στο Altötting, την Esterer Gießerei GmbH, η Wurzener Gießerei εξαγοράστηκε το 2008 από την Holding Topol GmbH. Από κοινού με την Esterer Gießerei Altötting, επιχείρησή μας συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών συστημάτων της Ευρώπης. Ο βασικός τομέας δραστηριότητάς μας είναι η παραγωγή προϊόντων σύνθετης γεωμετρίας και απαιτητικού πυρήνα. Αλλά και χυτά εξαρτήματα διπλού τοιχώματος, εξαρτήματα με περιορισμένο πάχος τοιχώματος και μεγάλα εξαρτήματα βάρους έως τεσσάρων τόνων περιλαμβάνονται στα πλεονεκτήματά μας. Στους πελάτες μας εγγυόμαστε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια διαδικασιών, ακόμη και για απαιτητικά εξαρτήματα.

 2. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Γερμανία

  Η κύρια δραστηριότητα της Süther & Schön GmbH περιλαμβάνει: τη διάθεση στερεώσεων άκρων συρματόσχοινου συστημάτων μεταφοράς, ιδίως ανελκυστήρων και εξαρτήματα στερέωσης ραγών κάθε είδους, χυτά εξαρτήματα κάθε ποιότητας, χαλύβδινες πλάκες σύσφιξης, ιδίως για την κατασκευή μηχανημάτων & σιδηροδρομικών οχημάτων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: στερεώσεις άκρων συρματόσχοινου για συστήματα μεταφοράς, ανελκυστήρες, στερεώσεις ραγών, σφηνοειδείς σφιγκτήρες τερματισμού για εναέριες γραμμές, στερεώσεις για εναλλακτικά μέσα στήριξης, δίσκους για ελατηριωτούς αποσβεστήρες και πολλά άλλα.

 3. PINTER GUSS GMBH

  Γερμανία

 4. NET-COMPONENTS GMBH

  Γερμανία

 5. KOLBUS GMBH & CO KG

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC

  Γερμανία

 2. GIESSEREI HEUNISCH GMBH

  Γερμανία

 3. QUINÄRTECH GMBH

  Γερμανία

 4. GONTERMANN-PEIPERS GMBH

  Γερμανία

 5. JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. VAUTID AUSTRIA GMBH

  Αυστρία

 2. FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA

  Ισπανία

 1. EMG CASTING AG

  Γερμανία

 2. SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH

  Γερμανία

 3. GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Γερμανία

 5. GUSS-SCHILDER-FABRIK GERHARD PÜRSCHEL INH. UWE VOSS E.K.

  Γερμανία

 6. CONTIFONTE

  Γαλλία

  Το χυτήριο CONTIFONTE παράγει και εμπορεύεται χυτεμένα τεμάχια και δέσμες ρευστού ή προφίλ χυτά με συνεχή έγχυση, με χυτοσίδηρο με σφαιροειδή γραφίτη, φυλλώδη και σκωληκοειδή. Πιστοποίηση ISO9001 V2008. Η CONTIFONTE είναι ο πρώτος Γάλλος παραγωγός με συνεχή έγχυση. Θυγατρική του ομίλου KUHN SA, κατασκευαστή γεωργικών μηχανημάτων, έχει την έδρα της στο Saverne (Αλσατία). Η υψηλή τεχνολογία και ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεών της μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ένα ευέλικτο και αντιδραστικό εργαλείο για όλες τις βιομηχανίες, σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Η CONTIFONTE ειδικεύεται στα σύνθετα τεμάχια χυτηρίου, με υψηλά χαρακτηριστικά. Η πλειονότητα των τεμαχίων που παράγονται από την CONTIFONTE υφίστανται κατεργασία κατόπιν απαίτησης του πελάτη. Η CONTIFONTE συλλαμβάνει και σχεδιάζει τα τεμάχιά σας από χυτοσίδηρο. Η CONTIFONTE προσομοιώνει και επικυρώνει τα τεμάχιά σας πριν από την υλοποίησή τους. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή για να σας βοηθήσουν.

 7. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Γερμανία

  Θεωρούμε τους εαυτούς μας συνεργάτες συστημάτων των πελατών μας και τους υποστηρίζουμε από την κατασκευή έως την παράδοση συναρμολογημένων προϊόντων έτοιμων προς εγκατάσταση. Αναζητούμε συνεχώς αποτελεσματικές διαδικασίες και εξασφαλίζουμε βέλτιστα, υψηλής ποιότητας αποτελέσματα προϊόντων με ακριβή παραγωγή χυτευτών προϊόντων. Με τη βοήθεια προληπτικών μεθόδων, τα λάθη αποφεύγονται σε αρχικό στάδιο. Μέσω αυτών των ικανοτήτων, είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης για εταιρείες στους τομείς της τεχνολογίας θέρμανσης, της σιδηροδρομικής τεχνολογίας, των γεωργικών μηχανημάτων, της κατασκευής μηχανημάτων και κινητήρων, της ψύξης, της ναυπηγικής βιομηχανίας, της κατασκευής αντλιών και βαλβίδων. Γνωρίζουμε την αξία των υπαλλήλων μας, διότι οι καλά εκπαιδευμένοι, πεπειραμένοι και παρακινημένοι εργαζόμενοι αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εκ τούτου, επικοινωνούμε ανοιχτά και με εμπιστοσύνη μεταξύ μας και προσφέρουμε καλές ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης μέσω συντονισμένης προηγμένης κατάρτισης. Για χρόνια, βρισκόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες κατάρτισης στον κλάδο, βοηθώντας τους νέους με τα προγράμματα StudiumPlus..

 8. HIMATEK GMBH

  Γερμανία

  Η HiMaTEK GmbH είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής χυτών εξαρτημάτων, σφυρήλατων εξαρτημάτων και τυποποιημένων εξαρτημάτων συστημάτων αγωγών από διάφορα υλικά, όπως χυτοσίδηρος, χάλυβας, ανοξείδωτος χάλυβας, αλουμίνιο, ορείχαλκος, μπρούντζος, Superalloy κλπ. Από το 2000 και με βάση την επαγγελματική μας εμπειρία ως κινεζικό χυτήριο παρέχουμε στους πελάτες από την Ευρώπη, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ προϊόντα βάσει σχεδίων και επιθυμίας του πελάτη. Γνωρίζουμε επακριβώς ποιο υλικό ταιριάζει με ποια μέθοδο, ποιο εργοστάσια και με ποιους όρους. Τα πεδία εφαρμογής είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η χημεία, η αυτοκινητοβιομηχανία, η ιατρική, τα τρόφιμα, η ηλεκτρονική, τα ηλεκτρικά συστήματα, η ναυπηγική, οι κατασκευές, η αεροναυτιλία, η διαστημική, η κατασκευή σωλήνων κλπ. Ένα πιστοποιητικό ISO 9001: 2008 μας παρέχει την προσδιορίσιμη ποιότητα. Στη διεκπεραίωση των παραγγελιών σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας: από την αγορά των υλικών έως το πρώτο δείγμα, τις μικρές και μεγάλες σειρές και τη διοικητική μέριμνα παρέχουμε γρήγορες, απρόσκοπτες και επαγγελματικές υπηρεσίες.

 1. GLOCKEN- UND KUNSTGIESSEREI RINCKER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. KNOEPFEL AG

  Ελβετία

 3. ROBERT BOSCH LOLLAR GUSS GMBH

  Γερμανία

 4. KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS

  Γερμανία

 5. DÜKER GMBH

  Γερμανία

 6. SCHLOTE GRUPPE

  Γερμανία

 7. BFG FEINGUSS HESSEN GMBH

  Γερμανία

 8. GMG GUSSTEC GMBH

  Γερμανία

 9. EISENGIESSEREI WERNER LINDNER GMBH

  Γερμανία

 10. WATERSCHOOT METALS

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.180 επιχειρήσεις