Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας

Αποτελέσματα για

Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1960 παράγουμε στο Radevormwald εξαρτήματα υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα. Η οικογενειακή μας επιχείρηση απασχολεί πλέον περίπου 300 εργαζομένους. Έχουμε ειδικευτεί με επιτυχία στον τομέα των αξονικά συμμετρικών εξαρτημάτων που παράγονται με τη μέθοδο της φυγοκεντρικής χύτευσης. Λόγω των παραγωγικών δυνατοτήτων ευρείας βάσης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τελική επεξεργασία όλων των εξαρτημάτων μεμονωμένα ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών. Με βάση τις από κοινού εταιρικές αξίες που έχουμε ορίσει, παράγουμε μαζί με τους υπαλλήλους μας μεμονωμένα εξαρτήματα ή μικρές σειρές και διακρινόμαστε ιδιαίτερα για την υψηλή ποιότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία μας. Η καινοτομία στην ανάπτυξη υλικών καθώς και η εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας είναι για εμάς αυτονόητα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται καθημερινά σε 40 τομείς ανά τον κόσμο σε ακραίες συνθήκες – οικονομικά και με ασφάλεια.

 2. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Ο προμηθευτής σας σε χυτά τεμάχια από ειδικούς χάλυβες και χυτοσίδηρο ειδικών προδιαγραφών, μια επιχείρηση με εμπειρία στην υπηρεσία των πελατών του. Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανικής καταπόνησης, αντοχής σε κρούση, τριβής, υψηλών θερμοκρασιών και χημικής διάβρωσης. Η JADOT Castings είναι ο προμηθευτής σας για τα προϊόντα χύτευσης και τα μηχανικά προϊόντα σε όλα τα είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράμα νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου.

 3. LBI

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η LBI (Les Bronzes d’Industrie) είναι ένα χυτήριο μορφοποίησης με φυγοκέντριση. Οι ικανότητες μας όσον αφορά τις διαστάσεις καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα διαμέτρου από 80 ως 5000 χιλ. ως 20 τόνους σε κράματα που επεξεργαζόμαστε οι ίδιοι. Ο κατάλογος μας καλύπτει κράματα χαλκού, ανοξείδωτοι, ειδικοί χάλυβες και αλουμίνια. Κατασκευάζουμε και κατεργάζουμε στρογγυλά εξαρτήματα (δακτύλιοι, κρίκοι, σωλήνες ή χιτώνια) χρησιμοποιώντας τις τεχνικές χυτήριο με φυγοκέντριση. Παραδίδουμε πρότυπα ή τελικά προϊόντα.

 4. FONDERIE PENA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FONDERIE PENA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, χυτηρια ελαφρων κραματων, χύτευση μη σιδηρούχων μετάλλων, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, χύτευση αλουμινίου, γλυπτική με πρότυπα από ξύλο, και χυτήριο μπρούντζου. Έχει έδρα σε Mérignac, Γαλλία.

 5. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γρανάζια, μικροτηξη με τη μεθοδο του χαμενου κεριου, χυτευση αλουμινιου, θερμικη επεξεργασια, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, κοπή με λέιζερ, και χάλυβας για σφυρηλάτηση σε καλούπι. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PINCZOLITSCH GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PINCZOLITSCH GES.M.B.H., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Großhöflein, Αυστρία.

 2. STADLER STAHLGUSS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STADLER STAHLGUSS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Biel, Ελβετία.

 3. BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Witten, Γερμανία.

 4. LUOYANG SUNRUI SPECIAL EQUIPMENT CO., LTD.

  Κίνα

  Η Luoyang Sunrui Special Equipment Co., Ltd. ιδρύθηκε τον Νοέμβρη 2005 και είναι κατασκευαστής εξοπλισμού υπό την επίβλεψη του Luoyang Ship Material Research Institute (αρ.725 Research Institute of CSIC). Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή μεταλλικών συνδέσμων διαστολής, πιεστικών δοχείων, κινητά έδρανα, στην χύτευση και σφυρηλάτηση και στα εξαρτήματα από ειδικό μέταλλο και κυλίνδρους υψηλής πίεσης. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί πάνω από 1040 υπαλλήλους και καλύπτει μια έκταση περίπου 100 000 τ.μ στην περιοχή ανάπτυξης της υψηλής τεχνολογίας της Luoyang .

 5. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Ιταλία

  Η Ici srl INVESTMENT CASTING είναι ένα χυτήριο ακριβείας με έδρα στο Leini, στην περιοχή του Τορίνο και από το 1980 ειδικεύεται στην κατεργασία του χάλυβα, με δυνατότητα παραγωγής που μπορεί να ικανοποιήσει ποικίλες απαιτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ασχολείται με: χύτευση στοιχείων από κερί και συναρμογή των στοιχείων αυτών σε τυποποιημένα σχήματα, μορφοποίηση κεραμικών, τήξη, αφαίρεση γρεζιών, φινίρισμα και έλεγχο ποιότητας.

 1. IRAZINC SL

  Ισπανία

  Ιδρύθηκε πρόσφατα, η IRAZINC, S.L. προέρχεται από την παλιά επιχείρηση Fundiciones Irazu. Ως εκ τούτου, για την κατασκευή της καθοδικής προστασίας και για ανόδους ψευδαργύρου, έχουμε χρόνια εμπειρίας στην αγορά. Βρισκόμαστε στην επαρχία της Vizcaya, στο Erandio, και ειδικευόμαστε στην κατασκευή ανόδων ψευδαργύρου για καθοδική προστασία.

 2. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Πολωνία

  Η εταιρεία SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λεβητας με βιολογικα καυσιμα, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, δακτυλιοι απο μη σιδηρουχα κραματα, και πυρίμαχοι χάλυβες και χυτοσίδηροι. Έχει έδρα σε Gdansk, Πολωνία.

 1. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, εργοστασια σκυροδεματος, Θραυστήρες και θρυμματιστές, και μηχανήματα για πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε CINTRE, Γαλλία.

 2. ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

 3. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία FONDERIA AUGUSTA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χαλυβουργεία, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Costa Di Mezzate, Ιταλία.

 4. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Πολωνία

  Η εταιρεία SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτόματοι βιομηχανικοί λέβητες βιομάζας, λεβητας με βιολογικα καυσιμα, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, και δακτυλιοι απο μη σιδηρουχα κραματα. Έχει έδρα σε Gdansk, Πολωνία.

 5. FCMD GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FCMD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Hattingen, Γερμανία.

 6. ACTECH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ACTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, μοντελα, βιομηχανικα πρωτοτυπα, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

 7. FONDERIE GIROUD INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIE GIROUD INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, προϊοντα χυτευσης υπο πιεση, χυτηριο ακριβειας, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Barraux, Γαλλία.

 8. FONDERIES DE SOUGLAND

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIES DE SOUGLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, Χαλυβουργεία, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, και ειδική λαμαρινοποιία. Έχει έδρα σε Saint-Michel, Γαλλία.

 1. CASTINOX

  Ισπανία

  Η εταιρεία CASTINOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, και Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Amurrio, Ισπανία.

 2. INOX NAPARRA, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία INOX NAPARRA, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπερκραματα, και φυγοκεντρη χυτευση. Έχει έδρα σε Etxarri-Aranatz, Ισπανία.

 3. TASKMETAL METALLURGY AND ENGINEERING

  Τουρκία

  Η εταιρεία TASKMETAL METALLURGY AND ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Έλαστρα - μηχανές και εξοπλισμός, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, συγκεκριμενες κατεργασιες βασει σχεδιου, Έλαστρα - μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανική κατεργασία χάλυβα και μετάλλων - υψηλής ακριβείας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. ETS G FALSIMAGNE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETS G FALSIMAGNE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χαλκός και κράματα χαλκού, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χαλκός και κράματα χαλκού, Τελική κατεργασία μετάλλων, και κραματα μεταλλων. Έχει έδρα σε Woignarue, Γαλλία.

 5. FONDAX

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDAX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, και Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bain De Bretagne, Γαλλία.

 6. MAFODER

  Μαρόκο

  Η εταιρεία MAFODER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αστικός εξοπλισμός, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Βιομηχανία του προκατασκευασμένου σκυροδέματος, Αστικός εξοπλισμός, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, και προϊοντα χυτευσης υπο πιεση. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

 7. WOIT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία WOIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, χυτευση σε μεταλλικα καλουπια, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και χυτηριο ακριβειας. Έχει έδρα σε Herstal, Βέλγιο.

 8. FCM STEEL INDUSTRY CO.

  Τουρκία

  Η εταιρεία FCM STEEL INDUSTRY CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, τηξη ανοξειδωτου χαλυβα, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 9. FONDERIES DE SOUGLAND

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIES DE SOUGLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, σκληρυμμενος χαλυβας, Χάλυβας, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Saint Michel, Γαλλία.

 10. ISIK CELIK DOKUM LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία ISIK CELIK DOKUM LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

296 Επιχειρήσεις