• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας

Αποτελέσματα για

Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Γνωρίστε την αριστεία με την TEMA METALÜRJI, μια διακεκριμένη τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1969. Χρησιμοποιώντας τεχνικές χύτευσης αιχμής για όλκιμο σίδηρο, χυτοσίδηρο, κράματα σιδήρου και χάλυβα, διακρινόμαστε παγκοσμίως παρέχοντας ασύγκριτες λύσεις χύτευσης και κορυφαία ανταλλακτικά προσαρμοσμένα στους διάφορους κλάδους, που διασφαλίζουν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας. Με έδρα την οργανωμένη βιομηχανική ζώνη του Ικονίου, οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας εκτείνονται σε κλειστούς χώρους 4500 m2, με ετήσια παραγωγική ικανότητα 2000 τόνων από το 2000. Στην TEMA METALÜRJI, η επιτυχία μας βασίζεται σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και σε τεχνολογία αιχμής, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωσή μας στην πελατοκεντρική προσέγγιση όπου η ποιότητα και η αξιοπιστία βρίσκονται στο προσκήνιο. Ως κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο που χαίρει εκτίμησης και με ιστορία που χρονολογείται από το 1969 στην Τουρκία, υπερκαλύπτουμε σταθερά τις προσδοκίες, αξιοποιώντας την εκτενή τεχνογνωσία μας προκειμένου να διασφαλίζουμε την επιτυχή υλοποίηση των έργων μας. Από τη σφαιρική χύτευση και τη χύτευση φαιού χυτοσιδήρου έως τη χύτευση χαλύβδινων ανταλλακτικών, επικεντρωνόμαστε στη διάθεση ενός ευρέος φάσματος χυτών προϊόντων για παγκόσμιους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ενέργειας, της γεωργίας και πολλών άλλων. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικές με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσαρμόζουμε την προσφορά μας ώστε να καλύπτουμε συγκεκριμένες ανάγκες χύτευσης, σάς προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ικανοποίησή σας εξακολουθεί να αποτελεί κύρια προτεραιότητά μας!

 2. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από το 1960 παράγουμε στο Radevormwald εξαρτήματα υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα. Η οικογενειακή μας επιχείρηση απασχολεί πλέον περίπου 300 εργαζομένους. Έχουμε ειδικευτεί με επιτυχία στον τομέα των αξονικά συμμετρικών εξαρτημάτων που παράγονται με τη μέθοδο της φυγοκεντρικής χύτευσης. Λόγω των παραγωγικών δυνατοτήτων ευρείας βάσης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τελική επεξεργασία όλων των εξαρτημάτων μεμονωμένα ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών. Με βάση τις από κοινού εταιρικές αξίες που έχουμε ορίσει, παράγουμε μαζί με τους υπαλλήλους μας μεμονωμένα εξαρτήματα ή μικρές σειρές και διακρινόμαστε ιδιαίτερα για την υψηλή ποιότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία μας. Η καινοτομία στην ανάπτυξη υλικών καθώς και η εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας είναι για εμάς αυτονόητα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται καθημερινά σε 40 τομείς ανά τον κόσμο σε ακραίες συνθήκες – οικονομικά και με ασφάλεια.

 3. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Ο προμηθευτής σας σε χυτά τεμάχια από ειδικούς χάλυβες και χυτοσίδηρο ειδικών προδιαγραφών, μια επιχείρηση με εμπειρία στην υπηρεσία των πελατών του. Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανικής καταπόνησης, αντοχής σε κρούση, τριβής, υψηλών θερμοκρασιών και χημικής διάβρωσης. Η JADOT Castings είναι ο προμηθευτής σας για τα προϊόντα χύτευσης και τα μηχανικά προϊόντα σε όλα τα είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράμα νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου.

 4. LBI

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η LBI (Les Bronzes d’Industrie) είναι ένα χυτήριο μορφοποίησης με φυγοκέντριση. Οι ικανότητες μας όσον αφορά τις διαστάσεις καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα διαμέτρου από 80 ως 5000 χιλ. ως 20 τόνους σε κράματα που επεξεργαζόμαστε οι ίδιοι. Ο κατάλογος μας καλύπτει κράματα χαλκού, ανοξείδωτοι, ειδικοί χάλυβες και αλουμίνια. Κατασκευάζουμε και κατεργάζουμε στρογγυλά εξαρτήματα (δακτύλιοι, κρίκοι, σωλήνες ή χιτώνια) χρησιμοποιώντας τις τεχνικές χυτήριο με φυγοκέντριση. Παραδίδουμε πρότυπα ή τελικά προϊόντα.

 5. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, τυξη μεταλλων, Παραγωγή χυτηρίων χυτοσιδήρου για λογαριασμό τρίτων, φαιος χυτοσιδηρος, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, τηξη ανοξειδωτου χαλυβα, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, και Χύτευση σε κέλυφος αλουμινίου. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FONDERIE PENA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FONDERIE PENA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, χυτηρια ελαφρων κραματων, χύτευση μη σιδηρούχων μετάλλων, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, χύτευση αλουμινίου, γλυπτική με πρότυπα από ξύλο, και χυτήριο μπρούντζου. Έχει έδρα σε Mérignac, Γαλλία.

 2. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Γρανάζια, μικροτηξη με τη μεθοδο του χαμενου κεριου, χυτευση αλουμινιου, θερμικη επεξεργασια, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, κοπή με λέιζερ, και χάλυβας για σφυρηλάτηση σε καλούπι. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 3. PINCZOLITSCH GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PINCZOLITSCH GES.M.B.H., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Großhöflein, Αυστρία.

 4. STADLER STAHLGUSS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STADLER STAHLGUSS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Biel, Ελβετία.

 5. BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Witten, Γερμανία.

 1. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Ιταλία

  Η Ici srl INVESTMENT CASTING είναι ένα χυτήριο ακριβείας με έδρα στο Leini, στην περιοχή του Τορίνο και από το 1980 ειδικεύεται στην κατεργασία του χάλυβα, με δυνατότητα παραγωγής που μπορεί να ικανοποιήσει ποικίλες απαιτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ασχολείται με: χύτευση στοιχείων από κερί και συναρμογή των στοιχείων αυτών σε τυποποιημένα σχήματα, μορφοποίηση κεραμικών, τήξη, αφαίρεση γρεζιών, φινίρισμα και έλεγχο ποιότητας.

 2. IRAZINC SL

  Ισπανία

  Ιδρύθηκε πρόσφατα, η IRAZINC, S.L. προέρχεται από την παλιά επιχείρηση Fundiciones Irazu. Ως εκ τούτου, για την κατασκευή της καθοδικής προστασίας και για ανόδους ψευδαργύρου, έχουμε χρόνια εμπειρίας στην αγορά. Βρισκόμαστε στην επαρχία της Vizcaya, στο Erandio, και ειδικευόμαστε στην κατασκευή ανόδων ψευδαργύρου για καθοδική προστασία.

 1. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Πολωνία

  Η εταιρεία SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λεβητας με βιολογικα καυσιμα, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, δακτυλιοι απο μη σιδηρουχα κραματα, και πυρίμαχοι χάλυβες και χυτοσίδηροι. Έχει έδρα σε Gdansk, Πολωνία.

 2. ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Γερμανία

  Η εταιρεία ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Saarbrücken, Γερμανία.

 3. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θραυστήρες και θρυμματιστές, εργοστασια σκυροδεματος, Θραυστήρες και θρυμματιστές, και μηχανήματα για πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε CINTRE, Γαλλία.

 4. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία FONDERIA AUGUSTA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χαλυβουργεία, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Costa Di Mezzate, Ιταλία.

 5. ACTECH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ACTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, μοντελα, βιομηχανικα πρωτοτυπα, και γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

 6. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Πολωνία

  Η εταιρεία SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτόματοι βιομηχανικοί λέβητες βιομάζας, λεβητας με βιολογικα καυσιμα, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, και δακτυλιοι απο μη σιδηρουχα κραματα. Έχει έδρα σε Gdansk, Πολωνία.

 7. FCMD GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FCMD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Hattingen, Γερμανία.

 8. FONDERIE GIROUD INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIE GIROUD INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, προϊοντα χυτευσης υπο πιεση, χυτηριο ακριβειας, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Barraux, Γαλλία.

 1. FONDERIES DE SOUGLAND

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIES DE SOUGLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, Χαλυβουργεία, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, και ειδική λαμαρινοποιία. Έχει έδρα σε Saint-Michel, Γαλλία.

 2. ETS G FALSIMAGNE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETS G FALSIMAGNE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χαλκός και κράματα χαλκού, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χαλκός και κράματα χαλκού, Τελική κατεργασία μετάλλων, και κραματα μεταλλων. Έχει έδρα σε Woignarue, Γαλλία.

 3. KUHN SPECIAL STEEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία KUHN SPECIAL STEEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χύτευση με φυγοκέντρηση, χαλυβας με ειδικα κραματα, χαλυβες τυπου superduplex, και Μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Radevormwald, Γερμανία.

 4. TASKMETAL METALLURGY AND ENGINEERING

  Τουρκία

  Η εταιρεία TASKMETAL METALLURGY AND ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Έλαστρα - μηχανές και εξοπλισμός, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, συγκεκριμενες κατεργασιες βασει σχεδιου, Έλαστρα - μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανική κατεργασία χάλυβα και μετάλλων - υψηλής ακριβείας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. FONDERIES DE SOUGLAND

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIES DE SOUGLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, σκληρυμμενος χαλυβας, Χάλυβας, Κραματοποιημένος χυτοσίδηρος, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Saint Michel, Γαλλία.

 6. FONDERIE SCHLUMBERGER

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIE SCHLUMBERGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Guebwiller, Γαλλία.

 7. INOX NAPARRA, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία INOX NAPARRA, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπερκραματα, και φυγοκεντρη χυτευση. Έχει έδρα σε Etxarri-Aranatz, Ισπανία.

 8. FONDERIE LEMER

  Γαλλία

  Η εταιρεία FONDERIE LEMER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ερματισμος. Έχει έδρα σε Carquefou Cedex, Γαλλία.

 9. ISIK CELIK DOKUM LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία ISIK CELIK DOKUM LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 10. TRIMAN (FOUNDRY)

  Ισπανία

  Η εταιρεία TRIMAN (FOUNDRY), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδικοι χαλυβες απο κραματα. Έχει έδρα σε Mieres, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

275 Επιχειρήσεις