• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας

Αποτελέσματα για

Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Γερμανία

  Από το 1960 παράγουμε στο Radevormwald εξαρτήματα υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα. Η οικογενειακή μας επιχείρηση απασχολεί πλέον περίπου 300 εργαζομένους. Έχουμε ειδικευτεί με επιτυχία στον τομέα των αξονικά συμμετρικών εξαρτημάτων που παράγονται με τη μέθοδο της φυγοκεντρικής χύτευσης. Λόγω των παραγωγικών δυνατοτήτων ευρείας βάσης μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τελική επεξεργασία όλων των εξαρτημάτων μεμονωμένα ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών. Με βάση τις από κοινού εταιρικές αξίες που έχουμε ορίσει, παράγουμε μαζί με τους υπαλλήλους μας μεμονωμένα εξαρτήματα ή μικρές σειρές και διακρινόμαστε ιδιαίτερα για την υψηλή ποιότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία μας. Η καινοτομία στην ανάπτυξη υλικών καθώς και η εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας είναι για εμάς αυτονόητα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται καθημερινά σε 40 τομείς ανά τον κόσμο σε ακραίες συνθήκες – οικονομικά και με ασφάλεια.

 2. LBI

  Γαλλία

  Η LBI (Les Bronzes d’Industrie) είναι ένα χυτήριο μορφοποίησης με φυγοκέντριση. Οι ικανότητες μας όσον αφορά τις διαστάσεις καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα διαμέτρου από 80 ως 5000 χιλ. ως 20 τόνους σε κράματα που επεξεργαζόμαστε οι ίδιοι. Ο κατάλογος μας καλύπτει κράματα χαλκού, ανοξείδωτοι, ειδικοί χάλυβες και αλουμίνια. Κατασκευάζουμε και κατεργάζουμε στρογγυλά εξαρτήματα (δακτύλιοι, κρίκοι, σωλήνες ή χιτώνια) χρησιμοποιώντας τις τεχνικές χυτήριο με φυγοκέντριση. Παραδίδουμε πρότυπα ή τελικά προϊόντα.

 3. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Βέλγιο

  Ο προμηθευτής σας σε χυτά τεμάχια από ειδικούς χάλυβες και χυτοσίδηρο ειδικών προδιαγραφών, μια επιχείρηση με εμπειρία στην υπηρεσία των πελατών του. Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανικής καταπόνησης, αντοχής σε κρούση, τριβής, υψηλών θερμοκρασιών και χημικής διάβρωσης. Η JADOT Castings είναι ο προμηθευτής σας για τα προϊόντα χύτευσης και τα μηχανικά προϊόντα σε όλα τα είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράμα νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου.

 4. FONDERIE PENA

  Γαλλία

 5. AICS BUSINESS SOLUTIONS CELIK SANAYI VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PINCZOLITSCH GES.M.B.H.

  Αυστρία

 2. STADLER STAHLGUSS AG

  Ελβετία

 3. BÖHMER GUSSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. RMS METAL

  Γαλλία

 5. LUOYANG SUNRUI SPECIAL EQUIPMENT CO., LTD.

  Κίνα

  Η Luoyang Sunrui Special Equipment Co., Ltd. ιδρύθηκε τον Νοέμβρη 2005 και είναι κατασκευαστής εξοπλισμού υπό την επίβλεψη του Luoyang Ship Material Research Institute (αρ.725 Research Institute of CSIC). Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή μεταλλικών συνδέσμων διαστολής, πιεστικών δοχείων, κινητά έδρανα, στην χύτευση και σφυρηλάτηση και στα εξαρτήματα από ειδικό μέταλλο και κυλίνδρους υψηλής πίεσης. Σήμερα η εταιρεία απασχολεί πάνω από 1040 υπαλλήλους και καλύπτει μια έκταση περίπου 100 000 τ.μ στην περιοχή ανάπτυξης της υψηλής τεχνολογίας της Luoyang .

 1. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Ιταλία

  Η Ici srl INVESTMENT CASTING είναι ένα χυτήριο ακριβείας με έδρα στο Leini, στην περιοχή του Τορίνο και από το 1980 ειδικεύεται στην κατεργασία του χάλυβα, με δυνατότητα παραγωγής που μπορεί να ικανοποιήσει ποικίλες απαιτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ασχολείται με: χύτευση στοιχείων από κερί και συναρμογή των στοιχείων αυτών σε τυποποιημένα σχήματα, μορφοποίηση κεραμικών, τήξη, αφαίρεση γρεζιών, φινίρισμα και έλεγχο ποιότητας.

 2. IRAZINC SL

  Ισπανία

  Ιδρύθηκε πρόσφατα, η IRAZINC, S.L. προέρχεται από την παλιά επιχείρηση Fundiciones Irazu. Ως εκ τούτου, για την κατασκευή της καθοδικής προστασίας και για ανόδους ψευδαργύρου, έχουμε χρόνια εμπειρίας στην αγορά. Βρισκόμαστε στην επαρχία της Vizcaya, στο Erandio, και ειδικευόμαστε στην κατασκευή ανόδων ψευδαργύρου για καθοδική προστασία.

 1. GRINDING SOLUTIONS PORTUGAL

  Πορτογαλία

 2. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Πολωνία

 3. SOCIETE DE TRADING METALLURGIQUE IMPORT EXPORT

  Γαλλία

 4. ACIERIE ET FONDERIE DE LA HAUTE SAMBRE SA - VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Γερμανία

 5. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Ιταλία

 6. FCMD GMBH

  Γερμανία

 7. SOBOWIDZ STEEL FOUNDRY STAHLGIESSEREI ODLEWNIA STALIWA , ZELIWA I METALI KOLOROWYCH - FILIA

  Πολωνία

 8. ACTECH GMBH

  Γερμανία

 1. FCM STEEL INDUSTRY CO.

  Τουρκία

 2. KUHN SPECIAL STEEL

  Γερμανία

 3. TRIMAN (FOUNDRY)

  Ισπανία

 4. VAN VOORDEN FOUNDRY

  Κάτω Χώρες

 5. FONDERIE SCHLUMBERGER

  Γαλλία

 6. S.I.M.P. (SOCIÉTÉ INDUSTRIELLE DES MÉTAUX PRÉCIEUX)

  Γαλλία

 7. TECHNOINCOM

  Ρωσία

 8. MAFODER

  Μαρόκο

 9. CASTINOX

  Ισπανία

 10. SAHANDZOB FOUNDRY

  Ιράν

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

306 επιχειρήσεις