• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυμοί- συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη

Αποτελέσματα για

Χυμοί- συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Πολωνία

  Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

 2. ANONA GMBH

  Γερμανία

  Η επωνυμία anona χαρακτηρίζει μια επιτυχημένη εδώ και περισσότερα από 180 χρόνια επιχείρηση τροφίμων. Με στόχο το συνδυασμό της παράδοσης και της προσανατολισμένης το μέλλον τεχνολογίας, η anona εξελίχθηκε από έναν πρώην μύλο σιτηρών σε μια σύγχρονη επιχείρηση τροφίμων. Σήμερα αναπτύσσουμε και παράγουμε για πελάτες στη Γερμανία, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο υψηλής ποιότητας, καινοτομικά τρόφιμα στους τομείς τροφίμων Wellness και Fitness, τροφίμων για αθλητές και διατροφή Vegane, καθώς και προϊόντα παγωτού. Και όλα αυτά από μια ομάδα άνω των 1500 πρώτων υλών. Περισσότεροι από 400 συνεργάτες καταβάλλουν σε καθημερινή βάση κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης πελατών προς όφελος όλων των πελατών μας – με καινοτομικό πνεύμα, ακρίβεια, τεχνογνωσία και αυστηρή διαχείριση της ποιότητας. Τα προϊόντα μας: μπάρες πρωτεΐνης, μπάρες βρώμης, αθλητική διατροφή, πρώτες ύλες παγωτού, σκευάσματα αμινοξέων, συμπυκνωμένα ποτά, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά ποτά, τρόφιμα διαίτης, δισκία κατά παραγγελία (τρόφιμα)

 3. HUBCYCLE

  Γαλλία

  Η Hubcycle είναι μια startup εταιρεία η οποία ανέπτυξε μια δομή upcycling με βάση τα φυτά, ανακυκλώνοντας συνεπώς απορρίματα (φλούδες φρούτων και λαχανικών ή πίτες από λιναρόσπορους, π.χ.) και προσφέροντας τα σε άλλες βιομηχανίες για χρήση. Στόχος της είναι να δημιουργήσει έναν πραγματικό βιώσιμο παγκόσμιο δίκτυο, όπου η παραγωγή υποπροϊόντων θα μπορεί να ικανοποιεί την ζήτηση καθαρών και υπεύθυνων φυτικών συστατικών. Η Hubcycle συγκεντρώνει τις βιομηχανίες που δεν καταναλώνουν το ίδιο μέρος ενός φυτού αξιοποιώντας τα διατροφικά και φυτικά απορρίματα σε καινότομες πρώτες ύλες για τα προϊόντα διατροφής και ατομικής φροντίδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 4. GFS LLC / YOGODA

  Ουκρανία

  Η εταιρεία GFS LLC / YOGODA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Τσάι, Μέλι, Μπαχαρικά, Τροπικά φρούτα, τσαϊ, Χυμοί και νέκταρ φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και ποτό και χυμό εξωτικών φρούτων. Έχει έδρα σε Zaporizhzhia, Ουκρανία.

 5. ICONIC DRINKS GMBH

  Γερμανία

  Στην Blue Farm χρησιμοποιούμε αποκλειστικά την αμιγή, ζυμωμένη σκόνη ποτού βρώμης - το λεγόμενο Oat Base - που αναμειγνύεται πολύ απλά με νερό. Χωρίς την προσθήκη προσθέτων, σε συμβατική μορφή ή ως προϊόν ελεγχόμενης βιολογικής καλλιέργειας. Περιορισμός των αποβλήτων συσκευασίας - η δική μας συσκευασία 775 g αποδίδει έως 8 λίτρα ποτού βρώμης εξοικονομώντας έτσι πολλές συσκευασίες γάλακτος. Περιορισμός των εκπομπών CO2 - με μικρότερες συσκευασίες και αποδοτικότερη μεταφορά, επειδή δεν πρέπει να μεταφερθεί νερό. Μηδενικά απόβλητα τροφίμων - χάρη στη φρέσκια ανάμειξη του ποτού βρώμης περιορίζεται στο ελάχιστο η κατασπατάληση τροφίμων. Μεγάλη διάρκεια ζωής - στη μορφή σκόνης, το προϊόν Oat Base διατηρείται για έως 9 μήνες (ακόμη και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας). 100% Clean Label - αυτό συνεπάγεται 100% βρώμη - 100% φύση, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή πρόσθετα. Το προϊόν Oat Base μπορεί να χρησιμοποιείται άψογα για περαιτέρω επεξεργασία σε αρτοσκευάσματα, ανάμεικτα ποτά, παγωτό, σοκολάτα κλπ. Το προϊόν Oat Base της Blue Farm αποτελείται σε ποσοστό 100% από βρώμη χωρίς καθόλου πρόσθετα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 2. CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY

  Τουρκία

 3. SKN TUNING GMBH

  Γερμανία

 4. MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD

  Τουρκία

 5. LAMATTINA BEVERAGES

  Αυστραλία

 1. ZIEMANN BAUER GMBH

  Γερμανία

 2. FALKEN TRADE GMBH

  Γερμανία

 1. GREAT PRODUCTION LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 2. PELISPEDIA.RIP

  Γαλλία

 3. LEMONCONCENTRATE

  Ισπανία

 4. FICURINIA

  Ιταλία

 5. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Σλοβενία

 6. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

  Κάτω Χώρες

 7. BAUER BEVERAGE INGREDIENTS LTD.

  Γερμανία

 8. FROL EXPLORER LTD

  Πορτογαλία

 1. INODRINX / FUNCTIONAL BEVERAGES

  Γερμανία

 2. CANTINE BRUSA

  Ιταλία

 3. HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER

  Ελβετία

 4. ERNST & KÜHBANDNER CONSULTANTS UND DEVELOPERS GMBH

  Γερμανία

 5. BERRYMIX LTD.

  Ουγγαρία

 6. T. B. FRUIT

  Ουκρανία

 7. METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR

  Τουρκία

 8. THE ISTANBUL SALE

  Τουρκία

 9. LL SPOL. S R.O.

  Τσεχία

 10. XINJIANG GREENLAND INTERNATIONAL CO.,LTD

  Κίνα

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυμοί- συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

693 Επιχειρήσεις