• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυμοί- συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη

Αποτελέσματα για

Χυμοί- συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

 2. HUBCYCLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 3. ANONA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επωνυμία anona χαρακτηρίζει μια επιτυχημένη εδώ και περισσότερα από 180 χρόνια επιχείρηση τροφίμων. Με στόχο το συνδυασμό της παράδοσης και της προσανατολισμένης το μέλλον τεχνολογίας, η anona εξελίχθηκε από έναν πρώην μύλο σιτηρών σε μια σύγχρονη επιχείρηση τροφίμων. Σήμερα αναπτύσσουμε και παράγουμε για πελάτες στη Γερμανία, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο υψηλής ποιότητας, καινοτομικά τρόφιμα στους τομείς τροφίμων Wellness και Fitness, τροφίμων για αθλητές και διατροφή Vegane, καθώς και προϊόντα παγωτού. Και όλα αυτά από μια ομάδα άνω των 1500 πρώτων υλών. Περισσότεροι από 400 συνεργάτες καταβάλλουν σε καθημερινή βάση κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, αξιοπιστίας και εξυπηρέτησης πελατών προς όφελος όλων των πελατών μας – με καινοτομικό πνεύμα, ακρίβεια, τεχνογνωσία και αυστηρή διαχείριση της ποιότητας. Τα προϊόντα μας: μπάρες πρωτεΐνης, μπάρες βρώμης, αθλητική διατροφή, πρώτες ύλες παγωτού, σκευάσματα αμινοξέων, συμπυκνωμένα ποτά, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά ποτά, τρόφιμα διαίτης, δισκία κατά παραγγελία (τρόφιμα)

 4. HAITONAL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HAITONAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, γαλα σε σκονη, παστεριωμενο γαλα (uht), γαλα μακρας συντηρησης (uht), αγελαδινο γαλα, συμπυκνωμενο γαλα, και γαλα υψηλης ποιοτητας. Έχει έδρα σε Brussels, Βέλγιο.

 5. GFS LLC / YOGODA

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GFS LLC / YOGODA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μη αλκοολούχα ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Τσάι, Μέλι, Μπαχαρικά, Τροπικά φρούτα, τσαϊ, Χυμοί και νέκταρ φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και ποτό και χυμό εξωτικών φρούτων. Έχει έδρα σε Zaporizhzhia, Ουκρανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ICONIC DRINKS GMBH

  Γερμανία

  Στην Blue Farm χρησιμοποιούμε αποκλειστικά την αμιγή, ζυμωμένη σκόνη ποτού βρώμης - το λεγόμενο Oat Base - που αναμειγνύεται πολύ απλά με νερό. Χωρίς την προσθήκη προσθέτων, σε συμβατική μορφή ή ως προϊόν ελεγχόμενης βιολογικής καλλιέργειας. Περιορισμός των αποβλήτων συσκευασίας - η δική μας συσκευασία 775 g αποδίδει έως 8 λίτρα ποτού βρώμης εξοικονομώντας έτσι πολλές συσκευασίες γάλακτος. Περιορισμός των εκπομπών CO2 - με μικρότερες συσκευασίες και αποδοτικότερη μεταφορά, επειδή δεν πρέπει να μεταφερθεί νερό. Μηδενικά απόβλητα τροφίμων - χάρη στη φρέσκια ανάμειξη του ποτού βρώμης περιορίζεται στο ελάχιστο η κατασπατάληση τροφίμων. Μεγάλη διάρκεια ζωής - στη μορφή σκόνης, το προϊόν Oat Base διατηρείται για έως 9 μήνες (ακόμη και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας). 100% Clean Label - αυτό συνεπάγεται 100% βρώμη - 100% φύση, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή πρόσθετα. Το προϊόν Oat Base μπορεί να χρησιμοποιείται άψογα για περαιτέρω επεξεργασία σε αρτοσκευάσματα, ανάμεικτα ποτά, παγωτό, σοκολάτα κλπ. Το προϊόν Oat Base της Blue Farm αποτελείται σε ποσοστό 100% από βρώμη χωρίς καθόλου πρόσθετα.

 2. A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία A. TURNA GIDA TURIZM TEKSTIL SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρντισμενος καφες, σιροπια, κατεψυγμενα προϊοντα ζαχαροπλαστικης, και διαλυτα ποτα. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY

  Τουρκία

  Η εταιρεία CAYEKS BEVERAGE & EXTRACTION INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. SELVI SLU

  Ισπανία

  Η εταιρεία SELVI SLU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεπες, παγωτα, γκοφρετες, και παγωτα χονδρικης. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 5. IMKO AROMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία IMKO AROMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παρασκευάζονται αρτυματικές ουσίες, Αρώματα φρούτων, Φυσικά αρώματα για παγωτά, και γεύσεις για παγωτά. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

 1. SIROPERIE MEURENS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SIROPERIE MEURENS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων. Έχει έδρα σε Aubel, Βέλγιο.

 2. SKN TUNING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SKN TUNING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές πάνες, Βρεφικές πάνες, θερμοσιφωνας που λειτουργει με πριονιδια, και Εξευγενισμένο ηλιέλαιο. Έχει έδρα σε Dortmund, Γερμανία.

 1. MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία MONERO COFFEE & TEA COMPANY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ροφήματα από βότανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Καφές και τσάι, καφές εσπρέσσο, σιροπια φρουτων χωρις αλκοολ, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 2. SUGAL - SUGALIDAL SA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SUGAL - SUGALIDAL SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κετσαπ, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, Σάλτσα ντομάτας, και ντοματοπολτος. Έχει έδρα σε Benavente, Πορτογαλία.

 3. FICURINIA

  Ιταλία

  Η εταιρεία FICURINIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει έδρα σε Augusta, Ιταλία.

 4. LAMATTINA BEVERAGES

  Αυστραλία

  Η εταιρεία LAMATTINA BEVERAGES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει έδρα σε Koorlong, Αυστραλία.

 5. FALKEN TRADE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FALKEN TRADE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα τροφίμων, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Αρώματα τροφίμων, χημικα συντηρητικα για την βιομηχανια τροφιμων, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και δεξτροζη. Έχει έδρα σε Lubeck, Γερμανία.

 6. NEKTAR NATURA, D. O. O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία NEKTAR NATURA, D. O. O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά μη αλκοολούχα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kamnik, Σλοβενία.

 7. ZIEMANN BAUER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZIEMANN BAUER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει έδρα σε Bürgstadt, Γερμανία.

 8. PELISPEDIA.RIP

  Γαλλία

  Η εταιρεία PELISPEDIA.RIP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη γραφικης τεχνης και καλλιτεχνικου σχεδιου, ενοικιαση βιντεοπαιχνιδιων για αιθουσες παιχνιδιων, συσκευες επεξεργασιας αεροφωτογραφικων ταινιων, και προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για θεαματα. Έχει έδρα σε Francia, Γαλλία.

 1. ASVITA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ASVITA GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει έδρα σε Sulingen, Γερμανία.

 2. GREAT PRODUCTION LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GREAT PRODUCTION LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αφυδατωμένα, και Φρούτα αφυδατωμένα. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. LEMONCONCENTRATE

  Ισπανία

  Η εταιρεία LEMONCONCENTRATE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

 4. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, καφες σε κοκκους, και καφες. Έχει έδρα σε Zeeland, Κάτω Χώρες.

 5. BESTATTUNGEN UND INTERNATIONALE UBERFUHRUNGEN ALPHA-OMEGA

  Γερμανία

  Η εταιρεία BESTATTUNGEN UND INTERNATIONALE UBERFUHRUNGEN ALPHA-OMEGA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Μεταλλικό νερό, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, και Μεταλλικό νερό. Έχει έδρα σε Munchen, Γερμανία.

 6. CANTINE BRUSA

  Ιταλία

  Η εταιρεία CANTINE BRUSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούστο σταφυλιού για χυμούς φρούτων, χυμός σταφυλιού, και συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων. Έχει έδρα σε Toscanella Di Dozza, Ιταλία.

 7. HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAVEBOR - ALVIN STAR D. A. RZEPKA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Παγωτομηχανές επαγγελματικές, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Παγωτομηχανές επαγγελματικές. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 8. FITMART GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία FITMART GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Γαλλίας, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Rellingen, Γερμανία.

 9. MODERN COLLECTION

  Γερμανία

  Η εταιρεία MODERN COLLECTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Γαλλίας, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Geithain, Γερμανία.

 10. SIRONA-DRINK VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SIRONA-DRINK VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Μεταλλικό νερό, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Schwollen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυμοί- συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

693 Επιχειρήσεις