• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χυμοί φρούτων

Αποτελέσματα για

Χυμοί φρούτων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Πολωνία

  Η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι μια διεθνής εταιρεία, με κεντρική και κύρια δραστηριότητα το χονδρικό εμπόριο επώνυμων καταναλωτικών αγαθών γρήγορης κατανάλωσης (FMCG). Από την ίδρυση της το 2008, η εταιρεία έχει παρουσιάσει συνεχής ανάπτυξη και δημιούργησε έναν εκτενή χαρτοφύλακα πελατών και προμηθευτών. Σήμερα οι πελάτες μας είναι ηγετικές επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και αλυσίδες λιανικής στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική. Προσφέρουμε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες υπηρεσίες: Μεταφορές: Έχουμε αναπτύξει καλές σχέσεις με ηγετικές μεταφορικές εταιρείες και έτσι έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε αποτελεσματική παράδοση σε λογικές τιμές. Λύσεις ετικετοποίησης: Μπορούμε να σχεδιάσουμε, παράγουμε και κολλήσουμε ετικέτες με κείμενα στην δικιά σας γλώσσα με μια μικρή επιβάρυνση. Οι ετικέτες μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα και σχήμα ανάλογα με το προϊόν και την έκταση του κειμένου. Αποθήκευση: Διαθέτουμε σύγχρονες και ευρύχωρες αποθήκες, με ευέλικτο ωράριο λειτουργίας. Με αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Λιθουανία, Πολωνία, Λετονία και Ολλανδία, η Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka είναι σε θέση να εγγυάται την βέλτιστη ποιότητα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες της αποθήκευσης. Υπηρεσίες εκτελωνισμού: Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις τελωνειακές διαδικασίες σε διάφορες χώρες, να ετοιμάσουμε τα εκτελωνιστικά έγγραφα. Μεγέθυνση παλετών: Κατόπιν αίτησης του πελάτη, μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μεγαλύτερες παλέτες. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σε σχέση με το εμπόριο και να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες μας όσο χρειάζεται ο πελάτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Κάτω Χώρες

  Είμαστε ηγετική επιχείρηση προμηθευτής σε χυμούς φρούτων, τρόφιμα, ποτά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαρωτά, βρεφικά προϊόντα, είδη παντοπωλείου με έδρα στις Κάτω χώρες και στην Τουρκία. Ιδρύσαμε την εταιρεία μας το και είχαμε μεγάλη επιτυχία ως προμηθευτής προϊόντων διατροφής για αντιπροσώπους διεθνώς. Δεν πρόκειται μόνο για επιχείρηση πώλησης.Η δημιουργία και υποστήριξη γερών συνεργασιών με τους πελάτες μας αποτελεί μέρος κλειδί της πραγματικότητας μας. Επικεντρωνόμαστε στην βελτίωση της δομής της ανάπτυξης φυσικών προϊόντων από την πηγή τους ως τον αγοραστή. Το πραγματοποιούμε μέσα από βελτιωμένη ανταπόκριση στην προώθηση, τον εφοδιασμό και τους κινδύνους. Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα, υιοθετώντας εξαιρετικές μοναδικές μεθοδολογίες, φροντίζουμε για την ικανοποίηση όλων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: - Χυμοί φρούτων - τρόφιμα - ποτά - γαλακτοκομικά προϊόντα - ζαχαρωτά - βρεφικά προϊόντα - είδη παντοπωλείου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 3. LOOK FOOD RAW MATERIALS

  Πολωνία

 4. AG FEEDING

  Πολωνία

  Η AG Feeding od Gdynia είναι ένας Πολωνικός προμηθευτής έτοιμων προϊόντων από ίνες από φυσικές ύλες. Προσφέρει προϊόντα όπως: ίνες και σκόνες φρούτων και λαχανικών- φρουί γλασέ- λυοφιλημένα φρούτα- χυμούς και συμπυκνώματα φρούτων και λαχανικών. Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στην παράδοση βιολογικών προϊόντων. Προσφέρει ίνες από μήλο, αρόνια, κιχώριο, μαύρο σιτάρι ή μαύρο φραγκοστάφυλλο.

 5. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Ιταλία

  Η FOOD BROKERAGE ITALIA προσφέρει Made in Italy σε όλο τον κόσμο. Καλά ιταλικά ζυμαρικά, κατεψυγμένη πίτσα, ντομάτες (πολτός, αποφλοιωμένες ντομάτες, έτοιμες σάλτσες κ.λπ.), αποξηραμένα φρούτα, χυμοί φρούτων και ειδικά ζυμαρικά (ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ζυμαρικά με όσπρια, βιολογικά ζυμαρικά, ζυμαρικά με όσπρια) Εδώ και 30 χρόνια, φροντίζουμε τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων, την εμπορική αποτελεσματικότητα και την υποστήριξη. Πιστοποιημένες εταιρείες ISO, IFS, BRC κ.λπ. για τη διασφάλιση των απαιτήσεων του διεθνούς εμπορίου.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FDB GREEN

  Γαλλία

 2. MINDELOS

  Γαλλία

 3. SOUTH EXPORT ALLIANCE

  Βέλγιο

 4. EASTMEDO SP. Z O.O. :: EVERVIT JUICE

  Πολωνία

 5. DOMUS CAPITAL SA

  Πορτογαλία

 1. BIO-NUTRILAB

  Βέλγιο

 2. LIENIG WILDFRUCHTVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 1. NORFRUKO FRUCHTSAFT + KONZENTRATVERARBEITUNGSVERTRIEB GMBH

  Γερμανία

 2. EQUATEUR FRUITS

  Γαλλία

 3. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. ATRIPLEX GMBH

  Γερμανία

 5. ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας Askofruit - Ασκοξυλάκης Αντ. Εμμανουήλ ιδρύθηκε το 2015 και στεγάζεται στην πιο εύφορη περιοχή της Κρήτης και σε ένα μέρος πιστό στην Κρητική διατροφή και τις παραδόσεις, τους Βώρους Ηρακλείου Κρήτης.Το έτος 2009 ξεκινήσαμε τη φύτευση 2.500 δέντρων ροδιάς και κάθε χρόνο έκτοτε προχωράμε σε νέες φυτεύσεις εμπλουτίζοντας τις ποικιλίες μας με σκοπό την αύξηση της παραγωγής μας. Οι ροδιές μας καλλιεργούνται με απόλυτα βιολογικό τρόπο, με φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον και με στόχο να διατηρήσουμε τις εξαίρετες ιδιότητες του φρούτου της ροδιάς οι οποίες έχουν πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία.Τα δέντρα μας περιέχουν ντόπιες ποικιλίες όπως τις Λεφάνεια και Λιγόρτυνα (γλυκιά), Ελληνική ποικιλία Ερμιόνης (γλυκιά), την Αμερικάνικη Wonderful (γλυκόξινη) καθώς επίσης και την Ισραηλίτικη Ako (γλυκιά). Τα ρόδια μας συλλέγονται με πολλή αγάπη και μεράκι από τις βιολογικές μας καλλιέργειες, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα των φρούτων μας και εξασφαλίζοντας την καλύτερη γεύση, το έντονο χρώμα και το υπέροχο άρωμα του ροδιού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αναλλοίωτες τις σημαντικές ιδιότητες του ροδιού στον καταναλωτή μέσα από τον 100% φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού παραγωγής μας και τους καρπούς του ροδιού που έχουν συλλεχθεί χειροποίητα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών μέσων, αρωμάτων, χρωστικής ή νερού.Απολαύστε τον απίθανο φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού μας και νιώστε την φρεσκάδα που σας προσφέρει σε συνδυασμό με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση

  Όλα τα προϊόντα για "χυμοί φρούτων"

 6. YAGODY KARELII

  Ρωσία

  Η εταιρεία Yagody Karelii είναι μια από τις ηγετικές εταιρείες συγκομιδής και επεξεργασίας άγριων καρπών (ψευδομουριές, μυρτίλλο, ερυθρός μυρτίλλος, βακκίνιο, ιπποφαές) και άγριων μανιταριών (μπολέτους, aspen bolete, birch bolete, Xerocomus) στην Ρωσία και στην Ευρώπη. Η Yagody Karelii προμηθεύει τα εξής είδη στις εταιρείες τροφίμων και φαρμακευτική βιομηχανία: -Καρποί και μανιτάρια σε ατομικές συσκευασίες γρήγορης κατάψυξης (Individually Quick Frozen (IQF)), -κατεψυγμένοι αποξηραμένοι καρποί, μανιτάρια, λαχανικά και φρούτα. -πουρές κατεψυγμένων καρπών, χυμοί άγριων φρούτων NFC, -εμποτισμένοι καρποί, -μέλι, και μείγμα μελιού με κατεψυγμένους αποξηραμένους καρπούς, -birch chaga (Inonotus obliquus); -χυμός σύμηδας. Η εταιρεία παράγει επίσης πάνω από 100SKU προϊόντα καρπών για τους τελικούς χρήστες, εφοδιάζει αλυσίδες λιανικής και εξάγει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες μέσα από δίκτυο διανομής. Η Yagody Karelii ιδρύθηκε το 2004. Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην Kostomuksha, στην πόλη Republic of Karelia, Ρωσία. Η εταιρεία λειτουργεί με πλήρως αυτοματισμένες παραγωγικές γραμμές από την Ευρώπη που παράγουν πάνω από 50 000 τόνους φυσικών τροφίμων ετησίως. 'Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με αυστηρή τήρηση των προτύπων ποιότητας και ασφαλείας. Το σύστημα διαχείρισης της ποιότητας τηρεί το πρότυπο κατά FSSC 22000 (SGS). 'Ένα σημαντικό μέρος των προϊόντων μας κατέχει πιστοποίηση βιολογικού προϊόντος σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ. Δεν χρησιμοποιούμε χρωστικές ουσίες, αρωματικές ή τεχνητές πρόσθετες ουσίες ή ΓΤΟ και ιχνηλατούμε όλη την παραγωγική διαδικασία από την συλλογή του εποχιακού καρπού ως την συσκευασία.

 7. TIM.CO LLC

  Ρωσία

  Η «TIM.KO» Company – Παραγωγός απίστευτα γλυκών ανατολίτικων churchhela (chuch-hela) με ιδιόκτητη εμπορική ονομασία «MADZHO» από τη Ρωσία. Οι προτεραιότητες της εταιρείας είναι τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και η καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους εταίρους. Το Сhurchhela MADZHO είναι ένα σύγχρονο υγιεινό κολατσιό που αντικαθιστά τα συνήθη γλυκίσματα και τα τσιπς, για όλη την οικογένεια. Για τη γέμιση του churchhela (chuch-hela) χρησιμοποιούμε καρύδι, φουντούκι ή μείγμα καρυδιών με αποξηραμένα φρούτα. Το ζελέ παρασκευάζεται με βάση το χυμό φρούτων. Πρόκειται για μια αρχαία συνταγή που ταιριάζει απόλυτα με τις σύγχρονες τάσεις για την υγιεινή διατροφή. Τα πλεονεκτήματά μας: - υψηλή ποιότητα πρώτων υλών (καρύδια, χυμοί), - απουσία συντηρητικών και αρωμάτων από τα συστατικά, - ελάχιστο ποσοστό ζάχαρης – μόνο για την εξισορρόπηση της γλυκύτητας του φυσικού χυμού, - συσκευασία κενού που προστατεύει το προϊόν χωρίς συντηρητικά για 180 ημέρες, - εξαιρετικές ιδιότητες αρώματος (πεντανόστιμο, μαλακτικό και φρέσκο).

 8. C.P CYPRUS ALOE LTD

  Κύπρος

  Η εταιρεία μας C. P Cyprus Aloe Ltd ξεκίνησε την καλλιέργεια φυτών Aloe Vera το 2013 και σήμερα μπορούμε περήφανα να παρουσιάσουμε τα "PURO" προϊόντα μας. Ξεκινήσαμε αυτή την επιχείρηση με αφοσίωση, πάθος και επαγγελματισμό με στόχο να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαστε συγκεντρωμένοι στις οργανική καλλιέργεια Αλόης Βέρα αφού γνωρίζουμε ότι η ποιότητα του φύλλου Αλόης είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας.Ολες οι μέθοδοι και οι πρακτικές καλλιέργειας των φυτών αλλα και της παραγωγης των προιόντων μας γίνονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Επενδύουμε στον έλεγχο τόσο των γεωργικών όσο και των παραγωγικών μεθόδων διότι θεωρούμε οτι είναι ο καλύτερος τρόπος ελέγχου του τελικού προϊόντος.Η σειρά προϊόντων ομορφιάς PURO αξιοποιεί τα οφέλη της δικής μας βιολογικής Αλόης.Το βιολογικό τζελ συνδυάζεται προσεκτικά με άλλα δραστικά συστατικά για να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Οι χυμοί μας φτιάχνονται αμέσως μετα την κοπή των φύλλων στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Διατίθενται σε επιλογές «Original» αλλα και με γεύση φρούτων.Η εταιρεία C.P Cyprus Aloe Ltd στεγάζεται σε ιδιόκτητο εργοστάσιο στο χωριό Ορμήδεια.Η καλλέργειες μας βρίσκονται επίσης στο χωριό Ορμήδεια. Η εταιρεία έχει αυτοχρηματοδοτήσει με ίδιους πόρους την δημιουργία αγροτικών και παραγωγικών εγκαταστάσεων.Σκοπός της εταιρείας είναι να παράγει προιόντα υψηλης περιεκτικότητας απο Οργανική Αλοη της ποικιλίας Aloe barbadensis Miller (Aloe vera).

 1. ARGOLIS JUICES S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρεία ΧΥΜΟΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. ειδικεύεται στην παρασκευή φυσικών χυμών και μειγμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χυμούς, αναψυκτικά και νέκταρ. Επιπλέον, προσφέρει μεγάλη ποικιλία βάσεων χυμών φρούτων για φρουτοποτά και αναψυκτικά. Οι βάσεις χυμών φρούτων είναι παρασκευάσματα φρούτων τα οποία περιέχουν και άλλα συστατικά όπως χρωστικές ουσίες, αρώματα κτλ, εμπλουτίζουν τις φυσικές ιδιότητές τους και χρησιμοποιούνται αυτούσια από τους πελάτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία παράγει κατά παραγγελία οποιοδήποτε συνδυασμό φρούτων ή βάση επιθυμεί ο κάθε πελάτης. ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ : ΣΥΜΠΗΚΝΩΜΑ ΧΥΜΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 60±1 BRIX, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ PE ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 250kg . ΛΕΜΟΝΙ : ΣΥΜΠΗΚΝΩΜΑ ΧΥΜΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ 39±1BRIX, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ PE ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 250kg . ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ : ΣΥΜΠΗΚΝΩΜΑ ΧΥΜΟΥ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ 58±1 BRIX, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ PE ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 250kg . ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ : ΣΥΜΠΗΚΝΩΜΑ ΧΥΜΟΥ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ 64 ±2 Brix, ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΑΚΟΥΛΑ PE ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ 250kg . ΜΙΓΜΑΤΑ - ΒΑΣΕΙΣ

 2. KOUKOUNARAS S.A.

  Ελλάδα

  Η εταιρία δραστηριοποιείται από το 1989 στον τομέα των τροφίμων κυρίως εξάγωντας ελληνικά προιόντα.Βασικά προιόντα της εταιρίας αποτελούν ο φρέσκος χυμός ροδιού "rodi+" και οι κερασοπιπεριές σε γλυκοκαυτερό διάλυμα "redkoukpeppers".To "rodi+" είναι 100% φυσικός και 100% ελληνικός χυμός ροδιού.Φρεσκοστιμμένα ρόδια , εμφιαλωμένα σε γυάλινο μπουκάλι 210 μλ.Δεν προέρχεται από συμπυκνώματα , χωρίς προσθήκη νερού, ζάχαρης ή συντηρητικών.Οι "redkoukpeppers" είναι πιπεριές αφρικάνικου τύπου σε γλυκό και καυτερό διάλυμα , έτοιμες για κατανάλωση.Καλλιεργούνται και επεξεργάζονται στην Χαλκιδική και συσκευάζονται σε γυάλινο βάζο , σακούλα vacuum ή χάρτινο κουτί. Πρόκειται για δύο premium προιόντα σε ανταγωνιστική τιμή.

 3. EXOTIC BRANDS

  Ελλάδα

  Η EXOTIC BRANDS, δημιουργήθηκε το 2017 με σκοπό να δώσει μια διαφορετική νότα στην ελληνική αγορά με καινοτόμα προϊόντα. Η κύρια δραστηριότητα της είναι η εισαγωγή και χονδρική πώληση αναψυκτικών - χυμών και άλλων ειδών.

  Όλα τα προϊόντα για "χυμοί φρούτων"

 4. SAB TRANSPORTE GMBH

  Ελβετία

  Η εισαγωγή και η εξαγωγή βιολογικών μούρων, καθώς και μη βιολογικών μούρων και φρουτοχυμών αποτελεί μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Η προώθηση βιολογικών προϊόντων είναι σημαντική για εμάς, επειδή βελτιώνουν το περιβάλλον και την υγεία. Τα προϊόντα που διαθέτουμε καλλιεργούνται όλα με οικολογικό τρόπο στη φύση. Η φρεσκάδα και οι ποιότητα των προϊόντων μας είναι εξαιρετικά σημαντικές.

 5. TH.MOSCHOPOULOS

  Ελλάδα

  ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΡΩΝΙΑ -ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ-ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΩΠΑ.Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ(225ml-250ml-330ml).ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 0030 6973740031 Η ΣΤΟ www.greekaronia.gr

  Όλα τα προϊόντα για "χυμοί φρούτων"

 6. ARTA FISIKA

  Ελλάδα

  100% Φυσικος χυμος πορτοκαλιου απο πορτοκαλια της περιοχης μας χωρις συντηρητικα χωρις προσθηκη ζαχαρης

 7. GRENADE & CO

  Γαλλία

 8. YANGIYUL JUICE FACTORY LLC

  Ουζμπεκιστάν

 9. FONDATION DES 2 VALLEES

  Γαλλία

 10. ATELIER ZELDA

  Ελβετία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυμοί φρούτων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.127 επιχειρήσεις

Χ'ωρες