• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χρυσός

Αποτελέσματα για

Χρυσός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PROBAS.PLATING GMBH

  Γερμανία

  Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

 2. L'ECHOPPE D'OR

  Γαλλία

  Η ECHOPPE D'OR ιδρύθηκε το 1976, είναι ένα ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο και πουλά αρμένικα κοσμήματα. 'Ολοι οι κοσμηματοπώλες μας είναι πτυχιούχοι σχεδιαστές κοσμημάτων. 'Ετσι, είμαστε ειδικοί σε ωρολογοποιία, κοσμήματα και αργυροχρυσοχοΐα. Σας προσφέρουμε τις καλύτερες μας ικανότητες για οτιδήποτε σχετικά με τα κοσμήματα. Οι τελευταίες μας δημιουργίες παρουσιάζονται στον ιστότοπο μας και στο κατάστημα μας στην διεύθυνση 47 οδός Endoume, 13007 Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στους Αρμενικούς σταυρούς καθώς και σε πλακίδια με την Αρμενική αλφάβητο, σε κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό, ροζ χρυσό 18 καρατίων και σε ασήμι. Είμαστε επίσης οι επίσημοι σχεδιαστές της συλλογής των μενταγιόν που τιμούν τα τραγούδια του Αζναβούρ σε συνεργασία με το ίδρυμα Aznavour. Επίσης, το 15% επί των πωλήσεων δωρίζεται στο ίδρυμα Aznavour. 'Όλα τα προϊόντα μας είναι από χρυσό 18 καρατίων ή ασήμι 925 χιλ.και κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας. Συνεπώς, χάρη στην τεχνογνωσία μας, 40 ετών, μπορούμε να σας προσφέρουμε εκπληκτικά κοσμήματα. Τα έξοδα αποστολής προσφέρονται με κάθε παραγγελία πάνω από 100€ αποκλειστικά για εγχώριες παραγγελίες και 30€ διεθνώς. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 04-91-52-00-32 από τις 9 έως 12 π.μ και από τις 2 έως τις 6 μ.μ.

 3. ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG

  Γερμανία

 4. TM-TRADE MINERALS

  Γερμανία

 5. BRUNO WELZ GMBH

  Γερμανία

  Στην Bruno Welz GmbH απολαμβάνουμε από το 1947 την εμπιστοσύνη των πελατών μας ως δίκαιος και ικανός συνεργάτης σε όλα τα ζητήματα σχετικά με τα πολύτιμα μέταλλα. Ως μεσαία οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζουμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό, σας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Σ' εμάς ακόμη και αν έχετε μικρές ποσότητες δεν θα είστε ένας τυπικός "αριθμός πελάτη" και η ομάδα μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να κατανοήσει τα προβλήματά σας. Συνοψίζοντας: Υποστηρίζουμε μια σοβαρή προσωπική φροντίδα με εξαιρετική εξυπηρέτηση και προϊόντα για τις υψηλότερες απαιτήσεις! Αυτό το εγγυόμαστε από το 1947 με το καλό μας όνομα: Bruno Welz!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HARTMANN & BENZ GMBH

  Γερμανία

  Οι συνεργάτες μας εμπορεύονται πολύτιμα μέταλλα και είδη πολυτελείας για περισσότερα από 10 χρόνια. Πολλοί από τους πελάτες μας μάς ρωτούν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επενδύσουν αποτελεσματικά τα χρήματά τους. Έτσι, αποφασίσαμε να προσφέρουμε μια υπηρεσία από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο εσείς ως πελάτης όσο και εμείς ως εταιρεία μακροπρόθεσμα. Συγχρόνως, θέλαμε οπωσδήποτε να βρούμε ένα ασφαλές επενδυτικό μέσο και τι πιο σταθερό σε αξία από τον ΧΡΥΣΟ! Ο χρυσός είναι το πιο ασφαλές μέσο συναλλαγών ως το παλαιότερο μέσο πληρωμής στον κόσμο. Διατηρεί σταθερή την αξία των περιουσιακών στοιχείων για πολλές γενιές και χρησιμεύει πάντα ως μέσο συναλλαγής και εκτίμησης αξίας. Σε περιόδους υψηλού πληθωρισμού, πολέμου, αλλαγής νομίσματος ή όταν καταρρέουν τα χρηματοπιστωτικά συστήματα, ο χρυσός διατηρεί την αξία του. Κανένα άλλο επενδυτικό προϊόν δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Ο χρυσός σας καθιστά ανεξάρτητο από αρνητικά ή πολύ χαμηλά επιτόκια των κεφαλαίων αποταμίευσης. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πάντα την κατάλληλη λύση για τους επενδυτικούς σας στόχους.

 2. GUDIEPA GHANA LIMITED

  Γκάνα

  Η Gudiepa Ghana Limited που ιδρύθηκε το 2016 στην Accra, είναι μια ιδανική και ασφαλής ιδιωτική εταιρεία εμπορίας και εξαγωγής χρυσού στον κλάδο. Είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης που παρέχει σε επενδυτές τη δυνατότητα να αγοράζουν και να εξάγουν πολύτιμα μέταλλα με βεβαιότητα και απόλυτη ασφάλεια. Διευκολύνουμε την αγορά ράβδων χρυσού για άτομα και οργανισμούς. Επίσης εκπαιδεύουμε άτομα στις διαδικασίες που απαιτούνται για την αγορά ράβδων χρυσού και την ενασχόληση με την εμπορία χρυσού. Ασχολούμαστε με την παραγωγή και την πώληση ράβδων χρυσού από τη Γκάνα της Δυτικής Αφρικής. Παράγουμε αυτές τις ράβδους στα 22+ καράτια και με εύρος καθαρότητας 92% - 94%. Η βιομηχανία εξόρυξης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη Γκάνα καθώς συνιστά το 5% το ΑΕγχΠ της χώρας και συμβάλλει σε ποσοστό άνω του 90% των συνολικών εξαγωγών ορυκτών. Επιπλέον, η εξόρυξη χρυσού και η μεταλλευτική έρευνα χρήζουν αδείας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. ORMEA

  Γαλλία

  Η ORMEA είναι μια γαλλική επιχείρηση που ειδικεύεται στην εισαγωγή- εξαγωγή χρυσού και διαμαντιών. Ο ιδρυτής της, Nicolas GOGUILLON, είναι αναγνωρισμένος από το χρηματιστήριο της Αμβέρσας. Ο χαρτοφύλακας του επεκτείνεται σε διεθνές επίπεδο: στο Παρίσι (8ο διαμέρισμα), στην Ελβετία, στο Μονακό, στην Γερμανία και στο Ντουμπάι. Εμπορευόμαστε χρυσό και ακατέργαστα διαμάντια με πιστοποίηση Kimberlay, καθώς και λαξευμένο διαμάντι. Προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα το διαμάντι Λωτό, 105 όψεις, με το πιστοποιητικό του κατά GIA. Προσφέρουμε επίσης καταρτίσεις για τα επαγγέλματα επεξεργασίας των διαμαντιών και της μεταπώλησης του χρυσού. Επίσης, ο Nicolas GOGUILLON είναι επιπλέον σύμβουλος ακινήτων σε συνεργασία με το γραφείο Kt Immo Conseil σε ότι αφορά την συναλλαγή παλιών ακινήτων, με τεχνογνωσία στον τομέα της πολυτελείας και των πολυτελών ακινήτων.

 4. OLVIOS

  Ελλάδα

  Χονδρικό εμποριο κοσμηματων

 5. ORO Y PLATA MAJADAHONDA

  Ισπανία

 1. RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH

  Γερμανία

 2. VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE

  Γαλλία

 1. M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA

  Ισπανία

 2. TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH

  Γερμανία

 3. CZAR CAPITAL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. CRETANHARMONY 24

  Ελλάδα

 5. DORATURA METALLI DI SPICA GIUSEPPE

  Ιταλία

 6. ACHAT OR CONSEIL

  Γαλλία

 7. NEW SYSTEM WORLD

  Ισπανία

 8. XGOUD

  Κάτω Χώρες

 1. GOLDWECHSELHAUS GMBH

  Γερμανία

 2. ACHAT OR CONSEIL MARTIGUES

  Γαλλία

 3. ACHAT OR CONSEIL DAVSO

  Γαλλία

 4. ACHAT OR CONSEIL ARLES

  Γαλλία

 5. ACHAT OR CONSEIL LA VALETTE

  Γαλλία

 6. DIE GOLDWAAGE - GOLDANKAUF / EDELMETALLHANDEL

  Γερμανία

 7. ACHAT OR CONSEIL

  Γαλλία

 8. PHYSICAL GOLD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. COMPREM OR MERIDIANA

  Ισπανία

 10. HISTORIA MÜNZHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χρυσός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.009 επιχειρήσεις