• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χρυσός

Αποτελέσματα για

Χρυσός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. L'ECHOPPE D'OR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ECHOPPE D'OR ιδρύθηκε το 1976, είναι ένα ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο και πουλά αρμένικα κοσμήματα. 'Ολοι οι κοσμηματοπώλες μας είναι πτυχιούχοι σχεδιαστές κοσμημάτων. 'Ετσι, είμαστε ειδικοί σε ωρολογοποιία, κοσμήματα και αργυροχρυσοχοΐα. Σας προσφέρουμε τις καλύτερες μας ικανότητες για οτιδήποτε σχετικά με τα κοσμήματα. Οι τελευταίες μας δημιουργίες παρουσιάζονται στον ιστότοπο μας και στο κατάστημα μας στην διεύθυνση 47 οδός Endoume, 13007 Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στους Αρμενικούς σταυρούς καθώς και σε πλακίδια με την Αρμενική αλφάβητο, σε κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό, ροζ χρυσό 18 καρατίων και σε ασήμι. Είμαστε επίσης οι επίσημοι σχεδιαστές της συλλογής των μενταγιόν που τιμούν τα τραγούδια του Αζναβούρ σε συνεργασία με το ίδρυμα Aznavour. Επίσης, το 15% επί των πωλήσεων δωρίζεται στο ίδρυμα Aznavour. 'Όλα τα προϊόντα μας είναι από χρυσό 18 καρατίων ή ασήμι 925 χιλ.και κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας. Συνεπώς, χάρη στην τεχνογνωσία μας, 40 ετών, μπορούμε να σας προσφέρουμε εκπληκτικά κοσμήματα. Τα έξοδα αποστολής προσφέρονται με κάθε παραγγελία πάνω από 100€ αποκλειστικά για εγχώριες παραγγελίες και 30€ διεθνώς. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 04-91-52-00-32 από τις 9 έως 12 π.μ και από τις 2 έως τις 6 μ.μ.

 2. PROBAS.PLATING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

 3. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

 4. UAB GARBI META

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια παγκόσμια επιχείρηση εμπορίας μετάλλων " ΚΥΝΗΓΟΙ ΘΗΣΑΥΡΩΝ" που εμπορευόμαστε Ir, Au, Pt, Pd, Rh, Bi, Co, Sb, Mo, In, Se, Te, Ge, Ga, V, Ta, Nb, Re, As, Hg, Ti, FeTi, FeW, Vn, Cr, Sb, Mo, Ho, Gd, Cu, Ni, Ag, Fe σιδηρούχα παραπροϊόντα, ακατέργαστο σίδηρο και άλλα μέταλλα. Ανεξάρτητα από την φυσική μορφή, μέταλλα, ίλες, κονιορτός, σκόνες, σκωρίες, θειούχα τήγματα, εξαντλημένοι καταλύτες, συμπυκνωμένα προϊόντα, ξάφρισμα, πίτες φίλτρων, ανοδική ιλύς, λεπτόκοκκο υλικό, υπολείμματα, μετάλλευμα, τορνεύσεις, σκόνη, κόκκοι, πλινθώματα. Συνεργαζόμαστε με μικρές τοπικές επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες, από μικρές ποσότητες (1 κιλό ιριδίου) μέχρι 1000 ΜΤ Αλουμινίου κ.λπ. Οπότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Έχετε υλικό εκτός προδιαγραφών; Μήπως υπολείμματα στην αποθήκη σας; Έχετε κάποιο σπάνιο μέταλλο και δεν ξέρετε τι να το κάνετε; η σας λείπουν απλά τα απαιτούμενα έγγραφα; Μην ανησυχείτε, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ για το υλικό σας.Με μια τηλεφωνική συνδιάλεξη 5-15 λεπτών θα γνωριστούμε καλύτερα, θα ελέγξουμε όλες τις δυνατότητές μας και θα γνωρίζουμε αν ταιριάζουμε στον παράδεισο της εμπορίας. Θα εξετάσουμε τον τύπο, την προέλευση και τις τεχνικές λεπτομέρειες του προϊόντος, τη δυνατότητα προμήθειας, την τιμή μονάδας, τις λεπτομέρειες αποστολής, τη διοικητική μέριμνα, τους όρους πληρωμής και θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα και στους προβληματισμούς σας, εάν υπάρχουν. Με δική μας δαπάνη θα μπορούσαμε να προσφέρουμε έκθεση δειγματοληψίας/ζύγισης/σφράγισης/εξέτασης/φωτογράφισης από ανεξάρτητο ελεγκτή στο χώρο σας. Αν μας καλείτε από την Νότια Ευρώπη, καλέστε μας στο +34 627 178 849 Aleks, για την Ανατολική Ευρώπη, καλέστε στο +370 698 230 42 Algis και αν μας καλείτε από οποιοδήποτε άλλο μέρος απλά επιλέξτε τον αριθμό που θέλετε.

 5. ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ESG EDELMETALL-SERVICE GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TM-TRADE MINERALS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TM-TRADE MINERALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε Hürth, Γερμανία.

 2. BRUNO WELZ GMBH

  Γερμανία

  Στην Bruno Welz GmbH απολαμβάνουμε από το 1947 την εμπιστοσύνη των πελατών μας ως δίκαιος και ικανός συνεργάτης σε όλα τα ζητήματα σχετικά με τα πολύτιμα μέταλλα. Ως μεσαία οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζουμε τις προσδοκίες και τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό, σας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Σ' εμάς ακόμη και αν έχετε μικρές ποσότητες δεν θα είστε ένας τυπικός "αριθμός πελάτη" και η ομάδα μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει και να κατανοήσει τα προβλήματά σας. Συνοψίζοντας: Υποστηρίζουμε μια σοβαρή προσωπική φροντίδα με εξαιρετική εξυπηρέτηση και προϊόντα για τις υψηλότερες απαιτήσεις! Αυτό το εγγυόμαστε από το 1947 με το καλό μας όνομα: Bruno Welz!

 3. HARTMANN & BENZ GMBH

  Γερμανία

  Οι συνεργάτες μας εμπορεύονται πολύτιμα μέταλλα και είδη πολυτελείας για περισσότερα από 10 χρόνια. Πολλοί από τους πελάτες μας μάς ρωτούν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να επενδύσουν αποτελεσματικά τα χρήματά τους. Έτσι, αποφασίσαμε να προσφέρουμε μια υπηρεσία από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο εσείς ως πελάτης όσο και εμείς ως εταιρεία μακροπρόθεσμα. Συγχρόνως, θέλαμε οπωσδήποτε να βρούμε ένα ασφαλές επενδυτικό μέσο και τι πιο σταθερό σε αξία από τον ΧΡΥΣΟ! Ο χρυσός είναι το πιο ασφαλές μέσο συναλλαγών ως το παλαιότερο μέσο πληρωμής στον κόσμο. Διατηρεί σταθερή την αξία των περιουσιακών στοιχείων για πολλές γενιές και χρησιμεύει πάντα ως μέσο συναλλαγής και εκτίμησης αξίας. Σε περιόδους υψηλού πληθωρισμού, πολέμου, αλλαγής νομίσματος ή όταν καταρρέουν τα χρηματοπιστωτικά συστήματα, ο χρυσός διατηρεί την αξία του. Κανένα άλλο επενδυτικό προϊόν δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Ο χρυσός σας καθιστά ανεξάρτητο από αρνητικά ή πολύ χαμηλά επιτόκια των κεφαλαίων αποταμίευσης. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πάντα την κατάλληλη λύση για τους επενδυτικούς σας στόχους.

 4. GUDIEPA GHANA LIMITED

  Γκάνα

  Η Gudiepa Ghana Limited που ιδρύθηκε το 2016 στην Accra, είναι μια ιδανική και ασφαλής ιδιωτική εταιρεία εμπορίας και εξαγωγής χρυσού στον κλάδο. Είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης που παρέχει σε επενδυτές τη δυνατότητα να αγοράζουν και να εξάγουν πολύτιμα μέταλλα με βεβαιότητα και απόλυτη ασφάλεια. Διευκολύνουμε την αγορά ράβδων χρυσού για άτομα και οργανισμούς. Επίσης εκπαιδεύουμε άτομα στις διαδικασίες που απαιτούνται για την αγορά ράβδων χρυσού και την ενασχόληση με την εμπορία χρυσού. Ασχολούμαστε με την παραγωγή και την πώληση ράβδων χρυσού από τη Γκάνα της Δυτικής Αφρικής. Παράγουμε αυτές τις ράβδους στα 22+ καράτια και με εύρος καθαρότητας 92% - 94%. Η βιομηχανία εξόρυξης διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη Γκάνα καθώς συνιστά το 5% το ΑΕγχΠ της χώρας και συμβάλλει σε ποσοστό άνω του 90% των συνολικών εξαγωγών ορυκτών. Επιπλέον, η εξόρυξη χρυσού και η μεταλλευτική έρευνα χρήζουν αδείας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. ORMEA

  Γαλλία

  Η ORMEA είναι μια γαλλική επιχείρηση που ειδικεύεται στην εισαγωγή- εξαγωγή χρυσού και διαμαντιών. Ο ιδρυτής της, Nicolas GOGUILLON, είναι αναγνωρισμένος από το χρηματιστήριο της Αμβέρσας. Ο χαρτοφύλακας του επεκτείνεται σε διεθνές επίπεδο: στο Παρίσι (8ο διαμέρισμα), στην Ελβετία, στο Μονακό, στην Γερμανία και στο Ντουμπάι. Εμπορευόμαστε χρυσό και ακατέργαστα διαμάντια με πιστοποίηση Kimberlay, καθώς και λαξευμένο διαμάντι. Προσφέρουμε σε αποκλειστικότητα το διαμάντι Λωτό, 105 όψεις, με το πιστοποιητικό του κατά GIA. Προσφέρουμε επίσης καταρτίσεις για τα επαγγέλματα επεξεργασίας των διαμαντιών και της μεταπώλησης του χρυσού. Επίσης, ο Nicolas GOGUILLON είναι επιπλέον σύμβουλος ακινήτων σε συνεργασία με το γραφείο Kt Immo Conseil σε ότι αφορά την συναλλαγή παλιών ακινήτων, με τεχνογνωσία στον τομέα της πολυτελείας και των πολυτελών ακινήτων.

 1. ZONA MINERAL

  Ισπανία

  Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής μεταλλευμάτων, όπως χρυσό, σίδηρο, χυτοσίδηρο και χαλκό μεταξύ άλλων. Είμαστε περήφανοι για την αξιοπιστία μας και την δέσμευση μας απέναντι στην ικανοποίηση των πελατών μας.Διαθέτουμε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στην αγορά των μεταλλευμάτων, κάτι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με σημαντική προστιθέμενη αξία. Εξάλλου, φροντίζουμε να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και βιωσιμότητας.

 2. OLVIOS

  Ελλάδα

  Χονδρικό εμποριο κοσμηματων

 1. ORO Y PLATA MAJADAHONDA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ORO Y PLATA MAJADAHONDA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 2. RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RARECOIN - SELTENE MÜNZEN TRIAPRIMA GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρυσα κερματα, χρυσα συλλεκτικα κερματα, συλλεκτικα νομισματα, και χρυσα συλλεκτικα νομισματα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

 3. M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA

  Ισπανία

  Η εταιρεία M&M COMPRO ORO MAJADAHONDA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγορά-πώληση χρυσού. Έχει έδρα σε Majadahonda (madrid), Ισπανία.

 4. VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE

  Γαλλία

  Η εταιρεία VIRTU LUXURY MARSEILLE - ACHAT OR MARSEILLE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο πολυτιμων μεταλλων, χρυσος σε ραβδους, και χρυσα συλλεκτικα νομισματα. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

 5. TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRAUSCHMUCK SPERLING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 6. OSGAR LYVO CONSULTING LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία OSGAR LYVO CONSULTING LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επενδύσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσός, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, χρηματοδοτησεις για επιχειρησεις, χορηγουμενες απο τραπεζες, Χρυσός, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hove, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. COMPREM OR MERIDIANA

  Ισπανία

  Η εταιρεία COMPREM OR MERIDIANA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαμαντια, και ρολογια σε κοσμηματα. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 8. NEW SYSTEM WORLD

  Ισπανία

  Η εταιρεία NEW SYSTEM WORLD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσός, Διεθνές εμπόριο, Χρυσός, Επιχείρηση ραφιναρίσματος χρυσού, και χρυσος για κοσμηματοποιια και χρυσοχοϊα. Έχει έδρα σε La Coruña, Ισπανία.

 1. PHYSICAL GOLD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PHYSICAL GOLD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. XGOUD

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία XGOUD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι αγοραπωλησιων σε πολυτιμους λιθους, ρολογια χονδρικης, και διαμαντια. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

 3. CRETANHARMONY 24

  Ελλάδα

  Η εταιρεία CRETANHARMONY 24, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξτρα παρθενο ελαιολαδο, και χρυσος. Έχει έδρα σε Heraklion, Ελλάδα.

 4. ACHAT OR CONSEIL MARTIGUES

  Γαλλία

  Η εταιρεία ACHAT OR CONSEIL MARTIGUES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παλαια κοσμηματα, και χρυσα κοσμηματα. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

 5. DUEL SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία DUEL SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ημιτελη προϊοντα χρυσοχοϊας, χρυσοχοειο, και κοσμηματοπωλειο. Έχει έδρα σε Valenza Po, Ιταλία.

 6. ORO INDAUTXU

  Ισπανία

  Η εταιρεία ORO INDAUTXU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε Bilbao, Ισπανία.

 7. DIE GOLDWAAGE - GOLDANKAUF / EDELMETALLHANDEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία DIE GOLDWAAGE - GOLDANKAUF / EDELMETALLHANDEL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

 8. FM PREMIUM TRADE

  Τουρκία

  Η εταιρεία FM PREMIUM TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, χρυσος, Καλλυντικά, και παρασκευασματα μαγειρικης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 9. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμες πέτρες και ορυκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσός, Διαμάντια, εμποριο προϊοντων πετρελαιου, Χρυσός, και Διαμάντια. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. FUTURA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία FUTURA SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρυσός. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χρυσός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

961 Επιχειρήσεις