• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας

Αποτελέσματα για

Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WOLFGANG GÜMBEL TRESORBAU E.K.

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. TAURUS SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 3. TRESOR24.DE INH. SIEGMAR HAUTMANN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. ONLINEGROUP.AT CREATIVE ONLINE SYSTEMS GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 5. FRANZ GOTTSCHALK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. L'ITALIANA CASSEFORTI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. SFS - SERVICE FÜR SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. KURO-ALARM GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. KÄRCHER TRESORBAU GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. BRIEFKASTENERSATZTEILSHOP SVEN KÜNSTLER

  Γερμανία

  Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα για ό, τι αφορά σε γραμματοκιβώτια, συστήματα κουδουνιών, κλειδαριές γραμματοκιβωτίων και προθήκες, καθώς και στα σχετικά ανταλλακτικά. Είναι απλούστερο από αυτό που πολλοί νομίζουν, να αναβαθμίσει κανείς το σύστημα κουδουνιών ή γραμματοκιβωτίων. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές και είμαστε στο πλευρό σας κατά την αγορά. Γιατί αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό. Όλες οι διαδεδομένες μάρκες περιλαμβάνονται στη γκάμα των προϊόντων μας, όπως, π.χ., οι Renz, JU, Klauke, DAD, Basi, Lira και Sykon. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης κυλίνδρους προφίλ BKS και Legallais. Αυτήν τη γκάμα προϊόντων θα τη διευρύνουμε. Να μάς επισκέπτεστε τακτικά για να ανακαλύπτετε τα νέα προϊόντα μας. Εάν δεν βρείτε το προϊόν που θέλετε στο κατάστημά μας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σάς βοηθήσουμε ευχαρίστως. Η επιχειρηματική σχέση δεν τελειώνει με την πώληση. Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι.

 1. GUNNEBO BELGIUM

  Βέλγιο

  Gunnebo - Για ασφαλή κόσμο Χάση σε χρόνια πείρας στον τομέα της ασφάλειας, η Gunnebo κατέχει απαράμιλλες ικανότητες στους τομείς ασφαλής αποθήκευσης πολύτιμων εμπορευμάτων, της προστασίας οικοπέδων (επιχειρήσεων), του ελέγχου πρόσβασης και των λύσεων για τις διαδικασίες επεξεργασίας ειδών. Η Gunnebo διαθέτει εμπορικά τμήματα σε 34 χώρες που συγκεντρώνονται σε 3 ζώνες : Βόρεια Ευρώπη, Νότια Ευρώπη και υπόλοιπες χώρες (ROW). Η ποικιλόμορφη μας προσφορά αποτελείται από θησαυροφυλάκια και πόρτες ανθεκτικές στις εκρήξεις, θαλάμους ασφαλείας και τουρνικέ, ταμείων και θησαυροφυλάκια ακόμα και συστήματα διαχείρισης ρευστού χρήματος σε κλειστό κύκλωμα. Ασφαλής αποθήκευση : Πυρίμαχα θησαυροφυλάκια, θηραυροφυλάκια, ερμάρια αποθήκευσης κ.α Ελεγχος πρόσβασης και ασφαλή πρόσβαση : Ανθεκτικές και πιστοποιημένες πόρτες, θάλαμοι προστασίας, παράθυρα και τοίχοι, τουρνικέ, τρίποδα και γρήγορες πύλες. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Συστήματα ασφαλείας και ολοκληρωμένες λύσεις ανίχνευσης παραβιάσεων, έλεγχος πρόσβασης και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV. Αυτοματοποίηση της διαδικασίας επεξεργασίας χρήματος : Ανακύκλωση και κατάθεση χρημάτων μέσα από αυτόματα ταμεία. Κάνουμε τον κόσμο μας πιο ασφαλές!

 2. KABO SAFE BOFILIOS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας κατασκευάζει Χρηματοκιβώτια, Θησαυροφυλάκια και Θυρίδες υψηλής ασφάλειας. Έχει δε στο ενεργητικό της, πάνω από 50 χρόνια τεχνικής εμπειρίας και ουσιαστικής προσφοράς στον κλάδο. Σήμερα κατέχει εξέχουσα θέση στις πωλήσεις τόσο του ιδιωτικού όσο και του Δημοσίου τομέα της ελληνικής οικονομίας. Η φροντίδα για επιμελημένη κατασκευή των προϊόντων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και το άψογο σέρβις, εξασφάλισε ήδη την παρουσία της στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια και όχι μόνο. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους, στην ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ. Με εκτίμηση ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 3. BINCKOM

  Βέλγιο

  Η Binckom Ricoh Liège ειδικεύεται στον εξοπλισμό μηχανοργάνωσης για επαγγελματίες. Θα βρείτε οτιδήποτε έχει σχέση με τη σύγχρονη και αποτελεσματική λειτουργία του γραφείου, από έπιπλα γραφείου (γραφεία, καθίσματα, συστήματα αποθήκευσης) έως εξοπλισμό πληροφορικής (αναλώσιμα υλικά, ανταλλακτικά, εκτυπωτές, τηλεφωνία, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, ταμειακές μηχανές, φαξ, δοχεία κ.λπ.). Τα προϊόντα μας είναι επαγγελματικά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για πελάτες που επιθυμούν την ποιότητα.

 4. IP COM

  Ουκρανία

 5. PARITET-K

  Ουκρανία

 6. WIDMANN - DER OBJEKTAUSSTATTER INH. EUGEN WIDMANN

  Γερμανία

 7. SIBRA GMBH

  Γερμανία

 8. JIMLEX GMBH

  Γερμανία

 9. MARKUS DÖTTLING TRESORE & EINBRUCHSCHUTZ GMBH

  Γερμανία

 10. AB ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Γερμανία

 1. CAIXES PUIGVERT S L

  Ισπανία

 2. AVT VOGTLAND TRESOR

  Γερμανία

 3. SCG - FÁBRICA DE COFRES DE GONDEZENDE, LDA

  Πορτογαλία

 4. SAFES.CO.UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. HANSA-TRESOR VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 6. MENGE SICHERHEITSSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 7. TRESORSERVICE

  Γερμανία

 8. SCHLÜSSELSERVICE MANFRED WEBER

  Γερμανία

 9. SKLAD SERVICE

  Ουκρανία

 10. OUTLETKLUIZEN.NL

  Κάτω Χώρες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.966 επιχειρήσεις