• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας

Αποτελέσματα για

Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WOLFGANG GÜMBEL TRESORBAU E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WOLFGANG GÜMBEL TRESORBAU E.K., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Siegbach, Γερμανία.

 2. FRANZ GOTTSCHALK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRANZ GOTTSCHALK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Wiesbaden, Γερμανία.

 3. TAURUS SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TAURUS SICHERHEITSTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Maria Anzbach, Αυστρία.

 4. TRESOR24.DE INH. SIEGMAR HAUTMANN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRESOR24.DE INH. SIEGMAR HAUTMANN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Saalfeld, Γερμανία.

 5. ONLINEGROUP.AT CREATIVE ONLINE SYSTEMS GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ONLINEGROUP.AT CREATIVE ONLINE SYSTEMS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. L'ITALIANA CASSEFORTI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία L'ITALIANA CASSEFORTI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θησαυροφυλάκια, επιδαπεδια χρηματοκιβωτια, επιτοιχια χρηματοκιβωτια, Θησαυροφυλάκια, θωρακισμενος θαλαμος, θωρακισμενα αθραυστα διαχωριστικα τοιχωματα, και θωρακισμενο ντουλαπι. Έχει έδρα σε Castelfiorentino, Ιταλία.

 2. KURO-ALARM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KURO-ALARM GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Hagen, Γερμανία.

 3. BRIEFKASTENERSATZTEILSHOP SVEN KÜNSTLER

  Γερμανία

  Αυτό είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα για ό, τι αφορά σε γραμματοκιβώτια, συστήματα κουδουνιών, κλειδαριές γραμματοκιβωτίων και προθήκες, καθώς και στα σχετικά ανταλλακτικά. Είναι απλούστερο από αυτό που πολλοί νομίζουν, να αναβαθμίσει κανείς το σύστημα κουδουνιών ή γραμματοκιβωτίων. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές και είμαστε στο πλευρό σας κατά την αγορά. Γιατί αυτό μπορεί να είναι τόσο απλό. Όλες οι διαδεδομένες μάρκες περιλαμβάνονται στη γκάμα των προϊόντων μας, όπως, π.χ., οι Renz, JU, Klauke, DAD, Basi, Lira και Sykon. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης κυλίνδρους προφίλ BKS και Legallais. Αυτήν τη γκάμα προϊόντων θα τη διευρύνουμε. Να μάς επισκέπτεστε τακτικά για να ανακαλύπτετε τα νέα προϊόντα μας. Εάν δεν βρείτε το προϊόν που θέλετε στο κατάστημά μας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σάς βοηθήσουμε ευχαρίστως. Η επιχειρηματική σχέση δεν τελειώνει με την πώληση. Θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι.

 4. GUNNEBO BELGIUM

  Βέλγιο

  Gunnebo - Για ασφαλή κόσμο Χάση σε χρόνια πείρας στον τομέα της ασφάλειας, η Gunnebo κατέχει απαράμιλλες ικανότητες στους τομείς ασφαλής αποθήκευσης πολύτιμων εμπορευμάτων, της προστασίας οικοπέδων (επιχειρήσεων), του ελέγχου πρόσβασης και των λύσεων για τις διαδικασίες επεξεργασίας ειδών. Η Gunnebo διαθέτει εμπορικά τμήματα σε 34 χώρες που συγκεντρώνονται σε 3 ζώνες : Βόρεια Ευρώπη, Νότια Ευρώπη και υπόλοιπες χώρες (ROW). Η ποικιλόμορφη μας προσφορά αποτελείται από θησαυροφυλάκια και πόρτες ανθεκτικές στις εκρήξεις, θαλάμους ασφαλείας και τουρνικέ, ταμείων και θησαυροφυλάκια ακόμα και συστήματα διαχείρισης ρευστού χρήματος σε κλειστό κύκλωμα. Ασφαλής αποθήκευση : Πυρίμαχα θησαυροφυλάκια, θηραυροφυλάκια, ερμάρια αποθήκευσης κ.α Ελεγχος πρόσβασης και ασφαλή πρόσβαση : Ανθεκτικές και πιστοποιημένες πόρτες, θάλαμοι προστασίας, παράθυρα και τοίχοι, τουρνικέ, τρίποδα και γρήγορες πύλες. Ηλεκτρονική ασφάλεια. Συστήματα ασφαλείας και ολοκληρωμένες λύσεις ανίχνευσης παραβιάσεων, έλεγχος πρόσβασης και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης CCTV. Αυτοματοποίηση της διαδικασίας επεξεργασίας χρήματος : Ανακύκλωση και κατάθεση χρημάτων μέσα από αυτόματα ταμεία. Κάνουμε τον κόσμο μας πιο ασφαλές!

 5. KABO SAFE BOFILIOS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας κατασκευάζει Χρηματοκιβώτια, Θησαυροφυλάκια και Θυρίδες υψηλής ασφάλειας. Έχει δε στο ενεργητικό της, πάνω από 50 χρόνια τεχνικής εμπειρίας και ουσιαστικής προσφοράς στον κλάδο. Σήμερα κατέχει εξέχουσα θέση στις πωλήσεις τόσο του ιδιωτικού όσο και του Δημοσίου τομέα της ελληνικής οικονομίας. Η φροντίδα για επιμελημένη κατασκευή των προϊόντων με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και το άψογο σέρβις, εξασφάλισε ήδη την παρουσία της στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια και όχι μόνο. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στεγάζονται σε ιδιόκτητους χώρους, στην ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ. Με εκτίμηση ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 1. BINCKOM

  Βέλγιο

  Η Binckom Ricoh Liège ειδικεύεται στον εξοπλισμό μηχανοργάνωσης για επαγγελματίες. Θα βρείτε οτιδήποτε έχει σχέση με τη σύγχρονη και αποτελεσματική λειτουργία του γραφείου, από έπιπλα γραφείου (γραφεία, καθίσματα, συστήματα αποθήκευσης) έως εξοπλισμό πληροφορικής (αναλώσιμα υλικά, ανταλλακτικά, εκτυπωτές, τηλεφωνία, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, ταμειακές μηχανές, φαξ, δοχεία κ.λπ.). Τα προϊόντα μας είναι επαγγελματικά εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για πελάτες που επιθυμούν την ποιότητα.

 2. IP COM

  Ουκρανία

  Η εταιρεία IP COM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δοχεία. Έχει έδρα σε Kharkov, Ουκρανία.

 1. PARITET-K

  Ουκρανία

  Η εταιρεία PARITET-K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά χρηματοκιβώτια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Θησαυροφυλάκια, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Πυρίμαχα ερμάρια, χρηματοκιβωτια γραφειου, και Θησαυροφυλάκια. Έχει έδρα σε Kiev, Ουκρανία.

 2. ARCAS GRUBER SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ARCAS GRUBER SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ντουλαπες ασφαλειας, οπλοπωλεια, και θωρακισμενες πορτες. Έχει έδρα σε Barakaldo, Ισπανία.

 3. MARKUS DÖTTLING TRESORE & EINBRUCHSCHUTZ GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MARKUS DÖTTLING TRESORE & EINBRUCHSCHUTZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

 4. WIDMANN - DER OBJEKTAUSSTATTER INH. EUGEN WIDMANN

  Γερμανία

  Η εταιρεία WIDMANN - DER OBJEKTAUSSTATTER INH. EUGEN WIDMANN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Bad Schussenried, Γερμανία.

 5. JIMLEX GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία JIMLEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Pulheim, Γερμανία.

 6. AB ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AB ARBEITSSCHUTZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Leipheim, Γερμανία.

 7. SFS - SERVICE FÜR SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SFS - SERVICE FÜR SICHERHEITSTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 8. CAIXES PUIGVERT S L

  Ισπανία

  Η εταιρεία CAIXES PUIGVERT S L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Lálcudia, Ισπανία.

 1. SIBRA GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SIBRA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Dogern, Γερμανία.

 2. AVT VOGTLAND TRESOR

  Γερμανία

  Η εταιρεία AVT VOGTLAND TRESOR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Eich, Γερμανία.

 3. TRESORÖFFNUNG BERLIN

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRESORÖFFNUNG BERLIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοιγμα χρηματοκιβωτιου, Θυρίδες και χρηματοκιβώτια - υπηρεσίες, και επισκευη χρηματοκιβωτιων. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 4. SAFES.CO.UK

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SAFES.CO.UK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε West Bromwich, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. SCG - FÁBRICA DE COFRES DE GONDEZENDE, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SCG - FÁBRICA DE COFRES DE GONDEZENDE, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρηματοκιβωτια, και κιβωτιδια με προστασια απο διαρρηξεις. Έχει έδρα σε Esmoriz, Πορτογαλία.

 6. HANSA-TRESOR VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HANSA-TRESOR VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

 7. MENGE SICHERHEITSSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MENGE SICHERHEITSSYSTEME GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

 8. SCHLÜSSELSERVICE MANFRED WEBER

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHLÜSSELSERVICE MANFRED WEBER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Oberursel, Γερμανία.

 9. TRESORSERVICE

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRESORSERVICE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Ranstadt, Γερμανία.

 10. KÄRCHER TRESORBAU GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KÄRCHER TRESORBAU GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.813 Επιχειρήσεις