• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χοιρινό κρέας

Αποτελέσματα για

Χοιρινό κρέας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. UMIXMART

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η Umixmart είναι ένας προμηθευτής τροφίμων που δημιούργησε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας τρόφιμα ανώτατης ποιότητας για όλα τα πορτοφόλια και με στόχο την ανάπτυξη της στις αγορές της Μέσης Ανατολής. Η ποικιλία μας διαθέτει κυρίως προϊόντα από καλλιεργητές στην Ουκρανία, Βραζιλία και Αργεντινή. Εξάγουμε στη Δυτική Ευρώπη, στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.Η ποικιλία μας με πουλερικά προσφέρει: ψυγείου ή κατεψυγμένο ολόκληρο κοτόπουλο, μπούτι, χωρίς οστά (shawarma), φτερούγες κοτόπουλου, πόδια κ.λπ. Τα προϊόντα μας βοδινού, τα οποία ετοιμάζουμε για τους πελάτες μας συμπεριλαμβάνουν κομμάτια όπως: ribeye, bavetta, ποντίκι, λαιμός, νουά, κότσι, σπάλα και κόντρα μπριζόλες. Προσφέρουμε επίσης ροσμπίφ, στήθος, συκώτια, έντερα, στομάχια, λάπα κοιλιά. Το να προσφέρουμε υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα που βελτιώνουν την ευεξία των ανθρώπων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιχείρηση μας. Ως κύριος προμηθευτής τροφίμων και ποτών στην αγορά των ΕΑΕ και στις χώρες της Μέσης Ανατολής, η Umixmart ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για υγιεινά προϊόντα διατροφής και συστατικά. Συνεργαζόμαστε μόνο με εργοστάσια που είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επεξεργασίας τροφίμων. Για την μουσουλμανική αγορά, προσφέρουμε προϊόντα πιστοποιημένα Χαλάλ.

 2. GOLOSITÀ SANNITE SRL

  Ιταλία

 3. SCARLINO CARNI

  Ιταλία

 4. SAN BONO SRL

  Ιταλία

 5. ÁNGEL ARÉVALO

  Ισπανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HOREMEAT

  Βέλγιο

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Ισπανία

 3. GERU HANDELSGMBH

  Αυστρία

 4. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Ιταλία

  Από το 1987, η αλλαντοποιία Salumificio Bovo του Bortolazzi Massimo στη Βερόνα προσφέρει χειροποίητα προϊόντα όπως soppressa (σαλάμι με σκόρδο), σαλάμια, λουκάνικα, λαρδί σε ρολό, salamella (ποικιλία λουκάνικου), cotechino (λουκάνικο για ψήσιμο), νωπά κρέατα, εκλεπτυσμένες σπεσιαλιτέ. Η Salumificio Bovo είναι η επιλογή όλων όσοι θέλουν να προφέρουν στους πελάτες τους το απόλυτο στην ποιότητα και τη γεύση, αφού αποτελεί προνομιακό συνεργάτη του πελάτη και θέτει στη διάθεσή του μεγάλη ποικιλία σαλαμιών και λουκάνικων πρώτης ποιότητας.

 5. OPTIMEAT LTD.

  Ρουμανία

  Η Optimeat ειδικεύεται στο χοιρινό, το βοδινό, το αρνί, τα πουλερικά, το ωμό κρέας και σε πακέτα λιανικής, φρέσκο, ψυγείου ή κατεψυγμένο. H πλειονότητα των όγκων της Optimeat αποτελείται από βασικό ακατέργαστο κρέας για επεξεργαστές, εργοστάσια κοπής και εργοστάσια κονσερβοποίησης κρεάτων, που εκπροσωπούνται από τα εξής είδη : σκελετοί, ανατομικά κομμάτια οστού και χωρίς οστά, γαρνιτούρες, λίπη και εντόσθια. Ο τομέας χονδρεμπορίου εφοδιάζεται με κομμάτια πρώτης διαλογής και ειδικά κομμάτια, διάφορα πακέτα σε συνδυασμό με τα προαναφερόμενα. Η Optimeat διαθέτει ένα εργοστάσιο κοπής και συσκευασίας, με έγκριση EU, όπου αποστεώνονται σφαγεία και κομμένα τεμάχια, τεμαχίζονται και συσκευάζονται για τη λιανική αγορά. Ο όμιλος της Optimeat διαθέτει ψυκτικό θάλαμο με έγκριση ΕΕ, στο κέντρο του Βουκουρεστίου και διαθέτει σύστημα διαχείρισης διακίνησης για διανομή. Οι στόχοι και σκοποί της Optimeat - να αποτελέσει τη δικιά σας πηγή OPTIM MEAT - με τα πιο φρέσκα προϊόντα, για να ικανοποιήσει τις ειδικές απαιτήσεις της κοινότητας και εξατομικευμένα προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

 1. AGARAS, UAB

  Λιθουανία

  Η Agaras αγοράζει ζώντα ζώα στη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία και την Πολωνία. Το σφαγείο έχει χωρητικότητα 40 βοοειδών την ώρα και 120 χοίρων την ώρα. 40 τόνοι σφαγίων αποστεώνονται στην αίθουσα κοπής κρεάτων σε κάθε βάρδια. Το 2014 παρήχθησαν 6.300 τόνοι σφαγίων βοδινού. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το παγκόσμιο πρότυπο ISO 14001: 2004, BRC για την ασφάλεια των τροφίμων και πληροί τα κριτήρια που αναφέρονται στο πρότυπο των McDonald's για ορθές πρακτικές και απαιτήσεις παρασκευής για σφαγεία βοοειδών και μονάδες αποστέωσης.

 2. BALTIC FOODS

  Γαλλία

  Η UAB BALTIC FOODS είναι διεθνής χονδρέμπορος κατεψυγμένων κρεάτων του οποίου η έδρα είναι στο Βίλνιους στη Λιθουανία. Πρόσφατα, η BALTIC FOODS άνοιξε γραφείο διασύνδεσης στο Μπορντώ, στη Γαλλία. Διαθέτουμε τη δική μας αποθήκη κατάψυξης στο Βίλνιους. Έχουμε οικοδομήσει την εμπιστοσύνη με τους Ευρωπαίους εταίρους μας (παραγωγούς, σφαγεία, εμπορικές εταιρείες, κατασκευαστές) για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα κρέατα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους, τόσο σε οικονομικό όσο και ποιοτικό και υγειονομικό επίπεδο. Πουλάμε κυρίως βοδινό κρέας, χοιρινό, γαλοπούλα, μοσχάρι και πουλερικά κατεψυγμένα προϊόντα. Η εμπειρία μας στην αγορά κρέατος και η αυστηρότητα των ομάδων μάς επέτρεψαν να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους εταίρους μας. Έχουμε βελτιωθεί κάθε χρόνο την παρουσία μας στις χώρες της Βαλτικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Αφρική. Θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με τα πουλερικά, μοσχάρι, χοιρινό, γαλοπούλα και κατεψυγμένα κρέατος.

 1. PORC MERCATUS APS

  Δανία

  Η Porc Mercatus εξάγει Δανέζικα χοιρίδια στις ευρωπαϊκές αγορές. Η κεντρική μας δραστηριότητα είναι η εξαγωγή 3 ρατσών χοιριδίων Δανίας και χοίροι σφαγής στις ευρωπαϊκές αγορές. Προσφέρουμε πλήρη υπηρεσία που περιλαμβάνει μεταφορά, έγκριση από κτηνίατρο επίσημη εγγραφή και προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων εξαγωγής. Με βάση την αμοιβαία εμπιστοσύνη και συνεργασία, προσφέρουμε άριστη υπηρεσία και επικεντρωνόμαστε σε μακροπρόθεσμες σχέσεις όντας ελκυστικοί, αξιόπιστοι και παρέχοντας έμπνευση ως συνεργάτες για τους πελάτες μας. Η Porc Mercatus είναι εγκεκριμένος εξαγωγέας ζωντανών χοίρων από τη Δανία. Εάν θέλετε να αγοράσετε απογαλακτισμένους χοίρους ή χοίρους για σφαγή, ζητήστε μας μια εξατομικευμένη προσφορά.

 2. INTEXUR

  Ισπανία

  Από την έναρξη της δραστηριότητάς της το 1994 ως επιχείρηση μεταποίησης χοιρινού λίπους από την Ιβηρική χερσόνησο, η INTEXUR συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα προσφέροντας στους πλέον απαιτητικούς μας πελάτες το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει το χοιρινό από την Ιβηρική χερσόνησο. Προϊόντα: χοιρινό λίπος, κομμάτια χοιρινού, κρεατάλευρο, παϊδάκια, μπέικον και πανσέτες από την Ιβηρική χερσόνησο κ.ά.

 3. PORTALCONSA

  Ισπανία

  Η PORTALCONSA βασίζεται στο τυπικό προϊόν της Γαλικίας, όπως το παραδοσιακό σαλάμι τσορίζο με κρεμμύδι, το χοιρομέρι, το λαρδί, την cacheira (χοιρινό κεφάλι)..., χωρίς να παραμελεί τα γενικότερα προϊόντα όπως ο κιμάς, το λουκάνικό ή το criollo, αλλά ασφαλώς με την ποιότητα της πρώτης ύλης που χαρακτηρίζει τη γη μας και την τεχνογνωσία έμπειρων χεριών σε συνδυασμό με μια τεχνολογική υποδομή που δεν μπορεί παρά μόνο να συμβάλλει στην αριστεία των προϊόντων μας.

 4. CAMPO & BADAJOZ

  Ισπανία

  Το καλύτερο ζαμπόν της Εστρεμαδούρα. Επιχείρηση στον τομέα των τροφίμων, με έδρα στη Estrémadure ειδικευμένη με την κατασκευή των καλύτερων ζαμπόν από την ιβηρική περιοχή της Estrémadure. Εξαιρετική ποιότητα. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Πώληση ιβηρικού χοίρου, χοίρου γάλακτος και εξαγωγή ζωντανών. Διαθέτουμε επίσης γραμμές παραγωγής ελαιόλαδου, κρασιού και μεταλλικού νερού.

 5. TOP VIANDE

  Γαλλία

  Γαλλική εταιρεία του αγροδιατροφικού τομέα σε κρέας, για CHR : ξενοδοχεία, εστιατόρια, ζυθοποιείο… Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα γνήσια παϊδάκια ή τα χοιρινά εξαιρετικής ποιότητας και προσεκτικά επιλεγμένα, για επαγγελματική αποκατάσταση. Ειδικός ροής σε τμήματα και συσκευασία κρέατος και κυνηγιού υπό κενό. Προμηθεύουμε στους μάγειρες εργασία στα μέτρα των πελατών και εξατομικευμένα.

 6. FRISELVA SA

  Ισπανία

  Σφαγείο με ψυγεία και αίθουσα κοπής χοιρινών κρεάτων. Εμπορευόμαστε χοιρινό κρέας στην ισπανική και τη διεθνή αγορά. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

 7. KASIDIS A.E

  Ελλάδα

  Εταιρία χονδρικής εμπορίας κρεάτων, κρεατοσκευασμάτων και προϊόντων Food service, Εξαγωγές και Διανομή Νωπών Κρεατικών, Εμπόριο Ελληνικού Κρέατος.

 8. EUROCOMMERCE LTD.

  Ουκρανία

 1. IBERICOS DE BELLOTA DEHESA LAS CUMBRES

  Ισπανία

 2. GV EUROPA BOYAUX

  Γαλλία

 3. COMPAÑÍA LA IBÉRICA

  Ισπανία

 4. MONTES DE JABUGO SL

  Ισπανία

 5. JEAN FLOC'H

  Γαλλία

 6. ALGO FOODS

  Γαλλία

 7. MAISON CONQUET

  Γαλλία

 8. GO EXPORT, LDA

  Πορτογαλία

 9. DUFRAIS

  Βέλγιο

 10. N.V. RANDERS A/S

  Δανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χοιρινό κρέας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

518 επιχειρήσεις