• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημική βιομηχανία- προϊόντα- παραγωγή- εμπόριο

Αποτελέσματα για

Χημική βιομηχανία- προϊόντα- παραγωγή- εμπόριο - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. BASF PORTUGUESA, S.A.

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία BASF PORTUGUESA, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημική βιομηχανία, προϊόντα, παραγωγή, εμπόριο. Έχει έδρα σε Prior Velho, Πορτογαλία.

  2. TLK ASIA CARGO LOGISTICS

    Ουζμπεκιστάν

    Η εταιρεία TLK ASIA CARGO LOGISTICS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χορηγηση ποντων, και Χημική βιομηχανία, προϊόντα, παραγωγή, εμπόριο. Έχει έδρα σε Navoiy, Ουζμπεκιστάν.

  3. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

    Αυστρία

    Verified by europages badge

    Επενδύουμε σε ποιοτικά προϊόντα, γνώση, εμπειρία και άψογη εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις του πελάτη με ενθουσιώδης συνεργάτες. Προϋπόθεση αποτελεί μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει συστήματα αποχέτευσης λυμάτων, πόρτες, δοχεία, συσκευές μεταφοράς και κατασκευαστικά στοιχεία, ολοκληρωμένη διαχείριση υγιεινής έως συστήματα, ειδικά μηχανήματα και συσκευές. Ένας σημαντικός πυλώνας του προγράμματος προϊόντων, εκτός από τα συστήματα λυμάτων, είναι τα συστήματα μεταφοράς, αποθήκευσης και αποσυναρμολόγησης που σχεδιάζονται και προσαρμόζονται στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη. Εκτός από τον εξοπλισμό επιχειρήσεων αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και παρέχουμε υπηρεσίες καθώς και συναρμολογήσεις επιτόπου. Επικεντρωνόμαστε τη βιομηχανία τροφίμων. Έχουμε αποκτήσει εδώ και πολλά χρόνια καλή φήμη στον κλάδο των τροφίμων όσον αφορά στην επεξεργασία κρέατος, σε σφαγεία, γαλακτοκομικές επιχειρήσεις, αρτοποιεία, στον τομέα της εμπορίας τροφίμων, σε τυροκομεία, ζυθοποιεία και επιχειρήσεις παραγωγής ποτών, στη βιομηχανία ψαριών και πουλερικών, στην επεξεργασία μπαχαρικών, στη χημική βιομηχανία κλπ.

  4. IKOCHIMIKI SA

    Ελλάδα

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ είναι μια εταιρεία, με ισχυρή παρουσία στο βαλκανικό και ευρωπαϊκό χώρο που αναπτύσσει, παράγει προϊόντα καθαρισμού & απολύμανσης για Βιομηχανίες Τροφίμων - Ποτών, Επαγγελματικούς χώρους (HORECA), Επεξεργασία Νερού Πισίνας, Προσωπική Υγιεινή. Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ ιδρύθηκε το 1993. Πιο συγκεκριμένα, η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ είναι μία ελληνική βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας απορρυπαντικών και απολυμαντικών, απευθυνόμενη στις αγορές της Βιομηχανίας Τροφίμων, Βιομηχανικών πλυντηρίων ρούχων, Ξενοδοχείων, Catering κτλ. με χαρακτηριστικό γνώρισμα σε κάθε περίπτωση την αξιοπιστία. Παράγουμε απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια αυτοκινήτων, πλύσιμο χεριών, σαμπουάν αφρόλουτρα, λιποκαθαριστές, καθαρισμό χαλιών, χημικές τουαλέτες, καθαρισμό δαπέδων, πλύσιμο σκευών, καφεμηχανές, χημικά πισίνας, απολυμαντικά χεριών, απολυμαντικά αέρα, απολυμαντικά επιφανειών, χημικά για κλειστά κυκλώματα CIP, αφρισμό σε βιομηχανίες, λίπανση ταινιών μεταφοράς, αφαλάτωση και πολλά άλλα. Η εταιρεία μας εφαρμόζει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 , ISO 14001, HALAL, KOSHER.

  5. BECKMANN-KENKO GMBH

    Γερμανία

    Η Beckmann-Kenko είναι ο στρατηγικός σας συνεργάτης για την προμήθεια χημικών πρώτων υλών. Σας παρέχουμε πολυάριθμες ειδικές χημικές ουσίες για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές και σας υποστηρίζουμε στην αναζήτηση και στην επιλογή νέων προϊόντων. Δραστηριοποιούμαστε σε πολλά επίπεδα στην προμήθεια και στη διάθεση πρώτων υλών, καθώς και βοηθητικών υλικών και δραστικών ουσιών για τη φαρμακευτική, τη χημική και τη βιοχημική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών, τροφίμων και ζωοτροφών, καθώς και για τη σύνθεση σε τεχνικές εφαρμογές. Επιπρόσθετα σας παρέχουμε ένας ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και είμαστε ο σωστός συνεργάτης επικοινωνίας ιδίως όταν πρόκειται για την προμήθεια νέων ή σπάνιων ειδικών χημικών ουσιών. - Πρόσθετα πλαστικών και πετροχημικά προϊόντα - Πρόσθετα και συστατικά τροφίμων - Φαρμακευτικές δραστικές και βοηθητικές ουσίες - Συστατικά συμπληρωμάτων διατροφής - Συστατικά προϊόντων προσωπικής περιποίησης και καλλυντικών - Γευστικές και αρωματικές ύλες - Ειδικές χημικές ουσίες Όταν ένα προϊόν δεν υπάρχει στον κατάλογο προϊόντων μας, θα χαρούμε για το αίτημά σας. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο παραγωγών και στρατηγικών εμπορικών εταίρων είμαστε σε θέση να σάς προμηθεύουμε αξιόπιστα με όλα σχεδόν τα χημικά προϊόντα με βάση τις απαιτήσεις σας. Εισαγωγή/Εξαγωγικό εμπόριο/Διανομή Με ένα καλό διεθνές δίκτυο εισάγουμε και εξάγουμε εντελώς διαφορετικά χημικά προϊόντα και σάς συνδράμουμε στην προμήθεια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PETROSWEDEN

    Σουηδία

    Verified by europages badge

    Η GRAENLAND είναι ο τέλειος προορισμός σας για φρέσκα και υψηλής ποιότητας φρούτα και λαχανικά. Στην Graenland είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παροχή μιας εξαιρετικής επιλογής των καλύτερων προϊόντων της Φύσης στους πελάτες μας. Ως κορυφαίος προμηθευτής του κλάδου, η δέσμευσή μας για την ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη είναι ακλόνητη. Συνεργαζόμαστε στενά με τοπικούς γεωργούς και έμπιστους καλλιεργητές που έχουν το ίδιο πάθος για την καλλιέργεια θρεπτικών και νόστιμων φρούτων και λαχανικών. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό φάσμα εποχικών φρούτων, όπως σαρκώδη μούρα, τραγανά μήλα, ζουμερά πορτοκάλια και τροπικών ειδών, όπως ανανάς και μάνγκο. Επιπλέον διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία λαχανικών, από φυλλώδεις πράσινες σαλάτες έως πολύχρωμες πιπεριές, τραγανά καρότα και όλα τα άλλα είδη. Στην GRAENLAND εκτιμούμε την υγεία και την ευεξία των πελατών μας. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε κατά προτεραιότητα βιολογικές και χωρίς φυτοφάρμακα επιλογές διευκολύνοντάς σας να κάνετε θρεπτικές επιλογές για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε φρέσκα και θρεπτικά τρόφιμα και επιδιώκουμε αυτό να γίνει πραγματικότητα. Είτε είστε ένα άτομο με επίγνωση της υγείας, ένας ενθουσιώδης κατ οίκον μάγειρας είτε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου που αναζητά ανώτερης κατηγορίας συστατικά, εμείς σάς καλύπτουμε. Η ενημερωμένη ομάδα μας είναι πάντοτε διαθέσιμη για να σάς βοηθήσει να βρείτε τα τέλεια φρούτα και λαχανικά για τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

  2. HEBEI LUNZHI IMPORT AND EXPORT CO., LTD

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία HEBEI LUNZHI IMPORT AND EXPORT CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα χημικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Χημικά λειαντικά, χημικα προϊοντα για τη χημικη βιομηχανια και τη βιομηχανια πετροχημικων, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Χημικά λειαντικά. Έχει έδρα σε Jersey, Ηνωμένες Πολιτείες.

  3. MAVOM CHEMICALS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAVOM CHEMICALS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα για τη χημικη βιομηχανια και τη βιομηχανια πετροχημικων, και τεχνικες πραγματογνωμοσυνες. Έχει έδρα σε Alphen Aan Den Rijn, Κάτω Χώρες.

  4. CAFFARO INDUSTRIE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAFFARO INDUSTRIE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κασετινες, χημικες αρωματικες ουσιες, χημικα προϊοντα για τη φαρμακοβιομηχανια, και χημικα προϊοντα για τη χημικη βιομηχανια και τη βιομηχανια πετροχημικων. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  5. ADEKA EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADEKA EUROPE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, Εποξειδικές ρητίνες, χημικα προϊοντα για την αρωματοποιια και τα καλλυντικα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Αεροσυμπιεστική αντλία για τη χημική βιομηχανία, και Εποξειδικές ρητίνες. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

  1. AD PRODUCTIONS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AD PRODUCTIONS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες και δραστηριοτητες σχετικες με τη χημικη βιομηχανια. Έχει έδρα σε Heijningen, Κάτω Χώρες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χημική βιομηχανία- προϊόντα- παραγωγή- εμπόριο - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις