Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας

Αποτελέσματα για

Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CENTAX PHARMA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Centax Pharma είναι γνωστή για την κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής. Η τεχνογνωσία ως κατασκευαστής των δικών μας καψουλών, δισκίων και στικ εγγυάται υψηλής και σταθερής ποιότητας προϊόντα. Χάρη στην έδρα μας στη Γερμανία είμαστε σε θέση να δραστηριοποιούμαστε γρήγορα και ευέλικτα για λογαριασμό σας ως εξειδικευμένος παραγωγός κατά παραγγελία. Τόσο στον τομέα της παραγωγής και της συσκευασίας συμπληρωμάτων διατροφής όσο και τροφίμων για ιδιαίτερους ιατρικούς σκοπούς. Ήδη κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας και σάς παρέχουμε κατόπιν αιτήματος συμβουλές για τη διαμόρφωση εξατομικευμένα προσαρμοσμένων στις επιθυμίες νέων προϊόντων. Ενθαρρύνουμε τη συνεργατική υποστήριξη και σάς υποστηρίζουμε ως ανοικτός και έντιμος συνεργάτης από την πρώτη ιδέα προϊόντος έως το έτοιμο συσκευασμένο προϊόν. Η συνεργασία μας ως παραγωγός κατά παραγγελία βασίζεται στη φερεγγυότητα και στην εμπιστοσύνη που όχι απλώς προάγουμε, αλλά και βιώνουμε.

 2. MH MULTIPACK SDN BHD

  Μαλαισία

  Verified by europages badge

  Η MH MULTIPACK SDN BHD είναι μια δυναμική και καινοτομική εταιρεία που στοχεύει να επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στην πρόσβαση των Μαλαισιανών στις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους κινητών υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στη Μαλαισία παρέχουμε υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην πόρτα ατόμων καθιστώντας την ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εύκολα προσβάσιμη και άνετη. Χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής και μια ομάδα άκρως εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας για να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών συμβουλών, διαγνωστικών εξετάσεων, παροχής φαρμάκων και προγραμμάτων προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Η MH MULTIPACK SDN BHD έχει ως κινητήρια δύναμη την αποστολή της να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των παραδοσιακών συστημάτων ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και των απαιτήσεων του σύγχρονου τρόπου ζωής. Με τη χρήση ψηφιακών πλατφορμών και κινητών εφαρμογών έχουμε δημιουργήσει μια λειτουργική και εύχρηστη διεπαφή για την πρόσβαση ατόμων στις υπηρεσίες περίθαλψης όποτε το θέλουν. Είτε πρόκειται για έναν πολυάσχολο επαγγελματία που αναζητά άμεση ιατρική φροντίδα είτε έναν ηλικιωμένο πολίτη που χρειάζεται τακτικές ιατρικές εξετάσεις, διασφαλίζουμε ότι η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι μόλις λίγα κλικ μακριά. Δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση των ανώτατων προτύπων ποιότητας και ασφάλειας. Όλες οι υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης παρέχονται από αδειοδοτημένους ιατρούς και υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας που διασφαλίζει την ακριβή διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία. Η εταιρεία εφαρμόζει επίσης αυστηρά πρωτόκολλα διαχείρισης φαρμάκων και τηρεί τα ανώτατα δεοντολογικά πρότυπα με προτεραιότητα στο απόρρητο και στην εμπιστευτικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 3. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Dolzan Impianti είναι μια εταιρεία που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων συσκευασίας. Η εταιρεία Galliera Veneta, στην επαρχία της Πάδοβας, ασχολείται με τους τομείς της μηχανικής, της ζαχαροπλαστικής, της χημικής, της φαρμακευτικής και των τροφίμων, προτείνοντας την προμήθεια μηχανών συσκευασίας σχεδιασμένων για την εγκατάσταση συστημάτων με επίπεδη βάση, μερικού κενού και κενού. Τα συστήματα που παρέχονται από την εταιρεία είναι κατάλληλα για υλικά συσκευασίας διαφορετικού βάρους και μεγέθους.

 4. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η STRUBL GmbH & Co. KG είναι μια βιομηχανική επιχείρηση επεξεργασίας πλαστικού με παράδοση 65 ετών που δραστηριοποιείται στους επιχειρηματικούς τομείς (1) Συσκευασία καθαρού θαλάμου: μεμβράνες και σακούλες καθαρού θαλάμου = πρωτεύοντα και δευτερεύοντα είδη συσκευασίας GMP για χρήση στην παραγωγή καθαρού θαλάμου (2) Συστήματα συσκευασίας Plug&Pack®: ευέλικτα συστήματα αυτοματισμού για διαδικασίες συσκευασίας που προάγουν την αποδοτικότητα της διαδικασίας συσκευασίας (3) Συσκευασίες μεμβράνης: πλαστικές συσκευασίες για βιομηχανικά & καταναλωτικά είδη.

 5. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχάνημα για μεταλλικές συσκευασίες, Θερμοσυστελλόμενες συσκευασίες, Συσκευασίες κρέατος, μηχανήματα συσκευασίας, Μηχανήματα συσκευασίας σε μεμβράνη, και Μηχάνημα για μεταλλικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Wolfertschwenden, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ITEK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ITEK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

 2. ALLPAX GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALLPAX GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Papenburg, Γερμανία.

 3. A&D VERPACKUNGSMASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία A&D VERPACKUNGSMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Weißensberg, Γερμανία.

 4. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσερκομηχανές, Ρίκνωση - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Τσερκομηχανές, Ρίκνωση - μηχανές, Μηχανήματα σφράγισης, πολλαπλών χρήσεων, για φιάλες, Μηχανήματα συσκευασίας σε μεμβράνη, μηχανες χυτευσης εν θερμω, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Witten, Γερμανία.

 5. WOLF VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WOLF VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Lich, Γερμανία.

 1. ATEP

  Γαλλία

  Η εταιρεία ATEP, Atelier Technique Equipement Pharmaceutique, είναι σημαντικό μέλος της Cosmetic Valley. Η ATEP ειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην πραγματοποίηση εργαλείων συσκευασίας για τις φαρμακοβιομηχανίες και τις βιομηχανίες αγροδιατροφικού τομέα. Διαθέτει ιδιόκτητο γραφείο μελετών και χάρη σε αυτό η ATEP μπορεί να δημιουργήσει εργαλεία στα μέτρα του πελάτη σύμφωνα με τις ανάγκες σας βελτιστοποίησης για τις γραμμές σας συσκευασίας. Η ATEP δραστηριοποιείται επίσης στην κατασκευή εξαρτημάτων στα μέτρα του πελάτη, στα ογκώδη εργαλεία και στα ανταλλακτικά. Η ATEP ανταποκρίνεται ραγδαία και απαντά στις αιτήσεις σας προσφοράς σε μέγιστο διάστημα 7 ημερών, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του εξαρτήματος. Η Εταιρεία είναι περήφανη για την ποιότητα της παραγωγής της και τηρεί στα πρότυπα BPF, GMP και FDA, γεγονός που επιτρέπει την άμεση ανίχνευση μη συμβατότητας. Η ATEP σας εξασφαλίζει γρήγορη ανταπόκριση, πιο σύντομες προθεσμίες παράδοσης, μεγαλύτερη ευελιξία, μια ποιοτική εξυπηρέτηση μετά την πώληση καθώς και φθηνότερο κόστος συγκριτικά με τις τιμές των κατασκευαστών μηχανημάτων συσκευασίας.

 2. ENVASEF, PROCESOS EFICIENTES SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία ENVASEF, PROCESOS EFICIENTES SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες συσκευασιας για τον τομεα της συσκευασιας., μηχανες τοποθετησης σε φακελακια για τον τομεα της συσκευασιας, και δοσομετρητες για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Algemesí(valencia), Ισπανία.

 1. KARMELLE LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία KARMELLE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμφιάλωση και πλήρωση - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, πωματιστικη φιαλων, μηχανηματα πληρωσης και συσκευασιας λαχανικων, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, και Μηχανήματα επικόλλησης ετικετών σε φιάλες. Έχει έδρα σε Huddersfield, Ηνωμένο Βασίλειο.

 2. GRUBER A/S

  Γερμανία

  Η εταιρεία GRUBER A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 3. HASSIA-REDATRON GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HASSIA-REDATRON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Butzbach, Γερμανία.

 4. WHITESTEEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WHITESTEEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματοποιημένη γραμμή συσκευασίας. Έχει έδρα σε Wildau, Γερμανία.

 5. R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία R. WEISS VERPACKUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρίκνωση - μηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παλετάρισμα - μηχανές, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Παλετάρισμα - μηχανές, Κιβωτιοποίηση - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

 6. GLOBALPACK TECNICS

  Ισπανία

  Η εταιρεία GLOBALPACK TECNICS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες συσκευασιας για τον τομεα της συσκευασιας., και αυτοματα μηχανηματα συσκευασιας. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 7. REBHAN FPS KUNSTSTOFF-VERPACKUNGEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία REBHAN FPS KUNSTSTOFF-VERPACKUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασίες για τρόφιμα, συσκευασιες απο πλαστικο για τη βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, συσκευασίες από εγχυμένο πλαστικό, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Stockheim, Γερμανία.

 8. BAUSCH + STRÖBEL ELEKTROANLAGEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BAUSCH + STRÖBEL ELEKTROANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, ιατρικοι εξοπλισμοι αποστειρωσης και απολυμανσης, μηχανες πληρωσης φιαλιδιων, και Μεταφορές πλήρων σειρών παραγωγής. Έχει έδρα σε Ilshofen, Γερμανία.

 1. SHANGHAI MARYA PHARMACEUTICAL ENGINEERING AND PROJECT CO., LTD.

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία SHANGHAI MARYA PHARMACEUTICAL ENGINEERING AND PROJECT CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, μηχανηματα και εξοπλισμοι για τη φαρμακοβιομηχανια, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, συστήματα θαλάμων ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, και Κατασκευή αποστειρωμένου χώρου. Έχει έδρα σε Pudong New Area, Ηνωμένες Πολιτείες.

 2. ITAL PAL S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITAL PAL S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία σε χαρτοκιβώτια - μηχανές, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, αποπαλετοποιητες, και μηχανες καλουπωματος για τον τομεα της συσκευασιας. Έχει έδρα σε Alessandria, Ιταλία.

 3. BORVAL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BORVAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σφουγγαρόπανα, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Σφουγγαρόπανα, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ieper, Βέλγιο.

 4. INTROPACK MACHINERY HOLLAND

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία INTROPACK MACHINERY HOLLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, μηχανες συσκευασιας, και καθετες συσκευες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Wormer, Κάτω Χώρες.

 5. BOCCARD KATES

  Πολωνία

  Η εταιρεία BOCCARD KATES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Olsztyn, Πολωνία.

 6. CONFORMA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CONFORMA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φάρμακα, Ειδικά φαρμακευτικά προϊόντα, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Φάρμακα, χημικα προϊοντα για τη φαρμακοβιομηχανια, Ειδικά φαρμακευτικά προϊόντα, και Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Destelbergen, Βέλγιο.

 7. SISMATEC

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία SISMATEC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, αυτοματα μηχανηματα συσκευασιας, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, αυτοματα συστηματα δοσομετρησης, και δοσομετρητες. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

 8. AUGUST FALLER KG OFFSETDRUCKVERARBEITUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία AUGUST FALLER KG OFFSETDRUCKVERARBEITUNG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

 9. BRITPHARM

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BRITPHARM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 10. GDH MAKINA LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GDH MAKINA LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

174 Επιχειρήσεις