• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EBNER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Είμαστε μία ανεξάρτητη εταιρεία μεσαίου μεγέθους στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και εξοπλισμού με τη δική της πρωτοποριακή τεχνογνωσία και με την εταιρική φιλοσοφία: Just one source – προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες ολοκληρωμένες λύσεις από την ίδια εταιρεία. Σχεδιάζουμε, παράγουμε και διαθέτουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αγορά μας είναι ο τομέας της τεχνολογίας περιβάλλοντος και εξευγενισμού, ιδίως της επεξεργασίας και της εξάτμισης βιομηχανικών λυμάτων και μέσων διεργασίας και της παραγωγής κρυσταλλικών προϊόντων. Προς όφελος των πελατών μας και για την ανακούφιση του περιβάλλοντος διαθέτουμε οικονομικές μεθόδους, εγκαταστάσεις και συσκευές. Το πλεονέκτημά μας είναι η γρήγορη επίλυση εξειδικευμένων προβλημάτων των πελατών μας. Επιτυγχάνουμε την ικανοποίηση των πελατών με υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές και με ευέλικτο και αξιόπιστο τρόπο. Διαθέτουμε: συσκευές, βασικές εγκαταστάσεις, δομοστοιχειωτά συστήματα, εξατομικευμένες λύσεις, υπηρεσίες Engineering και υπηρεσίες σέρβις.

 2. BRUNO WOLHFARTH

  Ιταλία

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 από τον Bruno Wolhfarth ιδρυτή έξυπνο και με επιμονή, ο οποίος διηύθυνε και πατεντάρισε το φίλτρο με πλάκες κυκλικής μορφής χωρίς συνδέσμους, όλα από ανοξείδωτο χάλυβα. Προστέθηκαν σε αυτή την εφεύρεση ο ηλεκτρικές αντλίες εύκαμπτου ελαστομερούς πτερωτή από ανοξείδωτο χάλυβα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ηλεκτρικών αντλιών υγιεινής και ηλεκτροαντλιών με οξέα τιτανίου.

 3. RUSSELL FINEX LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. DOSER-COMPTER.COM

  Γαλλία

 5. L.B. BOHLE MASCHINEN UND VERFAHREN GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HO-MA GMBH

  Γερμανία

 2. TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH

  Γερμανία

 3. WATERS SAS

  Γαλλία

 4. VOLLRATH GMBH

  Γερμανία

 5. ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH

  Γερμανία

 1. VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH

  Γερμανία

 2. GEPPERT RÜHRTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η Geppert Rührtechnik είναι ειδικός κατασκευαστής συστημάτων ανάδευσης και παράγει τα εξής προϊόντα: αναδευτήρες βαρελιών, αναδευτήρες βαρελιών πεπιεσμένου αέρα, πρότυποι αναδευτήρες και πλευρικοί αναδευτήρες. Διάφοροι αναδευτήρες και αναμείκτες. αναδευτήρες με βάση, σταθερές, κινητές και επίτοιχες βάσεις, βάσεις με διπλή στήλη, μικρές βάσεις, αναδευτήρες αντιεκρηκτικής προστασίας, αναδευτήρες κοντέινερ, για επεξεργασία λυμάτων και για τη φαρμακευτική βιομηχανία, αναδευτήρες πεπιεσμένου αέρα, μηχανές ανάμειξης και ζυμώματος γενικής χρήσης, αναμείκτες τύπου Eirich για χύδην υλικά κλπ.

 1. NUEVAS TÉCNICAS DE DISPERSIÓN, S.L.

  Ισπανία

  Με πάνω από 25 χρόνια πείρας και με την βούληση να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της, η Nuevas Técnicas de Dispersión, S.L. νοιώθει την ανάγκη να βρίσκεται πάντα πρωτοπόρος της τεχνολογίας εντάσσοντας, για αυτόν τον σκοπό, τις τελευταίες τεχνικές καινοτομίες της αγοράς. Η NTD δραστηριοποιείται σε δύο κάθετα διαφοροποιημένους τομείς: κατασκευάζει μηχανήματα και αναλαμβάνει εγκαταστάσεις στον τομέα της χημικοβιομηχανίας.

 2. LAB

  Τσεχία

  σχέδια, μελέτες και έργα τεχνολογικών μονάδων, εγκαταστάσεις παραγωγής και αίθουσες για τη φαρμακοβιομηχανία και ειδικά εργαστήρια, προμήθειες για εργοστάσια, ανασυγκρότηση και ολόκληρες εγκαταστάσεις παραγωγής με ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αξιολόγηση και επικύρωση εξοπλισμού παραγωγής και περιοχών παραγωγής, σύμφωνα με το GMP.

 3. BRABENDER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. PLANT PARTNER

  Κάτω Χώρες

 5. IDEA CONCEPTION

  Γαλλία

 6. GRISO TEC GMBH

  Ελβετία

 7. ATILIM MAKINA

  Τουρκία

 8. BUDDEBERG GMBH

  Γερμανία

 1. MG2 S.R.L.

  Ιταλία

 2. PHENOMENEX LTD.

  Γερμανία

 3. SICHUAN RONGHONG TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO,MLTD

  Κίνα

 4. PROSIM - PROCESS SIMULATION

  Γαλλία

 5. RUSSELL FINEX SWEDEN

  Σουηδία

 6. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Γερμανία

 7. C-TEC CLEANROOM-TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

 8. VISHWA ENGINEERING

  Ινδία

 9. ALFA LAVAL MID EUROPE GMBH

  Γερμανία

 10. SHANGHAI MARYA PHARMACEUTICAL ENGINEERING AND PROJECT CO., LTD.

  Ηνωμένες Πολιτείες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.253 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια