• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαρτοκοπτικα

Αποτελέσματα για

Χαρτοκοπτικα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Ζούμε και εργαζόμαστε με πάθος για την οικογενειακή μας επιχείρηση, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια: Με την εκπαίδευσή του ως τυπογράφου, ο Josef Altmann έθεσε το 1919 τον θεμέλιο λίθο για την οικογενειακή μας παράδοση στη βιομηχανία γραφικών τεχνών. Το 1949 τον ακολούθησε ο γιος του, ο Gerhard και το 1955 ο αδελφός του, ο Werner. Από το 1993, ο Peter Altmann συνεχίζει την παράδοση στην τρίτη πλέον γενιά. Το 1980 με την ίδρυση της Altmann Graphische Maschinen GmbH εξειδικευτήκαμε στο διεθνές εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων για εκτύπωση και περεταίρω επεξεργασία, το οποίο αποτελεί το κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς μας. Από τότε επεκτείνουμε συνεχώς τη φήμη μας ως σοβαρός, εξειδικευμένος και προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες συνεργάτης, πολύ πέρα από τα σύνορα της έδρας μας στο Magstadt κοντά στη Στουτγκάρδη. Τα μηχανήματά μας εκπροσωπούνται παγκοσμίως. Είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Το όραμά μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα μηχανήματ, με το καλύτερο σέρβις και στην καλύτερη τιμή.

 2. YMCUP

  Τουρκία

  Η YMCUP ιδρύθηκε το 2016, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων κοπής και εκτύπωσης χάρτινων κυπέλλων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Από την αρχή του ταξιδιού, επικεντρωθήκαμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες μας με αποτελεσματική και γρήγορη παράδοση. H εταιρεία μας θεωρεί την καινοτομία ως κλειδί μιας βιώσιμης επιτυχίας, αντιμετωπίζει κάθε ημέρα με νέα προοπτική και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες καινοτομίας με την ευαισθητοποίηση της. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Συνεχίζουμε τις γρήγορες μας επενδύσεις και παράγουμε προϊόντα με σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων, • Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων διπλού τοιχώματος, • Μηχανήματα χάρτινων μπολ, • Μηχανήματα χάρτινων σαλατιέρων, • Μηχανήματα συσκευασίας, • Μηχανήματα εκτύπωσης & κοίλανσης, • Πρέσες, • Εξαρτήματα μηχανών και ανταλλακτικά. Τα μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων μπορούν να παράγουν κύπελλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη όπως 12 oz, 8 oz, 9 oz και πολλά άλλα! Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τη σειρά προϊόντων μας. Σκοπός μας να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας με την επιλογή πρώτων υλών και να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες από την παραγωγή ως την παράδοση στους πελάτες μας. Στην YMCUP, η παραγωγή μας τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως τα ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – Πιστοποιήσεις συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά OHSAS 18001-2007. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GRAPHIC INVEST & CONSULT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Εκτύπωση - υλικά, Βιβλιοδεσία - υλικά, Μεταξοτυπίας εξοπλισμός, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φλοκάρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Pontillas, Βέλγιο.

 4. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Γαλλία

 5. GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA.

  Πορτογαλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JOÃO JESUS MARTINS & FILHOS, LDA.

  Πορτογαλία

 2. A&B BÜROKOMMUNIKATION

  Γερμανία

 3. STEFI MACHINES

  Ελλάδα

 4. YIWU JINYE PRINTING MACHINE CO.,LTD.

  Κίνα

 5. ZHEJIANG NEW DEBAO MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

 1. DUPLO FRANCE

  Γαλλία

 2. SUMMA

  Βέλγιο

 1. ITALIANA AUDION S.R.L.

  Ιταλία

 2. RIGHI INOX

  Ιταλία

  Η Εταιρεία Righi ειδικεύεται στην υλοποίηση βάσει σχεδίου βιομηχανικών λεπίδων για αυτόματα μηχανήματα, και ειδικότερα σε κυκλικές λεπίδες, ίσιες ή οδοντωτές και χαρτοκοπτικής. Λεπίδες για τη βιομηχανια τροφιμων, κονσερβοποιιασ κρεάτων και συσκευασίας. Λεπίδες και διατρητήρες ίσιοι ή οδοντωτοί για μηχανήματα συσκευασίας. Λεπίδες για την βιομηχανία μηχανικής, βιομηχανία άλεσης, βιομηχανία καουτσούκ, πλαστικού και συσκευασίας, μηχανική κατεργασίας λαμαρίνας, κοπής απορριμάτων.

 3. NATALIS SPRL

  Βέλγιο

 4. GRAPHOPRESS

  Κάτω Χώρες

 5. TECNAU S.R.L.

  Ιταλία

 6. RAMET

  Πολωνία

  Η RAMET διαθέτει συνδέσμους, αντλίες, βαλβίδες, λάμπες, κεκαμμένα οδοντωτά κωνικά γρανάζια, τροχούς, ατέρμονες κοχλίες, οδοντωτές ράβδους, βίδες σφαιρικής κεφαλής, βίδες τραπεζοειδούς κεφαλής, περικόχλια, περιβλήματα, εκκεντροφόρους, άξονες, λεπίδες χαρτοκοπτικών μηχανών, θήκες φυσαρμόνικας και τηλεσκοπικές θήκες, προστατευτικά από γρέζια, ψηφιακές μετρήσεις, λάμπες αλογόνου, δίσκους σύσφιξης τόρνου, κινητήρες.

 7. ANSA MONTAGE- UND SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ANSA MONTAGE- UND SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπολτός. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

 8. LABELDISCOUNTER GMBH

  Γερμανία

 1. BURGO ARDENNES

  Βέλγιο

 2. AJP

  Γαλλία

 3. ARMA VIYOL A.Ş.

  Τουρκία

 4. BUCKMAN LABORATORIES

  Βέλγιο

 5. ALTRI, SGPS, S.A.

  Πορτογαλία

 6. SPIRALPACK - PRODUCAO E COMERCIALIZACAO DE MANIPULADOS DE PAPEL, LDA

  Πορτογαλία

 7. SMITH & MCLAURIN LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 8. THE TWO RIVERS PAPER CO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. AHLSTROM FIBRE COMPOSITES

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. QINGDAO AOER ENVIRONMENTAL PROTECTION SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτοκοπτικα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33 Επιχειρήσεις