• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαρτοκοπτικα

Αποτελέσματα για

Χαρτοκοπτικα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ζούμε και εργαζόμαστε με πάθος για την οικογενειακή μας επιχείρηση, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια: Με την εκπαίδευσή του ως τυπογράφου, ο Josef Altmann έθεσε το 1919 τον θεμέλιο λίθο για την οικογενειακή μας παράδοση στη βιομηχανία γραφικών τεχνών. Το 1949 τον ακολούθησε ο γιος του, ο Gerhard και το 1955 ο αδελφός του, ο Werner. Από το 1993, ο Peter Altmann συνεχίζει την παράδοση στην τρίτη πλέον γενιά. Το 1980 με την ίδρυση της Altmann Graphische Maschinen GmbH εξειδικευτήκαμε στο διεθνές εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων για εκτύπωση και περεταίρω επεξεργασία, το οποίο αποτελεί το κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς μας. Από τότε επεκτείνουμε συνεχώς τη φήμη μας ως σοβαρός, εξειδικευμένος και προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες συνεργάτης, πολύ πέρα από τα σύνορα της έδρας μας στο Magstadt κοντά στη Στουτγκάρδη. Τα μηχανήματά μας εκπροσωπούνται παγκοσμίως. Είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Το όραμά μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα μηχανήματ, με το καλύτερο σέρβις και στην καλύτερη τιμή.

 2. YMCUP

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η YMCUP ιδρύθηκε το 2016, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων κοπής και εκτύπωσης χάρτινων κυπέλλων με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία. Από την αρχή του ταξιδιού, επικεντρωθήκαμε στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών βέλτιστης ποιότητας στους πελάτες μας με αποτελεσματική και γρήγορη παράδοση. H εταιρεία μας θεωρεί την καινοτομία ως κλειδί μιας βιώσιμης επιτυχίας, αντιμετωπίζει κάθε ημέρα με νέα προοπτική και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες καινοτομίας με την ευαισθητοποίηση της. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας ακολουθώντας πιστά τις τεχνολογικές εξελίξεις. Συνεχίζουμε τις γρήγορες μας επενδύσεις και παράγουμε προϊόντα με σεβασμό στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων, • Μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων διπλού τοιχώματος, • Μηχανήματα χάρτινων μπολ, • Μηχανήματα χάρτινων σαλατιέρων, • Μηχανήματα συσκευασίας, • Μηχανήματα εκτύπωσης & κοίλανσης, • Πρέσες, • Εξαρτήματα μηχανών και ανταλλακτικά. Τα μηχανήματα χάρτινων κυπέλλων μπορούν να παράγουν κύπελλα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη όπως 12 oz, 8 oz, 9 oz και πολλά άλλα! Συμβουλευτείτε τον ιστότοπό μας για να ανακαλύψετε τη σειρά προϊόντων μας. Σκοπός μας να τηρούμε τα πρότυπα ποιότητας με την επιλογή πρώτων υλών και να καλύψουμε όλες τις διαδικασίες από την παραγωγή ως την παράδοση στους πελάτες μας. Στην YMCUP, η παραγωγή μας τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως τα ISO 9001: 2008 – ISO 14001-2004 – Πιστοποιήσεις συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά OHSAS 18001-2007. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRAPHIC INVEST & CONSULT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Εκτύπωση - υλικά, Βιβλιοδεσία - υλικά, Μεταξοτυπίας εξοπλισμός, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φλοκάρισμα υφασμάτων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Pontillas, Βέλγιο.

 4. GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία GRAFORIO MAQUINAS GRAFICAS LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτοκοπτικα. Έχει έδρα σε Zona Industrial, Πορτογαλία.

 5. SUMMA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SUMMA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτοκοπτικα. Έχει έδρα σε Gistel, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία MBM - MASSICOTS BEUVANT MOERMAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Λεπίδες κοπτικών μηχανημάτων, και χαρτοκοπτικα. Έχει έδρα σε Roubaix, Γαλλία.

 2. A&B BÜROKOMMUNIKATION

  Γερμανία

  Η εταιρεία A&B BÜROKOMMUNIKATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες αποτυπωσης ταχυδρομικων τελων, ηλεκτρικοι ζουμπαδες, επισκευη μηχανηματων τοποθετησης σε φακελους, και χαρτοκοπτες. Έχει έδρα σε Langenhagen, Γερμανία.

 3. JOÃO JESUS MARTINS & FILHOS, LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία JOÃO JESUS MARTINS & FILHOS, LDA., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στραντζοπρεσες σιδηρου, χαρτοκοπτικα, πιεστήρια, και μηχανηματα στιγευσης. Έχει έδρα σε Recarei-Paredes, Πορτογαλία.

 4. STEFI MACHINES

  Ελλάδα

  Η εταιρεία STEFI MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, χαρτοκοπτικα, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aspropyrgos, Ελλάδα.

 5. DUPLO FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία DUPLO FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα αναπαραγωγής εγγράφων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και χαρτοκοπτικα. Έχει έδρα σε Creteil, Γαλλία.

 1. YIWU JINYE PRINTING MACHINE CO.,LTD.

  Κίνα

  Η εταιρεία YIWU JINYE PRINTING MACHINE CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός εκτύπωσης φιλμ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτοκοπτικα. Έχει έδρα σε Yidong, Κίνα.

 2. ZHEJIANG NEW DEBAO MACHINERY CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία ZHEJIANG NEW DEBAO MACHINERY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτοκοπτικα. Έχει έδρα σε Ruian Wenzhou City, Κίνα.

 1. ITALIANA AUDION S.R.L.

  Ιταλία

 2. RIGHI INOX

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Εταιρεία Righi ειδικεύεται στην υλοποίηση βάσει σχεδίου βιομηχανικών λεπίδων για αυτόματα μηχανήματα, και ειδικότερα σε κυκλικές λεπίδες, ίσιες ή οδοντωτές και χαρτοκοπτικής. Λεπίδες για τη βιομηχανια τροφιμων, κονσερβοποιιασ κρεάτων και συσκευασίας. Λεπίδες και διατρητήρες ίσιοι ή οδοντωτοί για μηχανήματα συσκευασίας. Λεπίδες για την βιομηχανία μηχανικής, βιομηχανία άλεσης, βιομηχανία καουτσούκ, πλαστικού και συσκευασίας, μηχανική κατεργασίας λαμαρίνας, κοπής απορριμάτων.

 3. NATALIS SPRL

  Βέλγιο

  Η εταιρεία NATALIS SPRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας, Εκτύπωση και βιβλιοδεσία - υλικά, Χαρτόνι και προϊόντα από χαρτόνι - μηχανήματα επεξεργασίας, αυτοματες βιβλιοδετικες, και χαρτοκοπτικα συνεχους χαρτιου. Έχει έδρα σε Grâce-Hollogne, Βέλγιο.

 4. GRAPHOPRESS

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία GRAPHOPRESS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαρτοκοπτικα γραφειου. Έχει έδρα σε Utrecht, Κάτω Χώρες.

 5. TECNAU S.R.L.

  Ιταλία

 6. RAMET

  Πολωνία

  Η RAMET διαθέτει συνδέσμους, αντλίες, βαλβίδες, λάμπες, κεκαμμένα οδοντωτά κωνικά γρανάζια, τροχούς, ατέρμονες κοχλίες, οδοντωτές ράβδους, βίδες σφαιρικής κεφαλής, βίδες τραπεζοειδούς κεφαλής, περικόχλια, περιβλήματα, εκκεντροφόρους, άξονες, λεπίδες χαρτοκοπτικών μηχανών, θήκες φυσαρμόνικας και τηλεσκοπικές θήκες, προστατευτικά από γρέζια, ψηφιακές μετρήσεις, λάμπες αλογόνου, δίσκους σύσφιξης τόρνου, κινητήρες.

 7. KONOS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KONOS GmbH με έδρα το Nossen, είναι μια διεθνώς προσανατολισμένη μικρομεσαία επιχείρηση. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στο κέντρο της Σαξονίας, στο ειδυλλιακό Muldental. Χάρη στο τρίγωνο του Nossen έχουμε καλή πρόσβασης μέσω των αυτοκινητοδρόμων A4 και A14, καθώς και μέσω των ομοσπονδιακών οδών B101 και B175. Με περίπου 100 συνεργάτες επικεντρωνόμαστε στην επεξεργασία ειδικού χαρτιού κρεπ και λείου ελβετικού χαρτιού για την παραγωγή οικιακών φίλτρων καφέ, καθώς και χαρτιών συγκεκριμένου μεγέθους για ιατρικές και τεχνικές εφαρμογές. Η στενή σχέση με τους Βέλγους ιδιοκτήτες της εταιρείας μας και της μητρικής επιχείρησης στην Ελβετία μάς επιτρέπει να είμαστε ανοικτοί στον κόσμο και να δραστηριοποιούμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο συνδυασμός των ικανοτήτων μας και το έντονα καινοτομικό πνεύμα της διεύθυνσης της επιχείρησης διασφαλίζουν τη σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας μας. Περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρησή μας παρέχονται μέσω του συνδέσμου στο μενού πλοήγησης της ιστοσελίδας μας. Η Konos είναι ένα εμπορικό σήμα κατατεθέν. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε σε συνεργασία με εσάς προϊόντα για τη δική σας εξατομικευμένη εφαρμογή.

 8. ANSA MONTAGE- UND SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANSA MONTAGE- UND SCHWEISSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπολτός. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

 1. SWAP (SACHSEN) GMBH VERBUNDWERKSTOFFE

  Γερμανία

  Η εταιρεία SWAP (SACHSEN) GMBH VERBUNDWERKSTOFFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτοπολτός, Συσκευασία, Χαρτοπολτός, Συσκευασία, και αφισοκολληση. Έχει έδρα σε Frankenberg, Γερμανία.

 2. LABELDISCOUNTER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LABELDISCOUNTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπολτός. Έχει έδρα σε Ahaus-Alstätte, Γερμανία.

 3. PORTUCEL - THE NAVIGATOR COMPANY, S.A

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PORTUCEL - THE NAVIGATOR COMPANY, S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτοπολτός, Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτοπολτός, οικολογικα χαρτια, και χαρτοβαμβακας και κυτταρινη. Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

 4. ALTRI, SGPS, S.A.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ALTRI, SGPS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπολτός. Έχει έδρα σε Porto, Πορτογαλία.

 5. ARMA VIYOL A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARMA VIYOL A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπολτός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυγοθήκες. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 6. AJP

  Γαλλία

  Η εταιρεία AJP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπολτός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επενδύσεις αλουμινίου, Επεξεργασία πλαστικών υλών, εγκαταστασεις, μηχανηματα και εξοπλισμος φινιριματος και επεξεργασιας χαρτου και χαρτονιου, ρολα χαρτιου, Επενδύσεις αλουμινίου, και Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Vieux-Condé, Γαλλία.

 7. BURGO ARDENNES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BURGO ARDENNES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτοπολτός, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, και Χαρτοπολτός. Έχει έδρα σε Saint-Mard, Βέλγιο.

 8. BUCKMAN LABORATORIES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BUCKMAN LABORATORIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπολτός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Χρώματα και βερνίκια, και χημικο προϊον. Έχει έδρα σε Gent, Βέλγιο.

 9. NINGBO M&K MAGNETECH CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία NINGBO M&K MAGNETECH CO.,LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπολτός. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.

 10. AHLSTROM FIBRE COMPOSITES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία AHLSTROM FIBRE COMPOSITES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτοπολτός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολτός ξύλου, Ξύλινα ροκανίδια και πριονίδι, Πολτός ξύλου, και Ξύλινα ροκανίδια και πριονίδι. Έχει έδρα σε Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτοκοπτικα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

49 Επιχειρήσεις