• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαρτί - παραγωγή χαρτιού

Αποτελέσματα για

Χαρτί - παραγωγή χαρτιού - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. METPACK

  Τουρκία

  Η Met Pack έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη και είναι ηγετική κατασκευαστική εταιρεία χαρτονιού PE στην Τουρκία από το 2016. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα ανώτατης ποιότητας χάρη στις σύγχρονες μας τεχνολογίες μας, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και τις τεχνολογικές καινοτομίες στον τομέα της χαρτοβιομηχανίας. Θέλουμε να αναπτύξουμε προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας. Παράγουμε αποστειρωμένο χαρτόνι τροφίμων σύμφωνα με διεθνή πρότυπα, που είναι κατάλληλα να έρθουν σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα. Ολα τα προϊόντα μας, συμπ. τα κύπελλα μιας χρήσης από χαρτόνι, μπολ σούπας, κουτιά για νουντλ, δοχεία παγωτών, κουτιά για ποπκόρν, κ.λπ παράγονται με χαρτί επενδεδυμένο με πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και βάρη ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε την πλήρως κατάλληλη επένδυση για τρόφιμα με το χαρτί. Στοχεύουμε να επενδύουμε συνεχώς σε παραγωγικές εγκαταστάσεις αιχμής προωθώντας ταυτόχρονα την παράδοση μας καινοτομίας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας. Αναζητούμε νέους εταίρους με στόχο να αναπτύξουμε τις δραστηριότητες μας σε όλο τον κόσμο. Επίσης, είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO 9001, ISO 2200. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. COSMOS COPY PAPERS SA

  Ελλάδα

  Η ΧΑΡΤΕΜΠΟΡΙΚΗ COSMOS COPY ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1991 στην Αττική , 30 χλμ. από το κέντρο των Αθηνών. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον τομέα του αυτογραφικού χαρτιού (χαρτί χωρίς άνθρακα) και του θερμογραφικού χαρτιού (θερμογραφικό χαρτί), στους τομείς του εμπορίου, της μεταποίησης και Pack to Pack με έμφαση στη μεταποίηση (κοπή). Έχουμε καταγράφει σταθερή ανάπτυξη κατά τα τελευταία 16 χρόνια με σημαντική παρουσία στην τοπική αγορά. Το εργοστάσιό μας με χώρο ​​3000 τετραγωνικών μέτρων αποτελεί ουσιαστικό μέρος της επιχείρησής μας. Διαθέτουμε περίπου 500-600 μ.τ. όλων των τύπων προϊόντων χάρτου σε απόθεμα. Εμείς και το προσωπικό μας επιδιώκουμε πάντοτε τη βελτίωση έχοντας επίγνωση του τι πρέπει να επιτύχουμε με υπευθυνότητα έναντι των πελατών μας. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας ήταν και θα είναι το μέγιστο κίνητρο για εμάς ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών τους. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να διαθέτουμε σταθερά ικανοποιημένους πελάτες για την επίτευξη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας. Διατηρούμε μια στενή εργασιακή σχέση με τους συνεργάτες μας για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής παραγωγικότητας. Είμαστε υπεύθυνοι έναντι των πελατών, των προμηθευτών και του εαυτού μας. Το μυστικό της συνεχιζόμενης επιτυχίας μας είναι: ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΑΠΟ 1 ΡΟΛΟ ΕΩΣ 1 ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΗΓΟ.

 3. 4S PACK

  Τουρκία

  Είμαστε παραγωγός χάρτινων ποτηριών με έδρα την Κωνσταντινούπολη/Τουρκία. Με εμπειρία άνω των 40 ετών στην αγορά πλαστικών & συσκευασίας, η 4S Pack ιδρύθηκε από την Fetih Plastik. Με την επωνυμία 4S Pack, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε πρωτότυπα, παράγουμε καλούπια με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες τεχνολογίες, φλεξογραφία, βαφή παλαίωσης, με όλα τα στάδια στις εγκαταστάσεις μας και παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ποτήρια από χαρτόνι, καπάκια ποτηριών, ποτηροθήκες και πολλά άλλα προϊόντα! Ως κορυφαία στον τομέα εταιρεία, αποστολή μας είναι να διατηρούμε την επίγνωση και την αξιοπιστία για τη διατήρηση των δικών μας καινοτομικών δραστηριοτήτων και τεχνολογικών επενδύσεων. Διαθέτουμε μια εξαιρετικά δυναμική ομάδα που στοχεύει την ευρωπαϊκή αγορά με την από κάθε άποψη άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, διευθυνόμενη από ένα πεπειραμένο διοικητικό συμβούλιο με όραμα. Η 4S Pack διασφαλίζει την χωρίς κανένα περιορισμό ικανοποίησης του πελάτη και τη διεθνή ποιότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. PAPETERIE DE MANDEURE

  Γαλλία

 5. DELFORT GERMANY GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RIEPA INHABER: HERR STEFAN RIEDEL

  Γερμανία

 2. ANDREAS TH. BAUSCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. WEMADE

  Γαλλία

 4. LC PAPER

  Ισπανία

 5. GRÜNPERGA PAPIER GMBH

  Γερμανία

 1. PACKANDO GMBH

  Γερμανία

 2. SEMOULIN PACKAGING

  Βέλγιο

 1. CONSTANTINOU GROUP OF COMPANIES

  Κύπρος

  Η όμιλος εταιρειών CONSTANTINOU GROUP OF COMPANIES ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Λεμεσό, Κύπρο. Αποτελείται από εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο τομέα της παράγωγης εμπορίου. Η εταιρεία A.Z DAILY’S CLEANING PRODUCTS δραστηριοποιείται με παραγωγή υλών καθαρισμού και καλλυντικών προϊόντων. Τα προϊόντα παράγονται σε συσκευασίες που απευθύνονται σε ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία κτλ. Επίσης παράγονται προϊόντα για υπεραγορές. Όλα τα προϊόντα παράγονται κάτω από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και συμφώνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Επιπλέον η εταιρεία κατασκευάζει προϊόντα με private labelling. Η εταιρεία AZACOR δραστηριοποιείτε από το 2007 με την παραγωγή χαρτιού υγιεινής. (Toilet paper, napkins, kitchen roll, hand towel) based on the quality standards ISO 9001: 2008 Στόχος του ομίλου μας είναι να προσφέρει πάντοτε ποιοτικά προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας.

  Όλα τα προϊόντα για "χαρτί - παραγωγή χαρτιού"

 2. I.C.A. INDUSTRIA CARTE ADESIVE SPA

  Ιταλία

  Κατασκευάζουμε ειδικά γομαρισμένα χαρτιά σε ρολά. Η μεγάλη μας ευελιξία και η μεγάλη μας παραγωγική ικανότητα μας επιτρέπει να ικανοποιούμε γρήγορα οποιαδήποτε απαίτηση. Προτείνουμε γομαρισμένα χαρτιά, θερμοσυγκολλημένα και με σιλικόνη για πολλές βιομηχανικές χρήσεις, για την ιταλική αγορά αλλά και διεθνώς. Μεγάλη ποικιλία χαρτιών από σιλικόνη: για σάλτσες και ιατρικά προϊόντα, για φακέλους και αυτοκόλλητες ετικέτες για τη βιομηχανία τροφίμων, για θερμοακουστική μόνωση κλπ.

 3. ILIOPOULOS

  Ελλάδα

  Εξηδικευση στους φακελους τυπωμενους για καταστηματα λιανικης οπως φωτογραφεια, οπτικα και κοσμηματων με το λογοτυπο τους. Ειδικες τιμες

 4. ISO9001 , FSC, ECOLABEL

  Ιταλία

 5. GASTER WELLPAPPE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. PAPEL D'OURO, LDA.

  Πορτογαλία

 7. PAPERTR

  Τουρκία

 8. TECHNICAL-INDUSTRIAL SERVICE PE

  Ουκρανία

 1. VALPEL-COMERCIO E TRANSFORMAÇAO DE PAPEL, LDA.

  Πορτογαλία

 2. INTERNATIONAL PAPER

  Γαλλία

 3. DS SMITH PACKAGING PORTUGAL

  Πορτογαλία

 4. ECOLINE

  Βέλγιο

 5. SCHADES BENELUX

  Βέλγιο

 6. BAUSCH CONVERT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. BDMO

  Βέλγιο

 8. UMUT DEFTER

  Τουρκία

 9. CELULOSE BEIRA INDUSTRIAL (CELBI), S.A.

  Πορτογαλία

 10. FOIL AMBALAJ SAN VE TIC A.S.

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί - παραγωγή χαρτιού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.928 επιχειρήσεις