• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαλυβουργεία

Αποτελέσματα για

Χαλυβουργεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Τουρκία

  Η Istanbul Döküm κατέχει ευέλικτες παραγωγικούς μεθόδους για την παραγωγή, χύτευση, κονδυλoειδές σίδηρο, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, διπλός, υπερδιπλάσιος και μπρούτζο σε σύστημα χύτευση με άμμο σε ένα μονό χυτήριο. Το χυτήριο μας, διαφορετικό από τα εκατοντάδες χυτήρια στην Τουρκία και στην Ευρώπη, είναι εξοπλισμένο έτσι ώστε να παρέχει σύνθετες χυτεύσεις στους πελάτες. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και η ποιότητα μας Ευρωπαϊκού επιπέδου. Με φούρνους επαγωγής, η συνολική ικανότητα ρευστού μετάλλου ανέρχεται σε 6, 5 τόνους και η ετήσια παραγωγική ικανότητα σε 2500 τόνους. Όλες οι χυτεύσεις μας υποβάλλονται σε ένα τρισδιάστατο στάδιο προσομείωσης για την αποφυγή λαθών και ελαττωμάτων. Η Istanbul Döküm βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας με τα σχέδια και τα έργα σας από την μορφοποίηση ως την χύτευση, από την χύτευση ως την λείανση, από την μηχανική κατεργασία ως τον τελικό έλεγχο. Ανάλογα με την απαίτηση σχεδιασμού, τα τεχνικά σχέδια μεταβιβάζονται στο κατάστημα μας σχεδίων, εντός της επιχείρησης, ή στους κατασκευαστές σχεδίων με τους οποίους διατηρούμε πολυετή συνεργασία. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, διεξάγεται προ-μηχανική επεξεργασία και τελική μηχανική επεξεργασία, στο εσωτερικό μας συνεργείο μηχανικής επεξεργασίας και σε επιχειρήσεις με τις οποίες διατηρούμε πολυετή συνεργασία. Στο εργαστήριο, εκτελούνται για όλες τις παραγωγές, χημική ανάλυση, μηχανικές δοκιμές επιμήκυνσης, έλξης, απόδοσης και όταν απαιτείται δοκιμές UT, MT και MPI. Εξυπηρετούμε τις βιομηχανίες για αντλίες και στοιχεία, βαλβίδες, γενικά είδη μηχανουργίας, ναυτιλία, τουρμπίνες, υδραυλικές και πετροχημικές βιομηχανίες, βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα.

 2. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Ιταλία

  FAR spa, χύτευση κοινού και ειδικού χάλυβα. Από την ίδρυσή της το 1962, η F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή αντιδιαβρωτικού χάλυβα που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό στις μηχανές θραύσης αδρανών, θεωρούσε ανέκαθεν θεμελιώδη στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, συνέχισε σταθερά να παρακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις και τα αιτήματα που προερχόταν από την αγορά, μετατρέποντάς τα σε ένα συνεχές ερέθισμα για την ενημέρωση και την ανανέωση των υλικών και των προϊόντων της. Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην F.A.R. να κατακτήσει μια ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η ικανότητα των τεχνικών της, που υποστηρίζονται από μια ευέλικτη δομή, κάνουν επί του παρόντος τη F.A.R. ικανή να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των πελατών, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και συνεργασία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τη F.A.R. σημείο αναφοράς και εγγύηση για όσους εργάζονται στον τομέα της σύνθλιψης.

 3. OTTO JUNKER CM GMBH

  Γερμανία

  Η Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH στο Simmerath-Lammersdorf (20 χλμ. από το Aachen) είναι μια επιχείρηση που επικεντρώνεται σε ειδικά κράματα. Το πρόγραμμα υλικών της εταιρείας μας σάς παρέχει μια μεγάλη γκάμα κραμάτων σιδήρου, νικελίου και κοβαλτίου υψηλής αντοχής. Αυτά τα υλικά τήκονται σε επαγωγικές καμίνους υψηλής απόδοσης με τις ανάλογες απαιτήσεις και με χρήση της τεχνικής κενού. Το πρόγραμμα της εταιρείας μας περιλαμβάνει ανθεκτικά στη διάβρωση κράματα, ανθεκτικά στη θερμότητα κράματα, μη μαγνητιζόμενα κράμα, ανθεκτικά στη φθορά κράματα και πολλά ειδικά κράματα νικελίου και κοβαλτίου. Παράγουμε χυτά υλικά για οριακή διαβρωτική καταπόνηση ως κράματα νικελίου JUNKERALLOY®. Πολλά από αυτά τα υλικά να έχουμε αναπτύξει και τα διαθέτουμε ήδη για πολλές δεκαετίες. Εκτός από τα υλικά που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, παράγουμε και άλλα, συνολικά περίπου 100 είδη.

 4. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Από το 2001, η εταιρεία FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) ανέπτυξε, από την ίδρυση της, έναν δίκτυο εταίρων χυτοσίδηρου με έδρα στην Πολωνία. Με πολυετή πείρα, η FGD προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης και τήξης. Η διοίκηση της FGD, με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της, ανταμείφθηκε με την απόκτηση της πιστοποίησης κατά ISO 9001: 2008 το 2013 σχετικά με τον « Σχεδιασμό, αγορά και πώληση ανταλλακτικών από χυτοσίδηρο ». Η εταιρεία προσφέρει τα εξής: - Διάφορα εργοτάξια τήξης για ποικιλομορφία χρωμάτων. - Διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης για ποικιλομορφία σχημάτων. - Ολοκληρωμένα εργαστήρια μηχανικής κατεργασίας ώστε να περιορίσει τον χειρισμό των εξαρτημάτων, από την χύτευση ως την τελική συναρμολόγηση. - Εργαστήρια βαφής για την προστασία των εξαρτημάτων εναντίων της διάβρωσης και για την βελτιστοποίηση της αισθητικής τους. - Γραφείο μελετών για την ανάπτυξη νέων ανταλλακτικών και εννοιών. - Μέσα διαχείρισης διακίνησης κατάλληλα για γρήγορη ανταπόκριση και την βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  Όλα τα προϊόντα για "χαλυβουργεία"

 5. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  Κίνα

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Βέλγιο

  Ο προμηθευτής σας σε χυτά τεμάχια από ειδικούς χάλυβες και χυτοσίδηρο ειδικών προδιαγραφών, μια επιχείρηση με εμπειρία στην υπηρεσία των πελατών του. Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανικής καταπόνησης, αντοχής σε κρούση, τριβής, υψηλών θερμοκρασιών και χημικής διάβρωσης. Η JADOT Castings είναι ο προμηθευτής σας για τα προϊόντα χύτευσης και τα μηχανικά προϊόντα σε όλα τα είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράμα νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου.

 2. ASLI MACHINE INDUSTRY

  Τουρκία

 3. FONDERIE PENA

  Γαλλία

 4. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Κίνα

 5. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Κάτω Χώρες

 1. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

 2. ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. NOVATI ABELE

  Ιταλία

 2. GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG

  Γερμανία

 3. KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. SARBO SPA MINUTERIE METALLICHE TORNITE

  Ιταλία

 5. FUNDICIONES ADRIO S.L.

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται έλικες Σχεδιασμός-Κατασκευή-Επισκευή. Έλικες, Κατασκευή, ναυπηγεία, κατασκευή ελίκων, συστήματα προώθησης, πρόωση, πλοία, ναυπηγεία, επισκευές ελίκων, εγκατάσταση ελίκων, Έλικες clt, Έλικες σε ακροφύσιο, έλικες με σταθμούς, ντρίφτερ, τροπίδες, γραμμές αξόνων, φλας, άξονες, παξιμάδια, ανατρεπόμενοι έλικες, πυρήνες, θαλασσινά σπορ.

 6. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Ιταλία

  Η Ici srl INVESTMENT CASTING είναι ένα χυτήριο ακριβείας με έδρα στο Leini, στην περιοχή του Τορίνο και από το 1980 ειδικεύεται στην κατεργασία του χάλυβα, με δυνατότητα παραγωγής που μπορεί να ικανοποιήσει ποικίλες απαιτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ασχολείται με: χύτευση στοιχείων από κερί και συναρμογή των στοιχείων αυτών σε τυποποιημένα σχήματα, μορφοποίηση κεραμικών, τήξη, αφαίρεση γρεζιών, φινίρισμα και έλεγχο ποιότητας.

 7. NICROM ACCIAI INOX SRL

  Ιταλία

  Η Nicrom Acciai ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 έτη στη Νάπολη από τον Antonio Manfellotto. Η επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ασχολούμενη με το εμπόριο προϊόντων χάλυβα και την ανάκτησή τους, στρεφόμενη κυρίως προς τη βιοτεχνική παραγωγή μικρής κλίμακας.

 8. SAWAWADA CORPORATION

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

 1. WOLFENSBERGER AG

  Ελβετία

 2. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Ιταλία

 3. PT. STAINLESS STEEL PRIMAVALVE MAJUBERSAMA

  Ινδονησία

 4. OLBERSDORFER GUSS GMBH

  Γερμανία

 5. GUANGZHOU SHI GUANGWEI YOULIANG TRADING CO.,LTD

  Κίνα

 6. GUSSSTAHL LIENEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

 7. AFFIVAL SAS

  Γαλλία

 8. FONDERIES DE SOUGLAND

  Γαλλία

 9. GHM GENERALE HYDRAULIQUE & MECANIQUE

  Γαλλία

 10. FONDERIE MORA GAVARDO SPA

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλυβουργεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

644 επιχειρήσεις