• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαλυβουργεία

Αποτελέσματα για

Χαλυβουργεία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TEMA METALURJI SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Γνωρίστε την αριστεία με την TEMA METALÜRJI, μια διακεκριμένη τουρκική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1969. Χρησιμοποιώντας τεχνικές χύτευσης αιχμής για όλκιμο σίδηρο, χυτοσίδηρο, κράματα σιδήρου και χάλυβα, διακρινόμαστε παγκοσμίως παρέχοντας ασύγκριτες λύσεις χύτευσης και κορυφαία ανταλλακτικά προσαρμοσμένα στους διάφορους κλάδους, που διασφαλίζουν τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας. Με έδρα την οργανωμένη βιομηχανική ζώνη του Ικονίου, οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας εκτείνονται σε κλειστούς χώρους 4500 m2, με ετήσια παραγωγική ικανότητα 2000 τόνων από το 2000. Στην TEMA METALÜRJI, η επιτυχία μας βασίζεται σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και σε τεχνολογία αιχμής, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωσή μας στην πελατοκεντρική προσέγγιση όπου η ποιότητα και η αξιοπιστία βρίσκονται στο προσκήνιο. Ως κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο που χαίρει εκτίμησης και με ιστορία που χρονολογείται από το 1969 στην Τουρκία, υπερκαλύπτουμε σταθερά τις προσδοκίες, αξιοποιώντας την εκτενή τεχνογνωσία μας προκειμένου να διασφαλίζουμε την επιτυχή υλοποίηση των έργων μας. Από τη σφαιρική χύτευση και τη χύτευση φαιού χυτοσιδήρου έως τη χύτευση χαλύβδινων ανταλλακτικών, επικεντρωνόμαστε στη διάθεση ενός ευρέος φάσματος χυτών προϊόντων για παγκόσμιους κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ενέργειας, της γεωργίας και πολλών άλλων. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικές με τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να προσαρμόζουμε την προσφορά μας ώστε να καλύπτουμε συγκεκριμένες ανάγκες χύτευσης, σάς προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ικανοποίησή σας εξακολουθεί να αποτελεί κύρια προτεραιότητά μας!

 2. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Istanbul Döküm κατέχει ευέλικτες παραγωγικούς μεθόδους για την παραγωγή, χύτευση, κονδυλoειδές σίδηρο, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, διπλός, υπερδιπλάσιος και μπρούτζο σε σύστημα χύτευση με άμμο σε ένα μονό χυτήριο. Το χυτήριο μας, διαφορετικό από τα εκατοντάδες χυτήρια στην Τουρκία και στην Ευρώπη, είναι εξοπλισμένο έτσι ώστε να παρέχει σύνθετες χυτεύσεις στους πελάτες. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και η ποιότητα μας Ευρωπαϊκού επιπέδου. Με φούρνους επαγωγής, η συνολική ικανότητα ρευστού μετάλλου ανέρχεται σε 6, 5 τόνους και η ετήσια παραγωγική ικανότητα σε 2500 τόνους. Όλες οι χυτεύσεις μας υποβάλλονται σε ένα τρισδιάστατο στάδιο προσομείωσης για την αποφυγή λαθών και ελαττωμάτων. Η Istanbul Döküm βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας με τα σχέδια και τα έργα σας από την μορφοποίηση ως την χύτευση, από την χύτευση ως την λείανση, από την μηχανική κατεργασία ως τον τελικό έλεγχο. Ανάλογα με την απαίτηση σχεδιασμού, τα τεχνικά σχέδια μεταβιβάζονται στο κατάστημα μας σχεδίων, εντός της επιχείρησης, ή στους κατασκευαστές σχεδίων με τους οποίους διατηρούμε πολυετή συνεργασία. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, διεξάγεται προ-μηχανική επεξεργασία και τελική μηχανική επεξεργασία, στο εσωτερικό μας συνεργείο μηχανικής επεξεργασίας και σε επιχειρήσεις με τις οποίες διατηρούμε πολυετή συνεργασία. Στο εργαστήριο, εκτελούνται για όλες τις παραγωγές, χημική ανάλυση, μηχανικές δοκιμές επιμήκυνσης, έλξης, απόδοσης και όταν απαιτείται δοκιμές UT, MT και MPI. Εξυπηρετούμε τις βιομηχανίες για αντλίες και στοιχεία, βαλβίδες, γενικά είδη μηχανουργίας, ναυτιλία, τουρμπίνες, υδραυλικές και πετροχημικές βιομηχανίες, βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα.

 3. OTTO JUNKER CM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH στο Simmerath-Lammersdorf (20 χλμ. από το Aachen) είναι μια επιχείρηση που επικεντρώνεται σε ειδικά κράματα. Το πρόγραμμα υλικών της εταιρείας μας σάς παρέχει μια μεγάλη γκάμα κραμάτων σιδήρου, νικελίου και κοβαλτίου υψηλής αντοχής. Αυτά τα υλικά τήκονται σε επαγωγικές καμίνους υψηλής απόδοσης με τις ανάλογες απαιτήσεις και με χρήση της τεχνικής κενού. Το πρόγραμμα της εταιρείας μας περιλαμβάνει ανθεκτικά στη διάβρωση κράματα, ανθεκτικά στη θερμότητα κράματα, μη μαγνητιζόμενα κράμα, ανθεκτικά στη φθορά κράματα και πολλά ειδικά κράματα νικελίου και κοβαλτίου. Παράγουμε χυτά υλικά για οριακή διαβρωτική καταπόνηση ως κράματα νικελίου JUNKERALLOY®. Πολλά από αυτά τα υλικά να έχουμε αναπτύξει και τα διαθέτουμε ήδη για πολλές δεκαετίες. Εκτός από τα υλικά που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, παράγουμε και άλλα, συνολικά περίπου 100 είδη.

 4. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η ZS Industries Co., Ltd (ZSI) είναι μια κινέζικη και δανέζικη εταιρεία εξωπορισμού μηχάνευσης και Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2003. Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή μεγάλων και μικρών σύνθετων μηχανικών μερών και συστατικών σύμφωνα με τα σχέδια και τις προδιαγραφές των πελατών μας σε όλο τον κόσμο. Η ZSI διαθέτει πιστοποίηση κατά TÜV ISO 9001 με 19 έτη πείρας στην παροχή εξατομικευμένων συστατικών υψηλής ποιότητας επεξεργασμένων χυτεύσεων, σφυρηλατήσεις, μηχανική κατεργασία ακριβείας, συγκολλημένες δομές διατάξεων και συναρμολόγηση σε ανταγωνιστικές τιμές σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς όπως γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα τροφίμων, εξοπλισμός δόμησης, αιολική βιομηχανία, γενικά μηχανήματα, αντλίες και βάνες και υδραυλικοί κύλινδροι. Η ZSI έχει δεσμευτεί στην δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες της μέσα από την εφαρμογή διαπολιτιστικού περιβάλλοντος, ανταγωνιστικής εφοδιαστικής βάσης, αποτελεσματικής διαχείρισης τροφοδοτικής αλυσίδας, συστηματικής προσέγγισης ελέγχου της ποιότητας, τεχνογνωσίας μηχάνευσης και καινότομες υπηρεσίες διαχείρισης της διακίνησης. Ο γενικός μας στόχος είναι να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και αποδοτικότητας τους με την μείωση των ολικών τους κόστων. Στοχεύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους υπεργολάβους μας.

 5. IEG

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η IEG S.R.O. είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία της Τσεχίας με παράδοση πενήντα ετών που ειδικεύεται στην παραγωγή χυτών προϊόντων ακριβείας από χάλυβα και χυτοσίδηρο από όλα τα κράματα σιδήρου, συμπεριλαμβανομένων της μηχανικής, της θερμικής και της επιφανειακής επεξεργασίας. Επίσης διαθέτουμε σε τακτική βάση τεμάχια εργασίας και ήδη συναρμολογημένα συγκροτήματα. Χυτεύουμε περισσότερες από 60 ποιότητας σιδηρούχων υλικών. Έχουμε υψηλές απαιτήσεις ως προς την ποιότητα, την ακρίβεια και την καινοτομία. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η Metal Technology Group AD είναι ένας κορυφαίος φορέας συγκεντρωτικής διαχείρισης τριών διακεκριμένων βουλγαρικών χυτηρίων — ALUCOM στο Pleven, OSSAM στο Lovech και CENTROMET στην Vratsa. Κάθε μονάδα συνεισφέρει τη δική της εξειδικευμένη γνώση και τις καινοτομικές τεχνολογίες παραγωγής στην εταιρική μας οικογένεια. Ο όμιλός μας που ιδρύθηκε το 1997, έχει εξελιχθεί από μεμονωμένα χυτήρια με μακρά ιστορία σε μια ενιαία δύναμη του μεταλλουργικού τομέα και απασχολεί περισσότερους από 560 εκπαιδευμένους συνεργάτες στις μονάδες μας στο Pleven, στο Lovech, στη Vratsa και στα κεντρικά μας γραφεία στη Σόφια. Η αφοσίωσή μας στη αριστεία αντανακλάται στην εκτεταμένη παρουσία μας σε πέντε ηπείρους και εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 25 χώρες με την παράδοση χυτών προϊόντων υψηλής ποιότητας σε διάφορους κλάδους συμπεριλαμβανομένων της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροπορικής και διαστημικής βιομηχανίας και των μηχανημάτων. Κατανοώντας τις κρίσιμες ανάγκες των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού, η Metal Technology Group AD δεν ειδικεύεται μόνο στην παραγωγή χυτών προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά παρέχει επίσης ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τη συσκευασία, τη διοικητική μέριμνα και τη μεταφορά διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παράδοση από εμάς στις εγκαταστάσεις σας. Η προσέγγισή μας δίδει έμφαση στην ομαλή εμπειρία πελάτη από την αρχική παραγγελία έως την οριστική παράδοση αποσκοπώντας να διευκολύνει την απλή και αποδοτική διαδικασία προμηθειών. Επιλέγοντας την MTG, συνεργάζεστε με μια εταιρεία που εκτιμά την τεχνολογική πρόοδο, τη συνεχή βελτίωση και την καλλιέργεια μακροπρόθεσμων σχέσεων με τους πελάτες, διασφαλίζοντας ότι καλύπτουμε τις ανάγκες του έργου σας με ακρίβεια και αξιοπιστία.

 2. F.A.R. FONDERIE ACCIAIERIE ROIALE SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  FAR spa, χύτευση κοινού και ειδικού χάλυβα. Από την ίδρυσή της το 1962, η F.A.R. Fonderie Acciaierie Roiale spa, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή αντιδιαβρωτικού χάλυβα που χρησιμοποιείται ως ανταλλακτικό στις μηχανές θραύσης αδρανών, θεωρούσε ανέκαθεν θεμελιώδη στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της. Για το λόγο αυτό, συνέχισε σταθερά να παρακολουθεί προσεκτικά τις τάσεις και τα αιτήματα που προερχόταν από την αγορά, μετατρέποντάς τα σε ένα συνεχές ερέθισμα για την ενημέρωση και την ανανέωση των υλικών και των προϊόντων της. Αυτή η φιλοσοφία επέτρεψε στην F.A.R. να κατακτήσει μια ηγετική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η ικανότητα των τεχνικών της, που υποστηρίζονται από μια ευέλικτη δομή, κάνουν επί του παρόντος τη F.A.R. ικανή να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των πελατών, προσφέροντας μέγιστη υποστήριξη και συνεργασία. Αυτοί οι παράγοντες κάνουν τη F.A.R. σημείο αναφοράς και εγγύηση για όσους εργάζονται στον τομέα της σύνθλιψης.

 3. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Ο προμηθευτής σας σε χυτά τεμάχια από ειδικούς χάλυβες και χυτοσίδηρο ειδικών προδιαγραφών, μια επιχείρηση με εμπειρία στην υπηρεσία των πελατών του. Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανικής καταπόνησης, αντοχής σε κρούση, τριβής, υψηλών θερμοκρασιών και χημικής διάβρωσης. Η JADOT Castings είναι ο προμηθευτής σας για τα προϊόντα χύτευσης και τα μηχανικά προϊόντα σε όλα τα είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράμα νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου.

 4. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, τυξη μεταλλων, Παραγωγή χυτηρίων χυτοσιδήρου για λογαριασμό τρίτων, φαιος χυτοσιδηρος, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, τηξη ανοξειδωτου χαλυβα, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, και Χύτευση σε κέλυφος αλουμινίου. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 5. ASLI MACHINE INDUSTRY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASLI MACHINE INDUSTRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αλουμίνιο και τιτάνιο για διαχωρισμό, κύρτωση ψηφιακού ελέγχου, φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, μηχανες ελασματοποιησης - κατασκευη, τορνοι ακριβειας για την κατεργασια των μεταλλων, και τορνοι για την κατεργασια των μεταλλων. Έχει έδρα σε Izmit, Τουρκία.

 1. FONDERIE PENA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FONDERIE PENA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, χυτηρια ελαφρων κραματων, χύτευση μη σιδηρούχων μετάλλων, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, χύτευση αλουμινίου, γλυπτική με πρότυπα από ξύλο, και χυτήριο μπρούντζου. Έχει έδρα σε Mérignac, Γαλλία.

 2. FAVI - LE LAITON INJECTE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FAVI - LE LAITON INJECTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακες για σιδερο σιδερωματος, ρότορας από χαλκό, και κράματα στα μέτρα των πελατών. Έχει έδρα σε Hallencourt, Γαλλία.

 1. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, χυτηριο ακριβειας, τηξη αλουμινιου, χυτευση, Λεβητοποιΐα, Χύτευση σε κέλυφος αλουμινίου, χυτηρια συνεχους χυτευσης, τυξη μεταλλων, και τηξη ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DONGGUAN CHIEFTAIN METALS CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικροτηξη με τη μεθοδο του χαμενου κεριου, τηξη ανοξειδωτου χαλυβα, και μικρα μεταλλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε China, Κίνα.

 3. FONDERIA DELLA CROCETTA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FONDERIA DELLA CROCETTA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτοσίδηρος - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, φαιος χυτοσιδηρος, σφαιροειδης χυτοσιδηρος, Χαλυβουργεία, χυτηρια, Παραγωγή χυτηρίων χυτοσιδήρου για λογαριασμό τρίτων, πυρηνες χυτηριου, τυξη μεταλλων, και εξοπλισμοι για την παραγωγη κατασκευων χυτευσης. Έχει έδρα σε Cinisello Balsamo, Ιταλία.

 4. ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALFORM METALLPRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει έδρα σε Taunusstein, Γερμανία.

 5. GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GUSS-RING GMBH & CO. VERTRIEBS-KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει έδρα σε Gütersloh, Γερμανία.

 6. KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KARL KALDENBERG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χυτευση σε μεταλλικα καλουπια, και χυτευση σε πηλινα καλουπια. Έχει έδρα σε Heiligenhaus, Γερμανία.

 7. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Από το 2001, η εταιρεία FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) ανέπτυξε, από την ίδρυση της, έναν δίκτυο εταίρων χυτοσίδηρου με έδρα στην Πολωνία. Με πολυετή πείρα, η FGD προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης και τήξης. Η διοίκηση της FGD, με επίκεντρο την ικανοποίηση των πελατών της, ανταμείφθηκε με την απόκτηση της πιστοποίησης κατά ISO 9001: 2008 το 2013 σχετικά με τον « Σχεδιασμό, αγορά και πώληση ανταλλακτικών από χυτοσίδηρο ». Η εταιρεία προσφέρει τα εξής: - Διάφορα εργοτάξια τήξης για ποικιλομορφία χρωμάτων. - Διάφορα εργοτάξια μορφοποίησης για ποικιλομορφία σχημάτων. - Ολοκληρωμένα εργαστήρια μηχανικής κατεργασίας ώστε να περιορίσει τον χειρισμό των εξαρτημάτων, από την χύτευση ως την τελική συναρμολόγηση. - Εργαστήρια βαφής για την προστασία των εξαρτημάτων εναντίων της διάβρωσης και για την βελτιστοποίηση της αισθητικής τους. - Γραφείο μελετών για την ανάπτυξη νέων ανταλλακτικών και εννοιών. - Μέσα διαχείρισης διακίνησης κατάλληλα για γρήγορη ανταπόκριση και την βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 8. XIAN HUAN-TAI TECHNOLOGY & DEVELOPMENT CO., LTD.

  Κάτω Χώρες

  Η Huan-Tai εδρεύει στην Κίνα από το 1996. Ως μια από τις πρώτες επιχειρήσεις προσθέτουμε αξία με την ικανότητά στους τομείς της μηχανολογίας, του ελέγχου ποιότητας και του προγραμματισμού διαχείρισης ώστε να καλύπτουμε τις προσδοκίες των πελατών για σταθερότητα, συνεκτικότητα και προβλεψιμότητα. Ως κορυφαία στον κάδο των προσαρμοσμένων χυτεύσεων εταιρεία διαθέτουμε πιστοποίηση ISO9001 με ολοκληρωμένο σύστημα επιθεώρησης, όπως φασματογράφο, CMM, NDT (UT, RT, MPT, LPT), δοκιμή εφελκυσμού, δοκιμή κρούσης κλπ. Οι τομείς στους οποίους διαθέτουμε τη μεγαλύτερη εμπειρία είναι τα χυτά εξαρτήματα για χρήση στη γεωργία, στην εξόρυξη άνθρακα, στις κατασκευές, την τήξη αλουμινίου, στη βιομηχανία οχημάτων, σιδηροδρομικών οχημάτων και αυτοκινήτου. Η Huan-Tai ειδικεύεται στη χύτευση ακριβείας, στη χύτευση σε καλούπια άμμου, στη χύτευση με συμπίεση, στη βαρυτομετρική χύτευση υλικών όπως ανθρακοχάλυβας, κράματα χάλυβα, χυτοσίδηρος, όλκιμος σίδηρος, αλουμίνιο, μπρούντζος και προσαρμοσμένα υλικά. Χαρακτηριστικά προϊόντα περιλαμβάνουν εξαρτήματα χύτευσης, εξαρτήματα ρυμουλκούμενων, γεωργικά γραναζοκιβώτια, γρανάζια, άξονες γραναζιών, εξαρτήματα επεξεργασίας CNC, σιδηροδρομικά εξαρτήματα, ανθεκτικά στη φθορά εξαρτήματα, εξαρτήματα θραυστήρων, όπως πλάκες επένδυσης, επενδύσεις κάδων, πλάκες σιαγόνων, μανδύες, βαριά χυτά εξαρτήματα, εξαρτήματα μηχανημάτων εξόρυξης άνθρακα & χυτά εξαρτήματα αλουμινίου & μπρούντζου κλπ. Η Huan-Tai διαθέτει ειδικά χυτά προϊόντα υψηλής απόδοσης όπως καλούπια χελώνων, λεκάνες σκωρίας, δοχεία και λεκάνες ξαφρίσματος, καλούπια εκροής, κεφαλές ψύξης, χωνευτήρια & πλήρη μονάδα ανακύκλωσης αλουμινίου για τήξη δευτερογενούς αλουμινίου σε όλους σχεδόν τους κύριους παραγωγούς αλουμινίου στον κόσμο. Μας διακρίνουν η αξία και η εξαιρετική ικανοποίηση του πελάτη.

 1. FUNDICIONES ADRIO S.L.

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται έλικες Σχεδιασμός-Κατασκευή-Επισκευή. Έλικες, Κατασκευή, ναυπηγεία, κατασκευή ελίκων, συστήματα προώθησης, πρόωση, πλοία, ναυπηγεία, επισκευές ελίκων, εγκατάσταση ελίκων, Έλικες clt, Έλικες σε ακροφύσιο, έλικες με σταθμούς, ντρίφτερ, τροπίδες, γραμμές αξόνων, φλας, άξονες, παξιμάδια, ανατρεπόμενοι έλικες, πυρήνες, θαλασσινά σπορ.

 2. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Ιταλία

  Η Ici srl INVESTMENT CASTING είναι ένα χυτήριο ακριβείας με έδρα στο Leini, στην περιοχή του Τορίνο και από το 1980 ειδικεύεται στην κατεργασία του χάλυβα, με δυνατότητα παραγωγής που μπορεί να ικανοποιήσει ποικίλες απαιτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ασχολείται με: χύτευση στοιχείων από κερί και συναρμογή των στοιχείων αυτών σε τυποποιημένα σχήματα, μορφοποίηση κεραμικών, τήξη, αφαίρεση γρεζιών, φινίρισμα και έλεγχο ποιότητας.

 3. ELECTROACEROS SA

  Ισπανία

  Κατασκευάζονται εξαρτήματα από μορφοποιημένο χάλυβα από άνθρακα χαμηλού, μέσου και υψηλού κράματος με διαδικασίες χύτευσης.Διεργασίες: μορφοποίηση σε παγιέτες, μορφοποίηση σε ακατέργαστη μορφή και χειροκίνητη μορφοποίηση.

 4. NICROM ACCIAI INOX SRL

  Ιταλία

  Η Nicrom Acciai ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 30 έτη στη Νάπολη από τον Antonio Manfellotto. Η επιχείρηση ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ασχολούμενη με το εμπόριο προϊόντων χάλυβα και την ανάκτησή τους, στρεφόμενη κυρίως προς τη βιοτεχνική παραγωγή μικρής κλίμακας.

 5. DSB EURO, S.R.O.

  Τσεχία

  Χυτήριο, τέχνη με χυτοσίδηρο, αστικός εξοπλισμός, χαλύβδινες χυτεύσεις, φαιός χυτοσίδηρος, όλκιμος χυτοσίδηρος, εξοπλισμός διαμόρφωσης. Προϊόντα και υπηρεσίες : Χυτήριο, τέχνη με χυτοσίδηρο, αστικός εξοπλισμός. Χυτεύσεις χάλυβα, φαιός χυτοσίδηρος, όλκιμος χυτοσίδηρος. Εξοπλισμός διαμόρφωσης, χυτεμένος χάλυβας, εργαστήριο σχεδιασμού.

 6. MODELISTAS CODINA

  Ισπανία

  Ξύλινα καλούπια παντός τύπου για χυτήριο.

 7. WOLFENSBERGER AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία WOLFENSBERGER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει έδρα σε Bauma, Ελβετία.

 8. CASTING AND MECHANICAL PLANT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία CASTING AND MECHANICAL PLANT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος - προϊόντα, Χυτοσίδηρος - προϊόντα, κατασκευη γραναζιων, εγκαταστασεις και μηχανηματα για υψικαμινους, και προμηθειες για εξοπλισμους υψικαμινων. Έχει έδρα σε Kryvyi Rih, Ουκρανία.

 9. ISTANBUL VIZYON

  Τουρκία

  Η εταιρεία ISTANBUL VIZYON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, ειδικοί χάλυβες για καλούπια, Χύτευση αλουμινίου υπό πίεση, χυτευση αλουμινιου, και Χαλυβουργεία. Έχει έδρα σε Maltepe / Istanbul, Τουρκία.

 10. FONDERIA AUGUSTA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία FONDERIA AUGUSTA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλυβουργεία, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χαλυβουργεία, και Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας. Έχει έδρα σε Costa Di Mezzate, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλυβουργεία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

501 Επιχειρήσεις