• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαλκός και κράματα χαλκού

Αποτελέσματα για

Χαλκός και κράματα χαλκού - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CONCEPT METAL

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η Concept Metal σας προσφέρει ημιτελή προϊόντα και τελικά μεταλλικά προϊόντα από μη σιδηρούχο μέταλλο και ειδικά μέταλλα βάσει σχεδίου. Μηχανική κατεργασία και κατασκευή ατομικών τεμαχίων και σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Η Concept Métal έχει την ιδιαιτερότητα να παρέχει ημιτελή προϊόντα μη τυποποιημένα (προσχέδια μεγάλων διαστάσεων, μπλοκ, πλάκες, σωλήνες...). Η εξειδίκευση της Concept Metal βρίσκεται επίσης στην συμβουλή και στην υποστήριξη για την επιλογή ειδικών μετάλλων στις μελέτες σας με την χρήση βολφραμίου, μολυβδαινίου, τανταλίου… Υπάρχει επίσης δυνατότητα υλοποίησης κατασκευών, οικοδομών, σκαλωσιών ή ακόμα συγκολλήσεις σε αυτά τα ειδικά μέταλλα μετά από μελέτη από την τεχνική της ομάδα. Η ομάδα μηχανικών μας δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς όπως : μηχανική, έγχυση πλαστικών, χύτευση υπό πίεση, κοίλανση, αεροναυπηγική, πυρηνικός τομέας, χημεία, μηχανήματα δημόσιων έργων και γεωργικά μηχανήματα, μεταλλουργία, σιδηρουργία, ναυτιλία, σιδηροδρομικός τομέας, έρευνα και όπλα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ο ιδρυθείς το 1992 όμιλος bdp με 150 συνεργάτες εδρεύει στο Βερολίνο και διαθέτει περισσότερα από 14 άλλα παραρτήματα στη Βουλγαρία, στην Κίνα, στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Ισπανία & στην Ελβετία. Η θυγατρική εταιρεία bdp Mechanical Components που υφίσταται από το 1982, είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής με διεθνείς πόρους εξαρτημάτων χύτευσης, σφυρηλασίας, επεξεργασίας & αυτοκινήτου για ευρωπαϊκές επιχειρήσεις παραγωγής από την Κίνα & την Ανατολική Ευρώπη. Προμηθεύουμε περισσότερους από 50 πελάτες από την Ευρώπη στους τομείς των αυτοκινήτων, της κατασκευής μηχανημάτων, των σιδηροδρόμων, της ενέργειας, των μεταφορών αερίου & υγρών. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Κατασκευή μοντέλων, πρώτα δείγματα, συνοδευτική παραγωγή (αρχική), μαζική παραγωγή, βελτιστοποίηση. Ποιότητα προϊόντων. Στρατηγική προμήθεια: βελτιστοποίηση των διαδικασιών προμήθειας, περιορισμός του κόστους προμήθειας. Επιλογή κατάλληλων προμηθευτών, έλεγχοι προμηθευτών: αξιολόγηση των τεχνικών δυνατοτήτων παραγωγής & ποιότητας. Επιτόπου έλεγχος ποιότητας: επίβλεψη παραγωγής, έλεγχος εξαγωγής προϊόντων πριν από την αποστολή

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AUERHAMMER METALLWERK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Εξειδικευμένη επιχείρηση για ειδικά κράματα, ελασματοταινίες και μεταλλικές μεμβράνες: Εδώ και περισσότερα από 500 χρόνια, η Auerhammer Metallwerk εξειδικεύεται στη βιομηχανική επεξεργασία του μετάλλου. Η επιχείρηση εδρεύει στην πόλη Aue στο Erzgebirge και βρίσκεται συνεπώς στην καρδιά της Ευρώπης. Ξεκινώντας από την παγκοσμίως πρώτη τεχνική παραγωγή νικελίου μεγάλης κλίμακας πριν από περισσότερα από 200 χρόνια παράγονται σήμερα πολυάριθμα κράματα εξελασμένων κυλινδρικών ταινιών πάχους από 0, 002 έως 3 mm. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει υλικά με επικάλυψη, θερμικές ταινίες διμετάλλου, μεταλλικές ταινίες και μεμβράνες. Με συγκεκριμένους συνδυασμούς υλικών και τεχνολογική επεξεργασία εξασφαλίζονται στοχευμένα φυσικές ιδιότητες υλικών για κάθε ειδική περίπτωση εφαρμογής. Οι μεταλλικές ταινίες μας με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη χρησιμοποιούνται σε όλους τους κλάδους επεξεργασίας μετάλλου, όπως, π.χ., την ηλεκτρική βιομηχανία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη βιομηχανία ενέργειας, της αεροπορική και στη διαστημική βιομηχανία, καθώς και στον τομέα της τεχνολογίας μέτρησης και της ιατρικής τεχνολογίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Σύρματα συγκόλλησης λέιζερ, ράβδοι και πηνία 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Ειδικά υλικά υψηλού βαθμού κραματοποίησης. Για την κατασκευή εργαλείων, μηχανημάτων και συσκευών για την ιατρική τεχνολογία/τη φαρμακευτική βιομηχανία/τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων/την αεροναυτική και τη διαστημική/για κυψέλες καυσίμου

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. INOXYDA SA

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η Inoxyda είναι ένα αμμοχυτήριο για τεχνικά τεμάχια μεγάλων διαστάσεων (5 m x 5 m – 50 τόνοι) από κράματα ανθεκτικά στη διάβρωση: Από χαλκοαλουμίνιο ή μπρούντζο. Η Inoxyda υλοποιεί τυποποιημένα κράματα καθώς και ειδικά κράματα χαλκοαλουμινίου: Inoxyda 53H / 3P: Χυτεμένα τεμάχια, Inoxyda 53 AMA: Μη μαγνητικές εφαρμογές-Inoxyda 154: Αυξημένη αντίσταση. Η εμπειρία της Inoxyda στα τεμάχια μεγάλων διαστάσεων τής επιτρέπει να υλοποιεί όλα τα τεχνικά τεμάχια για υδραυλικά εξαρτήματα, αντλίες, στροφείς κ.λπ

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Το χυτήριο SRI, με έδρα το Commentry, κατασκευάζει πλήρη τεμάχια για όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται στη διαμόρφωση αυτοσκληρυνόμενης άμμου με αμιγή χαλκό, χαλκό με δομική σκλήρυνση χαλκοαλουμινίου, μπρούντζο με κασσίτερο, μπρούντζο με μόλυβδο, ορείχαλκο υψηλής αντίστασης. Η Saint Rémy Industrie (SRI) διαθέτει ολοκληρωμένο εργαστήριο κατεργασίας σε συνεχή εξέλιξη. Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής πλήρως φινιρισμένων και ελεγμένων προϊόντων, συνεπώς οι πελάτες μας χρειάζεται να απευθύνονται μόνο σε έναν και μοναδικό ανταποκριτή για μια εργασία

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. LEONI DRAHT GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η LEONI Business Group Wire Products & Solutions είναι κορυφαίος προμηθευτής προηγμένων προϊόντων και λύσεων από χαλκό, γαλβανικώς επιστρωμένο χαλκό, κράματα LEONI-Histral® και ειδικά υλικά κατεργασίας. Αυτά αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας για ειδικές εφαρμογές στον τομέα της ηλεκτρολογίας και της ηλεκτρονικής, καθώς και για την τεχνολογία των καλωδίων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. G.L.P. SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. KMD CONNECTORS STOLBERG GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. DELTA METAL

  Γαλλία

  Η DELTA METAL ειδικεύεται στην αγορά και την πώληση κραμάτων χαλκού, ειδικού μπρούντζου, βολφραμίου, μολυβδαινίου και τιτανίου. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής τεμαχίων βάσει σχεδίου, καθώς και μεγάλων φυγοκεντρικών στεφάνων διαμέτρου περίπου 2, 5 μ. Η γκάμα μας αποτελείται από περισσότερες από 50 αποχρώσεις μεταξύ των οποίων : CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si ... Ειδικευμένοι σε κράματα χαλκού και ειδικό μπρούτζο που φτάνουν μέχρι τα 420HB, καταφέραμε να αναπτυχθούμε στην Ευρώπη και δραστηριοποιούμαστε πλέον στους βιομηχανικούς τομείς δραστηριοτήτων και υπεργολαβίας όπως η άμυνα, η ναυτιλία, η σιδηρουργία, η αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανική, καθαρισμός επιφάνειας, έγχυση πλαστική ύλης, μορφοποίηση υπό πίεση και πολλά άλλα. Η εμπορική μας ομάδα βρίσκεται στην διάθεση σας και ανταποκρίνεται στις αιτήσεις σας σε σύντομο διάστημα όλο το χρόνο.

 1. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Χυτήριο συνεχούς χύτευσης και φυγοκεντρικής χύτευσης όλων των χυτών κραμάτων χαλκού και αλουμινίου κατά DIN EN 1982 και DIN EN 1706, μη σιδηρούχα μέταλλα. Ως πρόδρομο υλικό σε σωλήνες, δακτυλίους, χιτώνια, επίπεδες ράβδους, τετράγωνες και εξάγωνες ράβδους, πλάκες για την κατασκευή μηχανημάτων, τη χημική βιομηχανία, τη ναυπηγική βιομηχανία και τα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων. Η κατά QS πιστοποιημένη επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητο εργαστήριο για όλους τους ελέγχους κατασκευαστικών υλικών, καθώς και άλλες εγκρίσεις και δυνατότητες παραλαβής ως παραγωγός κατασκευαστικών υλικών.

 2. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Ιταλία

  Η Ici srl INVESTMENT CASTING είναι ένα χυτήριο ακριβείας με έδρα στο Leini, στην περιοχή του Τορίνο και από το 1980 ειδικεύεται στην κατεργασία του χάλυβα, με δυνατότητα παραγωγής που μπορεί να ικανοποιήσει ποικίλες απαιτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ασχολείται με: χύτευση στοιχείων από κερί και συναρμογή των στοιχείων αυτών σε τυποποιημένα σχήματα, μορφοποίηση κεραμικών, τήξη, αφαίρεση γρεζιών, φινίρισμα και έλεγχο ποιότητας.

 3. ZINCO GROUP. SRL

  Ιταλία

  Η Zinco Group ιδρύθηκε τη δεκαετία του '80 υπό τη μορφή μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης κατασκευής αγωγών για τζάκι και οικοδομικών υλικών. Με την πάροδο των ετών, η επιχείρηση ειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή συστημάτων αγωγών απομάκρυνσης καπνού και διπλών πλαισίων παραθύρου για συρόμενες πόρτες. Σήμερα, η Zinco Group δραστηριοποιείται στην ευρύτατη επιχειρηματική σκηνή χάρη σε ένα δομημένο δίκτυο καταστημάτων που εκτείνεται σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη.

 4. CSN CARL SCHREIBER GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή, επεξεργασία και διάθεση μη σιδηρούχων μετάλλων κάθε είδους και εμπορία τέτοιων μετάλλων, ιδίως για τη λειτουργία εργοστασίων έλασης, ολκής και συμπίεσης, καθώς και χυτηρίων. Τα προϊόντα μας: ημιτελή προϊόντα χαλκοαλουμινίου, ημιτελή προϊόντα χαλκού, κράματα χαλκού, ημιτελή προϊόντα από κράματα χαλκού, ημιτελή προϊόντα από χαλκονικέλιο, πλάκες χαλκού, χάλκινα προϊόντα καθορισμένων διαστάσεων, ημιτελή προϊόντα ορείχαλκου, πλάκες ορείχαλκου, προϊόντα ορείχαλκου καθορισμένων διαστάσεων

 5. NAZIONALE BATTITURA METALLI SRL

  Ιταλία

  Φύλλα ιμιτασιόν για χρυσό και ασήμι, χαλκό. Πάνω από 30 διαφορετικοί τύποι οξειδωμένων φύλλων, σε κυλίνδρους, καρνέ, μεταφορά, κοσκινισμένο, abburstig, χαλκός schabin. Εξοπλισμός για την εφαρμογή του φύλλου μετάλλου.

 6. STE.MO. SRL

  Ιταλία

  STE.MO.CENTRO ITALIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ των εξής: Ρολά - λαμαρίνες - σωλήνες - προφιλέ - εξηλασμένα - κεκαµµένα - επίπεδα - Σφραγίδες αλουμινίου - υδροροές από χαλκό - υδρορροές - εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα - Σκάλες - Για περισσότερα από τριάντα χρόνια στην υπηρεσία των τεχνιτών

 7. JINTIAN COPPER

  Γερμανία

 8. LEBRONZE ALLOYS

  Γαλλία

 9. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Τουρκία

 10. TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI

  Ιταλία

 1. URALRESURS

  Ρωσία

 2. STEELINOX PA S.R.L.

  Ιταλία

 3. STORM POWER COMPONENTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

 4. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Σερβία

 5. GULI GULI DOO

  Σερβία

 6. WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H.

  Αυστρία

 7. MSU METALLSCHMELZWERK ULM GMBH

  Γερμανία

 8. METAL ROLLING SERVICES

  Γαλλία

 9. COLUMBIA METALS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. CMH

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλκός και κράματα χαλκού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

639 επιχειρήσεις