• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαλκός και κράματα χαλκού

Αποτελέσματα για

Χαλκός και κράματα χαλκού - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BDP MECHANICAL COMPONENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο ιδρυθείς το 1992 όμιλος bdp με 150 συνεργάτες εδρεύει στο Βερολίνο και διαθέτει περισσότερα από 14 άλλα παραρτήματα στη Βουλγαρία, στην Κίνα, στη Γερμανία, στην Πολωνία, στην Ισπανία & στην Ελβετία. Η θυγατρική εταιρεία bdp Mechanical Components που υφίσταται από το 1982, είναι ένας εξειδικευμένος προμηθευτής με διεθνείς πόρους εξαρτημάτων χύτευσης, σφυρηλασίας, επεξεργασίας & αυτοκινήτου για ευρωπαϊκές επιχειρήσεις παραγωγής από την Κίνα & την Ανατολική Ευρώπη. Προμηθεύουμε περισσότερους από 50 πελάτες από την Ευρώπη στους τομείς των αυτοκινήτων, της κατασκευής μηχανημάτων, των σιδηροδρόμων, της ενέργειας, των μεταφορών αερίου & υγρών. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή: Κατασκευή μοντέλων, πρώτα δείγματα, συνοδευτική παραγωγή (αρχική), μαζική παραγωγή, βελτιστοποίηση. Ποιότητα προϊόντων. Στρατηγική προμήθεια: βελτιστοποίηση των διαδικασιών προμήθειας, περιορισμός του κόστους προμήθειας. Επιλογή κατάλληλων προμηθευτών, έλεγχοι προμηθευτών: αξιολόγηση των τεχνικών δυνατοτήτων παραγωγής & ποιότητας. Επιτόπου έλεγχος ποιότητας: επίβλεψη παραγωγής, έλεγχος εξαγωγής προϊόντων πριν από την αποστολή

 2. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Σύρματα συγκόλλησης λέιζερ, ράβδοι και πηνία 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Ειδικά υλικά υψηλού βαθμού κραματοποίησης. Για την κατασκευή εργαλείων, μηχανημάτων και συσκευών για την ιατρική τεχνολογία/τη φαρμακευτική βιομηχανία/τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων/την αεροναυτική και τη διαστημική/για κυψέλες καυσίμου

 3. ETIC TUBES ET PROFILES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 1995 η ETIC TUBE & PROFILES είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην επιμήκυνση σωλήνων. Χάρη στην επιτυχία της, η επιχείρηση εμπλούτισε τις δραστηριότητες της για να ξεκινήσει την κοπή ακριβείας μερικά χρόνια αργότερα. Αναλαμβάνουμε επίσης εργασίες ολοκλήρωσης και διαθέτουμε εργαστήριο που μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε συμπληρωματικά, πιο σύνθετες εργασίες : αφαίρεση γρεζιών, κοίλανση, κύρτωση, χαλκοσυγκόλληση, διάτρηση ή ακόμα και θερμική επεξεργασία. Από κοίλα δείγματα, η έμπειρη μας ομάδα πραγματοποιεί την επιμήκυνση σωλήνων ή προφίλ σύμφωνα με το πρότυπο EN12449 ή τις προδιαγραφές σας.Επιλέγουμε προσεκτικά τις πρώτες ύλες ώστε να σας εξασφαλίσουμε ένα προϊόν ανώτατης ποιότητας.Εργαζόμαστε κυρίως με μη σιδηρούχα μέταλλα όπως ο χαλκός και τα κράματα του (ορείχαλκο και αλουμίνιο). Φροντίζουμε πάντα να σας παραδίδουμε το προϊόν που ικανοποιεί τις προσδοκίες σας, κατασκευασμένο σύμφωνα με την διαδικασία που τηρεί το πρότυπο ISO 9001 : 2015. Με την πάροδο του χρόνου, η ETIC ανέπτυξε τις δραστηριότητες της σε διεθνές επίπεδο. Γίναμε ο προνομιούχος εφοδιαστής πολλών επιχειρήσεων στην Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Ασία. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 4. ANKARA BRONZ

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυσή της το 1974, η ANKARA BRONZ έχει εξειδικευτεί σε ένα ποικίλο φάσμα μεθόδων χύτευσης που προέρχονται από την Τουρκία. Η εξειδίκευσή μας συνίσταται στην τέχνη της χύτευσης μπρούντζου, αλουμινίου, ορείχαλκου και διαφόρων ειδικών κραμάτων χαλκού, καθένα προσαρμοσμένο σε συγκεκριμένες κλίμακες. Μεταξύ των διακεκριμένων κραμάτων μας συγκαταλέγονται ο μπρούντζος κασσιτέρου, ο μπρούντζος αλουμινίου, ο μπρούντζος μαγγανίου, ο μπρούντζος πυριτίου, ο μπρούντζος κασσιτέρου με μόλυβδο, ο μπρούντζος κασσιτέρου υψηλής περιεκτικότητας σε μόλυβδο και ο μπρούντζος κασσιτέρου νικελίου. Η γκάμα μας διευρύνεται συμπεριλαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία κραμάτων ορείχαλκου, αλουμινίου και ειδικών κραμάτων χαλκού. Στον ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενο τομέα της τεχνολογίας μετάλλων αναλαμβάνουμε την ευθύνη της διάθεσης καινοτομιών αιχμής στους πελάτες μας. Η βασική αρχή της ANKARA BRONZ παραμένει σταθερή — δέσμευση για την παροχή απαράμιλλης ποιότητας σε αυτό το συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Οι ορίζοντές μας εκτείνονται πέραν της χύτευσης καλύπτοντας ένα επιλεκτικό φάσμα μετάλλων: μπρούντζος, αλουμίνιο, χαλκός, ορείχαλκος, εισαγόμενο ελατός χυτοσίδηρος, Peak, ανοξείδωτο χάλυβας, χάλυβας υδραργύρου, επιβελτιωμένος με λάδι χάλυβας κλπ. Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τα μηχανολογικά πλαστικά, όπως Kestamid, πολυαμίδια, Politef, Pom c, PVC και ίνες που διαθέτουμε. Γνωρίστε την εξαιρετική τεχνογνωσία και την καινοτομικότητα στη χύτευση και στα υλικά επικοινωνώντας μαζί μας σήμερα. Η ANKARA BRONZ είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας που διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στο δυναμικό χώρο των μετάλλων.

 5. KIGEMA SP. Z.O.O

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια ομάδα μηχανικών, τεχνικών και κορυφαίας κατηγορίας εμπειρογνωμόνων με εμπειρία 30 ετών στη χύτευση και στη μηχανική επεξεργασία. Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες και σχέσεις με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και θέλουμε να είμαστε ο προμηθευτής 1ης επιλογής για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. ΧΥΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΥ: Η KIGEMA ειδικεύεται στη φυγοκεντρική χύτευση για την παραγωγή ψηκτρών, δακτυλίων και χιτωνίων χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα κραμάτων χαλκού με βάση τα διεθνή και τα τοπικά πρότυπα χύτευσης (όπως DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) και ειδικά κράματα. Τα υλικά που διαθέτουμε περιλαμβάνουν μπρούντζο, κράματα χαλκού-αλουμινίου, κράματα χαλκού-μολύβδου, ειδικό μπρούντζο, ορείχαλκο και προσαρμοσμένα κράματα. ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ CNC: Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανικής επεξεργασίας χάλυβα, χυτοσιδήρου, μη σιδηρούχων μετάλλων και τεχνικών πλαστικών. Αναλαμβάνουμε παραγγελίες υψηλής ακρίβειας, μέσες και μικρές σειρές σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων. Τηρούμε συστήματα διασφάλισης ποιότητας, όπως τα iso 9001: 2009, iso 18001-2004 και iso 14001-2005. Η IGEMA διαθέτει εργαστήριο που ελέγχει τις μηχανικές ιδιότητες προϊόντων, όπως σκληρότητα, επιμήκυνση, μικρόμετρα. Η KIGEMA διεξάγει επίσης ελέγχους διείσδυσης και υπερήχων και εκδίδει πιστοποιητικά συμμόρφωσης κατά EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει κλιματιζόμενο θάλαμο μετρήσεων εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό μέτρησης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Στην εταιρεία μας υπάρχει συνεννόηση: Μια ματιά στην επιχείρησή μας Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία βασίζεται στον απαρέγκλιτο προσανατολισμό στον πελάτη που στο πλαίσιο 30 ετών μάς εξασφάλισε τη δυνατότητα της συνεχούς εξέλιξης και της ανάπτυξης παγκόσμιων καινοτομιών. Οι αξίες μας δεν διαμορφώνουν απλώς την επιχειρηματική μας κουλτούρα, αλλά αποτελούν επίσης τη βάση για μιας άκρως δραστήρια ομάδα μακροχρόνιων συνεργατών, η οποία παρέχει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση. Ομάδα Η αφοσίωσή μας στην αρχή της "αριστείας στον τομέα των γαλβανικών λύσεων" χαρακτηρίζει το καθημερινό μας έργο. Ως ομάδα riag διασφαλίζουμε από κοινού ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν πάντοτε βέλτιστα προϊόντα και υπηρεσίες. Αξίες Διαμόρφωση του μέλλοντος από κοινού Η δημιουργικότητα και η καινοτομία διέπουν το έργο μας. Ακούγοντας προσεκτικά διακρίνουμε τις ανάγκες. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και με βάση την εμπιστοσύνη. Παροχή ευκαιριών – Απαίτηση για επιδόσεις Η ειλικρίνεια και ο σεβασμός αποτελούν το θεμέλιο της κουλτούρας μας για την επιτυχία. Απαιτούμε και προάγουμε δυνατότητες. Η ευθύτητα και η σαφήνεια αποτελούν τους πυλώνες της επικοινωνίας μας. Επιτρέπουμε τις ιδέες – Θαρραλέα υλοποίηση Θεωρούμε την περιέργεια ως σημείο αφετηρίας για την πρόοδο. Υλοποιούμε σήμερα και διασφαλίζουμε την επιτυχία του αύριο. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Χαιρόμαστε την επιτυχία Υλοποιούμε φιλόδοξους στόχους με ενθουσιασμό. Επιδιώκουμε με πάθος την αριστεία. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιτυχίες μας και τις αναφέρουμε. Ανάληψη ευθύνης Τηρούμε και σεβόμαστε τις θεμελιώδεις αξίες της επιχείρησής μας.

 2. ARSLAN METAL SANAYI VE TICARET A.S

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Arslan Metal ιδρύθηκε το 1964 και είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων μολύβδου και χαλκού κορυφαίας ποιότητας στην Τουρκία. Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχουμε μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων χαλκού, προσαρμοσμένων ακριβώς στις προδιαγραφές των πελατών μας. Είτε πρόκειται για την ηλεκτρολογική βιομηχανία, είτε για εφαρμογές στέγης, είτε για διάφορες άλλες χρήσεις, τα προϊόντα χαλκού μας διατίθενται σε μαλακές, σκληρές και ημίσκληρες παραλλαγές. Στην Arslan Metal, η διαδικασία κατασκευής μας περιλαμβάνει την ακριβή χύτευση προς τα πάνω του ρευστού χαλκού, ακολουθούμενη από σχολαστική πρέσα ή έλαση για την κατασκευή προϊόντων χαλκού υψηλής ποιότητας. Όλα τα προϊόντα χαλκού μας είναι 100% ηλεκτρολυτικά, διαθέτοντας εξαιρετική αγωγιμότητα 58, 50 μικρομέτρων ανά siemens, προερχόμενα από καθόδους Α-βαθμού.Τα φύλλα μολύβδου μας κατασκευάζονται μόνο από Rafined και min %99, 95 ράβδους καθαρότητας. -Χαλκοσυλλέκτες -Λωρίδες χαλκού-Χαλκός -Ράβδοι χαλκού -Χαλκοσωλήνες -Σωλήνες χαλκού -Χάλκινα προφίλ -Χαλκός τυλιγμένος σε επίπεδο -Χαλκοσωλήνες τηγανίτης -Φύλλο μολύβδου, ρολό -Μολύβδινες ράβδοι Δεσμευμένοι να τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα περιβαλλοντικής ακεραιότητας, ποιότητας και ανταγωνιστικότητας κόστους, κάθε πτυχή των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων αντανακλά την αφοσίωσή μας στην αριστεία. Επιπλέον, τα κύμβαλα τυμπάνων μας είναι σχολαστικά χειροποίητα, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη ποιότητα και αντήχηση. Επιπλέον, τα προϊόντα τόρνευσης ράβδων κατασκευάζονται με ακρί

 3. SRI - SAINT-REMY INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Το χυτήριο SRI, με έδρα το Commentry, κατασκευάζει πλήρη τεμάχια για όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται στη διαμόρφωση αυτοσκληρυνόμενης άμμου με αμιγή χαλκό, χαλκό με δομική σκλήρυνση χαλκοαλουμινίου, μπρούντζο με κασσίτερο, μπρούντζο με μόλυβδο, ορείχαλκο υψηλής αντίστασης. Η Saint Rémy Industrie (SRI) διαθέτει ολοκληρωμένο εργαστήριο κατεργασίας σε συνεχή εξέλιξη. Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής πλήρως φινιρισμένων και ελεγμένων προϊόντων, συνεπώς οι πελάτες μας χρειάζεται να απευθύνονται μόνο σε έναν και μοναδικό ανταποκριτή για μια εργασία

 4. INOXYDA SA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Inoxyda είναι ένα αμμοχυτήριο για τεχνικά τεμάχια μεγάλων διαστάσεων (5 m x 5 m – 50 τόνοι) από κράματα ανθεκτικά στη διάβρωση: Από χαλκοαλουμίνιο ή μπρούντζο. Η Inoxyda υλοποιεί τυποποιημένα κράματα καθώς και ειδικά κράματα χαλκοαλουμινίου: Inoxyda 53H / 3P: Χυτεμένα τεμάχια, Inoxyda 53 AMA: Μη μαγνητικές εφαρμογές-Inoxyda 154: Αυξημένη αντίσταση. Η εμπειρία της Inoxyda στα τεμάχια μεγάλων διαστάσεων τής επιτρέπει να υλοποιεί όλα τα τεχνικά τεμάχια για υδραυλικά εξαρτήματα, αντλίες, στροφείς κ.λπ

 5. G.L.P. SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία G.L.P. SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Λιπαντικά βιομηχανικά, κραματα πολυτιμων μεταλλων για ειδη χρυσοχοϊας και κοσμηματοποιια, Χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ειδικά κράματα για συγκολλήσεις, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Arezzo, Ιταλία.

 1. KMD CONNECTORS STOLBERG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KMD CONNECTORS STOLBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα μη σιδηρούχων μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κράματα χαλκού, ορειχαλκινα ελασματα, μπρουντζινες ταινιες, και ταινιες απο χαλκο. Έχει έδρα σε Stolberg, Γερμανία.

 2. VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VANARA E C. SNC DI VANARA DANILO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, Χαλκός και κράματα χαλκού, προμηθειες για συγκολληση, ηλεκτροδια, Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά, μασκες συγκολλησης, Χαλκός και κράματα χαλκού, προμηθειες για εγκαταστασεις και μηχανηματα συγκολλησης μεταλλων με φλογα, και μπρουτζος. Έχει έδρα σε Volvera, Ιταλία.

 1. EXTRA FORGE D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EXTRA FORGE D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Χαλκός και κράματα χαλκού, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Ορείχαλκος, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, και Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει έδρα σε Maribor, Σλοβενία.

 2. LASERTECHNIK WÜNSCH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LASERTECHNIK WÜNSCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση, Χαλκός και κράματα χαλκού, Κεκαμμένα τμήματα CNC, ανταλλακτικά αεροπλάνων, Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, Κάμψη - χάλυβες και μέταλλα, και Χάλυβες και μέταλλα, μεταποίηση. Έχει έδρα σε Unna, Γερμανία.

 3. DELTA METAL

  Γαλλία

  Η DELTA METAL ειδικεύεται στην αγορά και την πώληση κραμάτων χαλκού, ειδικού μπρούντζου, βολφραμίου, μολυβδαινίου και τιτανίου. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής τεμαχίων βάσει σχεδίου, καθώς και μεγάλων φυγοκεντρικών στεφάνων διαμέτρου περίπου 2, 5 μ. Η γκάμα μας αποτελείται από περισσότερες από 50 αποχρώσεις μεταξύ των οποίων : CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si ... Ειδικευμένοι σε κράματα χαλκού και ειδικό μπρούτζο που φτάνουν μέχρι τα 420HB, καταφέραμε να αναπτυχθούμε στην Ευρώπη και δραστηριοποιούμαστε πλέον στους βιομηχανικούς τομείς δραστηριοτήτων και υπεργολαβίας όπως η άμυνα, η ναυτιλία, η σιδηρουργία, η αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανική, καθαρισμός επιφάνειας, έγχυση πλαστική ύλης, μορφοποίηση υπό πίεση και πολλά άλλα. Η εμπορική μας ομάδα βρίσκεται στην διάθεση σας και ανταποκρίνεται στις αιτήσεις σας σε σύντομο διάστημα όλο το χρόνο.

 4. MITTELRHEINISCHE METALLGIESSEREI HEINRICH BEYER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Χυτήριο συνεχούς χύτευσης και φυγοκεντρικής χύτευσης όλων των χυτών κραμάτων χαλκού και αλουμινίου κατά DIN EN 1982 και DIN EN 1706, μη σιδηρούχα μέταλλα. Ως πρόδρομο υλικό σε σωλήνες, δακτυλίους, χιτώνια, επίπεδες ράβδους, τετράγωνες και εξάγωνες ράβδους, πλάκες για την κατασκευή μηχανημάτων, τη χημική βιομηχανία, τη ναυπηγική βιομηχανία και τα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων. Η κατά QS πιστοποιημένη επιχείρηση διαθέτει ιδιόκτητο εργαστήριο για όλους τους ελέγχους κατασκευαστικών υλικών, καθώς και άλλες εγκρίσεις και δυνατότητες παραλαβής ως παραγωγός κατασκευαστικών υλικών.

 5. I.C.I. SRL - INVESTMENT CASTING

  Ιταλία

  Η Ici srl INVESTMENT CASTING είναι ένα χυτήριο ακριβείας με έδρα στο Leini, στην περιοχή του Τορίνο και από το 1980 ειδικεύεται στην κατεργασία του χάλυβα, με δυνατότητα παραγωγής που μπορεί να ικανοποιήσει ποικίλες απαιτήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ασχολείται με: χύτευση στοιχείων από κερί και συναρμογή των στοιχείων αυτών σε τυποποιημένα σχήματα, μορφοποίηση κεραμικών, τήξη, αφαίρεση γρεζιών, φινίρισμα και έλεγχο ποιότητας.

 6. ZINCO GROUP. SRL

  Ιταλία

  Η Zinco Group ιδρύθηκε τη δεκαετία του '80 υπό τη μορφή μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης κατασκευής αγωγών για τζάκι και οικοδομικών υλικών. Με την πάροδο των ετών, η επιχείρηση ειδικεύεται κυρίως στην παραγωγή συστημάτων αγωγών απομάκρυνσης καπνού και διπλών πλαισίων παραθύρου για συρόμενες πόρτες. Σήμερα, η Zinco Group δραστηριοποιείται στην ευρύτατη επιχειρηματική σκηνή χάρη σε ένα δομημένο δίκτυο καταστημάτων που εκτείνεται σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη.

 7. CSN CARL SCHREIBER GMBH

  Γερμανία

  Παραγωγή, επεξεργασία και διάθεση μη σιδηρούχων μετάλλων κάθε είδους και εμπορία τέτοιων μετάλλων, ιδίως για τη λειτουργία εργοστασίων έλασης, ολκής και συμπίεσης, καθώς και χυτηρίων. Τα προϊόντα μας: ημιτελή προϊόντα χαλκοαλουμινίου, ημιτελή προϊόντα χαλκού, κράματα χαλκού, ημιτελή προϊόντα από κράματα χαλκού, ημιτελή προϊόντα από χαλκονικέλιο, πλάκες χαλκού, χάλκινα προϊόντα καθορισμένων διαστάσεων, ημιτελή προϊόντα ορείχαλκου, πλάκες ορείχαλκου, προϊόντα ορείχαλκου καθορισμένων διαστάσεων

 8. NAZIONALE BATTITURA METALLI SRL

  Ιταλία

  Φύλλα ιμιτασιόν για χρυσό και ασήμι, χαλκό. Πάνω από 30 διαφορετικοί τύποι οξειδωμένων φύλλων, σε κυλίνδρους, καρνέ, μεταφορά, κοσκινισμένο, abburstig, χαλκός schabin. Εξοπλισμός για την εφαρμογή του φύλλου μετάλλου.

 1. JINTIAN COPPER

  Γερμανία

  Η εταιρεία JINTIAN COPPER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαλκος και κραματα, χαλκος, χαλκος, και μαγνητες νεοδυμιου. Έχει έδρα σε Frankfurt Am Main, Γερμανία.

 2. LEBRONZE ALLOYS

  Γαλλία

  Η εταιρεία LEBRONZE ALLOYS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες, κράματα χαλκού, και ορειχαλκινοι σωληνες. Έχει έδρα σε Suippes, Γαλλία.

 3. TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI

  Ιταλία

  Η εταιρεία TECNOITALIA PRODOTTI INDUSTRIALI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει έδρα σε Cologno Monzese, Ιταλία.

 4. STEELINOX PA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία STEELINOX PA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκός και κράματα χαλκού, αλουμινιο, εργαλειομηχανες, Χαλκός και κράματα χαλκού, και μεταλλικοι σκελετοι. Έχει έδρα σε Canelli, Ιταλία.

 5. ENSERVE COMPANY LIMITED

  Ιαπωνία

  Η εταιρεία ENSERVE COMPANY LIMITED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες για εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανοξείδωτο, κράματα χαλκού, ιατρικες συσκευες, και Θαλάσσιες σημαδούρες. Έχει έδρα σε Tokyo, Ιαπωνία.

 6. DRYSDALE BROTHERS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία DRYSDALE BROTHERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπρουντζος με αλουμινιο, Τροχοί, χυτήριο μπρούντζου, και μπρουντζινες βανες. Έχει έδρα σε Larbert, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. ARTAN INTERNATIONAL

  Ελβετία

  Η εταιρεία ARTAN INTERNATIONAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει έδρα σε Geneve, Ελβετία.

 8. STORM POWER COMPONENTS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία STORM POWER COMPONENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει έδρα σε Decatur, Ηνωμένες Πολιτείες.

 9. COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK

  Σερβία

  Η εταιρεία COPPER TUBE PLANT MAJDANPEK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλκινοι αγωγοί και σωλήνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκός και κράματα χαλκού, Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χαλκός και κράματα χαλκού, και Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Majdanpek, Σερβία.

 10. WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία WIELAND AUSTRIA GES.M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλκός και κράματα χαλκού. Έχει έδρα σε Amstetten, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλκός και κράματα χαλκού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

651 Επιχειρήσεις