• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος

Αποτελέσματα για

Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 135 χρόνια, άμμος χαλαζία Strobel. Μια μακρά παράδοση. Χάρη στη σημαντική βούληση για επενδύσεις και την υψηλή καινοτομικότητα θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και τις μελλοντικές προκλήσεις. Με τη βούληση να επενδύουμε συνεχώς στο μέλλον της επιχείρησης, όλες οι γενιές στη μακρά ιστορία της εταιρείας έχουν θέσει τις βάσεις για την επιτυχή μετεξέλιξη. Χάρη στις συνεχώς αυξανόμενες δυνατότητες χρήσης της άμμου χαλαζία, στη μακροπρόθεσμα διασφαλισμένη προμήθεια των πρώτων υλών και στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Με νέες ιδέες που υλοποιούνται από δραστήριους και άψογα εκπαιδευμένους συνεργάτες θα εξακολουθήσουμε να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας και στο μέλλον. Έτσι θέλουμε να διασφαλίσουμε την επιτυχία της επιχείρησης, να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας και να δημιουργήσουμε νέες.

 2. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 3. LLC ASL OYNA

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by europages badge

  Η «ASL OYNA» LLC είναι το κορυφαίο εργοστάσιο παραγωγής γυαλιού στην κεντρική Ασία και ιδρύθηκε το 2009. Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Δημοκρατία του Ουζμπεκιστάν, στην συνοικία του Sergeli, Tashkent. Άμμος χαλαζία και δολομίτη για την παραγωγή προϊόντων ASL OYNA προέρχονται από τα ιδιόκτητα μας λατομεία. Η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου βασίζεται στον εξοπλισμό ευρωπαϊκής προέλευσης: • Κλίβανος αρ. 1 - Heye Int. Gmbh (Γερμανία) • Μηχανήματα IS 8-τμημάτων - Heye Int. Gmbh • Κλίβανος αρ. 2 - Stara Glass S.p.A. (Ιταλία) • Μηχανήματα IS 6-τμημάτων - Bottero S.p.A. (Ιταλία) Η συνολική ημερήσια ικανότητα των κλιβάνων είναι 270 τόνους γυαλιού, δηλ. 560 000 φιάλες την ημέρα και 200 εκατ. φιάλες το χρόνο. Η προηγμένη τεχνολογία NNPB εγκαταστάθηκε από το 2014, βοηθά στην μείωση του βάρους των κατασκευασμένων φιαλών κατά 15-20% σε μέσο όρο. Μέχρι σήμερα, έχουν παραχθεί πάνω από 450 διάφορα σχήματα γυάλινων δοχείων μαζί με τους συνδυασμούς τους. Το 2018, το εργοστάσιο γυαλιού αναπτύχθηκε και υλοποίησε τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλεια τροφίμων και από τότε διαθέτει πιστοποιήσεις κατά : ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018, και ISO 14001: 2015. Τ0 2022, ξεκίνησε τις διακοσμητικές γραμμές υάλινων ειδών, με πιο ασφαλή και πιο οικολογικά διακοσμητικά με τους συνδυασμούς τους: - σταμπάρισμα λαμαρίνας εν θερμώ - μεταλλοποίηση φιαλών εν κενώ - επικάλυψη γυάλινων δοχείων - διακόσμηση φιαλών με μεταξοτυπία. Επιλέξτε υψηλή ποιότητα και καινότομη τεχνολογία με την ASL OYNA!

 4. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η επίσημη ονομασία του προϊόντος είναι Πέτρα ακονίσματος, αλλά είναι γνωστή και ως πέτρα ακονίσματος με νερό ή υγρή πέτρα ακονίσματος. Είναι ένα φυσικό, μη μεταλλικό ορυκτό που αποτελείται σε ποσοστό 96-99% από διοξείδιο του πυριτίου που βρίσκεται σε μικροκρυσταλλική μορφή στα Όρη Elouda. Εκεί βρίσκεται αποκλειστικά κάτω από στρώματα ιζηματογενούς υλικού από τα αρχαία υπολείμματα θαλάσσιας ζωής. Κάτω από παράλληλα στρώματα της πέτρας ακονίσματος με νερό που συνήθως είναι εντελώς λευκή ή ανοιχτού γκρι χρώματος, εξορύσσουμε και μετά επεξεργαζόμαστε την υγρή πέτρα ακονίσματος.

 5. DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Niedereschach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. QUARZSAND GMBH NUDERSDORF

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία QUARZSAND GMBH NUDERSDORF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Lutherstadt Wittenberg, Γερμανία.

 2. HELIOS ITALQUARTZ

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HELIOS ITALQUARTZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτιστικα απο χαλαζια, λυχνιες τεχνικης χρησης, χαλαζιας, και σφαιροειδεις και τριμμενοι χαλαζιες. Έχει έδρα σε Cambiago, Ιταλία.

 3. TRICURA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRICURA GMBH & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Hude, Γερμανία.

 4. ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Wunsiedel, Γερμανία.

 5. MARBOLUX

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία MARBOLUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρανίτης, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, παγκοι εργασιας για κουζινες, Γρανίτης, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και κεραμικα. Έχει έδρα σε Pétange, Λουξεμβούργο.

 1. ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ

  Αίγυπτος

  Η εταιρεία ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αστριος, πυριτική άμμος, και χαλαζιας. Έχει έδρα σε Cairo, Αίγυπτος.

 2. PROF. FEIERABEND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PROF. FEIERABEND GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

 1. NEWSTAR STONE CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία NEWSTAR STONE CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Quanzhou, Κίνα.

 2. SIFUCEL SILICAS SA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία SIFUCEL SILICAS SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυριτική άμμος, αμμος, χαλικι και σκυρα για εργα οδοστρωσης, Άμμος για την κατασκευή του γυαλιού, και μηχανες πληρωσης υλικων σε σκονη. Έχει έδρα σε Rio Maior, Πορτογαλία.

 3. FORSAN ELNIL

  Σαουδική Αραβία

  Η εταιρεία FORSAN ELNIL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Dmmam, Σαουδική Αραβία.

 4. URALGRIT

  Ρωσία

  Η εταιρεία URALGRIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λειαντικά, μηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ναυπηγικές κατασκευές, Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Φυσικά λειαντικά, Εξοπλισμός αμμοβολής, Ναυπηγικές κατασκευές, Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Φυσικά λειαντικά, και Εξοπλισμός αμμοβολής. Έχει έδρα σε Yekaterinburg, Ρωσία.

 5. KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Hohenfurch, Γερμανία.

 6. EUROTREX

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία EUROTREX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλα, φυσικά πετρώματα, επιμελητεια, και βασαλτης. Έχει έδρα σε Weiswampach, Λουξεμβούργο.

 7. KALTUN MINING CO.

  Τουρκία

  Η εταιρεία KALTUN MINING CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από γυαλί, ορυκτα με βαση το πυριτιο, Μεταλλεύματα - εξόρυξη, Κατασκευές από γυαλί, και εργοστασιο βαφων. Έχει έδρα σε Aydin/turkey Türkiye, Τουρκία.

 8. SANBLAST JANUSZ BANDER

  Πολωνία

  Η εταιρεία SANBLAST JANUSZ BANDER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σμυριδοπανα, και ενυδρειολογια. Έχει έδρα σε Żukowice, Πολωνία.

 1. GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT

  Τουρκία

  Η εταιρεία GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Merkezefendi, Τουρκία.

 2. POLLAK SANDWERKE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία POLLAK SANDWERKE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heideck, Γερμανία.

 3. LKAB MINERALS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LKAB MINERALS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Ορυχεία και λατομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 4. SUNG RIM EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SUNG RIM EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Λεία έδρανα, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Λεία έδρανα, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Bruchköbel, Γερμανία.

 5. PERSIANI ET FILS

  Γαλλία

  Η εταιρεία PERSIANI ET FILS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, Επιχωματώσεις - έργα, Άμμος και χαλίκι, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, και Επιχωματώσεις - έργα. Έχει έδρα σε Bort Les Orgues, Γαλλία.

 6. HERAEUS QUARTZ UK LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HERAEUS QUARTZ UK LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοξειδιο πυριτιου, και Πυριτικά άλατα. Έχει έδρα σε Wallsend, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Μαρμάρινες σκάλες, Αντιπυρηνικά καταφύγια - κατασκευή, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Μαρμάρινες σκάλες, και Αντιπυρηνικά καταφύγια - κατασκευή. Έχει έδρα σε Löberitz, Γερμανία.

 8. JENS ROSNERSKI BAUSTOFFE UND ZOOLOGISCHER BEDARF

  Γερμανία

  Η εταιρεία JENS ROSNERSKI BAUSTOFFE UND ZOOLOGISCHER BEDARF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητική άμμος και χαλίκια, συσκευασία κατά παραγγελία, και χαλικι. Έχει έδρα σε Beendorf, Γερμανία.

 9. SCHICKER MINERAL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHICKER MINERAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Αλάτι βιομηχανικής χρήσης, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος, Αλάτι βιομηχανικής χρήσης, Άμμος και χαλίκι, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Bad Berneck, Γερμανία.

 10. SIMIT SARL

  Τυνησία

  Η εταιρεία SIMIT SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αμμος, και αμμοβολη. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

271 Επιχειρήσεις