• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος

Αποτελέσματα για

Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

 2. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Γερμανία

  Για περισσότερα από 135 χρόνια, άμμος χαλαζία Strobel. Μια μακρά παράδοση. Χάρη στη σημαντική βούληση για επενδύσεις και την υψηλή καινοτομικότητα θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και τις μελλοντικές προκλήσεις. Με τη βούληση να επενδύουμε συνεχώς στο μέλλον της επιχείρησης, όλες οι γενιές στη μακρά ιστορία της εταιρείας έχουν θέσει τις βάσεις για την επιτυχή μετεξέλιξη. Χάρη στις συνεχώς αυξανόμενες δυνατότητες χρήσης της άμμου χαλαζία, στη μακροπρόθεσμα διασφαλισμένη προμήθεια των πρώτων υλών και στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Με νέες ιδέες που υλοποιούνται από δραστήριους και άψογα εκπαιδευμένους συνεργάτες θα εξακολουθήσουμε να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας και στο μέλλον. Έτσι θέλουμε να διασφαλίσουμε την επιτυχία της επιχείρησης, να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας και να δημιουργήσουμε νέες.

 3. LLC ASL OYNA

  Ουζμπεκιστάν

  Η «ASL OYNA» LLC είναι το κορυφαίο εργοστάσιο παραγωγής γυαλιού στην κεντρική Ασία και ιδρύθηκε το 2009. Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Δημοκρατία του Ουζμπεκιστάν, στην συνοικία του Sergeli, Tashkent. Άμμος χαλαζία και δολομίτη για την παραγωγή προϊόντων ASL OYNA προέρχονται από τα ιδιόκτητα μας λατομεία. Η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου βασίζεται στον εξοπλισμό ευρωπαϊκής προέλευσης: • Κλίβανος αρ. 1 - Heye Int. Gmbh (Γερμανία) • Μηχανήματα IS 8-τμημάτων - Heye Int. Gmbh • Κλίβανος αρ. 2 - Stara Glass S.p.A. (Ιταλία) • Μηχανήματα IS 6-τμημάτων - Bottero S.p.A. (Ιταλία) Η συνολική ημερήσια ικανότητα των κλιβάνων είναι 270 τόνους γυαλιού, δηλ. 560 000 φιάλες την ημέρα και 200 εκατ. φιάλες το χρόνο. Η προηγμένη τεχνολογία NNPB εγκαταστάθηκε από το 2014, βοηθά στην μείωση του βάρους των κατασκευασμένων φιαλών κατά 15-20% σε μέσο όρο. Μέχρι σήμερα, έχουν παραχθεί πάνω από 450 διάφορα σχήματα γυάλινων δοχείων μαζί με τους συνδυασμούς τους. Το 2018, το εργοστάσιο γυαλιού αναπτύχθηκε και υλοποίησε τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλεια τροφίμων και από τότε διαθέτει πιστοποιήσεις κατά : ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018, και ISO 14001: 2015. Τ0 2022, ξεκίνησε τις διακοσμητικές γραμμές υάλινων ειδών, με πιο ασφαλή και πιο οικολογικά διακοσμητικά με τους συνδυασμούς τους: - σταμπάρισμα λαμαρίνας εν θερμώ - μεταλλοποίηση φιαλών εν κενώ - επικάλυψη γυάλινων δοχείων - διακόσμηση φιαλών με μεταξοτυπία. Επιλέξτε υψηλή ποιότητα και καινότομη τεχνολογία με την ASL OYNA!

 4. DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD

  Γερμανία

  Η εταιρεία DOLDTERRA INH. MARTIN DOLD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Niedereschach, Γερμανία.

 5. QUARZSAND GMBH NUDERSDORF

  Γερμανία

  Η εταιρεία QUARZSAND GMBH NUDERSDORF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Lutherstadt Wittenberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HELIOS ITALQUARTZ

  Ιταλία

  Η εταιρεία HELIOS ITALQUARTZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτιστικα απο χαλαζια, λυχνιες τεχνικης χρησης, χαλαζιας, και σφαιροειδεις και τριμμενοι χαλαζιες. Έχει έδρα σε Cambiago, Ιταλία.

 2. TRICURA GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία TRICURA GMBH & CO. KG, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Hude, Γερμανία.

 3. ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZIEGLER & CO. GMBH MINERALSTOFFE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος. Έχει έδρα σε Wunsiedel, Γερμανία.

 4. SHARPENING STONES INDUSTRY

  Ελλάδα

  H Sharpening Stones Industry είναι μια εταιρεία που βρίσκεται στην Ελλαδα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Κρήτης.Η ιστορία της ξεκινάει στο 1898 που παρηγαγε και διακινούσε ακόνια στην ευρυτερη περιοχή της Ευρώπης και της Μέσης ανατολής. Βασικά της προιόντα είναι τα Ακονια και η πυριτική άμμος όπου τα εξάγει σε όλο τον κόσμο.

 5. MARBOLUX

  Λουξεμβούργο

 1. ENGINEERING COMPANY FOR MINING KNOUZ

  Αίγυπτος

 2. URALGRIT

  Ρωσία

 1. KIESWERK HOHENFURCH STREIF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. SIFUCEL SILICAS SA

  Πορτογαλία

 3. PROF. FEIERABEND GMBH

  Γερμανία

 4. KALTUN MINING CO.

  Τουρκία

 5. MAUERTECHNIK LÖBERITZ GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. GYPSUM AND GROUPS TURKEY VDT

  Τουρκία

 7. JENS ROSNERSKI BAUSTOFFE UND ZOOLOGISCHER BEDARF

  Γερμανία

 8. STE INDUSTRIE DES SABLE S.A.R.L

  Μαρόκο

 1. SIMIT SARL

  Τυνησία

 2. PERSIANI ET FILS

  Γαλλία

 3. SANBLAST JANUSZ BANDER

  Πολωνία

 4. HERAEUS QUARTZ UK LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. ARENAS SILICEAS.COM

  Ισπανία

 6. CENTURY TRADE

  Ισπανία

 7. TIELEN GROUP

  Βέλγιο

 8. LIANYUNGANG SUKE QUARTZ PRODUCTS SALES CO.,LTD.

  Κίνα

 9. OXBOW COAL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 10. SABLO PIASKI KWARCOWE

  Πολωνία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλαζίας και χαλαζιακή άμμος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

268 Επιχειρήσεις