• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ISEL GERMANY AG - ERFOLGREICH MIT CNC TECHNOLOGIE

  Γερμανία

  Η Isel Germany AG είναι μια πλήρως ελεγχόμενη εταιρεία του ομίλου Isel και βρίσκεται στη Γερμανία στις εγκαταστάσεις της στο Άιχεντσελ (Έσση), στο Ντέρμπαχ (Τούρινγκεν) και Βερολίνο (Σαρλότενμπουργκ) με συνολικό χώρο παραγωγής, αποθήκευσης και γραφείων 43.100 τ.μ. και προμηθεύει εξαρτήματα στους τομείς της ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ, της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ και του ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.Επιπλέον, διατίθενται μονάδες CNC και μηχανές CNC με ευρεία γκάμα αξεσουάρ για τον τομεα των ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.Αναλαμβάνουμε, επίσης, τη σύναψη συμβάσεων και τον σχεδιασμό έργων για πελάτες ΚΠΕ σε όλες τις περιοχές. Εκτός από εξειδικευμένες συμβουλές, η Isel Germany AG σάς προσφέρει, επίσης, υπηρεσίες, όπως κατάρτιση και σχεδιασμό έργου. Επωφεληθείτε από την πολυετή πείρα μας στην αγορά! Φέρνουμε στον χώρο σας, ό, τι χρειάζεστε, από εξαρτήματα μέχρι συστήματα.

 2. IWD GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία I W D είναι ένας πιστοποιημένος, αποδοτικός και σύγχρονος κατασκευαστής τορναριστών εξαρτημάτων CNC. Προμηθευτής της βιομηχανίας αφρωδών υλικών και πλαστικού, καθώς και της ορθοπεδικής. Οι εξατομικευμένες λύσεις, ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παραγωγή στις δικές μας εγκαταστάσεις βοηθούν τον πελάτη στη γρήγορη εξεύρεση λύσεων. Η εμπειρία δεκαετιών των συνεργατών και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία καθιστούν κάθε προϊόν μοναδικό. Το διαρκώς επίκαιρο τεχνικό επίπεδο γνώσης της ομάδας I W D και η στενή επαφή με τον πελάτη μάς οδηγεί σε σταθερά καινοτομικές αλλαγές. Η ποιότητα, η ευελιξία, η εμπρόθεσμη παράδοση και η επιτόπου παροχή συμβουλών είναι τα πλεονεκτήματά μας.

 3. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Γερμανία

  Πριν από 15 χρόνια, το 2002, ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH στο Ντίσελντορφ. Στο μεταξύ, αποκτήσαμε φήμη ως αξιόπιστη εταιρεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, γιατί με την ευρεία γνώση της διεθνούς αγοράς που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, γιατί προσφέρουμε αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι όσον αφορά ειδικές παραγγελίες και αποτελούμε σημείο αναφοράς ως προς την ακρίβεια στη διαχείριση των παραγγελιών. Και επιπλέον ....... Ξέρετε πως λύνονται τα προβλήματα; Απλούστατα: Αν βρεις αυτόν που ξέρει να λύνει τα προβλήματα! Μας βρήκατε!

 4. GRIMM AG

  Γερμανία

  Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

 5. KAYGUN STEEL METAL IND. TRADE CO. LTD.

  Τουρκία

  Η Kaygun Metal που ιδρύθηκε το 1983, είναι μια τουρκική εταιρεία παραγωγής χαλύβδινων κατασκευών και εγκαταστάσεων από το Kayseri. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: Περιφράξεις ασφαλείας, συστήματα περιφράξεων με πάνελ, χαλύβδινες κατασκευές, σφυρήλατος σίδηρος και περιφράξεις, καθώς και πολλά άλλα είδη που μπορείτε να ανακαλύψετε στην ιστοσελίδα μας! Η παραγωγή μας είναι κατά κύριο λόγο οι χαλύβδινες κατασκευές και εγκαταστάσεις, ετοιμοπαράδοτα βιομηχανικά κτίρια, σταθμοί πετρελαίου, προϊόντα περίφραξης, συστήματα περιφράξεων με πάνελ, περιφράξεις ασφαλείας και αθλητικές εγκαταστάσεις. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στη Μέση Ανατολή και σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Η Kaygun Steel Metal Ind. Trade Co. Ltd. εφαρμόζει τα παρακάτω διαπιστευμένα πιστοποιητικά συστημάτων διαχείρισης, TS EN 13374, EN 1090, EN 3834, ISO 9001, ISO 10002, ISO 14001, ISO 45001, OHSAS 18001 για τα προϊόντα και τις εξαγωγές. Από την ίδρυση μας, εργαζόμαστε για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής μας, των όρων και των πολιτικών μας ώστε να λαμβάνουμε θετικά και άριστα σχόλια πελατών. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να παράγουμε οποιοδήποτε έργο για τις ανάγκες του πελάτη μας. Η ομάδα Ε&Α και εμπειρογνωμόνων της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για την υποστήριξη και την παραγωγή κάθε λεπτομέρειας που μας παρέχουν οι πελάτες! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MICRO TECH METAL LTD

  Πολωνία

  Η MICRO-TECH είναι μια Πολωνική εταιρεία με έδρα στην Suwalki. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή ατσάλινων αντικειμένων με μορφοποίηση εν ψυχρώ για διεθνείς αγορές. Με σύγχρονα μηχανήματα, σωστά καταρτισμένο προσωπικό και εμπεριστατωμένη πείρα, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις πιο απαιτητικές παραγγελίες. Το αποτέλεσμα είναι μια γρήγορη και ακριβής εκτέλεση όλων των παραγγελιών σε συνδυασμό με επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών, επαγγελματικές συμβουλές και ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.Δραστηριοποιούμαστε εδώ και πάνω από 25 χρόνια και εξειδικευόμαστε στην κατασκευή των εξής προϊόντων: •ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ: Χειροκίνητα, ημι-αυτόματα και αυτόματα μηχανήματα για την εκκίνηση της παραγωγής μας. Πλήρης προσαρμογή κατασκευασμένων μηχανημάτων στις ανάγκες των πελατών. •ΠΡΟΪΌΝΤΑ : Ατσάλινα εξαρτήματα μορφοποίησης εν ψυχρώ και διάφορα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας του πελάτη: - Προσαρμογές για κορνίζες φωτογραφιών - Μεταλλικές βάσεις, βίδες, στερεώσεις - Μεταλλικά ερμάρια - Μεταλλικά εξαρτήματα - Μεταλλικές περιφράξεις και σιδηρόδρομοι - Μεταλλικές κατσαρόλες - Ψησταριές και εστίες τζακιών. •ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Σε έμπιστα υλικά, όπως χάραξη με λέιζερ λογοτύπων σε μεταλλικά αντικείμενα, επικάλυψη με σκόνη λεπτομερειών, κύρτωση λαμαρινών, κατασκευή μεταλλικών πλαισίων για ράφια και προθήκες. - Κοπή με λέιζερ - Βαφή με σκόνη - Διάτρηση ψηφιακού ελέγχου - Επισκευή μηχανημάτων - Από αναγέννηση - Μηχανολογία- Συγκόλληση - Τόρνευση- Πλαίσια επίπλωσης - Κύρτωση λαμαρινών - Δημιουργία καλουπιών - Αμμοβολή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Βέλγιο

  Η NLMK Europe - Plate κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ισχυρών λαμαρινών και ράβδοι. Κατέχει παραγωγική ικανότητα 1, 75 εκ.τόνων χάλυβα ετησίως και ο χαρτοφύλακας της προϊόντων που αφορά τον χάλυβα συμπεριλαμβάνει προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία, όπως σκληρυμένοι χάλυβες, χάλυβες για εργαλεία ή υπεράκτιες παραλλαγές. Η NLMK Plate είναι ο ειδικός του σφυρηλατημένου και εξελασμένου χάλυβα: Χάλυβας δόμησης, χάλυβας ναυπηγείου, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, για λέβητες, και συσκευές υπό πίεση, χάλυβες για αγωγούς, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, χάλυβας με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, χάλυβες με υψηλό όριο ελαστικότητας, High Strength steels QUARD® (Χάλυβας ανθεκτικό στην διάβρωση) QUEND® (Χάλυβας με εξαιρετικά υψηλό όριο ανθεκτικότητας), Χάλυβας για εργαλεία, ράβδοι και μπλοκ, σφυρηλατημένα, τετράγωνες ράβδοι, σφυρηλατημένες μπάρες

 3. SHANDONG HUACHEN CONNECTING ROD CO., LTD.

  Κίνα

  Είμαστε μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη μερών σφυρηλάτησης εκτύπωσης καλουπιών και σε μπιέλες με πιστοποίηση κατά IATF16949: 2016. Η εταιρεία μας, με έδρα στην Κίνα, παραδίδει προϊόντα σφυρηλάτησης εκτύπωσης καλουπιών ποιότητας και μπιέλες σε πελάτες από διάφορες βιομηχανίες όπως κινητήρες αυτοκινήτων, μηχανήματα δόμησης, γεωργικά μηχανήματα, αντλίες και συμπιεστές μηχανής αμαξοστοιχίας. Φροντίζουμε να διατηρήσουμε την φήμη μας με συνεχή επένδυση σε καινότομες τεχνολογίες και διατηρώντας την ποιότητα και την ακρίβεια μας.

 4. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  Ινδία

  Η Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. είναι η μεγαλύτερη ινδική εταιρεία κατασκευής συρμάτων MIG υπό το σήμα SANWALKA. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO-9001: 2015, πιστοποιήσεις από την Lloyd’s Register London, Πιστοποίηση CE , ABS, IRS, και RDSO & BHEL. Παρέχουμε ευέλικτες λύσεις με ιδιωτικά εμπορικά σήματα και σήματα ΚΑΚ.Σύρμα με τυποποιημένη διάμετρος 0, 60 χιλ., 0, 80 χιλ., 1 χιλ., 1, 20 χιλ., 1, 60 χιλ, 2 χιλ. και 2, 40 χιλ. Τυποποιημένη συσκευασία: 1 κιλό, 5 κιλά, 12, 5 κιλά και 15 κιλά σε πηνία και βαρέλια Marathon σε συσκευασίες 100 κιλών και 250 κιλών.

 5. DH LUX RECYCLING

  Λουξεμβούργο

 1. URBEN & KYBURZ AG

  Ελβετία

 2. TROB TRÖSTLER & OBERBAUER GMBH

  Γερμανία

 1. KABELBAUMFERTIGUNG GMBH

  Γερμανία

 2. ARTUR FARR GMBH + CO.KG

  Γερμανία

 3. INOX ARREDO

  Ιταλία

 4. BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 5. THIERBACH GMBH

  Γερμανία

 6. WILKENING GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. MASCHINENBAU RESSEL GMBH

  Γερμανία

 8. DEMA PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Γερμανία

 1. BRECHTKEN & SCHUMACHER GMBH

  Γερμανία

 2. SEEBATECH GMBH & CO.KG

  Γερμανία

 3. PROTEC GMBH

  Γερμανία

 4. BOMA MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 5. MILLTECH GMBH

  Αυστρία

 6. FPM HOLDING GMBH FREIBERGER PRÄZISIONSMECHANIK

  Γερμανία

 7. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Γερμανία

 8. IB METALLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 9. PROMED SOEST GMBH

  Γερμανία

 10. TITTEL FEINGERÄTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

72.511 επιχειρήσεις

Χ'ωρες