• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. IWD GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία I W D είναι ένας πιστοποιημένος, αποδοτικός και σύγχρονος κατασκευαστής τορναριστών εξαρτημάτων CNC. Προμηθευτής της βιομηχανίας αφρωδών υλικών και πλαστικού, καθώς και της ορθοπεδικής. Οι εξατομικευμένες λύσεις, ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παραγωγή στις δικές μας εγκαταστάσεις βοηθούν τον πελάτη στη γρήγορη εξεύρεση λύσεων. Η εμπειρία δεκαετιών των συνεργατών και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία καθιστούν κάθε προϊόν μοναδικό. Το διαρκώς επίκαιρο τεχνικό επίπεδο γνώσης της ομάδας I W D και η στενή επαφή με τον πελάτη μάς οδηγεί σε σταθερά καινοτομικές αλλαγές. Η ποιότητα, η ευελιξία, η εμπρόθεσμη παράδοση και η επιτόπου παροχή συμβουλών είναι τα πλεονεκτήματά μας.

 2. GRIMM AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

 3. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πριν από 15 χρόνια, το 2002, ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH στο Ντίσελντορφ. Στο μεταξύ, αποκτήσαμε φήμη ως αξιόπιστη εταιρεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, γιατί με την ευρεία γνώση της διεθνούς αγοράς που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, γιατί προσφέρουμε αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι όσον αφορά ειδικές παραγγελίες και αποτελούμε σημείο αναφοράς ως προς την ακρίβεια στη διαχείριση των παραγγελιών. Και επιπλέον ....... Ξέρετε πως λύνονται τα προβλήματα; Απλούστατα: Αν βρεις αυτόν που ξέρει να λύνει τα προβλήματα! Μας βρήκατε!

 4. ILK IHRACAT AS.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η ILK IHRACAT AS εξειδικεύεται στις κοινές δραστηριότητες μάρκετινγκ στην Τούρκικη βιομηχανία των μετάλλων. Προσφέρουμε σχεδόν όλα τα είδη σε μεταλλικά υλικά, υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλων και προϊόντα. Παρέχουμε υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου όπως κοπή με λέιζερ, πλάσμα, εκτόξευση νερού, κατασκευή γραναζιών, κύρτωση, μηχανουργική επεξεργασία ψηφιακού ελέγχου, σχεδιασμός επίπλων.Επεξεργαζόμαστε σχεδόν όλα τα είδη μετάλλου, ειδικά τον ανθρακοχάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα ή το αλουμίνιο.Προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως μεταλλικά μέρη, σωλήνες, προφίλ, προσαρμογές επίπλων κ.α. Η αποστολή μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ των εταιρειών χρησιμοποιώντας μεταλλικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο και κατασκευαστές από την Τουρκία. Αν αναζητάτε αξιόπιστους κατασκευαστές ποιοτικών μεταλλικών προϊόντων για μια μακροχρόνια συνεργασία, η ILK IHRACAT AS αποτελεί την σωστή επιλογή! Η φίρμα μας πορισμού Steeling.net αποτελεί τον συντομότερο μέσο προσέγγισης των κατασκευαστών μεταλλικών προϊόντων και υπηρεσιών. Σας επιτρέπει να αγοράσετε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα μέρος. Σε περίπτωση που ένα μεταλλικό προϊόν δεν βρίσκεται ακόμα στο Steeling.net, αναζητάμε τον καλύτερο κατασκευαστή και θα το προσθέσουμε σύντομα! Η ILK IHRACAT AS αποτελεί την λύση σας σε ένα σημείο, για όλες σας τις μεταλλικές ανάγκες! Σας βοηθάμε να βρείτε τον κατάλληλο κατασκευαστή και εγγυόμαστε για την ικανοποίηση σας. Βοηθάμε τις τούρκικες ΜΜΕ ώστε να αναλάβουν εξαγωγές και τις ελέγχουμε για λογαριασμό σας, δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας! Θα απαντήσουμε ευχαρίστως στις ερωτήσεις σας.

 5. NLMK-EUROPE-PLATE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η NLMK Europe - Plate κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ισχυρών λαμαρινών και ράβδοι. Κατέχει παραγωγική ικανότητα 1, 75 εκ.τόνων χάλυβα ετησίως και ο χαρτοφύλακας της προϊόντων που αφορά τον χάλυβα συμπεριλαμβάνει προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία, όπως σκληρυμένοι χάλυβες, χάλυβες για εργαλεία ή υπεράκτιες παραλλαγές. Η NLMK Plate είναι ο ειδικός του σφυρηλατημένου και εξελασμένου χάλυβα: Χάλυβας δόμησης, χάλυβας ναυπηγείου, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, για λέβητες, και συσκευές υπό πίεση, χάλυβες για αγωγούς, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, χάλυβας με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, χάλυβες με υψηλό όριο ελαστικότητας, High Strength steels QUARD® (Χάλυβας ανθεκτικό στην διάβρωση) QUEND® (Χάλυβας με εξαιρετικά υψηλό όριο ανθεκτικότητας), Χάλυβας για εργαλεία, ράβδοι και μπλοκ, σφυρηλατημένα, τετράγωνες ράβδοι, σφυρηλατημένες μπάρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SHAKUNT ENTREPRISES PVT LTD

  Ινδία

  Verified by europages badge

  Η Shakunt Enterprises Pvt. Ltd. είναι η μεγαλύτερη ινδική εταιρεία κατασκευής συρμάτων MIG υπό το σήμα SANWALKA. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά ISO-9001: 2015, πιστοποιήσεις από την Lloyd’s Register London, Πιστοποίηση CE , ABS, IRS, και RDSO & BHEL. Παρέχουμε ευέλικτες λύσεις με ιδιωτικά εμπορικά σήματα και σήματα ΚΑΚ.Σύρμα με τυποποιημένη διάμετρος 0, 60 χιλ., 0, 80 χιλ., 1 χιλ., 1, 20 χιλ., 1, 60 χιλ, 2 χιλ. και 2, 40 χιλ. Τυποποιημένη συσκευασία: 1 κιλό, 5 κιλά, 12, 5 κιλά και 15 κιλά σε πηνία και βαρέλια Marathon σε συσκευασίες 100 κιλών και 250 κιλών.

 2. TECNOLUSITO - CABOS DE AÇO E ESPIRAIS

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECNOLUSITO - CABOS DE AÇO E ESPIRAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα, καλωδια, χαλυβδινα καλωδια, Καλώδια σε σπείρες, Χάλυβες και μέταλλα, χαλύβδινες αλυσίδες, καλωδια μεταλλου, και σχαρες καλωδιων. Έχει έδρα σε Borralha, Πορτογαλία.

 3. DH LUX RECYCLING

  Λουξεμβούργο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DH LUX RECYCLING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορα παλαιοσιδηρου, μέταλλα, επεξεργασια μεταλλων, και εξοπλισμος για ανακυκλωση μεταλλου. Έχει έδρα σε Kopstal, Λουξεμβούργο.

 4. MATTHIAS HAUSER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MATTHIAS HAUSER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Gosheim, Γερμανία.

 5. METPON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METPON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

 1. LANDOLT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LANDOLT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Gosheim, Γερμανία.

 2. CBA METALLVERARBEITUNG E. K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CBA METALLVERARBEITUNG E. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Abenberg, Γερμανία.

 1. ARTUR FARR GMBH + CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARTUR FARR GMBH + CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα τόρνευσης με υποδοχή άλεν, Εξαρτήματα τόρνευσης CNC, χαραγμένοι πείροι, μηχανική ακριβείας, Τορναριστά εξαρτήματα από ανοξείδωτο υλικό, Εξαρτήματα ακριβείας από μέταλλο, και Τορναριστά εξαρτήματα από διάφορα υλικά κατεργασίας. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

 2. BOMA MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOMA MASCHINENBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Borken, Γερμανία.

 3. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Velbert, Γερμανία.

 4. HEIDENREICH GEHÄUSETECHNIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEIDENREICH GEHÄUSETECHNIK GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Straßberg, Γερμανία.

 5. BRECHTKEN & SCHUMACHER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRECHTKEN & SCHUMACHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

 6. HERMANN KREBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERMANN KREBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Niedereschach, Γερμανία.

 7. HÄFNER GEWICHTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HÄFNER GEWICHTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Oberrot, Γερμανία.

 8. BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BÜHLER METALLBEARBEITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Seitingen-Oberflacht, Γερμανία.

 1. DIPL.-ING. BRECHT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIPL.-ING. BRECHT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wannweil, Γερμανία.

 2. WILKENING GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILKENING GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Oberhausen, Γερμανία.

 3. MILLTECH GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MILLTECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε St. Marienkirchen, Αυστρία.

 4. BIEGETECHNIK STEINRÜCKEN GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIEGETECHNIK STEINRÜCKEN GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Olsberg, Γερμανία.

 5. THIERBACH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THIERBACH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Niedernhall, Γερμανία.

 6. D + E GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία D + E GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Neuwied, Γερμανία.

 7. PROMED SOEST GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROMED SOEST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Soest, Γερμανία.

 8. PROTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Haslach, Γερμανία.

 9. TROB TRÖSTLER & OBERBAUER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TROB TRÖSTLER & OBERBAUER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Rohrbach, Γερμανία.

 10. HEIN + GERNHARD GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEIN + GERNHARD GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Oberursel, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

65.818 Επιχειρήσεις