• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001. Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

 2. STELLA S.R.L.

  Ιταλία

  Η STELLA srl είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην προμήθεια κραμάτων και αντιοξειδωτικών για σκληρή συγκόλληση, μαλακή συγκόλληση και συγκόλληση. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία μορφών, τυπικών ή προσαρμοσμένων για συγκεκριμένες ανάγκες: γυμνές ράβδους, επικαλυμμένες και ράβδους με πυρήνα, συμπαγή σύρματα και σύρματα με πυρήνα, πλήρεις και τριμεταλλικές ταινίες, δαχτυλίδια, πλάκες, δίσκοι, ροδέλες, τεμάχια, τόξα και γενικότερα προμορφοποιημένα προϊόντα. Κράματα ασημιού και χαλκού-φωσφόρου, ορείχαλκος και κράματα χαλκού, αλουμινίου και ψευδάργυρου-αλουμινίου, μαλακά κράματα, κράματα νικελίου, σκόνες και πολτοί, αντιοξειδωτικά για συγκόλληση με φλόγα, επαγωγή, στον φούρνο. Κράματα αλουμινίου, αλουμινίου-μαγνησίου και χαλκού, κεκραμένοι χάλυβες και ανοξείδωτοι χάλυβες για συγκόλληση με αέριο και για συγκόλληση TIG και MIG αλουμινίου, χαλκού, ανθρακούχου χάλυβα και ανοξείδωτου χάλυβα. Προσφέρουμε προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία, διασφαλίζοντας πάντα την ποιότητα και τη συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς, τα τεχνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.

 3. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Τουρκία

  Η OM Global Trade Co. Ltd. φέρνει σε επαφή την ζήτηση της διεθνής αγοράς με τοπικούς κατασκευαστές στην βιομηχανία του ανθρακοχάλυβα και παρέχει ομαλές επιχειρήσεις εισαγωγής στις διεθνείς επιχειρήσεις. Ως αναπτυσσόμενη επιχείρηση, θέλουμε να βοηθήσουμε τις διεθνείς εταιρείες να αποκτήσουν το σωστό προϊόν σε καλή τιμή και με ανώτατη ποιότητα. Ο κύριος μας προμηθευτής μεταξύ άλλων είναι η Erkare Metal Products Inc., κατασκευαστής προϊόντων από σύρμα και ατσάλι με πείρα δεκαετιών στον τομέα. Προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στα χαλύβδινα προϊόντα στα μέτρα του πελάτη και στις ετοιμοπαράδοτες λύσεις για τα έργα σας χαλύβδινης κατασκευής ή περίφραξης από συρματόπλεγμα. Διαθέτουμε ισχυρούς προμηθευτές και διάφορες επιλογές για τις ανάγκες σας που θα βρείτε παρακάτω: •Δομικά χαλύβδινα έργα • Εργα περίφραξης με σύρμα •Προσωρινή περίφραξη • Λεπιδοφόρα σύρματα τύπου BTO και CBT • Συρματόπλεγμα •Δικτυωτά μεταλλικά • πάνελ από πλέγμα σε 3D και 2D • Μεταλλικές πόρτες για οχήματα και πεζούς • Μέρη εγκατάστασης ηλιακών πάνελ • Ατσάλινα εξαρτήματα και κατασκευή για αιολικά συστήματα •Κινητές λύσεις για τον έλεγχο του όχλους και ασφαλείας • Ανθεκτικά συστήματα ραφιών για αποθήκες • Προστατευτικά κιγκλιδώματα αυτοκινητόδρομων ή εξατομικευμένα έργα. Το δίκτυο μας και η δέσμευση με τους προμηθευτές μας επιτρέπουν ευελιξία όσον αφορά την επιλογή του προμηθευτή και τις προσφορές στους πελάτες μας με οργάνωση και με απλές επιχειρήσεις εισαγωγής. Χάρη στην αφοσιωμένη, σταθερή και δυναμική μας προσέγγιση, μειώνετε τον κίνδυνο της εισαγωγής από τυχαίους προμηθευτές και επωφελείστε από την εμπειρία της OM Global Trade για μια απλή διαδικασία.

 4. MECANIC SYSTEMS SA

  Βέλγιο

  Η Mecanic Systems δημιουργήθηκε το 1978 και προσφέρει την πείρα της στην κοπή και την κατεργασία της λαμαρίνας στη διάθεση των πελατών της, με μοναδικό στόχο να τους προσφέρει άριστη Ποιότητα εξυπηρέτησης και προϊόντων, που ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις τους. Η Mecanic Systems οφείλει αυτή τη μακρά επιτυχία σε: Αυστηρότητα ανά πάσα στιγμή, σε κάθε μία από τις φάσεις που συνθέτουν την ανάπτυξη ενός προϊόντος. Ένας σταθμός μηχανημάτων που συγκαταλέγεται μεταξύ στους πιο σημαντικούς στο Βέλγιο. Περιλαμβάνει πάντοτε τα πιο αποδοτικά εργαλεία που επιτρέπουν την επίπεδη κοπή υλικών κάθε είδους, σε μικρές ή μεγάλες σειρές. Ένα μόνιμο απόθεμα του υλικού (από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, πλεξιγκλάς, PVC, κλπ). Αυτό μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τους πελάτες μας στην Ευρώπη, να παράγουμε πολλούς τύπους διαφορετικών τεμαχίων το μήνα! Εάν δεν διαθέτετε τα πιο σύγχρονα εργαλεία παραγωγής ή εάν ο εξοπλισμός σας είναι διαβρωμένος, χρησιμοποιείστε το δικό μας.

 5. H.P. WIRTH GMBH

  Γερμανία

  Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ALSEN SERVICES LDA.

  Πορτογαλία

 2. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Πορτογαλία

 3. PEUKER SPORTGERÄTEBAU & METALLVERARBEITUNG ERHARD PEUKER GMBH

  Γερμανία

 4. FRONIUS DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 5. MARKEFKA & WITTIG SCHWEISSEREI U. ROHRLEITUNGSBAU GMBH

  Γερμανία

 1. ALFA-ROTEC GMBH

  Γερμανία

 2. NELKE GMBH - PIPELINE EQUIPMENT

  Γερμανία

 1. CARL CLOOS SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 2. HSF INDUSTRIETECHNIK GMBH DIAMANTTECHNIK - EDELSTAHLTECHNIK

  Γερμανία

 3. CMS 3 GMBH

  Γερμανία

 4. BESUCH SCHWEISSTECHNIK HANDELS GMBH

  Γερμανία

 5. OCO ORTENAUER GASE GMBH

  Γερμανία

 6. THERMACUT GMBH

  Γερμανία

 7. FZF FÜGETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. BERNHARD MEHLER ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. JOACHIM ZENS WIDERSTANDSCHWEISSTECHNIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. FORSTHOFF GMBH HEISSLUFT-SCHWEISSGERÄTE

  Γερμανία

 3. M. MÜTZE GMBH

  Γερμανία

 4. WERNER BRIESEMEISTER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 5. TECHNISCHE GASE & SCHWEISSTECHNIK SCHWANIG

  Γερμανία

 6. SONIKKS® ULTRASONICS TECHNOLOGY GMBH

  Γερμανία

 7. ESCHMANN SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. MÜHLMEIER SCHWEISSTECHNIK

  Γερμανία

 9. CARL BENSON & SOHN GMBH

  Γερμανία

 10. HARRIS DEUTSCHLAND EINE BETRIEBSSTÄTTE DER LINCOLN ELECTRIC GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.443 επιχειρήσεις