• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Teknik Çizgi Kesim Büküm ασχολείται αποκλειστικά με την παροχή ασύγκριτης εξυπηρέτησης στην αξιότιμη μας πελατεία. Με ισχυρή τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και συνεργασίες με βάση την εμπιστοσύνη, δίνουμε προτεραιότητα στην ικανοποίηση του πελάτη μέσα από καινότομες λύσεις. Με πλούσια πολυετή εμπειρία, αριστεύουμε σε διάφορες διαδικασίες κατασκευής, εκ των οποίων κοπή λέιζερ, κοπή γκιλοτίνα, κύρτωση με διπλωτική πρέσσα, συγκόλληση, συναρμολόγηση και βαμμένες κατασκευές. Οι βασικές μας αρχές στρέφονται γύρω από την έγκαιρη παράδοση λύσεων και στην εξασφάλιση της ομαλής παράδοσης άριστων προϊόντων. Είμαστε περήφανοι για την υιοθέτηση μιας πολιτικής αξιοπιστίας και με επίκεντρο τον πελάτη στην Teknik Çizgi Kesim Büküm, προσφέροντας στους πελάτες μας τον επίτομο της άριστης εξυπηρέτησης. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα και διαθέτουμε πιστοποιήσεις κατά ISO 9001-2015, ISO 14001, και ISO 45001. Στο εργαστήριο τελευταίας τεχνολογικής γενιάς, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό αιχμής για διαδικασίες όπως κοπή, κοίλανση, στίλβωση και πολλές άλλες! Τηρούμε αυστηρά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια της κατασκευαστικής μας διαδικασίας. Στην Teknik Çizgi Kesim Büküm, οι πιστοποιήσεις μας και οι προηγμένες ικανότητες του εργαστηρίου μας αντικατοπτρίζουν την ακλόνητη μας αφοσίωση στην παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών που ξεπερνούν σταθερά τα υψηλότερα πρότυπα της βιομηχανίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για αριστεία σε όλες τις όψεις!

 2. GEORG MARTIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Martin – ο ειδικός σας στην ακρίβεια. Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, παράγουμε ενδιάμεσα μεταλλικά στρώματα, αλλά και τεμάχια κοπής και σφραγισμένα τεμάχια για την κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Δείγματα της δουλειάς μας θα βρείτε σε όλους τους βασικούς βιομηχανικούς κλάδους, ιδίως στην τυπογραφία και την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και σε επιχειρήσεις αεροδιαστημικής. Η προσδοκία υψηλού επιπέδου αξιοπιστίας είναι προφανής για τους εκατό περίπου υπαλλήλους μας, οι οποίοι, μέσω της σταθερής δέσμευσής τους, της πολυετούς πείρας και της τεχνογνωσίας τους ανταποκρίνονται καθημερινά στις υψηλές απαιτήσεις σε θέματα ακρίβειας και ποιότητας. Τα προϊόντα μας: διαχωριστικά, μεταλλικές ροδέλες μηχανολογίας, ροδέλες, εξαρτήματα σφράγισης ακριβείας, εξαρτήματα σφράγισης μεταλλικά φύλλα, αυτοκόλλητες ταινίες χάλυβα, κατασκευές μηχανικών συνόλων, στηρίγματα κινητήρα, αποσπώμενες ροδέλες , επεξεργασία λέιζερ 2-D, μεταλλικά μέρη ακριβείας

 3. WALTER SCHNEIDER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

 4. MECANOR SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 5. FÖRSTER GMBH METALLWARENFABRIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εμπειρία δεκαετιών μάς καθιστά επαγγελματίες σε όλα τα μέταλλα. Με συμβατική βαθιά κοίλανση και υδρομηχανική πλαστική παραμόρφωση προσεγγίζουμε για λογαριασμό σας τα όρια της πλαστικής παραμόρφωσης. Και δεν είναι μόνο αυτό: σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες σάς παρέχουμε ολόκληρο το φάσμα της περαιτέρω επεξεργασίας και της επιβελτίωσης των προϊόντων σας. Από τις κλασικές μεθόδους έως τη συγκόλληση λέιζερ ... επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας και κατά το πρώιμο στάδιο ανάπτυξης ενός προϊόντος με εμπειρία, τεχνογνωσία και δημιουργικότητα. Οι εγκαταστάσεις μας: αυτόματα μηχανήματα διάτρησης και έκκεντρες πρέσες: πρέσες βαθιάς κοίλανσης 6 έως 250 t: βαθμιδωτές πρέσες 25 έως 400 t: 100 t.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας μικρομεσαίος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων από το Schwabach κοντά στη Νυρεμβέργη και σήμερα παρουσιαζόμαστε με περίπου 50 συνεργάτες ως παραδοσιακός και εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων και κυρτωμένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα για ειδικές λύσεις προβλημάτων έως την παραγωγή μεγάλων σειρών. Η καινοτομία στην Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG διασφαλίζεται με την τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία είναι να ανατρέχει κανείς στην εμπειρία και να προσβλέπει στις πλέον σύγχρονες εξελίξεις. Οι καινοτομικές λύσεις χρειάζονται και τα δύο. Αξιοποιήστε λοιπόν την εμπειρία, τη γνώση, την ποιότητα και την ασφάλεια παράδοσης της εταιρείας μας.

 2. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Στην επιχείρησή μας, την HFP Bandstahl στο Bad Salzungen, ανατρέχουμε πλέον σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην ψυχρή έλαση και σε σχεδόν 150 χρόνια στην επεξεργασία μετάλλων. Με περισσότερες από 250 συνεργάτες, αυτή είναι επίσης και η μεγαλύτερη μονάδα μας. Ταινία χάλυβα ψυχρής έλασης κατά το EN 10139/10140 στις εμπορικές κατηγορίες, έλασης σε κάθε βαθμό αντοχής, πάχους 0, 20 έως 2, 50 mm, πλάτους 4-525 mm, σκλήρυνση ψυχρής έλασης σύμφωνα με το EN 10132 T1-4 /10140 στις εμπορικές κατηγορίες, με βαθμό αντοχής G ή G + K, πάχους 0, 20 - 1, 80 mm, πλάτους 10 - 370 mm Επιφανειακό φινίρισμα: κανονική ανόπτηση, ειδικά τραχεία ή γυαλιστερή επιφάνεια χωρίς ρωγμές ή πόρους, εξαιρετικά επίπεδη ή/και απολιπασμένη.

 3. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η οικογενειακή επιχείρηση Wilh. Kämper είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία για την τεχνολογία πλαστικής παραμόρφωσης σύρματος και παράγει από το 1888 στο Lüdenscheid της Γερμανίας. Η Wilh. Kämper είναι ο δικός σας τεχνικός επίλυσης προβλημάτων. Από την ανάπτυξη, την παραγωγή πρωτοτύπων, τη μικρή σειρά έως τη μαζική παραγωγή λύνουμε τα προβλήματά σας στον τομέα του σύρματος. Έμα απόσπασμα της τεχνολογίας μας: - κάμψη σε 3 επίπεδα - ανάγλυφη αποτύπωση - μπιζουτάρισμα - χαράκωση - έλαση σπειρωμάτων με κύλιση - σμίκρυνση - σπειροτόμηση - συγκόλληση - κύρτωση - διάτρηση - ισοπέδωση - συμπίεση Επεξεργαζόμαστε όλα τα πλαστικά παραμορφωνόμενα υλικά (μ.ά. χαλύβδινο σύρμα, σύρματα ελατηρίων, σύρματα ανοξείδωτου χάλυβα, μη σιδηρούχα μεταλλικά σύρματα) με διάμετρο από 1, 5 mm έως 10 mm Ø και κατά παραγγελία υλοποιούμε όλες τις επιφάνειες

 4. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η EZM Edelstahlzieherei Mark παράγει με τη μέθοδο διαμόρφωσης εν ψυχρώ όλκιμο, λειασμένο, στιλβωμένο στιλπνοχάλυβα, τυποποιημένα προφίλ, ειδικά προφίλ βάσει σχεδίου από όλα σχεδόν τα χαλύβδινα υλικά κατασκευής. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ενεργειακής και της ιατρικής τεχνολογίας. Στο εργοστάσιο Werdohl της EZM Edelstahlzieherei Mark παράγονται μηχανήματα βαφής τυμπάνου και μηχανήματα παραγωγής ελατηρίων Proll & Lohmann, καθώς και συστήματα για τη θερμική & χημική επιφανειακή επεξεργασία BAK. Η EZM Metallbearbeitung und Service GmbH κατασκευάζει, μ.ά.. έδρανα ατράκτων, μηχανήματα ευθυγράμμισης για στρογγυλό υλικό & υλικό προφίλ με κινούμενους κυλίνδρους ευθυγράμμισης, καθώς και σε εκδόσεις σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Ο καινοτομικός συνδυασμός μεθόδων πυράκτωσης, αμμοβολής, ευθυγράμμισης, φρεζαρίσματος & πλανίσματος της επεξεργασίας προφίλ EZM Profil στο Rohr/Thüringen αποτελεί μια χαμηλού κόστους και ανταγωνιστική εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές τεχνολογίες παραγωγής.

 5. CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η CEGA METAL MAKINA SAN. TIC. LTD. STI. είναι μια τουρκική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή μεταλλικών εξαρτημάτων και στοιχείων, καθώς και ολοκληρωμένων μεταλλικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία, όπως καθίσματα οδηγού, καθίσματα για οχήματα επαγγελματικής χρήσης, πλαίσια καθισμάτων, πλαίσια πλάτης καθίσματος, εξαρτήματα υποβραχιονίων κλπ. Παρέχουμε υπηρεσίες για την αυτοκινητοβιομηχανία χάρη στις δικές μας γραμμές συγκόλλησης, πρεσαρίσματος και συναρμολόγησης. Με το εμπορικό σήμα CEGA BABY διαθέτουμε επίσης πορτ-μπεμπέ, βρεφικά καρότσια, περπατούρες και ποδήλατα ισορροπίας χωρίς πεντάλ για παιδιά ηλικία 1 έως 3 ετών. Ξ ποιότητα και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν προτεραιότητές μας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εμπρόθεσμα αξιόπιστα και προσιτά προϊόντα καλύπτοντας τις προσδοκίες και τις ανάγκες τους. Εφαρμόζουμε πάντοτε τις ίδιες θεμελιώδεις αξίες: ειλικρίνεια, σεβασμός, υπευθυνότητα, ομαδική εργασία και συνεχής βελτίωση. Επιπλέον διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας!

 1. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 2. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Sefine Teknik ειδικεύεται σε διμεταλλικές πριονοκορδέλες και στην προμήθεια πριονιών αλουμινίου, προϊόντων από χάλυβα και αλουμίνιο, μπουζονιών, ραγών, αγκυρώσεων και τραβέρσες. Εξυπηρετούμε κάθε περιοχή της Τουρκίας με μια ομάδα ειδικών τεχνικών έτοιμη να μεταβεί στη χώρα για την υλοποίηση του έργου. Μπορούμε επίσης να εξάγουμε σε περιοχές του εξωτερικού (Κίνα, Ευρώπη, Αφρική). Αποστολή μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών. Διαθέτουμε πιστοποίηση βάσει των προτύπων ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και ISO 21500.

 1. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BLANCHARD OXYCOUPAGE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, χάλυβας αντιδιαβρωτικός, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, αντιτριβικος χαλυβας, και Εμπόριο χάλυβα. Έχει έδρα σε Sainte Luce Sur Loire Cedex, Γαλλία.

 2. AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AGS - CNC MACHINING UNIP. LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Εξαρτήματα τόρνου CNC, Μηχανική κατεργασία ακριβείας, φρεζάρισμα ακριβείας, Τόρνευση ακριβείας, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και κατεργασιες μεταλλων. Έχει έδρα σε Gondomar, Πορτογαλία.

 3. BOHEMIA METAL PARTS

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BOHEMIA METAL PARTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, φρεζαρισμα, φρέζες με λέιζερ, και μηχανες κατεργασιας μεταλλων. Έχει έδρα σε Janske Lazne, Τσεχία.

 4. L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρομηχανικές συναρμολογήσεις. Έχει έδρα σε Naninne, Βέλγιο.

 5. AXINAR SMPC

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AXINAR SMPC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, μορφοποιηση μεταλλων, κοπή μετάλλων, μηχανική κατεργασία λαμαρίνας, κύρτωση μετάλλων, κοπή με λέιζερ, και μηχανικη κατεργασια ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

 6. ACHBERGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACHBERGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Hergatz, Γερμανία.

 7. DULLNIG ELEKTRO UND METALL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DULLNIG ELEKTRO UND METALL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Klagenfurt, Αυστρία.

 8. AMPU STANZTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMPU STANZTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

 1. METZ GRAVUREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METZ GRAVUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

 2. GEBATEC GERÄTE- UND BAUELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GEBATEC GERÄTE- UND BAUELEMENTE-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Lohra, Γερμανία.

 3. WILH. PFLEIDERER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILH. PFLEIDERER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

 4. HK DICHTUNGEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HK DICHTUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Bad Bayersoien, Γερμανία.

 5. HOFFMANN GMBH STANZ- UND ERODIERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOFFMANN GMBH STANZ- UND ERODIERTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Reilingen, Γερμανία.

 6. SIEGFRIED WESTHOFF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIEGFRIED WESTHOFF GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Arnsberg, Γερμανία.

 7. WILHELM BECKER GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILHELM BECKER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Mettmann, Γερμανία.

 8. QUITTENBAUM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία QUITTENBAUM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Schönau, Γερμανία.

 9. HEINZ SAUER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEINZ SAUER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Adendorf, Γερμανία.

 10. BRENNER & NÄTHER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BRENNER & NÄTHER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10.316 Επιχειρήσεις

Kατηγορια