• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GEORG MARTIN GMBH

  Γερμανία

  Martin – ο ειδικός σας στην ακρίβεια. Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, παράγουμε ενδιάμεσα μεταλλικά στρώματα, αλλά και τεμάχια κοπής και σφραγισμένα τεμάχια για την κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων. Δείγματα της δουλειάς μας θα βρείτε σε όλους τους βασικούς βιομηχανικούς κλάδους, ιδίως στην τυπογραφία και την αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και σε επιχειρήσεις αεροδιαστημικής. Η προσδοκία υψηλού επιπέδου αξιοπιστίας είναι προφανής για τους εκατό περίπου υπαλλήλους μας, οι οποίοι, μέσω της σταθερής δέσμευσής τους, της πολυετούς πείρας και της τεχνογνωσίας τους ανταποκρίνονται καθημερινά στις υψηλές απαιτήσεις σε θέματα ακρίβειας και ποιότητας. Τα προϊόντα μας: διαχωριστικά, μεταλλικές ροδέλες μηχανολογίας, ροδέλες, εξαρτήματα σφράγισης ακριβείας, εξαρτήματα σφράγισης μεταλλικά φύλλα, αυτοκόλλητες ταινίες χάλυβα, κατασκευές μηχανικών συνόλων, στηρίγματα κινητήρα, αποσπώμενες ροδέλες , επεξεργασία λέιζερ 2-D, μεταλλικά μέρη ακριβείας

 2. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Γερμανία

  Είμαστε ένας μικρομεσαίος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων από το Schwabach κοντά στη Νυρεμβέργη και σήμερα παρουσιαζόμαστε με περίπου 50 συνεργάτες ως παραδοσιακός και εξειδικευμένος κατασκευαστής τεχνικών ελατηρίων και κυρτωμένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα για ειδικές λύσεις προβλημάτων έως την παραγωγή μεγάλων σειρών. Η καινοτομία στην Löhr GmbH & Co. Präzisionsfedern KG διασφαλίζεται με την τεχνογνωσία. Τεχνογνωσία είναι να ανατρέχει κανείς στην εμπειρία και να προσβλέπει στις πλέον σύγχρονες εξελίξεις. Οι καινοτομικές λύσεις χρειάζονται και τα δύο. Αξιοποιήστε λοιπόν την εμπειρία, τη γνώση, την ποιότητα και την ασφάλεια παράδοσης της εταιρείας μας.

 3. FÖRSTER GMBH METALLWARENFABRIK

  Γερμανία

  Η εμπειρία δεκαετιών μάς καθιστά επαγγελματίες σε όλα τα μέταλλα. Με συμβατική βαθιά κοίλανση και υδρομηχανική πλαστική παραμόρφωση προσεγγίζουμε για λογαριασμό σας τα όρια της πλαστικής παραμόρφωσης. Και δεν είναι μόνο αυτό: σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες σάς παρέχουμε ολόκληρο το φάσμα της περαιτέρω επεξεργασίας και της επιβελτίωσης των προϊόντων σας. Από τις κλασικές μεθόδους έως τη συγκόλληση λέιζερ ... επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας και κατά το πρώιμο στάδιο ανάπτυξης ενός προϊόντος με εμπειρία, τεχνογνωσία και δημιουργικότητα. Οι εγκαταστάσεις μας: αυτόματα μηχανήματα διάτρησης και έκκεντρες πρέσες: πρέσες βαθιάς κοίλανσης 6 έως 250 t: βαθμιδωτές πρέσες 25 έως 400 t: 100 t.

 4. WALTER SCHNEIDER GMBH

  Γερμανία

  Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

 5. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Γερμανία

  Η οικογενειακή επιχείρηση Wilh. Kämper είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία για την τεχνολογία πλαστικής παραμόρφωσης σύρματος και παράγει από το 1888 στο Lüdenscheid της Γερμανίας. Η Wilh. Kämper είναι ο δικός σας τεχνικός επίλυσης προβλημάτων. Από την ανάπτυξη, την παραγωγή πρωτοτύπων, τη μικρή σειρά έως τη μαζική παραγωγή λύνουμε τα προβλήματά σας στον τομέα του σύρματος. Έμα απόσπασμα της τεχνολογίας μας: - κάμψη σε 3 επίπεδα - ανάγλυφη αποτύπωση - μπιζουτάρισμα - χαράκωση - έλαση σπειρωμάτων με κύλιση - σμίκρυνση - σπειροτόμηση - συγκόλληση - κύρτωση - διάτρηση - ισοπέδωση - συμπίεση Επεξεργαζόμαστε όλα τα πλαστικά παραμορφωνόμενα υλικά (μ.ά. χαλύβδινο σύρμα, σύρματα ελατηρίων, σύρματα ανοξείδωτου χάλυβα, μη σιδηρούχα μεταλλικά σύρματα) με διάμετρο από 1, 5 mm έως 10 mm Ø και κατά παραγγελία υλοποιούμε όλες τις επιφάνειες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BKM PRÄZISIONSWERKZEUGE STANZ UND BIEGETEILE GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε μια εξειδικευμένη επιχείρηση για τον κατάλληλο για παραγωγή σχεδιασμό και την διάτρητων και διάτρητων κυρτωμένων εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής και της παραγωγής των απαιτούμενων για το σκοπό αυτό εργαλείων. Το φάσμα της επεξεργασίας μας περιλαμβάνει χαλκό/κράματα χαλκού, ορείχαλκο, χάλυβα/ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Σε 4 εργοστάσια, εξειδικευμένο προσωπικό υλοποιεί τις κατασκευαστικές σας επιθυμίες με μια συλλογή μηχανημάτων άνω των 50 αυτόματων διατρητικών μηχανών, 6 εγκαταστάσεων διάτρησης, πρόσθετα συστήματα με δυνατότητα ενσωμάτωσης για σπειρώματα, συναρμολόγηση, συγκόλληση λέιζερ, συστήματα λείανσης, στίλβωσης και θερμικής επεξεργασίας. Το βάθος παραγωγής της BKM είναι εξαιρετικά μεγάλο, έτσι ώστε να αναλαμβάνουμε αποκλειστικά οι ίδιοι τις βασικές διαδικασίες για την παραγωγή εργαλείων και εξαρτημάτων. Με τα δικά μας συστήματα παραγωγής BIHLER BNC στον τομέα των διάτρητων κυρτωμένων εξαρτημάτων, η παραγωγή μικρών και μεσαίων σειρών περιλαμβάνεται στις βασικές μας δυνατότητες. Μεγάλες σειρές παράγουμε σε αυτόματες διατρητικές μηχανές κύρτωσης, συνήθως με επιτήρηση κάμερας και κατά περίπτωση σε λειτουργία 24/ με αυτόματη αλλαγή δοχείων.

 2. HFP BANDSTAHL GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Στην επιχείρησή μας, την HFP Bandstahl στο Bad Salzungen, ανατρέχουμε πλέον σε περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην ψυχρή έλαση και σε σχεδόν 150 χρόνια στην επεξεργασία μετάλλων. Με περισσότερες από 250 συνεργάτες, αυτή είναι επίσης και η μεγαλύτερη μονάδα μας. Ταινία χάλυβα ψυχρής έλασης κατά το EN 10139/10140 στις εμπορικές κατηγορίες, έλασης σε κάθε βαθμό αντοχής, πάχους 0, 20 έως 2, 50 mm, πλάτους 4-525 mm, σκλήρυνση ψυχρής έλασης σύμφωνα με το EN 10132 T1-4 /10140 στις εμπορικές κατηγορίες, με βαθμό αντοχής G ή G + K, πάχους 0, 20 - 1, 80 mm, πλάτους 10 - 370 mm Επιφανειακό φινίρισμα: κανονική ανόπτηση, ειδικά τραχεία ή γυαλιστερή επιφάνεια χωρίς ρωγμές ή πόρους, εξαιρετικά επίπεδη ή/και απολιπασμένη.

 3. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Γερμανία

  Η EZM Edelstahlzieherei Mark παράγει με τη μέθοδο διαμόρφωσης εν ψυχρώ όλκιμο, λειασμένο, στιλβωμένο στιλπνοχάλυβα, τυποποιημένα προφίλ, ειδικά προφίλ βάσει σχεδίου από όλα σχεδόν τα χαλύβδινα υλικά κατασκευής. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ενεργειακής και της ιατρικής τεχνολογίας. Στο εργοστάσιο Werdohl της EZM Edelstahlzieherei Mark παράγονται μηχανήματα βαφής τυμπάνου και μηχανήματα παραγωγής ελατηρίων Proll & Lohmann, καθώς και συστήματα για τη θερμική & χημική επιφανειακή επεξεργασία BAK. Η EZM Metallbearbeitung und Service GmbH κατασκευάζει, μ.ά.. έδρανα ατράκτων, μηχανήματα ευθυγράμμισης για στρογγυλό υλικό & υλικό προφίλ με κινούμενους κυλίνδρους ευθυγράμμισης, καθώς και σε εκδόσεις σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Ο καινοτομικός συνδυασμός μεθόδων πυράκτωσης, αμμοβολής, ευθυγράμμισης, φρεζαρίσματος & πλανίσματος της επεξεργασίας προφίλ EZM Profil στο Rohr/Thüringen αποτελεί μια χαμηλού κόστους και ανταγωνιστική εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές τεχνολογίες παραγωγής.

 4. MECANOR SA

  Ελβετία

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 5. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

 1. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Τουρκία

  Η Sefine Teknik ειδικεύεται σε διμεταλλικές πριονοκορδέλες και στην προμήθεια πριονιών αλουμινίου, προϊόντων από χάλυβα και αλουμίνιο, μπουζονιών, ραγών, αγκυρώσεων και τραβέρσες. Εξυπηρετούμε κάθε περιοχή της Τουρκίας με μια ομάδα ειδικών τεχνικών έτοιμη να μεταβεί στη χώρα για την υλοποίηση του έργου. Μπορούμε επίσης να εξάγουμε σε περιοχές του εξωτερικού (Κίνα, Ευρώπη, Αφρική). Αποστολή μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών. Διαθέτουμε πιστοποίηση βάσει των προτύπων ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και ISO 21500.

 2. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Γαλλία

 1. L'ATELIER ASBL ELECTROMECANIQUE

  Βέλγιο

 2. BOHEMIA METAL PARTS

  Τσεχία

 3. BALTIQUE PRECISION

  Πολωνία

 4. GRIESHABER IDEEN AUS DRAHT UND STAHL GMBH

  Γερμανία

 5. SCHRÖTER METALLWARENFABRIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. LEICHT + MÜLLER STANZTECHNIK GMBH+CO.KG

  Γερμανία

 7. OTRA UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 8. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Γερμανία

 1. DRÖLLE GMBH STANZ- UND UMFORMTECHNIK

  Γερμανία

 2. WERKZEUGBAU MEINDL GMBH

  Γερμανία

 3. WSM SCHÄFER METALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. METZ GRAVUREN GMBH

  Γερμανία

 5. GERB SCHWINGUNGSISOLIERUNGEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

 6. CARL AUGUST WIRTH GMBH - MEMBER OF CAWI GROUP

  Γερμανία

 7. HOFFMANN GMBH STANZ- UND ERODIERTECHNIK

  Γερμανία

 8. BESCHLAGTECHNIK SPALEK GMBH + CO. KG

  Γερμανία

 9. GESCHÜTZTE WERKSTÄTTE GW WIENER NEUSTADT GESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 10. SCHNEIDER MASCHINENBAU GMBH + CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10.273 επιχειρήσεις

Kατηγορια