• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η EZM Edelstahlzieherei Mark παράγει με τη μέθοδο διαμόρφωσης εν ψυχρώ όλκιμο, λειασμένο, στιλβωμένο στιλπνοχάλυβα, τυποποιημένα προφίλ, ειδικά προφίλ βάσει σχεδίου από όλα σχεδόν τα χαλύβδινα υλικά κατασκευής. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ενεργειακής και της ιατρικής τεχνολογίας. Στο εργοστάσιο Werdohl της EZM Edelstahlzieherei Mark παράγονται μηχανήματα βαφής τυμπάνου και μηχανήματα παραγωγής ελατηρίων Proll & Lohmann, καθώς και συστήματα για τη θερμική & χημική επιφανειακή επεξεργασία BAK. Η EZM Metallbearbeitung und Service GmbH κατασκευάζει, μ.ά.. έδρανα ατράκτων, μηχανήματα ευθυγράμμισης για στρογγυλό υλικό & υλικό προφίλ με κινούμενους κυλίνδρους ευθυγράμμισης, καθώς και σε εκδόσεις σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη. Ο καινοτομικός συνδυασμός μεθόδων πυράκτωσης, αμμοβολής, ευθυγράμμισης, φρεζαρίσματος & πλανίσματος της επεξεργασίας προφίλ EZM Profil στο Rohr/Thüringen αποτελεί μια χαμηλού κόστους και ανταγωνιστική εναλλακτική λύση για τις παραδοσιακές τεχνολογίες παραγωγής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Το θεμέλιο για τη σημερινή μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρησή μας τέθηκε από τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Manfred Eckardt & Thomas Eckardt. Το 2002, η επιχείρησή μας που διακρίνεται πάντοτε για την αξιοπιστία, την καλή εξυπηρέτηση, τη διάρκεια και την ανάπτυξη, γιόρτασε την 25η επέτειό της. Στα μέσα του 2001 έφυγε από τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας Manfred Eckardt. Λίγο αργότερα, το Μάρτιο του 2002, το ακολούθησε αιφνιδίως ο υιός του Thomas Eckardt, οπότε και η διεύθυνση της εταιρείας μας άλλαξε στα μέσα του 2002. Η κυρία Beate Eckardt ήταν έκτοτε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας (Μάρτιος 2002 έως το Μάιο 2005). Από την 01.06.2005, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Eckardt & Sohn GmbH είναι ο κύριος Axel Eckardt που συνεχίζει να διευθύνει την εταιρεία όπως και προηγουμένως. Η εταιρεία Eckardt & Sohn δραστηριοποιείται σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Χάρη στην εξαιρετικά εκτενή γκάμα προϊόντων και στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πάντοτε στις ειδικές επιθυμίες των πελατών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. OT-TORNESCH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Με άνω των 25 ετών εμπειρία και τεχνογνωσία έχουμε εξειδικευτεί ως επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001 ιδίως στην επιβελτίωση επιφανειών αλουμινίου. Διαθέτουμε διάφορες τεχνολογίες, όπως ανοδίωση χωρίς χρώμα και ως βαφές εμβάπτισης σε σταθερά διαθέσιμη μεγάλη παλέτα χρωμάτων. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται επίσης η μερική επιβελτίωση εξαρτημάτων αλουμινίου ως συνδυασμένη μέθοδος χρωμικής επίστρωσης και ανοδίωσης. Καθώς και η χρωμική επίστρωση σε κίτρινο χρώμα και η συμβατή με τον κανονισμό Reach εξουδετέρωση χωρίς χρώμα του αλουμινίου με SurTec 650. Επίσης, στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται επίσης η αποσκωρίωση, η εξουδετέρωση και η ηλεκτροστίλβωση ανοξείδωτου χάλυβα. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας είμαστε σε θέση να επεξεργαζόμαστε εξαρτήματα διαστάσεων από 2000 mm μήκος, 600 mm πλάτος και 1000 mm βάθος. Η ακριβής τήρηση των προθεσμιών, η ευελιξία και η ποιότητα μάς διακρίνουν και τεκμηριώνουν την καλή μας φήμη στους εγχώριους και στους διεθνείς πελάτες. Παρακάτω παρατίθενται οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η CHEMEGRA είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για τη μηχανική επεξεργασία διαφόρων υλικών σκωρίας για αμμοβολή (υλικά αμμοβολής τύπου σκωρίας) και άλλων κοκκωδών υλικών για διάφορες χρήσεις. Η CHEMEGRA παράγει ειδικά υλικά αμμοβολής χωρίς πυρίτιο μίας χρήσης με την κόκκωση και στη συσκευασία που θέλετε. Αυτά είναι ενδεικτικά κατάλληλα για την ανακαίνιση γεφυρών όσον αφορά την αντιδιαβρωτική προστασία, για την επεξεργασία επιφανειών αμαξωμάτων, την επισκευή μπετόν, την αναστήλωση προσόψεων κ.λπ. Υλικά εκτόξευσης, παραγωγή διαφόρων κοκκώσεων, στιλβωμένο χαλίκι και υλικά εκτόξευσης πολλαπλών χρήσεων, καθώς και δομικά υλικά για έγγειες βελτιώσεις και επιχώσεις. Συσκευάζουμε μεμονωμένα τα δικά σας χύδην ή κονιώδη υλικά στο πλαίσιο υπηρεσιών πλήρωσης/ανασυσκευασίας κατά παραγγελία εντός λίγων ημερών, ενώ παρέχουμε επίσης Big Bag (ευέλικτους μεγάλους σάκους) και στον χώρο σας (κινητή εγκατάσταση).

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. METALLISIERWERK PETER SCHREIBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία επιμετάλλωσης Peter Schreiber KG ιδρύθηκε το 1923. Έως τη δεκαετία του 1940, η επιχείρηση ασχολείτο κυρίως με διακοσμητικό εξευγενισμό επιφανειών. Μετά το 1950, οι λειτουργικές επιφάνειες αποκτούσαν όλο και μεγαλύτερη σημασία. Από τότε και μετά, η Peter Schreiber KG εξειδικεύθηκε στον τομέα της σκληρής επιχρωμίωσης και της μηχανικής επεξεργασίας επιφανειών σκληρής επιχρωμίωσης και μεταλλικών επιφανειών. Σήμερα, η επιχείρηση συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον αποδοτικών στον κλάδο της και η τεχνογνωσία της εφαρμόζεται σε εντελώς διαφορετικούς βιομηχανικούς κλάδους. Η πατενταρισμένη επίστρωση Tfe-Lok® οδήγησε στην ίδρυση της Tfe-Lok® Peter Schreiber GmbH το 1988. Η ανάπτυξη πολυάριθμων παραλλαγών των διαδικασιών οδήγησε στη λύση σε πολλούς τομείς εφαρμογής σε όλο τον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Ρουμανία

  Verified by Europages badge

  Η CAD-CAM Engineering Solution προσφέρει υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου για πρότυπα, μικρές και σειριακές παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με πολύ μικρές αποκλίσεις και σύνθετες μορφές. Η ειδικότητα μας είναι η μηχανική κατεργασία φρέζας και τόρνευσης ψηφιακού ελέγχου: 3 άξονες, 4 άξονες, 5 άξονες σε βιομηχανίες όπως η αεροναυπηγική, πετρέλαιο και αέριο, φαρμακοβιομηχανία και Formula 1. Είδος κατεργασμένων εξαρτημάτων: συστατικά δομών αεροναυτιλίας, αεροδυναμικά συστατικά, βάνες και εξαρτήματα, υποβρύχιες επαφές σύνδεσης, υδραυλικά συστατικά. Υλικά: κράματα αλουμινίου, ανοξείδωτος χάλυβας, Inconel, τιτάνιο. Ειδικές επεξεργασίες: Ανοδίωση, σκληρή ανοδίωση, χημική στίλβωση, θερμική επεξεργασία, επεξεργασία καστάνωση.Είδος παραγωγής: μικρές σειρές (10-100 τεμάχια), μεσαίες (100-5000 τεμάχια.), μαζική (5000-30000 τεμάχια.). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. OSSENBERG & GREFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1864 με την επωνυμία F. Ossenberg & Co. KG και βρίσκεται πλέον στην 5η γενιά στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Από την εξαγορά της Julius Grefe KG το 1997 η επωνυμία της εταιρείας μας είναι «Ossenberg & Grefe». Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001! Το αρχικό πρόγραμμα παραγωγής των δύο εταιρειών περιλάμβανε πόρπες, δακτυλίους και άγκιστρα για την επεξεργασία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου προστέθηκαν προϊόντα και για άλλα πεδία εφαρμογής. Σήμερα, η παραγωγή μας επικεντρώνεται εκτός από τα κλασικά προϊόντα του προγράμματος σε τεχνικά προϊόντα κυρτωμένου σύρματος, πρεσαριστά προϊόντα και είδη συναρμολόγησης για περισσότερους από 1000 πελάτες σε πολλούς τομείς. Στο πλαίσιο αυτό, οι 60 συνεργάτες μας παράγουν στους άνω των 5.000 m² χώρους της επιχείρησης σε καθημερινή βάση περίπου 500.000 εξαρτήματα. Χάρη στις πολυδιάστατες δυνατότητες επεξεργασίας, την εξ ιδίων κατασκευή εργαλείων και το δικό μας τμήμα γαλβανισμού είμαστε σε θέση να λύνουμε σύνθετα προβλήματα με γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. EUROGALVANO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Eurogalvano δραστηριοποιείται στους μακροοικονομικούς τομείς ΓΑΛΒΑΝΙΚΗ, ΑΡΘΡΩΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ και ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Παρέχουμε ποιοτικές επιφανειακές επεξεργασίες. Χυτήριο, καθαρισμός, επιχρωμίωση και βαφή υψηλής ποιότητας. Βαφή σε υγρή μορφή και πολυεστερική. Παραγωγή αρθρωτών συνδέσμων MADE IN ITALY. Η Eurogalvano σχεδιάζει και κατασκευάζει αρθρωτούς συνδέσμους και αξεσουάρ. Πρόκειται για περισσότερους από 200 τύπους εξαρτημάτων που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση αρθρωτών συστημάτων που χρησιμοποιούνται τόσο σε αστικές όσο και σε εταιρικές και βιομηχανικές επιπλώσεις. Η εξ ολοκλήρου ιταλική παραγωγή μας είναι σε θέση να παρέχει τετράγωνους ή στρογγυλούς αρμούς, σωλήνες και αξεσουάρ με διάφορες διαμέτρους και μήκη. Τρισδιάστατη εκτύπωση: Σήμερα μπορούμε να αναπτύξουμε και να σχεδιάσουμε πρωτότυπα ή λειτουργικά εξαρτήματα σε ΝΑΪΛΟΝ, ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΙΝΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΙΝΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ, ΙΝΕΣ KEVLAR, επίσης με τα νέα εξαρτήματα Metal X σε ΧΑΛΥΒΑ, ΤΙΤΑΝΙΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ξεκινώντας από την αρχή από τον σχεδιασμό λογισμικού ή από σαρώσεις πραγματοποιούνται εσωτερικά με σαρωτές 3d τελευταίας γενιάς.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. EUROGALVANO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Eurogalvano δραστηριοποιείται στους μακροοικονομικούς τομείς ΓΑΛΒΑΝΙΚΗ, ΑΡΘΡΩΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ και ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Παρέχουμε ποιοτικές επιφανειακές επεξεργασίες. Χυτήριο, καθαρισμός, επιχρωμίωση και βαφή υψηλής ποιότητας. Βαφή σε υγρή μορφή και πολυεστερική. Παραγωγή αρθρωτών συνδέσμων MADE IN ITALY. Η Eurogalvano σχεδιάζει και κατασκευάζει αρθρωτούς συνδέσμους και αξεσουάρ. Πρόκειται για περισσότερους από 200 τύπους εξαρτημάτων που απαιτούνται για τη συναρμολόγηση αρθρωτών συστημάτων που χρησιμοποιούνται τόσο σε αστικές όσο και σε εταιρικές και βιομηχανικές επιπλώσεις. Η εξ ολοκλήρου ιταλική παραγωγή μας είναι σε θέση να παρέχει τετράγωνους ή στρογγυλούς αρμούς, σωλήνες και αξεσουάρ με διάφορες διαμέτρους και μήκη. Τρισδιάστατη εκτύπωση: Σήμερα μπορούμε να αναπτύξουμε και να σχεδιάσουμε πρωτότυπα ή λειτουργικά εξαρτήματα σε ΝΑΪΛΟΝ, ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΙΝΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΙΝΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ, ΙΝΕΣ KEVLAR, επίσης με τα νέα εξαρτήματα Metal X σε ΧΑΛΥΒΑ, ΤΙΤΑΝΙΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ξεκινώντας από την αρχή από τον σχεδιασμό λογισμικού ή από σαρώσεις πραγματοποιούνται εσωτερικά με σαρωτές 3d τελευταίας γενιάς.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. MECANOR SA

  Ελβετία

  Verified by Europages badge

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. POHL METALL GMBH

  Αυστρία

  Verified by Europages badge

  Κατασκευή πρεσαριστών εξαρτημάτων, εξαρτημάτων κυρτωμένου σύρματος, ελατηρίων, εξαρτημάτων σωλήνων, καθώς και επεξεργασία επιφανειών, θερμική επεξεργασία, γραφείο μελετών μηχανολογίας - ανάλυση υλικών - με φασματόμετρο ακτίνων Χ και φασματόμετρο φλόγας.Η εταιρεία Pohl Metall με έδρα στην περιοχή Ötztal-Bahnhof στο Τιρόλο της Αυστρίας παράγει μεταλλικά εξαρτήματα εξαιρετικής ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται σε διαδικασίες πρεσαρίσματος, κύρτωσης, συμπίεσης και επεξεργασίας σωλήνων.Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στην κατασκευή μικρών μεταλλικών εξαρτημάτων για τη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Κατασκευάζονται πρεσαριστά εξαρτήματα, κυρτωμένα εξαρτήματα, ελατήρια, εξαρτήματα για σωλήνες, εξαρτήματα για σχοινιά και συναρμολογημένα συγκροτήματα.Στηρίζουμε τους πελάτες μας από την κατασκευή πρωτοτύπων μέχρι τη μεγάλη παραγωγή σειρών προϊόντων.Οι παροχές υπηρεσιών μας στο πλαίσιο της επεξεργασίας μετάλλου στην Αυστρία περιλαμβάνουν επίσης την επεξεργασία επιφανειών, τη θερμική επεξεργασία, τη συσκευασία και τη διασφάλιση ποιότητας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. XUFENG TOOL TECH GROUP LIMITED

  Κίνα

  Verified by Europages badge

  Η XuFeng Tool Tech ιδρύθηκε το 2003. Για περισσότερα από 15 χρόνια, κύρια μας προτεραιότητα ήταν να σας παρέχουμε άριστες υπηρεσίες μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου, γρήγορα εργαλεία, χύτευση με έγχυση πλαστικών. Η διεθνής μας ομάδα μηχανικών και τεχνικών ασχολούνται αποκλειστικά για να σας παρέχουν εξατομικευμένα ανταλλακτικά ανώτερης ποιότητας. Τα ανταλλακτικά ελέγχονται και επιβλέπονται πρώτα κατά την κατασκευή και έπειτα στην συσκευασία, συναρμολόγηση και αποστολή ώστε να εξασφαλίσουμε την παράδοση προϊόντων κατάλληλης ποιότητας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. NADETECH INNOVATIONS S.L.

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 4. ANTWERPSE STAAL SERVICES

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge
 5. GALVA METAUX

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 6. BLASQEM, LDA.

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge
 7. BERTOMA GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. M. PAFFRATH OHG WERKZEUGFABRIK

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. STECHERT GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 10. AMMER & KADUK OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. RÜMMELE & CO GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 2. FISCHER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. HEGE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. GSO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. KLAUS MÜLLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. REGRO METALLVEREDLUNG GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. OFTECH OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. REINMUTH GALVANIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. KARL KAMPKA

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 10. FINK PLASMA-NITRIEREN GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

29.514 επιχειρήσεις