• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες ειδικών προδιαγραφών

Αποτελέσματα για

Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πριν από 15 χρόνια, το 2002, ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH στο Ντίσελντορφ. Στο μεταξύ, αποκτήσαμε φήμη ως αξιόπιστη εταιρεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, γιατί με την ευρεία γνώση της διεθνούς αγοράς που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, γιατί προσφέρουμε αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι όσον αφορά ειδικές παραγγελίες και αποτελούμε σημείο αναφοράς ως προς την ακρίβεια στη διαχείριση των παραγγελιών. Και επιπλέον ....... Ξέρετε πως λύνονται τα προβλήματα; Απλούστατα: Αν βρεις αυτόν που ξέρει να λύνει τα προβλήματα! Μας βρήκατε!

 2. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ανταλλακτικά και αναλώσιμα για συστήματα αμμοβολής. Είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανταλλακτικών συστημάτων αμμοβολής από άκρως ανθεκτικό στη φθορά χυτό ανοξείδωτο χάλυβα και από σκληρυμένο χάλυβα εργαλείων. Εκτός από τα άμεσα ανταλλακτικά των στροβίλων μεταλλοβολής, η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα αναλώσιμα που απαιτούνται στα συστήματα αμμοβολής. Οι κρεμαστοί μεταφορείς αμμοβολής από μαγγανιούχο χάλυβα, οι κρεμαστοί μεταφορείς αμμοβολής ή τα άλλα μέσα στήριξης των αμμοβολούμενων προϊόντων υφίστανται λόγω της συνεχούς πρόσκρουσης των μέσω αμμοβολής ακραία φθορά, η οποία περιορίζει τη διάρκεια χρήσης εν μέρει σε μερικές εβδομάδες ή μήνες. Για το λόγο αυτό είναι εύλογο, αυτά τα προϊόντα να κατασκευάζονται από άκρως ανθεκτικό στη φθορά μαγγανιούχο χάλυβα. Οι κρεμαστοί μεταφορείς αμμοβολής από μαγγανιούχο χάλυβα έχουν έως 20-πλάσια διάρκεια ζωής σε σύγκριση με εκείνους από συμβατικό χάλυβα. Έτσι καθίσταται δυνατός ο αποτελεσματικότερος προγραμματισμός της χρήσης.

 3. VIANT AURA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλώς ήλθατε στην Lake Region Medical GmbH! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε κατασκευαστές προϊόντων χάλυβα, τριχοειδών σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνων ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλύβδινων σωλήνων ακριβείας, εξαρτημάτων ακριβείας για την ιατρική τεχνολογία, εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα.

 4. CHR. HÖVER & SOHN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, η Höver & Sohn διακρίνεται παγκοσμίως για τη μοναδική ποιότητα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι επιμένουμε σε παλιά καλούπια – η φλόγα του πάθους για τον ανοξείδωτο χάλυβα εξακολουθεί να αποτελεί στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Οι παραδοσιακές αξίες συνδυάζονται με τη σύγχρονη τεχνολογία CNC και αυτός ο συνδυασμός είναι ο εγγυητής της ποιότητας που «σάς κάνει ευτυχισμένους». Διαθέτουμε την εμπειρία και τα κίνητρα, είμαστε παραδοσιακοί και σύγχρονοι, δραστήριοι και έτοιμοι για τις απαιτήσεις σας. Η Chr. Höver & Sohn GmbH & Co. KG έχει παγκοσμίως τη φήμη άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας. Η ποιότητα στην Höver δεν αποτελεί μόνο λόγια, αλλά είναι μια σταθερή αρχή της ζωντανής φιλοσοφίας της επιχείρησης. Ως ανεξάρτητος τομέας, η διασφάλιση της ποιότητας συνδέεται οργανωτικά άμεσα με τη διεύθυνση της εταιρείας. Η χωρίς συμβιβασμούς ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια αποτελεί υποχρέωση για την Höver. Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν ουσιαστικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρείας μας.

 5. NLMK-EUROPE-PLATE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η NLMK Europe - Plate κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ισχυρών λαμαρινών και ράβδοι. Κατέχει παραγωγική ικανότητα 1, 75 εκ.τόνων χάλυβα ετησίως και ο χαρτοφύλακας της προϊόντων που αφορά τον χάλυβα συμπεριλαμβάνει προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία, όπως σκληρυμένοι χάλυβες, χάλυβες για εργαλεία ή υπεράκτιες παραλλαγές. Η NLMK Plate είναι ο ειδικός του σφυρηλατημένου και εξελασμένου χάλυβα: Χάλυβας δόμησης, χάλυβας ναυπηγείου, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, για λέβητες, και συσκευές υπό πίεση, χάλυβες για αγωγούς, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, χάλυβας με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, χάλυβες με υψηλό όριο ελαστικότητας, High Strength steels QUARD® (Χάλυβας ανθεκτικό στην διάβρωση) QUEND® (Χάλυβας με εξαιρετικά υψηλό όριο ανθεκτικότητας), Χάλυβας για εργαλεία, ράβδοι και μπλοκ, σφυρηλατημένα, τετράγωνες ράβδοι, σφυρηλατημένες μπάρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Ο προμηθευτής σας σε χυτά τεμάχια από ειδικούς χάλυβες και χυτοσίδηρο ειδικών προδιαγραφών, μια επιχείρηση με εμπειρία στην υπηρεσία των πελατών του. Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανικής καταπόνησης, αντοχής σε κρούση, τριβής, υψηλών θερμοκρασιών και χημικής διάβρωσης. Η JADOT Castings είναι ο προμηθευτής σας για τα προϊόντα χύτευσης και τα μηχανικά προϊόντα σε όλα τα είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράμα νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου.

 2. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BLANCHARD OXYCOUPAGE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, χάλυβας αντιδιαβρωτικός, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, αντιτριβικος χαλυβας, και Εμπόριο χάλυβα. Έχει έδρα σε Sainte Luce Sur Loire Cedex, Γαλλία.

 3. FONDERIE PENA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FONDERIE PENA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, χυτηρια ελαφρων κραματων, χύτευση μη σιδηρούχων μετάλλων, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, χυτευση σε καλουπι απο αμμο, χύτευση αλουμινίου, γλυπτική με πρότυπα από ξύλο, και χυτήριο μπρούντζου. Έχει έδρα σε Mérignac, Γαλλία.

 4. LASER RHONE ALPES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LASER RHONE ALPES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, μεταλλουργια, μηχανικη κατεργασια χαλυβα, Βιομηχανική σήμανση, χάραξη λέιζερ, βιομηχανικοι εξοπλισμοι, συγκολληση λεϊζερ, συγκόλληση, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Fontaine, Γαλλία.

 5. DATA F.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DATA F., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανική ακριβείας, Αθλητικά είδη, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, μηχανουργικες εργασιες ακριβειας, BOULENCIEL, κατεργασιες μεταλλων, Μηχανική ακριβείας, τορνευση ακριβειας, και Αθλητικά είδη. Έχει έδρα σε Pinasca, Ιταλία.

 1. VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 2. ATELIERS PIRET SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ATELIERS PIRET SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεβητοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, διευρυνση οπων, Διάτμηση, Λεβητοποιΐα από ανοξείδωτα υλικά, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Ampsin, Βέλγιο.

 1. HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Burgheim, Γερμανία.

 2. MAXX - STAHL GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAXX - STAHL GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Weißkirchen An Der Traun, Αυστρία.

 3. INOMETA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INOMETA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Herford, Γερμανία.

 4. ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 5. K & E -TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία K & E -TECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Kölleda, Γερμανία.

 6. DOLLMETALL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DOLLMETALL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Sasbach, Γερμανία.

 7. SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Meßkirch, Γερμανία.

 8. S+D METALS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία S+D METALS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Stelle, Γερμανία.

 1. GÜNTER LÄMMERMEIER OHG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GÜNTER LÄMMERMEIER OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Oettingen, Γερμανία.

 2. BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Oberderdingen, Γερμανία.

 3. ERIK TÜRKIS-RENOUF METALLE OHG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERIK TÜRKIS-RENOUF METALLE OHG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Idar-Oberstein, Γερμανία.

 4. KURT BEIER GMBH STAHL- UND EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KURT BEIER GMBH STAHL- UND EDELSTAHLVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Wenden, Γερμανία.

 5. KSO AST GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KSO AST GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Wilnsdorf, Γερμανία.

 6. ASH EDELSTAHLBEARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ASH EDELSTAHLBEARBEITUNG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

 7. NOVACCIAI MARTIN SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NOVACCIAI MARTIN SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελασματοποιηση, ειδικοι χαλυβες, ατσαλοβεργες, χαλυβες επεξεργασμενοι εν ψυχρω, διελασμενοι χαλυβες, ανοξειδωτα χαλυβδοκραματα, ελασμενοι χαλυβες, στρογγυλα εξελασμενα, και τετραγωνα εξελασμενα. Έχει έδρα σε San Pietro Mosezzo, Ιταλία.

 8. STAPPERT INTRAMET SA

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STAPPERT INTRAMET SA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, ατσαλοβεργες, ανοξειδωτες φλαντζες, σωληνες απο ανοξειδωτο χαλυβα, χαλυβδινες φλαντζες, και ανοξειδωτες λαμαρινες. Έχει έδρα σε Engis, Βέλγιο.

 9. AK STEEL INTERNATIONAL B.V.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AK STEEL INTERNATIONAL B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ειδικά υλικά, ανοξειδωτες λαμαρινες, ηλεκτρομαγνητικες βαλβιδες, Ραβδοχάλυβας, ανοξείδωτος, ηλεκτροφορες ραγες, και φερ φορζε. Έχει έδρα σε Köln, Γερμανία.

 10. BERGMANN & HEROLD LASERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BERGMANN & HEROLD LASERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Heiligenhaus, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.424 Επιχειρήσεις