• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • χάλυβες ειδικών προδιαγραφών

Αποτελέσματα για

Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MEBA STEEL & INDUSTRIAL SUPPLIES TRADE GMBH

  Γερμανία

  Πριν από 15 χρόνια, το 2002, ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Meba Steel & Industrial Supplies Trade GmbH στο Ντίσελντορφ. Στο μεταξύ, αποκτήσαμε φήμη ως αξιόπιστη εταιρεία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, γιατί με την ευρεία γνώση της διεθνούς αγοράς που διαθέτουμε είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, γιατί προσφέρουμε αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι όσον αφορά ειδικές παραγγελίες και αποτελούμε σημείο αναφοράς ως προς την ακρίβεια στη διαχείριση των παραγγελιών. Και επιπλέον ....... Ξέρετε πως λύνονται τα προβλήματα; Απλούστατα: Αν βρεις αυτόν που ξέρει να λύνει τα προβλήματα! Μας βρήκατε!

 2. CHR. HÖVER & SOHN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, η Höver & Sohn διακρίνεται παγκοσμίως για τη μοναδική ποιότητα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι επιμένουμε σε παλιά καλούπια – η φλόγα του πάθους για τον ανοξείδωτο χάλυβα εξακολουθεί να αποτελεί στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Οι παραδοσιακές αξίες συνδυάζονται με τη σύγχρονη τεχνολογία CNC και αυτός ο συνδυασμός είναι ο εγγυητής της ποιότητας που «σάς κάνει ευτυχισμένους». Διαθέτουμε την εμπειρία και τα κίνητρα, είμαστε παραδοσιακοί και σύγχρονοι, δραστήριοι και έτοιμοι για τις απαιτήσεις σας. Η Chr. Höver & Sohn GmbH & Co. KG έχει παγκοσμίως τη φήμη άριστης ποιότητας και αξιοπιστίας. Η ποιότητα στην Höver δεν αποτελεί μόνο λόγια, αλλά είναι μια σταθερή αρχή της ζωντανής φιλοσοφίας της επιχείρησης. Ως ανεξάρτητος τομέας, η διασφάλιση της ποιότητας συνδέεται οργανωτικά άμεσα με τη διεύθυνση της εταιρείας. Η χωρίς συμβιβασμούς ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια αποτελεί υποχρέωση για την Höver. Η ποιότητα και η ασφάλεια αποτελούν ουσιαστικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρείας μας.

 3. NLMK-EUROPE-PLATE

  Βέλγιο

  Η NLMK Europe - Plate κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα ισχυρών λαμαρινών και ράβδοι. Κατέχει παραγωγική ικανότητα 1, 75 εκ.τόνων χάλυβα ετησίως και ο χαρτοφύλακας της προϊόντων που αφορά τον χάλυβα συμπεριλαμβάνει προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη αξία, όπως σκληρυμένοι χάλυβες, χάλυβες για εργαλεία ή υπεράκτιες παραλλαγές. Η NLMK Plate είναι ο ειδικός του σφυρηλατημένου και εξελασμένου χάλυβα: Χάλυβας δόμησης, χάλυβας ναυπηγείου, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, για λέβητες, και συσκευές υπό πίεση, χάλυβες για αγωγούς, χάλυβες offshore, χάλυβας για αιολικές εγκαταστάσεις, χάλυβας με υψηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα, χάλυβες με υψηλό όριο ελαστικότητας, High Strength steels QUARD® (Χάλυβας ανθεκτικό στην διάβρωση) QUEND® (Χάλυβας με εξαιρετικά υψηλό όριο ανθεκτικότητας), Χάλυβας για εργαλεία, ράβδοι και μπλοκ, σφυρηλατημένα, τετράγωνες ράβδοι, σφυρηλατημένες μπάρες

 4. HAGENKÖTTER GMBH & CO.

  Γερμανία

  Ανταλλακτικά και αναλώσιμα για συστήματα αμμοβολής. Είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ανταλλακτικών συστημάτων αμμοβολής από άκρως ανθεκτικό στη φθορά χυτό ανοξείδωτο χάλυβα και από σκληρυμένο χάλυβα εργαλείων. Εκτός από τα άμεσα ανταλλακτικά των στροβίλων μεταλλοβολής, η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα αναλώσιμα που απαιτούνται στα συστήματα αμμοβολής. Οι κρεμαστοί μεταφορείς αμμοβολής από μαγγανιούχο χάλυβα, οι κρεμαστοί μεταφορείς αμμοβολής ή τα άλλα μέσα στήριξης των αμμοβολούμενων προϊόντων υφίστανται λόγω της συνεχούς πρόσκρουσης των μέσω αμμοβολής ακραία φθορά, η οποία περιορίζει τη διάρκεια χρήσης εν μέρει σε μερικές εβδομάδες ή μήνες. Για το λόγο αυτό είναι εύλογο, αυτά τα προϊόντα να κατασκευάζονται από άκρως ανθεκτικό στη φθορά μαγγανιούχο χάλυβα. Οι κρεμαστοί μεταφορείς αμμοβολής από μαγγανιούχο χάλυβα έχουν έως 20-πλάσια διάρκεια ζωής σε σύγκριση με εκείνους από συμβατικό χάλυβα. Έτσι καθίσταται δυνατός ο αποτελεσματικότερος προγραμματισμός της χρήσης.

 5. VIANT AURA GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ήλθατε στην Lake Region Medical GmbH! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε κατασκευαστές προϊόντων χάλυβα, τριχοειδών σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνων ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλύβδινων σωλήνων ακριβείας, εξαρτημάτων ακριβείας για την ιατρική τεχνολογία, εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JADOT CASTINGS AND CONSULTING SPRL

  Βέλγιο

  Ο προμηθευτής σας σε χυτά τεμάχια από ειδικούς χάλυβες και χυτοσίδηρο ειδικών προδιαγραφών, μια επιχείρηση με εμπειρία στην υπηρεσία των πελατών του. Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε λύσεις σε προβλήματα μηχανικής καταπόνησης, αντοχής σε κρούση, τριβής, υψηλών θερμοκρασιών και χημικής διάβρωσης. Η JADOT Castings είναι ο προμηθευτής σας για τα προϊόντα χύτευσης και τα μηχανικά προϊόντα σε όλα τα είδη από χυτοσίδηρο, χάλυβα και κράμα νικελίου, χρωμίου και κοβαλτίου.

 2. BLANCHARD OXYCOUPAGE

  Γαλλία

 3. FONDERIE PENA

  Γαλλία

 4. LASER RHONE ALPES

  Γαλλία

 5. ATELIERS PIRET SA

  Βέλγιο

 1. INOMETA GMBH

  Γερμανία

 2. ALUFRITZE INHABER JAVIER FRANGENHEIM

  Γερμανία

 1. VOGEL-BAUER EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. K & E -TECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. HERMANN SEFRANEK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. DOLLMETALL GMBH

  Γερμανία

 5. MAXX - STAHL GMBH

  Αυστρία

 6. SEG SCHLEIFEREI EDGAR GUGGEMOS

  Γερμανία

 7. S+D METALS GMBH

  Γερμανία

 8. AVESKA-EDELSTAHL GMBH

  Γερμανία

 1. LUMO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. DATA F.

  Ιταλία

 3. METEC MÜLLER EDELSTAHLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. GÜNTER LÄMMERMEIER OHG

  Γερμανία

 5. BLANCO PROFESSIONAL GMBH + CO KG

  Γερμανία

 6. ERIK TÜRKIS-RENOUF METALLE OHG

  Γερμανία

 7. LUDWIG KRAMER MASCHINEN- UND METALLBAU INH. LUDWIG KRAMER

  Γερμανία

 8. STAHL & CO GMBH

  Γερμανία

 9. KURT BEIER GMBH STAHL- UND EDELSTAHLVERARBEITUNG

  Γερμανία

 10. KSO AST GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.459 επιχειρήσεις