Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών

Αποτελέσματα για

Φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRIMOZA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRIMOZA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Großbeeren, Γερμανία.

 3. FAUNE ET FLORE

  Βέλγιο

  Η Faune et Flore στην Nandrin είναι ένας χώρος έκτασης 1.800 τ.μ., αφιερωμένος αποκλειστικά στην κηπουρική, στα φυτά, στα ζώα και στη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Με πάθος για τις ψησταριές, σας προτείνουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από μπάρμπεκιου αερίου, με κάρβουνο, ψησταριές τύπου Planchas, μαγκάλια, εστίες με βιολογική αιθανόλη. Από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, θα βρείτε στην έκθεση μεγάλη ποικιλία επίπλων βεράντας, ομπρελών και σταθερών σκιάστρων. Από τον Νοέμβριο και μετά, ελάτε να ανακαλύψετε στον όροφο την υπέροχη χριστουγεννιάτικη αγορά μας!

 4. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Γαλλία

  Η PEPINIERES VITICOLES DAYDE κατέχει ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην παραγωγή φυτών αμπέλου σε δοχείο και ως γυμνές ρίζες: Δυνατότητα φύτευσης όλο το χρόνο. Εμβολιασμένα, συγκολλημένα, πιστοποιημένα, κλωνικές επιλογές, όλες οι ποικιλίες. Συμβουλές, φύτευση, τεχνική παρακολούθηση, όλες οι χώρες. Στην υπηρεσία της αμπελοκαλλιέργειας εδώ και 3 γενεές. Κατέχουμε τα τεχνικά μέσα και τις εγκαταστάσεις αιχμής για την παραγωγή αμπελώνων, για επιτραπέζια ή παλαιωμένα κρασιά. Η μεταμόσχευση των αμπέλων επέτρεψε, τον προηγούμενο αιώνα, την αποκατάσταση του κατεστραμμένου αμπέλου από την φυλλοξήρα και την συντήρηση των παραδοσιακών οίνων των μεγάλων αμπελουργικών περιοχών. Παράγουμε μητρικά αμπέλια σε έκταση 100 εκταρίων. Ως παραγωγή ξυλείας και φυτά αμπέλου, τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε πολλούς ελέγχους και σε αυστηρά φυτοϋγειονομικά πρότυπα από τις τοπικές υπηρεσίες της Γαλλίας AGRIMER. Στη Γαλλία, όλα τα πιστοποιημένα φυτά αμπέλου μας παράγονται με την επωνυμία ENTAV-INRA.

 5. VILLABAFO

  Ελλάδα

  Στο villabafo.gr συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φαρμακευτικές και ψυχαγωγικές ποικιλίες σπόρων κάνναβης και σας τις προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές που υπήρξαν ποτέ. Είμαστε και οι ίδιοι συλλέκτες σπόρων και γνωρίζουμε ότι για την διατήρηση μιας αξιόλογης ποιοτικά συλλογής απαιτείται σεβασμός .Περισσότερες από 500 ποικιλίες για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει και τα μεταφορικά κερασμένα! Μετά απ’ όλα αυτά σας προσκαλούμε να τσεκάρετε την συλλογή μας και να φτιάξετε ή να αυξήσετε και εσείς την δική σας. Με φιλικούς χαιρετισμούς Η ομάδα του villabafo.gr

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SEMILLAS BATLLE SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία SEMILLAS BATLLE SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Αγροτικά προϊόντα, γεωργικα προϊοντα, κηπουρικη, και σποροι οπωρωνα. Έχει έδρα σε Molins De Rei, Ισπανία.

 2. AGASAAT® GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AGASAAT® GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Μπαχαρικά, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, διατροφή, και σοργο. Έχει έδρα σε Neukirchen-Vluyn, Γερμανία.

 3. V-BEYBI LTD

  Ουκρανία

  Η εταιρεία V-BEYBI LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Visable supports the Ukrainian companies, διαμεσολαβηση για εισαγωγεσ-εξαγωγες, κολιανδρο, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Visable supports the Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Chernigov, Ουκρανία.

 4. L'AIL DROMOIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία L'AIL DROMOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκόρδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, ασκαλωνι, βολβοι σκορδου, οικολογικό σκόρδο, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Eurre, Γαλλία.

 5. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

 1. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHWAB ROLLRASEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Waidhofen, Γερμανία.

 2. FUMIGATION

  Ουκρανία

  Η εταιρεία FUMIGATION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και προστασία φυτωρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Visable supports the Ukrainian companies, υποκαπνισμος, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, και Visable supports the Ukrainian companies. Έχει έδρα σε Zaporozhie, Ουκρανία.

 1. SEMAILLES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SEMAILLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικοί σπόροι, σποροι αρωματικων φυτων, και σπόροι αγγουριού. Έχει έδρα σε Faulx-Les-Tombes, Βέλγιο.

 2. HYDRO-MANIA

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HYDRO-MANIA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και συστήματα υδροκαλλιέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτά σε γλάστρες, Ανθισμένα φυτά, υδροκαλλιεργεια, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτά σε γλάστρες, και Ανθισμένα φυτά. Έχει έδρα σε Birstall, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. CENTRAGRO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CENTRAGRO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Κηπευτικά εργαλεία, Ξυλοκάρβουνα, λιπασματα, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Κηπευτικά εργαλεία, και Ξυλοκάρβουνα. Έχει έδρα σε Estinnes, Βέλγιο.

 4. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικρα φυτα, φυτα οξιας, φυτα οπωροκαλλιεργειας, και καστανιες. Έχει έδρα σε Vidin, Βουλγαρία.

 5. GARDEN PARADISE SEEDS

  Ιρλανδία

  Η εταιρεία GARDEN PARADISE SEEDS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι κηπευτικων προϊοντων για επαγγελματιες, και σποροι μηδικης. Έχει έδρα σε Dundalk, Ιρλανδία.

 6. ROYALTYAGRO

  Λευκορωσία

  Η εταιρεία ROYALTYAGRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι φυτρου γογγυλιου, λιναροσποροι, και λινελαια. Έχει έδρα σε Mogilev, Λευκορωσία.

 7. LUMA SEEDS

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία LUMA SEEDS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Cincinnati, Ηνωμένες Πολιτείες.

 8. FLOVEG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLOVEG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Kall, Γερμανία.

 1. KARL HEMER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KARL HEMER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Worms, Γερμανία.

 2. SEMAILLE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SEMAILLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σπορας, και σποροι σπορας. Έχει έδρα σε Faulx-Les-Tombes, Βέλγιο.

 3. GRAINES DU MONDE PAIR

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GRAINES DU MONDE PAIR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι κηπευτικων προϊοντων για επαγγελματιες, και ειδικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Meix-Devant-Virton, Βέλγιο.

 4. N. SGARAVATTI & C. S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία N. SGARAVATTI & C. S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σπορας. Έχει έδρα σε Pergine Valdarno, Ιταλία.

 5. BEJO ZADEN - BELGIUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BEJO ZADEN - BELGIUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Τρόφιμα βιολογικά, Λαχανικά φρέσκα, λαχανικα χονδρικης, και Τρόφιμα βιολογικά. Έχει έδρα σε Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Βέλγιο.

 6. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SATIMEX QUEDLINBURG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι κηπευτικης. Έχει έδρα σε Quedlinburg, Γερμανία.

 7. BUDDY BURST

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BUDDY BURST, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. CHIABIA GERMANY

  Γερμανία

  Η εταιρεία CHIABIA GERMANY, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Schenefeld, Γερμανία.

 9. SERVAGRI

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SERVAGRI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, πατατες, και Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει έδρα σε Orcq, Βέλγιο.

 10. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ETABLISSEMENTS DERASSE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Εδαφοβελτιωτικά και λιπάσματα, και ζωικες τροφες. Έχει έδρα σε Froidmont, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.685 Επιχειρήσεις