• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών

Αποτελέσματα για

Φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η AgroChimInvest LLC είναι μια από τις ηγετικές ρωσικές εταιρείες που ειδικεύονται στην ανάπτυξη, επεξεργασία, εξευγενισμός και εξαγωγή γεωργικών προϊόντων όπως κορίανδρο, μουστάρδα, λινάρι (λινό-φυτό), ρεβύθια, φακές, αρακά. Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις συγκεντρώνονται στα αγροκτήματα στην περιοχή Κρασνοντάρ.Κατά την συγκομιδή, καθαρισμό, αποθήκευση και συσκευασία διαφόρων σπόρων χρησιμοποιούμε αποκλειστικά σύγχρονο εγχώριο και ξένο εξοπλισμό. Τα τελευταία χρόνια, οι αγρονόμοι μας έχουν αναπτύξει και εφαρμόσει την μοναδική μας ιδιόκτητη τεχνολογία καλλιέργειας καλλιεργειών.Καθ όλη την διάρκεια του αναπτυξιακού κύκλου της καλλιέργειας στα χωράφια, η κατάσταση της αξιολογείται από το προσωπικό της εταιρείας, προχωρώντας εγκαίρως σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Παραδίδουμε τακτικά τα προϊόντα μας σε πελάτες σε χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν, το Νεπάλ, το Σρι Λάνκα, την Μαλαισία, την Υεμένη, στην Ευρώπη κ.λπ. 'Ολα τα προϊόντα μας υποβάλλονται στα απαραίτητα τεστ ποιότητας και πιστοποίηση. Για αυτό και όλες οι καλλιέργειες μας τηρούν τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα ποιότητας.AgroChimInvest

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. PRIMOZA GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. FAUNE ET FLORE

  Βέλγιο

  Η Faune et Flore στην Nandrin είναι ένας χώρος έκτασης 1.800 τ.μ., αφιερωμένος αποκλειστικά στην κηπουρική, στα φυτά, στα ζώα και στη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Με πάθος για τις ψησταριές, σας προτείνουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από μπάρμπεκιου αερίου, με κάρβουνο, ψησταριές τύπου Planchas, μαγκάλια, εστίες με βιολογική αιθανόλη. Από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, θα βρείτε στην έκθεση μεγάλη ποικιλία επίπλων βεράντας, ομπρελών και σταθερών σκιάστρων. Από τον Νοέμβριο και μετά, ελάτε να ανακαλύψετε στον όροφο την υπέροχη χριστουγεννιάτικη αγορά μας!

 2. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Γαλλία

  Η PEPINIERES VITICOLES DAYDE κατέχει ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην παραγωγή φυτών αμπέλου σε δοχείο και ως γυμνές ρίζες: Δυνατότητα φύτευσης όλο το χρόνο. Εμβολιασμένα, συγκολλημένα, πιστοποιημένα, κλωνικές επιλογές, όλες οι ποικιλίες. Συμβουλές, φύτευση, τεχνική παρακολούθηση, όλες οι χώρες. Στην υπηρεσία της αμπελοκαλλιέργειας εδώ και 3 γενεές. Κατέχουμε τα τεχνικά μέσα και τις εγκαταστάσεις αιχμής για την παραγωγή αμπελώνων, για επιτραπέζια ή παλαιωμένα κρασιά. Η μεταμόσχευση των αμπέλων επέτρεψε, τον προηγούμενο αιώνα, την αποκατάσταση του κατεστραμμένου αμπέλου από την φυλλοξήρα και την συντήρηση των παραδοσιακών οίνων των μεγάλων αμπελουργικών περιοχών. Παράγουμε μητρικά αμπέλια σε έκταση 100 εκταρίων. Ως παραγωγή ξυλείας και φυτά αμπέλου, τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε πολλούς ελέγχους και σε αυστηρά φυτοϋγειονομικά πρότυπα από τις τοπικές υπηρεσίες της Γαλλίας AGRIMER. Στη Γαλλία, όλα τα πιστοποιημένα φυτά αμπέλου μας παράγονται με την επωνυμία ENTAV-INRA.

 3. VILLABAFO

  Ελλάδα

  Στο villabafo.gr συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φαρμακευτικές και ψυχαγωγικές ποικιλίες σπόρων κάνναβης και σας τις προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές που υπήρξαν ποτέ. Είμαστε και οι ίδιοι συλλέκτες σπόρων και γνωρίζουμε ότι για την διατήρηση μιας αξιόλογης ποιοτικά συλλογής απαιτείται σεβασμός .Περισσότερες από 500 ποικιλίες για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει και τα μεταφορικά κερασμένα! Μετά απ’ όλα αυτά σας προσκαλούμε να τσεκάρετε την συλλογή μας και να φτιάξετε ή να αυξήσετε και εσείς την δική σας. Με φιλικούς χαιρετισμούς Η ομάδα του villabafo.gr

 4. SEMILLAS BATLLE SA

  Ισπανία

 5. AGASAAT® GMBH

  Γερμανία

 1. V-BEYBI LTD

  Ουκρανία

 2. BABYGRAINES

  Γαλλία

 3. GAUTIER SEMENCES

  Γαλλία

 4. SERVAGRI

  Βέλγιο

 5. VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV

  Κάτω Χώρες

 6. GRAINES DU MONDE PAIR

  Βέλγιο

 7. LUMA SEEDS

  Ηνωμένες Πολιτείες

 8. CENTRAGRO

  Βέλγιο

 9. SAFRAN DE COTCHIA

  Βέλγιο

 10. N. SGARAVATTI & C. S.P.A.

  Ιταλία

 1. NOVA FLORE

  Γαλλία

 2. BIOCÉLIO

  Πορτογαλία

 3. HYDRO-MANIA

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. SEMAILLE

  Βέλγιο

 5. ROYALTYAGRO

  Λευκορωσία

 6. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Λιθουανία

 7. CHIABIA GERMANY

  Γερμανία

 8. AGRO SEED SERVICE

  Βέλγιο

 9. SEMAILLES

  Βέλγιο

 10. EXPORVIA

  Ισπανία

Βρείτε προσφορές για

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.859 επιχειρήσεις