• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών

Αποτελέσματα για

Φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PRIMOZA GMBH

  Γερμανία

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Γερμανία

 3. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Γερμανία

 4. FAUNE ET FLORE

  Βέλγιο

  Η Faune et Flore στην Nandrin είναι ένας χώρος έκτασης 1.800 τ.μ., αφιερωμένος αποκλειστικά στην κηπουρική, στα φυτά, στα ζώα και στη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Με πάθος για τις ψησταριές, σας προτείνουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από μπάρμπεκιου αερίου, με κάρβουνο, ψησταριές τύπου Planchas, μαγκάλια, εστίες με βιολογική αιθανόλη. Από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, θα βρείτε στην έκθεση μεγάλη ποικιλία επίπλων βεράντας, ομπρελών και σταθερών σκιάστρων. Από τον Νοέμβριο και μετά, ελάτε να ανακαλύψετε στον όροφο την υπέροχη χριστουγεννιάτικη αγορά μας!

 5. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Γαλλία

  Η PEPINIERES VITICOLES DAYDE κατέχει ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην παραγωγή φυτών αμπέλου σε δοχείο και ως γυμνές ρίζες: Δυνατότητα φύτευσης όλο το χρόνο. Εμβολιασμένα, συγκολλημένα, πιστοποιημένα, κλωνικές επιλογές, όλες οι ποικιλίες. Συμβουλές, φύτευση, τεχνική παρακολούθηση, όλες οι χώρες. Στην υπηρεσία της αμπελοκαλλιέργειας εδώ και 3 γενεές. Κατέχουμε τα τεχνικά μέσα και τις εγκαταστάσεις αιχμής για την παραγωγή αμπελώνων, για επιτραπέζια ή παλαιωμένα κρασιά. Η μεταμόσχευση των αμπέλων επέτρεψε, τον προηγούμενο αιώνα, την αποκατάσταση του κατεστραμμένου αμπέλου από την φυλλοξήρα και την συντήρηση των παραδοσιακών οίνων των μεγάλων αμπελουργικών περιοχών. Παράγουμε μητρικά αμπέλια σε έκταση 100 εκταρίων. Ως παραγωγή ξυλείας και φυτά αμπέλου, τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε πολλούς ελέγχους και σε αυστηρά φυτοϋγειονομικά πρότυπα από τις τοπικές υπηρεσίες της Γαλλίας AGRIMER. Στη Γαλλία, όλα τα πιστοποιημένα φυτά αμπέλου μας παράγονται με την επωνυμία ENTAV-INRA.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VILLABAFO

  Ελλάδα

  Στο villabafo.gr συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φαρμακευτικές και ψυχαγωγικές ποικιλίες σπόρων κάνναβης και σας τις προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές που υπήρξαν ποτέ. Είμαστε και οι ίδιοι συλλέκτες σπόρων και γνωρίζουμε ότι για την διατήρηση μιας αξιόλογης ποιοτικά συλλογής απαιτείται σεβασμός .Περισσότερες από 500 ποικιλίες για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει και τα μεταφορικά κερασμένα! Μετά απ’ όλα αυτά σας προσκαλούμε να τσεκάρετε την συλλογή μας και να φτιάξετε ή να αυξήσετε και εσείς την δική σας. Με φιλικούς χαιρετισμούς Η ομάδα του villabafo.gr

 2. SEMILLAS BATLLE SA

  Ισπανία

 3. AGASAAT® GMBH

  Γερμανία

 4. V-BEYBI LTD

  Ουκρανία

 5. L'AIL DROMOIS

  Γαλλία

 1. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Γερμανία

 2. FLOVEG GMBH

  Γερμανία

 1. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Γερμανία

 2. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Λιθουανία

 3. NOVA FLORE

  Γαλλία

 4. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Βέλγιο

 5. GRAINES DU MONDE PAIR

  Βέλγιο

 6. FUMIGATION

  Ουκρανία

 7. AGRO SEED SERVICE

  Βέλγιο

 8. VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV

  Κάτω Χώρες

 1. HEROES EN CO

  Βέλγιο

 2. EXPORVIA

  Ισπανία

 3. ROYALTYAGRO

  Λευκορωσία

 4. LUMA SEEDS

  Ηνωμένες Πολιτείες

 5. BEJO ZADEN - BELGIUM

  Βέλγιο

 6. SERVAGRI

  Βέλγιο

 7. KARL HEMER GMBH

  Γερμανία

 8. CENTRAGRO

  Βέλγιο

 9. GAUTIER SEMENCES

  Γαλλία

 10. SEMAILLE

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φύτρες- βολβοί και σπόροι λουλουδιών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.685 επιχειρήσεις