• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φυτά φυτωρίου

Αποτελέσματα για

Φυτά φυτωρίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η Milis Nurseries εξειδικεύεται στην παραγωγή και στο εμπόριο οπωροφόρων φυτών και καρποφόρων φυτών. Μέσα στην δεκαετία του 60, ο Konstantinos Milis, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των ελληνικών δέντρων για υγιεινό αναπαραγωγικό υλικό, χρησιμοποιεί τις παλιές γνωστές πρακτικές της περιοχής και, σε συνεργασία με γεωπόνους, ξεκινά την δημιουργία του πρώτου οπωροπευτικού φυτωρίου (ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα, δαμάσκηνα, μήλα, αχλάδια, αμύγδαλα, καρύδια κ.λπ.).Μερικά χρόνια αργότερα, ο γιος τους και τωρινός ιδιοκτήτης, Vassilios Milis, αναλαμβάνει την διοίκηση της επιχείρισης και εμπλουτίζει την ποικιλία των προσφερόμενων ειδών, θεμάτων και ποικιλιών. Σε συνεργασία με εγχώρια και ευρωπαϊκά ινστιτούτα και πανεπιστήμια, αναπτύξαμε δέντρα ικανά να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση των παραγωγών ενώ φροντίζουμε για την τήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας για τα οπωροφόρα μας δέντρα.Ταυτόχρονα, επενδύσαμε στους ανθρώπινους πόρους με αγρονόμους στοχεύοντας την υπηρεσία μετά την πώληση. Σε συνεργασία με τον αγρότη, παρέχοντας γνώσεις σε θέματα καλλιέργειας όποτε χρειάζεται (προστασία φυτών, λίπανση, αναπαραγωγή κ.λπ) σεβόμενοι τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις. Επειδή η επιχείρηση είναι ευρέως γνωστή στην ευρωπαϊκή αγορά, λαμβάνει αυξανόμενο όγκο πληροφοριών και νέες ποικιλίες. Πολυετή πείρα και συνεχή έρευνα μας έδωσαν την δυνατότητα να υιοθετήσουμε νέες τεχνολογίες, συμμετέχοντας συνεπώς σε μεγαλύτερα έργα, ακόμα και στο εξωτερικό, και συμμετέχουμε σε όλα τα στάδια από την φύτευση μέχρι την αποκομιδή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 2. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Σερβία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια ομάδα πεπειραμένων επαγγελματικών που ασχολούμαστε με την παραγωγή οπωροφόρων δένδρων, διακοσμητικών φυτών, φυταρίων & υλικού πολλαπλασιασμού. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, την απαραίτητη τεκμηρίωση σε συνδυασμό με εξειδικευμένη εξυπηρέτηση & προσωπική προσέγγιση. Η παραγωγή μας είναι άριστης ποιότητας, τυποποιημένη ενώ χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονη τεχνολογία & τεχνογνωσία στην καλλιέργεια των φυτών. Οι αγοραστές παραλαμβάνουν προϊόντα άριστης ποιότητας με βάση του διεθνείς κανονισμούς.

 3. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Σερβία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KALEM DJORDJEVIC NURSERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, Οπωροφόρα δέντρα, διακοσμητικα φυτα, τριανταφυλλακια, αχλαδιες, φουντουκιες, Οπωροφόρα φυτά, και Οπωροφόρα δέντρα. Έχει έδρα σε Milutovac, Σερβία.

 4. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, φυτα χονδρικης, και Φυτά. Έχει έδρα σε Piedimonte Etneo, Ιταλία.

 5. TRSNICA VRHPOLJE

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRSNICA VRHPOLJE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλήματα (ρίζες κλημάτων). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτώρια και δασοκομία, εργασιες εμβολιασμου, κρασοσταφυλα, μοσχευματα, μπολιασμενα μοσχευματα, μοσχευματα, φυτα αμπελου, και Φιντάνια κληματαριάς. Έχει έδρα σε Vipava, Σλοβενία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BRAND FYTO I.K.E

  Ελλάδα

  Η επιχείρηση φυτωρίων BRAND FYTO I.K.E. είναι μια επιχείρηση η οποία έχει δημιουργηθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 με την οικογενεια BRANIOTI , για να μπορέσει να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση δενδρυλλίων οπωροφόρων δέντρων, τα οποία ήταν και είναι η αρχική υποδομή για την ευοίωνη προοπτική της δενδροκομίας.Διαθέτουμε μια πληθώρα επιλογών σε δενδρύλλια , ποικιλίες και πειραματιζόμαστε συνεχώς σε όλους τους τύπους υποκειμένων ανά είδος (μητρική φυτεία 120 στρεμμάτων και εντομοστεγές θερμοκήπιο) εξυπηρετώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η πρωτοτυπία των φυτωρίων μας είναι ότι από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα είμαστε οι μόνοι και οι πρώτοι που διαθέτουμε όλα τα είδη μας μόνο σε υποκείμενα ιστοκαλλιέργειας (in vitro).Επίσης, διαθέτουμε για όλα τα είδη οπωροφόρων δένδρων, το ανάλογο υποκείμενο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει, για την σίγουρη επιτυχία της καλλιέργειας σε οποιοδήποτε σύστημα φύτευσης και εδάφους.Πάντοτε φροντίζαμε οι ποικιλίες όλων των ειδών να είναι οι πλέον σύγχρονες και οι πιο αποδοτικές για τους συνεργάτες μας.Αυτό το επιτυγχάνουμε με την συνεχή παρακολούθηση όλων των σύγχρονων τάσεων της αγοράς και του καταναλωτή.Επίσης αξιολογούμε σε δικό μας χώρο, όλες τις νέες ποικιλίες.Εκτός από την Ελλάδα την τελευταία δεκαπενταετία, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και εξάγει τα προϊόντα της, σε όλα τα Βαλκάνια, Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη και Κεντρική Ασία.Βασικός και πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η παρακολούθ

 2. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Ιταλία

  Το Green Center είναι το μεγαλύτερο στο είδος του στην Κεντρική Ιταλία και προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας και προσεγμένη εξυπηρέτηση και μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις φυτικές σας ανάγκες. Μπορείτε να αγοράσετε φυτά κάθε είδους (οπωροφόρα, υδρόβια και λιμνόβια, εξωτερικού χώρου, σαρκώδη φυτά, σαρκοφάγα, φοίνικες, ελαιόδεντρα, Φυτά μπολιασμένα-ενωμένα, και πολλά άλλα), αλλά και κρεβατίνες, μεταλλικά έπιπλα κήπου, mobili per giardino di metallo, καλλιτεχνικά κεραμεικά, λίπασμα, προσθετικά, τεχνητά φυτά και πισίνες εκτός εδάφους.

 3. FITAGORA SERRON

  Ελλάδα

  Η Φυταγορά Σερρών δραστηριοποιείται τα τελευταία 24 χρόνια στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, παρέχοντας προϊόντα αρίστης ποιότητας και στις καλύτερες και ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Η πολύχρονη ενασχόλησή μας με τη διαμόρφωση και συντήρηση κήπων ανάλογα με το προσωπικό γούστο και τη διάθεσή σας, καθιστά την εταιρεία μας από τις πρώτες μεταξύ των προτιμήσεων των καταναλωτών. Επιπλέον στο φυτώριο μας θα βρείτε σπόρους, βολβούς, λιπάσματα, γλάστρες, εργαλεία κήπου, φυτοχώματα και λουλούδια της κάθε εποχής. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση και τις υπηρεσίες μας.

 4. FYTORIA PASXALIS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία μας είναι κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη πείρα τόσο στην παραγωγή οπωροφόρων καλλωπιστικών φυτών και τριανταφυλλιάς με πλούσια ποικιλία χρωμάτων. Ο τομέας του φυτωρίου λειτουργεί από το 1960 σαν αρχή με υπεύθυνο παραγωγό τον ΠΑΣΧΑΛΗ ΙΩΑΝΝΗ και στην συνέχεια τον γιό ΠΑΣΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Ιωάννη. Το τελευταίο χρόνο η επιχείρηση αποκτά και νέο μέλος τον Πασχάλη Ιωάννη του Δημητρίου. Στα φυτώρια μας συνεχίζοντας την παράδοση παράγουμε γύρω στα 400 διαφορετικά είδη και ποικιλίες. Επιλέγουμε ποικιλίες με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτει σήμερα η αγορά. Εμβολιάζουμε πάνω σε επιλεγμένα υποκείμενο χρησιμοποιώντας εμβόλια από μητρικές φυτείες.Τα φυτώρια ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ βρίσκονται στην ΕΔΕΣΣΑ Νομού ΠΕΛΛΗΣ στο 1ο χιλιόμετρο ΕΔΕΣΣΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να επισκεφτείτε τα φυτώρια μας.

 5. PLANT NURSERY GOGIS DIMITRIOS

  Ελλάδα

  Η φυτωριακη μας επιχειρηση δραστηριοποιειται στον τομεα της παραγωγης οπωροφορων & καλλωπιστικων δεντρων, περισσοτερα απο 50 ετη συνεργαζομενη με αρκετα μεγαλα φυτωρια σε ελλαδα, κυπρο και σε χωρες της ευρωπης. Διαθετουμε εμπειρια στην παραγωγη πιστοποιημενων και αριστα ελεγμενων δεντρων τα οποια καλλιεργουμε με μεγαλη προσοχη, ενω διαθετουμε ποικιλιες για νεες καλλιεργιεσ.Η παραγωγη μας περιλαμβανει: α) οπωροφορα: 1) ροδακινα, 2) νεκταρινια, 3) κερασια, 4) βερικοκα, 5) δαμασκηνα, 6) μηλα, 7) αχλαδια, 8) συκα, 9) μουσμουλα, 10) ροδια, 11) κυδωνια, 12) λωτοι, 13) μυρτιλο, 14) ιπποφαες, 15) γκοτζι μπερι, 16) μυρτιλο, 17) κρανα.(Ολα τα παραπανω διατιθενται σε πολλες ποικιλιες)β) ακροδρυα: 1) καρυδια, 2) καστανα, 3) φουντουκια, 4) αμυγδαλα. (Διατιθενται σε πολλες ποικιλιες)γ) καλλωπιστικα: 1) πλατανος acerifolia, 2) ψευδοπλατανος, 3) μοσχοϊτια, 4) ακακια κων/λεως, 5) κερλεουτερια ελεγκανς, 6) καταλπη, 7) λικιδαμπαρη, 8) κουτσουπια, 9) λιριοδεντρο, 10) φωτινια, 11) αργυροφυλλη, 12) προυνος π

 1. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Ισπανία

  Φυτώρια για κήπους και φυτοκομία. Διαθέτουμε υποτροπικές ποικιλίες, παραγωγή και πώληση καλλωπιστικών φυτών, ο όγκος παραγωγής και η καλή τιμή των οποίων δεν μπορεί παρά να κινήσουν το ενδιαφέρον των φυτωρίων.

 2. VIVEROS SECUEDUCTOS S.L.

  Ισπανία

  Η επιχείρησή μας, Viveros Secueductos, προορίζεται για την παραγωγή και την εμπορία των φυτών φράουλας και σπαραγγιών, σε διάφορες ποικιλίες, για να μεταμοσχευθούν και να τεθούν σε παραγωγή με τρόπο ανταγωνιστικό στην αγορά.

 1. VIVEROS VALLE BALBUENA S.L.

  Ισπανία

  Είμαστε παραγωγοί, γεγονός που μας επιτρέπει να έχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τα οποία μπορείτε να προμηθεύεστε καθ όλη τη διάρκεια του έτους, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Επιπλέον, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σποράς και εγκατάστασης.

 2. VIVEROS JÓDAR

  Ισπανία

  Φυτώριο: ειδικός σε δέντρα κάθε είδους. Χειροποίητη επεξεργασία. Δική μας παραγωγή αμυγδαλιών, οπωροφόρων δέντρων (υβρίδια βλαστών 677, gxn), ελαιόδεντρων, καλλωπιστικών δέντρων. Γενικές κηπευτικές εργασίες.

 3. PRODUDELTA 2000 SL

  Ισπανία

  Αποτελούμε σημείο αναφοράς στην τοπική και τη διεθνή αγορά φοινικοειδών και μεσογειακών δέντρων. Διαχειριζόμαστε την παραγωγή και εμπορευόμαστε χιλιάδες φοινικοειδή σε μια έκταση 50 εκταρίων.

 4. VIVERO DE OLIVOS MARCOS VERA

  Ισπανία

  Φυτώριο ειδικευμένο στην καλλιέργεια της ελιάς. Η παραγωγή του καλύπτει όλες τις υπάρχουσες ποικιλίες ελαιόδενδρων. Υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη.

 5. VIVAI E PIANTE DEI F.LLI PANTE' FRANCESCO, SALVATORE E STEFANO M

  Ιταλία

  Παραγωγή ελαιόδενδρων, φυτών και διακοσμητικών εσπεριδοειδών.

 6. NARLI BOTANIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία NARLI BOTANIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα οπωροκαλλιεργειας, φυτώριο, φυτα φυτωριου, και φυτώρια κηπουρικής. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. ANGIER INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Η εταιρεία ANGIER INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά φυτωρίου, και Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Soings En Sologne, Γαλλία.

 8. EL PLANTEL SEMILLEROS

  Ισπανία

  Η εταιρεία EL PLANTEL SEMILLEROS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θερμοκήπια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα φυτωριου. Έχει έδρα σε La Mojonera-Almería, Ισπανία.

 1. ESTEL KOREKT LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ESTEL KOREKT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κηπουρικη, και περιοδικη συντηρηση κηπου. Έχει έδρα σε Durankulak, Βουλγαρία.

 2. FLORA WERELD

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία FLORA WERELD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοσχευματα εμβολιασμου, μοσχευματα, βολβοι κρινου, και βολβοι ζουμπουλιου. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 3. BALKAN AGRO CENTAR

  Σερβία

  Η εταιρεία BALKAN AGRO CENTAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκα φρουτα, και φυτα φυτωριου. Έχει έδρα σε Selište, Σερβία.

 4. GLI ACERI DI OMATE

  Ιταλία

  Η εταιρεία GLI ACERI DI OMATE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Agrate Brianza, Ιταλία.

 5. JPV MIDDENDORF LTD.

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία JPV MIDDENDORF LTD., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπωροφόρα δέντρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά φυτωρίου, καρυδιες, και Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Nikolovo, Βουλγαρία.

 6. MÜLLER MÜNCHEHOF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MÜLLER MÜNCHEHOF GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Seesen, Γερμανία.

 7. POIENI FRUCTE DE PADURE SRL

  Ρουμανία

  Η εταιρεία POIENI FRUCTE DE PADURE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά φυτωρίου, και Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Neamt, Ρουμανία.

 8. FIKIR FIDANCILIK WALNUT NURSERY

  Τουρκία

  Η εταιρεία FIKIR FIDANCILIK WALNUT NURSERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Bandirma, Τουρκία.

 9. NURSERY PISTACHIOS AND WALNUTS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία NURSERY PISTACHIOS AND WALNUTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει έδρα σε Volos, Ελλάδα.

 10. IL VIVAIO ASSOCIAZIONE TRA PRODUTTORI AGRICOLI

  Ιταλία

  Η εταιρεία IL VIVAIO ASSOCIAZIONE TRA PRODUTTORI AGRICOLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα μαραθου, σποροι μελιτζανας, και ντοματες. Έχει έδρα σε Scoglitti-Vittoria, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φυτά φυτωρίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

6.341 Επιχειρήσεις