• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φυτά σε γλάστρες

Αποτελέσματα για

Φυτά σε γλάστρες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HYDRO-PROFI-LINE® BY GKR GERMANY

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση συστημάτων πρασίνου Hydro Profi Line® για αειφόρο, λειτουργική κάλυψη πρασίνου σε όλες τις στεγανοποιημένες επιφάνειες, επιφάνειες χωρίς χώμα και κτίρια. Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων φυτών Hydro Profi Line®: • Περιορισμός της κατανάλωσης νερού για αειφόρο κάλυψη πρασίνου έως 80%.• Μοναδικός χώρος ανάπτυξης ριζών με αέρα και νερό για τον τέλειο αερισμό των ριζών.• Χωρίς συμπίεση και σήψη των ριζών στην περιοχή του εδάφους χάρη στην απουσία πληρωτικού υλικού γύρω από τη γλάστρα καλλιέργειας.• Μεγάλος ταμιευτήρας νερού καθώς εκπίπτει η εκτόπιση από φυτικά υποστρώματα.• Μοναδικό σύστημα Quick Change για τη γρήγορη και χωρίς προβλήματα αντικατάσταση φυτών• Κατάλληλο για όλα τα φυτά σε χώμα και υδροκαλλιέργεια• Κατάλληλο για κάθε θέση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους• Πάντοτε σωστό και ανά πάσα στιγμή πότισμα, αποκλείεται σχεδόν το υπερβολικό πότισμα

 2. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθη, Ανθη, διακοσμητικα φυτα, φυτα σε γλαστρακι, φυτα σε γλαστρα, και τριανταφυλλιες mini forever. Έχει έδρα σε El Masnou-Barcelona, Ισπανία.

 3. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, θαμνοι, φυτα εσωτερικου και εξωτερικου χωρου, Φυτά σε γλάστρες, ροδοδαφνες, φυτωρια, φυτα χονδρικης, ροδια, και ανθοφορα φυτα. Έχει έδρα σε Grottammare, Ιταλία.

 4. KRITIKACERAMICA

  Ελλάδα

  Η επιχείρησή μας κρητικά παραδοσιακά κεραμικά δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής κεραμικών δοχείων στο Θραψανό από το 1950 με μεγάλη επιτυχία. Οι κύριοι παράγοντες, που συντέλεσαν στην πορεία της εταιρείας μας έχουν προσδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά των αγγείων. Η πολυετής εμπειρία μας , η ποιότητα των παραδοσιακών υλικών μας και οι προτάσεις μας. Η κατασκευή είναι χειροποίητη , βασίζεται στις παραδοσιακές αρχές αγγειοπλαστικής , με οδηγό όμως την φαντασία και την αναζήτηση από το παραδοσιακό στο πρωτοποριακό , αναδεικνύεται η τέχνη της κεραμικής ως διαχρονική και εφαρμόσιμη αξία. Σήμερα κατασκευάζουμε κρητικές παραδοσιακές γλάστρες , χειροποίητα πιθάρια, ζαρντινιέρες και πολλά άλλα κεραμικά αντικείμενα. Η επιχείρηση κρητικά κεραμικά ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες της και στο διαδίκτυο από όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την εταιρική μας ταυτότητα , τα προιόντα μας και τα νέα μας…….

 5. LUXURYTREES.COM®

  Αυστρία

  Η εταιρεία LUXURYTREES.COM®, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, Οπωροφόρα δέντρα, Δένδρα μπονσάι, αρχιτεκτονικη τοπιου, Φυτά σε γλάστρες, Οπωροφόρα δέντρα, και Δένδρα μπονσάι. Έχει έδρα σε St. Johann In Tirol, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Ιταλία

  Η εταιρεία AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, αρωματικα βοτανα, αρωματικα και ιατρικα φυτα, ανθη και φυτα σε χονδρικη, και Φυτά σε γλάστρες. Έχει έδρα σε Albenga, Ιταλία.

 2. HYDRO-MANIA

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία HYDRO-MANIA, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός και συστήματα υδροκαλλιέργειας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτά σε γλάστρες, Ανθισμένα φυτά, υδροκαλλιεργεια, Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών, Φυτά σε γλάστρες, και Ανθισμένα φυτά. Έχει έδρα σε Birstall, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. CASHPO DESIGN

  Γερμανία

  Η εταιρεία CASHPO DESIGN, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνητά φυτά, ζαρντινιερες, και Τεχνητά φυτά. Έχει έδρα σε Königs Wusterhausen, Γερμανία.

 4. LUCIEN BINSFELD

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία LUCIEN BINSFELD, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, Φυτά σε γλάστρες, Διακοσμητικά αξεσουάρ, κοπη επικινδυνων δεντρων, και τοποθετηση περιφραξεων για οικοδομες. Έχει έδρα σε Oberpallen, Λουξεμβούργο.

 5. BAMSCHOUL MARTIN WAHL

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία BAMSCHOUL MARTIN WAHL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα δέντρα, ανθοφόρα δέντρα, Οπωροφόρα δέντρα, δεντρα, και διαρρυθμιση κηπων. Έχει έδρα σε Eppeldorf, Λουξεμβούργο.

 1. PAULOWNIA EUROPA

  Ρουμανία

  Η εταιρεία PAULOWNIA EUROPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δασικά φυτά, Φυτά, Φυτά σε γλάστρες, Διακοσμητικά φυτά, Δασικά φυτά, Φυτά, Φυτά σε γλάστρες, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Cristian, Ρουμανία.

 2. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, Διακοσμητικά φυτά, Φυτά σε γλάστρες, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 1. KERN & DRIVE GMBH

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία KERN & DRIVE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, ανταλλακτικα για μηχανηματα γεωργικα και κηπουρικης, ανταλλακτικα για βιομηχανικα μηχανηματα, Φυτά σε γλάστρες, και μηχανηματα κηπουρικης. Έχει έδρα σε Gyor, Ουγγαρία.

 2. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία VAN VLIET FLOWER GROUP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, κομμενα λουλουδια, διανομη κομμενων ανθεων, Φυτά σε γλάστρες, και ανθη και φυτα σε χονδρικη. Έχει έδρα σε Honselersdijk, Κάτω Χώρες.

 3. SENKAP PLASTIK LTD.STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία SENKAP PLASTIK LTD.STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, παρακολουθηση, δοχεια συσκευασιας, και υποστηριγματα βασης. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 4. FLEURS VRY

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία FLEURS VRY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, Φυτά σε γλάστρες, δημιουργια νυφικων μπουκετων, εξωτικα φυτα, και καλλωπιστικα φυτα. Έχει έδρα σε Hellange, Λουξεμβούργο.

 5. ALCHIMAWEB S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALCHIMAWEB S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κηπευτικη, σποροι σπορας, καλλιεργεια μανιταριων, και Φωτισμός μεγένθυσης LED. Έχει έδρα σε Vilamalla, Ισπανία.

 6. MAŁA SZKLARNIA

  Πολωνία

  Η εταιρεία MAŁA SZKLARNIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα για γραφεια, και φυτα εσωτερικου και εξωτερικου χωρου. Έχει έδρα σε Wrocław, Πολωνία.

 7. FLOREAC

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FLOREAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα εσωτερικου χωρου, και φυτα για τον κηπο. Έχει έδρα σε Lochristi, Βέλγιο.

 8. DEFORCHE EXPORT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία DEFORCHE EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτα και ανθη κηπου, και εξαγωγείς καλλωπιστικών φυτών. Έχει έδρα σε Lochristi, Βέλγιο.

 1. VIVAIO DEL SOLE

  Ιταλία

  Η εταιρεία VIVAIO DEL SOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεσογειακα φυτα, και φυτώρια με φοίνικες. Έχει έδρα σε Martinsicuro, Ιταλία.

 2. BELGICACTUS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BELGICACTUS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, Φυτά σε γλάστρες, και κακτοι. Έχει έδρα σε Westerlo, Βέλγιο.

 3. PELARGONIUM DECOCK

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PELARGONIUM DECOCK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, ανθοφορα φυτα, και Φυτά. Έχει έδρα σε Comines, Βέλγιο.

 4. OPEKO

  Πολωνία

  Η εταιρεία OPEKO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει έδρα σε Kraśnik, Πολωνία.

 5. CENTRAFLOR

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CENTRAFLOR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Φυτά σε γλάστρες, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Charleroi, Βέλγιο.

 6. MICHIELS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MICHIELS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, Φυτά σε γλάστρες, και γερανια. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

 7. GREEN CONCEPT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GREEN CONCEPT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση φυτων. Έχει έδρα σε Wemmel, Βέλγιο.

 8. FOURNIER TUINCENTRUM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FOURNIER TUINCENTRUM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθοφόρα φυτά, Ανθοφόρα φυτά, και κομμενα λουλουδια. Έχει έδρα σε Menen, Βέλγιο.

 9. HORTICULTURE YERNAULT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HORTICULTURE YERNAULT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει έδρα σε Lessines, Βέλγιο.

 10. TERRABULLE

  Γαλλία

  Η εταιρεία TERRABULLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά σε γλάστρες. Έχει έδρα σε Saint Gervais En Belin (france), Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φυτά σε γλάστρες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

47 Επιχειρήσεις