• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φυσικό μεταλλικό νερό

Αποτελέσματα για

Φυσικό μεταλλικό νερό - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MATTES KG

  Αυστρία

  Verified by Europages badge

  Η TRADING B.V. είναι μια ιδιωτική εμπορική επιχείρηση στην Ολλανδία με έδρα το Rotterdam. Δραστηριοποιούμαστε για λογαριασμό των πελατών μας παρέχοντας παγκοσμίως επιχειρηματικές λύσεις, υψηλής ποιότητας επώνυμα προϊόντα σε προσιτές τιμές χονδρικής με τις βέλτιστες υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων εμπορικών επιχειρήσεων, χονδρικών εμπόρων και προμηθευτών ποτών, συμπεριλαμβανομένων αναψυκτικών και ενεργειακών ποτών, μπύρας με και χωρίς αλκοόλ, γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του βρεφικού γάλακτος, σοκολάτας και γλυκισμάτων, τσαγιού και καφέ στην Ευρώπη. Παρέχουμε σε επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο προϊόντα κορυφαίων παραγωγών τροφίμων όπως οι Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo και Ferrero. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη αλυσίδα παράδοσης και εξαιρετικές σχέσεις με παραγωγούς. Αναζητούμε διαρκώς ελκυστικές και κατηγορίες εξειδικευμένων προϊόντων και μάρκες που είναι μοναδικές και ενδιαφέρουσες για τους πελάτες. Επιλέγουμε αξιόπιστους προμηθευτές που διαθέτουν προϊόντα σε απόθεμα και τα οποία είναι διαθέσιμα εντός 48 ωρών από την παραγγελία. Δεν είμαστε οι πρώτοι, δεν είμαστε οι μοναδικοί, αλλά είμαστε οι καλύτεροι στον τομέα της προμήθειας μαρκών FMCG, σαν να είμαστε τμήμα της επιχείρησής σας. Αναζητούμε πάντοτε νέες επιχειρηματικές δυνατότητες για εσάς και καινοτομικές λύσεις και είμαστε υπερήφανοι για τις αξίες μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. AGUA SANA

  Ισπανία

  Φυσικό μεταλλικό νερό, πρώτο βραβείο στην Termalia 2009. Νερό με χαμηλή ορυκτή περιεκτικότητα. Φυσικό μεταλλικό νερό που ευνοεί την ενυδάτωση όλου του σώματος. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για την παρασκευή τροφών για παιδιά.

 3. BOTELLEROS CMA

  Ισπανία

  Κατασκευάζουμε θήκες για μπουκάλια και θήκες για μεγάλα μπουκάλια ανθρακούχου νερού 20 λίτρων. Η επιχείρησή μας κατασκευάζει κοντέινερ, θήκες για μπουκάλια και πλαστικές συσκευασίες. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

 4. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία έχει την έδρα της, μια έκταση πάνω από 8000 τ.μ., στη Modica, σε μια τεράστια και εύφορη πεδιάδα με ασβεστόλιθο τεκτονικής προέλευσης: SI.A.M (σήμα: Santa Maria). Η SI.A.M. είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις της αγοράς της Σικελίας, της Καλαβρίας, της Μάλτας και άλλων χωρών. Η έρευνα καινοτόμων εργαλείων υψηλής τεχνολογικής αξίας ενθαρρύνει την εταιρεία να επενδύσει στη διαδικασία παραγωγής και διανομής προκειμένου να επιτύχει νέους στόχους.

 5. AQUALIFE

  Ελλάδα

  Η AQUALIFE είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού, των ψυκτικών μηχανημάτων και των φίλτρων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. DINÇ SU

  Τουρκία

 2. OXYGEN GLOBAL BRANDS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

 3. ISTOK

  Ρωσία

 4. FONTI PREALPI S.R.L.

  Ιταλία

 5. OVIO CORPORATION

  Νότια Κορέα

 1. AQUA ANA MESRUBAT A.S.

  Τουρκία

 2. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Λιθουανία

 3. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Γαλλία

 4. VILLERS MONOPOLE

  Βέλγιο

 5. PANTUREX GLOBAL TRADE COMPANY

  Τουρκία

 6. GREEN LAKE

  Τουρκία

 7. MFU FOREIGN TRADE

  Τουρκία

 8. ESPACE EDENA

  Ρεϋνιόν

 9. SCI SCI P-L

  Γαλλία

 10. ALVINA

  Γαλλία

 1. FONTAINE JOLIVAL

  Γαλλία

 2. AGUA SAO SILVESTRE - INDUSTRIA DE BEBIDAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Πορτογαλία

 3. LES EAUX MINERALES D'OULMES

  Μαρόκο

 4. AGUA MINERAL CRISTALINA, S.L

  Ισπανία

 5. ORECHEM FOREIGN TRADE IMPORT EXPORT.

  Τουρκία

 6. YAZICI MAKINA KAPLAMA VE GIDA SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Τουρκία

 7. ÁGUA DO FASTIO - COMÉRCIO E ENGARRAFAMENTO DE ÁGUAS MINERAIS S.A.

  Πορτογαλία

 8. FOOD & MOOD SRO

  Σλοβακία

 9. WODA LTD.

  Ουκρανία

 10. ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φυσικό μεταλλικό νερό - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

297 επιχειρήσεις