• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φρούτα αποξηραμένα

Αποτελέσματα για

Φρούτα αποξηραμένα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALMENDRAS LLOPIS SA

  Ισπανία

  Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1923, όταν ο Vicente Llopis Espinos ξεκινά το εμπόριο αμυγδάλου ισπανικής προέλευσης στην Αλικάντε. Η « Almendras Llopis », όπως ονομάζεται σήμερα, ιδρύθηκε το 1974, όταν μετακόμισε στην βιομηχανική περιοχή της Canastell à San Vicente del Raspeig. Την δεκαετία του 80, αρχίζει την εξερεύνηση της παγκόσμιας αγοράς όπου δραστηριοποιείται πλέον μέχρι σήμερα. Διότι διαθέτουμε πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτηση πελατών ανώτατου επιπέδου: είναι τα χαρακτηριστικά που μας όρισαν πάντα, διότι οι μέθοδοι έχουν αλλάξει προφανώς καθώς και οι απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια της αγοράς αλλά το πάθος της σωστής δουλειάς μένει αμετάλλακτο. Βιομηχανικα προϊόντα απο αμυγδαλο Ξεφλουδισμένοι και καβουρδισμένοι ξηροί καρποί. Ξηροί καρποί. Εξαγωγείς. Προμηθεύουμε τις κύριες παγκόσμιες επιχειρήσεις διατροφής με αμύγδαλα. Αποτελούμε πλέον αναφορά υψηλής ποιότητας στην βιομηχανία τροφίμων όσον αφορά την μεταποίηση των αμυγδάλων.

 2. SOUTH ORGANIC

  Τυνησία

  Η SOUTH ORGANIC ιδρύθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται για την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας, την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.Οι αποστολές μας είναι οι εξής : 1/ Να ενθαρρύνουμε τους μικρούς καλλιεργητές ώστε να υιοθετήσουν μια βιολογική καλλιέργεια και να τους πείσουμε για τα οφέλη της για την υγεία και το περιβάλλον.2/ Να εκμεταλλεύονται καλύτερα τα εδάφη τους για να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους.3/ Να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και να διασώσουμε τις πληροφορίες που απαιτούνται για την γενική βελτίωση της ποιότητας. 4/ Να γίνουμε έναν πραγματικό εταίρο αλληλεγγύης για την βιώσιμη ανάπτυξη των περιοχών τους.Η SOUTH ORGANIC διαθέτει μια γκάμα χουρμάδων Deglet Nour, κυρίως βιολογικών χουρμάδων. Πρώτος παραγωγός βιολογικών χουρμάδων, η SOUTH ORGANIC εξασφαλίζει την παραγωγή και χονδρική πώληση των Τυνησιακών χουρμάδων Deglet NourΕπικοινωνήστε άμεσα με το εμπορικό μας τμήμα.Η ομάδα μας θα χαρεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας το συντομότερο δυνατόν.

 3. BIZIM ANADOLU TARIM

  Τουρκία

  Η Bizim Anadolu Tarım ιδρύθηκε το 1973. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην προμήθεια και στην παραγωγή εδώδιμων σπόρων και προϊόντων καρυδιών. Σήμερα, η εταιρεία μας κατέχει μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις επεξεργασίας στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες ικανές να δημιουργήσουν το καλύτερο προϊόν για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σπόρων εκ των οποίων: σπόρους κολοκύθας, ηλιόσπορους, κόκκους καφέ, αμύγδαλα, κάσιους, ινδική καρύδα, καρύδια, και σπόρους σόγιας. Οι σπόροι μας φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα και γεύση. Οι σύγχρονες μας εγκαταστάσεις διαθέτουν τα μηχανήματα επεξεργασίας σπόρων αιχμής ικανές να επεξεργαστούν πάνω από 80 τόνους/ ημέρα που εξασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος. Η εγκατάσταση είναι ημερήσιο προϊόν ανώτατης ποιότητας. Χάρη στα 50 έτη πείρας της Bizim Anadolu Tarım, η εταιρεία είναι ασφαλώς έναν από τους πιο παλιούς και πιο γνωστούς εξαγωγείς γεωργικών ειδών στην Τουρκία. Αναζητούμε συνεχώς την καινοτομία και ανάπτυξη και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να μετατρέψουμε την επιχείρηση μας σε μια ηγετική γεωργική εταιρεία στην Τουρκία. Έχουμε αναγνωριστεί ευρέως χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, εγχώρια και διεθνώς. Η ποιότητα των προϊόντων μας και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα στην Bizim Anadolu Tarım. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία.

 4. CASTLE FARMS

  Σαουδική Αραβία

  Η CASTLE FARMS καλλιεργεί χουρμάδες στην Μεδίνα, στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας από το 1970. Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν διάφορα είδη συσκευασμένων και βιολογικών χουρμάδων, όπως χουρμάδες Ajwa, χουρμάδες Safawi, χουρμάδες Sukkari, χουρμάδες Anbra, και άλλοι χουρμάδες του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας. Προσφέρουμε επίσης προϊόντα χουρμάδων όπως πολτός από χουρμάδες, σιρόπι από χουρμάδες, χουρμάδες σε σκόνη και χουρμάδες-σοκολάτα ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες λύσεις χάρη στην πολυτελή μας γκάμα εξατομικεύσεων κουτιών για δώρο. Επίσης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε ώστε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο σας σήμα χουρμάδων. Απόλυτη προτεραιότητα μας είναι να εξυπηρετήσουμε τους εγχώριους και ξένους πελάτες μας σύμφωνα με τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας για να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση τους. Δημιουργήσαμε το δικό μας εμπορικό σήμα Castle Farms και συνδυάζουμε τις σύγχρονες τεχνολογίες με έτη παράδοσης για να παράγουμε τους καλύτερους χουρμάδες σε ανταγωνιστικές τιμές. Χωρίς χημικά ή ζιζανιοκτόνα. Προωθούμε επίσης τα φυσικά λιπάσματα για να εξασφαλίσουμε στους χουρμάδες μας την απόλυτη γεύση και θρεπτικές τους ιδιότητες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 5. BUXTRADE GMBH

  Γερμανία

  Η Buxtrade GmbH, ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2014 από 2 νέους που θέλησαν να δημιουργήσουν μια παράλληλη επιχείρηση πέρα από την σταθερή εργασία τους. Την άνοιξη του 2017 μετακομίσαμε στις νέες εγκαταστάσεις μας, περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων.Για την ενίσχυση των επιδόσεων στα αθλήματα, τη γενική ευεξία ή την υγεία, η Buxtrade GmbH πωλεί προϊόντα υψηλής ποιότητας διαθέτοντας ευρύ χαρτοφυλάκιο. Λόγω της τοποθεσίας μας στα νότια του Αμβούργου, βρισκόμαστε σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Αμβούργου.Διαθέτουμε όλα τα προϊόντα της ευρείας γκάμας στα υποκατάστατα ζάχαρης | τις υπερτροφές | τα πρόσθετα τροφίμων | τα συμπληρώματα διατροφής | τα μπαχαρικά | τα αρωματικά και τους ξηρούς καρπούς ανάλογα με τις ανάγκες σας για το σπίτι ή για επεξεργασία τροφίμων από 100 g μέχρι χονδρικής σε παλετοποιημένα προϊόντα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HORST WALBERG TROCKENFRUCHT IMPORT GMBH

  Γερμανία

  Η Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH, εν συντομία HOWA, διαθέτει αποξηραμένα φρούτα, καρυδόψιχα, ξηρούς καρπούς και σπόρους υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Στη μονάδα μας που διαθέτει πιστοποίηση IFS Food λειτουργούμε ως εισαγωγέας, εξαγωγέας, έμπορος χονδρικής και πάροχος υπηρεσιών. Η γκάμα των υπηρεσιών μας και της επεξεργασίας κατά παραγγελία περιλαμβάνει το καβούρδισμα ξηρών καρπών, την ανάμειξη, τη συσκευασία και τον τεμαχισμό αποξηραμένων φρούτων, καρυδόψιχας, ξηρών καρπών και σπόρων. Όλα τα προϊόντα μας από ελεγχόμενες βιολογικές και συμβατικές καλλιέργειες τα ελέγχουμε με απόλυτη τήρηση της ευρωπαϊκής και της γερμανικής νομοθεσίας για τα τρόφιμα. Με τους παγκόσμιους προμηθευτές μας καλλιεργούμε συνήθως μακροχρόνιες σχέσεις και γνωρίζουμε τις αειφόρους μεθόδους παραγωγής τους. Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε τα προϊόντα και απευθείας στις δικές αποθήκες και καταστήματα στη Γερμανία ή στην Ευρώπη - η μακρόχρονη συνεργασία με την κύρια μεταφορική εταιρεία μας εγγυάται την αξιόπιστη και εμπρόθεσμη παράδοση. Μπορείτε να είστε βέβαιοι: Από την HOWA προμηθεύσετε αποκλειστικά φυσικά προϊόντα άριστης ποιότητας.

 2. KTRACO

  Γαλλία

  Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

 3. FRUIT EXIM LLC

  Ουζμπεκιστάν

  Η Fruit Exim είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία εξαγωγών στο Ουζμπεκιστάν. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα B2B με στόχο την προμήθεια φυσικών και υψηλής ποιότητας, νωπών, αποξηραμένων και επεξεργασμένων προϊόντων φρούτων και λαχανικών από το Ουζμπεκιστάν σε άλλες χώρες. Η εταιρεία μας που καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα εργασιών – από τον αγρό έως την αποθήκη του πελάτη, λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των Ουζμπέκων γεωργών και εισαγωγέων από ολόκληρο τον κόσμο για τη διάθεση ενός ευρέος φάσματος προϊόντων, των απαιτούμενων ποσοτήτων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, σταθερότητας και των καλύτερων δυνατών όρων για τους εισαγωγείς. Παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, τηρώντας αυστηρά την ασφάλεια προϊόντων. Επιπλέον, για την κάλυψη των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων των πελατών μας, αφοσιωνόμαστε στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην τεχνολογική καινοτομία. Σήμερα μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και τροφοδοτεί ενεργά τους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

 4. NADATY

  Γαλλία

  Εισαγωγέας και διανομέας, εξειδικευμένος στο εμπόριο χονδρικής χουρμάδων Αραβικής και άλλης προέλευσης από το 2015, η NADATY ικανοποιεί όλες τις αιτήσεις: εμπορευματοκιβώτια, μονή παλέτα ή πολλαπλών αναφορών και αποστολές μέσω UPS σε μονάδες των 30 κιλών. Η Nadaty επιλέγει αυτά τα εξαίσια φρούτα για τα οφέλη τους και τις θρεπτικές τους ουσίες. Η σημασία τους στην αραβική και μουσουλμανική παράδοση εξηγεί την αυξανόμενη ζήτηση του προϊόντος. Η Nadaty εισάγει στην ευρωπαϊκή αγορά χουρμάδες: Ajwa Μεδίνας, Sukkari Rutab, Shagra, Barhi, Khudri, Safawi, καθώς και πολτό χουρμάδων από την Αραβία. Η Nadaty προσφέρει χουρμάδες Medjoul από την Ιορδανία και το Μαρόκο, Deglet Nour από την Αλγερία και Mazafatti από το Ιράν. Επιλέγουμε πιστοποιημένους προμηθευτές για την πείρα τους στις εξαγωγές και την αυστηρή τους τήρηση των βελτιστοποιημένων παραγωγικών διαδικασιών για τον ποιοτικό έλεγχο (ISO 22000 και 9001, BRC και HACCP καθώς και Global GAP για όλους τους χουρμάδες μας Ajwa).

 5. LA CASARECCIA

  Ιταλία

  Η La Casareccia, με έδρα στη Via Stabia στο Sant 'Antonio Abate (NA), είναι μια εταιρεία συντήρησης τροφίμων, από ντομάτες μέχρι όσπρια, λαχανικά επιλεγμένα και συσκευασμένα με τη μέγιστη προσοχή. Η Εταιρεία πληροί τα πρότυπα που απαιτούνται για τις πιστοποιήσεις UNI EN ISO 9001 - ACCREDIA - CERMET - BRC FOOD.

 1. PACS CORPORATION

  Ισπανία

  Η PACS International είναι μια ισπανική επιχείρηση με έδρα τη Βαρκελώνη, η οποία είναι εξειδικευμένη στη διανομή, σε παγκόσμιο επίπεδο, ολοκληρωμένων λύσεων πρώτων υλών, συστατικών, συσκευασιών (γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, PVC / PVDC) και στην κατασκευή για τρίτους, τη φαρμακευτική βιομηχανία, τα καλλυντικά, την προσωπική υγιεινή και την υγιεινή των τροφίμων.

 2. DRINKEAT OU

  Ουκρανία

  Από το 2008, η «Ukrainian Nuts Group» συλλέγει, επεξεργάζεται και εξάγει καρύδια και αγροτικά προϊόντα (Εφαρμοσμένο ηλιέλαιο, Μη Επεξεργασμένο ηλιέλαιο, Καλαμπόκι) σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ από το 2020 εξάγει και μαύρα σαμπούκου και κολοκυθόσπορους. Η συγκομιδή πραγματοποιείται στην πιο οικολογικά καθαρή περιοχή της Ουκρανίας - την περιοχή Πολτάβα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στην κεντρική γεωργική περιοχή της Ουκρανίας - περιοχή Πολτάβα, Lubny, 94 Volodymyrsky Ave. Το 2020 ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Drinkeat OÜ για τις χώρες της ΕΕ, η οποία εδρεύει στην Εσθονία, στο Ταλίν. Το Ukrainian Nuts Group είναι ένας όμιλος εταιρειών που περιλαμβάνει την Nuts Production LLC και την Drinkeat OÜ Περιγραφή: • Περιοχή παραγωγής: 4 700 m2 • Δυνατότητα παραγωγής: 970 τόνοι το μήνα • Η παραγωγή και τα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποίηση Τεχνολογίες και πρότυπα ποιότητας: - 100% ακριβές μέγεθος ολόκληρων καρυδιών - Πλύσιμο καρυδιού με αρτεσιανό νερό χωρίς τη χρήση χημικών - Γραμμή επεξεργασίας καρυδιών SORTEX - Τεχνολογία στεγνώματος με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας - Εξοπλισμός σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας τροφίμων - Επιθεώρηση ταξινόμησης απορριμμάτων από ειδικευμένο προσωπικό - Πρότυπα συσκευασίας και αποθήκευσης τροφίμων

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Τουρκία

 2. VILMARK GIDA ITH. IHR. INS. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

 3. ETIK ET BIO

  Γαλλία

 4. BRUNNER-ANLIKER AG

  Ελβετία

 5. DARRIAH COMPANY

  Γαλλία

 6. LA BATURRICA

  Ισπανία

 7. FAAMA GMBH

  Γερμανία

 8. TEZGAH SAS

  Γαλλία

 1. PALIMEX

  Γαλλία

 2. A.M.A. GESELLSCHAFT FÜR FOOD BE- UND VERARBEITUNG MBH NUSSVEREDELUNGSMANUFAKTUR

  Γερμανία

 3. SKYMIND-CBD INH. RAMOVIC DENIS

  Γερμανία

 4. GRAS IM GLAS GMBH

  Γερμανία

 5. ELEVATERZ

  Γερμανία

 6. TYTC TRADING COMPANY GMBH

  Γερμανία

 7. SNACK MICH GMBH

  Γερμανία

 8. HANOJU DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 9. ANTONINO CAUDULLO SRL

  Ιταλία

 10. GREEN CONCEPTA GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα αποξηραμένα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.720 επιχειρήσεις

Χ'ωρες