• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα

Αποτελέσματα για

Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MOH D.O.O

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Η MOH DOO είναι ένα ευρωπαϊκό εργαστήριο μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου που εξειδικεύεται στα συστατικά και πρωτότυπα υψηλής ποιότητας για της βιομηχανίες αυτοκινήτου, γεωργίας και υδραυλικής. Επιπλέον, κατασκευάζουμε εξατομικευμένα μέρη για την βιομηχανία αεροναυπηγικής και άμυνας, φωτισμός αυτοκινήτων και την βιομηχανία μηχανοκίνητων. Η MOH DOO, προσφέρει υπηρεσίες διάτρησης CNC στα πιο σύγχρονα κέντρα μηχανικής επεξεργασίας, με 3 άξονες και 5 άξονες, υψηλής ακριβείας. 3-άξονες – μέχρι 800 x 2200 χιλ., 5-άξονες – μέχρι 920 χιλ. Μπορούμε να προσφέρουμε μια ολόκληρη γκάμα υλικών και φινιρισμάτων επιφάνειας. Εξειδικευόμαστε σε φύλλα χάλυβα, αλουμινένια δομικά μέρη και κιβώτια. Αναλαμβάνουμε τόρνευση CNC σε σύγχρονους κώνους με διπλή άτρακτο, μέχρι fi 350 και fi 82, με άξονα σε Y και ηλεκτρικά εργαλεία. Χάρη στις προηγμένες μας παραγωγικές τεχνολογίες και μια ατέλειωτη προμήθεια εργαλείων και πόρων, μπορούμε να προσφέρουμε με μεγάλο πλεονέκτημα στους πελάτες μας υπηρεσίες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Υποστηρίζουμε κάθε έργο και κατασκευασμένο ανταλλακτικό. Χάρη στις γνώσεις μας ως εμπειρογνώμονας, προσφέρουμε αξιόπιστη και γρήγορη υποστήριξη. Βούληση μας είναι να είμαστε ο πρώτος σας αξιόπιστος εταίρος για όλες σας τις ανάγκες και απαιτήσεις μηχανικής επεξεργασίας ψηφιακού ελέγχου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η CAD-CAM Engineering Solution προσφέρει υπηρεσίες κατεργασίας μετάλλου για πρότυπα, μικρές και σειριακές παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων με πολύ μικρές αποκλίσεις και σύνθετες μορφές. Η ειδικότητα μας είναι η μηχανική κατεργασία φρέζας και τόρνευσης ψηφιακού ελέγχου: 3 άξονες, 4 άξονες, 5 άξονες σε βιομηχανίες όπως η αεροναυπηγική, πετρέλαιο και αέριο, φαρμακοβιομηχανία και Formula 1. Είδος κατεργασμένων εξαρτημάτων: συστατικά δομών αεροναυτιλίας, αεροδυναμικά συστατικά, βάνες και εξαρτήματα, υποβρύχιες επαφές σύνδεσης, υδραυλικά συστατικά. Υλικά: κράματα αλουμινίου, ανοξείδωτος χάλυβας, Inconel, τιτάνιο. Ειδικές επεξεργασίες: Ανοδίωση, σκληρή ανοδίωση, χημική στίλβωση, θερμική επεξεργασία, επεξεργασία καστάνωση.Είδος παραγωγής: μικρές σειρές (10-100 τεμάχια), μεσαίες (100-5000 τεμάχια.), μαζική (5000-30000 τεμάχια.). Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. SC PROFINOX SRL

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας, υπό την ονομασία Profinox, ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να γίνει κύριος προμηθευτής σύνθετων προϊόντων και υπηρεσιών επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα για τις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων στην Ρουμανία. Σύμφωνα με το όραμα της Profinox, η βιομηχανία επεξεργασίας του ανοξείδωτου χάλυβα στην Ρουμανία μπορεί και πρέπει να μετατραπεί ώστε να εξασφαλίζει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Χάρη σε μια αφιερωμένη ομάδα μηχανικών και ειδικών στον τομέα, στην χρήση εξοπλισμού και τεχνολογίας αιχμής, εξασφαλίζουμε ώστε όλα τα έργα των εταίρων μας και πελατών μας εκτελούνται με μέγιστη αποτελεσματικότητα. H Profinox διεξάγει με επιτυχία μια μεγάλη γκάμα σύνθετων υπηρεσιών: συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, κοπή λέιζερ, κύρτωση CNC, κυλινδρισμός, κοπή λαμαρίνας και προφίλ, αμμοβολή σε ανοξείδωτο χάλυβα, μηχανική κατεργασία σε ανοξείδωτο χάλυβα, σχεδιασμός CAD, επικάλυψη με σκόνη, κ.λπ. Παρέχουμε επίσης επαγγελματικές παραγωγικές υπηρεσίες ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικά προϊόντα (δοχεία, δεξαμενές, περιβλήματα μηχανημάτων, μεταφορείς, μεταλλικές δομές ή προϊόντα για τον τομέα HoReCa). Η Profinox είναι ο αξιόπιστος σας εταίρος- ανεξάρτητα από την βιομηχανία ή τομέας σας απασχόλησης. Επειδή ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό που ξέρουμε και ΞΕΡΟΥΜΕ τι κάνουμε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες της Profinox στις βιομηχανίες των τροφίμων και των φαρμάκων προϊόντα ανώτατης ποιότητας και σύνθετες υπηρεσίες επεξεργασίας ανοξείδωτου χάλυβα που ικανοποιούν τα πρότυπα που επιβάλλει το όνομα της εταιρείας μας, Profinox. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. BILSTEIN & SIEKERMANN GMBH + CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κατάλληλα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Από το 1956, είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της προμήθειας βιδών στεγανοποίησης, περιστρεφόμενων εξαρτημάτων και εξαρτημάτων ψυχρής διέλασης συμβατές με το πρότυπο και προσαρμοσμένες στους πελάτες. Σήμερα, είμαστε μία από τις ηγετικές εταιρείες στον κλάδο των βιδών στεγανοποίησης. Από την αρχή, προτεραιότητα έχει η ικανοποίηση των πελατών μας παγκοσμίως. Γι 'αυτό εφαρμόζουμε τις πιο βιώσιμες τεχνολογικά και οικονομικά λύσεις σε κάθε παραγγελία και προσαρμόζουμε συνεχώς την προσφορά μας στις απαιτήσεις της αγοράς. Είτε πρόκειται για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη μηχανολογία, τη μηχανική εγκαταστάσεων ή υπηρεσίες, έχουμε την κατάλληλη λύση για τη δουλειά σας

 5. EDIS ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η EDIS Anlagenbau GmbH ιδρύθηκε το 1995 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή εγκαταστάσεων, μηχανών και συστημάτων ως πρωτότυπα και σε μικρές σειρές. Η κύριά της τεχνογνωσία έγκειται στην παραγωγή ολοκληρωμένων συγκροτημάτων για διάφορες βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας όπως ηλιακή τεχνολογία, τεχνολογία κενού, τεχνολογία επίστρωσης. Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι υψηλής επαγγελματικής συνείδησης παράγουν σε ένα χώρο παραγωγής μεγαλύτερο από 10.000 m2 μηχανές, εγκαταστάσεις και συγκροτήματα υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Επιβλέπουμε τα έργα σας από την ανάπτυξη με δημιουργία πρωτοτύπων και την κατασκευή για την έναρξη παραγωγής της σειράς μέχρι και τη δημιουργία των συγκροτημάτων και τη συναρμολόγηση. Στη διαδικασία αυτή παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα, αξιοπιστία και αποδοτικότητα. Για τους πελάτες μας στη διεθνή μηχανολογία η εξωτερική ανάθεση είναι ένας σημαντικός παράγοντας του ανταγωνισμού. Συνεχώς μεταφέρουν σε εμάς τμήματα των παραγωγικών τους εργασιών ή ξεπερνούν τις συμφορήσεις στις υποδομές τους χρησιμοποιώντας προσωρινά τις υπηρεσίες μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MASCHINENTECHNIK PRETZSCHENDORF GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε κατασκευαστές μηχανικών στοιχείων σύνδεσης, εξαρτημάτων μηχανών και κατασκευασμένων με CNC τμημάτων σχεδίασης. Το πρόγραμμα προϊόντων μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: - φρεζαρισμένα εξαρτήματα CNC σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη - ελατήρια προσαρμογής σύμφωνα με το DIN 6885 - σφήνες σύμφωνα με το DIN 6886 - εφαπτόμενες σφήνες σύμφωνα με το DIN 271 - περικόχλια T σύμφωνα με το DIN 508 και ρομβοειδή περικόχλια - κωνικές σφήνες σύμφωνα με το DIN 6887 - ήλοι με εγκοπές σύμφωνα με το ISO 8746 (DIN 1476), ISO 8747 (DIN 1477) - σωληνοειδή πριτσίνια σύμφωνα με το DIN 7340, DIN 7339 κατόπιν αιτήματος - ελατήρια δίσκου σύμφωνα με το DIN 6888. Σχεδόν όλα τα εξαρτήματα DIN μπορούν επίσης να κατασκευαστούν σε τροποποιημένη μορφή ως εξαρτήματα σχεδίασης. Είναι δυνατές οι ακόλουθες μέθοδοι επεξεργασίας: πριόνισμα, φρεζάρισμα, διάτρηση, βύθιση, κοπή σπειρωμάτων (συμπεριλαμβανομένων των σπειρωμάτων σε ίντσες και των αμερικανικών σπειρωμάτων), λείανση επιφανειών, λείανση σε περιστρεφόμενο τύμπανο. Τα εξαρτήματά μας χρησιμοποιούνται σε ευρύ φάσμα κλάδων, π.χ. μηχανολογία, ηλεκτρική βιομηχανία και ηλεκτρονικά βιομηχανία, κατασκευή κιβωτίων ταχυτήτων, οικοδομικές εργασίες και πολλά άλλα.

 2. ROKVELAS, UAB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Rokvelas UAB είναι μια Λιθουανική εταιρεία που προσφέρει εργασίες κατεργασίας μετάλλου για μικρή σειριακή και σειριακή παραγωγή. Διαθέτουμε πείρα 11 ετών στην εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή χαλύβδινων δομών, στην κατεργασία ψηφιακού ελέγχου (CNC). Παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. παραγωγή, γενική ρύθμιση, συμπλήρωση, διάφορες καλύψεις, διαχείριση διακίνησης και άλλα. Υπηρεσίες: διάτρηση ψηφιακού ελέγχου, κύρτωση με ψηφιακό έλεγχο, τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο, Φρεζάρισμα ψηφ. ελέγχου, πριονοκορδέλες, συγκόλληση, επίπεδη λείανση, δίπλωμα φύλλων. Κατασκευές: με θερμό γαλβανισμό μεγάλου βάθους, βαμμένες με σκόνη, αμμοβολημένες και βαμμένες με υγρή μέθοδο, Διάφοροι τρόποι ηλεκτροσυγκόλλησης. 'Όλες οι χαλύβδινες μας υποδομές ικανοποιούν τα πρότυπα κατά EN 1090-1, 2. Σύστημα διαχείρισης με πιστοποίηση κατά ISO 9001. Επισκεφθείτε την διαδικτυακή μας τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες.

 3. GEBR. W. + H. ZAUGG AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Σε περισσότερα από 70 χρόνια, η Gebr. W. + H. Zaugg AG έχει αποκτήσει μια μοναδική τεχνογνωσία. Μόνο έτσι είναι δυνατή η παραγωγή τέλειων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σημερινής από τεχνική άποψη απαιτητικής αγοράς. Η καινοτομία και η ακρίβεια είναι απαραίτητες στην κατασκευή καλουπιών και στη χύτευση υπό πίεση. Με αυτήν τη φιλοσοφία εργαζόμαστε και ενεργούμε σε καθημερινή βάση ώστε να παράγουμε τα τέλεια προϊόντα για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Gebr. W. + H. Zaugg AG είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ιδιοκτησίας της Bettina Ulrich-Zaugg και του Stephan Ulrich. Είμαστε ο συνεργάτης σας για τέλεια πλαστικά εξαρτήματα, την κατασκευή καλουπιών, την παραγωγή μεμονωμένων εξαρτημάτων, την τρισδιάστατη εκτύπωση και το σέρβις.

 4. ANDREAS BERG STAHL- UND MASCHINENBAU E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είτε πρόκειται για συστήματα κρυογονικής απογρέζωσης & αφαίρεση επιστρώσεων, πλύση υψηλής πίεσης, επεξεργασία χαλύβδινων μέσων ή χαλύβδινες κατασκευές, τεχνολογία συγκόλλησης, μηχανική επεξεργασία, επεξεργασία ελασμάτων & εκτύπωση 3D, η διευθυνόμενη από την οικογένεια οικογενειακή επιχείρηση Berg Stahl- und Maschinenbau e.K. διακρίνεται για την πρώτης τάξεως ποιότητας στην ανάπτυξη & παραγωγή! Με άνω των 40 ετών εμπειρία μπορούμε να ανατρέξουμε σε ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας: απογρέζωση ελαστομερών και κρυογονική αφαίρεση επιστρώσεων, ειδική πλύση, επεξεργασία χαλύβδινων μέσων, χαλύβδινες κατασκευές, ηχομονωτικές καμπίνες, επένδυση & κάλυψη, πλαίσια μηχανημάτων, συγκροτήματα, μέθοδοι συγκόλλησης (MIG, MAG, WIG, σημειακή συγκόλληση αντίστασης, συγκόλληση πείρων, ηλεκτροκόλληση, συστήματα ρομπότ συγκόλλησης), μηχανικές φρέζες CNC 3/4/5 αξόνων μήκους φρέζας έως 7 m, μηχανικοί τόρνοι CNC έως 3 m, CNC μηχανήματα θερμοκόλλησης, πλάσμα & αυτογενής κόλληση, καμπτικές πρέσες CNC, διατρητήρας, στρογγυλός κύλινδρος, επιβελτίωση επιφανειών (βαφή, γαλβανισμός εν θερμώ, χρωμίωση, αμμοβολή & σφυρηλάτηση με υαλοσφαιρίδια, αποσκωρίωση & ορειχάλκωση) και πολλά άλλα. Προμηθεύουμε παγκοσμίως!

 5. ROHRE-KETTERER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της εταιρείας το 1975 επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στην εμπορία και στην επεξεργασία σωλήνων. Από την επικέντρωση στους σωλήνες λεπτού τοιχώματος και στους τριχοειδείς σωλήνες προέκυψε μια μοναδική τεχνογνωσία, την οποία αξιοποιούμε και διευρύνουμε σε καθημερινή βάση προς όφελος των πελατών μας. Εκμεταλλευτείτε κι εσείς τη δική μας παραγωγική εμπειρία και τις επαφές μας με τα παγκοσμίως κορυφαία εργοστάσια που έχουμε καλλιεργήσεις κατά τα τελευταία 40 έτη. Ανακαλύψτε την αποδοτικότητα και τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε εντατικά σεμινάρια μετεκπαίδευσης, σεμινάρια κατάρτισης, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελέγχους ώστε οι γνώσεις μας να είναι πάντοτε επίκαιρες, καθώς και για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

 1. AESCHLIMANN AG, DÉCOLLETAGES

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Aeschlimann παράγει από το 1937 τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας στο Lüsslingen του Solothurn. Περισσότεροι από 160 συνεργάτες δραστηριοποιούνται 100% για την υλοποίηση των επιθυμιών σας. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσης συγκαταλέγονται το τορνάρισμα, συμβατικό και με έλεγχο CNC για μικρές, μεσαίες και σε ειδικές περιπτώσεις και μεγάλες σειρές. Για το φινίρισμα παρέχουμε όλες τις διαδεδομένες μεθόδους της επεξεργασίας ακριβείας. Με την υποστήριξη επιλεγμένων παρόχων για μεθόδους επιφανειακής επεξεργασίας και θερμικής επεξεργασίας σάς παραδίδουμε έτοιμα προς εγκατάσταση τορναριστά εξαρτήματα ακριβείας. Βρίσκουμε τη λύση για το δικό σας τορναριστό εξάρτημα!

 2. MR INDUSTRIES

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η MR INDUSTRIES είναι μια ιδιωτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην υπεργολαβία υπηρεσιών μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου για την παραγωγή φρεζαριστών και τορνευμένων μερών ανώτατης ποιότητας. Με την πάροδο του χρόνο, έχουμε κατακτήσει την κορυφή ως προμηθευτής με υπεργολαβία κατεργασμένων μερών σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς. Η εκτενείς μας ικανότητες μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε μέρη σε παρτίδες οποιουδήποτε μεγέθους, από πρωτότυπα ως παραγγελίες μεγάλης εμβέλειας. Με μια κυμαινόμενη ικανότητα διαμέτρου από 1 χιλ. έως 32 χιλ., μπορούμε να ικανοποιήσουμε μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Στην MR Industries, έχουμε κατακτήσει μια γερή φήμη στην παράδοση συστατικών και μερών με κατεργασία ακριβείας με επίκεντρο στην αποτελεσματικότητα και στην οικονομία. Η χρήση της προηγμένης τεχνολογίας Citizen μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τα πάντα από πρωτότυπα ως έργα σε μικρή παρτίδα και σε παραγωγές μεγάλου όγκου μηχανικά κατεργασμένων συστατικών και μερών. Εξοπλισμένοι με κέντρα μηχανικής κατάρτησης αιχμής, λειτουργούμε με πλήρως αυτοματισμένους τροφοδότες γεμιστήρων εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη παραγωγή. Αυτή η ικανότητα με επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες προθεσμίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση για μηχανικά κατεργασμένα συστατικά υψηλής ποιότητας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία.

 1. KIGEMA SP. Z.O.O

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια ομάδα μηχανικών, τεχνικών και κορυφαίας κατηγορίας εμπειρογνωμόνων με εμπειρία 30 ετών στη χύτευση και στη μηχανική επεξεργασία. Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες και σχέσεις με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και θέλουμε να είμαστε ο προμηθευτής 1ης επιλογής για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. ΧΥΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΥ: Η KIGEMA ειδικεύεται στη φυγοκεντρική χύτευση για την παραγωγή ψηκτρών, δακτυλίων και χιτωνίων χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα κραμάτων χαλκού με βάση τα διεθνή και τα τοπικά πρότυπα χύτευσης (όπως DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) και ειδικά κράματα. Τα υλικά που διαθέτουμε περιλαμβάνουν μπρούντζο, κράματα χαλκού-αλουμινίου, κράματα χαλκού-μολύβδου, ειδικό μπρούντζο, ορείχαλκο και προσαρμοσμένα κράματα. ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ CNC: Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανικής επεξεργασίας χάλυβα, χυτοσιδήρου, μη σιδηρούχων μετάλλων και τεχνικών πλαστικών. Αναλαμβάνουμε παραγγελίες υψηλής ακρίβειας, μέσες και μικρές σειρές σε ένα ευρύ φάσμα διαστάσεων. Τηρούμε συστήματα διασφάλισης ποιότητας, όπως τα iso 9001: 2009, iso 18001-2004 και iso 14001-2005. Η IGEMA διαθέτει εργαστήριο που ελέγχει τις μηχανικές ιδιότητες προϊόντων, όπως σκληρότητα, επιμήκυνση, μικρόμετρα. Η KIGEMA διεξάγει επίσης ελέγχους διείσδυσης και υπερήχων και εκδίδει πιστοποιητικά συμμόρφωσης κατά EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει κλιματιζόμενο θάλαμο μετρήσεων εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό μέτρησης.

 2. HSM SEUBERT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ποιοι είμαστε... Είμαστε μια νέα, δυναμική ομάδα στον τομέα της κατά παραγγελία παραγωγής. Ως ατομική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2001 έχουμε εξελιχθεί σε αξιόπιστη συνεργάτη παροχής υπηρεσιών με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. Με τις 3 μονάδες μας σε χώρους 2.000 m² διαθέτουμε διάφορες μεθόδους επεξεργασίας στον τομέα της κατά παραγγελία παραγωγής. Επί του παρόντος απασχολούμε 100 συνεργάτες πλήρους και μερικής απασχόλησης, οι οποίοι εργάζονται κατά περίπτωση για λογαριασμό σας στη 3 βάρδιες. Παρέχουμε υποστήριξη στους εξής τομείς: επίστρωση, διαλογή, συμπληρωματική επεξεργασία, συναρμολόγηση, συσκευασία, μέτρηση, απογρέζωση με το χέρι, έναρξη λειτουργίας. Δεν εδώ υπάρχει ό, τι ψάχνετε; Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκομίστε οφέλη από τα πλεονεκτήματά μας. Με τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μας που είναι στη διάθεσή σας, είμαστε ευέλικτοι. Αποκομίστε οφέλη και από το δικό μας ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Θα χαρούμε να σάς συμπεριλάβουμε προσεχώς στο πελατολόγιό μας! HSM – Ο συνεργάτης σας για όλα όσα αφορούν στην κατά παραγγελία παραγωγή!

 3. RPWORLD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η RPWORLD είναι κορυφαίος προμηθευτής κατασκευαστής μηχανικών μερών για ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ιατρικές συσκευές, επιστημονικά όργανα και για άλλους βιομηχανικούς τομείς. Παράγουμε μικρό έως μεσαίο όγκο μερών και ανταλλακτικά παραγωγής τελικής χρήσης μέσα σε 3 ημέρες με μηχανική κατεργασία CNC, μορφοποίηση με έγχυση, χύτευση εν κενώ, κατασκευή λαμαρινών και πολλά άλλα. Η υπηρεσία μας κατασκευής κατά παραγγελία μας βοηθά στην ταχύτερη προώθηση των προϊόντων στην αγορά, στην μείωση του παραγωγικού και αναπτυσσιακού κόστους και μειώνει τον κίνδυνο κατά τον κύκλο ζωής του προϊόντος. Δεσμευόμαστε στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών γρήγορης παραγωγής και δημιουργία πρωτοτύπων. Είτε χρειάζεστε γρήγορο πρωτότυπο για δοκιμή και έλεγχο, παραγωγή μικρής ποσότητας για NPI ή βοήθεια για εμπορευματοποίηση, οι παραγωγικές μας λύσεις μιας στάσης θα σας καλύψουν. Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας; - Σύντομες προθεσμίες : Αυτόματα και προηγμένα μηχανήματα που λειτουργούν όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας σύντομη προθεσμία εντός 3 ημερών. - Σταθερή υψηλή ποιότητα : Ο συνδυασμός ποιοτικού ελέγχου με εξοπλισμός αιχμής εξασφαλίζουν την συνοχή των εξατομικευμένων σας μερών με τα τρισδιάστατα σας σχέδια. - Υψηλή ακρίβεια: Ο εξοπλισμός μας επιτρέπει στενή ανοχή διαστάσεων κατά το πρότυπο DIN ISO 2768 M (F) ικανοποιώντας τις ακριβείς σας προδιαγραφές. - Λύσεις μιας στάσης: Μηχανική κατεργασία CNC, μορφοποίηση με έγχυση και περισσότερα για την ομαλή ροή των παραγωγικών πόρων και την μείωση των παραγωγικών κινδύνων. - Κατασκευή κατά παραγγελία: Η ευελιξία μας επιτρέπει την παραγωγή εξατομικευμένων μερών, γρήγορα και αποτελεσματικά, ικανοποιώντας τις αναπτυσσόμενες ανάγκες της αγοράς.

 4. REIMANN INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Από την ίδρυση της επιχείρησης το 1966 έχουμε ως στόχο να ανταποκρινόμαστε με βιώσιμο τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών. Η βελτιστοποίηση και να αναγέννηση εξαρτημάτων με θερμικό ψεκασμό πρέπει να χαρακτηρίζονται από πολλές απόψεις ως οικολογικές. Η αλυσίδα παραγωγής βραχύνεται σημαντικά και η διάρκεια ζωής των τεμαχίων επεξεργασίας παρατείνεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταργούνται εντελώς οι διαδικασίες πρώτων υλών που επιβαρύνουν ως επί το πλείστον το περιβάλλον από τη διαδικασία παραγωγής ή να περιορίζεται ο ρόλος τους. Εκτός αυτού, η διαδρομή μεταφοράς που διανύουν τα προϊόντα από τις πηγές πρώτων υλών έως τις μονάδες επιβελτίωσης αποτελεί σημαντική επιβάρυνση που καταργούμε ευχαρίστως. Αυτή η κοινωνική συνιστώσα μπορεί να συνδυαστεί ικανοποιητικά με την οικονομική, επειδή ο συντελεστής κόστους επηρεάζεται θετικά με τον περιορισμό της διαδικασία παραγωγής για εμάς και συνεπώς και για τους πελάτες μας. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών είμαστε σε θέση να υποστηρίζουμε τις προαναφερόμενες αξίες μας με καινοτομικές προσεγγίσεις. Δεν λέγεται τυχαία: Πάντα μαθαίνεις κάτι. Ο στόχος για έναν ακόμη πιο ευέλικτο, ακριβέστερο και πιο αειφόρο τρόπο εργασίας παραμένει πάντοτε στην προσήλωση των συνεργατών μας, τόσο στις πωλήσεις όσο και στην παραγωγή. Εκτός από τον οικολογικό χαρακτήρα, υψηλή αξία έχει επίσης ο οικογενειακός χαρακτήρας της επιχείρησής μας που τον ορίζουμε με την στενή μας σύνδεση με τη μονάδα της Βαυαρίας στη Γερμανία.

 5. BULUT CNC MACHINING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BULUT CNC MACHINING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, τορνευση μεταλλων, Προγραμματισμός μηχανημάτων ψηφιακού ελέγχου 3 και 5 αξόνων, Κεκαμμένα τμήματα CNC, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, φρέζα ψηφιακού ελέγχου, και Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 6. ASTICHER MECHANICAL CONSTRUCTIONS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Asticher Srl είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 9001-2008 και ISO/TS 16949 και εγγυάται υψηλά πρότυπα ποιότητας χάρη στις προσεκτικές εργαστηριακές δοκιμές που εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό που υπάρχει στην εταιρεία. Η εταιρεία διαθέτει εξεικευμένους τεχνικούς 2ου επιπέδου. Η Asticher Srl διαθέτει επίσης εξελιγμένο εξοπλισμό όπως: μηχανή μέτρησης 3D, ανθρωπόμορφο βραχίονα για τρισδιάστατες μετρήσεις τρίτων. Η εταιρεία μας μπορεί να πραγματοποιεί τοπομετρικές οπτικές σαρώσεις επί τόπου, χωρίς μετακίνηση του στοιχείου προς έλεγχο. Πραγματοποιεί επίσης μηχανικές κατασκευές για τους ακόλουθους τομείς: ενέργεια, πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ειδικά οχήματα, ανανέωση υπηρεσιών, σιδηρουργικός, αυτοκίνητα, πρωτότυπα, εξωτερικές κατεργασίες, δοκιμές για λογαριασμό τρίτων.

 7. MECANOR SA

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η Mecanor είναι ο ειδικός σας στον τομέα των προϊόντων διάτρησης ακριβείας για τη μικροτεχνολογία μέσω καινοτόμων διαδικασιών και εργαλείων διαδοχικής διάτμησης υψηλής ποιότητας.Από την ίδρυσή της το 1948, η Mecanor ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις δυνατότητές της με στόχο να ανταποκρίνεται στις ολοένα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της μικροτεχνολογίας στις διάφορες αγορές, αρχικά σχεδόν αποκλειστικά για την ωρολογοποιία και εν συνεχεία με μια πολύπλευρη γκάμα εξαρτημάτων για την ιατρική τεχνολογία, την αυτοκινητοβιομηχανία και τις μικροσυσκευές.

 8. KRATZER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το όνομα Kratzer αντιπροσωπεύει ακριβείς ανοχές, υψηλή καθετοποίηση της παραγωγής και σύνθετες δομές μερών. Έτσι, σας παρέχουμε την υψηλή ποιότητα που αναμένουν οι πελάτες σας από τα προϊόντα σας. Στην επιχείρηση μας, οι συνεργάτες νιώθουν μέλη μιας οικογένειας. Καταβάλουμε από κοινού προσπάθεια ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας όχι μόνο άρτια εξαρτήματα, αλλά κυρίως προσωπική εξυπηρέτηση. Απλά πείτε μας τι χρειάζεστε και θα σας συμβουλεύσουμε λεπτομερώς σχετικά με τη λύση που μπορεί να εφαρμοστεί στο εκάστοτε ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα. Επειδή υποσχόμαστε μόνο ό, τι μπορούμε να τηρήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε συγκεκριμένα. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς! Εκτός από τους εξειδικευμένους και ενθουσιώδεις συνεργάτες μας, στηριζόμαστε σε σύγχρονα μηχανήματα, τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής στις οποίες επενδύουμε συνεχώς. Έτσι, έχετε την υψηλότερη ποιότητα σε μια βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης.

 1. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Ningbo Tower Machinery Co., Ltd είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εγκαταστάσεων 13 ετών τουλάχιστον που προσφέρει λύση σε ένα σημείο για ποιοτικά μηχανικά προϊόντα με χαμηλό κόστος στην Κίνα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταλλικά ανταλλακτικά κάθε είδους, όπως κατασκευή λαμαρινών, στοιχεία μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων, στοιχεία συγκόλλησης, ειδικά ανταλλακτικά συναρμολόγησης. Η γκάμα των προϊόντων της αγοράς καλύπτει την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική, τα γεωργικά μηχανήματα, τον αθλητισμό κ.ο.κ.

 2. VECA SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η κατεργασία ακριβείας υψηλής τεχνολογικής στάθμης επιτρέπει στον όμιλο VECA GROUP να παράγει μηχανικά εξαρτήματα εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας για μηχανικά σπορ, για θαλάσσια σπορ, για την αεροναυπηγική, για ελικόπτερα, για στρατιωτικές εφαρμογές, για τη βιομηχανία τροφίμων και για έρευνα σε θέματα ιατρικής και υγιεινής. Ο όμιλος VECA διαθέτει την πλέον προηγμένη τεχνογνωσία για την παγκόσμια αγορά της μηχανικής σε επίπεδο αριστείας. Ο όμιλος VECA διαθέτει τρεις ολοκληρωμένες αίθουσες μετρολογίας με αυτοματοποιημένο σύστημα που ελέγχει κάθε προϊόν 100%.

 3. STEEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STEEC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, διατρηση μεταλλων, φρεζαρισμα μεταλλων, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Μηχανική ακριβείας, και Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Brindas, Γαλλία.

 4. METAL-TECH

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία METAL-TECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, Τρόχισμα - εργαλειομηχανές, Έλαστρα για σιδηρούχα μέταλλα, Εργαλεία σπειροτόμησης, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές κύρτωσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Gniezno, Πολωνία.

 5. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα, Σιδηρουργία και μεταλλουργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά, τορνευση ακριβειας, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, φρεζάρισμα ακριβείας, πρότυπα ψηφιακού ελέγχου, και κοπη ψηφιακου ελεγχου. Έχει έδρα σε Pontinha-Lisboa, Πορτογαλία.

 6. AXINAR SMPC

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AXINAR SMPC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, μορφοποιηση μεταλλων, κοπή μετάλλων, μηχανική κατεργασία λαμαρίνας, κύρτωση μετάλλων, κοπή με λέιζερ, και μηχανικη κατεργασια ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

 7. BW METALL HEILBRONN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BW METALL HEILBRONN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

 8. PROJEKTO AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROJEKTO AG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Au, Ελβετία.

 9. TITIZ CNC MACHINING

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TITIZ CNC MACHINING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, Βιομηχανικός σχεδιασμός, Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, μηχανηματα για την ηλεκτροδιαβρωση των μεταλλων με συρμα, τορνευση ακριβειας, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC 4 αξόνων, Εργασίες φρεζαρίσματος CNC, φρέζα ψηφιακού ελέγχου, και Εξαρτήματα τόρνου CNC. Έχει έδρα σε Istanbul / Beylikdüzü, Τουρκία.

 10. ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ACE APPARATEBAU CONSTRUCTION & ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Λεβητοποιΐα - βαριά, δοχεία υπό πίεση, ντεποζιτα υπο πιεση, αντιδραστηρες, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Λεβητοποιΐα - βαριά. Έχει έδρα σε Lieboch, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31.985 Επιχειρήσεις