• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φρέζες και τρυπάνια

Αποτελέσματα για

Φρέζες και τρυπάνια - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GLOOR PRÄZISIONSWERKZEUGE AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  GLOOR - όχι απλώς εργαλεία...Η παροχή ολοκληρωμένων συμβουλών και υποστήριξης στους πελάτες είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εταιρείας GLOOR. Ανώτατος στόχος είναι η κατασκευή εργαλείων που είναι σαφώς καλύτερα από όσα χρησιμοποιούνταν μέχρι τώρα, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να περιορίζουν σημαντικά το κόστος επεξεργασίας και το κόστος ανά τεμάχιο. Χάρη στη μεγάλη εμπειρία και στις τεκμηριωμένες γνώσεις μας, καθώς και σε σχεδιασμένα από εμάς μηχανήματα κατορθώνουμε πάντοτε να σχεδιάζουμε προσαρμοσμένα εργαλεία και να εξασφαλίζουμε σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας. Η εταιρεία από το Lengnau είναι γνωστή για τις καινοτομικές της λύσεις. Αποκτούμε συνεχώς νέους πελάτες από συστάσεις: Δοκιμάστε την εταιρεία GLOOR, αυτή θα βρει μια λύση για κάθε σχετικό με τα εργαλεία πρόβλημα.

 2. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

 3. VACO FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Vaco προσφέρει μέσα από το δίκτυο αντιπροσώπων της σε όλη την Γαλλία μια γκάμα εργαλείων κοπής (τρυπάνια, φρέζες, φρέζες ελικοτομής, φιλιέρες, ...) HSS, καρβίδιο και CBN. Εξοπλίζουμε επίσης τις εργαλειομηχανές με συσκευές σύσφιξης, κάθετης και οριζόντιας συγκράτησης και στερεώσεις. Εδώ και περισσότερα από σαράντα χρόνια διανέμουμε το τρυπάνι VALCUT. Γκάμα 4 οικογενειών : εργαλεία για το μέταλλο, ανοξείδωτο, μετρολογίας και δόμησης. Η VACO France προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινότομων εργαλείων ποιότητας για την επεξεργασία των μετάλλων και τον εξοπλισμό εργαλειομηχανών.

 4. GÜNTER ISCHEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στο Oberhausen-Rheinhausen για την παραγωγή εργαλείων επεξεργασίας μετάλλων. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση φέρουμε μεγάλη ευθύνη και την αναλαμβάνουμε ευχαρίστως. Ποιότητα σε προσιτές τιμές. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από εμάς σε προσιτές τιμές. Η γκάμα των υπηρεσιών μας. Η μεγάλη γκάμα διασφαλίζει ότι σ' εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: παραγωγή εργαλείων βάσει σχεδίου

 5. WEXO PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η WEXO Präzisionswerkzeuge υποστηρίζει από το 1971 τη βιομηχανία και το εξειδικευμένο εμπόριο με μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών σε ό, τι αφορά την επεξεργασία μετάλλων με αφαίρεση υλικού. Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι η διάτρηση, το φρεζάρισμα και η σπειροτόμηση. Σε αυτούς τους τομείς υποστηρίζουμε τους πελάτες μας εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες κατά το σχεδιασμό, την εισαγωγή και τη βελτιστοποίηση.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. JONGEN WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Jongen Werkzeugtechnik GmbH ιδρύθηκε το 1974 και εδρεύει στο Willich της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας της Γερμανίας. Εδώ και 40 χρόνια παράγουμε εργαλεία φρεζαρίσματος και διάτρησης για την επεξεργασία μετάλλου και πλαστικού σε ανώτατο επίπεδο και τα εξάγουμε σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι πυλώνες της επιτυχίας μας είναι οι πεπειραμένοι συνεργάτες, η προσανατολισμένη στον πελάτη φιλοσοφία, η υψηλή αξία της έρευνας και της ανάπτυξης, μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, η ολοκληρωμένη τεχνογνωσία παραγωγής και η χωρίς συμβιβασμούς δέσμευση για την ποιότητα. Προκειμένου να διασφαλίζουμε την ολοκληρωμένη μεταφορά της τεχνογνωσίας δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση των συνεργατών μας. Σάς παρέχουμε εργαλεία μέγιστης ακρίβειας για όλα σχεδόν τα υλικά και τις εφαρμογές φρεζαρίσματος. Επιπλέον σάς παρέχουμε μέσω του δικού μας τμήματος πωλήσεων άψογη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων επιτόπου.

 2. ABELCO GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ABELCO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Büchen, Γερμανία.

 3. AM-SYSTEMS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AM-SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Maulbronn, Γερμανία.

 4. KUHN & MÖHRLEIN GMBH WERKZEUG U. MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KUHN & MÖHRLEIN GMBH WERKZEUG U. MASCHINENBAU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

 5. SCHMIEDEL MASCHINEN- UND FAHRZEUGBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHMIEDEL MASCHINEN- UND FAHRZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Neu-Ulm, Γερμανία.

 1. HUTZEL DREH TECH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HUTZEL DREH TECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Steinenbronn, Γερμανία.

 2. GRÜNE MODELLBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRÜNE MODELLBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Wolfratshausen, Γερμανία.

 1. 3D LASER BW GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία 3D LASER BW GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Kirchheim Unter Teck, Γερμανία.

 2. ALEXANDER BENDER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALEXANDER BENDER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

 3. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέζες και τρυπάνια, φλαντζες, και Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

 4. CNC METALLVERARBEITUNG UND HANDELS GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CNC METALLVERARBEITUNG UND HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 5. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Πρεσαριστά εξαρτήματα, Μηχανικοί κοχλίες, ελατηριωτά εξαρτήματα πίεσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Τρυπάνια και φρέζες. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

 6. JATO-DÜSENBAU AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία JATO-DÜSENBAU AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Luzern, Ελβετία.

 7. ZTO GMBH, ZERSPANUNGSTECHNIK OSTERTAG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZTO GMBH, ZERSPANUNGSTECHNIK OSTERTAG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

 8. LEISTRITZ PRODUKTIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEISTRITZ PRODUKTIONSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζες, και Εργαλεία φρεζαρίσματος. Έχει έδρα σε Pleystein, Γερμανία.

 1. MERKAN GESELLSCHAFT M.B.H. NFG GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MERKAN GESELLSCHAFT M.B.H. NFG GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Gratwein, Αυστρία.

 2. ROTH- WESSINGER GMBH CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROTH- WESSINGER GMBH CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

 3. WERNER HEEB AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WERNER HEEB AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Steinebrunn, Ελβετία.

 4. TRESSELT GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRESSELT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Großbreitenbach, Γερμανία.

 5. FUNK DREIDIMENSIONAL ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FUNK DREIDIMENSIONAL ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Simmersfeld, Γερμανία.

 6. GÜNTER PRÜGGER GESMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GÜNTER PRÜGGER GESMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Gratkorn, Αυστρία.

 7. FERTECH AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FERTECH AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Lengnau, Ελβετία.

 8. SGT SÜDDEUTSCHE GESTELLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SGT SÜDDEUTSCHE GESTELLTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

 9. APB

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία APB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, βιομηχανικες προμηθειες, μετρολογια, εργαλεια κοπης, κατασκευη ειδικων εργαλειων, κοχλιες αυτοκοχλιοτομησης, λεπιδες πριονιων, χαλυβας με ειδικα κραματα, και αδαμαντοφοροι τροχοι λειανσης. Έχει έδρα σε Beauchamps, Γαλλία.

 10. REISSFELDER PROFILSCHLEIFEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία REISSFELDER PROFILSCHLEIFEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρέζες και τρυπάνια - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

309 Επιχειρήσεις