• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ

Αποτελέσματα για

Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Ο όμιλος Lödige Industries ιδρύθηκε το 1948 με παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνου, στη Νέα Υόρκη και στη Ντόχα (Κατάρ) που διαθέτουν έκαστο πολυάριθμες θυγατρικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους το ένα τρίτο εργάζονται στη Γερμανία. Η Lödige παρέχει τεχνικές μεταφορικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικεύεται στα σύνθετα συστήματα ροής υλικού για διοικητική μέριμνα. Η επιχείρηση είναι κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των τερματικών σταθμών διαχείρισης φορτίων. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από λύσεις για την χωρίς φραγμούς δόμηση (ανελκυστήρες σκάλας, ανυψωτικές πλατφόρμες), ανελκυστήρες φορτίων και PKEW, ανυψωτικές πλατφόρμες και συσκευές χειρισμού ραφιών έως πλήρως αυτόματα συστήματα στάθμευσης οχημάτων, εγκαταστάσεις αερομεταφερόμενων εμπορευμάτων και λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση αποθηκών. Το σέρβις της Lödige περιλαμβάνει συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επισκευή και ανταλλακτικά για ανελκυστήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και βιομηχανικά συστήματα της Lödige και άλλων κατασκευαστών.

 2. LESSINE

  Βέλγιο

  Η Lessine Tailored Bulk Technology είναι δραστήρια στη βιομηχανία χύδην και τα προϊόντα σκόνης για 125 χρόνια, η Lessine είναι προμηθευτής και μια τεχνική επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη, κατασκευή και εγκατάσταση μηχανημάτων και βιομηχανικών λύσεων. Η Lessine έχει εμπειρία σε πέντε βασικές τεχνολογίες. θραύση, μίξη, ξήρανση, διαχωρισμός και χειρισμός. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλών τομέων δραστηριότητας.

 3. ROS ROLLENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευαστής συστημάτων κυλίνδρων όπως κύλινδροι στήριξης, πλαστικοί κύλινδροι στήριξης, χαλύβδινοι κύλινδροι στήριξης, κύλινδροι στήριξης από ανοξείδωτο χάλυβα, κύλινδροι κινητήρων, κύλινδροι κίνησης πολλαπλών κατευθύνσεων, στοιχεία επέκτασης και παρελκόμενα για εγκαταστάσεις συστημάτων μεταφοράς

 4. BENNES ET GODETS GOUBARD

  Γαλλία

 5. SAUTEC

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WWT TECHNOLOGIE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. L. U. T. METALLTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. ROBERT SIEGLING GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. FOCO LAGER- & FÖRDERTECHNIK AG

  Ελβετία

 5. ARISMA GMBH

  Γερμανία

 1. KRUSE + SOHN MASCHINENBAU UND ANLAGENTECHNIK AG

  Γερμανία

 2. ALZTEC GMBH

  Γερμανία

 1. SYNEX TECH GMBH

  Αυστρία

 2. NEFTEC GMBH

  Ελβετία

 3. NÉGOCE THIPHONET

  Γαλλία

 4. SSI SCHÄFER AG

  Ελβετία

 5. BERGER-KARIN FÖRDERANLAGEN & STAHLBAU BEKA GMBH

  Γερμανία

 6. HK-CON GMBH

  Γερμανία

 7. MKF GMBH

  Γερμανία

 8. AXA-MASCHINEN-UND ARMATUREN-GMBH & CO KG

  Γερμανία

 1. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Ιταλία

 2. S.M.B.-TECHNIK ALEXANDER TITZ

  Γερμανία

 3. ECCS MANUTENTION

  Γαλλία

  Η ECCS αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη Γαλλία τις μάρκες ZMC και VITTORIOFOSSATI. Αντιπροσωπεύουμε επίσης τους κατασκευαστές εδράνων και ρουλεμάν μάρκας KLM. Η ZMC αποτελεί κατασκευαστή τυποποιημένων και ειδικών αλυσίδων μεταφοράς. Κατασκευάζουν όλα τα είδη των αλυσίδων σε διάφορους τομείς όπως η επεξεργασία τροφίμων, αυτοκινήτων, σιδήρου και χάλυβα, επεξεργασίας νερού και αποβλήτων, οι κατασκευαστές των ειδικών μηχανημάτων, χαρτικά, ξύλο κλπ. Η Vittoriofossati αποτελεί κατασκευαστή προσαρμόσιμης μετάδοσης και ειδικότερα για αλυσίδες συσσώρευσης. Εκτός από όλα αυτά, η ECCS μπορεί να παρέχει ανταλλακτικά εμπορίου και μηχανική κατεργασία μεταλλοτεχνίας, όπως έδρανα (από ανοξείδωτο χάλυβα, ρητίνη ή μέταλλο) και ρουλεμάν (από ανοξείδωτο χάλυβα ή χάλυβα), σφυρήλατες αλυσίδες, οδοντωτά γρανάζια, άξονες με τροχίσκους συναρμολογημένους από πάνω, μεταλλικές παλέτες κατόπιν σχεδίου (μεταφορέας αποβλήτων, μεταλλικό κατάστρωμα) και όλα τα είδη εξαρτημάτων για τον εξοπλισμό του μεταφορέα σας.

 4. ING. SIEGMUND HENNING ANLAGENTECHNIK GMBH-SHA GMBH

  Γερμανία

  Η Ing. Siegmund Henning Anlagentechnik GmbH – SHA GmbH ιδρύθηκε το 1996. Από την πρώτη αρχή, η SHA GmbH είναι αξιόπιστος και εξειδικευμένος προμηθευτής συστημάτων μεταφοράς, συστημάτων ανάμειξης, παρελκομένων σιλό, συστημάτων αφαίρεσης σκόνης και οργάνων φραγής στον τομέα της βιομηχανίας χύδην υλικών. Στο πλαίσιο αυτό εξυπηρετούμε εντελώς διαφορετικούς κλάδους από τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων έως τη βιομηχανία δομικών υλικών και τη φαρμακοβιομηχανία. Παράγουμε στις μονάδες μας με χώρους παραγωγής άνω των 3.000 m² στο Warlow και στο Ludwigslust μεταφορικούς κοχλίες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής ειδικά προσαρμοσμένους στις απαιτήσεις των πελατών μας που διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις και τύπους επιβελτίωσης. Αντιεκρηκτική προστασία, πιστοποίηση ATEX, προστασία από φθορά. Είμαστε σε θέση να υλοποιούμε αξιόπιστα και ποιοτικά τις προδιαγραφές σας. Με μια εξειδικευμένη ομάδα είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε γρήγορα, εξειδικευμένα και αξιόπιστα στις παραγγελίες και να αναπτύσσουμε τις κατάλληλες λύσεις.

 5. BULKIT SAS

  Γαλλία

  Η BULKIT SAS είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει μηχανήματα για τον αγροδιατροφικό τομέα. Η εταιρεία βρίσκεται στην Granges στο Lot, στην καρδιά των Lot και Garonne στο νοτιοανατολικό τμήμα της Γαλλίας. Η επιχείρηση ειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού διακίνησης, μηχανημάτων και εργαλείων ανάμειξης, μηχανημάτων ξήρανσης και μηχανημάτων συσκευασίας σε σάκους. Η BULKIT SAS διαθέτει τυποποιημένους εξοπλισμούς, αλλά μπορεί επίσης να κατασκευάσει τα μηχανήματά σας κατά παραγγελία και να παρεμβάλλει στο σύνολο του εξοπλισμού σας αλυσίδες ξήρανσης, διακίνησης, συσκευασίας, καθώς και στα συστήματα συσκευασίας σε σάκους που διαθέτετε. Η περιοχή δραστηριοποίησής μας βρίσκεται βεβαίως στη Γαλλία, αλλά δραστηριοποιούμαστε επίσης και στη διεθνή αγορά.

 6. HABRIAL MANUTENTION ET LEVAGE

  Γαλλία

  Από το 1954 η HABRIAL είναι ειδικός στους εξοπλισμούς διακίνησης, ανύψωσης και αποθήκευσης. Κατασκευή και εμπόριο εξοπλισμών εργονομίας της θέσης εργασίας, επένδυση και διαρρύθμιση επαγγελματικών οχημάτων, εργονομικοί χειριστές, υλικά για προβλήτες και εξοπλισμοί ασφαλείας, ανυψωτικές δοκοί με βεντούζες, εξοπλισμοί αποθήκευσης και τοποθέτησης σε ράφια (συστήματα αποθήκευσης παλετών), ανυψωτικές τράπεζες, ανυψωτήρες παλετών, αμαξίδια, επιπέδωση, ρυμουλκούμενα, ειδικό υλικό για επιπλώσεις. Κατασκευαστής ανυψωτικών αναδιπλούμενων δίτροχων καροτσιών από αλουμίνιο, πτυσσόμενων χειροκίνητων δίτροχων καροτσιών από αλουμίνιο, δίτροχων καροτσιών με χαλύβδινους σωλήνες, δίτροχων χαλύβδινων καροτσιών με πτυσσόμενους λασπωτήρες. Υδραυλικά αμαξίδια για βαρέλια, περιστροφείς βαρελιών από σίδερο και πλαστικό, κατασκευαστής δίτροχων καροτσιών για βαρέλια κ.ά. Αρθρωτές γέφυρες φόρτωσης, αλουμινένιες γέφυρες φόρτωσης κ.ά. Κατασκευαστής συστημάτων ραφιών για παλέτες. Συστήματα στοιβασίας ή αποστοιβασίας παλετών. Χειροκίνητες ανυψωτικές τράπεζες, χειροκίνητες ανοξείδωτες ανυψωτικές τράπεζες, ηλεκτρικές ανυψωτικές τράπεζες, ανοξείδωτες υδραυλικές τράπεζες. Ανυψωτήρες παλετών παντός εδάφους.

 7. SAPELEM

  Γαλλία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η SAPELEM προτείνει λύσεις για να διευκολύνει τον χειροκίνητο ή αυτοματοποιημένο χειρισμό στη βιομηχανία. Ιστορικά είναι γνωστή για την καινοτομία και την τεχνική φύση των προϊόντων της, η SAPELEM ξεχωρίζει χάρη στην ποιότητά της ISO 9001 στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Ως πραγματικός συνεργάτης, η SAPELEM σας προσφέρει μια έξυπνη δύναμη για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των διαχειριστών και να βελτιστοποιήσουν τα περιβάλλοντα παραγωγής.

 8. EXPRESSO FRANCE SAS

  Γαλλία

 9. PIAB

  Γαλλία

 10. MANUSUR SFAM SARL

  Γαλλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22.967 επιχειρήσεις

Χ'ωρες