• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ

Αποτελέσματα για

Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lödige Industries ιδρύθηκε το 1948 με παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνου, στη Νέα Υόρκη και στη Ντόχα (Κατάρ) που διαθέτουν έκαστο πολυάριθμες θυγατρικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους το ένα τρίτο εργάζονται στη Γερμανία. Η Lödige παρέχει τεχνικές μεταφορικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικεύεται στα σύνθετα συστήματα ροής υλικού για διοικητική μέριμνα. Η επιχείρηση είναι κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των τερματικών σταθμών διαχείρισης φορτίων. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από λύσεις για την χωρίς φραγμούς δόμηση (ανελκυστήρες σκάλας, ανυψωτικές πλατφόρμες), ανελκυστήρες φορτίων και PKEW, ανυψωτικές πλατφόρμες και συσκευές χειρισμού ραφιών έως πλήρως αυτόματα συστήματα στάθμευσης οχημάτων, εγκαταστάσεις αερομεταφερόμενων εμπορευμάτων και λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση αποθηκών. Το σέρβις της Lödige περιλαμβάνει συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επισκευή και ανταλλακτικά για ανελκυστήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και βιομηχανικά συστήματα της Lödige και άλλων κατασκευαστών.

 2. MEVATEC S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η MEVA είναι μια Τσέχικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή δοχείων απορριμάτων, εξοπλισμό αποθήκευσης και διακίνησης αστικού εξοπλισμού, μεταξύ άλλων. Ειδικότερα, η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει κάδους απορριμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δεξαμενές όμβριων υδάτων, δοχεία επικίνδυνων απορριμάτων, δοχεία ιατρικών απορριμάτων, ανυψωτικές πλατφόρμες, διαπαλέτες, ξύλινες ή πλαστικές παλέτες καθώς και πάγκους, τραπέζια και βρύσες- συντριβάνια για δημοτικές κοινότητες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1898, και είμαστε περήφανοι για την εκτενής μας ιστορία, γνώση και εμπειρία. Υιοθετούμε μια ατομική προσέγγιση του πελάτη ώστε να εξασφαλίσουμε πως ικανοποιούμε τις ειδικές του ανάγκες και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Επίσης, διαθέτουμε την πλειονότητα των προϊόντων μας σε απόθεμα, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη παράδοση. Από την ίδρυση της, η MEVA παρέμεινε πάντα πιστή στις ίδιες αξίες: εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς. Στόχος μας να αναπτύσσουμε ελκυστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και το σχεδιασμό τους. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση ως την μεταφορά των προϊόντων μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε.

 3. VEGA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η VEGA Stacker Machine Engineering Ltd. είναι μια ηγετική εταιρεία στην βιομηχανία των περονοφόρων και στοιβαχτήρων οχημάτων και παλετοφόρων φορτηγών, με έδρα στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας από το 1978. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφύλακα με στοιβαχτήρες, παλετοφόρα οχήματα και ανταλλακτικά, συμπ. περονοφόρα οχήματα ντίζελ και LPG, ηλεκτρικά περονοφόρα, παλετοφόρα οχήματα ηλεκτρικής πλατφόρμας, χειροκίνητα υδραυλικά αμαξίδια, μηχανήματα έλξης με μπαταρία πλήρως αυτοματοποιημένα, ημι-αυτόματα μηχανήματα έλξης με μπαταρία, χειροκίνητες πλατφόρμες φόρτωσης και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε τη διαδικτυακή μας τοποθεσία για να ανακαλύψετε την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας.Πέρα από τα μηχανήματα μας, κατασκευάζουμε επίσης τροχούς από πολυαμίδιο, ροδάκια και τροχίσκοι από πλαστικό από καουτσούκ για στοιβαχτήρες και την βιομηχανία των παλετοφόρων οχημάτων. Η προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και οι ηθικές αρχές ώστε να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών. Στόχος μας η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών για μηχανήματα μεταφοράς και στοίβαξης ικανοποιώντας τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών μας. Το όραμα μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τομέα με καινότομη προσέγγιση και να γίνουμε η πρώτη επιλογή των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με 41 χρόνια πείρας, προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές και με ευνοϊκούς όρους εξόφλησης, ομαλή και έγκαιρη παράδοση και μια επιχειρησιακή προσέγγιση βιωσιμότητας με οικονομική, περιβαλλοντολογική και κοινωνική ευαισθησία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. LESSINE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η Lessine Tailored Bulk Technology είναι δραστήρια στη βιομηχανία χύδην και τα προϊόντα σκόνης για 125 χρόνια, η Lessine είναι προμηθευτής και μια τεχνική επιχείρηση που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη, κατασκευή και εγκατάσταση μηχανημάτων και βιομηχανικών λύσεων. Η Lessine έχει εμπειρία σε πέντε βασικές τεχνολογίες. θραύση, μίξη, ξήρανση, διαχωρισμός και χειρισμός. Ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλών τομέων δραστηριότητας.

 5. OMECHA UAB

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Omecha είναι μια εταιρεία μηχανικού σχεδιασμού και κατασκευής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή εξατομικευμένων μηχανημάτων ανακύκλωσης και απορριμάτων.Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες των πελατών και παράγουμε ειδικά μηχανήματα, εξατομικευμένα στις ατομικές παραγωγικές απαιτήσεις. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με το κύριο βιομηχανικό επίκεντρο όπως ανακυκλώσιμα υλικά- μέταλλο, δόμησης και κατεδάφισης, πλαστικό, χαρτί και γυαλί.Τα κύρια μας προϊόντα συμπεριλαμβάνουν μεταφορείς, τεμαχιστές, δονητικά κόσκινα, μηχάνημα διαχωρισμού.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AEROLIFT INDUSTRIALS B.V.

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AEROLIFT INDUSTRIALS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανύψωση - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, ανυψωτικα μηχανηματα, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Barneveld, Κάτω Χώρες.

 2. BENNES ET GODETS GOUBARD

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BENNES ET GODETS GOUBARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορά απορριμμάτων, φορτωτικα φτυαρια, κάδος με κάτω άνοιγμα, Μεταφορά απορριμμάτων, και εξαρτηματα ανυψωσης. Έχει έδρα σε Seiches-Sur-Le-Loir, Γαλλία.

 3. SAUTEC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SAUTEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Tourcoing, Γαλλία.

 4. ALZTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALZTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Trostberg, Γερμανία.

 5. FOCO LAGER- & FÖRDERTECHNIK AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FOCO LAGER- & FÖRDERTECHNIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Aesch, Ελβετία.

 1. FIMATECH FÖRDERSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FIMATECH FÖRDERSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Rehling, Γερμανία.

 2. SYNEX TECH GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SYNEX TECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Bad Goisern, Αυστρία.

 1. EEM CONSEIL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EEM CONSEIL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ράφια αποθήκευσης, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Ανταλλακτικά για περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, καροτσακια ανυψωσης και χειροκινητα συστηματα μεταφορας, Ράφια αποθήκευσης, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Laons, Γαλλία.

 2. NEFTEC GMBH

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEFTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Giffers, Ελβετία.

 3. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υποστάτες γερανού, ανύψωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά-γερανοί, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Μετακομίσεις βιομηχανικές, Μετακομίσεις γραφείων και εργοστασίων, ενοικιαση γερανων, JMG CRANES, ενοικιαζονται φορτηγα-γερανοι, Φορτηγά-γερανοί, και JEKKO CRANES. Έχει έδρα σε Legnago, Ιταλία.

 4. SSI SCHÄFER AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SSI SCHÄFER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Neunkirch, Ελβετία.

 5. AXA-MASCHINEN-UND ARMATUREN-GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AXA-MASCHINEN-UND ARMATUREN-GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Schöppingen, Γερμανία.

 6. S.M.B.-TECHNIK ALEXANDER TITZ

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία S.M.B.-TECHNIK ALEXANDER TITZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Lindlar, Γερμανία.

 7. MAYA PALETTES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAYA PALETTES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παλέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλο, προϊόντα ξύλου, Εισαγωγές-εξαγωγές ξυλείας, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, ξυλινες παλετες, κατασκευαστής ξύλινων παλετών, ξύλινες παλέτες στα μέτρα του πελάτη, ξύλινες παλέτες για συσκευασία, αποθήκη για παλέτες, και τυποποιημενες παλετες. Έχει έδρα σε Décines-Charpieu, Γαλλία.

 8. ECCS MANUTENTION

  Γαλλία

  Η ECCS αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη Γαλλία τις μάρκες ZMC και VITTORIOFOSSATI. Αντιπροσωπεύουμε επίσης τους κατασκευαστές εδράνων και ρουλεμάν μάρκας KLM. Η ZMC αποτελεί κατασκευαστή τυποποιημένων και ειδικών αλυσίδων μεταφοράς. Κατασκευάζουν όλα τα είδη των αλυσίδων σε διάφορους τομείς όπως η επεξεργασία τροφίμων, αυτοκινήτων, σιδήρου και χάλυβα, επεξεργασίας νερού και αποβλήτων, οι κατασκευαστές των ειδικών μηχανημάτων, χαρτικά, ξύλο κλπ. Η Vittoriofossati αποτελεί κατασκευαστή προσαρμόσιμης μετάδοσης και ειδικότερα για αλυσίδες συσσώρευσης. Εκτός από όλα αυτά, η ECCS μπορεί να παρέχει ανταλλακτικά εμπορίου και μηχανική κατεργασία μεταλλοτεχνίας, όπως έδρανα (από ανοξείδωτο χάλυβα, ρητίνη ή μέταλλο) και ρουλεμάν (από ανοξείδωτο χάλυβα ή χάλυβα), σφυρήλατες αλυσίδες, οδοντωτά γρανάζια, άξονες με τροχίσκους συναρμολογημένους από πάνω, μεταλλικές παλέτες κατόπιν σχεδίου (μεταφορέας αποβλήτων, μεταλλικό κατάστρωμα) και όλα τα είδη εξαρτημάτων για τον εξοπλισμό του μεταφορέα σας.

 1. ING. SIEGMUND HENNING ANLAGENTECHNIK GMBH-SHA GMBH

  Γερμανία

  Η Ing. Siegmund Henning Anlagentechnik GmbH – SHA GmbH ιδρύθηκε το 1996. Από την πρώτη αρχή, η SHA GmbH είναι αξιόπιστος και εξειδικευμένος προμηθευτής συστημάτων μεταφοράς, συστημάτων ανάμειξης, παρελκομένων σιλό, συστημάτων αφαίρεσης σκόνης και οργάνων φραγής στον τομέα της βιομηχανίας χύδην υλικών. Στο πλαίσιο αυτό εξυπηρετούμε εντελώς διαφορετικούς κλάδους από τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων έως τη βιομηχανία δομικών υλικών και τη φαρμακοβιομηχανία. Παράγουμε στις μονάδες μας με χώρους παραγωγής άνω των 3.000 m² στο Warlow και στο Ludwigslust μεταφορικούς κοχλίες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής ειδικά προσαρμοσμένους στις απαιτήσεις των πελατών μας που διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις και τύπους επιβελτίωσης. Αντιεκρηκτική προστασία, πιστοποίηση ATEX, προστασία από φθορά. Είμαστε σε θέση να υλοποιούμε αξιόπιστα και ποιοτικά τις προδιαγραφές σας. Με μια εξειδικευμένη ομάδα είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε γρήγορα, εξειδικευμένα και αξιόπιστα στις παραγγελίες και να αναπτύσσουμε τις κατάλληλες λύσεις.

 2. HABRIAL MANUTENTION ET LEVAGE

  Γαλλία

  Από το 1954 η HABRIAL είναι ειδικός στους εξοπλισμούς διακίνησης, ανύψωσης και αποθήκευσης. Κατασκευή και εμπόριο εξοπλισμών εργονομίας της θέσης εργασίας, επένδυση και διαρρύθμιση επαγγελματικών οχημάτων, εργονομικοί χειριστές, υλικά για προβλήτες και εξοπλισμοί ασφαλείας, ανυψωτικές δοκοί με βεντούζες, εξοπλισμοί αποθήκευσης και τοποθέτησης σε ράφια (συστήματα αποθήκευσης παλετών), ανυψωτικές τράπεζες, ανυψωτήρες παλετών, αμαξίδια, επιπέδωση, ρυμουλκούμενα, ειδικό υλικό για επιπλώσεις. Κατασκευαστής ανυψωτικών αναδιπλούμενων δίτροχων καροτσιών από αλουμίνιο, πτυσσόμενων χειροκίνητων δίτροχων καροτσιών από αλουμίνιο, δίτροχων καροτσιών με χαλύβδινους σωλήνες, δίτροχων χαλύβδινων καροτσιών με πτυσσόμενους λασπωτήρες. Υδραυλικά αμαξίδια για βαρέλια, περιστροφείς βαρελιών από σίδερο και πλαστικό, κατασκευαστής δίτροχων καροτσιών για βαρέλια κ.ά. Αρθρωτές γέφυρες φόρτωσης, αλουμινένιες γέφυρες φόρτωσης κ.ά. Κατασκευαστής συστημάτων ραφιών για παλέτες. Συστήματα στοιβασίας ή αποστοιβασίας παλετών. Χειροκίνητες ανυψωτικές τράπεζες, χειροκίνητες ανοξείδωτες ανυψωτικές τράπεζες, ηλεκτρικές ανυψωτικές τράπεζες, ανοξείδωτες υδραυλικές τράπεζες. Ανυψωτήρες παλετών παντός εδάφους.

 3. SAPELEM

  Γαλλία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η SAPELEM προτείνει λύσεις για να διευκολύνει τον χειροκίνητο ή αυτοματοποιημένο χειρισμό στη βιομηχανία. Ιστορικά είναι γνωστή για την καινοτομία και την τεχνική φύση των προϊόντων της, η SAPELEM ξεχωρίζει χάρη στην ποιότητά της ISO 9001 στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Ως πραγματικός συνεργάτης, η SAPELEM σας προσφέρει μια έξυπνη δύναμη για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των διαχειριστών και να βελτιστοποιήσουν τα περιβάλλοντα παραγωγής.

 4. ROS ROLLENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Κατασκευαστής συστημάτων κυλίνδρων όπως κύλινδροι στήριξης, πλαστικοί κύλινδροι στήριξης, χαλύβδινοι κύλινδροι στήριξης, κύλινδροι στήριξης από ανοξείδωτο χάλυβα, κύλινδροι κινητήρων, κύλινδροι κίνησης πολλαπλών κατευθύνσεων, στοιχεία επέκτασης και παρελκόμενα για εγκαταστάσεις συστημάτων μεταφοράς

 5. PIAB

  Γαλλία

  Η εταιρεία PIAB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε St Thibault Des Vignes, Γαλλία.

 6. MANUSUR SFAM SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία MANUSUR SFAM SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα στοιβασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Δεματιστική μηχανή, διακινηση εμπορευματων, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε La Ferté-Macé, Γαλλία.

 7. EXPRESSO FRANCE SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία EXPRESSO FRANCE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Wasselonne, Γαλλία.

 8. KIT-BAG

  Γαλλία

  Η εταιρεία KIT-BAG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση- υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, Bulk bag, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, κοντέινερ σύρμα, και λύσεις αποθήκευσης. Έχει έδρα σε Cernay-Les-Reims, Γαλλία.

 9. BRESCHARD

  Γαλλία

  Η εταιρεία BRESCHARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα, και Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Libercourt, Γαλλία.

 10. EASY-TEC SARL

  Γαλλία

  Η εταιρεία EASY-TEC SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Mont Sous Vaudrey, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22.323 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες