• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φιλετα αντσουγιας σε ελαιολαδο

Αποτελέσματα για

Φιλετα αντσουγιας σε ελαιολαδο - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Το ελαιοτριβείο ιδρύθηκε στην Βενς το 1972 από τον επώνυμο του ιδρυτή, τον François Roméo, και κατάφερε υπό το ίδιο όνομα να δημιουργήσει και να αναπτύξει με την πάροδο του χρόνο διάφορες ποικιλίες ελαιόλαδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας, φρουτώδης γεύση, δυναμικότητα και μια εκλεπτυσμένη φυτική νότα, το λάδι François Roméo γοητεύει έναν ευρύ κοινό. Το εμπορικό σήμα François Roméo έχει αναγνωριστεί από τους καταναλωτές ως μια εγγύηση σοβαρότητας και ποιότητας, χάρη στα έλαια του που προέρχονται από τα καλύτερη παραγωγικά μέρη της Μεσογείου.Συσκευασμένα αποκλειστικά στην Τοσκάνη, στην Lucca της Ιταλίας, υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, τόσο χημικούς όσο και οργανοληπτικούς. Ανεξάρτητα εγκεκριμένα από το διεθνές συμβούλιο ελαιοπαραγωγών εργαστήρια αναλαμβάνουν τακτικά αυτούς τους ελέγχους. Ως κάτοχος μια συνταγής ελαιόλαδου ή οποία επεξεργάστηκε αποκλειστικά από το 1972, το εμπορικό σήμα François Roméo αναγνωρίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αποτελεί την πρώτη επιλογή μεγάλων εμπορικών σημάτων της ευρείας διανομής, πολλών ιδιωτών καθώς και μεγάλων εστιατορίων που εμπιστεύονται την ποιότητα του ελαίου François Roméo. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

  2. PAOLO BUON CIBO

    Ιταλία

    Παραδοσιακά ιταλικά προϊόντα, "Ακτή του Αμάλφι και της Τσέταρα", "Italianfood": σάλτσα με αντσούγιες, φιλέτα τόνου, αντσούγιες, προβολόνε ντελ μόνακο Π.Ο.Π., λιμοντσέλο, λικέρ κρέμα λιμοντσέλο, λικέρ κρέμα πεπόνι, μαρμελάδες εσπεριδοειδών, έξτρα παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο Π.Ο.Π., έξοχα ιταλικά κρασιά, ζυμαρικά του Γκρανιάνο Π.Ο.Π., λαχανικά σε λάδι, τομάτες Σαν Μαρτσάνο Π.Ο.Π., φέτες μελιτζάνας σε λάδι της Ποσειδωνίας, μαρμελάδα λεμόνι του Σορέντο, μαρμελάδα πορτοκάλι του Σορέντο, μπαμπάς με λιμοντσέλο του Σορέντο.

  3. DELFINO BATTISTA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Μετά τον πόλεμο, ο Pasquale Battista άνοιξε στην Τσετάρα μια μικρή κονσερβοποιία, την οποία λειτουργούσε με πολλή αγάπη και υπερηφάνεια μέχρι τη δεκαετία του 90'. Με το πέρασμα του χρόνου, η γεύση των προϊόντων μας δεν άλλαξε, όπως και οι φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας και της προσεκτικής επιλογής των πρώτων υλών. Όλες αυτές οι φάσεις πραγματοποιούνται με εξαιρετική προσοχή, προκειμένου να διασφαλίζεται η συμμόρφωση με όλα τα ισχύοντα πρότυπα παραγωγής και τους νόμους.

  4. CONSERVAS LINDA PLAYA

    Ισπανία

    Εμείς στη Linda Playa, παρασκευάζουμε και εμπορευόμαστε αντζούγιες σε άλμη. Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της τοπικής και διεθνούς αγοράς. Πραγματοποιούμε μια χειροποίητη επεξεργασία στις αντζούγιες και στη διατήρηση σε άλμη. Βρισκόμαστε στην Colindres, στρατηγικό τμήμα της θάλασσας της Κανταβρίας.

  5. AVEIRO MAROC

    Μαρόκο

    Η εταιρεία AVEIRO MAROC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαρμελάδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσέρβες λαχανικών σε λάδι, τονος σε ελαιολαδο, Κονσέρβες λαχανικών σε λάδι, παραγωγη κονσερβων με ψαρι, και μαριναρισμενα φιλετα αντζουγιας. Έχει έδρα σε AGADIR, Μαρόκο.