• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ATLANTIQUE REPARTITION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ATLANTIQUE RÉPARTITION είναι ο ανεξάρτητος σας χονδρέμπορος, τοπικός σας διανομέας.Ένας εταίρος δίπλα σας, μια ομάδα πρόθυμη να δώσει έμφαση στις καθημερινές σας ανάγκες. Η συνεχής βελτίωση αποτελεί το σύνθημα μας: είμαστε εδώ για να μετατρέψουμε τα προβλήματα σας σε λύσεις. ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: όλες μας οι παραγγελίες υποβάλλονται καθημερινά στα 120 μεγαλύτερα εργαστήρια. Τους επιλέγουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας γιατί βρίσκεστε στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας. ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ: τα αποθέματα μας ενημερώνονται και διαλέγονται καθημερινά. . Οι στήλες και οι σειρές μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε και να αριθμήσουμε όλες τις θυρίδες ταξινόμησης. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των αποθεμάτων μας, γιατί αποτελούν το αυριανό μας τζίρο. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται χειροποίητα. Τα προϊόντα ταξινομούνται προσεκτικά στα καφάσια για την απόλυτη σας άνεση. Ο Θωμάς, που είναι ο υπεύθυνος φαρμακοποιός, τα ελέγχει προσωπικά ένα ένα. ΔΙΑΝΟΜΉ: Η Μοργκάν και η Λουντιβίν αναλαμβάνουν την παράδοση μια με δύο φορές την ημέρα. Ακόμα και φορώντας την μάσκα τους, θα διαπιστώσετε το χαμόγελο τους. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση: επειδή δεν είστε απλά "πελάτες" αλλά εταίροι, με τους οποίους αναπτύσσουμε, όλοι μαζί την επιχείρηση, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση αποτελεί το θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας μας.Τα σχόλια σας καθιστούν πηγή βελτίωσης μας και η ικανοποίηση σας η μεγαλύτερη μας επιβράβευση. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. MOLAR CHEMICALS KFT

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Η Molar Chemicals Kft εργάζεται στον τομέα των χημικών από το 1993. Σήμερα, πέρα από τα χημικά, αναλαμβάνουμε επίσης το εμπόριο και την παραγωγή φαρμακευτικών πρώτων ουσιών και αποστειρωτικών και εκπροσωπούμε επίσης μερικές διεθνείς εταιρείες στην Ουγγαρία. Παίζουμε κυρίαρχο ρόλο στην αγορά σε πολλούς τομείς και διαθέτουμε ισχυρή επαγγελματική ιστορία καθώς και σύγχρονες υποδομές.Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται από σύγχρονες παραγωγικές και αποθηκευτικές συνθήκες, έναν καλά εξοπλισμένο εργαστήριο αναλύσεων και ένα εργασιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας. Κατέχουμε όλες τις άδειες, πιστοποιήσεις και απαραίτητες συνθήκες για την λειτουργία μας (χονδρική πώληση φαρμάκων, ISO, καταχώρηση ενεργού συστατικού, HACCP). Η παραγωγική μας ικανότητα ξεκινά από δέματα βάρους μερικών γραμμαρίων έως βάρους ορισμένων τόνων. Ανταποκρινόμαστε με ευελιξία στις ανάγκες των εταίρων μας και, χάρη στο εργαστήριο μας ανάπτυξης, μπορούμε να αναπτύξουμε παραγωγικές τεχνολογίες και να αναλαμβάνουμε την παρασκευή με ιδιωτική σύμβαση και υπό ειδική σύμβαση.

 3. TRENKER

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία παρασκευής φαρμάκων Trenker, μια οικογενειακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1933 από τον Rodolphe Henri Trenker, παράγει και διανέμει φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές παραγωγής. Προτεραιότητά μας είναι ο κλάδος της υγείας και οι ασθενείς και δεσμευόμαστε καθημερινά να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας όλων. Είμαστε παρόντες σε κάθε στάδιο παραγωγής. Από τον αρχικό σχεδιασμό έως τη συσκευασία του τελικού προϊόντος, συγκεντρώνουμε όλα τα στάδια παρασκευής των προϊόντων μας στο νέο μας εργοστάσιο στην πόλη Nivelles. Σήμερα, με παρουσία σε περίπου δεκαπέντε χώρες, το όραμα της εταιρείας παρασκευής φαρμάκων Trenker είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο της διαρκούς ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων. Η Trenker αναζητά διαρκώς νέους συνεργάτες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 4. MIDAS PHARMA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Midas Pharma παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε ολόκληρη τη φαρμακευτική αλυσίδα προστιθέμενης αξίας. Ως μικρομεσαία φαρμακευτική επιχείρηση διαθέτουμε ολοκληρωμένη εμπειρογνωμοσύνη και συνδέουμε την επιχείρηση, τον άνθρωπο και τη γνώση.

 5. JLLC «TRIPLEPHARM»

  Λευκορωσία

  Verified by europages badge

  Ο κύριος τομέας δραστηριότητας της TriplePharm είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας αποστειρωμένων αντιβιοτικών σκονών τελευταίας γενιάς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ΓΤΠ, όπως: καρβαπενέμη, γλυκοπεπτίδια, πολυμυξίνες, μακρολίδες και άλλους αντιβακτηριακούς παράγοντες. Είμαστε πάντοτε ανοικτοί για νέους εταίρους και έργα! Δραστηριοποιούμενοι σε έναν κοινωνικά υπεύθυνο τομέα όπου το κύριο στοιχείο είναι η υγεία του ανθρώπου, θεωρούμε ως αποστολή μας να παρέχουμε στον πληθυσμό εγγυημένης ποιότητας φάρμακα με υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας και ασφάλειας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BELLAVIE SPRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BELLAVIE SPRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπληρώματα διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Εκχυλίσματα τροφίμων, Φαρμακευτικά προϊόντα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Παρασκευαστής προβιοτικών, Συμπληρώματα τροφίμων ανοσία, φυσική άμυνα συμπληρώματα διατροφής, και πώληση συμπληρωμάτων διατροφής μέσω διαδικτύου. Έχει έδρα σε Tamines, Βέλγιο.

 2. LABRHA INTERNATIONAL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LABRHA INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Ιατρικός εξοπλισμός, ρευματολογια, εργαστηρια ορθοπεδικων ειδων, ορθοπεδικές διατάξεις, υαλουρονικο οξυ, εργαστηριο ερευνας, ορθοπεδικη χειρουργικη, και τραυματολογια. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

 3. KLINTENSIV

  Ρουμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLINTENSIV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Απολύμανση και αποστείρωση - υπηρεσίες, Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, απολυμαντικά προϊόντα, καθαριστήρες για θαλάμους ελεγχόμενης καθαρότητας αέρα, απολυμαντικα ιατρικης χρησης, αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια, κατασκευαστής οικολογικών απορρυπαντικών για τη βιομηχανία, και παρασκευή προϊόντων καθαρισμού. Έχει έδρα σε Bragadiru, Ρουμανία.

 4. PHARMA SOLUTIONS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Pharma Solutions, ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και της B2B e-commerce ανάπτυξης, δημιούργησε την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα www.smartpharmacist.gr για την υποβολή και διαχείριση προσφορών και τιμοκαταλόγων των συνδεδεμένων με την εφαρμογή εταιρειών προς τα φαρμακεία. Το smartpharmacist απευθύνεται: σε επιχειρήσεις που αναπτύσσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στον κλάδο της φαρμακευτικής αγοράς, στοχεύοντας στην αποτελεσματική ενημέρωση των πελατών τους σχετικά με προσφορές και νέα προϊόντα σε φαρμακεία που επιθυμούν να έχουν άμεση ενημέρωση (τιμές προσφορές και νέα προϊόντα) για την αγορά του κλάδου. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα www.smartpharmacist.gr είναι μια εφαρμογή που παρέχει τη δυνατότητα υποβολής προσφορών και τιμοκαταλόγων από φαρμακευτικές εταιρείες και γενικότερα τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά προς τα συνδεδεμένα με την εφαρμογή φαρμακεία. Η www.smartpharmacist.gr είναι διαδικτυακή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από υπολογιστές όσο και από κινητές συσκευές (smart phone, tablet). Είναι συμβατή και με τις κινητές συσκευές και σύντομα θα διαθέτει και μια ειδική-βοηθητική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα (mobile application) που θα συνδέονται με την κύρια πλατφόρμα.

 5. PHARMANANDA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

  Τουρκία

  Η Pharmananda Pharmaceutical Warehouse αποτελεί επώνυμο εγκεκριμένο σήμα φαρμάκων, γενόσιμων ιατρικών ειδών και προμηθευτής ιατρικών ειδών στον τομέα της χονδρικής πώλησης φαρμάκων με επικέντρωση στην εφοδιαστική αλυσίδα και στην λειτουργική αριστεία. Προσφέρουμε υπηρεσίες από άκρη σε άκρη και χονδρική πώληση και εξαγωγή φαρμακευτικών παραγγελιών σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο και ολοκληρώνουμε παραγγελίες για προγράμματα στο όνομα του ασθενούς. Στόχος μας να γίνουμε ο πρώτος και ο τελευταίος σας συνομιλητής για την εισαγωγή ιατρικών αναλώσιμων και φαρμάκων χάρη στον ξεχωρισμό της δραστηριότητας μας σε δέκα κατηγορίες: επώνυμα φάρμακα, γενόσιμα φάρμακα, προϊόντα χωρίς συνταγογράφηση, συμπληρώματα, προϊόντα δερματικής πλήρωσης, κοσμητικά-φάρμακα, ιατρικά αναλώσιμα, διαγνωστικά εργαλεία, ιατρικές συσκευές, νοσοκομειακός εξοπλισμός, με στόχο την ικανοποίηση όλων των τομέων του συστήματος υγείας. Ως εταιρεία εξαγωγής φαρμάκων, διαθέτουμε προϊόντα επώνυμων φαρμακευτικών παρασκευαστών όπως οι Pfizer, Roche, Bayer, Astra Zeneca, GSK, Sanofi, Abbott, Novartis, Bristol Myers, Boehringer, Allergan Botox, Gilead, Johnson, Merck, Novo, Servier και Τούρκικων εταιρειών.

 1. PIPELINEPHARMA

  Λιθουανία

  H Pipelinepharma.com είναι μια φαρμακευτική πλατφόρμα B2B που συνδέει παρασκευαστές φαρμάκων με αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Για τους αγοραστές- διανομείς της πλατφόρμας, οργανισμοί πωλήσεων και μάρκετινγκ, εταιρείες απόκτησης άδειας, φαρμακευτικές αλυσίδες, χονδρέμποροι, επιταχύνει την κατασκευή της διόδου για το προϊόν, συνδέοντας άμεσα με καταρτισμένους κατασκευαστές παγκοσμίως. Για τους πωλητές της πλατφόρμας- ιδιοκτήτες φακέλων CTD, φαρμακευτικούς παρασκευαστές, εταιρείες παραχώρησης άδειας, τους βοηθά να βρουν αγοραστές, ολοκληρώνει συμφωνίες, υπογράφει εμπορικές συμφωνίες και μειώνει σημαντικά τον χρόνο εμπόρευσης. Βοηθάμε τους φαρμακευτικούς προμηθευτές να αυξήσουν τον στόχο τους στην αγορά, φέρνοντας τους σε επικοινωνία με πάνω από 10.000 ισχυρά ενδεχομένους, κατάλληλους αγοραστές σε 127 χώρες. Με έδρα στην ΕΕ, η Pipelinepharma.com είναι η μόνη Ευρωπαϊκή πλατφόρμα B2B φαρμακευτικών προϊόντων για τελικές συνθέσεις δοσολογιών με ελεγμένες, ενημερωμένες πληροφορίες. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 85.000 φακέλους CTD τελικών συνθέσεων δοσολογιών από 1.800 παρασκευαστές GMP. Ως μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων φαρμάκων υπό την επιμέλεια εμπειρογνώμων παγκοσμίως, η Pipelinepharma.com αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πορισμό διαφορετικών δυσεύρετων γενόσιμων και βιοομοιδών φαρμάκων. Ιατρικές συσκευές και διατροφοφάρμακα θα προστεθούν την πλατφόρμα το 2022. Η ομάδα της Pipelinepharma.com συγκεντρώνει πάνω από 30 ειδικούς, χρηματιστές και συμβούλους ανάπτυξης φαρμακευτικών επιχειρήσεων με μια εκτενή εμπειρία στο Ευρωπαϊκό εμπόριο φαρμάκων.

 2. GRAVIS PHARMA GMBH

  Γερμανία

  Εδραιωμένη, δραστηριοποιούμενη σε ολόκληρη την Ευρώπη επιχείριση για την εμπορία γερμανικών και ευρωπαϊκών φαρμάκων και ιατρικών προϊόντων. Συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγέων φαρμάκων της Γερμανίας. Η βασική μας εξειδίκευση είναι η εξαγωγή γνήσιων φαρμάκων και ιατρικών προϊόντων υψηλής ποιότητας προς την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό η επιχείρησή μας υπόκειται στις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας όπως και οι κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού. Διαθέτουμε άδεια χονδρικού εμπορίου κατά §52a του νόμου για τα φάρμακα, χρήση πιστοποιημένου λογισμικού. Πιστοποιημένη οργανωτική δομή, μέθοδοι, διαδικασίες, πόροι και δραστηριότητες σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ για την ορθή πρακτική πωλήσεων (GPD). Διατηρούμε άριστες σχέσεις με αδειοδοτημένους εμπορικούς εταίρους στο χώρο της Ανατολικής Ευρώπης, μ.ά., στην Πολωνία, στην Ουκρανία, στη Λευκορωσία και στη Ρωσία.

 1. HANSE-SERVICE INTERNATIONALE FACHSPEDITION GMBH

  Γερμανία

  Ως μικρομεσαία μεταφορική εταιρεία και εξειδικευμένη επιχείρηση στη διοικητική μέριμνα φαρμακευτικών προϊόντων, βιολογικών τροφίμων και ευαίσθητων στη θερμοκρασία εμπορευμάτων, σας παρέχουμε ευέλικτες λύσεις διοικητικής μέριμνας. Στο πλαίσιο αυτό εξυπακούεται ότι διαθέτουμε πιστοποίηση με βάση τις οδηγίες GDP της ΕΕ και το πρότυπο IFS-Logistics 2.2. Παραλαμβάνουμε τα εμπορεύματά σας ως επιχείρηση διοικητικής μέριμνας 3 PL απευθείας από τον προμηθευτή σας και μάλιστα παγκοσμίως με αεροπορική ή θαλάσσια μεταφορά, φορτηγά ή σιδηροδρομικώς. Για το σκοπό αυτό βασιζόμαστε στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών μας και για μεταφορές Cross Trade. Το δικό μας ιδιόκτητο κέντρο διοικητικής μέριμνας στο Αμβούργο παρέχει την αποθήκευση, μ.ά., ως δασμολογητέο εμπόρευμα, σε διάφορες ζώνες θερμοκρασίας. Η παρακολούθηση της θερμοκρασίας και η δυνατότητα παρακολούθησης της προέλευσης διασφαλίζονται από το δικό μας σύστημα πληροφορικής. Με τα δικά μας οχήματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας, καθώς και το στόλο οχημάτων του δικτύου των εταίρων μας εκπροσωπούμαστε σε ολόκληρη την Ευρώπη με οχήματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η ποιότητα, η ασφάλεια και η ουδετερότητα στο πλαίσιο της διαδικασίας διοικητικής μέριμνας είναι σημαντικά για εμάς στοιχεία.

 2. NARODOWE CENTRUM BADAN JADROWYCH

  Πολωνία

  Κέντρο ραδιοϊσοτόπων POLATOM. Προσφέρουμε: • ραδιοφαρμακευτικά προϊόντα, • σετ επισήμανσης technet, • αεροστεγείς πηγές ακτινοβολίας για βραχυθεραπεία, • εξαρτήματα που απαιτούνται για τη λειτουργία των Τμημάτων Πυρηνικής Ιατρικής, • ευρεία ποικιλία ραδιοφαρμακευτικών παραγόντων, • αεροστεγείς πηγές ακτινοβολίας για ακτινογραφία γάμμα και βιομηχανικούς αυτοματισμούς

 3. BODYGUARD LINE

  Γαλλία

  Η εταιρεία BODYGUARD LINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει έδρα σε Châtenay-Malabry, Γαλλία.

 4. NOVEAYR THERAPEUTICS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία NOVEAYR THERAPEUTICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει έδρα σε Cheshire, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. GUARDIAN PROTECTION

  Σουηδία

  Η εταιρεία GUARDIAN PROTECTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιατρικα και νοσοκομειακα ειδη. Έχει έδρα σε Smedjebacken, Σουηδία.

 6. DERETIL, S.A.U.

  Ισπανία

  Η εταιρεία DERETIL, S.A.U., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, ευγενείς χημικές ουσίες, και αντιβιοτικα. Έχει έδρα σε Almería, Ισπανία.

 7. OYLUM TEKSTIL TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία OYLUM TEKSTIL TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

  Τουρκία

  Η εταιρεία CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, φάρμακα μάρκας, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 1. SOCIETE COMMERCIALE SURESNOISE SOCOSUR

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOCIETE COMMERCIALE SURESNOISE SOCOSUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελεγχος φαρμακων και τοξικολογιας, τοξικολογικες αναλυσεις, και φαρμακοβιομηχανία. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. READYCELL SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία READYCELL SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 3. TURKELI PHARMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία TURKELI PHARMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, και Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 4. NB POINT PHARMA

  Τουρκία

  Η εταιρεία NB POINT PHARMA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. RASA TEB VORNA

  Ιράν

  Η εταιρεία RASA TEB VORNA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, και εκδοχα για την φαρμακοβιομηχανια. Έχει έδρα σε Tehran, Ιράν.

 6. AKA MEDICAL SUPPLIES LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία AKA MEDICAL SUPPLIES LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, εισαγωγές - εξαγωγές αρωμάτων, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, εισαγωγές-εξαγωγές αξεσουάρ καλλυντικών, και εισαγωγές-εξαγωγές αξεσουάρ κομμωτικής. Έχει έδρα σε High Wycombe, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. INVESTPHARMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

  Τουρκία

  Η εταιρεία INVESTPHARMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φάρμακα, Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές, εξαγωγη, ιατρικα ειδη μιας χρησης, Φάρμακα, και Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. MEDOFFICE HEALTH INDUSTRY INC

  Τουρκία

  Η εταιρεία MEDOFFICE HEALTH INDUSTRY INC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντιβακτηριακά υγρά μαντηλάκια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 9. OZDEN GROUP

  Τουρκία

  Η εταιρεία OZDEN GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 10. PROPHAREX SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία PROPHAREX SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει έδρα σε Oviedo, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές εξαγωγές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.515 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες