• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φίλτρα αέρος

Αποτελέσματα για

Φίλτρα αέρος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TECHNICIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η Technicis είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής φίλτρων, που ειδικεύεται στο φιλτράρισμα του αέρα και σε overspray σε θάλαμο ψεκασμού χρωμάτων καθώς και στο βιομηχανικό φιλτράρισμα.Ο ρόλος μας είναι να σας βοηθήσουμε να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα προστατεύοντας βέλτιστα το περιβάλλον σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14000. Κατασκευάζουμε πτυσσόμενο φίλτρο ακορντεόν από χαρτόνι για θαλάμους βαφής από το 1992 και σας προσφέρουμε επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα φίλτρων που είναι κατάλληλα για όλες τις φίρμες θαλάμων και εγκαταστάσεις/ αναρροφήσεις: - πτυσσόμενο φίλτρο ακορντεόν από χαρτόνι για θάλαμο βαφής- φίλτρο από υαλόνημα (paintstop), φίλτρο δαπέδου για θάλαμο βαφής- κυψελωτό χάρτινο φίλτρο πολλαπλών στρωμάτων για θάλαμο βαφής- φίλτρο οροφής (plenum) για θάλαμο βαφής- προφίλτρα G3, G4 σε ρολό, κάδρο ή θήκες - κυλινδρικά φυσίγγια φιλτραρίσματος για ξεσκόνισμα- σωλήνες φιλτραρίσματος από τσόχα πολυεστέρα για ξεσκόνισμα- φίλτρα ενεργού άνθρακα για το φιλτράρισμα των COV πτητικά οργανικά συστατικά και οσμές - Ενότητα βαφής : συναρμολογούμενος, συμπαγές και οικονομικός θάλαμος βαφής- κιτ και πλαίσια εγκατάστασης για τα φίλτρα σας- ανεμιστήρες και κινητήρες για τις αναρροφήσεις σας - προστατευτική πλαστική αυτοκόλλητη ή αντιστατική μεμβράνη για τοίχους θαλάμων - ανιχνευτές συσσώρευσης βρωμιάς (pressostat) - Αφαιρέσιμα βερνίκια. Επικοινωνήστε με τις τεχνικές μας ομάδες για περισσότερες πληροφορίες!

 2. EPA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως ειδικός στον τομέα των ηλεκτρονικών τεχνικών μετάδοσης κίνησης, δραστηριοποιούμαστε όχι μόνο ως προμηθευτής εξαρτημάτων αλλά και ως προμηθευτής συστημάτων. Από τη μηχανική, έως την παροχή συμβουλών και την υποστήριξη, χωρίς να παραλείπεται η θέση σε λειτουργία, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ετοιμοπαράδοτων εγκαταστάσεων.Η καρδιά του επαγγέλματός μας έγκειται: στον προγραμματισμό των εφαρμογών σας, στον σχεδιασμό των εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης (ηλεκτρ. ρυθμιστής ταχύτητας, μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης, μεταδότες, φίλτρα, κ.λπ.), στη θέση σε λειτουργία και την παραμετροποίηση των ηλεκτρικών ρυθμιστών ταχύτητας, τον αυτόματο βιομηχανικό προγραμματισμό (API) και τους αυτοματισμούς, τα ερμάρια χειρισμού (σε συνεργασία με τη θυγατρική μας EPS), την εγκατάσταση ηλεκτρικών εξαρτημάτων, την ανάπτυξη και κατασκευή φίλτρων ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (ΗΣΜ) και φίλτρων δικτύων προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη, τη μέτρηση της ΗΣΜ και συμβουλές σχετικά με την ΗΣΜ, τη βελτιστοποίηση των ρευμάτων διαρροής, την ανάλυση δικτύου (αρμονικές συχνότητες, διακυμάνσεις δικτύου κ.λπ.), τα ραδιοηλεκτρικά παράσιτα στις εγκαταστάσεις και τις συσκευές

 3. SINUS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Sinus GmbH ιδρύθηκε το 2002 στο Mönsheim της Σουηβίας. Ο κύριος Bassem Bouhlel εξαγόρασε την Sinus GmbH το 2012. Ο κύριος Bouhlel είναι έκτοτε ο διευθύνων σύμβουλος της Sinus GmbH. Αμέσως μετά την εξαγορά της Sinus GmbH το 2012, η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε από το Mönsheim στο Kerpen. Η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε και πάλι στα τέλη του 2014 από το Kerpen στο Αμβούργο. Τότε προστέθηκαν στους χώρους γραφείων και χώροι αποθήκης με αποτέλεσμα να είναι πλέον δυνατή η διεκπεραίωση των παραγγελιών από τον ίδιο προμηθευτή. Λόγω της αυξανόμενης διακίνησης εμπορευμάτων, η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε το 2021 στη στρατηγικά βέλτιστη τοποθεσία του Bargteheide, όπου οι χώροι αποθήκης επεκτάθηκαν κατά περισσότερα από 2000m². Έτσι είμαστε σε θέση να διαθέτουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε μεγάλους αριθμούς τεμαχίων για τους πελάτες μας. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων είμαστε σε θέση να υλοποιούμε και να υποστηρίζουμε μεγάλα έργα. Το δικό μας τμήμα διοικητικής μέριμνας αποθήκης μας παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα και αποδοτικά στις επιθυμίες των πελατών. Το τμήμα αποστολής της εταιρείας μας αναλαμβάνει ευχαρίστως τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Στόχος μας είναι να διεκπεραιώνουμε όλα τα ερωτήματα και τα ζητήματα των πελατών μας εντός 24 ωρών και να είμαστε στο πλευρό του πελάτη ως συνεργάτης σε ό, τι αφορά στη διήθηση, στο διαχωρισμό λαδιού, στους διαχωριστές, στους κινητήρες και στα παρελκόμενα. Η Sinus GmbH διακρίνεται για την ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου και τη σταθερή ποιότητα -Made in Germany-

 4. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και πολλά χρόνια, η μικρομεσαία οικογενειακή μας επιχείρηση DGS δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της παραγωγής διαφόρων συρμάτινων πλεγμάτων: Η ποιότητα έχει παράδοση στην εταιρεία μας! Μεταξύ των πελατών της DGS συγκαταλέγονται επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Οι κύριοι τομείς είναι η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, η τεχνολογία περιβάλλοντος και μεταποίησης, καθώς και η αυτοκινητοβιομηχανία. Η αυξανόμενη ζήτηση και τεχνολογική πρόοδος στα προϊόντα μας απαιτούν τη μόνιμη μετεξέλιξη της παραγωγής μας λαμβανομένων υπόψη των πλέον σύγχρονων τεχνικών δυνατοτήτων. Για τη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας και της ποιότητας των προϊόντων συρμάτινου πλέγματος και την ταυτόχρονη βελτιστοποίηση του οικολογικού χαρακτήρα, συμπληρώνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας με αποδοτικές λύσεις συστήματος.

 5. W-FILTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία W-FILTER εντυπωσιάζει από το 1980 με την ποιότητα και τις λύσεις που παρέχει στον τομέα της διήθησης. Στη δεύτερη γενιά, η οικογενειακή επιχείρηση καταδεικνύει τη συνέχεια στην αγορά βιομηχανικών φίλτρων για την κατασκευή εγκαταστάσεων. Σε όλα αυτά τα πλέγματα, το κέντρο βάρους εστιάζεται στις χαμηλές αντιστάσεις ροής και στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που προκύπτει από αυτές με περιορισμένη συχνότητα καθαρισμού της εγκατάστασης που εξοικονομεί χρόνο. Γνωρίστε την αποτελεσματικότητα της W-FILTER στον τομέα των φίλτρων για τα δικά σας έργα, για την αύξηση της αποδοτικότητας της εγκατάστασης και της ενεργειακής αποδοτικότητας - σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! .

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Πείρα σχεδόν ενός αιώνα. Σε τέταρτη γενιά, ειδικευόμαστε στην παγκόσμια πώληση ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας για κινητήρες ντίζελ και αερίου. Μεταφέρουμε τεχνολογική πρόοδο από το κέντρο ανάπτυξης. Οι άμεσες βιομηχανικές συνδέσεις μας, σε συνδυασμό με την υψηλή ευελιξία σε όλους τους τομείς, είναι προς όφελός σας. Τα προϊόντα μας: Ανταλλακτικά κινητήρων ντίζελ και αερίου, προσαρτημένα συγκροτήματα και ανταλλακτικά, εξαρτήματα ελέγχου, ρύθμισης και παρακολούθησης, τεχνολογία μετάδοσης κίνησης, παραγωγή φλαντζών.

 2. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

 3. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  BEKO TECHNOLOGIES σημαίνει τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων "at it's best". Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά αποδοτικά στοιχεία και συστήματα για την επεξεργασία πεπιεσμένου αέρα, πεπιεσμένου αερίου και τεχνολογία συμπυκνώματος. Σήμερα, η BEKO TECHNOLOGIES διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλες τις εφαρμογές της τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων. Η τεκμηριωμένη υποστήριξη και το εξειδικευμένο σέρβις αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ανεξάρτητης και διευθυνόμενης από την οικογένεια επιχείρησης.

 4. IREMA-FILTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  IREMA-Filter – Ένας παγκόσμιος κατασκευαστής υλικών φίλτρων. Η IREMA παράγει συνθετικές λύσεις φίλτρων για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία κλιματισμού και εξαερισμού, καθώς και για ιατρικές και άλλες εφαρμογές διήθησης. Εκτός από τα συνθετικά υλικά φίλτρων, η IREMA διαθέτει επίσης προϊόντα MiniPleat και έτοιμα φίλτρα (στοιχεία 3V, υβριδικά φίλτρα) ελεγμένα κατά ISO 16890, EN 779 ή Ashrae 52.2. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε τα μηχανήματα και τις τεχνολογίες παραγωγής μας στις δικές μας εγκαταστάσεις. Με την όλη τεχνογνωσία μας δημιουργούμε λύσεις διήθησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη τηρώντας ταυτόχρονα πολλά πρότυπα της βιομηχανίας φίλτρων. Επίκαιρες εξελίξεις: ένα ηλεκτροστατικό υλικό με εξαιρετική απόδοση διήθησης και πολύ μικρή απώλεια πίεσης ως εναλλακτική λύση των υλικών Tribo, μοναδικό συνθετικό υλικό HEPA με διαχωρισμό σωματιδίων έως 99, 99%, νέο υλικό φίλτρων ePM1 με εξαιρετική απώλεια πίεσης = 30%, μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και κατά 70% αυξημένη τιμή SSK. Τα προϊόντα μας = Το κέρδος σας για την επιχείρησή σας!

 5. DOSPEL POLAND

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η DOSPEL ιδρύθηκε το 1974 στην Czestochowa στην Πολωνία και είναι μια γερή επιχείρηση με 46 χρόνια πείρας στα συστήματα εξαερισμού. Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 50 χώρες και φημίζεται για την επικέντρωση της στην καινοτομία και στις σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες. Η γκάμα των προϊόντων της DOSPEL συμπ. στροβιλοκινητήρες για πράσινη ενέργεια και επικρατεί στην Πολωνική αγορά της εξαέρωσης. Η προσφορά της Dospel συμπ.: ανεμιστήρες οικιακής χρήσης υψηλής ποιότητας αέρα, βιομηχανικοί ανεμιστήρες, μπάνιου, ανεμιστήρες απαγωγής μπάνιου, εξαεριστήρες μπάνιου, στοιχεία για συστήματα εξαέρωσης, συστήματα εξαέρωσης με συλλογή, μονάδες εξαέρωσης και κλιματισμού για την εταιρεία σας, συστήματα εξαέρωσης για οικιακή χρήση και βιομηχανικές λύσεις εξαέρωσης για χρήση σε μεγάλη κλίμακα. Η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης, ακολουθώντας τις νέες τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις, βελτιώνει συνεχώς το σχέδιο, την βιωσιμότητα και την λειτουργικότητα των προϊόντων μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 1. SO.TEC

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η SO.TEC είναι μια μηχανική εταιρεία η οποία, εδώ και περισσότερα από 20 έτη, δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την προμήθεια και την υλοποίηση εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό του αέρα από καπνούς/ατμούς λαδιού και σκόνες που υπάρχουν σε αυτόν. Για το φιλτράρισμα της ελαιώδους ομίχλης, που προέρχεται από διάφορες μηχανικές διεργασίες (ιδίως από τη θερμή σφυρηλάτηση του ορείχαλκου), η SO.TEC προσφέρει τη δική της τεχνολογία η οποία σταδιακά ενοποιήθηκε στην αγορά μέσω πολλών βιομηχανικών κατασκευών, στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.

 2. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία POREX TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα υγρών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα λαδιού, φιλτραρισμα νερου, φίλτρα εξαερισμού, φιλτρα για πεπιεσμενο αερα, φιλτρα, Συστήματα φίλτρων για κολυμβητήρια, Φίλτρα από πολυτετραφθοροαιθυλένιο (PTFE), Φίλτρα από πυροσυσσωματωμένο πλαστικό, και διηθητικες κασετες. Έχει έδρα σε Obergurig, Ot Singwitz, Γερμανία.

 1. HSDI FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HSDI FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, Απολύμανση αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί, ελεγχος ποιοτητας αερα, φυσικα προϊοντα, πωληση φυσικων προϊοντων, φιλτρο αερα, και Ανάλυση και έλεγχος αέρα. Έχει έδρα σε Saint-Ismier, Γαλλία.

 2. MEDICCLEANAIR

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MEDICCLEANAIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Θάλαμοι απομόνωσης, Θάλαμοι αρνητικής πίεσης, Θάλαμοι θετικής πίεσης, φιλτρο αερα, Απομόνωση ασθενών με φυματίωση, Απομόνωση ασθενών με σύνδρομο MERS, και Απομόνωση ασθενών με στεφανιαία νόσο. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 3. DEFI FILTRATION

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEFI FILTRATION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα λαδιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φιλτρο αερα, υδραυλικά φίλτρα, Φίλτρα γεωργικών μηχανημάτων, και φιλτρα. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

 4. FUHR GMBH FILTERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FUHR GMBH FILTERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Klein-Winternheim, Γερμανία.

 5. DONAU CARBON GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DONAU CARBON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

 6. ISP GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ISP GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Limburg, Γερμανία.

 7. OTTO KLEIN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OTTO KLEIN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Niestetal, Γερμανία.

 8. FELLOWES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FELLOWES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Hannover, Γερμανία.

 1. SIWATEC WASSERTECHNIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SIWATEC WASSERTECHNIK GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Butzbach, Γερμανία.

 2. FILCOM UMWELTTECHNOLOGIE GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FILCOM UMWELTTECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Haid, Αυστρία.

 3. LEHMANN SCHAUMSTOFFE & FILTERTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEHMANN SCHAUMSTOFFE & FILTERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Unnau, Γερμανία.

 4. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SELECTA BIOENERGIE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα αερίου, Συστήματα προετοιμασίας νερού για κατοικίες, φίλτρα αέρος, Ενεργός άνθρακας, Εξαρτήματα για εγκαταστάσεις βιοαερίου, και Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Krayenberggemeinde, Γερμανία.

 5. HYDROTEC HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HYDROTEC HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

 6. KLUGE-LUFTFILTER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KLUGE-LUFTFILTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Langen, Γερμανία.

 7. TROX HESCO SCHWEIZ AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TROX HESCO SCHWEIZ AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Rüti, Ελβετία.

 8. CARBOTECH AC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CARBOTECH AC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Essen, Γερμανία.

 9. FILTRUM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FILTRUM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φίλτρα αερίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φιλτρα με βραχιονα. Έχει έδρα σε Hemer, Γερμανία.

 10. CLEAN PROCESS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CLEAN PROCESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα αέρα - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργοι ανθρακες, Φίλτρα ενεργού άνθρακα, φίλτρα αέρος, εγκαταστασεις φιλτραρισματος αερα, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, και σακοφιλτρα. Έχει έδρα σε Ötzingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φίλτρα αέρος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

384 Επιχειρήσεις