• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φίλτρα αέρος

Αποτελέσματα για

Φίλτρα αέρος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. TECHNICIS FILTRATION

  Γαλλία

  Η Technicis είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής φίλτρων, που ειδικεύεται στο φιλτράρισμα του αέρα και σε overspray σε θάλαμο ψεκασμού χρωμάτων καθώς και στο βιομηχανικό φιλτράρισμα.Ο ρόλος μας είναι να σας βοηθήσουμε να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα προστατεύοντας βέλτιστα το περιβάλλον σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14000. Κατασκευάζουμε πτυσσόμενο φίλτρο ακορντεόν από χαρτόνι για θαλάμους βαφής από το 1992 και σας προσφέρουμε επίσης μια ολοκληρωμένη γκάμα φίλτρων που είναι κατάλληλα για όλες τις φίρμες θαλάμων και εγκαταστάσεις/ αναρροφήσεις: - πτυσσόμενο φίλτρο ακορντεόν από χαρτόνι για θάλαμο βαφής- φίλτρο από υαλόνημα (paintstop), φίλτρο δαπέδου για θάλαμο βαφής- κυψελωτό χάρτινο φίλτρο πολλαπλών στρωμάτων για θάλαμο βαφής- φίλτρο οροφής (plenum) για θάλαμο βαφής- προφίλτρα G3, G4 σε ρολό, κάδρο ή θήκες - κυλινδρικά φυσίγγια φιλτραρίσματος για ξεσκόνισμα- σωλήνες φιλτραρίσματος από τσόχα πολυεστέρα για ξεσκόνισμα- φίλτρα ενεργού άνθρακα για το φιλτράρισμα των COV πτητικά οργανικά συστατικά και οσμές - Ενότητα βαφής : συναρμολογούμενος, συμπαγές και οικονομικός θάλαμος βαφής- κιτ και πλαίσια εγκατάστασης για τα φίλτρα σας- ανεμιστήρες και κινητήρες για τις αναρροφήσεις σας - προστατευτική πλαστική αυτοκόλλητη ή αντιστατική μεμβράνη για τοίχους θαλάμων - ανιχνευτές συσσώρευσης βρωμιάς (pressostat) - Αφαιρέσιμα βερνίκια. Επικοινωνήστε με τις τεχνικές μας ομάδες για περισσότερες πληροφορίες!

 2. A³ VLIESSTOFFE GMBH

  Γερμανία

  Προσφέρουμε μόνιμες, ασφαλείς και εξατομικευμένες λύσεις στον τομέα του φιλτραρίσματος υγρών και αέρα. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την 30ετή και πλέον πείρα στην παροχή συμβουλών, την υποστήριξη και την προμήθεια μη υφασμένων υφασμάτων κατά παραγγελία για τη βιομηχανία. Η σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής δεν μπορεί να υπάρξει σήμερα χωρίς υψηλής τεχνολογίας μη υφασμένα υφάσματα: Προστατεύουν από εκπομπές που είναι βλαβερές για το περιβάλλον, φιλτράρουν υγρά αξιόπιστα ή απορροφούν λάδια και χημικές ουσίες. Ως θυγατρική της EuroVlies Nord GmbH, η A³ Vliesstoffe® GmbH προσφέρει από το 2010 αφοσίωση, εξειδικευμένες ικανότητες και ευρεία τεχνογνωσία για την επαγγελματική υποστήριξη πελατών από όλους τους τομείς στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας. Τα καινοτόμα μας μη υφασμένα υφάσματα 3-D για το φιλτράρισμα βαθείας κλίνης Filtraking Plus & Filtraloom φέρνουν επανάσταση στο σύνηθες φιλτράρισμα υγρών με την ειδική ανάμειξη ινών. Παρέχουμε συμβουλές και προμηθεύουμε τους βιομηχανικούς κλάδους επεξεργασίας μετάλλων, ξύλου και χημικών.

 3. IREMA-FILTER GMBH

  Γερμανία

  IREMA-Filter – Ένας παγκόσμιος κατασκευαστής υλικών φίλτρων. Η IREMA παράγει συνθετικές λύσεις φίλτρων για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία κλιματισμού και εξαερισμού, καθώς και για ιατρικές και άλλες εφαρμογές διήθησης. Εκτός από τα συνθετικά υλικά φίλτρων, η IREMA διαθέτει επίσης προϊόντα MiniPleat και έτοιμα φίλτρα (στοιχεία 3V, υβριδικά φίλτρα) ελεγμένα κατά ISO 16890, EN 779 ή Ashrae 52.2. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε τα μηχανήματα και τις τεχνολογίες παραγωγής μας στις δικές μας εγκαταστάσεις. Με την όλη τεχνογνωσία μας δημιουργούμε λύσεις διήθησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη τηρώντας ταυτόχρονα πολλά πρότυπα της βιομηχανίας φίλτρων. Επίκαιρες εξελίξεις: ένα ηλεκτροστατικό υλικό με εξαιρετική απόδοση διήθησης και πολύ μικρή απώλεια πίεσης ως εναλλακτική λύση των υλικών Tribo, μοναδικό συνθετικό υλικό HEPA με διαχωρισμό σωματιδίων έως 99, 99%, νέο υλικό φίλτρων ePM1 με εξαιρετική απώλεια πίεσης = 30%, μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και κατά 70% αυξημένη τιμή SSK. Τα προϊόντα μας = Το κέρδος σας για την επιχείρησή σας!

 4. EPA GMBH

  Γερμανία

  Ως ειδικός στον τομέα των ηλεκτρονικών τεχνικών μετάδοσης κίνησης, δραστηριοποιούμαστε όχι μόνο ως προμηθευτής εξαρτημάτων αλλά και ως προμηθευτής συστημάτων. Από τη μηχανική, έως την παροχή συμβουλών και την υποστήριξη, χωρίς να παραλείπεται η θέση σε λειτουργία, παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ετοιμοπαράδοτων εγκαταστάσεων.Η καρδιά του επαγγέλματός μας έγκειται: στον προγραμματισμό των εφαρμογών σας, στον σχεδιασμό των εξαρτημάτων μετάδοσης κίνησης (ηλεκτρ. ρυθμιστής ταχύτητας, μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης, μεταδότες, φίλτρα, κ.λπ.), στη θέση σε λειτουργία και την παραμετροποίηση των ηλεκτρικών ρυθμιστών ταχύτητας, τον αυτόματο βιομηχανικό προγραμματισμό (API) και τους αυτοματισμούς, τα ερμάρια χειρισμού (σε συνεργασία με τη θυγατρική μας EPS), την εγκατάσταση ηλεκτρικών εξαρτημάτων, την ανάπτυξη και κατασκευή φίλτρων ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας (ΗΣΜ) και φίλτρων δικτύων προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη, τη μέτρηση της ΗΣΜ και συμβουλές σχετικά με την ΗΣΜ, τη βελτιστοποίηση των ρευμάτων διαρροής, την ανάλυση δικτύου (αρμονικές συχνότητες, διακυμάνσεις δικτύου κ.λπ.), τα ραδιοηλεκτρικά παράσιτα στις εγκαταστάσεις και τις συσκευές

 5. DGS DRAHTGESTRICKE GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και πολλά χρόνια, η μικρομεσαία οικογενειακή μας επιχείρηση DGS δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της παραγωγής διαφόρων συρμάτινων πλεγμάτων: Η ποιότητα έχει παράδοση στην εταιρεία μας! Μεταξύ των πελατών της DGS συγκαταλέγονται επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της βιομηχανίας. Οι κύριοι τομείς είναι η κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, η τεχνολογία περιβάλλοντος και μεταποίησης, καθώς και η αυτοκινητοβιομηχανία. Η αυξανόμενη ζήτηση και τεχνολογική πρόοδος στα προϊόντα μας απαιτούν τη μόνιμη μετεξέλιξη της παραγωγής μας λαμβανομένων υπόψη των πλέον σύγχρονων τεχνικών δυνατοτήτων. Για τη διασφάλιση της βέλτιστης λειτουργίας και της ποιότητας των προϊόντων συρμάτινου πλέγματος και την ταυτόχρονη βελτιστοποίηση του οικολογικού χαρακτήρα, συμπληρώνουμε τη γκάμα των προϊόντων μας με αποδοτικές λύσεις συστήματος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

 2. W-FILTER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία W-FILTER εντυπωσιάζει από το 1980 με την ποιότητα και τις λύσεις που παρέχει στον τομέα της διήθησης. Στη δεύτερη γενιά, η οικογενειακή επιχείρηση καταδεικνύει τη συνέχεια στην αγορά βιομηχανικών φίλτρων για την κατασκευή εγκαταστάσεων. Σε όλα αυτά τα πλέγματα, το κέντρο βάρους εστιάζεται στις χαμηλές αντιστάσεις ροής και στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που προκύπτει από αυτές με περιορισμένη συχνότητα καθαρισμού της εγκατάστασης που εξοικονομεί χρόνο. Γνωρίστε την αποτελεσματικότητα της W-FILTER στον τομέα των φίλτρων για τα δικά σας έργα, για την αύξηση της αποδοτικότητας της εγκατάστασης και της ενεργειακής αποδοτικότητας - σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! .

 3. SINUS GMBH

  Γερμανία

  Η Sinus GmbH ιδρύθηκε το 2002 στο Mönsheim της Σουηβίας. Ο κύριος Bassem Bouhlel εξαγόρασε την Sinus GmbH το 2012. Ο κύριος Bouhlel είναι έκτοτε ο διευθύνων σύμβουλος της Sinus GmbH. Αμέσως μετά την εξαγορά της Sinus GmbH το 2012, η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε από το Mönsheim στο Kerpen. Η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε και πάλι στα τέλη του 2014 από το Kerpen στο Αμβούργο. Τότε προστέθηκαν στους χώρους γραφείων και χώροι αποθήκης με αποτέλεσμα να είναι πλέον δυνατή η διεκπεραίωση των παραγγελιών από τον ίδιο προμηθευτή. Λόγω της αυξανόμενης διακίνησης εμπορευμάτων, η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε το 2021 στη στρατηγικά βέλτιστη τοποθεσία του Bargteheide, όπου οι χώροι αποθήκης επεκτάθηκαν κατά περισσότερα από 2000m². Έτσι είμαστε σε θέση να διαθέτουμε τη γκάμα των προϊόντων μας σε μεγάλους αριθμούς τεμαχίων για τους πελάτες μας. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων είμαστε σε θέση να υλοποιούμε και να υποστηρίζουμε μεγάλα έργα. Το δικό μας τμήμα διοικητικής μέριμνας αποθήκης μας παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα και αποδοτικά στις επιθυμίες των πελατών. Το τμήμα αποστολής της εταιρείας μας αναλαμβάνει ευχαρίστως τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Στόχος μας είναι να διεκπεραιώνουμε όλα τα ερωτήματα και τα ζητήματα των πελατών μας εντός 24 ωρών και να είμαστε στο πλευρό του πελάτη ως συνεργάτης σε ό, τι αφορά στη διήθηση, στο διαχωρισμό λαδιού, στους διαχωριστές, στους κινητήρες και στα παρελκόμενα. Η Sinus GmbH διακρίνεται για την ανάπτυξη με την πάροδο του χρόνου και τη σταθερή ποιότητα -Made in Germany-

 4. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Γερμανία

  Πείρα σχεδόν ενός αιώνα. Σε τέταρτη γενιά, ειδικευόμαστε στην παγκόσμια πώληση ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας για κινητήρες ντίζελ και αερίου. Μεταφέρουμε τεχνολογική πρόοδο από το κέντρο ανάπτυξης. Οι άμεσες βιομηχανικές συνδέσεις μας, σε συνδυασμό με την υψηλή ευελιξία σε όλους τους τομείς, είναι προς όφελός σας. Τα προϊόντα μας: Ανταλλακτικά κινητήρων ντίζελ και αερίου, προσαρτημένα συγκροτήματα και ανταλλακτικά, εξαρτήματα ελέγχου, ρύθμισης και παρακολούθησης, τεχνολογία μετάδοσης κίνησης, παραγωγή φλαντζών.

 5. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

  BEKO TECHNOLOGIES σημαίνει τεχνολογία πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων "at it's best". Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η εταιρεία αναπτύσσει και διαθέτει υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και εξαιρετικά αποδοτικά στοιχεία και συστήματα για την επεξεργασία πεπιεσμένου αέρα, πεπιεσμένου αερίου και τεχνολογία συμπυκνώματος. Σήμερα, η BEKO TECHNOLOGIES διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλες τις εφαρμογές της τεχνολογίας πεπιεσμένου αέρα και πεπιεσμένων αερίων. Η τεκμηριωμένη υποστήριξη και το εξειδικευμένο σέρβις αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ανεξάρτητης και διευθυνόμενης από την οικογένεια επιχείρησης.

 1. SO.TEC

  Ιταλία

  Η SO.TEC είναι μια μηχανική εταιρεία η οποία, εδώ και περισσότερα από 20 έτη, δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την προμήθεια και την υλοποίηση εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό του αέρα από καπνούς/ατμούς λαδιού και σκόνες που υπάρχουν σε αυτόν. Για το φιλτράρισμα της ελαιώδους ομίχλης, που προέρχεται από διάφορες μηχανικές διεργασίες (ιδίως από τη θερμή σφυρηλάτηση του ορείχαλκου), η SO.TEC προσφέρει τη δική της τεχνολογία η οποία σταδιακά ενοποιήθηκε στην αγορά μέσω πολλών βιομηχανικών κατασκευών, στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο.

 2. POREX TECHNOLOGIES GMBH

  Γερμανία

 1. HSDI FRANCE

  Γαλλία

 2. MEDICCLEANAIR

  Βέλγιο

 3. DONAU CARBON GMBH

  Γερμανία

 4. DEFI FILTRATION

  Γαλλία

 5. FELLOWES GMBH

  Γερμανία

 6. ISP GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 7. OTTO KLEIN GMBH

  Γερμανία

 8. SIWATEC WASSERTECHNIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

 1. FUHR GMBH FILTERTECHNIK

  Γερμανία

 2. LEHMANN SCHAUMSTOFFE & FILTERTECHNIK

  Γερμανία

 3. SELECTA BIOENERGIE GMBH

  Γερμανία

 4. HYDROTEC HANDELS GMBH

  Γερμανία

 5. KLUGE-LUFTFILTER GMBH

  Γερμανία

 6. CARBOTECH AC GMBH

  Γερμανία

 7. TROX HESCO SCHWEIZ AG

  Ελβετία

 8. R&S PAPIERVERARBEITUNGS-GMBH

  Γερμανία

 9. SOLBERG INTERNATIONAL GMBH

  Γερμανία

 10. KIMTEK FKM FILTRE LTD. ŞTI.

  Τουρκία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φίλτρα αέρος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

373 επιχειρήσεις