• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. COPIER MACHINERY

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

 2. IVT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η IVT GmbH & Co. KG συνδέει ως εμπορικός εταίρος τη βιομηχανία, το χονδρικό εμπόριο και τους κατασκευαστές. Η στενή συνεργασία με τον πελάτη, η εξυπηρέτηση και τη τήρηση των προθεσμιών, καθώς και οι μακροχρόνιες, επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις διακρίνουν το έργο μας και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας. Δραστηριοποιούμαστε στην παροχή συμβουλών για τη βιομηχανία, την κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, βιοτέχνες και εγκαταστάτες, καθώς και για μεγάλο αριθμό άλλων επιχειρήσεων οι οποίες χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τα προϊόντα που εμείς αντιπροσωπεύουμε. Εκτός αυτού είμαστε στο πλευρό μηχανικών και αρχιτεκτόνων ως εξειδικευμένος συνεργάτης ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού συμβάλλοντας έτσι στην εξασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών και στην αποδοτική διαμόρφωση του έργου. Παραγωγή και διάθεση δικτυωτών καναλιών ως αντιπροσωπεία εργοστασίου της εταιρείας: Siltec A/S Funder Kirkefej 7 DK-8600 Silkeborg Δανία. Τα προϊόντα μας: κανάλια καλωδίων από μέταλλο και ανοξείδωτο χάλυβα, αυλάκια καλωδίων από πλέγμα, κανάλια τύπου πλέγματος, κανάλια καλωδίων από χάλυβα.

 3. GONSTAL KAROL WALENCIK

  Πολωνία

  Παρέχουμε αγωγούς για την ενέργεια, την θέρμανση, την επεξεργασία και την βιομηχανία, καθώς και συστήματα και κόμβους επεξεργασίας και θέρμανσης. Οι υπηρεσίες μας περιέχουν μια μεγάλη γκάμα εργασιών σχετικά με την εγκατάσταση, τον εκσυγχρονισμό και την επισκευή αγωγών. Η εταιρεία μας γνωρίζει το κόστος μιας εγκατάστασης αγωγού και προσπαθεί να μειώσει τα παραγωγικά κόστη στο ελάχιστο ώστε να σας εξασφαλίσει την πιο προσιτή τιμή χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα.

 4. STEEL GATE

  Ρουμανία

  Η εταιρεία STEEL GATE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, Σωλήνες χωρίς ραφές από σιδηρούχα μέταλλα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bucuresti, Ρουμανία.

 5. BARAD KABELKANÄLE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BARAD KABELKANÄLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Cadolzburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Oftering, Αυστρία.

 2. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Graz, Αυστρία.

 3. VHL TECHNICS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VHL TECHNICS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χωματουργικες εργασιες, και οριζοντιες γεωτρησεις. Έχει έδρα σε Manage, Βέλγιο.

 4. FRANCE CALFEUTRAGE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FRANCE CALFEUTRAGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, και μονωση. Έχει έδρα σε Fourqueux, Γαλλία.

 5. GUSTAV GRAAF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία GUSTAV GRAAF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 1. BIM CELIK & STEEL PIPE

  Τουρκία

  Η εταιρεία BIM CELIK & STEEL PIPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, σπειροειδεις σωληνες, και συγκολλημενοι σωληνες - συνδεσμοι - λεβητες. Έχει έδρα σε Hatay, Τουρκία.

 2. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Τουρκία

  Η εταιρεία KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, Εμπορίο σιδηρουργικών προϊόντων, ανοξειδωτες φλαντζες, και Αγωγοί και σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

 2. MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK

  Πολωνία

  Η εταιρεία MONTER INSTALL GROUP. INSTALACJE PRZEMYSLOWE, RUROCIAGI. PIOTR BUJAK, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευες απο χαλυβα, και βιομηχανικες υδραυλικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Pastuchow, Πολωνία.

 3. AD IZOLIR

  Σερβία

  Η εταιρεία AD IZOLIR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Zrenjanin, Σερβία.

 4. CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO

  Ιταλία

  Η εταιρεία CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τοποθετηση ροηφορων αγωγων, και αεραγωγοι για εγκαταστασεις κλιματισμου. Έχει έδρα σε Corridonia, Ιταλία.

 5. TUBOSIDER S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TUBOSIDER S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκατασταση συστηματων οδικου φωτισμου, και τοποθετηση εγκαταστασεων εξωαστικου οδικου φωτισμου. Έχει έδρα σε Asti, Ιταλία.

 6. VARESCO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία VARESCO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, και Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Egna, Ιταλία.

 7. CENTROMET AD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία CENTROMET AD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Vratsa, Βουλγαρία.

 8. NKT FLEXIBLES I/S

  Δανία

  Η εταιρεία NKT FLEXIBLES I/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, και Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Broendby, Δανία.

 1. MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V.

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, και Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Papendrecht, Κάτω Χώρες.

 2. WESTAFLEX IBERICA SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία WESTAFLEX IBERICA SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, και Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

 3. POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία POTRUBI PRAHA,SPOL. S R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Praha 9, Τσεχία.

 4. PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA

  Ιταλία

  Η εταιρεία PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τοποθετηση ροηφορων αγωγων, και αεραγωγοι για εγκαταστασεις κλιματισμου. Έχει έδρα σε Pasiano Di Pordenone, Ιταλία.

 5. IDROMET SIDER SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία IDROMET SIDER SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σωληνες για υδραγωγεια, και αγωγοι αποχετευσης. Έχει έδρα σε Bari, Ιταλία.

 6. STATS (UK) LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία STATS (UK) LTD., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, και Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Aberdeen, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. ZENITH BIRLA (INDIA) LIMITED

  Ινδία

  Η εταιρεία ZENITH BIRLA (INDIA) LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγκολλημενοι σωληνες. Έχει έδρα σε Thane, Ινδία.

 8. ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A.

  Πολωνία

  Η εταιρεία ZAKLAD BUDOWY APARATURY S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά ντεπόζιτα, και Μεταλλικά ντεπόζιτα. Έχει έδρα σε Plock, Πολωνία.

 9. METALLITYO VAINIO OY

  Φινλανδία

  Η εταιρεία METALLITYO VAINIO OY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα, και Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Iisalmi, Φινλανδία.

 10. RODINA BALTIC OÜ

  Εσθονία

  Η εταιρεία RODINA BALTIC OÜ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Tallinn, Εσθονία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.230 Επιχειρήσεις