• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. COPIER MACHINERY

  Κάτω Χώρες

  Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

 2. IVT GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η IVT GmbH & Co. KG συνδέει ως εμπορικός εταίρος τη βιομηχανία, το χονδρικό εμπόριο και τους κατασκευαστές. Η στενή συνεργασία με τον πελάτη, η εξυπηρέτηση και τη τήρηση των προθεσμιών, καθώς και οι μακροχρόνιες, επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις διακρίνουν το έργο μας και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της επιχειρηματικής μας φιλοσοφίας. Δραστηριοποιούμαστε στην παροχή συμβουλών για τη βιομηχανία, την κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, βιοτέχνες και εγκαταστάτες, καθώς και για μεγάλο αριθμό άλλων επιχειρήσεων οι οποίες χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τα προϊόντα που εμείς αντιπροσωπεύουμε. Εκτός αυτού είμαστε στο πλευρό μηχανικών και αρχιτεκτόνων ως εξειδικευμένος συνεργάτης ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού συμβάλλοντας έτσι στην εξασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών και στην αποδοτική διαμόρφωση του έργου. Παραγωγή και διάθεση δικτυωτών καναλιών ως αντιπροσωπεία εργοστασίου της εταιρείας: Siltec A/S Funder Kirkefej 7 DK-8600 Silkeborg Δανία. Τα προϊόντα μας: κανάλια καλωδίων από μέταλλο και ανοξείδωτο χάλυβα, αυλάκια καλωδίων από πλέγμα, κανάλια τύπου πλέγματος, κανάλια καλωδίων από χάλυβα.

 3. GONSTAL KAROL WALENCIK

  Πολωνία

  Παρέχουμε αγωγούς για την ενέργεια, την θέρμανση, την επεξεργασία και την βιομηχανία, καθώς και συστήματα και κόμβους επεξεργασίας και θέρμανσης. Οι υπηρεσίες μας περιέχουν μια μεγάλη γκάμα εργασιών σχετικά με την εγκατάσταση, τον εκσυγχρονισμό και την επισκευή αγωγών. Η εταιρεία μας γνωρίζει το κόστος μιας εγκατάστασης αγωγού και προσπαθεί να μειώσει τα παραγωγικά κόστη στο ελάχιστο ώστε να σας εξασφαλίσει την πιο προσιτή τιμή χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα.

 4. STEEL GATE

  Ρουμανία

 5. GUSTAV GRAAF GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BIM CELIK & STEEL PIPE

  Τουρκία

 2. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Τουρκία

 3. VHL TECHNICS

  Βέλγιο

 4. BARAD KABELKANÄLE GMBH

  Γερμανία

 5. FRANCE CALFEUTRAGE

  Γαλλία

 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 2. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 1. ELITEC ELEKTROTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Αυστρία

 2. AD IZOLIR

  Σερβία

 3. VARESCO S.R.L.

  Ιταλία

 4. CONDOTTE GRAZIOSI DI GRAZIOSI ENNIO

  Ιταλία

 5. STATS (UK) LTD.

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. IDROMET SIDER SRL

  Ιταλία

 7. PLAIN SISTEM S.N.C. DI PILOT FERDINANDO & BUCCIOL GIANLUCA

  Ιταλία

 8. WESTAFLEX IBERICA SA

  Ισπανία

 1. MOSTERT PIJPLEIDINGEN B.V.

  Κάτω Χώρες

 2. ZENITH BIRLA (INDIA) LIMITED

  Ινδία

 3. RODINA BALTIC OÜ

  Εσθονία

 4. BIAVATI CESARE S.R.L.

  Ιταλία

 5. GASSCO AS

  Νορβηγία

 6. BENTELER TRGOVINA, D.O.O.

  Σλοβενία

 7. METALLITYO VAINIO OY

  Φινλανδία

 8. NKT FLEXIBLES I/S

  Δανία

 9. UCCELLI GIANFRANCO

  Ιταλία

 10. PENSPEN ECONOMICS LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φέροντες αγωγοί - σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.231 επιχειρήσεις