• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υφάσματα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FANUVA TEKSTIL HALI VE MOBILYA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  H Fanuva είναι μια ηγετική εταιρεία εξαγωγής, κατασκευής και εταίρος παροχής λύσεων στην Τουρκία. Οι πελάτες μας προέρχονται από περισσότερες από 50 διαφ. χώρες.Έχουμε κατηγορίες τεράστιων παραγωγικών γραμμών όπως συστατικά στρωμάτων, εκ των οποίων ανθεκτικό ύφασμα στρωμάτων, ετικέτες, αφρό, μονάδες ελατηρίων, ταινία άκρου, τσόχα, ελατήρια σε θήκες ή ανοικτού τύπου (bonnell). Κάλυμμα στρώματος.Μη υφαντό, με άμεση κλώση, εμφυσημένο, κλινοστρωμνή.. Μαξιλάρι ύπνου, πάπλωμα, κάλυμμα, προστατευτικό στρώματος.έπιπλα όπως κλασικά έπιπλα, τύπου Chesterfield, τούρκικα έπιπλα, πολυτελείς καναπέδες, σετ καθισμάτων, μεταβλητά μασίφ έπιπλα, βάση στρωμάτων όπως κουτί με ελατήρια, κουτί αποθήκευσης, προσκέφαλο. Συστατικά επίπλων όπως ύφασμα ταπετσαρία, πόδια κ.λπ. Εργα επίπλωσης ξενοδοχείων, εστιατορίων, πολυτελών κατοικιών. Έπιπλα για κήπους, βάσεις, κούνιες, έπιπλα σπιτιού και εξωτερικού χώρου, έπιπλα κήπου, αιώρα και χαλύβδινα πλαίσια, ατσάλινη βάση με αντισκωριακή επένδυση, κατάλληλα για κήπο, εξωτερικούς χώρους, ιδανικά για όλους τους χώρους όπως καθιστικό, βεράντα, κήπο, αίθριο κ.λπ. αιώρες με θήκη μεταφοράς. Η αποστολή μας είναι να επιταχύνουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με επικεντρωμένη και προληπτικές λύσεις. Εισάγουμε και εξάγουμε για λογαριασμό σας, αναλαμβάνουμε τις τελωνειακές διαδικασίες, την διαχείριση διακίνησης καθώς και την εγγύηση ποιότητας και τους ελέγχους. Δοκιμάζουμε τις προβλεπόμενες ανάγκες στοχευμένων πελατών με συμπλήρωση ερωτηματολογίων από τους πελάτες στόχους και διευκρινίζοντας τις ανάγκες της εφοδιαστικής τους αλυσίδας. Οι ειδικές ανάγκες κλειδιά είναι η ποιότητα, τιμή, επιλογές, εξατομίκευση, διαθεσιμότητα και χρόνος παράδοσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε απορία μέσω Whatsapp +905374089350 ή μήνυμα info@fanuva.com.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. BRYANSK WORSTED COMPANY

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η Bryansk Worsted Company είναι η μεγαλύτερη κλωστοϋφαντουργική επιχείρηση στην Ρωσία που παράγει μάλλινα υφάσματα ευρωπαϊκής ποιότητας, εκ των οποίων μάλλινα υφάσματα για κοστούμια, επαγγελματική ένδυση και στολές, φουλάρια, ύφασμα για σχολικές στολές.Η εταιρεία υλοποιεί επίσης φυσικές μάλλινες κουβέρτες καλύμματα υψηλής ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Ζεστά καλύμματα από φυσικό πρόβειο μαλλί τα οποία αναπνέουν και απορροφούν την υγρασία ώστε να εξασφαλίσουν μια ευχάριστη, ξηρή και άνετη ζεστασιά.H ετήσια παραγωγική ικανότητα της εταιρείας ανέρχεται σε 3, 5 εκατ. γραμμικά μέτρα υφάσματος χτενισμένου νήματος με την ικανότητα επεξεργασίας μέχρι 1.2 τόνους μάλλινων ινών ετησίως. Η Bryansk Worsted Company είναι έτοιμη να προσφέρει πάνω από 700 είδη μάλλινων και ημιμάλλινων υφασμάτων, συμπ. 20 είδη υφασμάτων για σχολικές στολές με πάνω από 100 σχέδια. Η εταιρεία προσφέρει επίσης την ανάπτυξη και την παρασκευή μάλλινων και ημί-μάλλινων υφασμάτων για παραγγελία. Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς είναι 1 ρολό. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 300 γραμμικά μέτρα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. DRAHT-BINDER OHG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η για περισσότερα από 60 χρόνια εντατική μετεξέλιξη του βασικού τομέα της επιχειρηματικής δραστηριότητάς μας μάς καθιστούν σήμερα στον εξειδικευμένο κατασκευαστή για εσάς. παράγουμε πλέγματα και υφάσματα κάθε είδους, τόσο για το εμπόριο, όσο και για τον τελικό πελάτη. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1945 ως σιδηρουργείο με τμήματα κατασκευής περιφράξεων και πυλών. Ήδη κατά τα πρώτα χρόνια δημιουργήθηκε ένα μικρό τμήμα κατασκευής μηχανημάτων, το οποίο κατασκεύαζε μηχανήματα επεξεργασίας σύρματος για ίδια χρήση. Κατά τη δεκαετία του 1970, το συρματοποιείο αναπτύχθηκε σε ισάξιο τμήμα. Το 1978 κατασκευάστηκαν οι πρώτες πλήρως αυτόματες εγκαταστάσεις παραγωγής για κυματοειδή και διάτρητα πλέγματα, η επιχείρηση μετεγκαταστάθηκε στο Erkrath και χάρη στην επικέντρωση της επιχείρησης στην παραγωγή συρμάτινων υφασμάτων η επιχείρηση εισήλθε σε νέες αγορές. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε το 1995 με πλέγματα με συγκόλληση κατά σημεία και προφίλ πλαισίων. Σήμερα, η παραγωγή γίνεται σε 4 πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SOCIETE DIALA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIALA ξεκίνησε την δραστηριότητα της τον Δεκέμβρη 2019. Η επιχείρηση βρίσκεται σήμερα στον αρ. 15 οδός Louis Dumont - 01200 Valserhone. Η εταιρεία Diala αναπτύσσεται στον τομέα : εμπόριο χονδρικής, εκτός από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και εξειδικεύεται στην πώληση ενδυμάτων από δεύτερο χέρι και στο ξεπούλημα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 5. ATAK TEXTILE

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Atak Textile Company είναι προμηθευτής υφαντών υφασμάτων και πλεκτών υφασμάτων από βαμβακερό νήμα με έδρα την πόλη Γκαζιαντέπ στην ΤΟΥΡΚΙΑ. Εφοδιάζουμε σε απλό ζέρσεϊ, υφάσματα φλις, terry, ύφασμα για αδιάβροχα και πικέ ύφασμα. Η Atak Textile Company εξυπηρετεί τους πελάτες της χονδρικού εμπορίου και παρασκευαστές ενδυμάτων σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ανώτατη της ποιότητα και την γρήγορη εξυπηρέτηση. ΓΚΑΜΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ: 1.ΑΠΛΟ JERSEY, ΑΠΛΟ ΖΕΡΣΕΙ ΜΕ ΕΛΑΣΤΑΝΗ 2.ΠΙΚΕ (ΔΙΠΛΟ ΠΙΚΕ, ΜΟΝΟ ΠΙΚΕ, ΜΟΝΟ ΠΙΚΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΑΣΤΑΝΗ) 3.INTERLOCK 4.1x1 RIB, 2x1 RIB, RIB ΜΕ ΕΛΑΣΤΑΝΗ 5.ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ TERRY, COT/PES TERRY, FRENCH TERRY ΜΕ ΕΛΑΣΤΑΝΗ 6.ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΦΛΙΣ, ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ/PES ΦΛΙΣ, ΞΥΣΜΕΝΟ ΦΛΙΣ, ΦΛΙΣ ΜΕ ΜΗ ΞΥΣΜΕΝΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: 1.ΘΕΡΜΟΣΤΕΡΕΩΣΗ 2.ΜΟΝΗ ΒΑΦΗ 3.ΔΙΠΛΗ ΒΑΦΗ 4.ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΖΥΜΟΥ 5. ΑΠΟΣΚΛΥΡΥΝΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 6. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΝΦΟΡΙΖΕ 7. ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ 8. ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ (ΟΨΗ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ) 9. ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΨΑΛΙΔΙΣΜΟΥ: 1. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΛΕΞΗΣ (x45) 2. ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ (x2) 3. ΒΑΦΕΙΑ ΥΤ (x11) 4. ΜΗΧΑΝΗΜΑ STENTER (ΘΕΡΜΟΣΤΕΡΕΩΣΗ) (x2) 5. ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΝΦΟΡΙΖΕ (ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ) (x2) 6.ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΠΑΛΟΝΙΟΥ (ΔΙΑΝΟΙΚΗ ΣΧΟΙΝΙΟΥ) (x2) 7. ΞΗΡΑΝΤΗΡΑΣ (x1) 8. ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑΤΟΣ (x2) 9. ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ (ΟΨΗ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ) (x1) 10. ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ (X2) ΧΡΩΜΑΤΑ: 1.ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΓΙΑΣ ATAK 2. ΧΡΩΜΑΤΑ PANTONE 3. ΓΝΗΣΙΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ: 1.ΒΑΜΒΑΚΙ OE 2. ΒΑΜΒΑΚΙ VORTEX 3. ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙ 4. ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΧΤΕΝΙΣΜΕΝΟ ΒΑΜΒΑΚΙ 5. ΝΗΜΑ ΒΙΣΚΟΖΗΣ 6. ΝΗΜΑ ΕΛΑΣΤΑΝΗΣ 7.ΝΗΜΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες !

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. WILHELM OVERMANN GMBH & CO.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ στην Wilhelm Overmann GmbH & Co.KG. Ως μικρομεσαία επιχείρηση ασχολούμαστε με την παραγωγή κορδελών, σχοινιών και κορδονιών για τη βιομηχανία, το εμπόριο και την κλασική χειροτεχνία. Η γρήγορα μεταβαλλόμενη αγορά απαιτεί ευέλικτες στρατηγικές. Προκειμένου να εδραιωθεί κανείς εκεί, το εμπόριο και η βιομηχανία χρειάζονται έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο συνεργάτη. Σε αυτήν την πρόκληση ανταποκρινόμαστε με επιτυχία εδώ και 150 χρόνια. Εκτός από υψηλής ποιότητας προϊόντα παρέχουμε στους πελάτες μας μέγιστη ευελιξία, εξυπηρέτηση και αξιοπιστία. Με τους καταρτισμένους συνεργάτες μας και σύγχρονα μηχανήματα αναπτύσσουμε συνεχώς την αποδοτικότητά μας προς όφελος των πελατών μας. Εμείς, η εταιρεία Overmann GmbH & Co. KG έχουμε θέσει ως στόχο για το μέλλον να μεταχειριζόμαστε με υπευθυνότητα κατά το δυνατό ενεργειακά αποδοτικά και με αειφορία με τους διαθέσιμους σε εμάς πόρους, από τους οποίους εξαρτόμαστε ουσιαστικά όλοι.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. RECYCLING FIBERS

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η Recyclingfibers είναι μια καινότομη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην ανακύκλωση υφασμάτων. Αγοράζουμε διάφορες ποιότητες μεταβιομηχανικών υπολειμμάτων, βαμβάκι, πολυεστέρα, βισκόζη, πλαστικά στρας, PET, πολυπροπυλένιο, πολυαμίδιο 6, πολυαμίδιο 6.6. τα οποία χειριζόμαστε και μετατρέπουμε σε ίνες για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες εφαρμογές για κατασκευαστές φιαλών, μη υφαντά υφάσματα, γεωυφάσματα, πήλιση, φίλτρα αυτοκινήτου, κλωστήρια, ταπετσαρίες κ.λπ. Σετ προϊόντων: υπολείμματα υφασμάτων από ακρυλικό, έγχρωμο βαμβάκι, βαμβάκι. Υπολείμματα υφασμάτων τζιν. Πλαστικά στρας PET. Ανακυκλωμένες ίνες, πολυεστέρα, πολυπροπυλένιο, βισκόζη. Ακατέργαστες ίνες πολυπροπυλενίου και πολυεστέρα, βισκόζης. Ίνες πολυεστέρα μεγάλης ανθεκτικότητας, βισκόζη δύο συστατικών, πολυαμίδιο 6, πολυαμίδιο 6.6, κάνναβη, πλαστικά στρας pet.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. TRIVIALTEX - FIBRAS SINTÉTICAS, UNIPESSOAL LDA

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Η Trivialtex είναι ένας παραγωγός με έδρα στην Πορτογαλία, πολυαμιδίου και πολυεστέρα υψηλής ποιότητας και όνομα αναφοράς στην ευρωπαϊκή αγορά κλωστοϋφαντουργίας όσον αφορά τον πολυαμίδιο 6 και πολυαμίδιο 6.6. Παίζουμε σημαντικό ρόλο ως προμηθευτής συνθετικών ινών υψηλής ποιότητας για πλεκτά, την βιομηχανία αθλητικής ένδυσης κ.λπ. Λειτουργούμε με δυο διαφορετικές γραμμές: Παραγωγή πολυαμίδιο και πολυεστέρα παράγοντας πολυαμίδιο 6 και 6.6, βαφή νήματος πολυέστερ καθώς και εξατομικευμένο νήμα.Τα μηχανήματα μας είναι 100% ευρωπαϊκής κατασκευής. Στόχος μας να ενισχύσουμε την παρουσία μας ως στρατηγικός εταίρος για επαγγελματίες κατασκευαστές υφασμάτων και φίρμες στην Ευρώπη και να αναπτύσσουμε και να προσφέρουμε εξατομικευμένα υφασμάτινα προϊόντα που ικανοποιούν τις διάφορες απαιτήσεις των πελατών μας. Γιατί να επιλέξετε Trivialtex; Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα κατά το πρότυπα Oeko-tex Standard 100, ιδιαίτερα φημισμένο πρότυπο πιστοποίησης υφασμάτων για την ασφάλεια των καταναλωτών. Οι εγκαταστάσεις μας έχουν τρία εργοστάσια για να εξασφαλίσουν τα υψηλά φυσικά πρότυπα, την ανάπτυξη χρωμάτων, και εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία των νημάτων μας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. SAMPIETRO SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή σε μεγάλη κλίμακα (εταιρεία υψηλής παραγωγικότητας) υφασμάτων για ένδυση εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Ανανεώνουμε διαρκώς τα προϊόντα μας μέσα από συνεχή έρευνα. Ταχύτατες δημιουργίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. GIEFFE TESSUTI A STOCK

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Gieffe Tessuti srl di Prato είναι μια εταιρεία με δεσπόζουσα θέση στην πώληση στοκ υφασμάτων υψηλής μόδας, όπως μετάξι (εμπριμέ και ζακάρ), μπροκάρ (βισκόζη-μαλλί), από παρθένο μαλλί μοχέρ, κεντητά, εμπριμέ βισκόζη, s φθαρμένα υφάσματα, ζακάρ, λινό, βαμβακερά, υφάσματα με κακοβαμμένη όψη και πλεκτά. Φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που εξελίσσεται ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη μόδα και είναι πάντα σε αρμονία με τις τεχνικές εξελίξεις και την παραγωγή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. TESSILBIELLA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Tessilbiella ασχολείται με την παραγωγή και χονδρική πώληση υφασμάτων και υλικών. Ιδρύθηκε το 1958 ως μια οικογενειακή επιχείρηση, σήμερα η εταιρεία προτείνεται ως εξειδικευμένος προμηθευτής για τις μεγάλες εταιρείες συσκευασίας στον τομέα της μόδας τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό. Παράγει υφάσματα για γυναικεία και ανδρικά ρούχα, μέτριας-υψηλής ποιότητας και κυρίως από μαλλί.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. PIEL S.A.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Ισπανική ηγετική επιχείρηση εδώ και 40 χρόνια στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής υφασμάτινων προϊόντων για είδη οικιακής χρήσης, επίπλωση, διακόσμηση, τραπεζομάντιλα, υφάσματα τεχνικής χρήσης, μόδα και σχεδιασμός. Παράγουμε και διανέμουμε τα υφάσματα με προορισμό διάφορους βιομηχανικούς τομείς με στόχο τα υφάσματα εσωτερικών χώρων (επίπλωση, σκεπάσματα, διακόσμηση), την μόδα και το βιομηχανικό ύφασμα, με μεγάλη παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά χάρη στην πολυετή μας πείρα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GLOBAL TEXTILE

  Ουζμπεκιστάν

  Verified by europages badge

  H Global Textile Group είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κλωστοϋφαντουργίας στο Ουζμπεκιστάν, που ειδικεύεται στα νηματοποιημένα και πλεκτά υφάσματα. Η εταιρεία καλλιεργεί το ίδιο της το βαμβάκι με την τεχνολογία τελευταίας γενιά για την άρδευση, και διαθέτει ιδιόκτητα εργοστάσια επεξεργασία του βαμβάκι. Η εταιρεία διαθέτει μηχανήματα υψηλής ποιότητας επώνυμων κατασκευαστών όπως οι Rieter, Uster, Mayer&Cie, Thies, Santex, Osthoff Senge, Mario Crosta, Ferarro, Corino, Odesi and Bahar.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BOREAS ITH. IHR. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge
 5. SOFTTECH

  Μαρόκο

  Verified by europages badge
 6. WE&CO SRL

  Βέλγιο

  Verified by europages badge
 7. POLIMEX.NET SP. Z O.O. SP. K.

  Πολωνία

  Verified by europages badge
 8. NEW STOCK SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 9. L'ATELIER DES FAUBOURGS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 10. NONTEX TESSUTO NON TESSUTO SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 1. VERIAN DI NUTI TOMAS

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 2. ORDITURA PACCOSI SAS

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 3. MAPEL

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 4. APEX NONWOVES BY AMET EUROPA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. INBI SRLS BEST QUALITY FABRICS

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 6. DIMESA

  Ισπανία

  Verified by europages badge
 7. KIRSCHAUER TEXTIL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 8. TEX HOUSE TESSUTI A STOCK

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 9. EI HAU TEXTILE

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Verified by europages badge
 10. IANNYTEXTILE

  Ιταλία

  Verified by europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υφάσματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

32.751 επιχειρήσεις

Χ'ωρες