• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συντηρητικα

Αποτελέσματα για

Υπεργολάβος - Συντηρητικα

Υπεργολάβος
  1. LANUCO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LANUCO GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιταμίνες και προβιταμίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, Συντηρητικά τροφίμων, Αρώματα τροφίμων, Μελισσοκέρι, Συμπληρώματα διατροφής, Συντηρητικά τροφίμων, Αρώματα τροφίμων, και Μελισσοκέρι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  2. ANDA FOR TRADING AND SERVICES

    Σουδάν

    Η εταιρεία ANDA FOR TRADING AND SERVICES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Khartoum, Σουδάν.

  3. C.B.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία C.B.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποκατάσταση αντικειμένων τέχνης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων, συντηρητες εργων τεχνης, και Αναστήλωση και ανακαίνιση κτιρίων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  4. RESTAURO SAN GIORGIO

    Ιταλία

  5. FADINI MARCO

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIOGUMUS FARM

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Το αγρόκτημα Biogumus διαθέτει εμπειρία άνω των 10 ετών στον τομέα της παραγωγής & της εξαγωγής λαχανικών, φρούτων & ξηρών καρπών στην Ευρώπη. Παρέχουμε & εγγυόμαστε την παράδοση των καλύτερων, υγιεινών & βιολογικών προϊόντων που παράγονται χωρίς συντηρητικά. Η παραγωγή μας διαθέτει πιστοποίηση: Ecocert Organic, EOS Organic, KOSHER, ISO22000: 2018. Ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση κάθε σταδίου της διαδικασίας, από την επιλογή των σπόρων για την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παραγωγή των αποξηραμένων προϊόντων, τη συσκευασία & την παράδοση στον αγοραστή.

  2. GREEK BLACK GARLIC

    Ελλάδα

    Παράγουμε σκόρδα, τα οποία μετά από πολύμηνη ζύμωση με ελεγχόμενες συνθήκες (θερμοκρασίας και υγρασίας), μετατρέπεται το λευκό σκόρδο σε ένα ξεχωριστό προϊόν (Μαύρο Σκόρδο). Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι είναι ένα 100% φυσικό προϊόν, καθώς για τη μετατροπή του σε Μαύρο δεν έχει προστεθεί οποιοδήποτε χημικό στοιχείο ή συντηρητικό. Με αυτή τη διαδικασία το σκόρδο καταφέρνει να αποκτήσει μια πιο γλυκιά γεύση, ενώ το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι δε διαθέτει την οσμή και το δυσάρεστο πολλές φορές έντονο άρωμα που μπορεί να φέρει το λευκό η γεύση του θεωρείτε από τους γευσιγνώστες "Ουμάμι". Χρησιμοποιείται σαν διατροφικό συμπλήρωμα (Υπερτροφή), ή σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας, Το Μαύρο Σκόρδο εξαιτίας όλης αυτής της διαδικασίας ζύμωσης που έχει υποστεί, έχει καταφέρει να διαθέτει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων, με αποτέλεσμα να μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό τη δυνατότητα της αντίστασης στις επιθέσεις των επιβλαβών ελευθέρων ριζών .