• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υλικά χαμηλής απομαγνητότητας

Αποτελέσματα για

Υλικά χαμηλής απομαγνητότητας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AARONIA AG

  Γερμανία

 2. BOMATEC AG

  Ελβετία

 3. MBM INDUSTRY & RAIL TECH GMBH

  Αυστρία

 4. RIVI MAGNETICS S.R.L.

  Ιταλία

 5. PROMAG S.R.L.

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HYDRO X BULGARIA E O O D

  Βουλγαρία

 2. MARCHANDISE TECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

 3. CHIUSURE MAGNETICHE VAREC S.R.L.

  Ιταλία

 4. LIND - KG

  Αυστρία

 5. LOMAZZI CALAMITE DI LOMAZZI ADRIANO E C. ( S.N.C. )

  Ιταλία

 1. MAGNETEC S.R.L.

  Ιταλία

 2. SELEZIONI MECCANICHE ITALIA

  Ιταλία

 1. ODB S.R.L.

  Ιταλία

 2. GMF S.R.L.

  Ιταλία

 3. MAGNETALL S.R.L.

  Ιταλία

 4. ITALFIT MAGNETI S.R.L.

  Ιταλία

 5. ETABLISSEMENTS RIVET SARL

  Γαλλία

 6. SAIMAG S.R.L.

  Ιταλία

 7. WITTHINRICH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία Witthinrich GmbH προήλθε από τον όμιλο ENERGIE που ιδρύθηκε το 1920 (σήμερα: ALPINE@ENERGIE). Ήταν μια πολύ γνωστή εταιρεία κατασκευής εναέριων γραμμών ηλεκτροπαροχής μέχρι 380 kV και κινητών ραδιοσυστημάτων. Ο όμιλος ENERGIE έγινε, επίσης, γνωστός ως προμηθευτής υλικών για δίκτυα ηλεκτρικής διανομής κατηγορίας τάσης 1 έως 380 kV.Η φιλοσοφία της συνεργασίας με γνωστούς κατασκευαστές από την Ευρώπη σε κάθε τομέα προϊόντων έχει οδηγήσει σε μια συνεργασία εμπιστοσύνης με πολλές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και άλλους παρόχους ενέργειας.Στο πλαίσιο της κυριαρχίας αυτού του κλάδου το 1998 και της ίδρυσης της σημερινής Witthinrich GmbH στο Πότσνταμ της Γερμανίας, αυτή η εταιρική σχέση επεκτάθηκε και έγινε πιο στενή τα τελευταία χρόνια.Με την εξαγορά της σειράς ISO της PFISTERER με αξεσουάρ για μονωμένες εναέριες γραμμές, η Witthinrich GmbH έχει αποκτήσει νέα διάσταση ως κατασκευαστική εταιρεία.

 8. ISOVOLTA AG

  Αυστρία

  Ο όμιλος ISOVOLTA είναι ένα διεθνώς κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών μονωτικών υλικών, τεχνικών στρωματοποιημένων υλικών και σύνθετων υλικών με παγκόσμια παρουσία. 16 μονάδες παραγωγής και πωλήσεων σε 11 χώρες και τρεις ηπείρους στηρίζονται στη μακρόχρονη εμπειρία στη σύνθεση και στη μετατροπή πρώτων υλών σε άκρως αξιόπιστα, έξυπνα υλικά. Η τεχνογνωσία υλικών και τεχνολογίας, η ευελιξία και το καινοτομικό πνεύμα καθορίζουν την ανάπτυξη προϊόντων και τις συνεργατικές σχέσεις με τους πελάτες. Περίπου 20 βιομηχανικοί κλάδοι – από την ηλεκτρονική έως την αεροναυτιλία και την κατασκευή μηχανημάτων – εμπιστεύονται το ευρύ φάσμα προϊόντα της ISOVOLTA. Οι περισσότεροι από 1.500 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους περίπου 390 βρίσκονται στην Αυστρία, είναι εξειδικευμένοι στους τομείς του εμποτισμού, της στρωματοποίησης, του πρεσαρίσματος, της επεξεργασίας, της πολυμερικής χημείας και της τεχνολογίας μεταποίησης. Είναι στο πλευρό τ ων πελατών σας προσανατολισμένοι στο σέρβις και στην επίλυση προβλημάτων, με τεκμηριωμένη, προσωπική και διατομεακή εξειδίκευση.

 1. FOCQUET

  Βέλγιο

  Η εταιρεία Focquet προσφέρει από την ίδρυση της το 1892 μια υπηρεσία με την ευρύτερη έννοια στον τομέα των κινητήρων και των βιομηχανικών ηλεκτρικών μετασχηματιστών (πώληση-αναθεώρηση-ενοικίαση), της ηλεκτρονικής ισχύς και των βιομηχανικών αντλιών (πώληση- υποστήριξη). Το μεγάλο μας απόθεμα μας επιτρέπει να ικανοποίησουμε γρήγορα όλες τις ανάγκες τόσο όσον αφορά μεταχειρισμένο εξοπλισμό όσο και καινούργιο εξοπλισμό (2EC) και το εργαστήριο μας μας επιτρέπει εξατομίκευση των κινητήρων ώστε να ικανοποίησουν απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας. Το 2005 δημιουργήθηκε νέο τμήμα με επίκεντρο τις αντλίες και την επισκευή τους και το Μάρτιο 2011 νέο τμήμα "Ηλεκτρονική ισχύς" δημιουργήθηκε ώστε να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση εξοπλισμού με εναλλακτική ταχύτητα. Τα κύρια προτερήματα μας: ανταγωνιστικές τιμές- ποιότητα των προϊόντων – απόθεμα 20.000 κινητήρων με κλωβό IE3, IE4, IE2 με δακτύλιοι μέσης και χαμηλής τάσης – συνεχούς ρεύματος, μετασχηματιστών και ανταλλακτικά για αντλίες. Θεωρούμε τις ανάγκες σας προκλήσεις τις οποίες αναλαμβάνουμε !

 2. PROFELEC

  Γαλλία

  Η ProfElec είναι η ηγετική εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά για την πώληση ηλεκτρικού εξοπλισμού για επαγγελματίες στους βιομηχανικούς και τριτογενείς τομείς. Εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια, προσφέρουμε μια επιτυχημένη εξυπηρέτηση και εξάγουμε παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις μας υψηλής τεχνολογίας στην Γαλλία, Εσθονία και Λιθουανία μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε, κατασκευάσουμε και εξάγουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά ερμάρια από χαμηλή τάση μέχρι 6300A. Επίσης, αναπτύσσουμε διάφορα είδη κιβωτίων για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών. από μικρά ερμάρια ελέγχου μέχρι αυτοματισμένα συστήματα μήκους μερικών δεκάδων μέτρων. Εργαζόμαστε κυρίως στην εξαγωγή και αποκλειστικά με τους κύριους φορείς στην κατασκευή ηλεκτρικού εξοπλισμού όπως οι Schneider Electric, Legrand, ABB, Siemens, Hager, APC, Finder, Wago, Eaton, Logstrup, OEZ. Γιατί να επιλέξετε την ProfElec; 48ωρη παράδοση- αποστέλλουμε παραγγελίες από την αποθήκη μας στην Γαλλία Επαγγελματισμός- Όλοι οι ειδικοί μας και μηχανικοί κατέχουν εμπεριστατωμένη διεθνής πείρα. Βέλτιστες συνθήκες- αγοράζουμε ηλεκτρονικά συστατικά χαμηλής τάσης απευθείας από τους κατασκευαστές και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας στις καλύτερες τιμές. Συμβουλευτείτε τον κατάλογο μας και επικοινωνήστε με τους ειδικούς!