• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικοί σύνδεσμοι

Αποτελέσματα για

Υδραυλικοί σύνδεσμοι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην εμπορία των παρακάτω στεγανοποιήσεων: μηχανικοί στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη, διάτρητες επίπεδες στεγανοποιήσεις, PTFE (Teflon®), στεγανοποιήσεις γραφίτη, στεγανοποιήσεις σπιράλ. Επιπλέον διαθέτουμε ταινίες επίπεδης στεγανοποίησης, μηχανικούς στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη και πολλά άλλα. Αποκομίζετε όφελος από τη μεγάλη αποθήκη μας. Σχεδόν όλες οι τυποποιημένες στεγανοποιήσεις σε όλους σχεδόν τους συνδυασμούς υλικών και σε όλες τις διαστάσεις είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας (περισσότερα από 80.000 είδη).

 2. BOAGAZ MANAGEMENT GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Αποτελεσματικότερες εγκαταστάσεις αερίου - αυτό πρεσβεύει η BOAGAZ Εξασφαλίστε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας το ευέλικτο σύστημα εγκατάστασης αερίου της BOAGAZ. Τα υψηλής ποιότητας υλικά σε συνδυασμό με την τεχνική υπεροχή προσφέρουν αποτελεσματικότερη και πιο άνετη εργασία χωρίς ειδικά εργαλεία. Οι ευέλικτοι χαλύβδινοι κυματοειδείς σωλήνες και τα συμπαγή εξαρτήματα διπλής στεγανοποίησης σας χαρίζουν υψηλότατη ποιότητα και μέγιστη ασφάλεια. Η BOAGAZ σας παρέχει τη δυνατότητα υλοποίησης εγκαταστάσεων αερίου γενικής χρήσης χωρίς σημεία σύνδεσης. Οι σωλήνες φέρουν αντιδιαβρωτική προστασία από κατασκευής τους και αναγνωρίζονται αμέσως ως αγωγοί αερίου. Ιδιαίτερα χαμηλό κόστος επένδυσης Το μόνο που θα χρειαστείτε για τη συναρμολόγηση του συστήματος είναι κόπτης χαλύβδινων κυματοειδών σωλήνων, κόπτης απογύμνωσης και διπλό κλειδί για το σφίξιμο των τεμαχίων σύνδεσης και των συνδετήρων.

 3. GRIBI HYDRAULICS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRIBI Hydraulics κατασκευάζει από το 1969 με επιτυχία ανεξάρτητες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Στην κεντρική σελίδα της εταιρείας μας υπάρχει πλέον επίσης διαθέσιμο ένα πρόγραμμα διαμόρφωσης κυλίνδρων. Τα προϊόντα μας: Διακόπτες πίεσης, χειροκίνητες βαλβίδες, υδραυλικά μπλοκ, υδραυλικές στεγανοποιήσεις, υδραυλικά εξαρτήματα, υδραυλικές γραναζωτές αντλίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικά φίλτρα, υδραυλικά μοτέρ, υδραυλικές αντλίες, υδραυλικές βαλβίδες, υδραυλ. κύλινδροι, υδραυλ. ψυγεία λαδιού, επισκευές υδραυλ. συστημ., ειδικοί κύλινδροι, μπλοκ ελέγχου κ.λπ.

 4. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων για υδραυλικά συστήματα κίνησης. Από την παροχή συμβουλών έως την ανάπτυξη, την παραγωγή και την παράδοση μ.ά. - Just in time - ή με τη μορφή σετ εξαρτημάτων για συναρμολόγηση παρέχουμε τα πάντα. Επίσης παρέχουμε πολυδιάστατες υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. Η INTERHYDRAULIK παρέχει άριστη ποιότητα κατά DIN EN ISO 9001: 2008 και DIN EN ISO 14001: 2009. Η INTERHYDRAULIK GmbH εδρεύει στο Selm. Η διαχείριση και η παραγωγή στεγάζονται εκεί από κοινού σε απόσταση περίπου 28 km από το Dortmund. Η περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί στόχο και αποστολή των περίπου 130 συνεργατών μας. Οι τομείς της κατασκευής, της ανάπτυξης, της παραγωγής και της διοικητικής μέριμνας διαμορφώνουν μαζί με τους άλλους τομείς της επιχείρησης το δρόμο για ένα βελτιστοποιημένο για τον πελάτη προϊόν. Διαθέτουμε καινοτομικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 5. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ADIS France, όμιλος ATEO, κατασκευάζει και διανέμει υλικό διοχέτευσης νερού και κρουνοποιίας. Θα βρείτε στον ιστότοπο μας πολλές λύσεις για τις ανάγκες σας με υλικό διοχέτευσης νερού που προορίζεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Ο διαδραστικός κατάλογος θα σας δώσει την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην γκάμα των προϊόντων μας από χυτοσίδηρο και ορείχαλκο και να τηλεφορτώσετε τεχνικές καρτέλες προδιαγραφών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Αυτό αποτελεί για εσάς μια εγγύηση μιας ελεγχόμενης διαδικασίας και αυστηρών ελέγχων σε όλα τα παραγωγικά στάδια. Τα προϊόντα μας, που τηρούν τα πρότυπα CE, εξασφαλίζουν ποιότητα, καινοτομία και ασφάλεια. Από ανέκαθεν, η εταιρεία ATEO δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για να τους προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι διαδικασίες που έχουν υλοποιηθεί στο επίκεντρο της δομής μας αποτελούν πραγματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την ποιότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ομάδα μας απέναντι στους πελάτες της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

 2. OFFICINE SBARRA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Τα εργαστήρια Sbarra κατασκευάζουν φλάντζες από το 1964, αρχικά ως ατομική επιχείρηση του Andrea Sbarra και μετά ως επιχείρηση των Andrea και Roberto Sbarra από το 1980. Παρά το γεγονός ότι είναι μια μικρή εταιρεία, έχει καθιερωθεί στον τομέα, κερδίζοντας πολλά βραβεία σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 3. KUHN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KUHN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Gelnhausen, Γερμανία.

 4. D.W.I. SERVICE GMBH WERBUNG UND MARKETING

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία D.W.I. SERVICE GMBH WERBUNG UND MARKETING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Blankenfelde-Mahlow, Γερμανία.

 5. ELAPULS DICHTUNGEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ELAPULS DICHTUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

 1. APOLLON INDUTEC GMBH DICHTUNGSTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία APOLLON INDUTEC GMBH DICHTUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Υδραυλικοί κύλινδροι, Υδραυλικές βαλβίδες, Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει έδρα σε Lübbecke, Γερμανία.

 1. DICHTUNGSVERTRIEB KURT SCHMID GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DICHTUNGSVERTRIEB KURT SCHMID GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Neuberg-Rüdigheim, Γερμανία.

 2. FÖRSTER ELASTOMERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FÖRSTER ELASTOMERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Eltville, Γερμανία.

 3. SEALS-SHOP.COM - TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

  Γερμανία

  Το Seals-Shop διαθέτει μεγάλη γκάμα διαφόρων στεγανοποιήσεων Trelleborg προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών στεγανοποιήσεων κάθε είδους που κατασκευάζονται από θερμοπλαστικά υλικά υψηλής απόδοσης, πολυμερή και ελαστομερή υλικά. Οι στεγανοποιήσεις μας σχεδιάζονται ειδικά για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής απόδοσης της εφαρμογής σας. Για το λόγο αυτό επενδύουμε αποκλειστικά σε υψηλής ποιότητας στεγανοποιήσεις κορυφαίων κατασκευαστών.

 4. FAP SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία FAP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Senna Comasco, Ιταλία.

 5. DRESSTEC

  Γερμανία

  Η εταιρεία DRESSTEC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Siegburg, Γερμανία.

 6. DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία DIPL. ING. EUGEN VOM CLEFF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης, Σύνδεσμοι στεγανοποίησης, φίλτρα αέρος, δακτυλιοι κυκλικης διατομης, και Υλικά έµφραξης, στεγανοποίησης. Έχει έδρα σε Kriftel, Γερμανία.

 7. HÜLSEBUSCH DICHTUNGSTECHNIK E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία HÜLSEBUSCH DICHTUNGSTECHNIK E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Wesel, Γερμανία.

 8. ASPAVA ENDÜSTRIYER TEKNILOJI LIMITED ŞIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία ASPAVA ENDÜSTRIYER TEKNILOJI LIMITED ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφαιρίδια από μπρούντζο, βιομηχανικες μεγγενες πεπιεσμενου αερα, και μεγγενες συσφιξης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 1. HUNGER DFE GMBH DICHTUNGS- UND FÜHRUNGSELEMENTE

  Γερμανία

  Η εταιρεία HUNGER DFE GMBH DICHTUNGS- UND FÜHRUNGSELEMENTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Würzburg, Γερμανία.

 2. LINDOVSKY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LINDOVSKY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Wolfratshausen, Γερμανία.

 3. SCORPI

  Γαλλία

  Η εταιρεία SCORPI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, Εύκαμπτοι σωλήνες υψηλής πίεσης, χαλκινοι συνδεσμοι, και υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Genay, Γαλλία.

 4. HYDHOME CABIN EQUIPMENTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία HYDHOME CABIN EQUIPMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σύνδεσμοι, υδραυλικοι τροχοι μεταδοσης κινησης, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, και υδραυλικοι εξοπλισμοι. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

 5. ÖZTEKNIK REKOR TORNA HIDROLIK SAN. VE TIC. LTD.ŞTI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ÖZTEKNIK REKOR TORNA HIDROLIK SAN. VE TIC. LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι υδραυλικής - σιδηρούχα μέταλλα, εξοπλισμός πεπιεσμένου αέρα και ελαιοδυναμικός, Υδραυλικά εξαρτήματα, και πρόβολος με συνεχή επιφάνεια. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 6. TAURASI OLEODINAMICA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία TAURASI OLEODINAMICA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυλινδροι ελαιοδυναμικοι και πεπιεσμεμου αερα, μηχανουργικες εργασιες ακριβειας, συνδεσμοι για υδραυλικη, και κατασκευή υδραυλικών γρύλων. Έχει έδρα σε Grottaminarda, Ιταλία.

 7. ATELIERS DE CONSTRUCTION DU BEAUJOLAIS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ATELIERS DE CONSTRUCTION DU BEAUJOLAIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε St Lager, Γαλλία.

 8. MECCANICA SEGRINO

  Ιταλία

  Η εταιρεία MECCANICA SEGRINO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί σύνδεσμοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μονοκόμματοι σύνδεσμοι, μονωτικοί σύνδεσμοι, και διηλεκτρικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Canzo, Ιταλία.

 9. MONDIAL S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MONDIAL S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Ρουλεμάν με βελόνες, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, Ρουλεμάν με βελόνες, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, και γραμμικα συστηματα. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

 10. CENTRE TECHNIQUE DIFFUSION INDUSTRIELLE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CENTRE TECHNIQUE DIFFUSION INDUSTRIELLE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Υδραυλικοί κύλινδροι, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Υδραυλικοί κύλινδροι, και Υδραυλικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Aucamville, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικοί σύνδεσμοι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

216 Επιχειρήσεις