• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικοί κύλινδροι

Αποτελέσματα για

Υδραυλικοί κύλινδροι - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LAYHER AG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μεταγωγή, κίνηση, διαμόρφωση, αποδοτικά και ευέλικτα: Η επωνυμία Layher διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για την εξαιρετική απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αξίες, οι οποίες σήμερα δεν είναι πλέον αυτονόητες, αλλά βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο για τους συνεργάτες μας, επειδή εξυπηρέτηση σημαίνει για εμάς: Θέλουμε να είστε πάντοτε ικανοποιημένοι με το έργο μας. Το σύνθημά μας είναι: μόνον αυτός που επιχειρεί το αδύνατο θα φτάσει στα όρια του δυνατού. Αυτό κάνουμε με τη γνωστή σουηβική συνέπεια και επιμονή. Με αυτήν τη νοοτροπία, οι μηχανικοί και το τμήμα ανάπτυξης της Layher έχουν ήδη σχεδιάσει λύσεις που παρέχουν αδιανόητες δυνατότητες. Προς όφελος των πελατών μας με τους οποίους θεωρούμε ότι συνδεόμαστε σε μακροπρόθεσμη βάση. Πρέπει να λύσετε δύσκολα προβλήματα; Καλέστε μας και ζητήστε την εξειδίκευσή μας - χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις!

 2. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η ROEMHELD, σε συνεργασία με τις εξειδικευμένες στον τομέα της σύσφιξης εταιρείες HILMA και STARK συγκροτεί έναν όμιλο εταιρειών που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας σύσφιξης για συστήματα παραγωγής. Το πρόγραμμα προϊόντων συμπληρώνεται με πολυάριθμα υδραυλικά στοιχεία για γενική βιομηχανική χρήση, καθώς και στοιχεία και συστήματα για συστήματα συναρμολόγησης και κίνησης. Χάρη στα πολυδιάστατα προϊόντα κει την μακρόχρονη εμπειρία εφαρμογών, ο όμιλος ROEMHELD είναι σε θέση να αναπτύσσει και να διαθέτει λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ανεξαρτήτως εταιρειών. Ο όμιλος ROEMHELD απασχολεί συνολικά περίπου 510 συνεργάτες και καταγράφει ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 105 εκατομμυρίων ευρώ. Εκτός από τους εγχώριους πελάτες που εξυπηρετούνται με ολοκληρωμένο τρόπο από 17 αντιπροσωπείες πωλήσεων και συνεργάτες διάθεσης στη Γερμανία, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η σημασία των εξαγωγών. Ήδη σήμερα, η Römheld καταγράφει ποσοστό εξαγωγών περίπου 50%, το οποίο υπερβαίνει το 65% χάρη στις έμμεσες εξαγωγές.

 3. GRIBI HYDRAULICS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRIBI Hydraulics κατασκευάζει από το 1969 με επιτυχία ανεξάρτητες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Στην κεντρική σελίδα της εταιρείας μας υπάρχει πλέον επίσης διαθέσιμο ένα πρόγραμμα διαμόρφωσης κυλίνδρων. Τα προϊόντα μας: Διακόπτες πίεσης, χειροκίνητες βαλβίδες, υδραυλικά μπλοκ, υδραυλικές στεγανοποιήσεις, υδραυλικά εξαρτήματα, υδραυλικές γραναζωτές αντλίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικά φίλτρα, υδραυλικά μοτέρ, υδραυλικές αντλίες, υδραυλικές βαλβίδες, υδραυλ. κύλινδροι, υδραυλ. ψυγεία λαδιού, επισκευές υδραυλ. συστημ., ειδικοί κύλινδροι, μπλοκ ελέγχου κ.λπ.

 4. WILHELM WINTER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή, διάθεση και συναρμολόγηση μηχανημάτων, εγκαταστάσεων και εξαρτημάτων - Συναρμολόγηση καινούργιων εγκαταστάσεων (μηχανικά, υδραυλικά και ηλεκτρικά συστήματα) - Εκσυγχρονισμός και μετασκευή εγκαταστάσεων παραγωγής, επισκευές και επιδιορθώσεις - Ίδια παραγωγή με συλλογή σύγχρονων μηχανημάτων και διατήρηση ολοκληρωμένου αποθέματος βασικών ανταλλακτικών ώστε εάν προκύψει ανάγκη, (π. χ., διακοπή λειτουργίας εγκατάστασης, αβαρία) να μπορούμε να αντιδράσουμε το ταχύτερο δυνατό.

 5. ILKDEN METAL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η İlkden Metal San. and Foreign Trade Ltd. ιδρύθηκε το 2005. Δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και της ανεξάρτητης αγοράς μεταλλικών ανταλλακτικών. Εργαζόμαστε με την επαγγελματική μας ομάδα για την μηχανουργική επεξεργασία και συγκολλημένα μέρη. Στην Ilkden Metal, κατασκευάζουμε πάγκους ψηφιακού ελέγχου CNC, περιστροφικά μηχανήματα συγκόλλησης στα τμήματα συγκόλλησης και ειδικά αναπτυγμένα πλυντήρια στο τμήμα προετοιμασίας υλικών χρησιμοποιούνται στην κατεργασία. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Επεξεργασία μετάλλων, •Στοιχεία υδραυλικών κυλίνδρων, • Υπηρεσίες μηχανικής εργασίας, • Ανταλλακτικά οχημάτων για γεωργικά μηχανήματα και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Ο στόλος μηχανημάτων αποτελείται από: • Τόρνοι CNC • Κόπτες λείανσης μορφοποίησης • Κυλινδρικοί μύλοι • Ρομποτικοί συγκολλητές • Κάθετα κέντρα μηχανικής κατεργασίας • Κέντρο μηχανικής κατεργασίας 4 αξόνων • Χειροκίνητοι τόρνοι • Μονάδα δοκιμής υδραυλικής πίεσης • Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο συγκόλλησης •Πλήρως εξοπλισμένο βαφείο •Πλήρως εξοπλισμένο χώρος συναρμολόγησης • Θάλαμος ελέγχου της ποιότητας. Το όραμα μας είναι να ακολουθήσουμε την τελευταία τεχνολογία ώστε να γίνουμε μια πρωτοπόρα επιχείρηση στον τομέα. Στην Ilkden Metal, στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τον πελάτη κατά 100 % και να συνεργαζόμαστε στενά με τον πελάτη. Παρέχουμε τα προϊόντα μας βέλτιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες σκυροδέματος, Εργαλειομηχανές κοπής, Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, εξαρτηματα για αντλιες σκυροδεματος, ανταλλακτικα για αντλιες σκυροδεματος, υδραυλικοί κύλινδροι και εξαρτήματα, Σκληρή επιχρωμίωση υδραυλικών κυλίνδρων, υδραυλικοι κυλινδροι, και Υδραυλικοί κύλινδροι για νοσοκομεία. Έχει έδρα σε Kocaeli, Τουρκία.

 2. ULBRICH MASCHINENBAU- UND EXPORT-IMPORT BETRIEBSGMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Πολλοί από τους πελάτες και τους εταίρους μας μάς γνωρίζουν ως εξειδικευμένη στα υδραυλικά συστήματα εταιρεία ή ως προμηθευτή ειδικών λιπαντικών. Δεν γνωρίζουν όλοι ότι ασχολούμαστε με την παραγωγή έξυπνων μηχανημάτων συναρμογής και συναρμολόγησης, καθώς και μηχανημάτων ελέγχου για τη σιδηροδρομική βιομηχανία, τη διάθεση υδραυλικών συστημάτων και τη διάθεση χημικών-τεχνικών προϊόντων. Σε ορισμένους τομείς έχουμε ήδη επιτύχει να συνδυάσουμε το πάθος μας, π.χ., με το δικό μας σύστημα Smart Application System, τη μονάδα δοσιμέτρησης & αναπλήρωσης για κόλλες & υλικά στεγανοποίησης της εταιρείας ULBRICH. Στο τομέα των υδραυλικών συστημάτων δημιουργούμε από κοινού με τους πελάτες μας καινοτομικά υδραυλικά στοιχεία, υδραυλικά συστήματα και έξυπνες πρέσες για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας. Ιδίως στο σιδηροδρομικό τομέα κατορθώσαμε να καλλιεργήσουμε τη φήμη μας ως εξειδικευμένος προμηθευτής υψηλής ποιότητας μηχανημάτων ελέγχου. Το δικό μας χημικό-τεχνικό τμήμα διαθέτει πολλά ειδικά λιπαντικά, υλικά στεγανοποίησης, κόλλες, υλικά χύτευσης κλπ. Στον τομέα των ειδικών λιπαντικών εκπροσωπούμε εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια το εμπορικό σήμα Molykote. Έτσι έχουμε αναδειχθεί σε μια από τις πλέον εξειδικευμένες και πεπειραμένες ειδικές εταιρείες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επειδή οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις στον τομέα του ηλεκτρονικού κλάδου, έχουμε θέσει κατά τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημεία επικέντρωσής μας στα ηλεκτρικά-χημικά προϊόντα.

 3. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Εσθονία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ασχολείται με την παροχή εσωτερικής παραγωγής για διάφορους κλάδους της μηχανολογίας. Πραγματοποιούμε το σύνολο του κύκλου εργασιών, αρχίζοντας με την προετοιμασία των δειγμάτων παραγωγής και την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων, μέχρι την πλήρη έναρξη της παραγωγής της παρτίδας και τον τακτικό εφοδιασμό με τις βέλτιστες λύσεις logistics, που επιτρέπουν να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα θα είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, ότι θα έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους εκτελωνισμού.

 4. BSD SPANNTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BSD SPANNTECHNIK GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει έδρα σε Markersdorf, Αυστρία.

 5. SOMATEC KOMPONENTEN FÜR DEN MASCHINENBAU

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOMATEC KOMPONENTEN FÜR DEN MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει έδρα σε Illmensee, Γερμανία.

 1. EZM GELENK- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EZM GELENK- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει έδρα σε Wetter, Γερμανία.

 2. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανόμετρα, προσαρμογεις, υδραυλικά φίλτρα, υδραυλικα συγκροτηματα, υδραυλικοι συμπλεκτες, υδραυλικες αντλιες, υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, υδραυλικοι κυλινδροι, και βιομηχανικοί σωλήνες. Έχει έδρα σε Hammelburg, Γερμανία.

 1. WELTE CARDAN-SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WELTE CARDAN-SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική διάταξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες με γρανάζια, υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, αρθρωτοι αξωνες, υδραυλικα συγκροτηματα, Υδραυλικά εξαρτήματα, Υδραυλικοί βιδωτοί σύνδεσμοι, υδραυλικοι κυλινδροι, βιομηχανικα υδραυλικα, και Αντλίες με γρανάζια. Έχει έδρα σε Neu-Ulm, Γερμανία.

 2. AP ARMATUREN PROKSCH GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AP ARMATUREN PROKSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, υδραυλικοι κυλινδροι, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, αντλιες με γραναζια, τορνευτα ειδη κιγκαλεριας, και Προσαρτήματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Schwaikheim, Γερμανία.

 3. MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαλβίδες κρουνοποιΐας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Υδραυλικοί κύλινδροι, Υδραυλικές βαλβίδες, Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικοί σύνδεσμοι, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, και Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει έδρα σε Lübbecke, Γερμανία.

 4. VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική διάταξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σωλήνες, υδραυλικοι κυλινδροι, υδραυλικοι συμπλεκτες, Υδραυλικοί βιδωτοί σύνδεσμοι, υδραυλικά φίλτρα, δακτύλιοι σύσφιξης σωλήνων, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

 5. HIDROMEC SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HIDROMEC SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, υδραυλικοι κυλινδροι, υδραυλικες ραμπες, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Modena, Ιταλία.

 6. GRICES HYDRAULIC CYLINDERS SRL

  Ιταλία

  Εδώ και πάνω από 35 χρόνια, η Grices Hydraulic Cylinders σχεδιάζει και παράγει υδραυλικούς και ελαιοδυναμικούς πιστοποιημένους κυλίνδρους (ISO, DIN), συγκολλημένους, συμπαγείς και ειδικούς, κατά παραγγελία από τεχνικό γραφείο ή πελάτες. Το σύμβολο Made in Italy, Grices περιλαμβάνει: διαμορφωτές στο διαδίκτυο, διεθνή διανομή, άμεση τεχνική υποστήριξη, υδραυλική δοκιμή σε όλη τη σειρά, εναλλαξιμότητα με σημαντικούς παρασκευαστές, όπως οι Rexroth, Parker και Atos, υπηρεσία επισκευών, κιτ εξαρτημάτων και συνδέσμων.

 7. WATZ HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Οι καινοτομικές σχεδιάσεις ορίζουν την αγορά του αύριο. Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η Watz Hydraulik διαθέτει υψηλής ποιότητας υδραυλικά προϊόντα. Η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Horst Watz το 1971, είναι σήμερα συνώνυμη με την ποιότητα με μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία σε όλους τους τομείς και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον διαθέτουμε από το 2000 πιστοποιητικό DIN EN ISO. Η ανάπτυξη σημαίνει για εμάς συνεχή βελτίωση των διαδικασιών μας. Ταυτόχρονα εισερχόμαστε συνεχώς σε καινούργιες αγορές. Ανώτατος στόχος του έργου μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες το καλύτερο δυνατό προϊόν όσον αφορά στην οικονομική αποδοτικότητας και στην παραγωγικότητα.

 8. HIDROPNEUMATIKA D.O.O.

  Κροατία

  Η Hidropneumatika d.o.o. είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων και κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα. Η μακρόχρονη πείρα μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό μας αποτελούν εγγύηση ότι θα έχετε την τέλεια λύση και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πιστοποιημένη επιχείρηση ISO 9001. Επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, ακατέργαστα υλικά υψηλής ποιότητας από την ΕΕ, παραγωγή σε γραμμή σύμφωνα με τα πρότυπα ISO, πραγματική αναλογία τιμής-απόδοση.

 1. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια το όνομά μας εγγυάται σταθερότητα και ποιότητα. Ως κατασκευαστής υδραυλικών κυλίνδρων και συγκροτημάτων, καθώς και ολοκληρωμένων υδραυλικών συστημάτων και κλινών δοκιμής παράγουμε με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Εκτός από τα δικά μας προϊόντα διαθέτουμε ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης περισσότερα από 24.000 υδραυλικά στοιχεία επώνυμων κατασκευαστών. Η ευελιξία αποτελεί στοιχείο του προγράμματός μας. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς, μεταξύ αυτών της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης, των χαλύβδινων υδραυλικών κατασκευών, της βιομηχανίας ξυλείας/εκτύπωσης και χάρτου, του κλάδου των μηχανημάτων πλαστικού, της κατασκευής πιεστηρίων, της κατασκευής κλινών δοκιμής. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας, η εξυπηρέτησης και η κινητικότητα έχουν αναδείξει την ASSFALG Qualitätshydraulik ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ASSFALG παράγει επίσης ειδικά συγκροτήματα, κυλίνδρους, αντλίες, βαλβίδες και μπλοκ προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

 2. HYDROSERVICE ZYLINDERBAU GMBH

  Γερμανία

  Από το 1964, η HydroService είναι συνώνυμη με την εξειδίκευση τους τομείς της κατασκευής, της παραγωγής και της διάθεσης υδραυλικών κυλίνδρων και στοιχείων υδραυλικών συστημάτων. Στο προσκήνιο βρίσκεται η ειδική κατασκευή σύμφωνα με τις επιθυμίες και την απαίτηση του πελάτη. Παράγουμε υδραυλικά στοιχεία με βάση τις προδιαγραφές σας και σχεδιάζουμε σε συνεργασία μαζί σας μια τεχνική λύση. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο για πολλές εφαρμογές, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για τυποποιημένους κυλίνδρους η προσαρμοσμένες, σύνθετες ειδικές λύσεις. Με περίπου 80 συνεργάτες σάς παρέχουμε καινοτομικές λύσεις για τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές και ένα ολοκληρωμένο σέρβις, από την παροχή συμβουλών έως τα έτοιμα προϊόντα. HydroService - Ο εξειδικευμένος κατασκευαστής μεγάλων και ειδικών κυλίνδρων.

 3. HYDROLAS DI LA SANA LUCA & C. SAS

  Ιταλία

  Η πείρα μας στην παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων για βιομηχανικές εφαρμογές, μας επιτρέπει να υλοποιούμε ένα προϊόν που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σε ό, τι αφορά στην ποιότητα, την τιμή και την παράδοση. Η ποιότητα είναι εγγυημένη χάρη στην παραγωγή που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας, με μηχανήματα ακριβείας και τεχνολογίας αιχμής, για όλα τα μη εμπορικά κομμάτια. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μηχανήματα ψηφιακού ελέγχου και βασίζεται επίσης σε κατεργασίες που υλοποιούνται με παραδοσιακά μηχανήματα.

 4. RUHFUS SYSTEMHYDRAULIK GMBH I.L.

  Γερμανία

  Εμείς, η εταιρεία Ruhfus Systemhydraulik GmbH, είμαστε μια επιχείρηση με παράδοση που ιδρύθηκε το 1907. Σκοπός της επιχείρησης είναι η σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη κατασκευή και παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων και σχετικών ημιτελών προϊόντων. Διαθέτουμε επίσης υδραυλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων όλων των σωληνώσεων και συστημάτων ελέγχου. Τα εξειδικευμένα προϊόντα μας: βαθιά γεώτρηση, αποφλοίωση & στίλβωση με τροχό, στίλβωση αποπεράτωσης, τόρνευση, φρεζάρισμα, αυτόματη και ρομποτική συγκόλληση, εγκατάσταση υδραυλικών κυλίνδρων. Πιστοποίηση EN ISO 9001.

 5. WILLY ZAHN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε ο συνεργάτης σας για υδραυλικά θέματα. Η Zahn Maschinenbau συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών στον υδραυλικό τομέα. Παράγουμε υδραυλικούς κυλίνδρους, ειδικούς κυλίνδρους, υδραυλικά συστήματα και ηλεκτροϋδραυλικές συσκευές μετακίνησης. Επισκευή και νέα παραγωγή: βασικών υδραυλικών κυλίνδρων. τυποποιημένων κυλίνδρων. ειδικών κυλίνδρων. διπλών κυλίνδρων. εμβόλων. κυλίνδρων συμπίεσης. περιστροφικών στύλων. βάκτρων εμβόλων. Έμβολα. κυλινδρικών σωλήνων. ηλεκτροϋδραυλικών συσκευών μετακίνησης. υδραυλικών συστημάτων.

 6. TESNILA BOGADI D.O.O.

  Σλοβενία

  Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί με επιτυχία στην εγχώρια και τις ξένες αγορές από το 1998. Μέσα από την τίμια εργασία μας έχουμε αποκτήσει εξαιρετική φήμη και αξιόπιστους συνεργάτες. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή σφραγίδας, την παραγωγή και τη συντήρηση υδραυλικών και πνευματικών κυλίνδρων, υδραυλικών συγκροτημάτων και την παραγωγή διαφόρων προϊόντων πολυουρεθάνης και προϊόντων από καουτσούκ. Στο κέντρο ψηφιακού ελέγχου μας προσφέρουμε την παραγωγή μηχανικών μερών ακριβείας ψηφιακού ελέγχου.

 7. SAHGEV

  Γαλλία

  Η SAHGEV (Société d'Application Hydraulique de (Εταιρεία εφαρμογής υδραυλικών της) Gevigney) ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών γρύλων για την βιομηχανία, τον χειρισμό, τα γεωργικά μηχανήματα, τον εξοπλισμό δημοσίων έργων...εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η SAHGEV σας προτείνει μια ολοκληρωμένη γκάμα υδραυλικών γρύλων για διάφορες εφαρμογές : Ράμπες υδραυλικές για εξοπλισμό και μηχανήματα γεωργικής χρήσης, υδραυλικοί γρύλοι για τις μεταφορές, υδραυλικοί γρύλοι για γεωργικά μηχανήματα, υδραυλικοί γρύλοι για δημόσια έργα. Η SAHGEV κατασκευάζει πάνω από 320 000 υδραυλικούς γρύλους ετησίως (τυποποιημένοι ή στα μέτρα του πελάτη). Το ενσωματωμένο μας γραφείο μελετών και η Πιστοποίηση ISO 9001 (2008) μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε γρύλους άριστης ποιότητας σε όλο και περισσότερο ανταγωνιστικές τιμές και να ικανοποιήσουμε έτσι τις πιο σύνθετες ανάγκες και εφαρμογές μια πελατεία όλο και περισσότερο απαιτητική.

 8. DJEBEL-96 OOD

  Βουλγαρία

  DJEBEL σημαίνει καινοτόμες υδραυλικές λύσεις και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρεία μας συνέχισε να αναπτύσσεται με την πάροδο των δεκαετιών και σήμερα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη μιας πιστής πελατείας. Τα τελευταία χρόνια, επενδύουμε σταθερά στον μηχανικό εξοπλισμό και σε νέες τεχνολογίες, καθώς και στη συνεχιζόμενη κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας και να διατηρήσουμε την επιτυχημένη θέση μας στην αγορά.

 9. SIGNORI & VILLA

  Ιταλία

  Παράγονται σύνδεσμοι και σφιγκτήρες για τον κλάδο της αμπελουργίας. Σφυρηλασία, διάτμηση, τόρνευση και κοπή μετάλλων κάθε είδους. Υδραυλικοί και ελαιοδυναμικοί κύλινδροι. Κατασκευές σκελετών.

 10. CONFORTI OLEODINAMICA

  Ιταλία

  Η εταιρεία CONFORTI OLEODINAMICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι κυλινδροι, συμπαγεις κυλινδροι, περιστρεφομενοι κυλινδροι, και μαγνητικοι κυλινδροι. Έχει έδρα σε Monza, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικοί κύλινδροι - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

455 Επιχειρήσεις