Γίνετε προμηθευτής Ταυτοποίηση
 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικες αντλιες

Αποτελέσματα για

Υδραυλικες αντλιες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. POMPES JAPY

  Γαλλία

  Κατασκευαστής ημι-περιστροφικής χειροκίνητης αντλίας για την μεταφορά πετρελαίου εσωτερικής καύσης, ελαίου, διαλυτικών και νερού από το 1850, Η pompes JAPY σας προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της καθώς και την τεχνογνωσία της για να διευκρινίσει τις ανάγκες σας όσον αφορά την μεταφορά υγρών, ακόμα και υπό εκρηκτική ατμόσφαιρα (οδηγία ATEX). Η Pompes JAPY προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα αντλιών και εξαρτημάτων με σκοπό την εξεύρεση της αποδοτικότερης λύσης στο πρόβλημα της μεταφοράς διαβρωτικών, τοξικών ή λειαντικών υγρών: Αντλίες πεπιεσμένου αέρος- Ηλεκτρικές αντλίες- Υδραυλικές αντλίες- Αντλίες για AD Blue- Αντλίες ανύψωσης-Μηχανοκίνητες αντλίες-Κιτ αναρρόφησης- Φιλτράρισμα- Εύκαμπτα- Μετρητές ATEX- Περιελίκτες- Σετ ελέγχου- Πιστόλια- Δοσομετρητές- Μπιτόνια- Σύνδεσμοι...Τομείς: Ενέργεια - Ναυτιλία- Αγροδιατροφικός τομέας - Χημεία. Η Pompes JAPY προσφέρει επίσης πανοπλίες εξοπλισμένες με ηλεκτρικές και χειροκίνητες αντλίες που επιτρέπουν την ικανοποίηση των αναγκών εκκίνησης και βοήθειας. Pompes JAPY σημαίνει: ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΒΙΩΣΙΜΩΤΗΤΑ

 2. HUGE PUMP

  Τουρκία

  Η Gunalsan Pompa ιδρύθηκε το 2002 στην Κωνσταντινούπολη. Από εκείνη την ημέρα, έχει κατασκευάσει αεροκίνητες αντλίες με διάφραγμα (AODD) υπό το εμπορικό σήμα HugePump. Ως προϊόντα, υπάρχουν δύο είδη τα οποία είναι πλαστικές αντλίες και μεταλλικές αντλίες. Η Gunalsan Pompa εργάζεται συνεχώς ώστε να βελτιωθεί και να προσθέσει νέα προϊόντα στην γκάμα των προϊόντων της. Από το 2002, η μόνη προτεραιότητα της Gunalsan Pompa είναι να παρέχει υψηλή ποιότητα και σωστές τιμές στους πελάτες της. Πέρα από την κατασκευή AODD, η Gunalsan Pompa δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αντλιών εν κενώ, φυσητήρες, υποβρύχιες αντλίες και αντλίες με λοβούς. Επίσης, η Gunalsan Pompa είναι ένα πρακτορείο διανομής ενός Τούρκου κατασκευαστή αντλίας με γρανάζια και άλλων βιομηχανικών αντλιών μεταφοράς. Ο κύριος στόχος της Gunalsan Pompa είναι να εξασφαλίσει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

 3. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Εξειδικευμένη επιχείρηση για υδραυλικά συστήματα: από την κατασκευή των εγκαταστάσεων έως το σέρβις. Ως γνωστό εργοστάσιο μηχανικής, σας υποστηρίζουμε στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας. Με την επωνυμία «Combiloop» κατασκευάζουμε και διανέμουμε ψυκτικά συστήματα υψηλής πίεσης για τον κλάδο των εργαλειομηχανών. Ειδικευόμαστε τόσο σε νέες εγκαταστάσεις, καθώς και στη μετασκευή εξοπλισμού ήδη σε χρήση. Τα προϊόντα μας: Τα προϊόντα μας: αντλίες υψηλής πίεσης, υδραυλικά συγκροτήματα, υδραυλικά στοιχεία.

 4. GRIBI HYDRAULICS AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία GRIBI Hydraulics κατασκευάζει από το 1969 με επιτυχία ανεξάρτητες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Στην κεντρική σελίδα της εταιρείας μας υπάρχει πλέον επίσης διαθέσιμο ένα πρόγραμμα διαμόρφωσης κυλίνδρων. Τα προϊόντα μας: Διακόπτες πίεσης, χειροκίνητες βαλβίδες, υδραυλικά μπλοκ, υδραυλικές στεγανοποιήσεις, υδραυλικά εξαρτήματα, υδραυλικές γραναζωτές αντλίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικά φίλτρα, υδραυλικά μοτέρ, υδραυλικές αντλίες, υδραυλικές βαλβίδες, υδραυλ. κύλινδροι, υδραυλ. ψυγεία λαδιού, επισκευές υδραυλ. συστημ., ειδικοί κύλινδροι, μπλοκ ελέγχου κ.λπ.

 5. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Όραμα: τα προϊόντα μας καθιστούν δυνατή την καινοτομία, καθώς και τη διεύρυνση των ορίων των διαδικασιών στους τομείς Life Science, κατασκευής μηχανημάτων και χημείας. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε αντλίες και λύσεις συστήματος για τη γρήγορη και ακριβή δοσιμέτρηση και μεταφορά ποσοτήτων υγρών στο επίπεδο των μικρολίτρων και χιλιοστόλιτρων. Η μικροτεχνολογία, η επιστήμη των υλικών και η μηχανοτρονική αποτελούν τη βάση των προϊόντων μας. Αποστολή: Με τις υπηρεσίες μας καθορίζουμε σημαντικά την ανταγωνιστικότητα και την αποδοτικότητα των προϊόντων των πελατών μας. Με την ποιότητά μας διασφαλίζουμε τις κρίσιμες διαδικασίες των πελατών μας σε μακροπρόθεσμη βάση. Εξελίσσουμε το πρόγραμμα των προϊόντων μας και τις υπηρεσίες μας με προσανατολισμό στον πελάτη και καινοτομικά.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KW HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Η KW Hydraulik GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει υδραυλικά εργαλεία. Επίσης: σέρβις και διάθεση προϊόντων DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Υδραυλικές αντλίες, υδραυλικά συγκροτήματα, Power Pack, Power Unit, αντλίες υψηλής πίεσης, χειραντλίες, αντλίες ποδιού, ηλεκτροϋδραυλικές αντλίες, αντλίες μπαταρίας, TracHorse, δυναμοδότες, βοηθητικοί μηχανισμοί κίνησης, γεννήτρια, υδραυλικοί ανορθωτές, μετατροπείς πίεσης, κοπτικά εργαλεία, ψαλίδια και κόφτες καλωδίων, ψαλίδια με μοχλό, ψαλίδια καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων χειρός, ψαλίδια καλωδίων χειρός, κόφτες καλωδίων μπαταρίας, ψαλίδια καλωδίων μπαταρίας, κεφαλές κοπής, συστήματα και εξοπλισμός κοπής ασφαλείας, ψαλίδια συρματόσχοινων, μηχανήματα κοπής συρματόσχοινων, κόφτες χαλύβδινων συρματόσχοινων, ψαλίδι χαλύβδινου συρματόσχοινου, ψαλίδι ανακύκλωσης, μηχανήματα κοπής χάλυβα, κόφτες μπουλονιών, κόφτες οικοδομικών στρωμάτων, κόφτες ακέφαλων βιδών, κόφτες αλυσίδων, μηχανήματα κοπής αλυσίδων, σύσφιξη, πρεσάρισμα, τανάλιες σύσφιξης, τανάλιες πρεσαρίσματος, τανάλιες σύνθλιψης, πρέσες με μοχλό, εργαλεία πρεσαρίσματος, ένθετα και κεφαλές πρέσας

 2. R+L HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία R+L HYDRAULICS αναπτύσσει και κατασκευάζει μια ευρεία όσο και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας γκάμα εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την τεχνολογία ρευστών και μετάδοσης κίνησης. Οι εξατομικευμένες λύσεις για πολύ υψηλές απαιτήσεις στους τομείς μηχανολογίας, ναυπηγικής και κατασκευής οχημάτων, στη χαλυβουργεία και στην υπεράκτια τεχνολογία, καθώς επίσης και για ειδικές εφαρμογές στην κατασκευή εγκαταστάσεων, αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της επιχείρησής σας. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ: Ποιοτικά εξαρτήματα με εύλογους όρους, βελτίωση της θέσης σας στην αγορά μέσω αξιοποίησης των ικανοτήτων μας στην ανάπτυξη, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, άμεση και προσωπική παροχή συμβουλών από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης μέσω βελτιστοποιημένης αλυσίδας εφοδιασμού, ανάπτυξη των εξαρτημάτων μας ανάλογα με το εκάστοτε έργο και με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, συντόμευση του χρόνου απόκρισής σας: Το σχεδιαστικό εργαλείο FLUIDWARE APP μπορεί να υπολογίσει αμέσως τη σχεδίαση ενός συγκροτήματος, για παράδειγμα, με βάση στήριξης αντλίας, σύνδεσμο άξονα και πρόσθετα εξαρτήματα, ανάλογα με την περίπτωσή σας.

 3. ULBRICH MASCHINENBAU- UND EXPORT-IMPORT BETRIEBSGMBH

  Αυστρία

  Πολλοί από τους πελάτες και τους εταίρους μας μάς γνωρίζουν ως εξειδικευμένη στα υδραυλικά συστήματα εταιρεία ή ως προμηθευτή ειδικών λιπαντικών. Δεν γνωρίζουν όλοι ότι ασχολούμαστε με την παραγωγή έξυπνων μηχανημάτων συναρμογής και συναρμολόγησης, καθώς και μηχανημάτων ελέγχου για τη σιδηροδρομική βιομηχανία, τη διάθεση υδραυλικών συστημάτων και τη διάθεση χημικών-τεχνικών προϊόντων. Σε ορισμένους τομείς έχουμε ήδη επιτύχει να συνδυάσουμε το πάθος μας, π.χ., με το δικό μας σύστημα Smart Application System, τη μονάδα δοσιμέτρησης & αναπλήρωσης για κόλλες & υλικά στεγανοποίησης της εταιρείας ULBRICH. Στο τομέα των υδραυλικών συστημάτων δημιουργούμε από κοινού με τους πελάτες μας καινοτομικά υδραυλικά στοιχεία, υδραυλικά συστήματα και έξυπνες πρέσες για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας. Ιδίως στο σιδηροδρομικό τομέα κατορθώσαμε να καλλιεργήσουμε τη φήμη μας ως εξειδικευμένος προμηθευτής υψηλής ποιότητας μηχανημάτων ελέγχου. Το δικό μας χημικό-τεχνικό τμήμα διαθέτει πολλά ειδικά λιπαντικά, υλικά στεγανοποίησης, κόλλες, υλικά χύτευσης κλπ. Στον τομέα των ειδικών λιπαντικών εκπροσωπούμε εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια το εμπορικό σήμα Molykote. Έτσι έχουμε αναδειχθεί σε μια από τις πλέον εξειδικευμένες και πεπειραμένες ειδικές εταιρείες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επειδή οι πελάτες μας αντιμετωπίζουν ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις στον τομέα του ηλεκτρονικού κλάδου, έχουμε θέσει κατά τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημεία επικέντρωσής μας στα ηλεκτρικά-χημικά προϊόντα.

 4. DRAGFLOW SRL

  Ιταλία

  Η Dragflow είναι μια εταιρεία που έχει μεταμορφώσει την αγορά συστημάτων βυθοκόρησης τα τελευταία 25 χρόνια, και έγινε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως. Η εταιρεία υποστηρίζεται από ένα διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων μηχανικών που μπορούν να παρέχουν επείγουσες υπηρεσίες καθώς και εξατομικευμένη τεχνική βοήθεια και συμβουλές. Το Dragflow δεσμεύεται καθημερινά να προσφέρει καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που εγγυώνται υψηλή απόδοση με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Είναι επίσης στιβαρές και αξιόπιστες υποβρύχιες αντλίες για τις βαρύτερες εργασίες. Τομέας δραστηριότητας: Αντλίες βυθοκόρησης, Αντλίες εξόρυξης, Τηλεκατευθυνόμενα συστήματα βυθοκόρησης, Εξοπλισμός βυθοκόρησης βαθέων υδάτων και Αμφίβιοι βυθοκόροι.

 5. FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL

  Ιταλία

  Η Fluid Global Solutions δραστηριοποιείται στον τομέα των μηχανών μετακίνησης ρευστού και των εξαρτημάτων τους. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την προμήθεια ολοκληρωμένων μονάδων και των ανταλλακτικών τους με τυπικές αλλά και κατά παραγγελία λύσεις. Στον τομέα αυτό και λειτουργώντας με πιστοποίηση ISO 9001-2008, η εταιρεία έδινε ανέκαθεν προτεραιότητα στην αναζήτηση λύσεων ικανών να διασφαλίοσουν ταχεία και ευέλικτη απάντηση διατηρώντας τη μέγιστη αξιοπιστία.

 1. CALPEDA POMPES

  Γαλλία

  Η εταιρεία CALPEDA POMPES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, Αντλίες, αντλίες αναβατορίου, αντλίες επιφανείας, φυγοκεντρες βυθιζομενες αντλιες, Ανοξείδωτες υποβρύχιες αντλίες, αντλίες αυτόματης αναρρόφησης, Υποβρύχιες μηχανοκίνητες αντλίες, και πολυβαθμιες αντλιες. Έχει έδρα σε Le Bignon, Γαλλία.

 2. MOTRAC HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία MOTRAC HYDRAULIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές βαλβίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπλοκ ελέγχου, υδραυλικά, υδραυλικες αντλιες, υδραυλικα συγκροτηματα, κλαπέτα συγκράτησης, και υδραυλικά φίλτρα. Έχει έδρα σε Willich, Γερμανία.

 1. HAINZL INDUSTRIESYSTEME GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία HAINZL INDUSTRIESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Συμπλέκτες, υδραυλικοι κυλινδροι, υδραυλικά συστήματα, πρατηρια μεθανιου, Εναλλάκτες θερμότητας, υδραυλικες αντλιες, και Συμπλέκτες. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

 2. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανόμετρα, προσαρμογεις, υδραυλικά φίλτρα, υδραυλικα συγκροτηματα, υδραυλικοι συμπλεκτες, υδραυλικες αντλιες, υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, υδραυλικοι κυλινδροι, και βιομηχανικοί σωλήνες. Έχει έδρα σε Hammelburg, Γερμανία.

 3. KLAFFENBÖCK BAUMASCHINEN UND TECHNIK

  Αυστρία

  Η εταιρεία KLAFFENBÖCK BAUMASCHINEN UND TECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές αντλίες. Έχει έδρα σε Peuerbach, Αυστρία.

 4. PETROLTECNICA SICILIANA

  Ιταλία

  Η εταιρεία PETROLTECNICA SICILIANA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Κοχλίες και περικόχλια, υδραυλικες βανες, σφυρηλατοι συνδεσμοι, Φλάντζες κρουνοποιΐας, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Augusta, Ιταλία.

 5. B. CENTER DI BETTINI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία B. CENTER DI BETTINI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πιεσοστατες, συνδεσμοι, υδραυλικες αντλιες, και υδραυλικες βανες. Έχει έδρα σε San Giovanni In Persiceto, Ιταλία.

 6. HYDRO-CARDAN HANDELSGES.M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία HYDRO-CARDAN HANDELSGES.M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές αντλίες. Έχει έδρα σε Stockerau, Αυστρία.

 7. SAMEC SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SAMEC SRL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, ηλεκτρικοι κινητηρες, ηλεκτραντλιας, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Μονοφασικοί κινητήρες, ηλεκτρικοι μετασχηματιστες, βυθιζομενες ηλεκτρικες αντλιες, υδραυλικες αντλιες, και ηλεκτρικα εργαλεια. Έχει έδρα σε Albinea, Ιταλία.

 8. SAVINO BARBERA

  Ιταλία

  Η εταιρεία SAVINO BARBERA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποβρύχιες αντλίες, Αντλίες, Φυγόκεντρες αντλίες, ηλεκτραντλιας, καθετες αντλιες, Υποβρύχιες αντλίες, αντλιες πεπιεσμενου αερα, Αντλίες, και βυθισμενες αντλιες. Έχει έδρα σε Brandizzo, Ιταλία.

 1. EUROGEO DRILLING S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία EUROGEO DRILLING S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πετρελαιοπηγές κατασκευαστικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές αντλίες, γεωτρηση αρτεσιανων φρεατων, αρτεσιανα φρεατα, Υδραυλικές αντλίες, συμβουλευτικες υπηρεσιες υδρογεωλογιας, εγκατασταση υποβρυχιων αντλιων, συντηρηση βυθιζομενων ηλεκτρικων αντλιων, συντηρηση αρτεσιανων φρεατων, και καθαρισμος αρτεσιανων φρεατων. Έχει έδρα σε Bibbona, Ιταλία.

 2. EL-MAR

  Ιταλία

  Η εταιρεία EL-MAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά εξαρτήματα, ηλεκτρικες επαφες, μηχανικες αντλιες, Ηλεκτρονικά εξαρτήματα, και αντλιες θερμοτητας. Έχει έδρα σε Bareggio, Ιταλία.

 3. ROTAIR SPA

  Ιταλία

  Η εταιρεία ROTAIR SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, παλινδρομικοι συμπιεστες, RAMPICAR, εξαρτηματα συμπιεστων, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, μηχανικοι, υδραυλικοι εξοπλισμοι και εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, και υδραυλικες αντλιες. Έχει έδρα σε Caraglio, Ιταλία.

 4. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρένα, σερβόφρενα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Εξοπλισμός και υλικά σιδηροδρόμων, υδραυλικες αντλιες, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, ηλεκτρομαγνητικες βαλβιδες, Ντίζες Μπόουντεν, πειροι, και δακτυλιοι. Έχει έδρα σε Falkensee, Γερμανία.

 5. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια το όνομά μας εγγυάται σταθερότητα και ποιότητα. Ως κατασκευαστής υδραυλικών κυλίνδρων και συγκροτημάτων, καθώς και ολοκληρωμένων υδραυλικών συστημάτων και κλινών δοκιμής παράγουμε με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Εκτός από τα δικά μας προϊόντα διαθέτουμε ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης περισσότερα από 24.000 υδραυλικά στοιχεία επώνυμων κατασκευαστών. Η ευελιξία αποτελεί στοιχείο του προγράμματός μας. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς, μεταξύ αυτών της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης, των χαλύβδινων υδραυλικών κατασκευών, της βιομηχανίας ξυλείας/εκτύπωσης και χάρτου, του κλάδου των μηχανημάτων πλαστικού, της κατασκευής πιεστηρίων, της κατασκευής κλινών δοκιμής. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας, η εξυπηρέτησης και η κινητικότητα έχουν αναδείξει την ASSFALG Qualitätshydraulik ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ASSFALG παράγει επίσης ειδικά συγκροτήματα, κυλίνδρους, αντλίες, βαλβίδες και μπλοκ προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

 6. APS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Το 2005 θέσαμε με την APS Germany GmbH στο Hochmoor της Βεστφαλίας τα θεμέλια της επιχείρησής μας. Η συντομογραφία APS σημαίνει Automotive Product Solutions. Αυτή η επωνυμία είναι πρόγραμμα: Από την επιτυχημένη έναρξη η επιχείρηση λειτουργεί ως εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και των επιβατικών αυτοκινήτων. Με τα ανανεωμένα πρώτης κατηγορίας ανταλλακτικά της, η APS αποτελεί για τους πελάτες της μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα νέα ανταλλακτικά (εξαρτήματα OE) ή τα χρησιμοποιημένα εξαρτήματα. Στην αρχή, η εταιρεία επικεντρώθηκε κυρίως στη γερμανική αγορά επαγγελματικών οχημάτων με ανταλλακτικά για επαγγελματικά οχήματα. Η εταιρεία σταδιακά επεκτάθηκε εκτός των συνόρων της Γερμανίας σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές όπως η Γαλλία, οι χώρες της Μπενελούξ, η Αυστρία, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία και οι χώρες της Βαλτικής. Με τη μάρκα «re[matronic]», η εταιρεία επέκτεινε την γκάμα προϊόντων της και πλέον διαθέτει υπό αυτή την επωνυμία, από το 2009, ανταλλακτικά για επιβατικά οχήματα.

 7. BORELEC SAS

  Γαλλία

  Η BORELEC υπάρχει από το 1986, διαθέτει 2 εργοστάσια στην Caen (14), και την Coutances (50). Η BORELEC είναι εξειδικευμένη στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών περιστρεφόμενων μηχανών. Τα μηχανήματα αυτά μπορούν να μελετηθούν, να δημιουργηθούν, να κατασκευαστούν, να ελεγχθούν, να δημιουργηθούν τα πρότυπα για αυτά, να κατασκευαστούν εκ νέου με βάση το μοντέλο ή / και να υλοποιηθούν σε σειρά, με ή χωρίς προδιαγραφές του πελάτη. Ειδικευόμαστε επίσης σε μικρο-εκτύλιξη, εκτύλιξη, επανατύλιξη των εξής: ρολά, στάτες, οπλισμός, πηνία, μετασχηματιστές. Υλοποιούμε συναρμολόγηση ηλεκτρομηχανικών υποσυγκροτημάτων για όλους τους τύπους κινητήρων όλων των κλάδων, όπως η αεροναυπηγική, ο σιδηροδρομικός τομέας, η ασφάλεια, η αυτοκινητοβιομηχανία, ο τομέας αγροτικών τροφίμων. Υλοποιούμε χύτευση ή ρητινοποίηση σε κενό, εμποτισμό σε κενό και την πίεση σε κενό και την πίεση και πολυμερισμό μέχρι την τάξη C. Τα μέσα μέτρησής μας είναι : φασματικές μετρήσεις κραδασμών, διεργασία θερμικής ενέργειας, ευθυγράμμιση με λέιζερ και μηχανική ισορροπία έως 800 kg με εκθέσεις.

 8. PUMPS & VALVES

  Γερμανία

  Στις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2019, ο κλάδος των βιομηχανικών αντλιών, βαλβίδων και δικλείδων συναντάται για δεύτερη φορά στον οικονομικό χώρο του Dortmund. Η εξειδικευμένη έκθεση παρέχει και πάλι μια εξαιρετική επιχειρηματική πλατφόρμα για εκθέτες και εξειδικευμένους επισκέπτες. Η PUMPS & VALVES Dortmund 2019 διοργανώνεται ταυτόχρονα με την κορυφαία έκθεση για τη βιομηχανική συντήρηση maintenance Dortmund. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με ένα νέο θεματικό τομέα για συστήματα μέτρησης και ρύθμισης. Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζονται για πρώτη φορά λύσεις για ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής της βιομηχανίας μεταποίησης – από τις αντλίες και τα συστήματα δικλείδων έως τα όργανα διαδικασίας – σε ένα μόνο σημείο. Ένα επιμελώς καταρτισμένο γενικό πρόγραμμα παρέχει ειδήσεις από τους τομείς της επιστήμης και της έρευνας. Τα επίκαιρα θέματα του κλάδου, όπως η ψηφιοποίηση, η ενεργειακή αποδοτικότητα και η δομοστοιχειωτή δομή παρουσιάζονται σε ανοικτές εξέδρες διαλέξεων, εργαστήρια και Guided Tour.

 9. LEE HYDRAULISCHE MINIATURKOMPONENTEN GMBH

  Γερμανία

  Lee Hydraulische Miniaturkomponenten GmbH | Το γερμανικό παράρτημα της «The Lee Company» ιδρύθηκε το 1979 στην Φρανκφούρτη και λειτουργεί έκτοτε ως νομικά ανεξάρτητη θυγατρική εταιρεία πωλήσεων στη Γερμανία και στις όμορες περιοχές πωλήσεων, την Ελβετία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Τσεχία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία. Μια δραστήρια ομάδα μηχανικών πωλήσεων και εσωτερικών συνεργατών φροντίζει για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση έργων και παραγγελιών. Μια ιδιόκτητη αποθήκη διασφαλίζει τον εμπρόθεσμο εφοδιασμό των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Μετά τη μετακόμιση το 2008 εργαζόμαστε με έδρα το Sulzbach. Μια πόλη σε άμεση γειτνίαση με την Φρανκφούρτη.

 10. GERHARD W. RUPPEL HYDRAULIK

  Γερμανία

  Ruppel Hydraulik & Maurer Servicetechnik - περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον υδραυλικό τομέα. Η επιχείρηση που διευθύνει ο Gerhard W. Ruppel, απασχολεί στην έδρα της, στο Bad Münder, καλά εκπαιδευμένους μηχανικούς, ειδικούς τεχνικούς και εξειδικευμένο προσωπικό. Η Ruppel παράγει και διαθέτει υψηλής ποιότητας βιομηχανικά εξαρτήματα και συγκροτήματα ελέγχου, συγκροτήματα, βαλβίδες, αντλίες και κυλίνδρους, συμπεριλαμβανομένων της συναρμολόγησης, της κατάρτισης, της επιτόπου συντήρησης και της επισκευής.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικες αντλιες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

320 Επιχειρήσεις