• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικες αντλιες

Αποτελέσματα για

Υδραυλικες αντλιες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. POMPES JAPY

  Γαλλία

  Κατασκευαστής ημι-περιστροφικής χειροκίνητης αντλίας για την μεταφορά πετρελαίου εσωτερικής καύσης, ελαίου, διαλυτικών και νερού από το 1850, Η pompes JAPY σας προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της καθώς και την τεχνογνωσία της για να διευκρινίσει τις ανάγκες σας όσον αφορά την μεταφορά υγρών, ακόμα και υπό εκρηκτική ατμόσφαιρα (οδηγία ATEX). Η Pompes JAPY προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα αντλιών και εξαρτημάτων με σκοπό την εξεύρεση της αποδοτικότερης λύσης στο πρόβλημα της μεταφοράς διαβρωτικών, τοξικών ή λειαντικών υγρών: Αντλίες πεπιεσμένου αέρος- Ηλεκτρικές αντλίες- Υδραυλικές αντλίες- Αντλίες για AD Blue- Αντλίες ανύψωσης-Μηχανοκίνητες αντλίες-Κιτ αναρρόφησης- Φιλτράρισμα- Εύκαμπτα- Μετρητές ATEX- Περιελίκτες- Σετ ελέγχου- Πιστόλια- Δοσομετρητές- Μπιτόνια- Σύνδεσμοι...Τομείς: Ενέργεια - Ναυτιλία- Αγροδιατροφικός τομέας - Χημεία. Η Pompes JAPY προσφέρει επίσης πανοπλίες εξοπλισμένες με ηλεκτρικές και χειροκίνητες αντλίες που επιτρέπουν την ικανοποίηση των αναγκών εκκίνησης και βοήθειας. Pompes JAPY σημαίνει: ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΒΙΩΣΙΜΩΤΗΤΑ

 2. HUGE PUMP

  Τουρκία

  Η Gunalsan Pompa ιδρύθηκε το 2002 στην Κωνσταντινούπολη. Από εκείνη την ημέρα, έχει κατασκευάσει αεροκίνητες αντλίες με διάφραγμα (AODD) υπό το εμπορικό σήμα HugePump. Ως προϊόντα, υπάρχουν δύο είδη τα οποία είναι πλαστικές αντλίες και μεταλλικές αντλίες. Η Gunalsan Pompa εργάζεται συνεχώς ώστε να βελτιωθεί και να προσθέσει νέα προϊόντα στην γκάμα των προϊόντων της. Από το 2002, η μόνη προτεραιότητα της Gunalsan Pompa είναι να παρέχει υψηλή ποιότητα και σωστές τιμές στους πελάτες της. Πέρα από την κατασκευή AODD, η Gunalsan Pompa δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αντλιών εν κενώ, φυσητήρες, υποβρύχιες αντλίες και αντλίες με λοβούς. Επίσης, η Gunalsan Pompa είναι ένα πρακτορείο διανομής ενός Τούρκου κατασκευαστή αντλίας με γρανάζια και άλλων βιομηχανικών αντλιών μεταφοράς. Ο κύριος στόχος της Gunalsan Pompa είναι να εξασφαλίσει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

 3. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Όραμα: τα προϊόντα μας καθιστούν δυνατή την καινοτομία, καθώς και τη διεύρυνση των ορίων των διαδικασιών στους τομείς Life Science, κατασκευής μηχανημάτων και χημείας. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε αντλίες και λύσεις συστήματος για τη γρήγορη και ακριβή δοσιμέτρηση και μεταφορά ποσοτήτων υγρών στο επίπεδο των μικρολίτρων και χιλιοστόλιτρων. Η μικροτεχνολογία, η επιστήμη των υλικών και η μηχανοτρονική αποτελούν τη βάση των προϊόντων μας. Αποστολή: Με τις υπηρεσίες μας καθορίζουμε σημαντικά την ανταγωνιστικότητα και την αποδοτικότητα των προϊόντων των πελατών μας. Με την ποιότητά μας διασφαλίζουμε τις κρίσιμες διαδικασίες των πελατών μας σε μακροπρόθεσμη βάση. Εξελίσσουμε το πρόγραμμα των προϊόντων μας και τις υπηρεσίες μας με προσανατολισμό στον πελάτη και καινοτομικά.

 4. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Εξειδικευμένη επιχείρηση για υδραυλικά συστήματα: από την κατασκευή των εγκαταστάσεων έως το σέρβις. Ως γνωστό εργοστάσιο μηχανικής, σας υποστηρίζουμε στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας. Με την επωνυμία «Combiloop» κατασκευάζουμε και διανέμουμε ψυκτικά συστήματα υψηλής πίεσης για τον κλάδο των εργαλειομηχανών. Ειδικευόμαστε τόσο σε νέες εγκαταστάσεις, καθώς και στη μετασκευή εξοπλισμού ήδη σε χρήση. Τα προϊόντα μας: Τα προϊόντα μας: αντλίες υψηλής πίεσης, υδραυλικά συγκροτήματα, υδραυλικά στοιχεία.

 5. LEE HYDRAULISCHE MINIATURKOMPONENTEN GMBH

  Γερμανία

  Lee Hydraulische Miniaturkomponenten GmbH | Το γερμανικό παράρτημα της «The Lee Company» ιδρύθηκε το 1979 στην Φρανκφούρτη και λειτουργεί έκτοτε ως νομικά ανεξάρτητη θυγατρική εταιρεία πωλήσεων στη Γερμανία και στις όμορες περιοχές πωλήσεων, την Ελβετία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Τσεχία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία. Μια δραστήρια ομάδα μηχανικών πωλήσεων και εσωτερικών συνεργατών φροντίζει για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση έργων και παραγγελιών. Μια ιδιόκτητη αποθήκη διασφαλίζει τον εμπρόθεσμο εφοδιασμό των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Μετά τη μετακόμιση το 2008 εργαζόμαστε με έδρα το Sulzbach. Μια πόλη σε άμεση γειτνίαση με την Φρανκφούρτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GRIBI HYDRAULICS AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία GRIBI Hydraulics κατασκευάζει από το 1969 με επιτυχία ανεξάρτητες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Στην κεντρική σελίδα της εταιρείας μας υπάρχει πλέον επίσης διαθέσιμο ένα πρόγραμμα διαμόρφωσης κυλίνδρων. Τα προϊόντα μας: Διακόπτες πίεσης, χειροκίνητες βαλβίδες, υδραυλικά μπλοκ, υδραυλικές στεγανοποιήσεις, υδραυλικά εξαρτήματα, υδραυλικές γραναζωτές αντλίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικά φίλτρα, υδραυλικά μοτέρ, υδραυλικές αντλίες, υδραυλικές βαλβίδες, υδραυλ. κύλινδροι, υδραυλ. ψυγεία λαδιού, επισκευές υδραυλ. συστημ., ειδικοί κύλινδροι, μπλοκ ελέγχου κ.λπ.

 2. R+L HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία R+L HYDRAULICS αναπτύσσει και κατασκευάζει μια ευρεία όσο και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας γκάμα εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την τεχνολογία ρευστών και μετάδοσης κίνησης. Οι εξατομικευμένες λύσεις για πολύ υψηλές απαιτήσεις στους τομείς μηχανολογίας, ναυπηγικής και κατασκευής οχημάτων, στη χαλυβουργεία και στην υπεράκτια τεχνολογία, καθώς επίσης και για ειδικές εφαρμογές στην κατασκευή εγκαταστάσεων, αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της επιχείρησής σας. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ: Ποιοτικά εξαρτήματα με εύλογους όρους, βελτίωση της θέσης σας στην αγορά μέσω αξιοποίησης των ικανοτήτων μας στην ανάπτυξη, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, άμεση και προσωπική παροχή συμβουλών από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης μέσω βελτιστοποιημένης αλυσίδας εφοδιασμού, ανάπτυξη των εξαρτημάτων μας ανάλογα με το εκάστοτε έργο και με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, συντόμευση του χρόνου απόκρισής σας: Το σχεδιαστικό εργαλείο FLUIDWARE APP μπορεί να υπολογίσει αμέσως τη σχεδίαση ενός συγκροτήματος, για παράδειγμα, με βάση στήριξης αντλίας, σύνδεσμο άξονα και πρόσθετα εξαρτήματα, ανάλογα με την περίπτωσή σας.

 3. DRAGFLOW SRL

  Ιταλία

  Η Dragflow είναι μια εταιρεία που έχει μεταμορφώσει την αγορά συστημάτων βυθοκόρησης τα τελευταία 25 χρόνια, και έγινε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως. Η εταιρεία υποστηρίζεται από ένα διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων μηχανικών που μπορούν να παρέχουν επείγουσες υπηρεσίες καθώς και εξατομικευμένη τεχνική βοήθεια και συμβουλές. Το Dragflow δεσμεύεται καθημερινά να προσφέρει καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που εγγυώνται υψηλή απόδοση με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Είναι επίσης στιβαρές και αξιόπιστες υποβρύχιες αντλίες για τις βαρύτερες εργασίες. Τομέας δραστηριότητας: Αντλίες βυθοκόρησης, Αντλίες εξόρυξης, Τηλεκατευθυνόμενα συστήματα βυθοκόρησης, Εξοπλισμός βυθοκόρησης βαθέων υδάτων και Αμφίβιοι βυθοκόροι.

 4. KW HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Η KW Hydraulik GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει υδραυλικά εργαλεία. Επίσης: σέρβις και διάθεση προϊόντων DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Υδραυλικές αντλίες, υδραυλικά συγκροτήματα, Power Pack, Power Unit, αντλίες υψηλής πίεσης, χειραντλίες, αντλίες ποδιού, ηλεκτροϋδραυλικές αντλίες, αντλίες μπαταρίας, TracHorse, δυναμοδότες, βοηθητικοί μηχανισμοί κίνησης, γεννήτρια, υδραυλικοί ανορθωτές, μετατροπείς πίεσης, κοπτικά εργαλεία, ψαλίδια και κόφτες καλωδίων, ψαλίδια με μοχλό, ψαλίδια καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων χειρός, ψαλίδια καλωδίων χειρός, κόφτες καλωδίων μπαταρίας, ψαλίδια καλωδίων μπαταρίας, κεφαλές κοπής, συστήματα και εξοπλισμός κοπής ασφαλείας, ψαλίδια συρματόσχοινων, μηχανήματα κοπής συρματόσχοινων, κόφτες χαλύβδινων συρματόσχοινων, ψαλίδι χαλύβδινου συρματόσχοινου, ψαλίδι ανακύκλωσης, μηχανήματα κοπής χάλυβα, κόφτες μπουλονιών, κόφτες οικοδομικών στρωμάτων, κόφτες ακέφαλων βιδών, κόφτες αλυσίδων, μηχανήματα κοπής αλυσίδων, σύσφιξη, πρεσάρισμα, τανάλιες σύσφιξης, τανάλιες πρεσαρίσματος, τανάλιες σύνθλιψης, πρέσες με μοχλό, εργαλεία πρεσαρίσματος, ένθετα και κεφαλές πρέσας

 5. FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL

  Ιταλία

  Η Fluid Global Solutions δραστηριοποιείται στον τομέα των μηχανών μετακίνησης ρευστού και των εξαρτημάτων τους. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την προμήθεια ολοκληρωμένων μονάδων και των ανταλλακτικών τους με τυπικές αλλά και κατά παραγγελία λύσεις. Στον τομέα αυτό και λειτουργώντας με πιστοποίηση ISO 9001-2008, η εταιρεία έδινε ανέκαθεν προτεραιότητα στην αναζήτηση λύσεων ικανών να διασφαλίοσουν ταχεία και ευέλικτη απάντηση διατηρώντας τη μέγιστη αξιοπιστία.

 1. CALPEDA POMPES

  Γαλλία

 2. MOTRAC HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

 1. ROTAIR SPA

  Ιταλία

 2. HAINZL INDUSTRIESYSTEME GMBH

  Αυστρία

 3. KLAFFENBÖCK BAUMASCHINEN UND TECHNIK

  Αυστρία

 4. PETROLTECNICA SICILIANA

  Ιταλία

 5. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

 6. B. CENTER DI BETTINI S.R.L.

  Ιταλία

 7. OFFICINAAPOLLONIO

  Ιταλία

 8. SAVINO BARBERA

  Ιταλία

 1. HYDRO-CARDAN HANDELSGES.M.B.H.

  Αυστρία

 2. EL-MAR

  Ιταλία

 3. COSTELLI

  Ιταλία

 4. EUROGEO DRILLING S.R.L.

  Ιταλία

 5. HAFA HANDELS- U. VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Γερμανία

 6. ALKI TECHNIK GMBH

  Γερμανία

 7. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια το όνομά μας εγγυάται σταθερότητα και ποιότητα. Ως κατασκευαστής υδραυλικών κυλίνδρων και συγκροτημάτων, καθώς και ολοκληρωμένων υδραυλικών συστημάτων και κλινών δοκιμής παράγουμε με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Εκτός από τα δικά μας προϊόντα διαθέτουμε ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης περισσότερα από 24.000 υδραυλικά στοιχεία επώνυμων κατασκευαστών. Η ευελιξία αποτελεί στοιχείο του προγράμματός μας. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς, μεταξύ αυτών της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης, των χαλύβδινων υδραυλικών κατασκευών, της βιομηχανίας ξυλείας/εκτύπωσης και χάρτου, του κλάδου των μηχανημάτων πλαστικού, της κατασκευής πιεστηρίων, της κατασκευής κλινών δοκιμής. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας, η εξυπηρέτησης και η κινητικότητα έχουν αναδείξει την ASSFALG Qualitätshydraulik ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ASSFALG παράγει επίσης ειδικά συγκροτήματα, κυλίνδρους, αντλίες, βαλβίδες και μπλοκ προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.

 8. APS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Το 2005 θέσαμε με την APS Germany GmbH στο Hochmoor της Βεστφαλίας τα θεμέλια της επιχείρησής μας. Η συντομογραφία APS σημαίνει Automotive Product Solutions. Αυτή η επωνυμία είναι πρόγραμμα: Από την επιτυχημένη έναρξη η επιχείρηση λειτουργεί ως εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και των επιβατικών αυτοκινήτων. Με τα ανανεωμένα πρώτης κατηγορίας ανταλλακτικά της, η APS αποτελεί για τους πελάτες της μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα νέα ανταλλακτικά (εξαρτήματα OE) ή τα χρησιμοποιημένα εξαρτήματα. Στην αρχή, η εταιρεία επικεντρώθηκε κυρίως στη γερμανική αγορά επαγγελματικών οχημάτων με ανταλλακτικά για επαγγελματικά οχήματα. Η εταιρεία σταδιακά επεκτάθηκε εκτός των συνόρων της Γερμανίας σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές όπως η Γαλλία, οι χώρες της Μπενελούξ, η Αυστρία, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία και οι χώρες της Βαλτικής. Με τη μάρκα «re[matronic]», η εταιρεία επέκτεινε την γκάμα προϊόντων της και πλέον διαθέτει υπό αυτή την επωνυμία, από το 2009, ανταλλακτικά για επιβατικά οχήματα.

 9. BORELEC SAS

  Γαλλία

  Η BORELEC υπάρχει από το 1986, διαθέτει 2 εργοστάσια στην Caen (14), και την Coutances (50). Η BORELEC είναι εξειδικευμένη στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών περιστρεφόμενων μηχανών. Τα μηχανήματα αυτά μπορούν να μελετηθούν, να δημιουργηθούν, να κατασκευαστούν, να ελεγχθούν, να δημιουργηθούν τα πρότυπα για αυτά, να κατασκευαστούν εκ νέου με βάση το μοντέλο ή / και να υλοποιηθούν σε σειρά, με ή χωρίς προδιαγραφές του πελάτη. Ειδικευόμαστε επίσης σε μικρο-εκτύλιξη, εκτύλιξη, επανατύλιξη των εξής: ρολά, στάτες, οπλισμός, πηνία, μετασχηματιστές. Υλοποιούμε συναρμολόγηση ηλεκτρομηχανικών υποσυγκροτημάτων για όλους τους τύπους κινητήρων όλων των κλάδων, όπως η αεροναυπηγική, ο σιδηροδρομικός τομέας, η ασφάλεια, η αυτοκινητοβιομηχανία, ο τομέας αγροτικών τροφίμων. Υλοποιούμε χύτευση ή ρητινοποίηση σε κενό, εμποτισμό σε κενό και την πίεση σε κενό και την πίεση και πολυμερισμό μέχρι την τάξη C. Τα μέσα μέτρησής μας είναι : φασματικές μετρήσεις κραδασμών, διεργασία θερμικής ενέργειας, ευθυγράμμιση με λέιζερ και μηχανική ισορροπία έως 800 kg με εκθέσεις.

 10. GERHARD W. RUPPEL HYDRAULIK

  Γερμανία

  Ruppel Hydraulik & Maurer Servicetechnik - περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον υδραυλικό τομέα. Η επιχείρηση που διευθύνει ο Gerhard W. Ruppel, απασχολεί στην έδρα της, στο Bad Münder, καλά εκπαιδευμένους μηχανικούς, ειδικούς τεχνικούς και εξειδικευμένο προσωπικό. Η Ruppel παράγει και διαθέτει υψηλής ποιότητας βιομηχανικά εξαρτήματα και συγκροτήματα ελέγχου, συγκροτήματα, βαλβίδες, αντλίες και κυλίνδρους, συμπεριλαμβανομένων της συναρμολόγησης, της κατάρτισης, της επιτόπου συντήρησης και της επισκευής.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικες αντλιες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

297 επιχειρήσεις