• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. R+L HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία R+L HYDRAULICS αναπτύσσει και κατασκευάζει μια ευρεία όσο και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας γκάμα εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την τεχνολογία ρευστών και μετάδοσης κίνησης. Οι εξατομικευμένες λύσεις για πολύ υψηλές απαιτήσεις στους τομείς μηχανολογίας, ναυπηγικής και κατασκευής οχημάτων, στη χαλυβουργεία και στην υπεράκτια τεχνολογία, καθώς επίσης και για ειδικές εφαρμογές στην κατασκευή εγκαταστάσεων, αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της επιχείρησής σας. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ: Ποιοτικά εξαρτήματα με εύλογους όρους, βελτίωση της θέσης σας στην αγορά μέσω αξιοποίησης των ικανοτήτων μας στην ανάπτυξη, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, άμεση και προσωπική παροχή συμβουλών από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης μέσω βελτιστοποιημένης αλυσίδας εφοδιασμού, ανάπτυξη των εξαρτημάτων μας ανάλογα με το εκάστοτε έργο και με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, συντόμευση του χρόνου απόκρισής σας: Το σχεδιαστικό εργαλείο FLUIDWARE APP μπορεί να υπολογίσει αμέσως τη σχεδίαση ενός συγκροτήματος, για παράδειγμα, με βάση στήριξης αντλίας, σύνδεσμο άξονα και πρόσθετα εξαρτήματα, ανάλογα με την περίπτωσή σας.

 2. GRIBI HYDRAULICS AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία GRIBI Hydraulics κατασκευάζει από το 1969 με επιτυχία ανεξάρτητες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Στην κεντρική σελίδα της εταιρείας μας υπάρχει πλέον επίσης διαθέσιμο ένα πρόγραμμα διαμόρφωσης κυλίνδρων. Τα προϊόντα μας: Διακόπτες πίεσης, χειροκίνητες βαλβίδες, υδραυλικά μπλοκ, υδραυλικές στεγανοποιήσεις, υδραυλικά εξαρτήματα, υδραυλικές γραναζωτές αντλίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικά φίλτρα, υδραυλικά μοτέρ, υδραυλικές αντλίες, υδραυλικές βαλβίδες, υδραυλ. κύλινδροι, υδραυλ. ψυγεία λαδιού, επισκευές υδραυλ. συστημ., ειδικοί κύλινδροι, μπλοκ ελέγχου κ.λπ.

 3. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Η Burre Hydraulik που ιδρύθηκε το 1964 από τον πτυχ. μηχαν. Karl-Heinz Burre, ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 1965. Η αρχική σκέψη ενός γραφείου μηχανικών εγκαταλείφθηκε πολύ γρήγορα και ξεκίνησε μια περιορισμένης έκτασης παραγωγή. Τα πρώτα σχέδια περιλάμβαναν βαλβίδες ελέγχου για υδραυλικούς εκσκαφείς, μαγνητικές βαλβίδες με αντιεκρηκτική προστασία και διαφραγματικές βαλβίδες. Το 1972 πραγματοποιήθηκε η μετακόμιση στη νεότευκτη αίθουσα παραγωγής στο οικόπεδο που βρίσκεται μέχρι σήμερα η έδρα της Burre Hydraulik. Η επιφάνεια παραγωγής 540 m² παρέχει πλέον περισσότερο χώρο για την υλοποίηση των καινοτομικών ιδεών του ιδρυτή της εταιρείας. Έτσι, η Burre Hydraulik ανέπτυξε και κατασκεύασε, μ. ά., μαγνητικές βαλβίδες αντιεκρηκτικής προστασίας για συστήματα ανεφοδιασμού καυσίμων των μηχανών ντίζελ των Γερμανικών Σιδηροδρόμων. Ο Πτυχ.-μηχ. Karl-Heinz Burre διαπίστωσε ωστόσο γρήγορα ότι το μέλλον υφίσταται στα υδραυλικά συστήματα ελέγχου και συσκευές και προσανατόλισε ανάλογα την επιχείρηση. Αποδέχτηκε την πρόκληση βαδίζοντας συχνά σε από τεχνική άποψη ανεξερεύνητα εδάφη. Έτσι συνέβαλλε καθοριστικά στον αυτοματισμό των μηχανημάτων για την κλωστοϋφαντουργική βιομηχανία. Αλλά δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία και σε άλλους τεχνικούς τομείς αναπτύσσοντας, π.χ., ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου θυρίδων για υπερπόντια πλοία. Με βάση αυτήν την ανάπτυξη επεκτάθηκαν σταθερά και οι χώροι παραγωγής που σήμερα ανέρχονται σε περισσότερα από 5000 m².

 4. WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Γερμανία

  Προσαρμοσμένα υδραυλικά συστήματα, ειδικοί κύλινδροι και επισκευή κυλίνδρων – αυτή είναι η ειδικότητά μας που μάς καθιστά από το 1929 εξειδικευμένο συνεργάτη για τους τομείς της κατασκευής εγκαταστάσεων, οικονομικών μηχανημάτων, πιεστηρίων, κινητών υδραυλικών συστημάτων και τεχνολογίας μεταποίησης. Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή και στην παραγωγή εξελιγμένων υδραυλικών κυλίνδρων, συγκροτημάτων και άλλων υδραυλικών στοιχείων. Με πιστοποίηση ISO και ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας – για τεχνολογία κίνησης. Είμαστε κατασκευαστής απαιτητικών μικρών σειρών και ειδικών κυλίνδρων . Επιπλέον παρέχουμε υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής κατάλληλων συγκροτημάτων. Επισκευάζουμε καταπονημένους κυλίνδρους και υδραυλικά στοιχεία με το προσαρμοσμένο πρόγραμμα επιδιόρθωσης κυλίνδρων της εταιρείας μας. Ή κατασκευάζουμε ανταλλακτικούς κυλίνδρους σε περιπτώσεις ανεπανόρθωτης ζημίας. Για το σκοπό αυτό απασχολούμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό μηχανικών και είμαστε στη διάθεσή σας για όλα τα υδραυλικά ζητήματα. Hoven Hydraulik – Τεχνολογία κίνησης.

 5. HYDRACRAFT EINE MARKE DER PAUL WIEGAND GMBH

  Γερμανία

  Το εμπορικό σήμα HydraCraft διατίθεται από την Paul Wiegand GmbH από το Eichenzell-Kerzell υπό τη διεύθυνση των Ottmar Rauch και Martin Schulz. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2015 και έχει εξειδικευτεί στο χονδρικό εμπόριο υδραυλικών εξαρτημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα από 5.000 διαφορετικά είδη. Αυτά προέρχονται τόσο από φημισμένους επώνυμους κατασκευαστές, όπως οι Parker και Bosch Rexroth όσο και από χαμηλότερου κόστους εναλλακτικούς κατασκευαστές. Το πρόγραμμα προϊόντων διαρθρώνεται στα θέματα και στους τομείς πεπιεσμένου αέρα, υδραυλικών συσσωρευτών και εναλλακτών θερμότητας, υδραυλικών βαλβίδων, υδραυλικών αντλιών, υδραυλικών κινητήρων, υδραυλικών φίλτρων και δεξαμενών, συστημάτων ελέγχου και ρύθμισης, συστημάτων κίνησης, μαγνητικών πηνίων, υδραυλικών συστημάτων σύνδεσης, υδραυλικών συστημάτων μέτρησης και στοκ. Στις ιστοσελίδες της, η HydraCraft παρέχει στους πελάτες και στους επισκέπτες πολλές περαιτέρω πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προσφερόμενα προϊόντα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Εσθονία

  Η εταιρεία ασχολείται με την παροχή εσωτερικής παραγωγής για διάφορους κλάδους της μηχανολογίας. Πραγματοποιούμε το σύνολο του κύκλου εργασιών, αρχίζοντας με την προετοιμασία των δειγμάτων παραγωγής και την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων, μέχρι την πλήρη έναρξη της παραγωγής της παρτίδας και τον τακτικό εφοδιασμό με τις βέλτιστες λύσεις logistics, που επιτρέπουν να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα θα είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, ότι θα έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους εκτελωνισμού.

 2. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Η UNIFLEX είναι προμηθευτής συστημάτων στον τομέα της παραγωγής εύκαμπτων σωλήνων – από τον εξοπλισμό συνεργείου έως την εγκατάσταση παραγωγής

 3. ETN -EQUIPEMENT TECHNIQUE DU NORD

  Γαλλία

 4. INOSOL GMBH

  Γερμανία

 5. ROTAIR SPA

  Ιταλία

 1. F & D INDUSTRIEBEDARF INH. STEFFEN FRANZ

  Γερμανία

 2. BUTWILLIS - HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

 1. ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE

  Γερμανία

 2. OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. SCHOLING GMBH

  Γερμανία

 4. OTTO FLUID CONTROL GMBH

  Γερμανία

 5. LEHMANN SYSTEMTECHNIK

  Γερμανία

 6. PRELON DICHTSYSTEM GMBH

  Γερμανία

 7. AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH

  Γερμανία

 8. ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. ECKART GMBH

  Γερμανία

 2. ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH

  Γερμανία

 3. AROS HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

 4. ALPINE-HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

 5. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

 6. HAINZL INDUSTRIESYSTEME GMBH

  Αυστρία

 7. LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K.

  Γερμανία

 8. EIKEN HYDRAULIK GMBH & CO.KG

  Γερμανία

 9. WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 10. HOLTICK HYDRAULIK

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

19.875 επιχειρήσεις

Kατηγορια