• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Burre Hydraulik που ιδρύθηκε το 1964 από τον πτυχ. μηχαν. Karl-Heinz Burre, ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 1965. Η αρχική σκέψη ενός γραφείου μηχανικών εγκαταλείφθηκε πολύ γρήγορα και ξεκίνησε μια περιορισμένης έκτασης παραγωγή. Τα πρώτα σχέδια περιλάμβαναν βαλβίδες ελέγχου για υδραυλικούς εκσκαφείς, μαγνητικές βαλβίδες με αντιεκρηκτική προστασία και διαφραγματικές βαλβίδες. Το 1972 πραγματοποιήθηκε η μετακόμιση στη νεότευκτη αίθουσα παραγωγής στο οικόπεδο που βρίσκεται μέχρι σήμερα η έδρα της Burre Hydraulik. Η επιφάνεια παραγωγής 540 m² παρέχει πλέον περισσότερο χώρο για την υλοποίηση των καινοτομικών ιδεών του ιδρυτή της εταιρείας. Έτσι, η Burre Hydraulik ανέπτυξε και κατασκεύασε, μ. ά., μαγνητικές βαλβίδες αντιεκρηκτικής προστασίας για συστήματα ανεφοδιασμού καυσίμων των μηχανών ντίζελ των Γερμανικών Σιδηροδρόμων. Ο Πτυχ.-μηχ. Karl-Heinz Burre διαπίστωσε ωστόσο γρήγορα ότι το μέλλον υφίσταται στα υδραυλικά συστήματα ελέγχου και συσκευές και προσανατόλισε ανάλογα την επιχείρηση. Αποδέχτηκε την πρόκληση βαδίζοντας συχνά σε από τεχνική άποψη ανεξερεύνητα εδάφη. Έτσι συνέβαλλε καθοριστικά στον αυτοματισμό των μηχανημάτων για την κλωστοϋφαντουργική βιομηχανία. Αλλά δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία και σε άλλους τεχνικούς τομείς αναπτύσσοντας, π.χ., ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου θυρίδων για υπερπόντια πλοία. Με βάση αυτήν την ανάπτυξη επεκτάθηκαν σταθερά και οι χώροι παραγωγής που σήμερα ανέρχονται σε περισσότερα από 5000 m².

 2. GRIBI HYDRAULICS AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRIBI Hydraulics κατασκευάζει από το 1969 με επιτυχία ανεξάρτητες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Στην κεντρική σελίδα της εταιρείας μας υπάρχει πλέον επίσης διαθέσιμο ένα πρόγραμμα διαμόρφωσης κυλίνδρων. Τα προϊόντα μας: Διακόπτες πίεσης, χειροκίνητες βαλβίδες, υδραυλικά μπλοκ, υδραυλικές στεγανοποιήσεις, υδραυλικά εξαρτήματα, υδραυλικές γραναζωτές αντλίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, υδραυλικά φίλτρα, υδραυλικά μοτέρ, υδραυλικές αντλίες, υδραυλικές βαλβίδες, υδραυλ. κύλινδροι, υδραυλ. ψυγεία λαδιού, επισκευές υδραυλ. συστημ., ειδικοί κύλινδροι, μπλοκ ελέγχου κ.λπ.

 3. R+L HYDRAULICS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία R+L HYDRAULICS αναπτύσσει και κατασκευάζει μια ευρεία όσο και προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας γκάμα εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας για την τεχνολογία ρευστών και μετάδοσης κίνησης. Οι εξατομικευμένες λύσεις για πολύ υψηλές απαιτήσεις στους τομείς μηχανολογίας, ναυπηγικής και κατασκευής οχημάτων, στη χαλυβουργεία και στην υπεράκτια τεχνολογία, καθώς επίσης και για ειδικές εφαρμογές στην κατασκευή εγκαταστάσεων, αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία της επιχείρησής σας. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ: Ποιοτικά εξαρτήματα με εύλογους όρους, βελτίωση της θέσης σας στην αγορά μέσω αξιοποίησης των ικανοτήτων μας στην ανάπτυξη, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, άμεση και προσωπική παροχή συμβουλών από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας, σύντομοι χρόνοι παράδοσης μέσω βελτιστοποιημένης αλυσίδας εφοδιασμού, ανάπτυξη των εξαρτημάτων μας ανάλογα με το εκάστοτε έργο και με βάση τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, συντόμευση του χρόνου απόκρισής σας: Το σχεδιαστικό εργαλείο FLUIDWARE APP μπορεί να υπολογίσει αμέσως τη σχεδίαση ενός συγκροτήματος, για παράδειγμα, με βάση στήριξης αντλίας, σύνδεσμο άξονα και πρόσθετα εξαρτήματα, ανάλογα με την περίπτωσή σας.

 4. HYDRACRAFT EINE MARKE DER PAUL WIEGAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Το εμπορικό σήμα HydraCraft διατίθεται από την Paul Wiegand GmbH από το Eichenzell-Kerzell υπό τη διεύθυνση των Ottmar Rauch και Martin Schulz. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2015 και έχει εξειδικευτεί στο χονδρικό εμπόριο υδραυλικών εξαρτημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει συνολικά περισσότερα από 5.000 διαφορετικά είδη. Αυτά προέρχονται τόσο από φημισμένους επώνυμους κατασκευαστές, όπως οι Parker και Bosch Rexroth όσο και από χαμηλότερου κόστους εναλλακτικούς κατασκευαστές. Το πρόγραμμα προϊόντων διαρθρώνεται στα θέματα και στους τομείς πεπιεσμένου αέρα, υδραυλικών συσσωρευτών και εναλλακτών θερμότητας, υδραυλικών βαλβίδων, υδραυλικών αντλιών, υδραυλικών κινητήρων, υδραυλικών φίλτρων και δεξαμενών, συστημάτων ελέγχου και ρύθμισης, συστημάτων κίνησης, μαγνητικών πηνίων, υδραυλικών συστημάτων σύνδεσης, υδραυλικών συστημάτων μέτρησης και στοκ. Στις ιστοσελίδες της, η HydraCraft παρέχει στους πελάτες και στους επισκέπτες πολλές περαιτέρω πληροφορίες για την επιχείρηση και τα προσφερόμενα προϊόντα.

 5. RVS SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η RVS s.r.l. ιδρύθηκε το 1981. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της υδραυλικής αυτοματισμών και ηλεκτρονικής / λογισμικού που σχετίζονται με υδραυλικά. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, που εργάζεται σε συμμόρφωση με τις διάφορες προδιαγραφές του τομέα και μπορούν να προσαρμοστούν αντιδραστικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ARMATURA SZCZAWINSKI

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στην Szczawinski.pl, ο έμπιστος σας εταίρος για τον εφοδιασμό σας σε στερεώσεις χονδρικής! Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια εκτενής επιλογή προϊόντων ανώτατης ποιότητας ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτητικές ανάγκες της επιχείρησης σας. Η γκάμα μας περιλαμβάνει ότι είναι απαραίτητα για τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις υγιεινής και παροχής νερού. Από μετρητές νερού ακριβείας ως γερές σπειροειδείς βαλβίδες, στερεώσεις από ορείχαλκο ως στερεώσεις επισκευής και συμπίεσης από χυτοσίδηρο, παρέχουμε όλα τα απαραίτητα προϊόντα σε ένα και μοναδικό μέρος. Τα προϊόντα μας προέρχονται από έμπιστους κατασκευαστές, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και βιωσιμότητα. Διατηρούμε μια ολοκληρωμένη απογραφή για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας χωρίς καθυστέρηση. Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές και η ομάδα μας επαγγελματιών είναι έτοιμη να σας προσφέρει συμβουλές και υποστήριξη ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Η γκάμα των προϊόντων μας : κονσόλες μετρητή νερού, μετρητές νερού και εξαρτήματα, στερεώσεις από ορείχαλκο, γαλβανισμένες στερεώσεις, σπειροειδείς βαλβίδες, στερεώσεις επισκευής και από χυτοσίδηρο και ταινίες.

 2. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Εσθονία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ασχολείται με την παροχή εσωτερικής παραγωγής για διάφορους κλάδους της μηχανολογίας. Πραγματοποιούμε το σύνολο του κύκλου εργασιών, αρχίζοντας με την προετοιμασία των δειγμάτων παραγωγής και την κατασκευή των απαιτούμενων προϊόντων, μέχρι την πλήρη έναρξη της παραγωγής της παρτίδας και τον τακτικό εφοδιασμό με τις βέλτιστες λύσεις logistics, που επιτρέπουν να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα θα είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, ότι θα έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους εκτελωνισμού.

 3. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η UNIFLEX είναι προμηθευτής συστημάτων στον τομέα της παραγωγής εύκαμπτων σωλήνων – από τον εξοπλισμό συνεργείου έως την εγκατάσταση παραγωγής

 4. INOSOL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INOSOL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Homberg (ohm), Γερμανία.

 5. WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stolberg, Γερμανία.

 1. ROTAIR SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROTAIR SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συμπιεστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, παλινδρομικοι συμπιεστες, RAMPICAR, εξαρτηματα συμπιεστων, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, μηχανικοι, υδραυλικοι εξοπλισμοι και εξοπλισμοι πεπιεσμενου αερα, Κατεδάφιση - μηχανήματα και εξοπλισμός, και υδραυλικες αντλιες. Έχει έδρα σε Caraglio, Ιταλία.

 2. T.F.S. TECNO FLUID SERVICE SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία T.F.S. TECNO FLUID SERVICE SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψηλα καπελα, υδραυλικα εξαρτηματα και εξαρτηματα πεπιεσμενου αερα, προμηθειες για μηχανικους, υδραυλικους εξοπλισμους και εξοπλισμους πεπιεσμενου αερα, διαχωριστες συμπυκνωματων, σερβοβαλβιδες, υδραυλικες μεταδοσεις, υδραυλικες βανες, υδραυλικες ραμπες, και βανες. Έχει έδρα σε Battipaglia, Ιταλία.

 1. SCHOLING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHOLING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Langenhagen, Γερμανία.

 2. ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Xanten, Γερμανία.

 3. AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

 4. OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Immenstaad Am Bodensee, Γερμανία.

 5. ECKART GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ECKART GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Schlüchtern, Γερμανία.

 6. OTTO FLUID CONTROL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OTTO FLUID CONTROL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Immenstaad Am Bodensee, Γερμανία.

 7. PRELON DICHTSYSTEM GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRELON DICHTSYSTEM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

 8. EIKEN HYDRAULIK GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EIKEN HYDRAULIK GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Meppen, Γερμανία.

 1. BUTWILLIS - HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BUTWILLIS - HYDRAULIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 2. LEHMANN SYSTEMTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LEHMANN SYSTEMTECHNIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ortenberg, Γερμανία.

 3. LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Neuenrade, Γερμανία.

 4. ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

 5. HOLTICK HYDRAULIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HOLTICK HYDRAULIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Raesfeld, Γερμανία.

 6. ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Vöhringen, Γερμανία.

 7. WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Frammersbach, Γερμανία.

 8. ALPINE-HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALPINE-HYDRAULIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Memmingen, Γερμανία.

 9. AROS HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AROS HYDRAULIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Memmingen, Γερμανία.

 10. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανόμετρα, προσαρμογεις, υδραυλικά φίλτρα, υδραυλικα συγκροτηματα, υδραυλικοι συμπλεκτες, υδραυλικες αντλιες, υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, υδραυλικοι κυλινδροι, και βιομηχανικοί σωλήνες. Έχει έδρα σε Hammelburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

19.804 Επιχειρήσεις

Kατηγορια