• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης

Αποτελέσματα για

Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ESOLVE-SDC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 2019, η ESOLVE-SDC είναι ένας ανεξάρτητος αντιπρόσωπος, εξειδικευμένος στον εξοπλισμό κλιματισμού, εξαέρωσης, θέρμανσης και υδραυλικής στην Ευρώπη και σε εξαγωγές (Αφρική και υπεράκτιες χώρες). Από το 2019, επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές και προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των επαγγελματιών μας πελατών. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται: Τεχνικές συμβουλές πριν την πώληση, συνοδεία κατά την θέση σε λειτουργία, υποστήριξη μετά την πώληση, τμήμα ανταλλακτικών, κατάρτιση σε συνεργασία με τους κατασκευαστές. Τα προϊόντα μας: κλιματισμός, θέρμανση, ψύξη, εξαέρωση, υδραυλική, ρύθμιση, εξαρτήματα. Θα βρείτε σε εμάς όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την υλοποίηση των εργοταξίων σας σε κλιματισμό, θέρμανση και επεξεργασία του αέρα, εκ των οποίων και όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας α λα καρτ, και μια ανταπόκριση στην απόδοση των έργων των πελατών μας (Γραφείο μελετών, εγκαταστάτες, επενδυτές). Συνοδεύουμε τους πελάτες μας στην αναζήτηση τεχνικών-οικονομικών λύσεων. Εργαζόμαστε συνεχώς ώστε να επιλέξουμε πολλές φίρμες και προϊόντα τα οποία διανέμουμε, καθώς και για την απόδοση των αγορών μας ώστε να επωφεληθούν οι πελάτες μας από τις πιο ενδιαφέρουσες τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. RIZZO AQUAE S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RIZZO AQUAE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, συνδεσμοι για σωληνες απο πλαστικο, υδραυλικα ειδη κιγκαλεριας, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Fonte Nuova, Ιταλία.

 3. FIEGE ELECTRONIC GMBH

  Γερμανία

  Fiege Heißkanalregeltechnik: με την ιδιαίτερη αίσθηση και αυτό το εννοούμε κατά λέξη. Πρόκειται για την ιδιαίτερη αίσθηση αφενός για τους πελάτες μας και αφετέρου για την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο σύστημα ρύθμισης θερμού καναλιού. Και τα δύο απαιτούν υψηλό επαγγελματισμό, τεκμηριωμένη εμπειρία και την ικανότητα να παρέχει κανείς περισσότερα από τους άλλους. Συσκευές ρύθμισης – Ανώτερης κατηγορίας εξυπηρέτηση συμπεριλαμβανομένης διασφαλισμένης ποιότητας, προσωπικών συνεργατών επικοινωνίας, εξατομικευμένης παραγωγής και καινοτομικής τεχνολογίας από την ίδια εταιρεία όπου καθένας είναι υπεύθυνος. Οι δικοί μας ρυθμιστές θερμού καναλιού χρησιμοποιούνται παντού όπου διαμορφώνεται πλαστικό: αυτοκινητοβιομηχανία, ιατρική, συσκευασία, ηλεκτρική βιομηχανία, οικιακές χρήσεις, συστήματα σφράγισης κλπ. Μας λέτε τι χρειάζεστε – διαθέτουμε την κατάλληλη συσκευή ρύθμισης, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή θερμού καναλιού, για όλα τα υλικά και τους βαθμούς δυσκολίας. Ενδιαφέρον από το πρώτο τηλεφώνημα Η Fiege electronic διαθέτει 25 χρόνια τεκμηριωμένης τεχνογνωσίας και σταθερή ανάπτυξη προϊόντων στον τομέα της τεχνολογίας ρύθμισης θερμού καναλιού. Τι μας διακρίνει από τον ανταγωνισμό; ? Η δέσμευση, η αξιοπιστία και τα μικρά διαστήματα ανταπόκρισης στα αιτήματά σας. Διότι αντιμετωπίζουμε πολύ προσωπικά την εξυπηρέτηση των πελατών. Ακόμη και όταν το τεχνικό μας όραμα είναι πάντοτε προσανατολισμένο στο μέλλον – στο θέμα αυτό παραμένουμε σταθερά „old school“: Οι γραμμές αναμονής και τα ρομπότ τηλεφωνικού κέντρου είναι άγνωστες λέξεις για εμάς. Μιλάτε πάντοτε προσωπικά με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

 4. HIDROPNEUMATIKA D.O.O.

  Κροατία

  Η Hidropneumatika d.o.o. είναι μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων και κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα. Η μακρόχρονη πείρα μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό μας αποτελούν εγγύηση ότι θα έχετε την τέλεια λύση και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πιστοποιημένη επιχείρηση ISO 9001. Επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, ακατέργαστα υλικά υψηλής ποιότητας από την ΕΕ, παραγωγή σε γραμμή σύμφωνα με τα πρότυπα ISO, πραγματική αναλογία τιμής-απόδοση.

 5. RIZZO AQUAE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία RIZZO AQUAE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλωτηρες, Κατασκευάζονται είδη κρουνοποιίας, υδραυλικος εξοπλισμος, και υδραυλικα ειδη. Έχει έδρα σε Fonte Nuova, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NORM HYDRAULIC AND PNEUMATIC

  Τουρκία

  Η εταιρεία NORM HYDRAULIC AND PNEUMATIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνδεσμοι υδραυλικων εγκαταστασεων, και υδραυλικα εξαρτηματα και εξαρτηματα πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Karatay, Τουρκία.

 2. QUARNA

  Ιταλία

  Η εταιρεία QUARNA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιστρεφόμενα άγκιστρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, περικοχλια με κλωβο, συνδεσμοι, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, και συνδεσμοι. Έχει έδρα σε Gattico-Veruno, Ιταλία.

 3. BECKER ELECTRONICS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BECKER ELECTRONICS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτομετρία - εξοπλισμός και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, και Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

 4. D'ORAZIO S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία D'ORAZIO S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικες και θερμοϋδραυλικες εγκαταστασεις, θερμοϋδραυλικη, εξοπλισμοι για τη βιομηχανια του πετρελαιου, του ανθρακα και του φυσικου αεριου, και βιομηχανικες προμηθειες. Έχει έδρα σε Arpino, Ιταλία.

 5. HYDRO-TOOLS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HYDRO-TOOLS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, προμηθειες για μηχανικους, υδραυλικους εξοπλισμους και εξοπλισμους πεπιεσμενου αερα, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, υδραυλικες εγκαταστασεις, και υδραυλικες αντλιες. Έχει έδρα σε Olne, Βέλγιο.

 1. HYDROMOT

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία HYDROMOT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός υδραυλικών συστημάτων, σωληνες υδραυλικης χρησης, υδραυλικοι κινητηρες, και υδραυλικα αξεσουαρ για αντλιες και ντεποζιτα. Έχει έδρα σε Rosport, Λουξεμβούργο.

 2. TORQUE & REPAIR SERVICES NV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TORQUE & REPAIR SERVICES NV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει έδρα σε Beveren, Βέλγιο.

 1. ACALIME

  Γαλλία

  Η εταιρεία ACALIME, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαστήρια - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Όργανα μέτρησης υψηλής ακριβείας, Καλιμπράρισμα - εξοπλισμός, συμβουλοι σχετικα με ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα οργανα, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Όργανα μέτρησης υψηλής ακριβείας, και Καλιμπράρισμα - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Comines, Γαλλία.

 2. UTECH HYDRAULIC SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία UTECH HYDRAULIC SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, βιομηχανικα υδραυλικα, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, πεπιεσμενος αερας, και Καουτσούκ - σωλήνες, λάστιχα και αγωγοί. Έχει έδρα σε Kielce, Πολωνία.

 3. SAMSON REGULATION S.A.

  Γαλλία

  Η εταιρεία SAMSON REGULATION S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρυθμιστικές βάνες πεπιεσμένου αέρος, και βάννες υψηλής πίεσης. Έχει έδρα σε Vaulx-En-Velin, Γαλλία.

 4. SERIC TECHNOLOGIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία SERIC TECHNOLOGIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, μετρολογια, βάνες ρύθμισης, και Ρύθμιση ρευστών. Έχει έδρα σε Volvic, Γαλλία.

 5. POK

  Γαλλία

  Η εταιρεία POK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, Βαλβίδες βιομηχανικής κρουνοποιΐας, στομια πυροσβεσης, πυροπροστασια, και προληψη πυρκαϊων. Έχει έδρα σε Nogent Sur Seine, Γαλλία.

 6. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταθμοί παραγωγής ρεύματος, με συσσώρευση με άντληση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδροηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Υδροηλεκτρικοί σταθμοί παραγωγής - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει έδρα σε Niederranna, Αυστρία.

 7. SART VON ROHR SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία SART VON ROHR SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βάνες ρύθμισης. Έχει έδρα σε Bitschwiller Les Thann, Γαλλία.

 8. HEITEC HEISSKANALTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HEITEC HEISSKANALTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, φιλιερες, και Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει έδρα σε Burgwald, Γερμανία.

 1. SCHWING VERFAHRENSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SCHWING VERFAHRENSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστήματα μέτρησης ροής. Έχει έδρα σε Neukirchen-Vluyn, Γερμανία.

 2. ECOLAB ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ECOLAB ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, μετρολογια, και Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει έδρα σε Siegsdorf, Γερμανία.

 3. HYDRO KAR. KAROL MINDER

  Πολωνία

  Η εταιρεία HYDRO KAR. KAROL MINDER, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, και βιομηχανικα υδραυλικα. Έχει έδρα σε Bukowiec, Πολωνία.

 4. PEREE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PEREE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, υδραυλικοι κυλινδροι, υδραυλικές βαλβίδες και κύλινδροι, και υδροηλεκτρικοι σταθμοι παραγωγης. Έχει έδρα σε Villers-Le-Bouillet, Βέλγιο.

 5. BOSCH REXROTH SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία BOSCH REXROTH SAS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα υδραυλικα. Έχει έδρα σε Venissieux, Γαλλία.

 6. ECON GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία ECON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Εξώθηση πλαστικών - μηχανήματα, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, και Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Weißkirchen, Αυστρία.

 7. FLAMENT DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία FLAMENT DISTRIBUTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες, και ομοκινητικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Beaumerie-Saint-Martin, Γαλλία.

 8. UNIVER MANUFACTURING COMPANY LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία UNIVER MANUFACTURING COMPANY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικοί κύλινδροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικές βαλβίδες, Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Υδραυλική διάταξη, Υδραυλικές βαλβίδες, και Πεπιεσμένος αέρας - εγκαταστάσεις και εργαλεία. Έχει έδρα σε Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο.

 9. LEUDERS EXTRUSIONTECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LEUDERS EXTRUSIONTECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης, Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ, και Κόκκοι για πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Gronau, Γερμανία.

 10. LORENZ PUFF

  Ιταλία

  Η εταιρεία LORENZ PUFF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασία εναντίον του ασβεστόλιθου, ζεστο νερο οικιακης χρησης, νερο πηγης, και εξυγίανση υδάτων. Έχει έδρα σε Bozen, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικές συσκευές και όργανα ρύθμισης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.586 Επιχειρήσεις

Kατηγορια