• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικές πρέσσες

Αποτελέσματα για

Υδραυλικές πρέσσες - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εμπειρία 65 ετών: Μηχανήματα και εργαλεία για την αυτοκινητοβιομηχανία. Η R+S Technik συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά στον τομέα της κατασκευής εργαλείων και μηχανημάτων για την παραγωγή εσωτερικών και εξωτερικών εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία. Αναπτύσσουμε ευέλικτες και εξατομικευμένες λύσεις οι οποίες παρέχουν στους δραστηριοποιούμενους σε ολόκληρο τον κόσμο πελάτες μας τη δυνατότητα να παράγουν υψηλής ποιότητας εσωτερικά και εξωτερικά εξαρτήματα για επιβατικά αυτοκίνητα, μικρά και μεγάλα φορτηγά.

 2. WILHELM WINTER GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Παραγωγή, διάθεση και συναρμολόγηση μηχανημάτων, εγκαταστάσεων και εξαρτημάτων - Συναρμολόγηση καινούργιων εγκαταστάσεων (μηχανικά, υδραυλικά και ηλεκτρικά συστήματα) - Εκσυγχρονισμός και μετασκευή εγκαταστάσεων παραγωγής, επισκευές και επιδιορθώσεις - Ίδια παραγωγή με συλλογή σύγχρονων μηχανημάτων και διατήρηση ολοκληρωμένου αποθέματος βασικών ανταλλακτικών ώστε εάν προκύψει ανάγκη, (π. χ., διακοπή λειτουργίας εγκατάστασης, αβαρία) να μπορούμε να αντιδράσουμε το ταχύτερο δυνατό.

 3. FELSS GROUP GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Felss παράγει με την εμπορική ονομασία Felss Shortcut Technologies για διάφορους κλάδους, όπως, π.χ., την αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου καθώς και εξαρτήματα. Από τεχνική άποψη, στο επίκεντρο βρίσκονται μέθοδοι πλαστικής παραμόρφωσης εν ψυχρώ, περιστροφική σύσφιξη, αξονική διαμόρφωση, κάμψη, αυτόματη περισιδήρωση και τελική επεξεργασία. Ο όμιλος Felss είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται παγκοσμίως με έδρα το Königsbach-Stein. Εκτός από τις δύο επιπλέον εγκαταστάσεις μας στο Bretten-Gölshausen και το Nesselwang στη Γερμανία, η επιχείρηση διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις στο Wujiang (Κίνα), το New Berlin (ΗΠΑ) και το Triengen (Ελβετία). Το 2014 ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα περ. 100 εκατ. ευρώ. Η Felss απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 580 συνεργάτες, 350 εκ των οποίων στη Γερμανία.

 4. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

 5. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. KW HYDRAULIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η KW Hydraulik GmbH αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει υδραυλικά εργαλεία. Επίσης: σέρβις και διάθεση προϊόντων DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Υδραυλικές αντλίες, υδραυλικά συγκροτήματα, Power Pack, Power Unit, αντλίες υψηλής πίεσης, χειραντλίες, αντλίες ποδιού, ηλεκτροϋδραυλικές αντλίες, αντλίες μπαταρίας, TracHorse, δυναμοδότες, βοηθητικοί μηχανισμοί κίνησης, γεννήτρια, υδραυλικοί ανορθωτές, μετατροπείς πίεσης, κοπτικά εργαλεία, ψαλίδια και κόφτες καλωδίων, ψαλίδια με μοχλό, ψαλίδια καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων τύπου καστάνιας, κόφτες καλωδίων χειρός, ψαλίδια καλωδίων χειρός, κόφτες καλωδίων μπαταρίας, ψαλίδια καλωδίων μπαταρίας, κεφαλές κοπής, συστήματα και εξοπλισμός κοπής ασφαλείας, ψαλίδια συρματόσχοινων, μηχανήματα κοπής συρματόσχοινων, κόφτες χαλύβδινων συρματόσχοινων, ψαλίδι χαλύβδινου συρματόσχοινου, ψαλίδι ανακύκλωσης, μηχανήματα κοπής χάλυβα, κόφτες μπουλονιών, κόφτες οικοδομικών στρωμάτων, κόφτες ακέφαλων βιδών, κόφτες αλυσίδων, μηχανήματα κοπής αλυσίδων, σύσφιξη, πρεσάρισμα, τανάλιες σύσφιξης, τανάλιες πρεσαρίσματος, τανάλιες σύνθλιψης, πρέσες με μοχλό, εργαλεία πρεσαρίσματος, ένθετα και κεφαλές πρέσας

 2. GFU MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Engineering the Future - Εταιρεία πλαστικής παραμόρφωσης και κατασκευής μηχανημάτων GmbH Ήδη από το 1989, η GFU - Maschinenbau GmbH αναπτύσσει και υλοποιεί προσαρμοσμένα συστήματα με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Με τεκμηριωμένη τεχνογνωσία, καινοτομική τεχνολογία και γνωστή ποιότητα συνδυάζονται μεταξύ τους διάφορες μέθοδοι πλαστικής παραμόρφωσης της GFU. Για πλαστική παραμόρφωση τόσο εν θερμώ όσο και εν ψυχρώ, η GFU διαθέτει εξαιρετικά συστήματα. Πελάτες από τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροναυτιλίας, της εξόρυξης πετρελαίου ή φυσικού αερίου, του οικοδομικού και άλλων κλάδων εμπιστεύονται τις στιβαρές εγκαταστάσεις Made by GFU.

 3. HIDROBRASIL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Οι υδραυλικές πρέσες μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις γερμανικές οδηγίες περί μηχανημάτων, τις ευρωπαϊκές οδηγίες περί μηχανημάτων (2006/42/ΕΚ), τα πρότυπα EC και τις προδιαγραφές ασφαλείας της ΕΕ. Επιπλέον, οι πρέσες μας πληρούν απόλυτα τις καναδικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας, καθώς συμμορφώνονται με την Εθνική Οδηγία Ασφάλειας της Βραζιλίας NR 12. Στα υδραυλικά συστήματα χρησιμοποιούμε κατά βάση εξαρτήματα από κορυφαίους Ευρωπαίους κατασκευαστές. Το δυνατό μας σημείο είναι η κατασκευή ειδικών μηχανημάτων και η αυτοματοποίηση της συμπίεσης. Διαθέτουμε εξατομικευμένες υδραυλικές πρέσες σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, σε διάφορα σχέδια, για παράδειγμα: πρέσες ελέγχου, πρέσες διπλής και μονής στήριξης (πιεστήρια τύπου C), πιεστήρια στηλών.Στη Γερμανία και στην υπόλοιπη Ευρώπη χρησιμοποιούνται ήδη πολυάριθμες πρέσες για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Στη Νότια Αμερική, οι μεγαλύτερες εταιρείες, π.χ. αυτοκινητοβιομηχανίες και πετρελαιοβιομηχανίες, είναι μεταξύ των πελατών μας.

 4. LASCO UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LASCO διαθέτει εργαλειομηχανές και εγκαταστάσεις παραγωγής για εργασίες πλαστικής παραμόρφωσης. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε εξατομικευμένες λύσεις για βιομηχανικούς χρήστες σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου. Η οικονομική αποδοτικότητα, η ποιότητα και η πρόοδος τεκμηριώνουν τη διεθνή αναγνώριση των προϊόντων LASCO στον τομέα των συστημάτων πλαστικής παραμόρφωσης και της παραγωγής δομικών υλικών. Εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης του κλάδου της σφυρηλάτησης και της πλαστικής παραμόρφωσης μετάλλων. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συμπεριλάβαμε με την ανάπτυξη τεχνολογίας μηχανημάτων και εξελιγμένης τεχνολογίας αυτοματισμού για τη βιομηχανία δομικών υλικών ένα επιπλέον άκρως ενδιαφέρον φάσμα εφαρμογών. Κριτήριο των ενεργειών μας αποτελούν οι επιθυμίες των πελατών μας. Με εμπεριστατωμένη τεχνική βάση και εμπειρία 150 ετών βρίσκουμε και υλοποιούμε την ιδανική λύση για εξατομικευμένες απαιτήσεις. Αυτό ισχύει για την κατασκευή μηχανημάτων/εγκαταστάσεων και για την τεχνολογία αυτοματισμού όπως και για τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

 5. GEORG MASCHINENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Georg Maschinentechnik είναι ειδικός στα αυτόματα διατρητικά μηχανήματα με αναστολείς και στα πιεστήρια σφυρηλάτησης. Η γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης μηχανικές και υδραυλικές πρέσες για τη συμπίεση ελασμάτων, καθώς και ολοκληρωμένα, έτοιμα προς λειτουργία συστήματα με αυτοματοποίηση. Επιπλέον, προσφέρουμε οικονομικές ιδέες για εκσυγχρονισμό πρεσών και μετασκευή. Η Georg Maschinentechnik θεωρείται ικανός και αξιόπιστος συνεργάτης, όσον αφορά την εύρωστη και αποδοτική τεχνολογία εξοπλισμού με εξατομίκευση ανά πελάτη.

 1. VOGT LABORMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας προέκυψε το 1996 από μια φημισμένη πρώην επιχείρηση παραγωγής εργαστηριακών μηχανημάτων με άνω των 100 ετών δραστηριότητα στην αγορά. Αυτή ήταν η εταιρεία Ruth Schwabenthan Maschinenfabrik και θεωρούμε ότι είμαστε ιδανικοί διάδοχοι για τη συνέχιση της γκάμας προϊόντων εκείνης της εποχής στην ίδια αγορά. Ορισμένοι πιστοί συνεργάτες εκείνης της εταιρείας συμμετείχαν στην ίδρυση της επιχείρησής μας. Κάθε αρχή, ύστερα από μια σημαντική τομή είναι δύσκολη, παρ' όλο που ορισμένοι σημαντικοί συνεργάτες διέθεταν ολοκληρωμένη σχετική εμπειρία από την προαναφερόμενη εταιρεία schwabenthan από την αρχή. Η επιχείρησή μας διαθέτει πλέον πολλές δικές τις εμπειρίες και τη δική της εξειδίκευση χάρη σε ένα σημαντικό αριθμό επιτυχημένων υλοποιήσεων μηχανημάτων. Οι πελάτες μας δεν βρίσκονται μόνο στο εσωτερικό, αλλά ολοένα και περισσότεροι στο εξωτερικό και μάλιστα και σε υπερπόντιες χώρες.

 2. OZKOC HYDRAULIC MACHINE CO.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η OZKOC HYDRAULIC MACHINE CO. ιδρύθηκε το 1964 και κατασκευάζει στην Τουρκία υδραυλική πρέσα εν θερμώ και εν ψυχρώ. Η παραγωγή μας κινείται μεταξύ 70 τόνων (700 kN) και 7000 τόνων (70000 kN).Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνουν πρέσα βαθιάς κοίλανσης διπλής δράσης, πρέσα βαθιάς κοίλανσης τριπλής δράσης, πρέσα SMC, πρέσα BMC, πρέσα σφυρηλάτησης, πρέσα μορφοποίησης και πρέσα μεταφοράς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους τομείς της κουζίνας, αυτοκινητοβιομηχανίας και άμυνας. Εξάγουμε σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

 1. PRO-DIS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRO-DIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές πρέσσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στραντζοπρεσες, ψαλίδι τύπου γκιλοτίνας, διπλωτικες για λαμαρινες, και μηχανικα πιεστηρια. Έχει έδρα σε Saint-Etienne, Γαλλία.

 2. CMS AUTOMATISME

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CMS AUTOMATISME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Βιομηχανικά ρομπότ, Υδραυλικές πρέσσες, κατασκευή ειδικών μηχανημάτων, βιομηχανικοί ρομποτικοί αυτοματισμοί, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και μηχάνημα συσκευασίας πλαστικό. Έχει έδρα σε Schweyen, Γαλλία.

 3. TECNOPRESS SRL UNIPERSONALE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TECNOPRESS SRL UNIPERSONALE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές πρέσσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικη υποστηριξη, SANDRETTO, πιεστηρια ψηφιακου ελεγχου, πιεστηρια με διο ορθοστατες, υδραυλικα πιεστηρια, μηχανικα πιεστηρια, συμπιεστες για συσκευασια, πιεστηρια χυτευσης θερμοπλαστικων υλων, και πιεστηρια πεπιεσμενου αερα. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

 4. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία 3D MACCHINE INDUSTRIALI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά μηχανήματα, Υδραυλικές πρέσσες, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Πριονιστήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα για τον αγροδιατροφικο τομεα, λαμες, Γεωργικά μηχανήματα, μοτοκαλλιεργητες, και Υδραυλικές πρέσσες. Έχει έδρα σε Ariccia, Ιταλία.

 5. ZEULENRODA PRESSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZEULENRODA PRESSTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές πρέσσες. Έχει έδρα σε Zeulenroda-Triebes, Γερμανία.

 6. R&W FILTERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία R&W Filtertechnik GmbH με έδρα το Wuppertal και την Κολωνία ιδρύθηκε το 1998 από τους διευθύνοντες συμβούλους Lutz Werker και Thomas Rümmler. Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση εξειδικευμένη στον τομέα του διαχωρισμού στερεών-υγρών με φιλτρόπρεσες, ταινιοφιλτρόπρεσες και πλήρως αυτόματες πρέσες με κοχλία. Η R&W Filtertechnik GmbH είναι πάροχος πλήρους εξυπηρέτησης για ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στην αφυδάτωση ιλύος με φιλτρόπρεσες και ταινιοφιλτρόπρεσες από την ίδια εταιρεία. Για ανταλλακτικά όπως πλάκες φίλτρων και φιλτρόπανα …. ή μεταχειρισμένες πρέσες φίλτρων με πλάκες γνωστών κατασκευαστών όπως οι Rittershaus & Blecher, Passavant, Schule, Schenk και Netzsch. Εκπληρώνουμε κάθε επιθυμία.

 7. RHTC

  Κάτω Χώρες

  Η RHTC κατασκευάζει και διανέμει υδραυλικές πρέσες εργαστηρίου, πρέσες με πλαίσιο σε σχήμα C, πρέσες κύρτωσης, πύλης, παραγωγής, με τέσσερις στύλους και πολλά άλλα μηχανήματα κατεργασίας του μετάλλου. Η μηχανοκίνητες μας πρέσες Profi κατασκευάζονται στην Ολλανδία και διανέμονται σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη σε εκατοντάδες αντιπροσώπους σε διάφορες χώρες. Αυτές οι μηχανοκίνητες πρέσες είναι εξοπλισμένες με κινητό έμβολο, έχουν δύο διαφορετικές ταχύτητες, μια επιπλέον αντλία χειρός για ακριβή πίεση και με εύκολα ρυθμιζόμενο βαρύ τραπέζι εργασίας Όλα τα άλλα μηχανήματα RHTC κατασκευάζονται επίσης στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις τελευταίες νομοθεσίες CE και την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Όλες οι πρέσες μας προσαρμόζονται στις ειδικές απαιτήσεις, είτε πρόκειται για μια αλλαγή ταχυτήτων, στο σύστημα ελέγχου ή στην γεωμετρία τους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά για έναν συγκεκριμένο μηχάνημα ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις υδραυλικές μας πρέσες.

 8. HIDRALMAC EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Η HIDRALMAC είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υδραυλικών πρεσών, μηχανημάτων κοπής και κάμψης της Λατινικής Αμερικής. Μέσω του αντιπροσώπου μας στην Ευρώπη είναι η HIDRALMAC Europe GmbH με παραρτήματα πωλήσεων στο Ennepetal και στο Gelsenkirchen παρέχουμε βέλτιστες λύσεις για την αγορά χάρη στα πολυάριθμα μαζικά παραγόμενα και εξειδικευμένα μοντέλα μας, καθώς και στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία της εταιρείας μας. Η HIDRALMAC παράγει μηχανήματα υψηλής ποιότητας βάσει της γερμανικής οδηγίας για τα μηχανήματα και των προτύπων της ΕΕ.

 1. IPR GMBH

  Γερμανία

  Η ipr WERKZEUGE είναι κατασκευαστής υδραυλικών εργαλείων. Η καινοτομία είναι το πάθος μας! Οι νεωτερισμοί είναι ο δικός μας τομέας εξειδίκευσης. Αυτό μας διακρίνει. Η ipr WERKZEUGE στηρίζεται στην προσωπική εξειδίκευση και στη μακρόχρονη εμπειρία στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση βιομηχανικών εργαλείων και παρελκομένων του τομέα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και γενικής τεχνολογίας εργαλείων. ipr – Εμπειρία και εξειδίκευση που μπορείτε να αξιοποιήσετε! Παράγουμε με μεγάλη χαρά και επιτυχία στο Neustadt της Άνω Φραγκονίας κοντά στο Coburg για λογαριασμό σας εργαλεία «MADE IN GERMANY» και παρέχουμε υπηρεσίες, όπως συντήρηση και επισκευή όλων των υδραυλικών εργαλείων. Είμαστε ένας από τους τελευταίους υπερήφανους κατασκευαστές αυτής της γκάμας εργαλείων στη Γερμανία. Κατά τα τελευταία έτη έχουμε αναθεωρήσει για μια ακόμη φορά ολόκληρη τη σύγχρονη γκάμα προϊόντων μας και την έχουμε βελτιστοποιήσει για εσάς.

 2. EMG PRESSE ETS LONG SAS

  Γαλλία

  Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες από τη γαλλική κατασκευαστική εταιρεία LONG, οι πρέσες EMG χρησιμοποιούνται εδώ και περισσότερα από 50 έτη σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας και κυρίως στους εξής τομείς: Ωρολογοποιΐα, κοσμηματοποιία, κατασκευή γυαλιών, ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευή αυτοκινήτων, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, παιχνίδια, κλειθροποιία… Οι πρέσες EMG είναι γνωστές στον κόσμο για την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Από 200 κιλά έως 80 τόνους ισχύος, η σειρά EMG προσφέρει μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών και επιλογών για κάθε εφαρμογή: χειροκίνητες πρέσες, πρέσες πεπιεσμένου αέρα, πρέσες σήμανσης, μηχανικές πρέσες, υδραυλικές πρέσες πεπιεσμένου αέρα, υδραυλικές πρέσες για συνεργεία, με αυτόματη κάθετη οθόνη, με άυλο φραγμό, ηχομονωμένες καμπίνες, συστήματα εκτύλιξης - ανορθωτές, προωθητής - ψαλίδα, διάφορα εξαρτήματα κ.ά. Χάρη στην ολοκληρωμένη γνώση της διαδικασίας σχεδιασμού / κατασκευής, η εταιρεία LONG ασχολείται με τον σχεδιασμό και τον εξοπλισμό των ειδικών μηχανημάτων που είναι απαραίτητα στην επαγγελματική σας δραστηριότητα.

 3. OLBRICH GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια, η προσήλωση στην τεχνολογία, στην παράδοση και στην καινοτομία γράφονται πάντοτε με κεφαλαία στην Olbrich. Η ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνολογιών αιχμής αποτελεί το στόχο μας εδώ και έξι δεκαετίες. Με διεπιστημονικά συνεργαζόμενες ομάδες σχεδιαστών και μηχανικών έχουμε αποκτήσει παγκοσμίως αξιοπρόσεκτη εμπειρία και τεχνογνωσία κατά το διάστημα αυτό. Σε αυτή τη βάση αναπτύσσουμε εξατομικευμένες για κάθε πελάτη και έξυπνες λύσεις μηχανών και συστημάτων για τη παραγωγή προϊόντων σε μορφή ταινίας, όπως επιστρώσεις δαπέδων, ταπέτα, μεμβράνες και τεχνικά υφάσματα. Ως κορυφαία στον τομέα της καινοτομίας επιχείρηση αναζητούμε διαρκώς σε αυτό το περιβάλλον την προοδευτική μετεξέλιξη που παρέχει στους πελάτες μας μέγιστη απόδοση, ακρίβεια και σημαντική προστιθέμενη αξία. Η αδράνεια θα ήταν οπισθοδρόμηση: για το λόγο αυτό, η OLBRICH εξακολουθεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και δραστηριοποιείται προβλεπτικά στην έρευνα και στην ανάπτυξη. OLBRICH – εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία μιας κορυφαίας στον τομέα της τεχνολογίας επιχείρησης!

 4. WEKO AUTOMATION + TOOLS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WEKO Entgratungstechnik GmbH ιδρύθηκε το 1975 στο Altenbuch. Τα τότε προϊόντα ήταν εργαλεία απογρέζωσης διαφόρων μεγεθών για τη βιομηχανία χύτευσης. Το 1996 πραγματοποιήθηκε η επέκταση της μονάδας παραγωγής με μετακόμιση της εταιρείας στις νέες κτιριακές της εγκαταστάσεις στο Faulbach. Παράλληλα έλαβε χώρα η διεύρυνση της γκάμας προϊόντων με τις υδραυλικές πρέσες απογρέζωσης. Με το συνδυασμό της ρομποτικής με τις δοκιμασμένες πρέσες απογρέζωσης της εταιρείας μας είμαστε σήμερα σε θέση να αυτοματοποιούμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις χύτευσης. Από το 2009. η WEKO Automation + Tools GmbH συνεχίζει τη γκάμα των προϊόντων. Η επιχείρηση διαρθρώνεται στους παρακάτω τομείς: - Κατασκευή - Ανάπτυξη ηλεκτρικών συστημάτων και λογισμικού - Κατασκευή μηχανημάτων/εγκαταστάσεων - Κατασκευή εργαλείων Έτσι είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 5. PRESSTEC PRESSENTECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Ως συνεργάτης των κορυφαίων στην παγκόσμια αγορά επιχειρήσεων από το Wolfsburg, το Zuffenhausen ή τη Στουτγάρδη ασχολούμαστε ως εξειδικευμένη στον τομέα της πλαστικής παραμόρφωσης επιχείρηση με πρέσες υψηλής τεχνολογίας, διατρητικές μηχανές και αυτόματες μηχανές σφυρηλασίας, καθώς και με συστήματα αυτοματισμού και τη συντήρηση πρεσών. Καινοτομία και ικανότητα – αυτά τα στοιχεία μάς διακρίνουν στον τομέα της κατασκευής πρεσών. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών έχουμε εντοπίσει τα αδύναμα σημεία τους. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μας στον εκ συγχρονισμό και στη γενική επισκευή των πρεσών διαφόρων κατασκευαστών και εταιρειών διαθέτουμε ολοκληρωμένες γνώσεις και γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων μοντέλων και τύπων κατασκευής. Αυτήν τη γνώση κατορθώσαμε να ενσωματώσουμε στοχευμένα σε νέους σχεδιασμούς αναπτύσσοντας έτσι σειρές πρεσών που θα είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις συνεχείς νέες προκλήσεις και στο μέλλον. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε αποδοτικές υδραυλικές πρέσες.

 6. DOGENDORF GMBH & CO. KG SCHMUCKTECHNIK

  Γερμανία

  Από την ίδρυση της οικογενειακής επιχείρησης το 1984 στο Königsbach-Stein, η επωνυμία DOGENDORF διακρίνεται για την καινοτομία, την ποιότητα και την εξειδίκευση στον τομέα της τεχνολογίας κοσμημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα της παραγωγής κοσμημάτων βελτιστοποιούμε συνεχώς την ανάπτυξη τεχνικών μεθόδων παραγωγής κοσμημάτων. Η αναγκαιότητα και η φιλοδοξία για την ενσωμάτωση της άριστης ποιότητας στη δική μας παραγωγή κοσμημάτων και στις μεθόδους μας οδηγεί πάντοτε σε νέους δρόμους και σε μοναδικές επαναστατικές προσεγγίσεις της ανάπτυξης τεχνικών λύσεων κοσμημάτων. Αυτόν το στόχο επιδιώκουμε πιστά εδώ και περισσότερες από τρεις γενιές ως επιχείρηση.

 7. ULBRICH GMBH

  Γερμανία

  Ως εταιρεία με σημαντικές διατομεακές γνώσεις στους τομείς των υδραυλικών συστημάτων, της ηλεκτρονικής και της κατασκευής μηχανημάτων, κατασκευάζουμε και παράγουμε υδραυλικές πρέσες ελέγχου, πρέσες συναρμολόγησης, πρέσες παραγωγής και ειδικά μηχανήματα ρυθμιζόμενης δύναμης και διαδρομής. Στο τομέα των υδραυλικών συστημάτων επεξεργαζόμαστε από κοινού με τους πελάτες μας καινοτομικά υδραυλικά συστήματα για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας

 8. ORIANCE

  Γαλλία

  Η ORIANCE διανέμει και εγκαθιστά βιομηχανικό εξοπλισμό κυρίως στον τομέα της λαμαρινοποιίας. Αναπτύξαμε με τους προμηθευτές μας μια γκάμα εργαλειομηχανών εξοπλισμένων με εξαρτήματα από αναγνωρισμένες μάρκες και προσαρμοσμένων στις τρέχουσες βιομηχανικές ανάγκες. Η εμπειρογνωμοσύνη μας, οι τεχνικές μας γνώσεις και η άμεση απόκρισή μας μάς επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε γρήγορα στις εκάστοτε ανάγκες σας που δεν καλύπτονται από την κλασική γκάμα.

 9. PTC PRESSENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PTC PRESSENGINEERING GMBH, η οποία ανήκει στον όμιλο SCHOLPP, ειδικεύεται στους ελέγχους πρεσών, στα ανταλλακτικά, στις επισκευές, στα σέρβις, στον εκσυγχρονισμό με την άνοδο της απόδοσης, στους αυτοματισμούς – μοντέλα κάθε κατασκευαστή.

 10. ARISA

  Ισπανία

  Σχεδιασμός, κατασκευή και συντήρηση πρεσών: μεταφορά, για προοδευτική σφυρηλασία, πρέσες πολλαπλών λειτουργιών, σερβοπρέσες, πρέσες κοπής, γραμμές πρεσών, χειροκίνητες πρέσες, πρέσες κάθε είδους. Αλλαγές εργαλείων, μεταφορά, μηχάνημα ανα-στοίβαξης.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικές πρέσσες - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

186 Επιχειρήσεις