• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικές εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Υδραυλικές εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WILLY ZAHN MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Είμαστε ο συνεργάτης σας για υδραυλικά θέματα. Η Zahn Maschinenbau συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών στον υδραυλικό τομέα. Παράγουμε υδραυλικούς κυλίνδρους, ειδικούς κυλίνδρους, υδραυλικά συστήματα και ηλεκτροϋδραυλικές συσκευές μετακίνησης. Επισκευή και νέα παραγωγή: βασικών υδραυλικών κυλίνδρων. τυποποιημένων κυλίνδρων. ειδικών κυλίνδρων. διπλών κυλίνδρων. εμβόλων. κυλίνδρων συμπίεσης. περιστροφικών στύλων. βάκτρων εμβόλων. Έμβολα. κυλινδρικών σωλήνων. ηλεκτροϋδραυλικών συσκευών μετακίνησης. υδραυλικών συστημάτων.

 2. INDUSTRIEBEDARF KRÜGER GMBH

  Γερμανία

  Krüger - Τα δικά μας υδραυλικά συστήματα συνδέουν και κινούν. Η Industriebedarf Krüger GmbH είναι μέλος του ομίλου KHK. Ο όμιλος KHK είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές περιστροφικών βιδωτών συνδέσμων, καθώς και υδραυλικών συστημάτων βαλβίδων και μπλοκ ελέγχου. Εκτός αυτού παρέχουμε στους πελάτες μας με τη σειρά CH50 μια σειρά βαλβίδων που περιλαμβάνει εξατομικευμένα βαλβίδες χειρομοχλού, καθώς και συστήματα σφράγισης μπλοκ και βαλβίδες Cartridge. Χάρη στο μεγάλο βάθος παραγωγής και την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια σχεδίαση συστημάτων συμπεριλαμβανομένων της κατασκευής και της παραγωγής από τον ίδιο προμηθευτή. Διαθέτουμε εμπειρία άνω των 60 ετών στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων και ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση υποστηρίζουμε την εταιρική συνεργασία και τη βιώσιμη λειτουργία. Ο όμιλος KHK περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις Industriebedarf Krüger GmbH, Krüger Maschinenbau GmbH και Czetec spol s.r.o. Τα προϊόντα μας εγκαθίστανται σε οικοδομικά, γεωργικά, δημοτικά μηχανήματα και εργαλειομηχανές, καθώς και σε οχήματα επαγγελματικής χρήσης και σε συστήματα κίνησης. Η ομάδα μας των 50 δραστήριων συνεργατών εργάζεται σε τρεις μονάδες στη Γερμανία και στην Τσεχία με μέγιστη ακρίβεια σε άριστης ποιότητας προϊόντα. Η εταιρεία μας δίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην προαγωγή και στην εξέλιξη των συνεργατών μας.

 3. DÜSTERLOH FLUIDTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Για περισσότερα από 100 χρόνια, η Düsterloh αναπτύσσει, παράγει και πωλεί υδραυλικούς και πνευματικούς κινητήρες. Η παγκόσμια βάση πελατών μας εμπιστεύεται τους ακτινωτούς, αξονικούς και γραναζωτούς κινητήρες από το Χάττιγκεν, που είναι αξιόπιστοι ακόμη και σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης ακριβείας εξασφαλίζουν πλήρη συγχρονισμό ακόμη και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες περιστροφής. Η Düsterloh Fluidtechnik GmbH είναι επίσης ένα one-stop-shop για ειδικές απαιτήσεις, ειδικές λύσεις συνολικής κατασκευής και απαιτητικούς χρόνους παράδοσης: Το εσωτερικό μας τμήμα ανάπτυξης και σχεδιασμού και το ευρύ φάσμα προϊόντων της εταιρεία μας, την οποία διευθύνει ο ιδιοκτήτης της, εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ευελιξίας και προσαρμογής στις απαιτήσεις του πελάτη.

 4. RVS SRL

  Ιταλία

  Η RVS s.r.l. ιδρύθηκε το 1981. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της υδραυλικής αυτοματισμών και ηλεκτρονικής / λογισμικού που σχετίζονται με υδραυλικά. Το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, που εργάζεται σε συμμόρφωση με τις διάφορες προδιαγραφές του τομέα και μπορούν να προσαρμοστούν αντιδραστικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πελάτη.

 5. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Η ADIS France, όμιλος ATEO, κατασκευάζει και διανέμει υλικό διοχέτευσης νερού και κρουνοποιίας. Θα βρείτε στον ιστότοπο μας πολλές λύσεις για τις ανάγκες σας με υλικό διοχέτευσης νερού που προορίζεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Ο διαδραστικός κατάλογος θα σας δώσει την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην γκάμα των προϊόντων μας από χυτοσίδηρο και ορείχαλκο και να τηλεφορτώσετε τεχνικές καρτέλες προδιαγραφών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Αυτό αποτελεί για εσάς μια εγγύηση μιας ελεγχόμενης διαδικασίας και αυστηρών ελέγχων σε όλα τα παραγωγικά στάδια. Τα προϊόντα μας, που τηρούν τα πρότυπα CE, εξασφαλίζουν ποιότητα, καινοτομία και ασφάλεια. Από ανέκαθεν, η εταιρεία ATEO δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για να τους προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι διαδικασίες που έχουν υλοποιηθεί στο επίκεντρο της δομής μας αποτελούν πραγματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την ποιότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ομάδα μας απέναντι στους πελάτες της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ABARTISAN

  Γαλλία

  Η εταιρεία ABARTISAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εργασίες, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Υδραυλικές εργασίες, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρισμός, και θερμανση. Έχει έδρα σε Saint-Maur Des Fossés, Γαλλία.

 2. EMENS SERVICE

  Γαλλία

  Η εταιρεία EMENS SERVICE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις, υγειονομικες εγκαταστασεις για οικοδομες, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, υγιεινη φροντιδα, και εγκαταστασεις υγιεινης. Έχει έδρα σε Thionville, Γαλλία.

 3. SBK SIEGFRIED BÖHNISCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SBK SIEGFRIED BÖHNISCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

 4. BOTT GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BOTT GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

 5. HANS DIETER KLINK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HANS DIETER KLINK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Büttelborn, Γερμανία.

 1. REDNUX GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία REDNUX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Uetze, Γερμανία.

 2. FISCHER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FISCHER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Obertaufkirchen, Γερμανία.

 1. LEW AUTOMOTIVE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LEW AUTOMOTIVE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Urbach, Γερμανία.

 2. WÄRME- UND REGELTECHNIK GELSENKIRCHEN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία WÄRME- UND REGELTECHNIK GELSENKIRCHEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gelsenkirchen, Γερμανία.

 3. HARDT-ALLBRAND HEIZUNGSBEDARF- GROSSHANDELS GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία HARDT-ALLBRAND HEIZUNGSBEDARF- GROSSHANDELS GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 4. TGA ENERGIETECHNIK WITTENBERG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TGA ENERGIETECHNIK WITTENBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Lutherstadt Wittenberg, Γερμανία.

 5. KOERNER SAUNABAU GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KOERNER SAUNABAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

 6. ESSEBI S.N.C DI SAVOLDI SILVIO GIOVITA & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ESSEBI S.N.C DI SAVOLDI SILVIO GIOVITA & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ μπανιου, καμπινα ντους, ειδη υγιεινης, και υδραυλικες εργασιες. Έχει έδρα σε Bione, Ιταλία.

 7. SELLMEIER FREISING

  Γερμανία

  Η εταιρεία SELLMEIER FREISING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Freising, Γερμανία.

 8. L-POOLS

  Γερμανία

  Η εταιρεία L-POOLS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Oberursel, Γερμανία.

 1. NOVA CLIMA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία NOVA CLIMA S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλική διάταξη, συντηρηση υδραυλικης εγκαταστασης, επισκευη υδραυλικων εγκαταστασεων, Υδραυλική διάταξη, και ηλεκτρικοι λεβητες. Έχει έδρα σε Novafeltria, Ιταλία.

 2. KLIMAX LÜFTUNGS- UND KLIMAANLAGEN GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία KLIMAX LÜFTUNGS- UND KLIMAANLAGEN GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kolbermoor, Γερμανία.

 3. CLIMPLOMBELEC

  Γαλλία

  Η εταιρεία CLIMPLOMBELEC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, εγκαταστασεις κλιματισμου, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και ηλεκτρικη θερμανση. Έχει έδρα σε Parentis En Born, Γαλλία.

 4. GEOMAR S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GEOMAR S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις, εργασιες ανασυγκροτησης και υδραυλικες εργασιες, κατεδαφισεις, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και εκσκαφες. Έχει έδρα σε Pistoia, Ιταλία.

 5. HYDROTERMICA 2000 DI ROTA SERGIO E BERNINI IVAN S.N.C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία HYDROTERMICA 2000 DI ROTA SERGIO E BERNINI IVAN S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, επιδιορθωση κλιματιστικων, εγκαταστασεις κλιματισμου, Θέρμανση και κλιματισμός - εργασίες, και κλιματισμος. Έχει έδρα σε Cene, Ιταλία.

 6. HYDRAULIK SCHWERIN GMBH

  Γερμανία

  Από το 2017, η Hydraulik Schwerin GmbH είναι μέλος του ομίλου Hydraulik Nord Group. Από κοινού με την Hydraulik Nord Fluidtechnik GmbH & Co. KG, την KMF Kemptener Maschinenfabrik GmbH και την Litronic Steuer- und Regeltechnik GmbH προέκυψε ένας όμιλος, ο οποίος με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και ένα ολοκληρωμένο δίκτυο προσέγγισης πελατών δημιουργεί πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών και προωθεί σταθερά τη διεθνή ανάπτυξη. Εδραιωμένος ως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων, ο όμιλος Hydraulik Nord Group παρέχει εξατομικευμένες λύσεις προϊόντων για εντελώς διαφορετικές προκλήσεις στις παγκόσμιες αγορές. Αυτή η γκάμα προϊόντων στηρίζεται σε γερά θεμέλια τεχνογνωσίας δεκαετιών στην ανάπτυξη, στην παραγωγή και στη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας στους τομείς των κινητών και σταθερών υδραυλικών συστημάτων και στη σχετική ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

 7. YDRAVLIKOS ATHINA

  Ελλάδα

  Υδραυλικές Υπηρεσίες Αναλαμβάνουμε την επισκευή κάθε είδους υδραυλικής βλάβης ή διαρροής, άμεσα όλο το 24ωρο, σε όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας, μόνο από 20€! Καλέστε μας τώρα για την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης, αντικατάσταση μπαταρίας νιπτήρα ή μπάνιου, αλλαγή μηχανισμού σε καζανάκι, αντικατάσταση ή επισκευή θερμοσίφωνα, συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα, εγκατάσταση ή συντήρηση συστημάτων κεντρικής & αυτόνομης θέρμανσης, φυσικού αερίου κλπ. Επισκευές Βλαβών, Διαρροών Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Μπάνιου - Κουζίνας Εγκαταστάσεις Ύδρευσης, Θέρμανσης, Αποχέτευσης Ανακαινίσεις Υδραυλικών Εγκαταστάσεων Κατοικιών & Καταστημάτων Αντικατάσταση Ειδών Υγιεινής, Λεκάνες, Νιπτήρες κλπ. Εγκαταστάσεις & Αντικαταστάσεις Μπαταριών Απλών & Αναμεικτικών Αντικαταστάσεις Μηχανισμών σε Καζανάκια Εγκαταστάσεις & Συντηρήσεις Ηλεκτρικών & Ηλιακών Θερμοσίφωνων Εγκαταστάσεις Αυτόνομης ή Κεντρικής Θέρμανσης Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου Εγκαταστάσεις Καμινάδων Inox Τοποθετήσεις Υδρορροών και Δικτύων Αποχέτευσης Εγκαταστάσεις Συστημάτων Αυτόματου Ποτίσματος Εγκαταστάσεις Συστημάτων Πυρασφάλειας & Πυρόσβεσης Εντοπισμός Διαρροών Δικτύου Ύδρευσης & Αποχέτευσης Αντικαταστάσεις Σωμάτων Καλοριφέρ Εγκαταστάσεις & Αντικαταστάσεις Φίλτρων Νερού - Ψυγείου Συντήρηση Κλιματιστικών Μηχανημάτων Τηλέφωνα: 213 044.32.48 - 698 098.71.90

 8. EFTHYMIOS REPPAS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, ασχολείται με την εκτέλεση διαφόρων μηχανολογικών έργων, που αφορούν την ύδρευση, θέρμανση, επεξεργασία νερού, τον κλιματισμό, την πυρόσβεση και τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου/υγραερίου.Βασικός στόχος μας, καθόλα τα χρόνια της δραστηριότητάς μας, παραμένει η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, επιδιώκοντας πάντοτε στενή συνεργασία μαζί του σε όλα τα στάδια του έργου. Με γνώμονα αυτή, προσφέρουμε έργα σύγχρονα και λειτουργικά με την ενσωμάτωση υλικών υψηλών προδιαγραφών.Για τους παραπάνω λόγους, φροντίζουμε συνεχώς να διευρύνουμε το πεδίο της τεχνογνωσίας και του εξοπλισμού μας, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόκληση.Σε αυτό το δικτυακό τόπο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, να δείτε ορισμένα από τα αποπερατωμένα έργα που εμπεριέχονται στο χαρτοφυλάκειο της πολυετούς εμπειρίας μας καθώς και να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για εξοικονόμηση.

 9. DOUCE HYDRO (SA)

  Γαλλία

  Κατασκευάζονται υδραυλικές ράμπες τυποποιημένες και ειδικές, σε όλα τα μεγέθη, μεγάλων διαστάσεων και προμηθεύει κυλίνδρους για υδραυλικές πρέσες όλων των τύπων. Προμηθεύουμε επίσης στήλες για πρέσες, υδραυλικούς συλλέκτες, ή πλαίσια για πρέσες. Προτείνουμε μια επένδυση KERADOUCE για ράβδους κυλίνδρων. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή προστατευτική επικάλυψη εκτενώς δοκιμασμένη και άκρως αποτελεσματική.

 10. SO.LA.RIS. SRL

  Ιταλία

  Η Εταιρεία SOLARIS αποτελεί όνομα αναφοράς στην επαρχία του Μιλάνου σε ότι αφορά υδραυλικές και θερμοϋδραυλικές μονάδες, εγκαταστάσεις θέρμανσης, πυροπροστασία και κλιματισμός. Ελάτε να μας επισκεφθείτε στο σημείο μας πώλησης στο Melegnano είτε για να μάθετε περισσότερα είτε για να κλείσετε ραντεβού.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικές εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

21.757 Επιχειρήσεις