• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικά- είδη βιομηχανίας

Αποτελέσματα για

Υδραυλικά- είδη βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

 2. OHL GUTERMUTH INDUSTRIAL VALVES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία έχει ιστορικό σχεδόν 150 ετών. Η αρχή χρονολογείται από το 1867, όταν η OHL ιδρύθηκε στο Limburg. Περίπου 60 χρόνια αργότερα, το 1923, ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη η εταιρεία Gutermuth. Οι δύο εταιρείες συγχωνεύτηκαν το 1992 . Η OHL Gutermuth Industrial Valves είναι έκτοτε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές βιομηχανικών δικλείδων. Βιομηχανικές δικλείδες για όλες τις σημαντικές βιομηχανίες. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε όλα τα είδη του κλάδου. Το φάσμα των βιομηχανικών πελατών μας εκτείνεται από τα συστήματα εξαερισμού έως τη βιομηχανία ζάχαρης. Οι βιομηχανικές μας δικλείδες χρησιμοποιούνται όπου απαιτούνται απόλυτης ακρίβειας δικλείδες, υψηλής ποιότητας βαλβίδες απομόνωσης και αξιόπιστα ρυθμιστικά κλαπέτα.

 3. BORSIG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η κεντρική επιχείρηση του ομίλου BORSIG είναι η BORSIG GmbH με έδρα το Βερολίνο. Η στρατηγική διεύθυνση επικεντρώνεται σε τρεις τομείς: Ανάπτυξη κοινοπραξίας: στρατηγικές προϊόντων και αγοράς, δομές παραγωγής, διατύπωση και επιδίωξη στόχων, χρηματοοικονομική διαχείριση κει έλεγχος, διαχείριση προσωπικού. Η BORSIG σημαίνει ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία από τη Γερμανία. Οι άριστα εκπαιδευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί της εταιρείας μας επιδιώκουν να αναπτύσσουν, να παράγουν και να εγκαθιστούν επιτόπου μόνο τα καλύτερα συστήματα και μηχανήματα. Τα προϊόντα μας είναι έτσι αποδοτικά ακόμη και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες και αποτελούν επένδυση στο μέλλον. Καθεμιά από τις μονάδες παραγωγής της εταιρείας μας στο Βερολίνο, στο Gladbeck και στο Meerane έχει τα δικά της εξαιρετικά πλεονεκτήματα και από κοινού σάς παρέχουν υπερσύγχρονες τεχνολογίες, καινοτομικές μεθόδους παραγωγής και τον ανεξάρτητο από την παραγωγή και τις σειρές προϊόντων έλεγχο ποιότητας.

 4. METALLIC FLEX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εμείς, η METALLIC FLEX, σάς παρέχουμε λύσεις με πτυχωτά ελαστικά καλύμματα μεμβράνης ή σύστημα χειρισμού UHV, καθώς και βαλβίδες κενού, γωνιακές βαλβίδες ή περιστροφικές διαβάσεις για την ακριβή και αξιόπιστη κίνηση, στεγανοποίηση, οδήγηση και εισαγωγή των δειγμάτων ή υποστρωμάτων σας σε ένα θάλαμο κενού. Στο διαδικτυακό μας κατάλογο σάς προσφέρουμε κατάλληλα στοιχεία UHV και επιλεγμένο εξαρτήματα κενού για εξατομικευμένες εφαρμογές σε άριστη ποιότητα. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων για συσκευές και εγκαταστάσεις υψηλής απόδοσης στον τομέα της τεχνολογίας κενού. Προμηθεύουμε κορυφαίες επιχειρήσεις και ιδρύματα με εξαιρετικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Βεβαιωθείτε στην επόμενες σελίδες και στείλτε μας το αίτημά σας για εξαρτήματα και στοιχεία κενού, όπως πτυχωτά ελαστικά καλύμματα μεμβράνης, εξαρτήματα φλάντζας, ρακόρ, συστήματα χειρισμού UHV, διαβάσεις κενού, συσκευές μέτρησης κενού ή Sputtertarget.

 5. WESA-ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. I.V.A.R. SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η IVAR κατασκευάζει καινοτόμα είδη για τα συστήματα θέρμανσης και υγιεινής, αποκλειστικά κατασκευασμένα στην Ιταλία : βαλβίδες για θερμαντικά σώματα, ενότητες για άμεση χρέωση, διατάξεις για την κατανομή της θερμότητας, σωλήνες και σύνδεσμοι, υποσταθμοί για θερμοηλεκτρικούς σταθμούς, συλλέκτες διανομής, συστήματα και πάνελ θέρμανσης, στοιχεία για ηλιακά και γεωθερμικά συστήματα.

 2. CIC - KLAUS CZERWONKA

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

 3. GNALI BOCIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η GNALI BOCIA στο Lumezzane στην επαρχία της Μπρέσια που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Gnali στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικεύεται στην παραγωγή ρυθμιστών, μειωτήρων πίεσης, βρυσών, βαλβίδων ασφαλείας και ρακόρ για συσκευές που λειτουργούν με υγραέριο (LPG), τεχνικά αέρια και νερό. Παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά εξαρτήματα αερίου LPG, κατασκευασμένα από ορείχαλκο, κράμα χαλκού και ψευδάργυρο. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία τοποθετούν σήμερα την Gnali Bocia σε ηγετική θέση στην κατηγορία της αγοράς στην οποία ανήκει, αποτελούμενη από τους μεγαλύτερους εθνικούς και διεθνείς παραγωγούς και διανομείς. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης της σχέσης ποιότητας-τιμής, οδηγούν την εταιρεία Gnali Bocia να ασχολείται συνεχώς με τεχνολογικές επενδύσεις και σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να εδραιώσει τις θέσεις της, να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να θέσει νέα θεμέλια για το μέλλον. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 4. DMN SCHÜTTGUTTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DMN SCHÜTTGUTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Buchholz, Γερμανία.

 5. BLANKE ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια παράγουμε τεχνολογία σύνδεσης υδραυλικών συστημάτων, βιδωτούς συνδέσμους και κολάρα σωλήνων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και ορείχαλκο, σφαιρικές βάνες, θυρίδες οπτικού ελέγχου και ελαιοδείκτες. Επικεντρωνόμαστε στους βιδωτούς συνδέσμους κατά DIN 2353 ή ISO 8434-1. Βασικό υλικό εκτός από το χάλυβα, είναι και ο ανοξείδωτος χάλυβας, ο ορείχαλκος και το αλουμίνιο. Ξ γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης πολλές περαιτέρω λύσεις. Η εμπορική επωνυμία BLAGO αποτελεί σύντμηση της επωνυμίας BLanke Armaturen Bad GOdesberg και προέκυψε στο πλαίσιο της διεθνοποίησης για την ευκολότερη και καλύτερη αναγνωρισιμότητα. Η ίδρυση της εταιρείας χρονολογείται από το 1887. Έκτοτε, η επιχείρηση προσαρμόζεται πάντοτε στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών και διαφοροποιείται ανάλογα. Σήμερα συνεργάζονται η 3η και η 4η γενιά οδηγώντας την επιχείρησης στην εποχή Industry 4.0.

 1. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η ADIS France, όμιλος ATEO, κατασκευάζει και διανέμει υλικό διοχέτευσης νερού και κρουνοποιίας. Θα βρείτε στον ιστότοπο μας πολλές λύσεις για τις ανάγκες σας με υλικό διοχέτευσης νερού που προορίζεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Ο διαδραστικός κατάλογος θα σας δώσει την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην γκάμα των προϊόντων μας από χυτοσίδηρο και ορείχαλκο και να τηλεφορτώσετε τεχνικές καρτέλες προδιαγραφών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Αυτό αποτελεί για εσάς μια εγγύηση μιας ελεγχόμενης διαδικασίας και αυστηρών ελέγχων σε όλα τα παραγωγικά στάδια. Τα προϊόντα μας, που τηρούν τα πρότυπα CE, εξασφαλίζουν ποιότητα, καινοτομία και ασφάλεια. Από ανέκαθεν, η εταιρεία ATEO δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για να τους προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι διαδικασίες που έχουν υλοποιηθεί στο επίκεντρο της δομής μας αποτελούν πραγματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την ποιότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ομάδα μας απέναντι στους πελάτες της.

 2. AZ INTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  AZ INTEC GmbH - Ο πιστοποιημένος συνεργάτης σας από το 1979. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με επίκεντρο στην παραγωγή, την ανάπτυξη και το OEM. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και λύσεων για μια πληθώρα εφαρμογών. Όλα τα εξατομικευμένα ή προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη δομοστοιχεία Plug & Play που έχουν προετοιμαστεί για την παραγωγή σας. Προϊόντα: • Βαλβίδες αποκοπής και μείωσης• Δικλείδες• Προκατασκευασμένοι εύκαμπτοι σωλήνες από ελαστομερές (καουτσούκ και πλαστικό)• Κυματοειδείς σωλήνες και εύκαμπτοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα • Προμονωμένος ηλιακός εύκαμπτος σωλήνας• Σύστημα συναρμολόγησης CATS® • Άλλα μέσα συστημάτων συναρμολόγησης: • Αέριο καύσιμο• Τεχνικά αέρια• Οξυγόνο• Πόσιμο νερό Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και τα δομοστοιχεία μας σε: • Εναλλάκτες θερμότητας• Ιατρικές εφαρμογές• Προστασία της αναπνοής• Ανανεώσιμη ενέργεια• Ηλιακές εγκαταστάσεις• Εφαρμογές θέρμανσης και ψύξης• HVAC• Τηλεθέρμανση• Αυτοκίνητο• Τεχνολογία κτιρίων• Χημική βιομηχανία• Συνοδεύουσα θέρμανση• Τεχνολογία ασφαλείας• Εγκατάσταση κατοικίας (νερό και αέριο) - Αυτοσυναρμολογούμενο σύστημα CATS®

 1. GT MACHINE COMPONENTS INH. GIUSEPPE TRICOLORE

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε συνεργάτες για οτιδήποτε έχει σχέση με την κοπή με ριπή νερού και διαθέτουμε υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για αντλίες υψηλής πίεσης και κοπτικές κεφαλές των περισσότερων κατασκευαστών. Το μεγαλύτερο μέρος των ανταλλακτικών μας κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, όπου η τεχνολογία της κοπής με ριπή νερού γεννήθηκε ήδη κατά τη δεκαετία του 1970. Έτσι είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε προϊόντα που ενσωματώνουν εμπειρία και ανάπτυξη δεκαετιών. Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος WSI διαθέτουμε εξελιγμένες και αξιόπιστες αντλίες υψηλής πίεσης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κλάδου της κοπής με ριπή νερού. Η κοπή με ριπή νερού γίνεται ολοένα και πιο ακριβής και χρησιμοποιείται σε νέα πεδία εφαρμογής, π.χ., χάρη στην κοπή με μικρορριπή νερού. Με το σύστημα KATANA2 της ιαπωνικής εταιρείας SUGINO είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε και πελάτες με υψηλές απαιτήσεις ακριβείας και να διαθέτουμε έτσι μια εναλλακτική ή συμπληρωματική λύση για τα συστήματα διάβρωση σύρματος ή τα υψηλής ακριβείας συστήματα κοπής λέιζερ.

 2. AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Trebur, Γερμανία.

 3. TRANSFLUID

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TRANSFLUID, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, Ανοξείδωτοι σύνδεσμοι, συνδεσμοι για ειδη κρουνοποιιας, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, και συνδεσμοι απο ανοξειδωτο χαλυβα. Έχει έδρα σε Ste Hélène Du Lac, Γαλλία.

 4. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Λαμαρίνες και σωλήνες, Ενεργοποιητές για βιομηχανική κρουνοποιΐα, συνδεσμοι απο ανοξειδωτο χαλυβα, Ηλεκτροβάννες, εξαρτήματα για σωληνώσεις, ανοξειδωτες φλαντζες, κολαρα συσφιξης, και στραγγαλιστικες βαλβιδες. Έχει έδρα σε Saint Priest, Γαλλία.

 5. EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Magdeburg, Γερμανία.

 6. AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαλβίδες μέτρησης πίεσης, τραπεζοειδεις ιμαντες, δικλειδες φραξης, συμμετρικοί σύνδεσμοι για εύκαμπτους σωλήνες, και belven. Έχει έδρα σε Celle, Γερμανία.

 7. FORNARA SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FORNARA SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, σφαιρικη βαλβιδα, συνδεσμοι, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, βαλβιδες για συνδεσμους, Δικλείδες συγκράτησης, βανες ρυθμισης ρευστων, βανες, και κρουνοποιια. Έχει έδρα σε Borgomanero, Ιταλία.

 8. LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Steinfeld-Mühlen, Γερμανία.

 1. BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Maintal, Γερμανία.

 2. SCHLAUCH24 GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCHLAUCH24 GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 3. APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Viersen, Γερμανία.

 4. GOMA GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GOMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Düsseldorf, Γερμανία.

 5. Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Hanau, Γερμανία.

 6. MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Sankt Augustin, Γερμανία.

 7. VENTAIX GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VENTAIX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαλβίδες. Έχει έδρα σε Monschau, Γερμανία.

 8. PINTER MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PINTER MESS- UND REGELTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Obrigheim, Γερμανία.

 9. DIEBOLD & STREICH KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIEBOLD & STREICH KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

 10. ARIS STELLANTRIEBE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ARIS STELLANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Troisdorf, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικά- είδη βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.949 Επιχειρήσεις