• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικά- είδη βιομηχανίας

Αποτελέσματα για

Υδραυλικά- είδη βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια παράγουμε και διαθέτουμε βαλβίδες απομόνωσης, στραγγαλιστικές βαλβίδες και βαλβίδες ρύθμισης διαφόρων υλικών και ονομαστικού πλάτους κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές, καθώς και για κτιριακά συστήματα και για τον τομέα των αυτοκινήτων. Χρησιμοποιούμε εξαρτήματα σε απόθεμα, τα οποία συναρμολογούνται και εξοπλίζονται με τα επιθυμητά συστήματα κίνησης σε βραχυπρόθεσμη βάση. Αναλαμβάνουμε να λύνουμε τα προβλήματα των συστημάτων σας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. METALLIC FLEX GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Εμείς, η METALLIC FLEX, σάς παρέχουμε λύσεις με πτυχωτά ελαστικά καλύμματα μεμβράνης ή σύστημα χειρισμού UHV, καθώς και βαλβίδες κενού, γωνιακές βαλβίδες ή περιστροφικές διαβάσεις για την ακριβή και αξιόπιστη κίνηση, στεγανοποίηση, οδήγηση και εισαγωγή των δειγμάτων ή υποστρωμάτων σας σε ένα θάλαμο κενού. Στο διαδικτυακό μας κατάλογο σάς προσφέρουμε κατάλληλα στοιχεία UHV και επιλεγμένο εξαρτήματα κενού για εξατομικευμένες εφαρμογές σε άριστη ποιότητα. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων για συσκευές και εγκαταστάσεις υψηλής απόδοσης στον τομέα της τεχνολογίας κενού. Προμηθεύουμε κορυφαίες επιχειρήσεις και ιδρύματα με εξαιρετικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Βεβαιωθείτε στην επόμενες σελίδες και στείλτε μας το αίτημά σας για εξαρτήματα και στοιχεία κενού, όπως πτυχωτά ελαστικά καλύμματα μεμβράνης, εξαρτήματα φλάντζας, ρακόρ, συστήματα χειρισμού UHV, διαβάσεις κενού, συσκευές μέτρησης κενού ή Sputtertarget.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. WESA-ARMATUREN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. GNUTTI CIRILLO SPA STAMPAGGIO METALLI A CALDO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Gnutti Cirillo spa είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη μορφοποίηση εν θερμώ και στη μηχανική μορφοποίηση ορείχαλκου, αλουμινίου και άλλων μη σιδηρούχων μετάλλων. Ιδρύθηκε το 1951 από τον Cirillo Gnutti ως κατασκευάστρια εργαλείων και καλουπιών, η Gnutti Cirillo spa είναι πλέον, εδώ και πάνω από 50 χρόνια, μια διεθνή επιχείρηση που ηγείται τον τομέα. Η ευρύτερη τεχνική μας τεχνογνωσία μας δίνει την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις, ώστε να υλοποιήσουμε προϊόντα, από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι την παραγωγή, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη σε όλη την διάρκεια της διαδικασία (συνεργατική μηχανική). Το σύστημα ποιότητας του Gnutti Cirillo στοχεύει στην ικανοποίηση του πελάτη μέσα από βελτιώσεις που εμπλέκουν την επιχείριση στο σύνολο της. Η ποιότητα των προϊόντων μας αποτελούν τον καρπό της δέσμευσης όλων των τμημάτων και βασίζεται στην αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων. Η ποιότητα μας είναι το αποτέλεσμα όλων των πιστοποιήσεων που έχουμε αποκτήσει, οι οποίες υπογραμμίζουν τις στρατηγικές μας επιλογές. Πιστοποίηση: UNI EN ISO 9001.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. LEE HYDRAULISCHE MINIATURKOMPONENTEN GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Lee Hydraulische Miniaturkomponenten GmbH | Το γερμανικό παράρτημα της «The Lee Company» ιδρύθηκε το 1979 στην Φρανκφούρτη και λειτουργεί έκτοτε ως νομικά ανεξάρτητη θυγατρική εταιρεία πωλήσεων στη Γερμανία και στις όμορες περιοχές πωλήσεων, την Ελβετία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Τσεχία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία. Μια δραστήρια ομάδα μηχανικών πωλήσεων και εσωτερικών συνεργατών φροντίζει για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση έργων και παραγγελιών. Μια ιδιόκτητη αποθήκη διασφαλίζει τον εμπρόθεσμο εφοδιασμό των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Μετά τη μετακόμιση το 2008 εργαζόμαστε με έδρα το Sulzbach. Μια πόλη σε άμεση γειτνίαση με την Φρανκφούρτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. I.V.A.R. SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η IVAR κατασκευάζει καινοτόμα είδη για τα συστήματα θέρμανσης και υγιεινής, αποκλειστικά κατασκευασμένα στην Ιταλία : βαλβίδες για θερμαντικά σώματα, ενότητες για άμεση χρέωση, διατάξεις για την κατανομή της θερμότητας, σωλήνες και σύνδεσμοι, υποσταθμοί για θερμοηλεκτρικούς σταθμούς, συλλέκτες διανομής, συστήματα και πάνελ θέρμανσης, στοιχεία για ηλιακά και γεωθερμικά συστήματα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. MÜLLER CO-AX GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GNALI BOCIA SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η GNALI BOCIA στο Lumezzane στην επαρχία της Μπρέσια που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Gnali στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικεύεται στην παραγωγή ρυθμιστών, μειωτήρων πίεσης, βρυσών, βαλβίδων ασφαλείας και ρακόρ για συσκευές που λειτουργούν με υγραέριο (LPG), τεχνικά αέρια και νερό. Παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά εξαρτήματα αερίου LPG, κατασκευασμένα από ορείχαλκο, κράμα χαλκού και ψευδάργυρο. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία τοποθετούν σήμερα την Gnali Bocia σε ηγετική θέση στην κατηγορία της αγοράς στην οποία ανήκει, αποτελούμενη από τους μεγαλύτερους εθνικούς και διεθνείς παραγωγούς και διανομείς. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης της σχέσης ποιότητας-τιμής, οδηγούν την εταιρεία Gnali Bocia να ασχολείται συνεχώς με τεχνολογικές επενδύσεις και σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να εδραιώσει τις θέσεις της, να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να θέσει νέα θεμέλια για το μέλλον. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BORSIG GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η κεντρική επιχείρηση του ομίλου BORSIG είναι η BORSIG GmbH με έδρα το Βερολίνο. Η στρατηγική διεύθυνση επικεντρώνεται σε τρεις τομείς: Ανάπτυξη κοινοπραξίας: στρατηγικές προϊόντων και αγοράς, δομές παραγωγής, διατύπωση και επιδίωξη στόχων, χρηματοοικονομική διαχείριση κει έλεγχος, διαχείριση προσωπικού. Η BORSIG σημαίνει ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία από τη Γερμανία. Οι άριστα εκπαιδευμένοι μηχανικοί και τεχνικοί της εταιρείας μας επιδιώκουν να αναπτύσσουν, να παράγουν και να εγκαθιστούν επιτόπου μόνο τα καλύτερα συστήματα και μηχανήματα. Τα προϊόντα μας είναι έτσι αποδοτικά ακόμη και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες και αποτελούν επένδυση στο μέλλον. Καθεμιά από τις μονάδες παραγωγής της εταιρείας μας στο Βερολίνο, στο Gladbeck και στο Meerane έχει τα δικά της εξαιρετικά πλεονεκτήματα και από κοινού σάς παρέχουν υπερσύγχρονες τεχνολογίες, καινοτομικές μεθόδους παραγωγής και τον ανεξάρτητο από την παραγωγή και τις σειρές προϊόντων έλεγχο ποιότητας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. OHL GUTERMUTH INDUSTRIAL VALVES GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία έχει ιστορικό σχεδόν 150 ετών. Η αρχή χρονολογείται από το 1867, όταν η OHL ιδρύθηκε στο Limburg. Περίπου 60 χρόνια αργότερα, το 1923, ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη η εταιρεία Gutermuth. Οι δύο εταιρείες συγχωνεύτηκαν το 1992 . Η OHL Gutermuth Industrial Valves είναι έκτοτε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές βιομηχανικών δικλείδων. Βιομηχανικές δικλείδες για όλες τις σημαντικές βιομηχανίες. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε όλα τα είδη του κλάδου. Το φάσμα των βιομηχανικών πελατών μας εκτείνεται από τα συστήματα εξαερισμού έως τη βιομηχανία ζάχαρης. Οι βιομηχανικές μας δικλείδες χρησιμοποιούνται όπου απαιτούνται απόλυτης ακρίβειας δικλείδες, υψηλής ποιότητας βαλβίδες απομόνωσης και αξιόπιστα ρυθμιστικά κλαπέτα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. ADIS FRANCE

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η ADIS France, όμιλος ATEO, κατασκευάζει και διανέμει υλικό διοχέτευσης νερού και κρουνοποιίας. Θα βρείτε στον ιστότοπο μας πολλές λύσεις για τις ανάγκες σας με υλικό διοχέτευσης νερού που προορίζεται κυρίως στους επαγγελματίες του χώρου. Ο διαδραστικός κατάλογος θα σας δώσει την δυνατότητα να περιηγηθείτε στην γκάμα των προϊόντων μας από χυτοσίδηρο και ορείχαλκο και να τηλεφορτώσετε τεχνικές καρτέλες προδιαγραφών. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.Αυτό αποτελεί για εσάς μια εγγύηση μιας ελεγχόμενης διαδικασίας και αυστηρών ελέγχων σε όλα τα παραγωγικά στάδια.Τα προϊόντα μας, που τηρούν τα πρότυπα CE, εξασφαλίζουν ποιότητα, καινοτομία και ασφάλεια.Από ανέκαθεν, η εταιρεία ATEO δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της για να τους προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ανώτερης ποιότητας. Οι διαδικασίες που έχουν υλοποιηθεί στο επίκεντρο της δομής μας αποτελούν πραγματικά εργαλεία που εξυπηρετούν την ποιότητα και την τήρηση των υποχρεώσεων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η ομάδα μας απέναντι στους πελάτες της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. GT MACHINE COMPONENTS INH. GIUSEPPE TRICOLORE

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Είμαστε συνεργάτες για οτιδήποτε έχει σχέση με την κοπή με ριπή νερού και διαθέτουμε υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για αντλίες υψηλής πίεσης και κοπτικές κεφαλές των περισσότερων κατασκευαστών. Το μεγαλύτερο μέρος των ανταλλακτικών μας κατασκευάζονται στις ΗΠΑ, όπου η τεχνολογία της κοπής με ριπή νερού γεννήθηκε ήδη κατά τη δεκαετία του 1970. Έτσι είμαστε σε θέση να σάς παρέχουμε προϊόντα που ενσωματώνουν εμπειρία και ανάπτυξη δεκαετιών. Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος WSI διαθέτουμε εξελιγμένες και αξιόπιστες αντλίες υψηλής πίεσης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κλάδου της κοπής με ριπή νερού. Η κοπή με ριπή νερού γίνεται ολοένα και πιο ακριβής και χρησιμοποιείται σε νέα πεδία εφαρμογής, π.χ., χάρη στην κοπή με μικρορριπή νερού. Με το σύστημα KATANA2 της ιαπωνικής εταιρείας SUGINO είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε και πελάτες με υψηλές απαιτήσεις ακριβείας και να διαθέτουμε έτσι μια εναλλακτική ή συμπληρωματική λύση για τα συστήματα διάβρωση σύρματος ή τα υψηλής ακριβείας συστήματα κοπής λέιζερ.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. AZ INTEC GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  AZ INTEC GmbH - Ο πιστοποιημένος συνεργάτης σας από το 1979. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με επίκεντρο στην παραγωγή, την ανάπτυξη και το OEM. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων και λύσεων για μια πληθώρα εφαρμογών. Όλα τα εξατομικευμένα ή προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη δομοστοιχεία Plug & Play που έχουν προετοιμαστεί για την παραγωγή σας. Προϊόντα: • Βαλβίδες αποκοπής και μείωσης• Δικλείδες• Προκατασκευασμένοι εύκαμπτοι σωλήνες από ελαστομερές (καουτσούκ και πλαστικό)• Κυματοειδείς σωλήνες και εύκαμπτοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα • Προμονωμένος ηλιακός εύκαμπτος σωλήνας• Σύστημα συναρμολόγησης CATS® • Άλλα μέσα συστημάτων συναρμολόγησης: • Αέριο καύσιμο• Τεχνικά αέρια• Οξυγόνο• Πόσιμο νερό Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και τα δομοστοιχεία μας σε: • Εναλλάκτες θερμότητας• Ιατρικές εφαρμογές• Προστασία της αναπνοής• Ανανεώσιμη ενέργεια• Ηλιακές εγκαταστάσεις• Εφαρμογές θέρμανσης και ψύξης• HVAC• Τηλεθέρμανση• Αυτοκίνητο• Τεχνολογία κτιρίων• Χημική βιομηχανία• Συνοδεύουσα θέρμανση• Τεχνολογία ασφαλείας• Εγκατάσταση κατοικίας (νερό και αέριο) - Αυτοσυναρμολογούμενο σύστημα CATS®

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η εταιρεία Franz Krope εδώ και 50 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κατασκευή μηχανημάτων και εργαλείων. Εδώ και σχεδόν 30 χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη και την ιδία κατασκευή εξωθητήρων, οι οποίοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι και χρησιμοποιούνται στην κατασκευή πλαστικών επενδύσεων και περιβλημάτων. Ταυτόχρονα με την κατασκευή εξωθητήρων, επίσης εδώ και 30 χρόνια, η εταιρεία Franz Krope δραστηριοποιείται στην κατασκευή πλαστικών επενδύσεων υψηλής ποιότητας μέσω εξώθησης (εισαγωγής) πλαστικού σε δικλείδες της τεχνολογίας μετρήσεων και ρυθμίσεων και τις έχει εξελίξει σε προηγμένο επίπεδο. Η κατασκευή πλαστικών επενδύσεων και περιβλημάτων για δικλείδες στην τεχνολογία μέτρησης της διέλευσης αποτελεί σήμερα τον πυρήνα της εταιρείας μας. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στην κατασκευή επενδύσεων για δικλείδες έχουμε αποκτήσει κορυφαία φήμη σε πολλούς σημαντικούς χρήστες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. KOREMA® GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Αντισταθμιστές μαλακών υλικών KOREMA® - δυνατότητα εξατομικευμένων διαστάσεων και πιστοποιημένα υλικά για τις δικές σας απαιτήσεις!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 6. ELITE LINE INDUSTRIAL CORP.

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

  Verified by Europages badge
 7. AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 8. TRANSFLUID

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 9. PETRAS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 10. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 1. FORNARA SPA

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K.

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 4. LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 5. DIEBOLD & STREICH KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 6. VENTAIX GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 7. GHS - WÄSCHERUTSCHE

  Αυστρία

  Verified by Europages badge
 8. HEILOS GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 9. PINTER MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 10. Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικά- είδη βιομηχανίας - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.170 επιχειρήσεις