• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • υδραυλικά εξαρτήματα αερίου

Αποτελέσματα για

Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GNALI BOCIA SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η GNALI BOCIA στο Lumezzane στην επαρχία της Μπρέσια που ιδρύθηκε από τους αδελφούς Gnali στα τέλη της δεκαετίας του 1970, ειδικεύεται στην παραγωγή ρυθμιστών, μειωτήρων πίεσης, βρυσών, βαλβίδων ασφαλείας και ρακόρ για συσκευές που λειτουργούν με υγραέριο (LPG), τεχνικά αέρια και νερό. Παράγουμε ασφαλή και ποιοτικά εξαρτήματα αερίου LPG, κατασκευασμένα από ορείχαλκο, κράμα χαλκού και ψευδάργυρο. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία τοποθετούν σήμερα την Gnali Bocia σε ηγετική θέση στην κατηγορία της αγοράς στην οποία ανήκει, αποτελούμενη από τους μεγαλύτερους εθνικούς και διεθνείς παραγωγούς και διανομείς. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης της σχέσης ποιότητας-τιμής, οδηγούν την εταιρεία Gnali Bocia να ασχολείται συνεχώς με τεχνολογικές επενδύσεις και σε ανθρώπινο δυναμικό, προκειμένου να εδραιώσει τις θέσεις της, να ικανοποιήσει τους πελάτες της και να θέσει νέα θεμέλια για το μέλλον. Επιχείρηση με πιστοποίηση ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

 3. HPS SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HPS SOLUTIONS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μανόμετρα, βάννες υψηλής πίεσης, ασφαλιστικές σφαιρικές βαλβίδες, δικλειδες φραξης, και Μανόμετρα. Έχει έδρα σε Martinsried, Γερμανία.

 4. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

 5. FRIEDRICHSHÜTTE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIEDRICHSHÜTTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Laubach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS

  Γερμανία

  Η Elster GmbH, Kromschröder Osnabrück είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κορυφαίων προϊόντων και λύσεων συστημάτων για την ασφάλεια, τη μέτρηση και τη ρύθμιση αερίων. Με μετρητές αερίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς και δικλείδες ασφαλείας και στοιχεία ελέγχου για συστήματα θέρμανσης και για τη βιομηχανική χρήση, η επιχείρηση διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που υποστηρίζεται από τον παγκόσμιο οργανισμό πωλήσεων και σέρβις. Η Elster GmbH κατέχει κορυφαία θέση μεταξύ των παγκόσμιων ανταγωνιστών. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μετρητές αερίου οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, δικλείδες ασφαλείας και στοιχεία ελέγχου για συστήματα θέρμανσης, καθώς και συστήματα μέτρησης και ρύθμισης βιομηχανικών θερμικών διεργασιών. Με πολυάριθμα σημεία σέρβις, αντιπροσωπείες πωλήσεων και μονάδες παραγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης των πελατών μας από το βιομηχανικό και το βιοτεχνικό τομέα, καθώς και τον τομέα του ενεργειακού εφοδιασμού.

 2. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Γαλλία

  Η Robinet Frigorifique Français ( RFF) με έδρα στην Domessin στην Σαβοΐα, με εξειδίκευση στην κατασκευή βιομηχανικής κρουνοποιΐας από χάλυβα και ανοξείδωτο για τον τομέα της ψύξης, προσφέρει μια γκάμα προϊόντων με παγκόσμια ανταπόκριση για ψυκτικές εγκαταστάσεις: Βαλβίδα απομόνωσης, ρυθμιστής ροής, βαλβίδα φραγής, βαλβίδα συγκράτησης, φίλτρο, εξαερωτήρας με αντίβαρο, στρογγυλή στρόφιγγα, χειροκίνητη ή μηχανοκίνητη, PN25, PN65, Χάλυβα ή ανοξείδωτο για NH3, CO2 & άλλα ψυκτικά. Κατασκευάζονται χαλύβδινα είδη κρουνοποιΐας μάρκας « ANTONSANTI » για φυσικό αέριο, με άδεια GDF, εξαρτήματα και σετ « Isolet ». Οι σύγχρονες παραγωγικές τεχνικές, συνώνυμες ποιότητας και ανταγωνιστικότητας, επιτρέπουν στην Robinet Frigorifique Français να προσφέρει μια γκάμα προϊόντων που έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως, σχετικά με ψυκτικές εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται στις ψυκτικές Εγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας αμμωνία, CFC, HCFC, HFC και άλλα ψυκτικά υγρά, με μια γκάμα λειτουργικής θερμοκρασίας που κυμαίνεται από -50°C ως +150°C; .

 3. GROSS- UND EINZELHANDEL LUDWIG OBEREISENBUCHNER

  Γερμανία

  Ειδικευόμαστε στη διάθεση ανταλλακτικών όλων των γνωστών κατασκευαστών στον τομέα της θέρμανσης, καθώς και ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών (CE) και οικιακών συσκευών. Ωστόσο, η γκάμα των υπηρεσιών μας δεν περιορίζεται στους κατασκευαστές που υπάρχουν επί του παρόντος στην αγορά, αλλά διαθέτουμε επίσης ανταλλακτικά για πρώην κατασκευαστές, όπως οι GAMAT, HALLER-MEURER, KOWA, VULKAN και άλλοι. Από το 2000 είμαστε συνεργάτης πωλήσεων της Strache Gasapperatevertriebs GmbH για τη Βαυαρία, από το 2001 είμαστε συνεργάτης πωλήσεων ανταλλακτικών της A.O.Smith Warmwassertechnik για τη Γερμανία. Το τμήμα πωλήσεων συσκευών της εταιρείας μας με ιδιόκτητη αποθήκη ειδικεύεται στον εφοδιασμό εξειδικευμένων πελατών και διαθέτει τη βασική σειρά συσκευών αερίου των εταιρειών A.O.Smith, DRU, Emax, Justus/Oranier, HM-Raumheizer, Strache και Wamsler. Με τους δικούς μας συνεργάτες πωλήσεων τροφοδοτούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση όλους τους τομείς με συσκευές και ανταλλακτικά. Διαθέτουμε ανταλλακτικά όλων των μεγάλων εταιρειών.

 4. TECHNIGROUP

  Ελλάδα

  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις ΤΕΧΝΗGROUP Η ΤΕXΝΗGROUP δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας όσο και της επαγγελματικής στέγης , τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία ώστε να παρέχουν τις παρακάτω υπηρεσίες σε νέους χώρους ή σχεδιάζοντας λειτουργικές ανακαινίσεις . Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι: Επαγγελματικές Λύσεις Ευελιξία Πλήρης Παροχή Υπηρεσιών Τεχνογνωσία Εμπειρία Ταχύτητα Εξυπηρέτησης Ποιοτικά Προϊόντα στις Καλύτερες τιμές

 5. AQUATECHNIK GROUP SPA

  Ιταλία

  Η Aquatechnik κατασκευάζει και διανέμει συστήματα για υγειονομικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης, κλιματισμού και πεπιεσμένου αέρος για αστικά ή βιομηχανικά κτίρια. Τεχνικές εξώθησης και χύτευσης με έγχυση. Σωλήνες και σύνδεσμοι/ρακόρ για υδραυλικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις θέρμανσης.

 1. ERIMOSGAS

  Ελλάδα

  Εγκαταστασεις φυσικου αεριου

 2. DEPERI SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία DEPERI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά εξαρτήματα μικρά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, τορνευτα μεταλλικα ειδη κιγκαλεριας, ορειχαλκινοι συνδεσμοι, και Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Lumezzane, Ιταλία.

 1. EM-TECHNIK ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία EM-TECHNIK ITALIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, ταχυσυνδεσμοι, συνδεσμοι προσαρμογης με πιεση, Σύνδεσμοι κρουνοποιΐας, και συνδεσμοι και δικλειδες για βιομηχανικες εφαρμογες. Έχει έδρα σε Vimercate, Ιταλία.

 2. WEGAS ARMATUREN GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία WEGAS ARMATUREN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Klingnau, Ελβετία.

 3. ERCE ENERJI

  Τουρκία

  Η εταιρεία ERCE ENERJI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις συμπιεσης, και χαλυβδινες δεξαμενες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 4. RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία RAFAEL MÁRQUEZ MORO Y CIA, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, σφυρηλατηση εν θερμω, Χυτήρια- χαλκό, μπρούντζο και ορείχαλκο, μηχανικη κατεργασια μη σιδηρουχων μεταλλων και κραματων, και Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Sant Feliu De Llobregat, Ισπανία.

 5. SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία SOL KOHLENSÄURE GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Burgbrohl, Γερμανία.

 6. KRAISS & FRIZ E.K.

  Γερμανία

  Η εταιρεία KRAISS & FRIZ E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 7. HYDROMECA

  Γαλλία

  Η εταιρεία HYDROMECA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, και βαλβίδες αντεπιστροφής. Έχει έδρα σε Marquion, Γαλλία.

 8. PETTINAROLI

  Γαλλία

  Η εταιρεία PETTINAROLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, κρουνοποιια, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, και Βαλβίδες. Έχει έδρα σε Carmaux, Γαλλία.

 1. RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RKI ANALYTICAL INSTRUMENTS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μετρητές αερίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Bad Homburg, Γερμανία.

 2. ESKA VALVE

  Τουρκία

  Η εταιρεία ESKA VALVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φίλτρα αερίου, ρυθμιστες πιεσης αεριου, και Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. WITT FRANCE

  Γαλλία

  Η εταιρεία WITT FRANCE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή, Φυσικό αέριο-εγκαταστάσεις για την παραγωγή, οξυμετρο, αναμεικτηρες αερος - αεριου, και συσκευες αναλυσης αεριων. Έχει έδρα σε Morsang Sur Orge, Γαλλία.

 4. KONTAKT LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία KONTAKT LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ρυθμιστες πιεσης αεριου, Κεφαλή διανομής υψηλής πίεσης, Παραγωγή και επεξεργασία φασόν προϊόντων CNC, και βάνες ρύθμισης. Έχει έδρα σε Druzhkivka, Ουκρανία.

 5. EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG

  Ελβετία

  Η εταιρεία EBRO ARMATUREN EST. & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Cham, Ελβετία.

 6. FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE

  Γαλλία

  Η εταιρεία FOURNITURE ROBINETTERIE INDUSTRIELLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, μανομετρα, και φιλτρα καθαρισμου νερου. Έχει έδρα σε Bourg-De-Peage, Γαλλία.

 7. ZONAGAS.BG

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ZONAGAS.BG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανιχνευτές - ελεγκτές διαρροών αερίου, Φίλτρα αερίου, Ανιχνευτές - ελεγκτές διαρροών αερίου, και Φίλτρα αερίου. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 8. BANIDES & DEBEAURAIN

  Γαλλία

  Η εταιρεία BANIDES & DEBEAURAIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Le Tréport, Γαλλία.

 9. ATM JACEK SZYMKOWIAK

  Πολωνία

  Η εταιρεία ATM JACEK SZYMKOWIAK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, υπηρεσιες για θερμοτεχνικη, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, και θερμικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Paczkowo, Πολωνία.

 10. SISTEM MUHENDISLIK

  Τουρκία

  Η εταιρεία SISTEM MUHENDISLIK, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου. Έχει έδρα σε Sinop, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

709 Επιχειρήσεις